ПИКльо написа донос

Някакъв пикльо, който бълва в т.н. агенция ПИК фашизоидни расистки и сексистки противоконституционни заклинания в статиите си, ме обявява днес за „мутра“ и „доносник“.

 

Какъв би станал пикльото по времето на комунизма, ако не е бил още пикльо по онова време, си личи по днешния му донос, в който ме обявява за доносник. Да съм мутра в очите на един пикльо не е обида, но да твърди, че съм доносник, какъвто не съм бил, си е чист донос.Явно е доносник по призвание и по рождение.

 

Не бих си мерил греховете с пикльото. Но днешният му избор да служи чрез ПИК за жалка трибуна на подобните му Бареков, Сидеров и Александър Симов е самопризнание за неговата склонност доброволно да обслужва путлеристкото мракобесие на деня.

 

Колко ли му плащат? Питам, защото знам, че фашизоидът е болен на тема пари. Два пъти съм се убеждавал лично.

Първият беше, когато му отказах да ме купи за 400 лева месечно като коментатор в негов вестник. Вторият път беше преди евроизборите, когато казах да му предадат, че не желая повече да препечатва от блога ми безплатно, знаейки много добре, че не би платил и лев , за да продължава да имитира плурализъм в своя сайт чрез моите статии, обратни по своята гледна точка на всичко, което там се появява с марката „Сидеров, Бареков и Симов” ( хайл Путлер!).

 

Така и стана, за мое удовлетворение пикльото се отказа от моите статии, които редовно публикуваше ( въпреки мнението си за мен като за „мутра и доносник”), чувайки думата„пари” , каквито, впрочем, никога не съм искал от когото и да било, за да ме препубликуват- нито в България, нито в чужбина, където пък статиите ми се цитират и превеждат на няколко езика редовно ( например в германския правителствен сайт Eurotopics).

 

Пикльото, ако се постарае още с обслужването на проруската пропаганда, може и да го препечатат някой ден на руски в някоя от онези трибуни, които попържат в неговия стил европейския избор на България, използвайки местни русофилски мутри за целта.

 

Сега пикльото решил да ми отмъсти. И как? Ами стандартно- с една обида и с една лъжа, каквато ми хвърлят всички, когато изпаднат в невъзможност да ме оборят с някакви аргументи.

 

Пикльото може и да не знае, слагайки ме под общ знаменател ( при това като „доносник“), но за разлика от всякакви други, с които ме сравнява и към които ме приравнява, моя милост имаше публично заявена, обратна на официалната на НРБ позиция. Беше по времето, когато доста страхливци се напикаваха само при мисълта за нещо подобно.

 

А след „превратя” ( хайде, братя, на превратя” написа по онова време Недялко Йорданов), когато ДС уреждаше своите хора и сметки с непокорните, на мен се паднаха серия от уволнения- особено след като уволних две дузини агенти на ДС и на РУМНО преди четвърт век, закривайки с един свой подпис 26 кореспондентски пункта на БТА в чужбина- както никой друг началник на държавно ведомство тогава, че и досега ( за което никога няма да ми простят и винаги ще насъскват срещу мен наемниците си). Дали пикльото би се осмелил да направи нещо подобно, не искам да гадая, но виждам, че е адски смел в заклеймяването със задна дата- като всеки пикльо, който се ежи само, когато не е опасно за него.

 

На самодоволния пикльо, който сам твърди, че и до днес ДС командва държавата, му се паднаха от лотарията в тази държава милиони от продажба на бившия му вестник не на друг, а на Пеевски ( който се радва на особена почит в сайта на пикльото). Поради което пикльото, по израза на добре познаващия го стар вестникар Иван Бакалов, дебелият му задник бива возен като важна персона в лимузина с шофьор, опитвайки се да си пазарува обаче евтино журналисти за мръсните си поръчки.

 

Накрая, за да не остане някой с впечатление, че падам на нивото на пикльото по отношение на епитетите, искам да уточня, че всеки е бил някога пикльо, а по-късно с умиление е наричал рожбата си пикльо- докато е нормално да е пикльо. Лакомата за мангизи байганьовската рожба на прехода обаче, за която става дума тук, си остава пикльо, който не си представя, че някой друг може да е пораснал и да се е променил спрямо младенческата си греховност, от която пикльото черпи наслада за доноса си.

Да си останеш пикльо за цял живот е орисия, комбинирана в случая и вродена лошотия. Така е и с глупостта- няма помъдряване, ако си глупав, дори на 100 години да станеш. Ако ти е в кръвта, носиш си я и си я развяваш- не в лимузина, ами и в летяща чиния с Доган и Пеевски да те возят.

 

11 мнения за “ПИКльо написа донос”

 1. Вижте само кой е бащата на дришльото.. Недялко Йорданов, също повече русняк от колкото българин в своята мизерна душица!

 2. И Педялко Педялков си е едно наемниче в Руската информационна война срещу България.

 3. извинете, няма връзка с темата, но 97% активност на шотландците днес заслужава внимание. пример за жива нация!

  колкото до това нещо ‘пик’, потърсих го и видях какво нещо е, но това не е информационна агенция. цвърчащи удивителни знаци, предизвикани от цъфтящи люляци,изнасилени млади двойки в тайланд и вселенски потопи с пиле и извара.

 4. Тази сутрин слушах Коритаров по БТВ. Водещите се изприщиха и не го оставиха да се доизкаже човекът.
  Тезите на Педялко Педялков са подквасени от “бацилус руснакулус”.
  Те са близки до казаното от русогнила Драган Цанков, че българина нищо не бил направил, а само разрушавал. За да си върнем малко самочуствието ще е добре бати Иво да публикува мислите на Кирил Христов по темата. “Българите са единствените, чиято армия, по време на войните не е посягала на цивилно население”.И още много други верни неща.

 5. ПИК е известна с партизанското си име Пеевски Има да Каже. Оттук-нататък всякакви коментари са излишни.
  Освен да припомня,че за себепододните на нн не всичко е пари. Именно това най-силно ги тормози. Изгубили отдавна изцяло човешката си същност и професионлно достойство, ако въобще някога са го имали, стойностни хора от ранга на г-н Инджев си остават кошмарът на сънищата им. Талантлив, почитан от свестните мислещи у нас, с признание не от вчера в най-уважавани световни мнение. Е това не може да се купи с всичките рубли на света.

 6. И аз се чудих защо ПИКльовците нагло копваха и пействаха текстовете на Иво. Допусках, че е на принципа “дай да има от всички, копеле, тука алэксандр сымов, вольгын, ива атанасав, харашо, ама да турим малко и Иво Инджев, да прилапаме малко от десните, ша знайш, далавера да пада, бимааамуу…” Така излезе. Иначе парцалът-гнусна рубладжийска трибуна на горните уроди (алэксандр сымов, вольгын, ыва атанасав) плюс волэн сыдэрав и никалай барэкав е кръгла 0,по-скоро 00 по всякакви теми освен “караваната на Лора”,”корема на Генка”, “жената на Виктор”, “петко и яна”(кои са тези?) и пр. бози и помии. Апропо, СЕМ ще се разсъни ли от перманентната папионна коктейлна и следкоктейлна лежерност и няма ли да забележи накрая дивашката расистка пропаганда в ПИКливия сайт?

 7. Казват, да не им се обръща внимание.Не е така, трябва да им се отговаря, в противен случай се самозабравят, където има чисти клевети и лъжи, трябва и да се съдят. Един ден, няма да е скоро, ще има нормално правораздаване и един “пикльо”, ще се напикава насаме, а не публично:)))

 8. @Кон за Кокошков, 🙂
  Приятелю я кажи за туй чудо. Аз съм чувал , че в Одрина турчалята мноо плюели по Нашия Юнак. Мноо лош бил…

 9. ПОРТРЕТ НА ЕДНОМУ ЖУРНАЛИСТУ
  /ПЕДЯЛКО НА ФОНА НА РУСКО .УПЕ/
  Тези бузи – са от вендузи!

 10. @Дядо Иване /диване/
  Кирил Христов пише за сръбско-българската война…
  П.П. А ти, злобарка …две си направи, но след това се изкъпи!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.