Имаме новина: Бареков не е сам

 

Бареков си направи пикник с депутат (снимка)

Бареков си направи пикник с депутат (снимка)

Не съм фанатик, че да не цитирам ПИК.

Независимо от факта, че това е единствената медия, от която съм поискал да спре да препечатва мои статии .

Най-меро(у)давният източник за живота и страданието на младия нашенски (интро)Вертер, днес наистина е произвел голяма, екслузивна, ненадмината смешка- независимо от факта, че май не е наясно с това.

Като отдавам заслуженото уважение на сайта, който единствен прояви постравматична вярност към Бареков и не напусна отчаяната си подкрепа за него ( в ситуация, когато същият се превърна в нарицателно за напуснат „нов политик”), цитирам забавната, уникалната новина:

 

„Лидерът на “България без цензура” (ББЦ) Николай Бареков си направи пикник с депутата Георги Ковачев. За втория се твърди, че е напуснал парламентарната група на “Българския демократичен център” (БДЦ) и самата ББЦ.

Истината обаче се оказва съвсем различна. Двамата политици са не само сподвижници, но и приятели и възнамеряват да останат такива и занапред. Това става ясно от снимка, с която ПИК разполага.

Ковачев няма намерение да напуска ББЦ. Той самият вече опроверга твърдението и заяви, че ще остане лоялен към Николай Бареков.”

 

Иначе казано, единственият, който (още) не е напуснал Бареков, се е снимал в тандем с началника си като доказателство, че Бареков не е сам.

P.S. За сполучливо употребената от ПИК дума пикник ( пик+ ник)
авторът със съжаление си признава, че няма заслуга.

6 мнения за “Имаме новина: Бареков не е сам”

 1. Във връзка с пикника и агенция ПИК(ня) се сетих за вица:
  – Ходихме на пикник пък не пикахме.

 2. Инджев, много правилно вземаш от ПИК! Колкото и правилни неща да се пишат в този блог, широките народни маси няма да се приобщят докато подозират прекален елитен космополитизъм и западни оттенъци. Трябват повече снимки. Не само на Дудуци ами и на плеймейтки и други такива. По-малко лед, повече концентрат!

 3. Надявам се, че и прокуратурата няма да го “изостави”! За да се разбере къде са отишли част от четрите милиарда лева на фалиралите КТБ и ТВ7 преминали през ръцете на “новия” политик Дудука (Капута)!

 4. проКура-турата е една от най най комунистическите организации, създадени с цел потъпкване на правата на Гражданите и запазване на Краденото Имане на Комунистите.
  Народе , милицията и прокуратурата съществуват само за това, заради Комунистическото Имане! То е твое. От твоя гръб е взето със огън и меч !!!

 5. Тройной с лед
  Колкото и да е *елитарен* ПИК, за всеки случай трябва човек да си носи дезифектант,когато го чете,защото могат да те напълзят гнидите оттам.Толкова е гнусен.А бе все на руски думи се набляга,не знам защо.

 6. Savova,
  Не съм казвал, че ПИК е елитарен. Изобщо не е. Но там хем можеш да видиш какво се мъти в главата на противника, хем можеш да видиш защо бай Нам кой си от Горно нанадолнище кълве на про-руска пропаганда. Елементарно е – когато кратки сводки за това колко е хубаво да построят Южен поток или колко лошо правят Киевските сили се поднасят в съседство със снимки на плеймейтки, бай Нам кой си кълве. Казва си, те това е истината! Може ли тия дето изваждат снимки на плеймейтки да са лошите, а ония дето пускат софистицирани анализи да са добрите? Не може. Човека го е страх, че ако тръгне по про-западното мислене ще му вземат ракията и чалгаджийките. Затова казвам повече цветни снимки с чалгаджийки (ама не само на Дудука, а и други), по-завоалиран софистициран анализ. По-малко лед, повече концентрат!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.