Батковщина в нашата татковина

Българските телевизии ( без да знаят това) регистрираха тази вечер една сбъдната прогноза, на която авторът на този текст, пишейки финалните строфи на книгата „Течна дружба”, не обърна достатъчно внимание през пролетта на 2011 г. Тогава един добре осведомен познавач на руското проникване в България предупреди, че освен по линия на културния обмен, използван традиционно като пропаганден инструмент на руското влияние тук, предстои Кремъл да използва спортната писта за разширяване на масовото си присъствие в главите на българския потребител на руската пропаганда.

 

Ето как тази прогноза се материализира чрез една днешна изява на Тодор Батков, един от най-скандалните орденоносци на най-висше държавно отличие в държавицата ни, награден от президента Георги Първанов, лицето на отношенията на България с Русия (според Шаренкова).

 

Ето как същият заплашва България в руския мутренския стил на силовите групировки от времето на правителството на мутрите, властващи под названието „Кабинета Беров” . Тогавашният вътрешен министър Виктор Михайлов се оплакваше най-сериозно, че някакви джипове обикалят заплашително вътрешното министерство и то нямало как да се справи с тях.

Медиапул:

 

„Спонсорът на Левски зависи от “Южен поток” и ако нашите политици не се замислят, “милионите фенове” на отбора ще стоварят гнева си към тях. Такава закана отправи в сряда собственик на футболния клуб “Левски” Тодор Батков при откриването на новия изкуствен терен на стадион “Герена”.

 

Батков има обещание “Газпром” да стане генерален спонсор на затъналия в дългове клуб. Това обеща преди две години тогавашният премиер Бойко Борисов, когото сега Батков отново препоръчва за министър-председател.

 

“Спонсорът на “Левски” определено зависи от “Южен поток”. Президентът на “Газпром” го каза пред цяла България на 15 ноември 2012 г. Сега сме октомври 2014 г. и съвсем скоро тези, които се упражняват по въпроса с “Южен поток”, ще си го получат от народа, защото “Левски” е народът”, каза Батков.

 

“Аз се надявам преди всичко обстановката в държавата да се нормализира, защото привличането на голям спонсор е функция на стабилност, на стабилно правителство с дълъг мандат…Очаквам съвсем скоро в съседна нам държава да се случи нещо сензационно. Съседна от Запад. И нашите политици да се замислят какво вършат в България и дали милионите фенове на Левски няма да стоварят гнева си към тях. Сещайте се вие за какво говоря. Спонсорът на Левски зависи от “Южен поток”. Съвсем скоро тези, които се упражняват за “Южен поток” ще усетят гнева на Левски”, каза адвокатът, който завърши тази тема с думите: “Когато една партия победи, правителство се съставя от нейния лидер. Изключенията са малко. Идва зима, хайде да престанем с тези игри, схеми, пазарлъци…”

 

 

Това мутрафонско изявление е първият предвестник за заплахата от предстоящ уличен натиск по волята на колониалните ни владетели от 20 век и е наистина първото по рода си откровено признание за руския произход на контролирания хулигански уличен вот.

 

Батков се заканва: ако не изпълнявате нарежданията на Путин, ще си имате работа с нашите шпицкоманди. Ключовата дума е „нашите”- в Русия им казват „нашисти”.

 

В Украйна тече патриотично възраждане. Думата татковина на украински е „баткивщина”. У нас си имаме нещо близко по звучене и обратно по смисъл- „батковщина”.

 

Най-забележителното е , че червеният Батков, известен от началото на 90-те години на миналия век като бесепарски трибун от трибуните на митингите в подножието на БНБ (в интернет има знаменит клип с негово участие на такова сборище в компанията на Луканов и др. важни другари) в зората на подарената ни съветска демокрация, днес е върл фен на Бойко Борисов.

 

Този червендалест субект претендира да говори от името на милион фенове на синия клуб „Левски”. Спряга ги робовладелски като борци за каузата на руския „Южен поток”- кауза, която той издайнически посочва като нещо, което трябва да бъде поверено на Бойко Борисов, „тайното оръжие” на селекционера, основен нападател в център-дясно в отбора на Путин в България.

31 мнения за “Батковщина в нашата татковина”

 1. Да се смени името на ПФК Левски на Витоша..или по-добре “Родопа”, че по-добре да описва говеждата същност на управлението и част от феновете им.

 2. Батков има много здраве от “милионите левскари”. Аз съм Левскар още преди този цървул да се е родил. И смея да му кажа, но пасаран. Направих преглед на реакциите на сини фенове по различни форуми. Досега не срещнах един положителен отклик на “заплахата” на агент тара. Вместо това, порой от подигравки, ескалиращи често в откровени псувни. Такова единство защото и цесекарите не си поплюватм смея да твърдя никога не е имало между привържениците на двата най-антагонистични родни клубове.
  Истината е, че Батков е свършил парите отдавна. И с прокарването на проекта Южен поток се надява, че обещаното по време на премиерстването на Император Тиквой банкянски спонсорство обявено на пресконференцията след сключване на договора от самият Милер най-сетне ще се реализира. Специално на Герена адвокатина е подготвил спирка за линията-отбивка продължение на гара Подуене за поезда с рублите. Нали според бившият асовец Валентин Вацев покрай Южен поток отдавна са заприиждали влакови композиции с девалвирали, корупционни но вървящи сред определени комисионерски кръгове рубли.
  На Батков ще го кажа направо. ДГД!

 3. Нека благо-благо да се посмеем на акъла на хората, които се опитват да ни поучават, заемайки комични имперски пози. 🙂

  Ето един напълно официален, напълно истински документ – не е фотошоп, нито шега. Това, повтарям, е абсолютно сериозно.

  След като руския опозиционер Немцов нарече Путин “изтрещял”, руския съд излезе със следното становище – ето, насладете се на руския ум:

  http://inforesist.org/wp-content/uploads/%D0%BD%D0%B5%D0%BC%D1%861.jpg

 4. Смея да твърдя, че на батковият призив да отликнат максимум няколко десетки качулати. Повечето от много точно наречените от г-н Инджев членове на “шпицкомандите” са на всичкото отгоре атакисти. Абсолютно неконтролируеми. Няма как да послушат Батков ако ще на другия ден тб да заплаши, има това право по Търгоския закон да закрие ПФК Левски ЕАД.
  Но и тяхната бройка е пренебрижимо малка в и без това прогресивно намаляващата агитка. Моята прогноза е, напънала се планината и родила мишка. Евентуален “протест” би бил гротеска и с абсолютно отрицателен ефект.
  Ще да видим.

 5. И на мен ми се набила крилата фраза на бате Виктор за маневририщите около сградата на МВР мутренски джипове. В битноста си на юрист съм имал вземане-даване с него по времето когато беше следовател в РУ на транспортната милиция. Горе-долу, с приближение можеше да се справя с работата си. Но при правителството на Мултигруп на чучелото Любен Беров надскочи “с пъти, пъти повече” нивото си на некомпетентност. Максимумът който би постигнал в една нормална демократична държава е началник на полицейски участък. На него принадлежи и още една култова фраза. Про операцията в “Белите брези” когато едни други се изпозастреляха ченгета от различни служби, министър Виктор Михайлов твърдеше, че операцията била, цитирам по памет, смисъла запазен 1:1. “Брилянтно планира и реализирана операция”.
  Няма такава държава.

 6. Логични са напъните на Батков да “извини” нежеланието на газовия колос на глинени крака да му става донор.( Не спонсор, защото спонсорът дава пари за спорт). “Газпром” трудно ще удържи досегашните си спонсорски договори, зле са там нещата с доларите… Простащината баткова е нарицателна, равнява се на футболните му компетенции, другаде е новото. С това изказване се опитва едновременно да нахъсва и стряска Борисов. Глупак ще дойде, много голям глупак. Борисов се отърва от късата клечка “Южен поток” покрай Украйна и сега Потокът ще го тревожи не повече от нивото на река Дунав в сантиметри. Това в Европа ще решават… Знае Батков, че няма шанс за този спонсор, но манипулира, защото има много голяма истинска причина да стряска не нас, както изглежда, а Борисов. Заменените горички за гори по Черноморието. Процедурата трябва да почне точно новото правителство. И …Колкото до мутренските маниери, ден преди руските внушения, че в армията ни зреел бунт заради смяната на руските самолети, в Прас – прес точно с този израз заплашиха в заглавие, щото 300 души поддръжка щели да хартисат и там вече зреел бунт. Какви хапчета само пият тези хора, божее… А срещу или под всеки призив СМЪРТ НА ПРАСЕТАТА стои също такава мила контра – МРЕТЕ, ГОВЕДА… В батковщината има точно толкова политика, колкото в лаенето на Мая. Въздух под налягане.

 7. Айде, още един бащица с мераци да се саморазправя с България, баш като тиквения бащица (българската вариация на Путлер/Орбан/Лукашенка/Ердоян).

  През това време в Сърбия действително нещо се случва и това е, че там обезглавиха разсейките на тумора южен паток http://www.mediapool.bg/belgrad-nyama-smisal-da-se-zapochva-yuzhen-potok-bez-sporazumenie-mezhdu-rusiya-i-es-news225763.html

 8. батков е нагъл точно колкото наглите бг политици – загроби един известен бг футболен отбор – доказа се като абсолютно некомпетентен, но с много пари (най-вероятно дадени му от ‘КОЙ’ по дълбока, дългосрочна конспиративна линия) – а сега изпълнява заповедите на този същия ‘КОЙ’ Как ли ги получава горкия сигурно чрез преводач, щото както си знаем ‘КОЙ’ ‘плохо говорит на болгарском’. Някой ще кажат, ами просто батков има слабост към рублите човека – та да не е единствен такъв родоотстъпник.

 9. Карикатурата в Българския футбол отново си отвори устата. Би трябвало да е по-нисък и от тревата след като забатачи всичко, до което се докосна в Левски. Финансовото състояние е далеч от цветущо. Организира скъпо мегаломанско честване за да позабърше опетнената си репутация. Клубът за първи път от много години насам не участва в Европейските турнири заради мъдрите му управленски решения. Унижи истински Левскари дали много на Синия отбор поради некомпетентните си вмешателства. Малко ли му беше, че остави най-обичаният отбор да играе на строителна площадка. Явно наглостта му граници няма. Но безумието умора не усеща. Сега очевидно е тръгнал към нови подвизи на по-различни фронтове. Що за безочие да говори от името на запалянковците, и то на политически теми. Чрез неграмотно построени изречения е запретнал ръкави да заплашва с безредици заради интереси на друга държава. Това, което си проси са протести за неговата оставка.

 10. Парламент на спонсорите – ето това си иска Батков. А спонсор щял да му е Южен поток..А това иска и батко му Путин.
  Парламент на комисионерите от Южен поток и Белене – това е путинското сборище, което ще излъчи Правителство на комисионерите от Южен поток, дупката Белене,НЕК,ЕРП-тата и КТБ.

 11. Стара песен на нов глас. Още преди седмдесет години заповядаха на ремсистите да следват Соболевата акция за съветизация на България. Тя включваше агитация и пропаганда при мачове и други масови прояви по стадионите. След това редожно се провеждаха Спартакиадите и други акции за прослава на Москва и комунизма от ученици и студенти под строй, ръководени от полковници.

 12. Г-н Инджев,това желание на ченгето Батков не може да се реализира по никакъв начин.Той само “плаши гаргите”,а по този начин и си заработва рублите пред господарите си.Като един редови,но голям левскар мога да кажа,че левскарите винаги са били свободомислещи и никога не са били свързани с комунистите,
  респективно с “братска” Русия.
  Ченгето Батков се чуди какви глупости да говори и обещава,само и само да не бъде притискан от нас.

 13. Футбола в България е пералня на пари. Знаем що за хора са ръководствата на повечето отбори и най-вече с какво минало. Този с мустаците се беше скрил в последно време щото не управляваше неговия гуру и сега когато има такава опастност пак ще му слушаме глупостите, защото все пак сме в България и журналята издига на пиедестал простащината и “жълтия” скандал на деня. Защо поне един журналист не чопли около Христо Бисеров(ако все още някой помни кой беше той) или това е забранена тема?

 14. Откакто Батков стана “собственик” на ПФК “Левски”, замразих фенството си като левскар. Ще го размразя, след като Батков влезе в панделата / ако преди това не се измъкне в някоя слънчева страна, с палми по брега – “мъртвите сибирски полета”, въпреки платеното русофилство, едва ли са му по вкуса/.

 15. г-н Инджев, аз не съм футболен фен, но ми се струва, че пропускате най-същественото. В София съм виждал повече надписи “Батков вън” отколокото “направете Южен Поток”

 16. Подозирам,че Батков вече не е собственик на ПФК “Левски” а някакви си офшорки.Кой обича много да работи с този инструмент?В публичното пространство витае едно име,Делян Пеевски.Батков се опита да опровергае това твърдение ,но съмнението остана.Ако приемем,че Пеевски е основния акционер то интерес има от страна на ДПС по проекта”Южен поток”.

 17. Други спонсори по света и у нас няма ли?

  Или завинаги и за всичко сме вързани за Газпром (Русия)?

  неизмеримо по-евтино ще ни излезе да спонсорираме този клуб от бюджета.

  Както впрочем излиза сметката и за митичните (силно завишени като примамка, според мен) 5000 работни места.

  Цената на газопровода от 4,2 млрд. евро (8 млрд. лева) разделена на 5000 (раб. места) дава 1,6 млн. лева за работно място, което означава 1333 лв раб. заплата за сто години за всеки от тези 5000 “щастливци”!

  Подобна е и сметката за “съживяването и възхода” на гр. Белене. Ще ни струва само 22 млрд. лева за един петхиляден град.

  Давайте! Няма страшно! Богатият бълхарин плаща. Бълха го ухапала!

 18. Батков,Сидеров,Шебеков – все шампиони по политическия “RIMMING” на Русия.

 19. Батков сигурно няма пари , след като си търси “спонсор”?!?
  И ЦСКА също си търси спонсори, засега в…. Сингапур….
  И щом като Батков се е насочил към газови спонсори , трябва да се обърне към Шеврон, който трябваше да търси (фа)шистов газ в НРБ. Той също има нужда от “подкрепа” , за да започне първоначалните проучвания. А Батков се ослушва?!? Ето ти още един “спонсор”, заедно с Газпром! И още много други…..
  Трябва само да подготви (фа)шисткомандите си!

 20. Батков позна – на Запад от нас ще се случи нещо взривоопасно – е случи се – Сърбия спира ЮП до одобрение от ЕК.Словенската кандидатка за еврокомисар, която имаше ресор енергетика се провали.Чакаме да видим кой ще е новия кандидат.Присъединявам се към призива ДГД.

 21. Интересно е каква позицията на правозащитните органи в Републиката след този откровен призив на Батков за саморазправа и нарушаване на обществения ред в държавата и то в полза на чужди интереси?

 22. Абе тая дебела свиня ДП (Дебело Прасе) няма ли да празнува Коледа?
  Толкова други свине отпразнуваха Коледа със пърлени крачета а тази още я угояват! Ебаси! Възмутен съм!

  Тодов Батков и на него му е време. Стига се е угоявал. Това важи и за всички про-Съветски Свини. След угояването идва Коледа драги Прасенца!

 23. Не приемам че Б.Борисов е център нападател на Путин в България. Все пак той спря “Белене” и “Бургас -Александраполис”.

 24. До ИГНАТИЯ:
  Стига с тези “работни места” на комунягите, моля Ви!
  При вероятен коефициент на сменност около 2,45 /за непрекъснатите производства – 2,85/, числеността на заетите в съответната СМ и производствена дейност е, както следва:
  – за обслужването на 5000 раб. места 12250 /14250/ човека;
  – за обслужването на обещаните от Станишев 250000 раб. места 612500 /712500/ човека;
  – за обслужването на обещаните от Бареков 1000000 раб. места 2450000 /2850000/ човека!
  Подобни идиотски нелепици могат да се плещят само от хора с изключително ниска организационно-техническа грамотност, без нито ден трудов стаж в сферата на строителството, материалното производство и мениджмънта.

 25. От такава батковщина сме затънали в руската батаковщина!

 26. Нашите “ултраси” не са “титушки”, макар че сигурно има инфилтрирани такива. На всички големи протести е имало провокатори като се започне от палежа на Партийния дом. Спомняте ли си януарските протести преди 5-6г. срещу правителството на Станишев? Едни якички момчета провокираха полицаите и самите протестиращи се отдръпнаха от тях. Полицаите не реагираха, а след това атакуваха и биеха мирните протестиращи, арестуваха активисти, но сред арестуваните не бяха провокаторите…
  А иначе футболът, заедно с хазарта и строителството в България са най-големите перални / на пари/,

 27. Мда-а-а, който от “матряла” все още се е съмнявал, вече може да бъде сигурен кой плати, организира и проведе безредиците от 19 февруари.

  Припомням – тогава една шайка от 20-тина лумпени, пишещи се “запалянковци”, започна да хвърля камъни по полицаите на Орлов мост. А един дърт белокос комункукундел се поля с лютеница по тиквата и шестваше из всички медии като “пребит” (После се оказа, че е строителен преедприемач, от назначените БКП-милионери и има доста солидни невърнати кредити от доста банки, дето трябва ние да ги връщаме).

  Рапонът обаче подаде оставка.

  Сега прононсираният руски “агент на влияние” батков плаши с повторение на същия сценарии. Милият, да не стане внезапно “какин”, като гледам масовата реакция на истинските левскари?

  Респект за анализа, г-н Инджев, дано повече хора го прочетат.

 28. ББ спря Белене, само защото когато беше въпрос на часове да подпише договора, в България спешно долетяха Йотингер и Йежи Бузек и му набиха канчето. Така го спря, че дълго време се чудехме каква точно е неговата позиция.
  Винаги съм бил на мнение, че трябва да се намерят достатъчно смели управляващи, които да забранят използването на имената на български светини за имена на спортни клубове. Няма модерна държава, която позволява подобна гавра с националните си герои.

 29. Батков е фен на мутрата ББ, защото са от едно котило – БКП. СССР-то им е на сърце(то) и винаги са били готови на “жертви” за да го докажат. (Да си спомним евтината сценка с “телефонния разговор” между фашиста Путин и последователяТ му Борисов по време на подписването на “договора” за Южен поток!)
  Тези персонажи нямат друго в главата си освен да следват яркия пример на любимия си фашист.

 30. Rakia – Connecting People
  Където има политика – има мърсотия
  Така са навързани всичките, че нямат избор – креслата им зависят от бизнеса
  Държавата енергийно зависи 100% от Изток и Запад
  Защо се заблуждавате с “цветове”?

  Умен той бре Батко Батков – комбинира “червеното” със “синьото”, като се добави и “бялото” му минало и се получават цветовете на друго знаме.
  Пито платено и в двете посоки – дърпа “червената черга” и мълчи за “синята”.
  Ракия – сближава хората, това е превода на заглавието ми.
  Така се прави бизнес – храниш всички – Браво Батко Батков!
  Бизнесът е доволен, политиците доволни, световните сили, и те.
  Цветовете на дъгата и много печалби за бизнеса и комисионни за политиците

  “ЧЕРВЕНИТЕ”
  И за “червените” Южен Поток на Газпром и Лукойл.
  Южен поток (Южный поток) представлява руско-италиански проект за газопровод за транспорт на природен газ от Русия до Италия, на предполагаема стойност 16,5 Млрд. Евро, като само българският участък ще струва 4 Млрд. Евро. На 5 декември 2011 г. България обяви тръбопровода за обект от национално значение – съответно премиер е “червеният” Сергей Станишев (2005-2009). Дългогодишният “червен” президент Георги Първанов (2002-2012) се ангажира по време на управлението си с цели 3 руски мега-проекта: петролопровода Бургас-Александруполис, атомната централа в Белене и “Южен поток”. През 2008 г. България и Русия подписват междуправителствено споразумение за сътрудничество при изграждането на газопровода „Южен поток“ през територията на България и то е ратифицирано от българския парламент. На 13 ноември 2010 г., по време на посещението на руския премиер Владимир Путин в София, бе учредено съвместното дружество за “Южен поток” – премиер тогава е Бойко Борисов. През ноември 2012 г. България подписа инвестиционното решение за строителството на газопровода “Южен поток”, тогавашният премиер Бойко Борисов и шефът на руския енергиен гигант “Газпром” Алексей Милер. През юни 2014 г. строителството бе спряно от премиера Пламен Орешарски, и малко по-късно си замина.
  “Лукойл” е основен играч при определянето на цените на горивата в България. Лукойл България ЕООД е търговско дружество със седалище в София, България, част от групата на Лукойл. Основната дейност на предприятието е пласмента на продукцията на нефтопреработвателния завод Лукойл Нефтохим Бургас, не само на течни горива за народа, но и нефтохимикали и полимери за промишлеността. Нефтохим е преватизиран от Лукойл през 1999 г. при “синия” демократичен премиер Иван Костов. Така Русия си възвръща това което е построила през 1960-1963г. През месец Април 2005 г. Лукойл вече контролира 93% от Нефтохим по време на премиера Симеон Сакскобурготски.
  Нефтохим Бургас е най-голямата рафинерия в Югоизточна Европа.
  Най-голямата компания, най-големият данъкоплатец, най-големият инвеститор, най-добрите заплати. 8 млрд. лв. годишен оборот, 7 млн. тона преработен нефт на година, над 1 млрд. $ инвестиции от 2000 г. насам, още 1,5 млрд. $ текущи инвестиции и средно 8 млрд. лв. годишен оборот. Платените данъци от приватизацията до момента са 17 млрд. лв., по перо социални дейности в същия период са отишли над 25 млн. лв., а разходите за благотворителност и спонсорство през последните години са над 15 млн. лв.

  “СИНИТЕ”

  И за “сините” Марица Изток. „AES Ей И Ес 3C Марица Изток 1“ (American Energy Systems), българското дружество на американската компания „Ей И Ес Корпорация“ – 1-та инвестиция за над 1 млрд. евро “in Bulgaria” – “синият” премиер Иван Костов разписва първи през 2001 г. Само 4 години по-късно представители на банките подписват отново за ТЕЦ “Марица-изток 1”, но под погледа на друг премиер – “червеният” Сергей Станишев. Марица Изток“ е най-големият работодател в България, като всичките му поделения дават работа на около 25 000 души със ср. работна заплата, която е сред най-високите в страната, съответно голям данъкоплатец. „Марица Изток 3“ на американската компания „Contour Global“ с изпълнители консорциум от германските компании DSD Dillinger Stahlbau GmbH и RWE Industrie-Losungen GmbH.
  Според шведската неправителствена организация Secretariat for Acid Rain през 2000 г. двата ТЕЦ-а на Марица Изток са най-големите единични замърсители на въздуха със серен двуокис в Европа, като заемат 1во и 2ро място. Същата година дори бе включен в Книгата на рекордите на Гинес, заради значителното замърсяване със серен двуокис. През 2005 г. според премиера Симеон Сакскобургготски, енергийният комплекс ТЕЦ „Марица Изток“ e най-големият източник на серен диоксид във въздуха и на регионално, и на национално ниво с около 83% от емисиите в България.
  Договорите на “Мариците” изтичат през 2015 г. и дотогава ще трябва да имат “добри приятели” в правителството.

  Да не забравяме, че България е източната граница на НАТО. Последствие от отредената й вековна роля на “жива стена” пред мюсюлманите за навлизането им при “добрата стара госпожа” Европа. Та нали затова ни оставиха 500 години на турците, само и само да не влиза Османската империя в Европа. Нали затова ни дадоха на СССР, за да се “пазим един друг”. Нали затова ни взеха и в ЕС, защото “братушките” вече не ни искаха, а и да пазим Европа, не само от ислямизма, но вече и от Русия.

  Батко Батков е лисица от класа!

  За какви 5 лева говорим?
  Я сметнете 10% на проект!

 31. Г-н EVGENI VESELINOV, данните с които манипулирате са стари, и за Лукойл и за Марица1 и Марица3. Може би това се дължи на обстоятелството , че сте далечен наблюдател о САЩ?!?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.