Путин отново оглави световната класация по властническа юродивост

Днешният руски еквивалент на Сталин и Хитлер заслужено беше удостоен с подигравателното първо място по влияние в класацията на хората, съсредоточили на този свят най-много власт в ръцете си .

 

За втора поредна година списание Forbes обяви Владимир Путин за най-влиятелния човек на света заради следните диктаторски „подвизи”, квалифицирани от списание „Форбс” като „уродливи”:

 
“Година по-късно Путин анексира Крим, устрои война в Украйна и подписа договор за 70-милиарден газопровод с Китай; нашият избор се оказа пророчески”.

“Русия все повече прилича на енергийно богата, въоръжена с ядрени оръжия неконтролируема държава с безспорен лидер – непредсказуем, неразбираем и незаинтересуван от общественото мнение в преследването на целите си”.

“Руският автократ Владимир Путин постигна най-високите резултати през 2014 г., понеже все по-често демонстрира сила както в своята страна, така и на международната арена – достатъчно е да посочим анексирането на Крим, уродливата опосредствана война в съседна Украйна, по време на която най-вероятно чрез поставена от Русия ракета “земя-въздух” беше свален самолет от гражданската авиация”.
Българските путинофили могат да бъдат щастливи- техният кумир отново е номер едно по властническа уродливост!

 

Поради что се срамят да си признаят, че не са никакви българи, а са неразумни юроди ?

10 мнения за “Путин отново оглави световната класация по властническа юродивост”

 1. “Всяко поколение си има своя Юда.
  Между всички юди той ще бъде пръв!
  Ще сервират в неговата посуда, леща – Не! Човешка кръв…”
  Радой Ралин

 2. Toй и фюрера беше в класацията на “Time” личност на годината. Ама свърши като плъх.
  Изкопано от мрежата за вас.
  Сурков – Путину: В.В., ваш рейтинг превысил 80%!
  Путин (тихо): Слава Украине…

  *
  И русские, и украинцы носят футболки с Путиным, хоть и в разных контекстах. Футболки с Порошенко не носит НИКТО.

  *
  — В России есть только один человек, который объединяет всех россиян, это Путин.
  – Как ни странно, в Украине тоже…

  *
  Путин всегда хотел быть Жириновским и кажется у него стало получаться.

  *
  Путин поедет в тайгу, потому что хочет отметить День рождения с настоящем медведем — этот ему надоел.

  *
  Путин спрашивает у Обамы: — Какие три белых вещи есть у каждого негра?
  Обама задумался: — Зубы… Глаза… А третье не знаю…
  Путин: — Белый хозяин.

  *
  Меркель звонит Путину:
  – Владимир Владимирович, нам надо ввести против вас очередной пакет санкций.
  – Хорошо, я передам список через Лаврова.

 3. В началото на миналата седмица 1eu=51 рубли. В момента 1eu=56 рубли .
  На 31.12 . 2014 очакваме 1eu=80 рубли.
  Какво да говорим повече.
  Грешката Обама скоро ще бъде поправена. Американския народ недвусмислено вчера си каза думата.
  Некои другари трябваше да си спомнят думите на адмирал Тоджо след нападението. на Пърл Харбър – ” Мисля , че събудихме гигант”
  Путя ще бъде отстрелян от своите
  С новьiМ годам товарищи!

 4. Искам само да подчертая, че в класацията на списание FORBES за най-влиятелни хора не участват критериите за добър и лош.

 5. Путин се готви за нови висоти в одобрението.Струпва войски около границата за атака на Мариопол- пристанище и летището край Донецк, за да продължи уродливото си дело на господар на света, както се изживява.Въпроса е докога ще се търпи това.ЕС е длъжен да се обедини срещу агресията, разбира се с помощта на НАТО.А няма защо да се лъжем – Путин и путинчетата печелят от тази война- оръжието се продава, войските са с огромни разходи – милиарди печелят на гърба на тези дето ги харесват и не им пука за курса на рублата.

 6. Нова смърт на честен човек в Русия – /Путин пак с ново костюмче ще се появи/

 7. аз лично смятам че даже и рублата да стигне курс 80 за евро ,нито Путин ще падне,а пък за Майдан в Москва просто е абсурд да се говори,особено пък докато Путин е на власт …по скоро се получава обратен ефект-руската нация се сплотява около президента си.не вярвам и Крим някога вече да се върне в границите на Украйна,даже Ходорковски каза че и да стане той президент на Русия – думите му бяха “Крим да не е сандвич че да си го разменяме” ..кофти се получи цялата тази история,ако не го бяха присъединили към Русия,може би имаше някакви шансове макар и малки да се избегне това което става в Донбас . макар че според мен за войната в Донбас вина имат и украинците,заради това което направиха в Одеса и не мога да приема думите на Порошенко,че трагичните събития от 2 май били нужни на града за да се спаси от про-руски настроения и че “БАНДЕРОВСКА ОДЕСА ” за него било комплимент,след всичките тези жертви в дома на профсъюзите !!трябва и да си призная обаче,че Г-н Иво Инджев в един коментар ми отвори очите за това какво представлява ,така нареченият народен губернатор на Донбас Павел Губарев,не знаех че е имал в миналото си симпатии към фашизма и че е участвал в организации с про-фашистки възгледи,факт който проверих в интернет и се оказа истина! това доста ме разочарова и намали до известна степен симпатиите ми към опълченците в Донбас !!

 8. До ТОДОР
  Респект!
  За Вашите прозрения…

 9. ТОДОР, то и Янукович беше “НЕпоклатим”(само туПин го “клатеше”!), НО както виждаш и други го ДОклатиха!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.