Сидеров и Борисов- Давид без прашки и голия(т) цар

 

Какво търси на консултации с ГЕРБ путлеристката „Атака”, след като смята, че останалите участници в преговорите с (де)формацията на Борисов се предлагат на великия победител?

 

Нима „ Атака” не търси своята полза в рамките на „търсенето и предлагането”?

 

В интервю за БНТ Сидеров се опита да размаха твърде неубедително златния си пръст, употребен неприлично като пилон на предишната власт, която се въртеше около него.

 

“Това беше седмицата на предлагането”, каза Сидеров по адрес на останалите, които също се предлагат и не бягат от пре(до)говарянето.

 

За да обясни защо няма да участва в деленето на постната българска баница, преялият с тлъстата руска каша Сидеров застана в позата на Давид срещу голия(т)  цар Борисов.

 

“Няма откритост, няма камери – няма Атака”, метна с прашката си Давид Сидеров своето камъче в цървула на голия цар Борисов. Метна го в навечерието ( не се ли навечеряха?!) на консултациите за съставяне на кабинет между „Атака” и ГЕРБ.

“Без камери аз в задкулисие не мога да вляза, особено с партия като ГЕРБ, която е доказала много пъти, че едно говори, друго върши”, опъна прашки лидерът на “Атака” и добави, че не вярва на стенограми.

 

Сидеров иска прозрачност?

 

Сидеров иска прозрачност”

 

Сидеров иска прозрачност?

 

Това е пошла интерпретация на  библейския сюжет на битката между  Давид и Голиат. И двамата са голи- Сидеров отдавна е без прашки, а Борисов никога не е бил по- гол в опитите си да убеди  всички, че е Голиат.

 

12 мнения за “Сидеров и Борисов- Давид без прашки и голия(т) цар”

 1. руснаците и поклонниците им не могат да виреят на светло/прозрачно защото тогава се вижда веднага какво са всъщност те – едно голо нищо! затова и каквото и да си говорят, те се боят от прозрачността повече отколкото дявола са бои от кръста. затова и не могат да отстъпят от моделът КОЙ в БГ защото тогава би ги поставило на светло където пагубната им за БГ същност лъсва.

 2. Гледах интервюто на родоначалника на Политическия RIMMING у нас и шеф на Гнойна Атака, г-н Сидеров. Първото ми впечатление, че не беше в обичайната си фаза на ХОМОИСТЕРИКУС, а второто, че г-н Цонев му говорепе благо, като психиатър за да не го вкара във същата фаза. Бързо смених канала от чисто хигиенни съображения. Как ми прилича той, на предрешен, беден латернаджия, поставил канчето си за подаяния и в съшото време седнал на златния трон на руското лакейство.

 3. И двамата са клоуни! И единия, и другия са лъжци и многократно са го доказали!
  Жалка България – подобни екземпляри упражняват властта??????????????

 4. Поздравления!
  Поздравления!
  Поздравления!

 5. “Без камери аз в задкулисие не мога да вляза…”
  Виж ако има камери, ще влезе без да се замисля! Няма скрупули, та да му пречат, я…
  🙂

 6. И аз съм един от пропусналите по здравословни причини тези изявления на В.Сидеров.Ако медиите ги подминават такива като него с презрително мълчание те сигурно ще станат по-кротки в изявите си.Такива като Сидеров безцензурно трябва да ги оставим единствено на майстори на словото като Иво Инджев.

 7. Към колегата Киро Проданов:

  Ами,как да ги подминават медиите такива като товарищ сыдеров,бе Киро,като първата работа на комунягите беше да окупират де що има вестниче и телевизийка та чак до последната кабеларка.
  Целта на БГ медиите е да ни промиват и приспиват тотално,а не да ти отварят очите!
  Ей го на,виж Бат’ Иво Инджев,опита са човека да каже нещо навремето по БТВ-то и айде пи кафе и излезе!

 8. Към Демократор:

  И аз не вярвах, но днес го видях с очите си на ул. “Раковски” с многобройния си антураж от гавази с парламентарен имунитет- движи се по светло само с глутницата си.

 9. СИДЕРО ТУК, СИДЕРО ТАМ. Тук агитация, там – галимация, но навсякъде КОЛАБОРАЦИЯ!

 10. @Иво Инджев, значи се е отказал да извършва граждански арести, а беше курназ, влизаше с пищови и мегафони в парламента 🙂

 11. Сидеров в затвора за десакрализация на европейското знаме!!!!
  Да отдъхва там в поза петолъчка върху постелка от значки петолъчки.

  “Представителите на “Атака” демонстративно поискаха от служителите на парламента да отстранят знамето на Европейския съюз, което стои до трибуната, заедно с българския национален флаг.”
  – в публикацията на Дневник от 18-ти октомври 2014.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.