Хулигангстерската пропагандна война на Русия срещу България ескалира

Вече съм задавал въпроса дали малката, черноморска, християнска, исторически свързана с Русия наша европейска страна трябва да бъде бомбардирана една седмица с руски бомби, ракети и снаряди, за да прогледне по въпроса за „руската любов”, както това се наложи през август 2008 г. на малката, православна, черноморска, исторически свързана с Русия европейска Грузия.

 

Ето че от близо седмица насам канонадата от руски нападки срещу България в лицето на нейния президент не само не секва, а се усилва. „Неофициално” я започна заместник министърът на отбраната на Русия Роман Гусаров. В интервю за руска медия той реши да припомни на 8 октомври, че България е била съюзник на фашистка Германия, „ забравяйки” ,че малко преди това именно СССР сключва договор с Хитлер, издържал близо две години, през които съветските другари на нацистите ги снабдяват с огромни количества суровини и материали за войната им срещу „буржоазна Европа”.

 

Междувременно по същото време с подигравки срещу България се включи вицепремиерът на Русия Дмитрий Рогозин. От българската пета колона на Путин последваха призиви да не му се обръща внимание, защото бил известен хулиган и шегаджия. Т.е. главичката ни трябва да е все така преклонена пред острия му език, както е преклонена пред огромния паметник в центъра на София, на който пише, че окупаторите са ни освободили и ние сме им благодарни за това.

 

Изглеждаше, че последвалото официално изявление на Кремъл, прочетено от говорителя на външното министерство в Москва Александър Лукашевич, предизвикано от българския отговор на подигравките, (може би) слага точка. Така изглеждаше, но не би…

 

В антибългарското говорене беше интегриран още един световно известен руски хулиган. В телевизионно интервю по един руските канали (на пропагандата) водещият подкани ултранационалиста Владимир Жириновски да вземе думата срещу българския президент , който май бил сбъркал държавата, говорейки за Русия като „национална” и агресивна страна. Както можеше да се очаква (от други подобни излияния на Жириновски), той избълва истерични обиди както срещу президента Плевнелиев, наричайки го негодник, така и срещу българския народ, който таксува като робски явно ( след като иска от него да пълзи в краката на руснаците).

 

Общото във всичките изброени бегло по-горе случаи на антибългарското руско говорене е историческата спекулация. Подробност е, че Жириновски, претендира да изнася урок по история на президента Плевнелиев и на българите изобщо, но изпрати своя любим „Альоша” …под Плевен. Или поне нещо такова се дочу в края на смотолевеното от него изречение за въпросния паметник.

 

Има и други подробности, свързани с този екземпляр. За една от тях съм писал, а за друга ще спомена тук за първи път. И двете са свързани с България.

 

Плевнелиев не е първия български президент, когото Жириновски ругае. Правил го е и преди дори на българска територия.

 

Споменавал съм, че съм горд да съм допринесъл за неговото позорно прогонване от България пред декември 1993 г. Тогава бях главен редактор на в. „Експрес”, където публикувахме ексклузивна информация как Жириновски се заканва на президента Желю Желев в нетрезво състояние край басейн в един хотел в град Сандански. Разполагахме с аудиозапис, който реших да предам на изпратените след публикацията в редакцията представители на българските служби. Съответно Жириновски беше уличен с доказателства и му се наложи спешно да напусне България.

 

Питам обаче днешните служби дали знаят това, което знам дори аз: че Жириновски е, горещата връзка, гурото на Волен Сидеров и то не само в духовния смисъл на думата?

 

Ако не знаят-лошо. Още по-лошо е ако знаят, но си траят. Защото това звучи като съучастие във все по-откритата пропагандна война на Русия в и срещу България. Това е война, в която Жириновски е замесен от много години не само със словесните си бомбардировки, като днешната, но и с дистанционното ръководене на конкретни български марионетки.

 

 

Откровено казано, засилващата се руска истерия може да има положителния ефект на разобличаването на руската агентура. За да я разпознаете е необходимо само да следите възторга от хулигангстерската руска политика срещу България, който тя предизвиква сред българската пета колона. Вече и слепите тук би трябвало да забелязват „руската любов”.

 

Дай Боже сляпо да прогледа!

56 мнения за “Хулигангстерската пропагандна война на Русия срещу България ескалира”

 1. Българските учени историци проспаха 25 години!След 1989г.не написаха нови учебници отразяващи обективната историческа истина.Паднахме толкова ниско,че Жириновски да дава съвети на българския президент да чете учебниците.Кои учебници?Тези, писани от руски агенти и одобрявани в Москва?Нашите деца продължават да учат по тези учебници.Ние не знаем имената и гробовете на опълченците от Шипка,ама руски паметници под път и над път!Няма какво да чакаме да ни уважават,след като сами не уважаваме героите си!

 2. интересно ми е кога ще има осъдени българи за национално предателство в полза на русия както има в Чехия осъдени чехи например?

 3. жириновски е живо олицетворение на русия, руската политика и руския народ! той е и родния брат на всички онези така наречени българи които се имат за братя с руснаците!

 4. From Russia with hate – пореден епизод. Тия тъпунгери се държат в стил “дръжте ме да не го пребия”, а след това обясняват на света, че изобщо не са агресивни.

 5. Стига приказки !
  СРЕЩУ БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ-ПЛАТЕНИ АГЕНТИ НА РУСИЯ НИ ТРЯБВАТ БУХАЛКИ, ПАВЕТА, КАМЪНИ, УКРАИНСКА ТВЪРДОСТ И ПРЕД ОЧИТЕ НИ МАФИОТСКИТЕ БАНДИ АБВ, Атака, БСП – АГЕНТИ НА МОСКВА.

  ЩЕ ПРИСЪСТВАМЕ С ГОЛЯМА РАДОСТ И ВИСШЕ ЗАДОВОЛСТВО В ДЕНЯ НА ВТОРАТА ИКОНОМИЧЕСКА СМЪРТ И ВТОРОТО МОРАЛНО СГРОМОЛЯСВАНЕ НА РУСИЯ – ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО !!!
  ЗАЧЕНАТИЯТ В ГРЯХ ПЛОД В УТРОБАТА НА ПУТИН, СССР-2, Е С ЕМБРИОНАЛНА МАЛФОРМАЦИЯ – УВРЕЖДАНЕ, ДЕФЕКТ, ВЪЗНИКНАЛ ПО ВРЕМЕ НА ЕМБРИОНАЛНОТО РАЗВИТИЕ. ПЛОДА НА ПУТИН, СССР-2 Е БЕЗ КРАКА И НЯМА ДА ПРОХОДИ…

  КОЙТО КАЗВА, ЧЕ ВИНОВЕН НАРОД НЯМА, ГРЕШИ ?
  ИМА ТАКЪВ НАРОД… И ТОЗИ НАРОД Е ПОБЕСНЕЛИЯТ В УКРАЙНА, И НЕ САМО, КЪРВАВ РУСКИ НАРОД, ЗАЩОТО Е :
  НАЙ-АЛЧНИЯТ ЗА ЧУЖДА ЗЕМЯ, ДЯВОЛСКИ ЗЛИЯТ, САТАНИНСКИЯТ, ПОДЛИЯТ, ЛУКАВИЯТ, НАЙ-ПРЕСТЪПНО МИСЛЕЩИЯТ, ЖЕСТОКИЯТ, КОВАРНИЯТ, ЗЛОНАМЕРЕНИЯТ, ЗЛОНРАВНИЯТ, НАЙ-БЕЗЧОВЕЧНИЯТ, НАЙ-КОВАРНИЯТ, НАРОДЪТ-ИЗВЕРГ, НАРОДЪТ-ПАЛАЧ !!!

  Прочетете колко ни мразят руските изроди, наричани “руски народ”, КОИТО УЖ НИ ОБИЧАЛИ:

  – Alex Shubaev: Болгары, уроды, использованные американские гондоны !
  – Akbolat Gabbassov: БЛЯДИ!!! если не СОВЕТСКАЯ АРМИЯ гнили бы под фашистами!!!
  – Farhad Ibragimov: Надо было, чтобы вас турки ебали дальше… пидоры….
  Азис – сегодняшняя Болгария епта!!
  – Natalia Kizilova: Дибилов в любой стране в достатке
  – А эти уроды, болгары…
  – Anastasia Svetlova: Россияне ! Проявим патриотизм !!!!! Объявим “туристическое” Имбарго ( фигурально выражаясь ) – болгарии !!!! Все летом в Сочи ! Пошли болгары на фиг ! Вот и посмотрим , что они без наших денег делать будут !
  – Elena Verbitskaya: Майдауны и в Болгарии уже. Фашистам Киева мало оказалось…
  – Svetlana Taran: Болгары, твари неблагодарные!

  =======================================

 6. Нищо не е достатъчно заслепените да прогледат.Нямам надежда,г-н Инджев,защото не биха се отказали от хранилката.Вината е и наша,че четвърт век не изрекохме истините ясно,на висок глас.

 7. Нека, нека! Само и единствено самата Русия и самите руснаци като изброените в статията могат да излекуват българите и да им помогнат да прогледнат. Сами ще ни отвратят от себе си така както направиха с украинците.

 8. Отвратен съм от руската политика. Според мен те са най-злия ни враг. Те подстрекават т.нар. “македонци” да ни мразят също и сърбите. Те (руснаците), чрез КГБ(и партията ДПС) дестабилизират България. Имат платени пропагаднатори на всички нива, политика, бизнес, култура, дори и сред обикновенните хора(например запленените от теорията на конспирацията, създадена в КГБ), имат агенти и сред православното духовенство(чета вестничетата издавани от църквите-лъха русофилия до погнуса!, също вече се мъдрят иконки в самите храмове на псевдо светци от руски пороизсходь), има агенти и по форумите(уж форум за компютри, пък модераторите следят само да не се обиди руският гений…). Положенито е като за ВОЙНА, ОТКРИТА И КАТО ЗА ПОСЛЕДНО! НИКОГА НЯМА ДА СПРЯ ДА ЗАЩИТАВАМ РОДИНАТА СИ, било от руски хибридни набези, или каквито и да е…)!
  БОЖЕ, Пази БЪЛГАРИЯ!!!!

 9. Г-н ХРИСТОВ, примитивните, зомбирани наШИСТИ “затвърждават” “дълбоката, “вековната дружба”,която ни “свързва” , като “братушки”!
  Ако не бяхме им дали писмен език , сигурно щяха да драскат някакви йероглифи, и да практикуват шаманство. Което напълно щеше да кореспондира с изначалната им вродена НАТУРА.
  Но освен всичко друго, се вижда ТОТАЛната “историческа” НЕграмотност на наШИСТИТЕ, постигната с пропагадно зомбиране и дресировка, за повече от 100 години.
  А пък за “икономическите” “ползи” от рАЗЗЗИЯ е още по-кощунствено да се четат примитивните им драсканици, те дори не знаят ,че България изхранва примитивната им рАдина(НАЙ-богатата империя в света!!!) с 5млрд. долара отрицателно търговско салдо, ВСЯКА година! Или за 25 години това са 125 млрд. долара, плюс лихвите за 25 години – още 125млрд. долара, общо 250млрд. долара!
  А за предишните 45години , след 1944г. изобщо даже не си струва да правим изчисления – няколко фалита, плюс огромен външен дълг, загубите с лихвите сигурно достигат ТРИЛИОНИ долари ЗАГУБА!

 10. Браво на Иво, на всички коментатори-и специално -на ХРИСТОВ!
  ДА НЕ ОСТАНЕ ПАПЕР ОТ ГНУСНИТЕ ЧУЧЕЛА-“ПАМЕТНИЦИ”, С КОИТО ОМЪРСИХА СТРАНАТА НИ ДОЛНИТЕ МОНГОЛОИДНИ ИЗРОДИ!
  ВСЯКАКВИ АНСАМБЛИ, ПЛЯСКИ, ШУТКИ ДА БЪДАТ ОСВИРКВАНИ!

 11. Алфа-догът е обявил конкурс за приза “ЕвразийскийЙЙЙ хот-дог”, и сега бета-договете са се втурнали да я спечелят,и да осигурят емоционалният му комфорт чрез такива зрелища.
  “Наградата” , разбира се ще царска – златен хот-дог , обсипан са диаманти и рубини. Няма да стиска за дреболии ,я! Алфата знае как да “стимулира” своите слуги! Особено, когато има толкова желаещи около неговата трапеза. Просто сказка!

 12. Пак ще има паметници май… Отново ще бъдем благодарни, че ни освобождават.

  Интересно ми е Петър Волгин как ще коментира делириума на Жириновски.

  Няма да пренапишат нито ред от учебниците. Няма да се промени нищо. Альошата ще си стои над Плевен, пардон, над Пловдив, надписът на МОЧА ще си го лъскат с дъха си разните му там малоумници, по кръчмите ще се водят стандартните разговори за освобождението, а “радини вълнения” ще се учи наизуст още десет хиляди години.
  Благодарни сме!

  Бареков – ПРЕЗИДЕНТ!!! Ако и това не стигне, значи няма край.

 13. Жириновски е боклук,типичен руски помияр-алкохолизиран,опростачен,затъпял от водка,национализъм и високо кръвно налягане,вследствие на прекаляване с алкохол,мазна храна и изкуствено натягане на душевното напрежение като последица от тъпоумието на руския дурак.Не му обръщайте внимание-не съм ходил в тяхната страна(опазил ме Господ да отида там!,дано не ми се налага!),но предполагам,че такива като него са изразители на руското народнячство.

 14. г-н Христов, дайте линк към тези коментари.

 15. Г-н Инджев,
  Много интересно би било да кажете още какво знаете по този въпрос:

  “Жириновски е, горещата връзка, гурото на Волен Сидеров и то не само в духовния смисъл на думата?”

 16. Надявам се тези нападки да доведат до един оздравителен процес в нащо общество и една по трезва оценка за пагубната роля на Русия у нас.

 17. към до ХРИСТОВ –

  Факта, че сме “им дали писмен език” съвсем не значи, че те го използват. Статистика от края на миналия век показва, че 87% от населението на Русия е неграмотно. Не вярвам към днешна дата нещата да са се променили към добро.

 18. Преди малко в предаването “Още от деня” Димитър Цонев попита Бригадир Аспарухов: “В този спор кой е прав – Жириновски или Плевнелиев?”… Нямам думи!Колко трябва да си раболепен пред една чужда държава, за поставиш с гадна усмивчица толкова гаден въпрос. Срам за журналистическата гилдия!

 19. Първо тоя смешник да го ….!!! Второто е изключително притеснителното създаване на руска партия у нас в лицето на Атака. Да не забравяме, че вече имаме турска… Територия за освояване, това сме ние за тях…

 20. Здравейте,
  За съжаление руската пропагандна машина бълва без почивен ден и мога само да съжалявам, че толкова българи продължават да вярват в мита “Дядо Иван”. Историците са наясно, че Руско-Турската война се случва не защото Русия идва специално, за да освободи “по-малкия брат”, а защото има интереси на Балканите, които не може да отстоява по друг начин, освен чрез война. Освобождението на България е “страничен продукт”, но умело се използва, за да ни се насажда покорство и очакване за вечни времена на робска покорност. Крайно време е да се чуе /прочете цялата истина за “братското” присъствие на руските войски в България.

 21. kam EXPERT.Otdavna si zadavam tozi vapros, niama li da ima sad za predatelite na BG, shte ima li niakoga pravosadie v tasi porobena strana, malchi naroda…….

 22. Лакомията за чужда земя на най-голямата в света държава далеч не започва от ссср,а в последствие и от путин.
  Обърнете внимание как завършват последните два куплета на култовата песен “Поручик Галицын”.

  Александр Малинин – Поручик Галицын

  Четвърто денонощие горят селата
  Гори под нозете ни донската земя
  Не падайте духом,поручик Галицин,
  корнет Оболенски,налейте вино!

  Не падайте духом,поручик Галицин,
  корнет Оболенски, налейте вино!

  Мяркат се по Арбат познати лица
  От алеите циганки влизат по домовете
  Подавайте чаши, поручик Галицин,
  корнет Оболенски, налейте вино!

  Подавайте чаши, поручик Галицин,
  корнет Оболенски, налейте вино!

  А някъде наистина коне над пропастта се носят
  Но защо затъжихте мой млади корнет?
  А в стаите наши, седят комисари,
  и момичетата наши водят в кабинета

  А в стаите наши, седят комисари,
  и момичетата наши водят в кабинета

  На мрачния Дон отива ескадрона
  За боя вдъхновява, Русия – страна
  Раздайте патрони, поручик Галицин!
  Корнет Оболенски, ордена сложи!

  Раздайте патрони, поручик Галицин!
  Корнет Оболенски, ордена сложи!

  Ах Руското слънце, великото слънце!
  Корабът “Император”, застинал е като стрела
  Поручик Галицин, а може ли да се върнем?
  Защо ни е поручик, чужда земя?

  Поручик Галицин, а може ли да се върнем?
  Защо ни е поручик, чужда земя?

 23. Eй, българите не си знаят историята…Ние ги освободихме, турихме им князче, наше момче – то пък севзе насериозно и Съединение направи без да ни пита… Разгеле, разкарахме го… Ами онова провинциалистче Кобургче, и него направихме княз – той пък независимост му се прииска, цар реши да става…Ей, неблагодарен народ,бе… Ами нашето момче – Героят от Лайпциг – той пък федерция зад гърба ни поиска да прави, комунизъм с човешко лице преди Дубчек, ще мътят… Добре че случихме с правешкия хитрец… Е, хитрееше на дребно, но иначе по три пъти на реч ни благославяше…Ама наложи се да му спретнем контролиран преврат, че кой знае какво щеше да се изплесне след Полша и Румъния… Всичко вървеше по план, ама това дребно президентче какво си мисли…Полша не се нави да си делнем Украйна, ама Турция – знаем й апетитите…

 24. He вярвам на тези “социалогически проучвания. Нека някой журналист с камера да пита хората по улиците в центъра какво изразява този паметник – ще има много куриозни изказвания.

 25. Аз бих се радвал колкото може повече българи да чуят изцепките на бясното куче Жириновски. Така всички здравомислещи хора в България ще си направят извода колко е “голяма” любовта на “братушките” към нас.

  Така че “дерзайте” г-н Жириновски! Колкото повече пяна изпускате от мръсната си уста, толкова по-малко ще накарате някой да “заобича” пре-скъпата ви страна Русия.

  Поздрави от “Пиндосия”.

  Същото се отнася и за Рогозин и Гусарьев и сие.

  Очакван и Путин да се включи в хора на КГБ
  🙂

 26. Самозабравиха се тези някои си жириновчета.Плюят ли плюят по България и българите, които не искат да им лазят.Но има една сицилианска поговорка – Вола рие , а пръстта пада на гърба му.Дано тези гаври да отворят очите на много българи и ушите също.По тона им личи как са ни “освобождавали”- с армия прегазват страна , където хората ги чакат с цветя.А после сеят смърт,хиляди избити , а държавата опустошена. Петоколониците само ми навират в очите как се прегърнали Русия и Китай и как Запада щял да загуби от тази нова любов.Доколкото знам в момента губи Русия – рублата постига нови дъна всеки ден.

 27. АЗ БЯХ В ПЕТИ ВЪЗДУШЕН ПОЛК И ИМАМ УДОСТОВЕРЕНИЕ, ЧЕ СЪМ БОЕЦ ОТ ФРОНТА.
  ИСТИНАТА ЗА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА Е, ЧЕ ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА АРМИЯ ПОД КОМАНДВАНЕТО НА ГЕНЕРАЛИТЕ ДАМЯН ВЕЛЧЕВ И ВЛАДИМИР СТОЙЧЕВ СЕ БИ ДЕВЕТ МЕСЕЦА НА СТРАНАТА НА СЪЮЗНИЦИТЕ ОТ 2/9/1944 ДО 9/5/Ч945 И СТИГНАХА ГРАНИЦИТЕ НА АВСТРИЯ. ТЕ ОСИГУРИХА ЮЖНИЯ ФРОНТ, СКЪСИХА ДНИТЕ НА ВОЙНАТА И СПАСИХА ЖИВОТА НА ХИЛЯДИ РУСНАЦИ. ОФИЦЕРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ, ПОДОБНО НА ПОЛША БЯХА СМАЧКАНИ И КОИТО ОЖИВЯХА БЯХА ПРАТЕНИ В ОЛОВНИ И УРАНИЕВИ МИНИ ЗА “ПРЕВЪЗПИТАНИЕ”.
  БЪЛГАРИЯ БЕ ОКУПИРАНА ОТ ВОИСКИТЕ НА ЛАВРЕНТИ БЕРИЯ, КОИТО КОНТРОЛИРАХА НАЕТИТЕ БЪЛГАРИ ДА УНИЩОЖАТ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И НЕЙНОТО ХИЛЯДОГОДИШНО СЪЩЕСТВУВАНЕ. ТЕ БЯХА ГЛАВНО СИНЧЕТА НА МОСКОБСКИЯ ЕЛИТ, КОИТО ВМЕСТО НА ФРОНТА СЪВСЕМ БЕЗОПАСНО СЕ ВОЗЕХА С АМЕРИКАНСКИ КАМИОНИ И ЯДЕХА АМЕРИКАНСКИ КОНСЕРВИ SPAM, КОИТО ДАЖЕ ДНЕС СЕ ПРОДАВАТ С СЪЩОТО ИМЕ. МАЙКИТЕ ИМ БЯХА СЕ ПОГРИЖИЛИ ДА НЕ СИ РИСКУВАТ ЖИВОТА НА ФРОНТА.
  СЪВСЕМ ПОДЛО ДЕСЕТ ГОДИНИ СЛЕД КРАЯ НА ВОЙНАТА С Е ЗАБРАВИ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ПРИНОС И СЕ ПРЕХВЪРЛИ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ВОЙНИЦИ, КОИТО НИТО СЕ БЯХА БИЛИ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ..
  ОГРОМНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА НКВД И ДС УСПЯХА ДА ПОКРИЯТ ТЕЗИ ИСТИНИ, ДАЖЕ И В ДОСТА ЧУЖДИ ПУБЛИКАЦИИ. ЗА БУЛГАРИТЕ КОИТО СЕ БИХА, ПАМЕТНИЦИ НЯМАШЕ А ЗА ТЕЗИ, КОИТО ИЗБИВАХА БЪЛГАРИТЕ ПАМЕТНИЦИ КОЛКОТО ЩЕШ.

  СЕГА НЯКОЛКО СМЕЛИ БЪЛГАРИ СЕ ОСМЕЛИХА ДА КАЖАТ ИСТИНАТА, НО БЯХА БЪРЗО ЗАБРАВЕНИ.

  АКО ИМАШЕ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРСКИ АКАДЕМИЦИ И ИСТОРИЦИ, НЕ НАЗНАЧЕНИ ОТ ДС, И АКО ТЕЗИ БЕЗСПОРНИ ИСТИНИ СЕ ПУБЛИКУВАХА, НАДАЛИ РУСКИТЕ КАГЕБИСТИ БИХА ПОСМЯЛИ ТАКА НАГЛО ДА ЛЪЖАТ. НАДАЛИ 66 % ПРОЦЕНТА В СОФИЯ БИХА ПОДЪРЖАЛИ ПСА И ДРУГИТЕ ФАЛШИВИ И АНТИБЪЛГАРСКИ ПАМЕТНИЦИ.

 28. Че кой пък вярва на социологическите проучвания у нас? Освен тези, които плащат за тях, по необходимост.

 29. Ако не беше Жириновски, друг дегенерат щеше да направи подобно изпълнение..
  Но вие всички прочетохте ли по бг форумите колко наши хубавци му ръкопляскат и захвалят. Повредата не е в телевизора на Путиновци. В Бг мозъка като цяло е благодатната среда за феромона, който възбужда путиновци, сидеровци и прочие сган..

 30. ИЗВИНЯВАИТЕ,ДАИТЕ САМО ДА УТОЧНИМЕ ВЪПРОСА ГРУЗИЯ КЪДЕ СЕ НАМИРА-КАТО ОТВОРЯ АТЛАСА И ПОГЛЕДНА СЕ ВИЖДА ЯСНО ЧЕ ТЕРИТОРИЯТА НА ДЪРЖАВАТА ГРУЗИЯ СЕ НАМИРА В АЗИЯ,ЗАЩО В СТАТИЯТА ПИШЕ ЧЕ ГРУЗИЯ Е В ЕВРОПА ??

 31. Георги Боздуганов Archives – Ureport.bg
  ureport.bg/tag/георги-боздуганов
  Военният трофей на Сталин. 16 сеп, 2014 Ureport Култура 0 „България – военният трофей на Сталин …

  С предговор от д-р Канев.

  Нека помогнем повече хора прочетат тази книга…

 32. Не е по темата но смятам, че долното съобщение си заслужава да бъде проверено изключително внимателно. Би било страхотен коз при преговорите днес между ГЕРБ и РБ. Не съм много убеден, че трите грации въобще са в час за него проблем но все пак трябва да се почне отнякъде.
  От 2008 година все по-широко и успешно се прилага и т.нар. пропан/бутанов разрив (LPG fracturing, или в буквален превод, втечнен петролно-газов разрив), въведен от канадската компания GASFRAC.
  При нея пропан/бутана се рециклира и фактически няма отпаден продукт.

  В проведени публични слушания в Конгреса на САЩ не друг, а Лайза Джексън, ръководител на Агенцията за защита на околната среда на САЩ призна, че “няма доказани случаи, че фракинг процесите са имали влияние върху водите”
  По темата. Това е само началото. Никакви съмнения нямам. че де що има бляд-идиот-пут.инофил ще се изходи против малцината български политици-патриоти. Като последна инстанция. Има си хас. Но, така или иначе, както казваше Горби за перестройката “процесь пошьол”.

 33. Предстяването на това измислено проучване на “Алфата на КГБ в България” е поредния изстрел на руската политика за унизяването на България.

 34. Браво г-н Петров!

  Да си припомним за истинския Български Дух , който струи от очите на Юнаците.

  http://www.lostbulgaria.com/?p=5612

  http://www.lostbulgaria.com/?p=5581

  http://www.lostbulgaria.com/?p=5435

  А това е любимата ми снимка.

  http://www.lostbulgaria.com/?p=5425

  Погледнете Адския пламък който гори в очите на Заптието.

  http://www.lostbulgaria.com/index.php?cat=15&paged=8

  http://www.lostbulgaria.com/?p=2153

  http://www.lostbulgaria.com/?p=1450

  http://www.lostbulgaria.com/?p=148

  http://www.lostbulgaria.com/?p=147

  Тук малко Душмани

  http://www.lostbulgaria.com/?p=2080

  http://www.lostbulgaria.com/?p=3424

  А г-н Инджев е прав за МОЧА и Червената Армия

  http://www.lostbulgaria.com/?p=320

  А тази снимка е много показателна
  за грабежа който последва от червената армия

  http://www.lostbulgaria.com/?p=5780

 35. Истината за участието на България във Втората световна война трябва да се изучава в учебниците.А тази истина е ,че България не участвува във войната по никакъв начин до м.септември 1944.Моят чичо беше офицер полковник в Българската армия,участник в изпратената 100хил армия да се бие с немците м бивша Югославия и от него знам подробности.Нашата армия е била добре обучена с много силен команден състав.Хвърлена е в най тежките сражения и е оставена без всякаква помощ.Червената армия е щяла да даде много жертви,които за съжаление са дадени от нас.Четирдесет хиляди убити и тежко ранени българи.Чичо ми се казваше Левчо Савов,артилерист.И за *благодарност* след войната,руснаците ни слагат в графата *победени народи*.Докато Италия и Турция са в графата *победители*От победена България руснаците извличат всичко-капитали,злато ,полезни изкопаеми,уран.А България остава да плаща репарации на *победителките*до 1962 год.Е затова ли да им бъдем благодарни.Благодарни трябва да им бъдат една шепа българи,отпадъка на нашето общество,мързеливи и безродни,които с помощта но Червената армия заеха позиции в управлението на страната,милицията армията.Получиха постове,жилища,привилегии.Сега децата им живеят в Америка и Европа но те са вечно благодарни на Русия,защото всичко това получиха без много труд и работа.А чичо ми беше съкратен от БА и си изкарваше хляба като хонорован доцент преподавател във Военната академия.

 36. Не ми се коментира простотията на Волфович към изключително “неблагодарните” българи. А ето какво споделя един истински руснак за положението в страната си:
  Господь, повесь меня на рею,
  в сковороде поставь на газ,
  но мне приятно, что Корея
  обосралaсь в который раз.
  Причем, не то, чтоб я злораден.
  Не то, чтоб им желаю зла.
  А просто любопытства ради.
  И чтоб статистика была.
  Наверно ради этикета
  я должен выразить печаль:
  у вас там грохнулась ракета,
  ах боже ж мой, безумно жаль.
  Мне правда жаль на самом деле
  корейский инженерный цех.
  Который, видимо, расстрелян,
  включая родственников всех.
  Но есть один закон природы:
  всё будет падать каждый раз
  в стране, где толком нет свободы,
  и где у власти пидарас.
  Тут все гниет и все хиреет,
  и граждане живут в аду.
  (Напоминаю, что Корея
  сейчас имеется в виду.)

  Какие могут быть ракеты,
  когда на каждом чертеже
  великого вождя портреты
  рисует кульман сам уже?
  В стране, где любят бегать строем
  перед начальством, чуть дыша.
  Союзничать с любым отстоем
  и опасаться США.
  Где нет коварнее измены
  и нет ужаснее вины,
  чем пожелание замены
  великого вождя страны.
  Где модно доносить на близких,
  лизать подошву сапога,
  учиться красть из общей миски
  и хором лаять на врага.
  Где жопа так привыкла к розгам,
  что чешется, когда их нет.
  И каждый, кто родился с мозгом,
  мечтает жить в другой стране.
  И те из них, кто похрабрее,
  давно сбежали за бугор.
  (У нас о Северной Корее,
  напоминаю, разговор.)

  Какая физика и атом
  в стране, где по уши навоз,
  где самым главным аппаратом
  был и остался паровоз.
  Какие к черту полимеры
  в пространстве круговых порук —
  где сверху назначают мэров,
  а мэры назначают слуг.
  Где иностранную угрозу
  преподают уже с яслей.
  Где лидер правит до склероза,
  пока не ляжет в мавзолей.
  Где граждане крадут тележку,
  когда идут в универмаг.
  Где митинги идут в поддержку
  того, кто у руля и так.
  Где в результате школьной дружбы
  в министры набрано говно.
  Где больше развиты спецслужбы,
  чем медицина и кино.
  Какая на хрен там ракета?
  Фанера плюс хороший грим.
  (Я вам напоминаю, это —
  мы про Корею говорим.)

  Я думаю, уже скорее
  на Землю упадет Луна,
  чем возродится из Кореи
  опять нормальная страна.
  Законы Дарвина пока что
  нигде не отменил Господь:
  повесишь умников на мачту,
  а остальных велишь пороть —
  чтоб честный вечно жил без денег,
  чтоб компетентный был неправ,
  а каждый лодырь и бездельник
  имел набор таких же прав.
  И так из каждого народа,
  немного порулив страной,
  нетрудно вывести породу
  путем селекции одной.
  Всего немного потрудиться,
  пропалывая огород, —
  и через двадцать лет родится
  другой особенный народ.
  Умеющий лишь ползать раком,
  целуя ноги палачу.
  С таким не сваришь «Доширака».
  Уж про ракеты я молчу.
  И будут люди все дурее,
  и все беднее города.
  А ты чего ждала, Корея?
  Господства мирового, да?
  Что со своей ракетой сраной
  ты наконец обгонишь всех,
  кто гражданам с телеэкрана
  не брешет про сплошной успех?

  Сидит Корея с жопой голой.
  Корейский люд в печали стих.
  И здесь не очень-то веселый
  сегодня получился стих.
  (Зато пока нам душу греет
  одна лишь светлая строка:
  пока всё это про Корею.
  Но ключевое здесь — пока.)

 37. ХРИСТОВ | октомври 14, 2014, 15:43
  Надявам се, че ще ми бъде простен ехидният въпрос: След като Вие цитирате така напоително поучителните думи на “г-да” рашките по наш адрес дали няма да се намерят изказвания с добри думи? Нали сме вечни приятели “от векове и за векове?!

 38. Към Петко:Когато започнете да мислите, а не само да гледате, ще Ви стане от ясно, по-ясно. И не само за Грузия.
  Към С.Братованов: “Територия за освояване, това сме ние за тях…”
  А Вие смятате ли, че БЪЛГАРИТЕ биха допуснали такова Усвоявяне на Отечеството си?

 39. Много добър анализ! И хубави допълнения от читателите на блога.
  Жириновски показа истинското лице на “братята” от Москва – иска ние българите да пълзим в краката на руснаците. Е, с обикновените и почтени руснаци ще правим бизнес и доказваме, че можем да живеем съвместно. Но на “агресивната и националистична” политика на Кремъл няма да приставаме, още по-малко да “пълзим” в краката й.Време е всевъзможните документи от архивите, които доказват имперската завоевателна политика на Русия-СССР, да ставата достояние на българския читател- И най-вече на ученици и студенти. За да имат самочувствие и достойнството веднага такива като политическия хулиган Жириновски да го линчуват…

 40. Обичам да заговарям камериерките в хотелите. Имат интересен опит и познание за обитаванията на стаи и често ме разсмиват с историите си.
  Последното нещо, което една камериерка сподели в Поморие е, че хората понякога оставят бъркотия, особено ако са с деца, и тя счита това за нормално. Руското присъствие в една стая, обаче, дори за няколко часа, я превръща в непоносима кочина. В такива случаи времето за почистване се утроява.
  Битово ниво, което се съотнася с монументалната им политическа мърлящина, за която става въпрос по-горе.
  Прав е г-н Киро Проданов: има и почтени руснаци. Но според мен те са по-скоро необикновени. Дано оцелеят!

 41. простете за мърлявото ми писане. да се чете ‘необикновенни’.

 42. by everyone else – поправката ти е грешна. иначе в основния си текст правилно е написано – “необикновени”. правилото за удвояване на “н” следва окончанието “нен”. думата е “необикновен”, не е “необикновенен”

 43. Альоша, за Инджев може да се каже кратко “В бъдещето тъмно той гледаше ясно.Той любеше свойто отечество красно”. докато за теб ще са необходими поне 100 прераждания, за да просветне нещо в главата ти робска.

 44. ТЪПльоша, за КАКВО да “прогледнe”???

 45. everyone else | октомври 16, 2014, 6:49
  Уважаеми г-не, моля да ме извините, че Ви мислех за госпожа. Заблудата ми идваше от втората част на псевдонима Ви, която възприемах като име. Съгласен съм с Вас, че човек трябва да знае езици, но съм от поколението, на което това беше забранено. И следите остават…

 46. до Кали

  да, осъзнах го, но беше късно и умората голяма, та затова реших да не претоварвам форума с корекции на корекциите.

  до Альоша

  Альоша уповаващ се на Бог?
  ХА ХА ХА

 47. Поздравления, г-н Инджев! Браво и за брилянтния комента на г-н Христов. Горещо препоръчвам на всички родолюбци книгата на двамата Раковски-Георги и Кръстьо : “Пресе ление в Русия” и “Русия на изток ” Издателство “Стрелец”-2006 г. И тя дано отворит.

 48. до Васил Милославов

  Не знам дали е възможно да се ‘знаят’ езици. За себе си мога да кажа: колкото повече езици, толкова по-малко език.
  Това се доказва и от забатачването ми в родния език.

 49. отвори очите на 5-тата колона, кои то и Бог пишат с малка буква.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.