Петата колона блъфира с разпадане на единството между орела, рака и щуката у нас

„БСП е против въвличането на България в организирането на военни действия срещу Русия”. Това заяви пред медиите председателят на БСП Михаил Миков след провелия се днес семинар с кметове от левицата. „Многократно сме обсъждали въпроса за ситуацията около българските граждани в размирна Украйна. Затова още преди Коледа внесохме законопроект за създаването на постоянна комисия в НС по въпросите на българите в чужбина, но за съжалението и до днес въпросът не намери място в дневния ред на парламента. Аз лично съм имал срещи с българи от Тараклия, Болград”, каза още лидерът на социалистите. Той припомни и предложението на левицата България да бъде инициатор за хуманитарна помощ. По думите му като не се премахват съмненията за дислоциране на чужди войски в България, се създава голямо обществено напрежение. „Ще подкрепим и ще участваме в такива протестни действия, които да накарат правителството да чуе гласа и настроенията на хората. Призоваваме всички национално отговорни политически партии и правителството да заявят своята позиция по въпроса, както направи БСП. Нищо повече, нищо по-малко. И нашето правителство има отговорност за търсене на мирно решение на кризата в Украйна, защото ескалацията на конфликта засяга и България”, категоричен бе лидерът на социалистите Михаил Миков. ( Faktor.bg)

Подкрепям инициативата на БСП за партийно инспирирани от Петата колона протести в полза на световно изолирания Путин като доказателство за все по-голямо изолиране на същата тази Пета колона в България- вън, а най-сетне и в България.

Или Петата колона си мисли, че , по кръвологиката на Ленин, путинистката революция може да победи в една отделно взета страна (от ЕС и НАТО )?

Нали Петата колона, подкрепяна от постоянните обяснения в любов към Русия на премиера Борисов от името на българите, непрекъснато обявява, че българите са вкупом влюбени в Русия ( на Путин)- поне 60 процента. Защо, щом са толкова убедени в тази масовост, не са спретнали досега един общонационален митинг в негова подкрепа край язовир „Искър”, бивш „Сталин”?

Крайно време е. Приветствам бутафорната заплаха на Миков с надеждата, че ще се вслуша в моя граждански глас, който прибавям към ( твърденията за онези о(н)коло) 60 на сто болните от русофилство в България, с което процентът става поне 60+1. А че е бутафорна заплахата му, това се вижда от напъните да БСП да се хареса ала конферасието Бареков, като за пред русофилите се „зъби на тирана” в парламентарната механа, където все още пребивава по милостта на пиянството на един народ.

Като стана дума за о(н)коло 60 на сто болните от русофилство, няма как да не се замислим за орела, рака и щуката отново.

Русофилският рак ни дърпа (драпа) назад; орелът ни кълве напоследък като „предатели” на Русия; щуката на русофилството ни дебне злобно от дъното на широката си руска душа. В руската басня орелът, ракът и щуката може да се в противоречие, но в русофилската ни действителност те са в пълен синхрон.

Щом е така, време е да изпълзят, да кацнат и да изплуват на показ, и да спрат с мимикрията на пълзящи щуки, летящи раци и дълбоководни орли.

Един столетен митинг на русофилството със стохилядно присъствие ( с каквото русофилите се хвалят като кукувиче присъствие в главите на българите) би обърнал внимание на мнозина у нас и в чужбина върху истината за България. Би обърнал в гроба и основателите на социалистическото движение в България, яростни русофоби ( като Димитър Благоев, Георги Кирков и дори коминтерновеца Васил Коларов, ветеран по разобличаване на русофилството чак до 1935 година ). Би изяснил много неща в България.

 1. Опозиционна демонстрация на парламентарно представената Пета клона преди всичко би изяснила главният въпрос: дали тя изобщо е опозиционна или ще защитава Путин без да смее да заклейми като врагове на Русия неговите симпатизанти в управлението. Т.е. тя би смъкнала маските и бариерите по линията на тази опозиционно-управляваща мимикрия.
 2. Една организирана от БСП подобна проява ще потвърди, че в момента Сидеров е назначен за пропагандно лице на Петата колона. Сидеров и Миков ръка за ръка, под ръка, в крак – красота!
 3. Гражданите за евразийско единство ще трябва за първи път да спрат да фъфлят и ясно да се определят по линията Изток-Запад. Както и набедените им за опоненти другари от ДПС.
 4. Реформаторите най-после ще докажат без да има нужда се оправдават, че са изключение в този парламент по най-важния въпрос за избора на посока, в която пълзи, лети или се гмурка България.

За съжаление обаче представителен митинг на Петата колона е толкова възможен у нас, колкото и самопризнание на грабителите на съвременна България за придобитото от тях национално богатство. Такова е песимистично ми шестото ми чувство за митингаджийския оптимизъм на Петата колона, наведена пред самодървеца от Кремъл.

 

 

 

 

18 мнения за “Петата колона блъфира с разпадане на единството между орела, рака и щуката у нас”

 1. До кууското гоуедо:

  Давай, тъпаришч мыкаф, организирай протести. Bпрочем, с кой ще ги организира тези протести, като електоратът му е 70+ – хапчета, кръвно,ревматизъм… Шамара емигрира в “омразната” му Америка, а не в Масква например, кво остана оная с брадавиците Нина Гергова? Освен пак да изкара 200 платени ултраси и мурзилки. Ама този път вече ще ви пребиваме с колове и камъни като бесните лисици по къра.

  Казано е: видиш ли гладен комунист, нахрани го. Видиш ли жаден комунист, напой го. Видиш ли бос и гол комунист, дай му дреха и обувки. Но видиш ли комунист да иска власт, строши му главата. Иначе всички ще ходим гладни, жадни, боси и голи. Амин!

  PS

 2. Б. Борисовата любов към Русия е импринтинг от татовата служба; в политика Борисов тя се разгърна мощно като прагматично/парично осъзнат инстинкт.
  Нo типологически Б.Б. принадлежи към тези, които винаги се притичват на помощ на победителя.
  Стой и гледай добра техника.

 3. Самодървеца от Кремъл – ХаХа! С Дървена чутура ! ХаХа
  Според мен пък не са нито орел , нито рак , нито щука а обикновени к..ви. Слуги на който го надърви.
  Обичат русия но най-вече обичат да лапат руски комисиони. А после сити и доволни да поджавкат срещу ЮеСеЙ, за да си заслужат кокала. А като споменах ЮеСеЙ нека не забравяме, че България беше дадена на Сталин по споразумение със Рузвелт. И ЮеСеЙ е време да каже, защо България беше дадена на руските чутури! Докога ще си играят с Европа, като че ли е някаква баница. Според мен Европа сама си е виновна още от времето на разпада на Римската империя. Така и не се роди единство, така и не можахме да създадем обща воля и политика. Още стои Балдуиновата кула в Търново, за да напомня за зулумите на западните “рицари”. Ходжа пее в църквите на Константинопол, най-красивия Европейски град. Няма спокойствие в Европейския казан от идеи и движения. Всеки си прави каквото си иска. Нациите, които откриха новите светове и ги разграбиха сега тънат смълчани в европейското блато. Отмъщението за техните грабежи беше Хитлер и Комунизма. Така по Божия воля, Европа получи своето наказание за алчността си.

 4. Присъединявам се към Вас, госпожо Владимирова, ако не възразявате.

 5. За наздраве, мише, означава ли горното, че е съгласен с провеждаща се на мах сега хибридна война на раззия към България. Питам аз и отговор не чакам.
  И кога най-сетне БСП и Атака ще се вземат. Няма значение кой кого първи ще поиска. Като гледам не само в отношението към джуджи1 двете кремльовски креатури са лика-прилика. Да се вземат защото феновете им вече луднаха кой са по и най в слагачеството им към лилипут.ин.
  ДГД!

 6. О, ще го направи този митинг петата колона! Рано или късно.
  Всичките им проводници на блюдолизническата путинска пропаганда, поканени в разни медии (като червен Колю тази сутрин в Нова, и пр. и пр.)са си плюли в устата да говорят за “дрънкане на оръжия” вече и в БГ, за да ни изпържат мозъка.
  Далеко, далеко от истината, както винаги.
  Въпросът е – ще им го позволим ли.

 7. БСП обявява “…ние сме против въвличането на България във война срещу Русия ” !!!! Въпроса към БСП е :” СЪГЛАСНА ЛИ Е БСП РУСИЯ ДА ВОЮВА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И ДА Я ОКУПИРА ОТНОВО” ?????????? Да обявят на народа :ИСКАТ ЛИ ОТНЕМАНЕ НА НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ И ЗАВЛАДЯВАНЕТО Й ОТ РУСИЯ СЪС СЪПРОВОЖДАЩИТЕ УБИЙСТВА НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ !!!!!

 8. По “Неделя 150” др. Жаблянов даде сериозна заявка да издърпа щафетата на русофилството от ръцете на др. Сидеров. Да му пожелаем успех. И БСП кротко да се оттече в историята.

 9. След поредното клякане на Леваците Кери, Меркел и Оланд пред Звяра, какво мислите че ще последва?
  Думата “война” в устата на Звяра е ВОЙНА!
  Думата “война” от устата на французин означава “като на война”.
  Путин няма да спре да воюва докато не разбере, че срещу него наистина ще воюва целият Запад.
  Западът, поради демократичното си устройство, се нуждае от време за да пренастрои институциите си за евентуална
  война.
  Това означава минимум 2 години. Путин знае това.
  Сега сме в началото на втората година. Вижда се как страна по страна, НАТО преминава от
  мирни към военновременни режими на работа в редица сфери.
  А Звярът се опитва да изпревари готовността
  на НАТО за военен отпор, като отмъкне в бърлогата си още някоя хубавица-Я Украйна, Я Сърбия, Я Глуповатата България.
  Сиреч, до догодина ще се срамим от подличкото “сътрудничество” между Звяра и Юнака. Догодина по това време Юнака ще е извадил сабята и главите на Хидрата ще се търкалят по степите на Украйна.
  И у нас ще се търколи някоя озъбена тиква.
  Едната тиква си я знаем.
  Другата ще е “желязната” чутура на Сидер ага, а третата на Миков.
  Няма да броим кратуните на Местан и русофилиците.

 10. А на петоколонците-мечтатели за сесесер2 една конгениална мисла изкопана от мрежата.
  “Все попытки русских возродить Советский Союз, похожи на стремление семьи геев зачать ребенка. Чем больше стараются, тем сильнее болит русская жопа.”

 11. Да направят митинг.Но да си сложат истинските,а не демагогските лозунги *ние сме против войната*.Техният лозунг *ние сме против войната ,но за победата на Путин*. Защото и ние сме против войната,но нашия лозунг е *Ние сме против подпълвача на воини Путин*.Предлагам ,когато направят митинга ние да отидем с нашият лозунг*Против подпълвача на воина Путин*

 12. Съгласна съм с предложениуето на D.Savova. Само една забележка.
  Пише се “ПодпАлвач”, а не “ПодпЪлвач”. От “подпАлвам”, а не от “подпЪлвам”.

 13. Съжалявам за грешката.Естествено,че знам правилното написване,но в бързината не съм я забелязала,а имам и коректор.*Подпълвач *е съвсем друга дума.

 14. Относно ДПС и доказателствата, че е руска партия ме интересува нещо друго.
  Историята по регистриране на ДПС е донякъде описана и в нея се споменава следното: “Пътят на България към Европа ще бъде опорочен, ако не се позволи на ДПС да участва в изборите – казва пред дипломата Виктор Вълков Катрин ла Люмиер, генерален секретар на Съвета на Европа.”
  Аз доколкото си спомням г-жа Дончева спомена английския посланик, че също се е застъпил за регистрацията на ДПС.
  Това обаче или не е вярно или поставя нещата в друг коловоз. Излиза, че ДПС е турска партия създадена с благословията на европа, турция и русия. Тоест Еври-Бари денс тъгедър ъгеинст Балгерия! Турция си получава влиянието за което мечтае, Юръп си получава територия и работна ръка а Рашъните си запазват петата колона. Еври-Бари Хапи Балгериа Плачи!
  По Божия воля обачи таз работа ще стани иначе! Защото ако искате вярвайте, Бългерия ще се прероди по Божия Воля! Кой иска да пали свещи, който иска да вика Американците. Няма значение но има спасение. Търсете го!

 15. Къде е сега G.W. Bush да ни каже пак какво е видял като погледнал в очите на Путин?!
  Западът реши да прави демокрация с руските наследници на КГБ за сметка на страни като България, Литва, Латвия и Естония. Принудиха Украйна да си предаде целия ядрен арсенал на Русия. Постоянно критикуваха Литва, Латия и Естония, че дискриминирали руснаците, живеещи там, изисквайки от тях да научат местните езици. Отминаха с мълчание подозрителната катастрофа на самолета с президента Качински и цялото полско правителство край Смоленск.
  Ако западът продължи с мекушавата си политика и политкоректност, може да му се наложи и той да опита от прелестите на руската окупация!
  Вълците изяждат не само овцете, но и тези, които се правят на овце!!!

 16. тавариш микав щял да се прави на протестър?!?
  Защо ,микав? Нали преди 1 година, ти , заедно с целото ти БКП, Д(П)С, атака , Д(ан)С ,народната милиция и КОНТРпротестърните путестъри бяхте против “протестърите”???
  Даже микав се беше оградил с чугунена ограда около парламента против протестърите, пък сега щял да става и той путестър?
  Каква “еволюционна революция” в БКП спрямо путестирането?
  Време е микав да смени за пореден път името на БКП , което винаги се е променяло според заповедите от колониалният им райХ на болшевишки колониални путестъри(бкп).

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.