“Миков марш” на неонашисти се състоя София

Днес в София се състоя „Миков марш” в подкрепа на Русия.

СНИМКА: Сергей Антонов, OFFNews

Основният лозунг на българските неонашисти беше преписан от времето на министъра на отбраната генерал Луков ( в чиято чест националисти правят в София „Луков марш”), военен министър по волята цар Борис ІІІ, който изповядвал принципа „ винаги с Германия, никога срещу Русия”.

СНИМКА: Сергей Антонов, OFFNews

На принципа на за вечната дружба с Русия, завещан от монарха и възроден днес чрез „Миков марш”, вече бяхме заедно с Русия в Афганистан и Чехословакия. Малко преди това обаче Германия претърпя едно поражение в онази война и дискредитира монархическия завет. Ето защо мотото на днешния „ Миков марш” беше леко променено на „с Европа, никога срещу Русия”.

Неонашистите на практика заклеймиха украинската агресивна политика срещу миролюбивата Русия, на чиято територия се водят тежки боеве с тежко оръжие, произведено в Украйна и доставено в Русия на украински сепаратисти, претендиращи за създаване на проукраинска назависима държава „Новоукрайна”.

Участниците в днешния „Миков марш” обаче не могат да претендират за авторско право на протестите в София в полза на Русия в споровете й с Украйна. Патентът е на синдикатите ни и лично на д-р Тренчев от 8 януари 2009 г.

След като Русия, с която България има договор за снабдяване (а не с транзитната Украйна), спря посред лютата януарска зима газоподаването за България през Украйна, между Киев и Москва възникна шумен международен скандал кой е по-виновен за това. Целият свят затаи дъх и зае неутрална позиция до изясняване на случая за вината. Само българските синдикати решително взеха страната на Русия.

По същото време в Украйна протестираха срещу руския газомор, припомняйки по този начин по аналогия наложения от руските болшевишки власти гладомор върху Украйна, причинил смъртта на милиони украинци.

Българските синдикални другари, които също се оказаха крадци на идеи ( както неонашистите от „Миков марш” спрямо синдикалния протест пред украинското посолство от 8 януари 2009 г. и спрямо „Луков марш”) прегърнаха тази новост и скандираха пред украинското посолство „спрете газомора”, което е все едно да протестираш пред израелското посолство с лозунги „Не отричайте холокоста”!

Дарик радио:

Синдикати протестират пред посолството на Украйна в София

8 януари 2009 г

България в примката на газовата криза

„Синдикатите излизат на протест пред сградата на Украинското посолство в София, заради спрените доставки на газ към България. В сряда ръководствата на КНСБ и КТ „Подкрепа” поискаха от Правителството да предприеме спешни мерки за адекватно прилагане на ограничителния режим на газоподаване у нас и призоваха за налагане на икономически и политически санкции на Украйна

© снимка: Sofia Photo Agency, Юлиана Николова

НА СНИМКАТА: ПРОТЕСТЪТ НА “ПОДКРЕПА” ПРЕД УКРАИНСКОТО ПОСОЛСТВО ПРЕЗ ЯНУАРИ 2009 Г.

Президентът на „Подкрепа” д-р Константин Тренчев заяви, че чудото с газовата криза е дошло отвън и протестът срещу ощетяването на България трябва да бъде изразен пред представители на Украйна”.

Така че днешният „Миков марш” е двоен плагиат: веднъж копира думите на монарха, по чието време врагът на българския народ генерал Луков най-нагло превъоръжава българската армия напук на справедливите условия от Ньойския договор за обезоръжаване на България, а в същото време имитира друг ужасяващ фашист, за какъвто същите другари обявяваха д-р Тренчев в началото на прехода към капитализма.

 

20 мнения за ““Миков марш” на неонашисти се състоя София”

 1. А във Фейсбук Георги Бойков Димитров – “внук” на Георги Димитров – Гоша Тарабата е написал:

  “УРАА, ДАНО ПАК НИ ДАДАТ ПО РУСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ! Нека братята видят, че БГ не се състои от евроатлантически червеи.”

  Без коментар…

 2. ” Я НЕ ПРОЩУ ” …

  Я не прощу тебя , Россия , никогда … За то , что молча в стороне стояла , … Когда в мой край кацапская – орда … На танках смело , нагло заезжала …

  Я не прощу тебя , Россия , никогда … За слезы матерей убитых горем … -Ты ими проклята на многие года , … Тебе судилось вечным стать изгоем …

  Я не прощу тебя , Россия , никогда … За сыновей которых погубила , … За Крым , тобой отжатый без стыда … За нелюдей , которых расплодила …

  Я не прощу тебя , Россия , никогда … За пот и кровь , за свежие могилы ,… За то , что миру о войне врала , … Чтоб в преступлениях тебя не обвинили …

  Я не прощу тебя , Россия , никогда : … За смерть детей , за смерть людей в Одессе , … За боль , за пытки , за свои дела … Предстанешь перед Господом в ответе …

  Я не прощу тебя , Россия , никогда – : … За наш Майдан , за всех , кто был расстрелян , … За каждого убитого бойца , … Который был своей присяге верен …

  Я не прощу тебя , Россия , никогда – … Донецк , Луганск , как выжженное поле , … За смертный коридор , за море зла , … За униженья, за твое сваволье …

  МЫ ПОБЕДИМ – всему своя цена ! … И мирный день в цветах на землю ляжет … Я не прощу тебя , Россия , н и к о г д а – … Через года мой правнук тебе скажет … / Светлана Бояркевич /

 3. Пак на митинга една баба, която сигурно още не знае, че отдавна няма СССР, заяви войнствено, че са дошли, за да протестират срещу войната със Съюза !?

  Няколко платени смешници пък се правеха , че не знаят, че България е в Европейския съюз и затова вдигаха лозунги: С Европа, никога срещу Русия.
  Мероприятието продължи кратко, защото участниците хукнаха кой към “Позитано”, кой директно към Руското посолство, за да си получат обещаните 30 рубли.

 4. Комунизмът е строй, при който другарят Георги Димитров (с видими психически отклонения според дейността му във ФБ) щеше да ни е поне министър заради дядо си.

 5. Нещата в сегашно време се объркаха така, че антифашистите се превърнаха в неофашисти и нашисти! А профсъюзистите в анархо-социалисти и съветофили! А “лидера” на БСП върви (плагиатства) по стъпките на предшественника си Гоце (въпреки идеологическите им “различия”). Но в исторически период от време, събитията се повтарят като фарс.

 6. Чудя се, като искат да протестират против войната, защо протестират на Ларгото, а не пред посолството на “Рассия” на ул. Незабравка?

 7. Краси Ценков

  КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРА
  ТЪЙ БАНДИТСКА НА СВЕТА,
  ТЯ Й НА ИЗРОДИ ОПОРА,
  НА НАСИЛНИЦИ СГАНТА.
  РУСКА СИЛА, РУСКА ВОЛЯ
  РУСКИ ТРОЛ БЕЗ РОД И ЧЕСТ
  КАЗВА: ВСИЧКИ ЩЕ ИЗКОЛЯ –
  НЕЩО ХВАНАЛ ГО Е БЕС.
  ЛИЛИПУТИН ГЛАВАТАР Е
  НА БЕЗМОЗЪЧНАТА СГАН.
  МАЗЕН, ГНУСЕН И КОВАРЕН
  ДЕБНЕ С КЪРВАВ ГОЛ НАГАН.
  С ИСЛЯМИСТИ СЕ СНОШАВА
  НЕ ПРИЗНАВА РЕД И МИР.
  НО СВЕТЪТ СЕ ОСЪЗНАВА
  И МУ КАЗВА “АЙ СИКТИР!”

 8. Малка е България, но затова пък е пълна с рускопоклонни олигофрени!

 9. Войната на Русия срещу УКРАЙНА се оказа лакмус за оцветяване на всички руски подл*ги в България.

 10. Червеното в Българското знаме значи война и кръв. Как тези миролюбци ще обяснят червените знамена ?? И какво общо има чегевара със миков (председател на народното събрание 2013??) Нали бесипе вече не е бкп? ако пък е бкп нека си кажат като честни хора не да се крият като страхливци. Не е ли време народното събрание ако е народно и демократично да обогати закона за забрана на комунизъма със реални наказания. Например , който демонстрира любов към комунизъма, да се наказва със трудова повинност поне 6 месеца, или глоба 1000 лева.

 11. Предаване „Полит – Ринг“
  https://www.youtube.com/watch?v=G04tXnvKx8Y
  И.Стрелков –бивш министър на отбраната на Донецка Народна Република (преди това работил в специалните части на руската армия)
  Н. Стариков – писател, публицист, лидер на партия „Велико Отечество“
  Давам линк към откъса( 47:56)
  Въпрос на Стариков:
  …„Защо след като съдействахте за решенията на парламентите в Крим и Севастопол защо не направихте същото в Донбас . Защо съвета на Донецка и Луганска област не се събра и не избра своя ръководител“…
  Отговор на Стрeлков:
  „Затова, че в Украйна, в Симферопол и в Севастопол нямаше (поправя се) имаше руски военни: имаше надежда, че те ще ни поддържат, и те ни поддържаха. … В Донецк и Луганск, ако имаше БТР-ите на морската пехота (руската) повярвайте, че щеше да бъде същото… Освен това, аз подчертавам, че и в Харков щеше да бъде същото и в Николаев и в Одеса и навсякъде. Единственият фактор, който отсъства в тези места, които назовах и в тези места, където присъства в Крим това е присъствието на руски войски, еднозначно заемайки позиция за поддръжка на народната власт. Ако имаше такава поддръжка и на другите места…..

 12. Г-н Инджев,блестяща,подкрепена с неопровержими факти беше изявата Ви в студиото на Нова телевизия.Товарищ андрей райчев с ПРОМИТИЯТ си мозък и БЕЗПРЕДЕЛНА НАГЛОСТ е за смях и съжаление,за нормалните хора.Опорните точки на путинската пропаганда за човечета като товарища райчев,са над националните ни интереси.Доказват го и с “миков марш”.

 13. Пълни идиоти са Миков и шайката му. Протестират с/у войната не където трябва, а именно, пред Руското посолство. Протестът трябва да е пред Руското посолство, защото Русия воюва с/у Украйна на украинска земя. Жалки рубладжии и жалки български медии, които постоянно изкривяват истината.
  Трябва да подкрепим президента Плевнелиев, в него ни е надеждата.

 14. Крайно време е, ако имахме истинска прокуратура, на хиперактивните русофили да им се разследват банковите сметки и нелегална кореспонденция.

 15. Безмозъчни същества.Защо протестират под прозорците на Президента Плевнелиев.Да не би той да е изпратил оръжието и руските сепаратисти в Украйна.Кой подклажда войната.Кой воиува на чужда територия.Русия е навлязла в чужда територия.Русия е агресорът.Протестите трябва да са пред Руското посолство.И какво ще каже Миков за лика на Че Гевара-масовият убиец.Миков не ги ли знае тези работи.Кой е и какъв е Че Гевара,че е масов убиец.Язък му за висшето образование.

 16. Направо си е ‘соболева акция’ а след такива акции,нищо добро не сме видели.

 17. Комунистите, в ролите си на национал-социалисти, болшевики, ислямисти и боядисани в розово “евро”-рубло социалисти агитират за война, крещейки – Не на войната срещу агресорът Путин.
  Путин води война срещу българите и свободния свят.
  Те му помагат. Безнаказано и нагло.
  Но и те ше бъдат пожертвани както в списъците на Хрушчов.
  Нека агитират.
  Нека прокуратурата си затваря очите и ушите пред вършените от русофилийките брутални нарушения на Конституцията.
  Студеният мир/по Плевнелиев/ е не по-малко ефикасен от войната на троловете.
  Много от тях ще замръзнат пред екраните си когато палачинката се обърне..а палачинката се обръща.
  За палачите идва видов ден.
  2015г ще е добра за свободния свят.
  Обама ще разбере, че е президент на САЩ, а не на Кения, Меркел ще я разберат, че е КГБ агент, Оланд ще се врътне като комунист на разпит, евреите ще вдянат, че Путин им готви нов Холокост.
  Всичко това ще се случи тази година. До декември.
  Защото плановото преминаване на Запада към културна, информационна, политическа, икономическа и военна студена война трае две години.
  Путин бе готов за война и я започна срещу неподготвения Запад..
  Сега идва времето да разбере джуджето какво означава да се издръвчиш на слон.

 18. Социализма доказа своя провал! Както научно , така и на практика. Всички го видяхме. Цял свят стана свидетел! Какви са тези, които все още вярват в „умрелия кон“? Все още поддържат този отпадък и толкова ревностно защитават останките на комунизма / Социализма. Какво всъщност остави този провал?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.