Лебедовата песен на Путин върху руския лед

          Не знам за глобалното затопляне, но световната поледица за цените на петрола продължава и барел от сорта Брент днес падна под 50 $, вещаейки задълбочаване на финансовата настинка за икономиките, зависими от добива на тази суровина като болен човек, закачен на системи с глюкоза. 

Путин, който подхлъзна поверената му империя по пътя на конфронтацията с половината свят, не може да спре също падането на рублата, която се качва спрямо еврото и долара.

 

А колко наперен беше само преди година, когато похарчи чудовищните 50 милиарда евро за своята зимна олимпиада!

10 мнения за “Лебедовата песен на Путин върху руския лед”

 1. За много години!
  Дано подхлъзването да доведе до логичен завършек още през настоящата година, а именно смяна на режима в Москва, за успокоение на целия цивилизован свят. Вятърът на промяната отдавна не е духал от североизток.

 2. Ей,не си правете майтап с Caesar Putin,че много смешно не е на смешно!
  Човечето с високите токчета е особено чувствително на тази тема,защото на всички е ясно,че русия си стъпи на краката благодарение на газа и петрола.
  А падането на петрола до тези и евентуално до нови,по- ниски нива,може да подтикнат Кесаря към нещо непредвидимо!
  Сега и най-големите палячовци ще разберат откъде го вадеше такъв голям Императора,но проблема е,че както са тръгнали нещата,в най-скоро време няма да може и с лупа да си го намери! 🙂

 3. ПП Честит имен ден на всички именници и най-вече на нашия домакин – г-н Инджев!!!

 4. СВЕТЛО ВИ ИМЕ! БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ ВИНАГИ СТЕ В ДЕСЕТКАТА, ЧЕ СЪУМЯВАТЕ ДА БЪДЕТЕ СЪВЕСТТА НА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ВИ ИМА! ЗДРАВЕ, РАДОСТ, МНОГО ОБИЧ!

 5. ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, Г-Н ИНДЖЕВ!
  много здраве и все така високо знамето на свободното слово!

 6. ЧИД! Да си жив и здрав още дълги години.Надявам се,че това ще стане под закрилата на Свети Йоан Кръстител,за да можем да се радваме на творческото ти дълголетие.

 7. Прочетено в руски форум:
  “Кръгът “Озеро” взе да се превръща в “Лебединое озеро”.

 8. Е все пак спечелиха зимната олимпиада руснаците . На първо место са по медали ,ако не бяха спечелили олимпиадата ,тогава щеше да е голям срам .Руските спортисти го измъкнаха Путин , сега поне ще остане в историята и ще се фукат че са спечелили олимпиадата.

 9. За 50 милиарда $ и спортистите на Горно Бонго щяха да я спечелят

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.