Фашизоидният интернационал на Путин освети връзката си с ВМРО

Бреййй, каква изненада!

Хора, като Каракачанов, не ги допускат на една пресечка разстояние от софийските дипломатически среди именно заради фашизоидността им много преди тук да изригне със своята фашизоидност от руски щам с надпис “Атака” руския таран Сидеров. Само че за Каракачанов и компания беше резервирано място в българската политика като за “патриоти”- влюбени във всичко руско и изпреварващи в това отношение др. Калфин с изявлението му на събора на русофилите край Казанлък през септември 2011 г. за любовта към Русия като условие за българския патриотизъм.

 

Трябваше най-после и Каракачанов да свали маската си и да се прегърне откровено вече с платения от Путин продажен европейски “национализъм”, за да осъзнаем може би най-после тук колко прави са били през цялото това време западните дипломати, които спазват карантината срещу ВМРО от много години.

Ето ви разказ по картинка от колегата Веселин Желев, поместен в Клуб Z:

Веселин Желев

Бойко Борисов Господ го пази. Защото, ако не го пазеше, тази сутрин трябваше да отговаря на неудобни въпроси.

Красимир Каракачанов, лидер на ВМРО, една от партиите доскоро подкрепящи правителството, вчера участва в ХV конгрес на френската крайна десница – антиевропейския Национален фронт (НФ). При това не сам, а в звездна компания – лицата на европейската ксенофобия Хеерт Вилдерс, Ханс-Кристиан Щрахе, Филип Клaйс, Матео Салвини и две лица на режима на руския президент Владимир Путин – Андрей Исаев, зам.-председател на Думата и Андрей Климов, зам.-председател на комисията по външни работи на Съвета на федерацията.

Букетът от чуждестранни гости е послужил да илюстрира международната подкрепа за лидерката на НФ Марин Льо Пен и идеологемата й, че Европа е от Атлантика до Урал, а не от Вашингтон до Брюксел. Исаев приветствал конгреса със сърдечното “скъпи другари” и след това напопържил американския империализъм, европейските му “марионетки” и киевските “фашисти”.

Каракачанов допълнил, че не Кончита Вурст, а Жана Д’Арк трябва да е символът на Европа. Вилдерс, Щрахе, Салвини и Клайс се изказали против еврото и имигрантите, пише “Монд”. Не пише, дали са споменали и българите, както обикновено правят, или този път са ги премълчали заради Каракачанов.

Може да се каже, че т.нар. Патриотичен фронт, част от който е ВМРО, оттегля точно навреме подкрепата си за правителството. Защото, когато Борисов дойде при председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер в Брюксел идната седмица, вероятно ще му се наложи да обясни, какво прави в една компания с тези, дето миналата седмица поискаха вот на недоверие срещу Юнкер в Европейския парламент. Първа сред тях беше мадам Льо Пен. И това е най-малката беля.

По-лошият въпрос е: На привърженици на Путин ли се крепи българското правителството? Част от българските евродепутати се опитваха да убеждават Европейската народна партия (ЕНП), където членува ГЕРБ, че ПФ не е като “Атака”. Че ако “Атака” са проруските националисти, ПФ са пробългарските. Е, сега маските паднаха. Крушата не пада по-далече от дървото си, извинете за баналността.

Франция знае, откъде са парите на нейните националисти. Накара Националния фронт да си признае, че е взел 9 милиона евро заем от руска банка. България знае ли, откъде са парите на нейните националисти? Борисов знае ли? Да не би и “добрите”, и “лошите” между тях да сучат от едно виме? Само питам. По-добре премиерът да разбере това, преди да са го попитали в ЕНП. За какво иначе служат службите? Да подслушват кого?

Но да оставим големите клечки. Да се погледнем ние, с гайдите. Баш патриотът ни, който душа дава за нас, отишъл да се гушка с най-големите българофоби в Европа. С Вилдерс например, дето беше направил интернет сайт за омраза срещу българите и румънците в Холандия. С тия, дето ореваха ЕС, че българите им вземали работните места. Че били социални туристи, бандити и проститутки. Че ЕС сбъркал, че ги приел.

Гоце Делчев, Даме Груев, Тодор Александров, Яне Сандански сигурно се обръщат в гробовете си. Ако това е ВМРО, аз съм бушмен. Тук работата мирише на “паре ке ми даеш, маймун ке се сторам”.

Майтапът става още по-голям, ако погледнем евродепутата на ВМРО Ангел Джамбазки. Той е бир парче консерватор, също като Никито Бареков, ако гледаме в коя група седят в Европейския парламент. А лидерът му – при фашизоидите. Разногледа я правят Европа.

Напоследък все повече хора отбелязват с удовлетворение, че този Борисов днес не е като онзи вчера. Че е замислен и мълчалив. И един кротък и учтив. Има защо. Не знам, дали днешните служби вършат нещо, но вчерашните са му устроили обсада от политически КТБ-та, от партии-пирамиди.

Кеф ти патриотични, кеф ти либерални. Кеф ти евроазиатски, кеф ти евроатлантически. На повърхността – руско-турска война. Под повърхността – братя по оръжие, колеги от тихия фронт. Накъдето посегнеш за коалиционен партньор, дебне милиционер. Дори роднини няма вече за илач. Ако не щеш агент Сава, или агент Павел, отиваш при агент Иван. В пролуките са децата на лейтенант Шмидт – Ники Консерватора и подобни. Това е материалът.

Затова трябва простест.

Няма друг начин България да се раздогани, разместани, разкаракачани, разбаречи и т.н. Затова въпросът на коалицията не е наляво или надясно, а напред или назад. Напред към Европа на гражданите, или назад към Европа на границите, към коалицията на Путин и Льо Пен, последно убежище на българските пишман патриоти.

Р.S. От страна на ivo.bg мога само да обърна в допълнение внимание върху факта, че ВМРО е втори коз, който Путин сваля открито на българската маса откакто “Атака” престана да се крие и се афишира като руска шовинистична организация.Путин има и още козове- само в Народното ни(?) събрание може да си направи каре, за да цака всички ни и пак да му останат скрити карти. Руската инвестиция в това отношение тук е изключително щедра и дългосрочна- само проглеждането на българите за този унизителен факт може да ни направи свободни.

30 мнения за “Фашизоидният интернационал на Путин освети връзката си с ВМРО”

 1. змиите излизат от дупките ..лошото е, че нямат край!

 2. Да не забряваме и факта, че Борисов е агента Буда! Не мисля, че проблемите на Буда са агентите Павел, Иван, Сава и който щете! Проблемите на Буда са от малкото читави люде, които не са агенти и искаме да живеем нормално. А Буда е министър-председател, защото нормалните хора на тази територия не обичат да си сътрудничат и да градят общо бъдеше.

 3. Убийствен коментар! Фактът, че дебелог…зото червендалесто ченге “Иван” е открай време на кремълска копаня, се знае отдавна. Показателно е обаче,че вече маските падат. И “конфронтацията” между пенсионирани ченгета от тв СКОТ (патриоти) и пенсионирани ченгета от тв СКОТ (рубладжии) е само спектакъл под режисурата на тов. посол Исаков. Той по съвместителство раздава и хонорарите.

 4. Сега ще чуем чудеса от евроразузнавача Каракачанов. Лично Юнкер го е помолил да разузнае обстановката при врага.
  Де гиди рублогонци измекярски.

 5. Докато се радваме на разконспирирането на руския Патриотичен фронт да не изпуснем от внимание предложените от “патриотите” министри и зам.министри като Бранимир Ботев, член на УС на организацията “Деловая Россия”, който, въпреки протестите на туристическия бранш, се е снишил и се надява да оцелее и да се развихри.
  Само безполезен шум произвежда Шефката му, която го призовава публично да си подадял оставката, вместо да тръшне уволнението му (това е нейно право и задължение!) на бюрото на министър председателя. Той, странно защо, също се ослушва и се надява скандалите около зам.военния министър да “замъглят” протестите на бранша и да отвлекат общественото внимание от милионера алкохолопроизводител, който вече на всеслушание сподели намерението си да разпродаде България на руснаците.

 6. Маските паднаха.Смятах,че тези *наци*,не са онези*наци*.Всички *наци* имат родилни петна от бивши военни и ченгета на ДС както и съвременни алчни продажни рубладжии. Какви патриоти Бога ми.Пълни продажници на Русия с и без заплащане.Какво ли ни чака,като гледам неадекватната Европа.*ШАНЗ-ЕЛИСЕЕ* не е далече,нито пък Трафалгар скуер.Съвременият Хитлер-Путин много по бързо може да се отзове и там.С тяхна помощ.Единствената ни надежда е сгромолясване на Империята на злото по начин по които го направи Рейгън.

 7. За сметка на това Министърът на здравеопазването и заместник-председател на ДСБ Петър Москов стигна до прозрението за което г-н Инджев отдавна бие с все сила камбаната.

  “Реформаторският блок трябва да бъде ваксина за политическия живот. Ако усилията ни не успеят, това, което следва, е или Путин, или Уго Чавес.”

 8. Ами той си отиде при своите,в полога на”Скат”а,където бъка от агенти на ДС и подредили се: водещ-ченге, водещ-ченге.

 9. Велизар Енчев напуска Патриотичния фронт – декларацията му е с утрешна дата.Признавам си – Не знам какво да мисля. Не мога да преценя искрен ли е този човек.

 10. Колко вярно казано:
  На повърхността – руско-турска война. Под повърхността – братя по оръжие, колеги от тихия фронт. Накъдето посегнеш за коалиционен партньор, дебне милиционер.

  Аз бих добавил… И колко удобно. Борим се Против Турция и Евреите-Рептили но Крадем и Мачкаме Народа! Сякаш Народа е турски гавазин или извънземен навлек??!!
  В казармата военните имаха един лаф. “Войника трябва да се чанчи щот почва да си мисли за глупусти”. Ей там е разковничето. Мачкат ни и ни крадат щот иначе почваме да си мислим за “глупусти”, като свобода , справедливост, законност, братство , равенство, мир, стопанска и гражданска инициатива.

 11. Най-хубавото, положително, обнадеждващо и показателно в този случай, е че профашистката “българска” партия “Атака” заедно с фюрера и, са обявени за “персона нон грата” и в техните редици!

 12. ivan konstantinov,

  ИВАНЕ, познавам го донякъде от 15-ина години, мисля, че си вярва и действува според някакви (доста далечни от нашите) но все пак принципи.

 13. Много силен материал! Но ако трябва да влезем в тона на ВМРО- шо ке прайм ся ?

 14. Г-н Инджев, не бих искал да влизам в излишни спорове с хората, които слагат всичко под общ знаменател. Но е факт, че Веселин Желев отправя един крайно неоснователен намек за т.нар. “национализъм” в Европа. Тъй като живея в Белгия и имам много добър поглед върху случващото се в Нидерландия, макар и да не съм разследващ журналист, политолог или друга някаква професия, свързана с анализи на политическа ситуация, смело мога да кажа, че да се сравнява Вилдерс с Каракачанов е смешно. Много даже. И е такова, защото “национализма” в Нидерландия и “национализма” в България имат съвсем различен корен (и подбуди). Вярно е, че Хирт Вилдерс беше пуснал сайт за гласуване (гледах го много внимателно), но идеята съвсем не беше да се настройват нидерландците срещу българи и румънци. Апропо, това беше сериозно безпокойство преди 2-3 години, но в момента изобщо не става дума за българи и румънци. Съпругата на Вилдерс е румънка и той самия нееднократно заявява, че проблема с прилива на емигранти е икономически. Просто казано – прекрасно уредената страна Нидерландия, няма желание да плаща за безработни българи, румънци или каквито и да било емигранти. Режимът и рестрикциите срещу емигрантите се затягат значително и в Белгия (но късно). Няма желание да плаща поради една много простичка причина – плащат скъпо и прескъпо за членуването си в ЕС. Като инвестиции за тази година, доколкото знам Нидерландия е втората по инвестиции в България (на първо място е Австрия, а далеч след двете – Русия), а партията на Вилдерс е третата най-влиятелна партия в Нидерландия. В Нидерландия и Белгия проблемите с емигрантите, идващи не само от Източна Европа, но основно от АФрика, са (повярвайте ми) достатъчно сериозни. Всякакви – културни, икономически, социални. В този смисъл, г-н Желев би трябвало да си е направил труда да провери, преди да слага под общ знаменател един разпищолил се никаквец, с един достатъчно изявен (макар и с доста негативна репутация на фона на социалистическо-неолиберална Европа) политик, какъвто е Вилдерс. Малко по-сериозно вникване в същината на проблемите е винаги от полза. А и познаване на манталитета на западноевропейците, със сигурност ще предотврати нелепи сравнения, от които полза за друг, освен за Путиновата 5-та колона в България, аз поне не виждам. По същият начин се изказва и другарката Д.Горчева, която списвайки едни много “социални” глупости от Лайден, се прави на разбираща, а не е. Нелепо е да се противопоставя PVV на “социалното мислене” тогава, когато Вилдерс открито размахва юмрук на всякакви социалистически придобивки за хора, които друго, освен проблеми не носят. А и до този момент, доколкото поне на мен ми е известно, не съм чул какъвто и да е намек от страна на Вилдерс или PVV за подкрепа на Путин и режима му. Божа опази, особено след свалянето на самолета над Украйна. Толкова от мен. Със здраве!

 15. РУСИЯ ЧРЕЗ БСП И ДС -КРЕАТУРИТЕ- ДПС,АТАКА,ПФ,ВМРО, ДЪРЖИ ЗДРАВО ЕТНИЧЕСКАТА КАРТА И ЩЕ ИГРАЕ С НЕЯ АКО БЪЛГАРИЯ СЕ ОТКЛОНИ И ЗА МИГ ОТ ПРОЕКТИРАНИЯТ В МОСКВА БЪЛГАРСКИ БЕЗПЪТЕН ПРЕХОД. САМО ЕДНА СТЪПКА КЪМ НОРМАЛИЗИРАНЕ НА ПОЛОЖЕНИЕТО В СТРАНАТА(ИСТИНСКИ РЕФОРМИ В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА), ПРОЕВРОПЕЙСКА ПОЛИТИКА НА ДЕЛА, НЕ НА ДУМИ И ЩЕ ПРЕЖИВЕЕМ НАШИЯТ АНАЛОГ НА ТОВА КОЕТО СТАНА В УКРАЙНА, ГРУЗИЯ, АРМЕНИЯ, МОЛДОВА (В ЕТНИЧЕСКИ ВАРИАНТ).

 16. Относно Велизар Енчев една от причините за да напусне ПФ било, че Валери Симеонов настоява да се направи проучвания за шистов газ в България и бил против руските проекти. Симеонов категорично се обяви против Южен поток.

 17. Тактиката на Путин е проста – инвестираш в медии и солидна пета колона – първа стъпка. Дискредитираш всичко читаво и родолюбиво чрез медиите, изтласкваш на повърхността (отново чрез медиите), посредствени, страхливи никакъвци, неграмотни дърдорковци, които нямат представа що е то обществен и национален интерес. Желаният лош резултат е неизбежен. Масивната пета колона само служи за отразяване и усилване на ехото. Нерядко упражнява контрол и катализира разложителните процеси в обществото. Крайният резултат е дезинтегрирана общност, нихилизъм, чувство за безизходица, омраза към собствената държава. Тоест, лесна жертва за Путин.

 18. СТАМБО,

  Много ти благодаря за отговора!
  Без значение на принципите, които отстоява един политик, той трябва да продължи да ги отстоява и след изборите. За съжаление, струва ми се, че това прави единствен Велизар Енчев. Има си позиция Енчев, и си я отстоява. За това мога само да му ръкопляскам, въпреки, че неговото верую е коренно различно от моето. Малко останаха хората с лично мнение.

  ПП СТАМБО, разреши ми да използвам възможността да изразя уваженито си към теб във връзка с винаги стойностните ти коментари. Благодаря отново!

 19. ivan konstantinov

  Чест е за мен, Иване, благодаря ти сърдечно! И аз ценя много твоето присъствие във форума!

 20. да,
  Аз също уважавам хора,които отстояват принципите,макар и да не съвпадат с мойте.Смятам г-н Енчев за ерудиран и почтен човек.Но той не знаеше ли ,че Симеонов преди изборите се обяваваше против руските проекти,с което заблуди и мен,че е истински патриот.Сега се оказа ,че това не съвсем така.Слушах го г-н Енчев.Той е за руските проекти,против проучванията за шистов газ.Съвсем естествено е да не са на едни позиции с РБ.Но защо това го казват чак сега.Защо не го казаха преди изборите.Защо РБ толкова държаха за подкрепа на правителствота от ПФ.Просто не трябва да се лъже.Лъжата винаги води да хаос.

 21. @ Илия Димитров

  Симеонов и Каракачанов преди последните избори се обявиха против Южен поток и останлите руски проекти,за да спечелят повече гласове, но ако се върнете само няколко месеца назад -Европейските избори, ще бъдете потресен от диаметрално противоположните им позици – “ЗА” Южен поток и “ПРОТИВ” членството на България в Европейския съюз! Ще чуете как на въпроса на репортерката (от Нова телевизия, мисля)защо след като са против членството на България в Евросъюза участват в изборите за евродепутати, Валери Симеонов – винкела отговори ” Ами, за да ги използваме!”
  Разгърнете вестниците от преди няколко месеца, прочетете линкове от това време в интернет и сам ще се убедите за какъв гьонсуратлък, примитивност и продажност на нашите ченгета- “патриоти” става въпрос.

 22. Някой може ли да ми посочи един единствен Български Бизнесмен, Богат човек, който да има бизнес в България и да не кляка на руснаците и техните местни проститу.ки.

 23. Приятели,
  чета коментарите ви относно “страдалеца Велизар” и сълза на умиление се отцежда в края на окото ми /едното/ и се стича по бузата! Хлипам!!!
  И след миг, и аз да започвам “да му ръкопляскам”!
  Каква душевност, каква детска чистота на възгледите, каква заблудена наивност, каква почтеност и принципност, каква подвеждаща вяра в собствената правота…
  Само не разбрах, въпросният Енчев:
  – русофил ли е или “патриот”;
  – ляво или дясноориентиран;
  – ЗА или ПРОТИВ членството ни в ЕС;
  – ЗА или ПРОТИВ членството ни в НАТО;
  – за или против атомната енергетика и в частност – АЕЦ-Белене;
  – ЗА или ПРОТИВ ЮП;
  – за или против шистовия газ;
  – за или против декомунизираща лустрация? …
  Не съм изчерпателен, но това не е толкова важно, важното е, че не успях да преценя Велизар Енчев дали е инфантилен “полезен идиот” или перфиден “Андрешко”?
  Изтривам издайническата сълза и мушвам ръце в джобовете – няма да ръкопляскам.
  И САТАНАТА и всичките му земни творения “си имат позиция и я отстояват” имат “СВОИТЕ принципи” и “своето верую”!

 24. Г-н ТОДОРОВ, и все пак не разбрах защо Вилдерс и Каракачанов са на едно и също путинско сборище???
  И що дирят путинските наШисти, сред европейските “нацита”?!?
  и ЗАЩО “евронацитата” са против ЕС , но са ЗА раШисткият еврАЗЗЗИЯтски сОюз?
  И щом са против съюзите, какво е отношението им към савеЦкиЯт сОюз и СИВ???

 25. П.П.
  да се чете “”европейските”” НАЦИта!

 26. Г-н Боев,
  Абсолиутно съм съгласна с вас.Вижте само някои от коментаторите в този блог.Все *лошо та лошо ,изход няма*.Изход има когато тези ги изхвърлим на бунището и техният глас не се чува повече.Те си знаят кои са.Миналата седмица ме направиха на луда в този блог,Но те не ме познават колко съм амбициозна когато знам,че съм права,По стар комунистически обичаи поръчаха разследване срещу мен и *установили,че са двама души*Аз им подавах реплики и познанства и те се хващаха на това,Разбира се аз пиша само истини.И още истини мога да им кажа и за миналото и за сега.Аз не съм като И.Костов те да говорят клевети и аз да си мълча.Когато казах Костов и са сетих че по неговото управление книгите и лекарствата нямаха ДДС,сиреч бяха с 20% по евтини.

 27. г-н Тодоров , извинете ме за дублирането , както правят други тролове!
  Горните 2 поста са за вас!

 28. Савова, Браво!
  Ако искаш да ти пратя един Калашников, за да им покажеш на тия хора как го правиш . 🙂

 29. Диване
  Ти нали не си от тях.Какво се косиш.Да, ама не.Пусто сърце не трае.

 30. 🙂 Ми исках майтап да стане. Ти си симпатяга.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.