Надежда ( Савченко) за мир в Украйна

Надежда за мир в Украйна?

Случаят с Надежда Савченко е предупреждение срещу прекомерните очаквания от един режим, който е способен да затвори в клетката на своята отмъстителност една украинска жена ( след като вече направи

24 мнения за “Надежда ( Савченко) за мир в Украйна”

 1. Потресаващо! Както потресаващи бяха и снимките от затвора Абу Гариб! Навсякъде насилие и садизъм и “отнийде взорът надежда не види”.

 2. Русия ще се унищожи сама просто трябва да прекъснат всичките и връзки с нормалния човешки свят и да и го кажат високо и ясно:
  Не искаме садисти!

 3. Нечовешка,антихуманна,държава с народ и управници–убийци и алкохолици и за съжаление много малко мислещи хора…

 4. НАРОД, КОЙТО ТЪРПИ ДА ГО ЯХАТ ТАКИВА ЛИДЕРИ, НАРОД,КОЙТО БЕЗМЪЛВНО ДОПУСКА ТАКИВА ЧУДОВИЩНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ СТРАНА НА СВОИТЕ ВОДАЧИ, НЕ ЗАСЛУЖАВА УВАЖЕНИЕ!
  РУСИЯ НЕ Е ЦИВИЛИЗОВАНА СТРАНА!
  РУСИЯ НЕ ЖИВЕЕ В 21-ВИ ВЕК!

 5. Знаете ли защо Путин е нисък?
  – Защото на лъжата краката са къси. 🙂

  Не съм специалист по история, но не се сещам да има диктатор като Путин, който да се е измъкнал без проблемно от подобна ситуация. Каквото и да се случва за напред, Путин ще е от губещата страна.

 6. А българчетата продължават да блеят под поразяващия блясък на паметниците на съветските убийци.

  Комунистическа България е най-отвратителното подобие на държава, както и подобието на народ.
  Колко българи ще протестират пред посолството на руската комунистическа орда?

 7. ​А чели ли сте какво е писал Раковски за подлата руска политика? Как платени руски агенти са примамвали наивните българи да се заселват в Русия и после с кървави сълзи са оплаквали съдбата си?! Знаете ли какво са казвали за същата тази руска политиа и в частност за боготворения у нас граф Игнатиев, по чието настояване са заточени нашите митрополити в Диарбекир, а Левски е съден като убивц, а не като политически деец – това е същата тази подла руска политика от векове и до днес. Четете Левски, Ботев, Захари Стоянов, Любен Каравелов, Раковски! Защо в България няма паметник на генерал Колев, спасил Добруджа от руските орди през 1916 година, а е пълно със всякакви руски и съветски паметници?!
  РУСИЯ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРОКЛЯТИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ВРЕМЕ ОНО И ДО ДЕН ДНЕШЕН!!!

 8. Искам да поясня за споменатите в статията имена:
  Леонид Развозжаев- руски опозиционер, отвлечен в Украйна( по времето на Янукович) докаран с белезници и торба на главата в Русия, и осъден на четири и половина години затвор, които все още излежава.
  Съдия Артур Карпов от Басманния съд в Москва- един от тези по чиято вина Сергей Магнитски умря в затвора, включен от САЩ в т. нар. “Списък на Магнитски”.
  Светлана Давидова- майка на седем деца, наскоро арестувана(наистина вече пусната) и обвинена в държавна измяна за това, че миналата година се е обадила в украинското посолство предупреждавайки, че военното поделение до което живее може би е изпратено в Украйна.
  За Надежда Савченко мога да кажа, че още преди отвличането и тя вече бе един от символите на нова Украйна. Вече като заложница в руския затвор бе избрана като украински депутат в ПАСЕ.
  Каквото и да се случи с нея от тук на татък, тя вече е прекрачила границата между битието и историята!

 9. Г-н Инджев, Вие имате достъп до национален тв ефир/макар и силно ограничен/. За това Ви моля да попитате чрез колегите си журналисти лицемерния ни политически елит начело с Първанов, Миков, Борисов…..за отношението им към случая с Надежда Савченко.Не бива да допуснем да бъде убита. Бих се включил в подписка в нейна защита, която да се връчи на посланника на Русия в РБългария.

 10. Ленин е прав – Русия е тюрмата на народите!

 11. Обезкуражаващо е да слушаш в днешно време в България от уж образовани хора идиотизми от типа на това, което чули Сахаров и съпругата му в Москва през 1971.

  Пътували с такси, а таксиметровия шофьор обяснявал нещо, случило се през 1968-ма година. – Помните ли – попитал шофьора – това беше по времето, когато чехите ни нападнаха. – Кой, кой ни нападна? – попитал Сахаров. – Чехите – потвърдил шофьора – помните ли, тогава, през 1968-ма, чехите ни нападнаха в Прага…

  Днес мнозина малоумници в България разсъждават по същия начин. Украйна била нападнала Русия… на територията на Украйна. Току-виж утре България нападнала Русия в София.

 12. Колко още такива зверства трябва да станат, че всички да проумеят същността на “руската им душа” – е всъщност, че те нямат душа.Само зомбирани от злоба и алкохол могат да постъпят така с жена , при това летец.Ами със Светлана Давидова – майка на 7 деца, вкарана директно в затвор , преди да бъде осъдена , за едно телефонно обаждане.
  Колко още такива зверства трябва да станат, че всички да проумеят същността на “руската им душа” – е всъщност, че те нямат душа.Само зомбирани от злоба и алкохол могат да постъпят така с жена , при това летец.Ами със Светлана Давидова – майка на 7 деца, вкарана директно в затвор , преди да бъде осъдена , за едно телефонно обаждане.
  С отвличането на Надежда, заварянето на Светлана , заграбването на Крим, нахлуването в Украйна , убиването на мирни хора, Русия е едно към едно ИДИЛ, но в Европа.
  Мисля, че ако Путин се е съгласил на някакъв мир, то е защото Обама реши да въоръжи Украйна.Не вярвам на Оланд и моите уважения към Меркел,но не случайно мина през САЩ на път за Минск.

 13. А за думите на Първанов,че ще даде съвети на Борисов как да си върнем доверието на Путин?То можело хем да бъдем енергийно зависими от Русия,хем тук да има база на НАТО!

 14. КОМУНИСТИЧЕСКИ ГАДОВЕ,ГАДОВЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ!!!! В РУСИЯ И В БЪЛГАРИЯ ЕДНАКВИ САДИСТИ,КРАДЦИ И
  УБИЙЦИ!!!!!

 15. Европа и западът са длъжни този път да принудят Русия да се демократизира и да се излекува от имперските си амбиции, както стори това с Германия след 2-та Световна война!
  Оставени сами на себе си руснаците няма да преживеят свой катарзис.

 16. О, това е изключително жестоко. Боже, спаси я, дай й сили да изтърпи това злодеяние, спаси я и я отведи у дома.

 17. До “Антифашист”!

  Колега, абсолютно всички българи, които се самоопределят за антифашисти са оригинални комунисти. Фашизъм и нацизъм са непонятни и неадекватни понятия за България и Българския народ(без комунистическата сган)

 18. охх аман от анти комунисти и от комунисти. Все комунисти има в имената им. Това е като русофили и русофоби. Като че ли няма друга нация на света. Отрицателната реклама също е реклама анти-комунисте. Ще се побъркаш от натякване. На хората им се повръща вече от едно и също!! Ако това целиш значи си на прав път.

 19. Русия е държава с огромен потенциал, но вървяща против себе си от почти сто години. А българинът е готов да извади братушката от тинята, натопявайки през това време още седем милиона сънародници.

 20. къде са сега петоколонниците (и путиноколонници) да ни разкажат нещо за източноправославното единство и милосърдие, за дълбините и необятността на руската душа? Толкова необятна, че трудно можеш там да срещнеш човещина и милосърдие…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.