Путлерист си проси увековечаване в моя блок

Вчера един пикльо ме обяви в русофилско-расисткия си сайт за „мутра”, днес пък негово подобие се опитва да ме уязви (отново) на др., т.е. на другар. Вече съм споменавал, че е признак на особена глупост, когато оприличаваш някого на себе си, за да го омаскариш бланкетно.

 

Та ето какво ми е посветил в нова статия не кой да е, а най-честият пратеник на путлеристката пропаганда на телевизионния коментаторски фронт в България ( и на фронта в Крим тази пролет, командирован там от Национално движение „Русофили” ), неуспелият евродепутат, регистраторът на нова, поредна русофилска клетка в БСП и кандидат за нашенска депутатска заплата в момента, щатният другар от в. „Дума” Александър Симов:

 

„След Иво Инджев е трудно да измислиш нов вид ръмжене срещу Кремъл и Путин (Др. Инджев, ако и след това бегло споменавате решите да ме увековечавате във вашия блок ( чак в моя жилищен блок да го увековечавам- май Сашко наистина страда от мания за величие- бел. ivo.bg) за разнообразие може би този път ще се опитате да пуснете някой цитат от моя възхвала на Памела Андерсън и да ме изкарате силиконофил, командван лично от Анна Чапман, за да всява недоверие в еротичните умения на брюкселските чиновнички, да се свети името им!).

 

Разбрахте ли нещо от словесната мътилка в скобите? Няма как- той самият не разбира, какво остава за читателите му!

 

От първото му изречение обаче ясно се разбира, че съм върхът, отличникът, най-добрият, най-опасният- дотолкова, че след мен просто няма какво да се добави в ръмженето срещу Кремъл и Путнин.

 

Да беше го казал някой завистник- да подмина с мълчание. Ако ли пък това твърдеше някой обикновен тъпунгер, щеше да е неудобно да се възгордея. Но в случая това е необикновена тъпунгерска похвала от най-модната путлеристка икона в туземната ни пропагандата. Ако този идол на телевизионните продуценти ( а те явно не могат да живеят и седмица без него в националния ефир- никой друг кандидат за депутат няма тази привилегия) наистина смята така, направо имам повод да почерпя за отреденото ми най-високо място сред враговете на тъпунгерите.

 

Наздраве!

20 мнения за “Путлерист си проси увековечаване в моя блок”

 1. И двамата сте отлични журналисти, които чета с удоволствие заради вашето писателско майсторство, не заради политическите ви възгледи (намирам ги за твърде крайни, от моя гледна точка). В интерес на истината, обаче, трябва да ви се признае, че във вашите текстове няма технически грешки, докато при г-н Симов се срещат често. Предполагам, че е въпрос на невнимание от негова страна, което е извинително.

 2. kakvo pove4e da se napiche za tozi 4ovek/A.Simov/
  TO GLUPAV TA GLUPAV
  GLAMAV TA GLAMAV.

  CHTE NI VODI KAM PUSIA.
  I KATO NIAMA KAK DA NI POVEDE CHTE ZLOBEE.DA SI IADE EFTINITE PUBLI I DA NE SE ZAKA4A S NAS.ZACHTOTO NIE PO INTELEKT SME PATI NAGORE.
  DA VARVI U LEVU I KOGATO DOSTIGNE NACHETO NIVO DA SE OBADI OT LEVIA KONEVRAZ
  AMA NE DA PLA4E ZA PUTIN,A DA PLA4E ZA SEBE SI.

 3. До VALPET:
  “И двамата сте отлични журналисти”?
  По-неадекватно сравнение не бях срещал отдавна!
  Путлеристчето сашка сымав не е журналист със сигурност, за разлика от “големия калибър” в жанра – уважаваният Иво Инджев.
  Путлеристчето е долнопробен пропагандист без всякакви качества за журналистическото поприще.
  Да защитаваш путлеристките “идеали” – трябва да си много ограбен душевно и умствено…

 4. “Предполагам, че е въпрос на невнимание от негова страна, което е извинително.”

  Моите уважения, но това е меко казано несериозно. Как може невниманието да е извинителна причина за нескопосаните текстове на един журналист ??? (въпросът е реторичен). Всъщност, в нормална пазарна икономика, имаща за свой компонент свободните и независими медии, никой нямаше да извинява галеникът на Гестапото, Сашко, защото просто нямаше да има кой да му плаща заплатата при честото допускане на подобни грешки (ползвам в случая информацията, която Вие сте предоставил за тази честота). Ние обаче сме поставени в друга среда, където грешките му са извинявани и рубладжийският поток буйно си тече.

 5. Ебаси! Тъъъкмо стигнах до последната скоба и си викам, А тоя какво е написал?! Май Аз не мога да схвана… И после осъзнавам, че всъщност никой не може да му схване! Ха-Ха-Ха.

  И тва Теле ли се скъсват да канят по Теле-Визията?? Ха-Ха.
  Иво ще черпиш! Как няма! Ха-Ха. Защо ми е толкова весело ???
  Хммм … Аз ли съм се побъркал или Телетата, дето търчат из Теле-Визиите и вместо да си кажат мнението, Мучат! Муууу Муууу Муууууууу. Я бегай да лапаш биберона бе !!! Какво си се размучал , като Теле без млеко! Ей я де Сьiвушка на поляната, бегай и цоцкай Тавариш Сьiмов! Ха-Ха
  Дано пораснеш ама надали!

 6. Г-н Инджев, аз съм готов да участвам в черпнята при условие, че сметката остава за мен. Защото “нашето добро момче Сашко”, това по Митьо Гестапото с горното признание спомогна решително да спечеля голям бас.
  г-н валпет, ако харесвате и Иво Инджев и ас, просто имате нужда от специализирана медпомощ. Казвам го с най-добри чувства.

 7. Другарят Симов се опитва да се прави на Стефан Продев, но ако знаеше на колко светлинни години разстояние е от перото му, сигурно щеше да се откаже от професията си. Продев поне будеше уважение сред опонентите си, докато Сашко буди само съжаление и присмех. В този дух се присъединявам и към коментарите, че самото сравняване между г-н Инджев и др.Симов си е направо обида за първия!!!

 8. Valpet, все едно сравнява Кристиан Аманпур с Дима Кисельов 🙂

 9. Гледах го симов – едо нищо според мен – онази сутрин в студиото на НОВА заедно с Москов и Бабикян. От приказките му стана ясно доста бързо че е чист психопат, не вижда, не може да вижда и няма никога да види по-далеч от пъпа си, на който вероятно е татуиран бащицата му путин. Прилича ми много на онизи извергчета дето са бесили и изкормвали котки в трудното си и поругано от близки роднини детство. Червеното му его е затъмнило съдържанието на черепната му кутия и никакви белила освен сериозни хапчета не могат да върнат първозданното здраве на мозъка, ако въобще там някога е било здраво. На подобно нищо не си струва да се обръща внимание, защото като му се обръща внимание нищото почва да си мисли за нещо.

 10. Г-н Инджев, безпредметно е да се обръща внимание на примитивните млади комунисти. Симов е символ на уродливостта на младите комунисти. Той е рожба на генетичната комунистическа уродливост. Не бива да се замърсяват електеонните страници на сайта с такива деграданти

 11. Извинявам се за повторното включване. Да продължа. Хванах бас, че ас ще направи “опит” в публичното пространство да “обясни” инфантилната си отпреди няколко години статия с 20 опорни точки посветена на тогавашната МУ любов несподелена с янките която г-н Инджев беше така добър да ни я предостави в блога си. Препрочитайки цитата по-горе убеден съм, че тази трудно смилаема повърня цели точно този ефект. Писал съм нещо си което не е за припомняне но лошият Иво Инджев го редовно го опреснява. “Доброто момче Сашко” е шампион на словоблудстването. Явно обаче има сериозни проблеми и с отношенията с другият пол защото силно залита в зле прикрити сексуални фантазми. И като се има предвид, че минава за най-острото перо на Партията правете му сметка колко са я закъсали другарета.

 12. А бе,оставете го тоя … даже не се сещам как да го кръстя,щото толкова мноо прилагателни ми идват наум,че ако ги публикувам и ше забие сървъра дето се хоства този готин блог.
  Само му се вдига рейтинга и то безплатно.
  Има една приказка-Убий простака с мълчание!
  Амин!

 13. Да бе ,Инджев що му обръщаш внимание на това мекере ,твоятя сила са анализите ,
  биеш муха с узи-остави го тоя мухите най-лесно се хващат в сладникав сос

 14. Неколко въпроса:
  1.Щом Путин е терорист номер 1, защо не му изпратите една ракета до GSM-ма?
  2.Когато целия свят стане НОВО РУСИЯ 1,2,3, Бразилия, Индия
  и Китай на коя цифра ще съответстват?
  3.Защо закона за пътишата не се промени по путински: “По-големия има право”?
  4.Вова Вулвин се притеснявал, че ако Украйна стане част от свободния свят, в Русия щяло да настане контрабанда. Защо това да бъде международен въпрос?
  5. Защо по руската телевизия се предават толкова военни учения, нима руския получовек не обича музикални предавания?
  6.Защо ДАНС не ме защитава от Руската информационна война?
  7.Защо радио предаването “Часът на инфохолиците”, което изказа исторически истини за русняците е спряно?
  8.Защо сайта на Иво Индежев нямя ефирно представяне?
  9.Защо днес връщах книги на Вторични суровини за да купя хляб на семейството си?
  10.Защо днес от глад си взех бомбони от предизборна шатра на ГЕРБ и под сивата опаковка имаше червен желиран бомбон?

 15. Преди време обърнах внимание на Тъпунгера. После го зарязах. После направих анализ на порноизлиянията му и стигнах до гадния извод, че това същество/понеже не съм сигурен, че хомопутинус са хора/има сериозен прогресиращ ментален синдром, който Фройд би определил като остро патологична разновидност на Едипов комплекс. Демек – или той е таковал майка си, или макьа му го е таковала. От таковането произлизат сексулните намеци с които изпъстря словоповръщанията си. Коя е макья му е въпрос на политически анализ, в които не съм силен.
  Едно е сигурно – съществото е пътник…путник.. все тая.
  Скоро няма и да си спомняме за него.
  Поздрав Иво!
  Таковаш им макьята на тъпунгерите.

 16. Аз пък мисля ,че трябва да му обърнем специално внимание на това нещо неречено Симов,голяма грешка е да си мислим ,че убиваме глупака с мълчание.Напроттив , трябва всеки ден да ги наказваме,щото като Симов дал Господ.Та щом Симов иска известност ще я получи, та чак свят ще му се завие.

 17. Симов и Сидеров са платени руски националисти. Симов е само много по-тъп. Но са полезни с едно – показват низостта на руската пародия на “Мания за значимост”. Някакви нещастни и некадърни “Бурлаки” на отвратителна, човеконенавистна, кремълска пропаганда. От това само се засилват позициите на НАТО и ЕС. Съответно на Реформаторския блок.
  А миризливото недоразумение Първанов се опитва да е “Улегналия политически глас” на същото фекално подмазване.

 18. Без да натрапвам собственото си графично решение, призовавам отново всички съмишленици от блога да пишат имената на рубладжийските уроди с малки букви и руски добавки! В списъка с правилната (според мен) транскрипция, който приложих преди време липсваше обаче един чест драскач в ПИКливия сайт- дълголетният рублояд и рублосер, сега, уф!, на френски да го кажа- “фабрикь д` мерд”, на английски “шит-фактори”, я и на турски- “бок-фабрикасъ”, не изтраях!, давам го и на български – “машина за ла…на” ыва афанасав.

 19. “Путлеристът” Сасим не е нищо повече от едно посредствено момченце, което за да си изкара 50-те левчета/ден утре ще почне да прави пиар на който го наеме: ислямисти, фашисти, производители на цигари и каквото се сетите.
  Иначе ме напушва смях като му гледам пръстена на единия показалец, който се опитва да го крие

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.