И в Москва “оскверниха” МОЧА ( Мавзолея на Основателя на Червената Антирусия)

Руски артисти “гонят дявола” от мавзолея на Ленин
( Kafene.net)


Двама руски артисти бяха арестувани за това, че са полели със светена вода мавзолея на Владимир Илич Ленин и са викали “Стани и се махни”.

Видеозапис на инцидента на Червния площад в Москва показва двамата мъже, които преминават през загражденията и заливат с вода стената на мавзолея.

Секунди по-късно полицията се намесва и отвежда двамата до паркирана наблизо кола.

Двамата мъже бяха идентифицирани като Олег Басов и Евгений Авилов – членове на артистична група, наречена “Син конник”.

Групата е нарекла представлението си “Прогонване на дявола от мавзолея”.

Артистите заявиха за руски сайт, че това е опит да бъде освободена Русия от съветското минало, което според тях започва да се налага над настоящето.

Ирина Думицкая от групата “Син конник” каза за Франс прес, че целта е “да бъде разрушен митът, че Ленин е вечно жив, чрез опит той да бъде възкресен като Лазар”.

Православните християни в Русия отбелязват в понеделник празника Кръщение Господне, когато Исус е бил покръстен в река Йордан от Йоан Кръстител.

Групата е известна със скандални представления, като през ноември м. г. в Санкт Петербург показа мъж във военна униформа, който е клекнал върху украинското знаме и мие лицето си с кръв.

Балсамираното тяло на Владимир Ленин е изложено в мавзолея на Червения площад от над 90 години, след като лидерът на болшевишката рволюция почина през 1924 година.

13 мнения за “И в Москва “оскверниха” МОЧА ( Мавзолея на Основателя на Червената Антирусия)”

 1. Да си кръстиш балета “Имперски” (дойде ми от предишната статия), да се кичиш с “Георгиевски ленти”, да славиш завоевателните войни, които държавата ти води през последните 3 века, да се кълнеш в християнството, че и в православието, и веднага след това да защитиш историята си, която е свързана с Ленин, Сталин, със съучастничеството в подклаждането на най-кръвопролитната световна война, да величаеш царете и вождовете си, причинили смъртта на милиони твои сънародници и милиони хора от други народи, да обвиняваш другите във фашизъм, когато твоята държава заграбва чужди територии в началото на 21 век, напада всички свои съседи и е причина за основните проблеми на човечеството през последните 150 години … и на всичко това да претендираш за люлка на някаква си цивилизация …. трябва да си 100 % луд.

 2. Е с този коментар удари “В десетката”. А по-лошото е, че не само лидера е луд. Има си и луди сподвижници.

 3. До Тео, “Третият Рим”, кВо да ги праИш.
  “Росия с умом не понять”.
  Боже, колко мъка има на този свят, Боже.
  И от мен отново, случаят го заслужава, отново два свръхактуални видеоклипа.

  https://www.youtube.com/watch?v=K3BSZVhYmMs

 4. Идиотизма на комунизма е непобедим,както и идиотизма на този народ,който живее под блясъка на сурогатите на съветските окупатори.

  60 години съвсем не са малко,но този народ явно иска да достигне кръгла годишнина,тогава сурогатите ще бъдат разрушени,но не от българите,а от новите населенци…

  Българите тогава ще са изчезнали или в последниа фаза на изчезване.

  Да живее народа,който вместо небосвода,гледа жалката си несвобода!
  Смешен е този народ,който се е влюбил в комунистическия октопод!

 5. Пътят на руския народ е същият като пътят на немския народ след 1945г. Ако иска да живее пълноценно, а не да пребивава на този свят е необходимо да се отърве от болшевишкото си минало като настояще, да го осъди недвусмислено и да въдвори на мястото им фашистите, които “управляват” днес с имперски амбиции.
  Ако не се декомунизира руското общество ще си крета така може би още 100 години. Това обаче е опастност за околните на Русия страни.

 6. Сталин е велик-изтрепал е толкова много комуняги-евала!Жалко,че е убил
  и много,страшно много нормални човешки същества!

 7. До Иван Константинов,

  Благодарско за поучителния линк! Той за пореден път документира желязната логика на историята-комунист и сесесерско изкопаемо на власт=празни магазини+глад+мизерия! Но те са свикнали..Много хубави снимки в същия жанр има и от Венецуела в последно време. Но пък там компанйеро Мадуро просто забрани опашките. Творчески и тактически разви компанйерото, значи, сталиновия принцип “няма човек, няма проблем” в “няма опашки, няма дефицит”. Венсеремос! тов. любамыр каларав да стяга камерата, ама и сандвичи да си вземе, че то американски империализъм на гладно не се бори, ей тъй, на как да е!

  Чест и слава на нашите Brothers in Arms в Москва!Макар че само напалм и е майката на сифилитичната мумия вътре, дано да дочакаме заедно с тях този ден!

 8. Цяла русия трябва да се полее и най-вече тъпите пияни кратуни. Водката не е простила на никой !!!
  Тя отделя човека от духа му и той вече няма връзка с небесните енергии.

 9. От как е създадена Русия, после СССР, после РФ, все на войни ги избива. Спаред един виден “изследовател” на руската история, през 16 век страната е воювала 43 години, през 17 в.-48, през 18 в.-56, през 19 в.-32, през 20 в.-повече от 30, а през 21 век не е престанала да воюва. И най-смешното в момента е, че ботоксовото джудже го поддържат около 85% от руснаците. Постепенно се реабилитира сталинизма, великоруската гордост и патриотизъм нямат граници, а от друга страна-задника оакан отвсякъде. И пак си почитат нагайката и “твърдата” ръчичка на бащицата-цар. И каква стана тя? Най-миролюбивата държава в света за 6 века воюва повече от два? Ама няма кой да им го налее на нашите путинофили в кухите тикви.

 10. Вярно е ,че в света има твърде много проблеми днес.Но , най-важната ,наред с борбата срещу тероризма е да се подпомогне бързо , с всички средства Украйна да се справи с агресора и да започне бързо възстановяване.Това ще има двоен ефект;ще вдъхне вяра в успеха на борещите се за демокрация народи и ще катализира руски” Майдан” и раздробяване на Русия..Изоставянето на Украйна и опитът да се бърза с доунищожаването на Русия е по-непродуктивния и дестабилизиращ ход,предвид характера на днешните кремълски реваншисти.Дано САЩ и Европа осъзнават това.

 11. Всеки плаща за своите дългове. Най-рядко с пари.

 12. По времето на всяка власт – царска, съветска, пост съветска руснаците са си били и си остават диваци и варвари. Такива ще си останат и след Путин, и така ще е докато руската империя не се разпадне!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.