ivo.bg натрупа 4000 публикации- едно добро начало

IMG_9387Авторът на фона на собственоръчно развятото от него българско знаме- алтернатива на благодарността за съветската окупация, изписано със златни букви в центъра на София.

Улисан в трудовото си всекидневие на блогър, работещ на „обществени начала” ( както в НРБ се наричаше безплатното усилие) не забелязах, че днес, на 20 януари 2015 г. , архивът ми е прелял отвъд 4000-та публикация в блога.

 

Под номер 4000 се оказа „ Малка нощна му(р)зи(л)ка”. Така че скромният отчет, който четете в момента, е номериран като 4005-та публикация в ivo.bg.

 

Престанах да съобщавам за добавените милиони посещения, регистрирани от електронната търсачка ( вече са повече от 22 милиона ), но „бройката” публикации е все пак нещо различно. Могат да се видят от всеки в архива.

 

А каквото и да се каже за коментарите към публикациите, които също отдавна надскочиха 100 000, авторските ми коментарни статии от тези 4000 „постинга” ( мразя тази „постна” дума от новоговора), са в горната граница на 90-те процента от общия брой.

 

До нови срещи,

 

Ваш Иво в БГ-точка!

33 мнения за “ivo.bg натрупа 4000 публикации- едно добро начало”

 1. Да си жив и здрав Иво и все така “плодовит” за да ни радваш!!!

 2. И до 400,000 да стигнете!

  Бъдете здрав и успехи напук на комун-милицейската шайка, дето смята да векува в страната ни – не са познали!

 3. Г-н Инджев, от цялото си сърце и душа Ви пожелавам да милионите. На първо време.

 4. Честито, Иво и все така – напред.
  Заради 25 праведника, Бог е бил готов да пощади Содом и Гомор. Заради теб и тези като теб дано пощади и България.

 5. Погледа назад винаги дава сили за последните стъпки до върха.

 6. Сърдечни поздравления и благодарности за г-н Инджев и съмишленици!!!!

 7. Поздравления за достигнатото и пожелавам още много за напред! Имаме нужда от будители, а Вие ни отваряте очите за неща, които са важни не само днес, но и за живота на децата ни.

 8. Иво, след днешната ТВ-новина, че “България ще продължи да изгражда южен поток, но… в съответствие с европейските правила”, се разбра колко “несправедлив” сте по отношение на нашето слънце (н.вел.мин.председателя). винаги сте го обвинявали, че е послушен спрямо кремъл. е, сега е видно колко е независим от точно там. твърди ли кремъл, че южен поток НЯМА да се строи? отговора всички го знаем – ТВЪРДИ и то категорично. твърди ли програмата за управление на коалиционното правителство, че потокът ще се строи? днес научихме – твърдо ТВЪРДИ, че поток ще се строи. извод – бб е ТВЪРДО независим “български политик”. той(а и явно цялата коалиция) пет пари не дават за мнението на руската страна(50%-ов партньор в същото това строителство). поток ще се строи и толкоз. какво тук значи, че газ през него нямало да минава. ние да си го построим, пък после може и да се намери кой да движи газа(въздуха) в тръбите. твърда и напълно самостоятелна и независима линия, както се вижда.
  само се чудя дали тези хора(управленци) са създали програмата си преди 2-3 месеца и не са я актуализирали или наистина смятат да “строят” потока(така както строиха до лани и АЕЦ Белене). и двете предположения ми звучат сюрреалистично. а винаги когато имам такова чувство, впоследствие разбирам, че това чувство ми го е създавала руската намеса.

 9. Господин Инджев, че нужен талант е ясно дори на тъпите комуняги, макар, за комунистите враг номер едно е талантливият. Откъде имате толкова сила, това е?!
  Поздрави

 10. Поздравления и от мен за юбилея! 🙂 Моите публикации до този момент са 12 395, ама аз съм тежък случай, пък и блогът ми има друг характер, аз представям какво са писали в блоговете си и други хора, примерно постоянно представям в блога си статиите на г-н Инджев, тъй че чисто авторските ми публикации са значително по-малко…

 11. Честито и успех в не-леката Ви работа,с която се справяте ПРЕВЪЗХОДНО!

 12. Благодаря,г-н Инджев!С поклон пред делото и перото Ви!

 13. Да пребъде делото Ви, г-н Инджев!

  Благодаря Ви!

 14. Иво, благодаря че Ви има. много неща научих от Вашия блог. повече, отколкото във всичките години на “социалистическото” си обучаване. Гласът Ви е глас на независимия дух от който имам нужда. предполагам от това имат нужда и остналите, четящи блога Ви.

 15. УСПЕХ! И дано да дойдат добри времена когато ще има по-малко неправди за изобличаване!

 16. Поздравления!!!
  Стандартното “Да илядиш” тука вече няма смисъл, така че – “Да милиониш” !

 17. Браво за публикациите, но и голямо браво за читателите, толкова много и толкова много от тях прочитайки възкликват ” Браво, Иво, точно в десятката”! Жив и здрав и неуморен коректив! Поздрави и благодарности!

 18. Поздрави и от мен с най-добри пожелания и надежди! Дано скоро българските медии вземат тертипа на работа от Иво Инджев.В компания с такива читатели и съавтори човек се чувства като специален гост в една огромна аудитория.
  Поклон пред домакина за будната съвест!

 19. Честити 4000 безмилостни залпа срещу злото!
  Бъди ни жив и здрав, Иво!
  Благодарим ти за неповторимите текстове, всеки от които е образец за блестяща и безкомпромисна публицистика!
  Благодарим ти и за това, че създаде активна общност от мислещи хора!

 20. Мечтая за времето, когато няма да се нуждаем от героизъм.И…ей така, просто ще си бъде нормално и смислено.
  Благодаря за удоволствието от споделените усилия!

 21. Да отваряш прозореца и да даряваш на болната си Родина Слънце и Чист Въздух;Вяра на народа си ,си е вид принос към едно ново Възраждане.Здрав да Сте!Моите уважение и благодарност са от сърце.

 22. Браво, браво, ама не забравяйте да пуснете нещо и в касичката. Няма само аванта да четете, мили българчета!!

 23. Надявам се някъде да “постваш” и линкове на тв изявите си!!! Много хора не успяват да ги проследят, въпреки желанието им.

 24. A можете ли да си представите броя на посетителите на блога, ако имаше преводи на английски!? Около мен често надничат сериозни и заинтригувани глави. Не съм преводач, но се налага да превеждам 🙂
  Добър повод да благодаря на всички тук, всички със сърце, ум, чест, и сетива за свобода!

 25. Поздравления,г-н Инджев!И аз като Емил,бих желала да видя някъде изявите Ви по телевизията.
  Антоанета Динчева

 26. Поздравления! На България са нужни още много независими журналисти!

 27. Честито и от мен, бъдете здрав и продължавайте в същия дух! Със стотното си място по свобода на словото днешна “демократична” България повече отвсякога има нужда от талантливото ви и безпощадно слово.

 28. Честито! Жив и здрав да сте, пожелавам Ви го от цялото си сърце!
  Огромно БЛАГОДАРЯ! Поклон и респект пред делото и таланта Ви!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.