АтентаД в Париж, троянско проруско цвилене в София

В Париж беше извършен отвратителен терористичен акт. Какво може да бъде по-отвратително от него?

 

Кафене.нет

 

Автор от “Дума”: Французите си го получиха
“Французите си го получиха от толкова толерастия,” написа във “Фейсбук” профила си авторът на партийния вестник “Дума” и на сайта “Поглед.инфо” Валентин Георгиев.

Изказването идва на фона на реакциите на съпричастност и осъждане на терористичното нападение в редакцията на френския сатиричен вестник “Шарли ебдо” (Charlie Hebdo) в Париж, при който загинаха поне 12 души, включително десетима журналисти.

Статусът на Валентин Георгиев се разпространява в социалните мрежи.”

 

Очаквайте българските последователи на руския държавен тероризъм ( срещу собствения и други народи) да подхванат пропагандната линия на Кремъл, за което вече има опорни точки. Като следната:

 

КРОСС:

„ Ръководителят на комитета по международните работи на Държавната дума в Русия Алексей Пушков смята, че след терористичната атака в редакцията на сатиричното списание в Париж, при който загинаха 12 души, е ясно, че не Русия застрашава сигурността на Европа.
“Трагедията в Париж показва, че Русия не заплашва Европа и нейната сигурност. Това е блъф. Истинската заплаха идва от последователи на тероризма. Това е факт”, написа Пушков в Twitter.”

 

Напомням, че това е същият Пушков, който препоръча от Москва на 3 декември миналата година на българската пета колона (след като Путин замаскира с обвинения срещу България провала си за„Южен поток”) да се ядосва за тази голяма корупционна загуба.

 

„Нека България се пукне от яд”, изрепчи се на българските адепти на руската корупция Пушков в стила на съветския военен марш от Втората световна война „ Стани огромна страна”, който зове (след края на дружбата между Сталин и Хитлер) през юни 1941 г. :

 

„ Нека благородната ярост да се излее като вълна” ( в дадения случай заради пресъхналия в зародиш „Южен поток”).

 

Обръщам внимание върху руския инструктаж, защото в публичното пространство у нас вече се появи конско троянско цвилене- ако не изпреварващо, то в синхрон с вълната на руската пропаганда, заклеймявайки „протестърите” в България да спрат моментално да критикуват Кремъл.

 

Участниците в изпълнението на този московски пропаганден инструктаж, които бързат да защитават… Русия от българските й критици ( по повод ужасната трагедия в Париж), не просто си изпускат нервите, но на практика правят самопризнание за кънтящите в главите им приоритети: терористичният акт в Париж рикошира с проруски вопли в София!

 

Ако ви се струва извратено, направо сте познали.

 

 

 

5 мнения за “АтентаД в Париж, троянско проруско цвилене в София”

 1. ЧИД г-н Инджев,

  Както обикновено пак сте улучили право в десятката. 🙂

  Кое не е извратено в душите на “цвилещите от удоволствие” и изпитващи неистов оргазъм московски проститутки, само когато нещо лошо се случва я в Европа я в САЩ.

  Тези нищожества ще се стопят и изчезнат както се стопява значението на рублата в този апокалиптичен икономически колапс, в който ги само-навря товарищь Путин и бандата му.

  http://www.telegraph.co.uk/finance/economics/11328974/Russia-faces-perfect-storm-as-reserves-vanish-and-derivates-flash-default-warnings.html

  Гения на руските финанси
  http://www.cbr.ru/eng/today/print.aspx?file=directors_board%2Fnew%2Fnabiullina.htm

  Поздрави от Пиндосия 🙂

 2. —————————————-За всичките злини, които се случват на българите днес, са виновни подлите, долните, презряните, мерзките, гнусните злодеи, московските учители от отряда на Кремълската червена мафия. Тази клика от професионални узорпатори, крадци и убийци, по свой образ и подобие програмираха и създадоха българската комунистическа кървава шайка БКП-БСП, сборище на извратени подлеци – предатели на България, клика от обучени в Москва палачи – кръвопийци.
  Вие, млади хора, ще дочакате окончателното сгромолясване на Русия – Империята на Злото !

  Ослушайте се !
  Вече трещят шевовете на останалата половина от залепената с кръв злокобна руска империя.

  Помиришете !
  От към Русия се носи на талази миризма на леш !

  Ще потекат червени реки от кръвта на избитите от руснаците милиони човеци – мъченици.
  Душите на жертвите и днес витаят над комунистическа Русия и чакат деня на Възмездието !

  Властелина от КГБ-ФСБ – Путин, направи голямо добро на човечеството, обедини хората от целия свят в омразата им към червените руски порочни мутри и този път Съдбата няма да отложи Гибелта на неизмеримото Зло – Русия !

  В деня на кончината на хищника Русия, ще чуем камбаните на Радостта !

  Бог ще Въздаде Правда на Русия според делата и !

 3. Този ,,Поглед.инфо” напоследък е много активен във Facebook и такива заглавия на статиите слага,че ми прилошава.

 4. Абе, и тия на изток и тия на запад не струват…..трябва да си гледаме нашия, българския интерес!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.