Някой (ни) се смее от космоса, твърди Хъбъл

“Хъбъл” откри усмихнато космическо лице

 Faktor.bg

Жълтите очи на лицето са две отдалечени галактики. Носът е звезда, а усмивката е резултат от силна гравитационна леща

Телескопът “Хъбъл” е запечатало космическо лице, съобщава CNN. Уредът, който е съвместен проект на НАСА и Европейската космическа агенция, орбитира около Земята от над 20 години, запечатвайки изображения от тъмни и потайни светове на милиарди светлинни години от нашата планета, припомня изданието.

Снимката на усмихнатото лице е открита от Джуди Шмид сред хилядите достъпни изображения в базата данни от телескопа и е предоставена за конкурса “Скритите съкровища на “Хъбъл”. Всъщност това е масивен галактичен куп, известен като SDSS J1038+4849. Жълтите очи на “човечето” са две отдалечени галактики. Носът е звезда, а усмивката е резултат от “силна гравитационна леща”.

ivo.bg се пита на какво се смее откритието на Хъбъл- да не би да се киска на някой балкански хъб?

11 мнения за “Някой (ни) се смее от космоса, твърди Хъбъл”

 1. А може би, се смее на някоя нашенска тиква??? Не се знае, знае ли се!

 2. Ами смее се на идиотите, които все още се вълнуват от газ и газови хъбове, да не кажа гъзове/ кеф ти хъбове , кеф ти министър председатели -тикви/ Гъзовия хъб наречен българско правителство се чуди накъде да си обърне хъбовия гъз …..нещастни посредствени второешалонни другарчета . Мъчно ми е Радан. Доколкокото се разбра фамилия Рокфелер се е освободила от акциите в петролната индустрия. а през октомври се доказа , че E-cat на -Андреа Роси работи , който се интересува и знае за какво пиша ще ме разбере. Резултатът няма да е веднага но светът ще се промени. Дори и ушанките потвърдиха резултатите. Заради дивотиите на Путя ще разкрият все пак една от големите тайни / Иво, извинявай, ама аз все си мисля , че има нещо като световна конспирация/ А що се отнася до любимата ни Россия , чичко Бжежински отдавна го е казал….. Разпад до Урал, а Сибир и Изтока , който ги докопа.

 3. Щом се смее, а не плаче значи има надежда!

 4. Господин Инджев,
  Сутринта по Нова тв бяхте великолепен!
  Поздравления!

 5. Господин Инджев,
  Бяхте страхотен по Нова тв!
  Поздравления! 🙂

 6. А защо трябва да се смее на някакви глупаци??? Не е ли време Господ да забележи и добрите хора и да им се усмихне ??

  Защо си мислите, че Създателя на Света би обърнал внимание на някакви антисветовни лилипути-идиоти?! Ако не знаете кой е Той и не можете да си Го представите, вземете за пример най-добрия и най-умния и най-великодушния джентълмен, който познавате и увеличете неговите качества по 1 милион и ще добиете бегла идея за неговата същност. Молитвата към Него е Божествено дело, което трябва да се осъзнае. Това не е просто молитва а общение и контакт с този Джентълмен!
  Искам да споделя какво ми каза една жена, която може да чисти от лоши енергии. Когато палите свещ не я палете от друга свещ в църквата за която не знаете за какво е запалена. Палете я със свой огън.

 7. Колко прекрасно е всяко Божие творение!

 8. Смее се на тазсутрешните тези на Райчев че бойнга777 е свален от американците за да си подкрепят тезата за “лошите руснаци”!!!

 9. Радваме се на всяко Ваше появяване по медиите.Хубаво е да чуеш истината от екрана, от който обикновено се лее халтура.
  А вселенското човече , дали е намигване, за това, че господ ни е създал по свой образ и подобие.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.