Предстои митинг на патриотите срещу русофилите

IMG_1452Стоп на Кремълската агресия в България

k-32 06Гражданската инициатива ЗА демонтиране на паметника на съветската армия подкрепя събитието „Стоп на Кремълската агресия в България“

На 21 февруари, събота от 11:00, пред Президентсвото в София каним на митинг всички граждани, които споделят следните позиции:

1. Незабавно прекратяване на руската информационна агресия в България. Все по-голямата истерия на кремълската пета колона намира публичност дори в националните ни средства за информация. Прокремълската пропаганда агресивно ни залива от печатни и електронни медии, както и чрез изявленията на определени партиини централи и политици.

2. Категорично отстояваме евроатлантическия избор и път на България. Родината ни е и ще бъде лоялен член на Европейския Съюз и НАТО. Политици, организации и медии, които агресивно застават срещу този наш избор и опитват да ни откъснат от европейската общност, следва да бъдат третирани като национални предатели.

3. Изразяваме пълна подкрепа за народа на Украйна, който с цената на много жертви се бори срещу руската военна агресия за европейския си избор и път на развитие. Настояваме ЕС и България да окажат икономическа, политическа и логистична помощ на украинския народ.

Да живее европейска и независима България !

#СтопРускаАгресия

120 мнения за “Предстои митинг на патриотите срещу русофилите”

 1. Заставам изцяло в подкрепа на позицията формулирана от г-н Инджев.
  Не мога да участвам, но съм с всеки участник и с всеки борец за Свободна от комунизъм и путинизъм Европейска и НАТОвска България.
  Долу азиатщината и рублофилията!
  Съд за руската агентура в България!
  Долу туземските лапи от Украйна!
  Сиромашията и простотията ни идват от Русията.

 2. Напълно подкрепям начинанието и бих се включил, ако не бях на работа точно тогава, но Русия няма да спре хибридната си война срещу България колкото и да се митингува.

  Война не се печели с декларативност тип Меркел, а като се воюва. Което поражда въпроса: какво прави българското контраразузнаване и има ли въобще такова у нас?

  Трябва да се мисли за обществен натиск върху отговорните за сигурността на държавата ни.

 3. Подкрепям идеята, ще гледам непременно да присъствам и ще се постарая да дойда с повече приятели съмишленици българофили. Аман от руски подлоги – от телевизионните им изяви вече ми се повръща. А Андрей Райчев вече ми е най-отвратителния.

 4. Пращам сестра ми.
  Слава на Украйна!
  България над всичко е = на съд на петоколонниците-национални преврати.
  И една изключително добра новина минути преди примирието. Номерът на лилипут.ин да вдигне руският флаг в последният момент над Дебалцево не мина.
  Депутат Верховой рады Семен Семенченко заявил, что армия Украины установила контроль над дорогой из Артемовска в Дебальцево, которая имеет стратегическое значение. Об этом Семенченко написал в фейсбуке.

  «Сегодня бои шли с нарастающим ожесточением. Мы взяли под контроль дорогу Артемовск- Луганское- Лозовое- Дебальцево, теперь ни о каком котле не может быть и речи. Противник удерживает трассу Дебальцево- Артемовск через Логвиново, где террористы оборудовали опорный пункт», — говорится в сообщении Семенченко.

 5. Грешката не ще да е съвсем случайна. И все пак, вместо “преврати”-предатели.

 6. Уважаеми Г-н Инджев,силно подкрепям идеята Ви за тотален протест срещу по посочените в текста фактори, но силно препоръчвам борбата за демонтирането на паметника на съветската армия в София да се обвърже с демонтирането на всичките паметници, свързани със Съветския Съюз и Съветско-Българската война.

  Още по-силно препоръчвам тази борба-кауза в никакъв случай да не бъде свързвана с други протести срещу която и да е друга страна-Русия,Украйна и пр.
  МОЧА-ите и Альошите имат изключително силно и конкретно значение в историята на България и ще се получи разсъсредоточаване на усилията в протестите по исторчески и съвременни поводи.

  Въпреки, че има голяма доза връзка между миналото и днес, поне по конституционен признак Република България не е комунистическа държава.Вторият основен законов фактор е , че комунистическият режим е обявен за престъпен, а както всеки разумен човек знае, паметниците на съветските агресори са основни и най- мащабни символи на българо-съветския комунистически режим до 1989г.
  Съвсем логично е да бъде отправена декларация до Президента, Министър-председателя и Върховния Съд за да вземат и те позиция на базата на документи и архиви.

  Задължително да бъде публикувана Нотата на Съветското правителство за обявяване на войната срещу Царство България от 05 септ. 1944г. за да видят хората и комунистите, че в текста не става въпрос за никакво “освобождение”, а нападение и окупация.
  Без познаване на този документ, успеха на каузата е напълно обречен.

  Препоръчително е да поканите юрист, който да е антикомунист по убеждения за да може достоверно и юридически да обоснове същността на съветската агресия.
  По Ваша преценка, може да не публикувате моя коментар, но смятам, че тези препоръки в никакъв случай няма да снижат смисъла и ефекта от Вашата и нашата кауза.
  Малко известен факт е този, че Съветския Съюз се е готвил за военни действия срещу страните на Балканския полуостров още през пролетта на 1940г. Има документи за такива срещу Румъния,България,Турция и Гърция. Чекистите досега не с разсекретили самите планове. За действия срещу Албания и Унгария досега не е излязло нищо.

  Не е лошо да бъде изпратена декларация и до посолството на Руската Федеарация в България за да може да се види съвременнито отношение на Русия към Съветско-Българската война , окупацията на нашата страна и последвалата комунизация.
  Няма да е лошо да бъде поканен представител на комунистическата партия БСП за да изрази сегашната позиция на комунистите към тази война. Каквото и да каже, всичко ще бъде разобличение на комунистическото умопомрачение.

 7. Не мога физически да присъствам, но духом съм с вас.

 8. Към антикомунист:
  Силно Ви препоръчвам да напуснете анонимността и да заповядане на въпросните протести, за да осъществите препоръките си на място.

 9. За съжаление и аз няма да мога да присъствам на митинга. Благодаря предварително на всички, които ще изразят и моята позиция. Гордея се с вас!

 10. Там съм, взимам роднини, приятели и кучето! Путлер(Сталин) да го ****! Господ да пази България!

 11. Ей мръсна соросоидна подлого, защо се опитваш да създаваш размирици! … Такива национални предатели като теб трябва да ги бесят по площадите! …

 12. Изцяло подкрепям и споделям позицията на г-н Инджев.

 13. Чудесна инициатива! С началото на премирието в Украйна руските копои получиха възможност да си отдъхнат. Нали ги чака дълъг и вероятно изпълнен с трудности преход най-напред до Варашава, после Берлин и така до Лондон. България за съжаление им е в джоба с пълчищата от олигофрен русофили вардещи с цената на всичко тотема на робството – МОЧА. МОЧА – главния символ на оковите с които сме още приковани за тази анти-държава русия и за този ненормален руски народ – трябва да бъде съборен. Докато този символ на злото стърчи в София ние си оставаме де-факто непризната руска колония, която по някаква тайна и одобрена от колониалиста причина е попаднала в НАТО.

 14. Поклон на Иво Инджев за инициативата! Така се воюва срещу рубладжийте!

 15. Аз препоръчвам на даскалицата Фандъкова да забрани това антидържавно мероприятие, както направи с Луковия марш!
  Къде се намират разните анти съвеЦки елементи и тоз бутач на поменници И. Инджев!
  И право в затвора – за които не се съобрази със забраната!

 16. От такива като Инджев не моим да построим ни атомна, ни газопровод, ни дори поменник на слънцето и въздуха на българо-съвеЦката дружба др. ген., д-р, нар. худ и пръв футбалер на республиката за 2 010 год – Бойко Борисов!

 17. О чудо!

  Преди минути по НОВА за първи път чух коментари и то не от г-н Инджев, че Русия е спечелила пропагадната война в България, Путин е престъпник и само Президентът защитава националните интереси макар и със закъснение, а всички други са на страната на Русия.
  За първи път чух въпрос от журналист, какво правят и къде са българските институции за да ни защитят от Русия.

  Да не би това да първата лястовица на събуждането?

 18. Неделя,около 08.30ч,Нова ТВ,предаването ‘Събуди се’.
  Гледам и не вярвам на ушите си!
  В студиото: политолога Евгений Дайнов,журналистката Даниела Горчева и още един чиляк,който не разбрах кой е.
  В рамките на около 5-6 мин.,путин многократно беше наречен международен военнопрестъпник,междунариден гангстер и прочее музика за ушите!
  Кола заби Даниела Горчева и посурна след себе си Евгений Дайнов.
  Журналистката дори се размечта,путин да бъде обявен за международно издирване и снимката му да бъде разлепена на всяко едно нещо дето стърчи на повече от метър и половина от земята.
  Водещата на предаването,една такава миловидна,но изобщо не се смути от ‘сквернословията’ на тези американски подлоги,които съвсем хладнокръвно оплюха император путин,който в условията на сриваща се руска икономика и задаваща се купонна с-ма самоотвержено брани великата руска страна от пълчищата на украинските агресори.
  Семената,които г-н Инджев сее вече години наред,явно вече почват да поникват.
  Какъв ли ще бъде ответа на туземните пето-путино-поклонниците!?

 19. България днес не е против Русия а против Социализма и комунизма. Утопия, която рухна като прогнила барака и остави умствено осакатени хора за цял живот, вярващи в тази празна работа. Фанатизирани човечи, готови да умрат за това което не съществува и доказало нереалността си. Ислямистите също са умствено осакатени, само че тяхния процес е с 1405 г. По назад от нас. Те също вярват в нещо несъществуващо и убиват за това. Докато нормалните държави в Западна.Европа преживя своя ренесанс и хората отрезняха във вековете и ето резултата-Науката, медицината,строителството и всички сфери напреднаха. Даже ако не бяха тези две световни войни днес света щеше да е с още повече свенлинни години напред. Социализма нямаше да превземе Източна Европа и да я унищожи. С желязната си завеса и спъването на развитието на прогреса и с затворения тип живот. Социализма утопираше репресираше не вярващите им народни врагове, осакати образованието и по този начин Унищожи Източна Европа. Днес, ако не е НАТО след години е възможно да се върнат фанатиците в Русия и отново да създават напрежения.

 20. ПП И като казах купони:

  ‘Въвеждат купони в родния край на Ленин’

  http://clubz.bg/14614-vyvejdat_kuponi_v_rodniq_kraj_na_lenin
  ————————————–
  Четейки по-горното се сетих за соц вица:

  На организирана среща,работници питат др.Т.Живков:
  -Накъде ни водите др.Живков?
  -Водя ви към светлия комунизъм!
  -Но ние сме гладни!
  -Аз,по време на пътуването не съм обещал храна! :-))))

  Та така,накъде водите русия др.путин?

 21. Живея във Враца и не мога да присъствам по здравословни, възрастови и икономически причини, но подкрепям всякакви инициативи срещу агресивната политика на Русия към държавата ни от два века насам и най вече от началото на 20 век !

 22. И аз, като “EN ROUTE” и “ТЪПАНАРКО”, останах приятно изненадан, че и друг журналист и коментатор освен Вас, г-н Инджев, набра смелост в ефира на национална телевизия да нарече Путин терорист и военнопрестъпник. Даниела Горчева дори се обоснова, защо Путин трябва да бъде третиран като военнопрестъпник и да бъде изправен пред съда в Хага – Русия изпраща войски в Украйна и води военни действия срещу нея, без да ѝ е обявила война. Това е военно престъпление.

 23. Към Галина
  galia_1109@yahoo.com
  98.220.230.81

  Такива като теб, които ме заплашват с убийство, трябва да ги арестуват. Ето защо публикувам мейла ти- в случай, че онези, които иначе следят и подслушват мирно протестиращи граждани, желаят да си свършат работата без да им се налага да се напрягат. Имат в твое лице извършител на престъпление, който публично заплашва с бесене.
  Ако се намерят представители на властите, които желаят да си свършат работата по задържана на опасен човек, заплашващ публично с убийство ( публична личност в случая), обещавам да сътруднича в името на закона.

 24. Защо ГЕРБ не са дясна и нерусофилска партия,а са московски инженеринг?1.Защото не демонтират МОЧА и подобията му в страната,което е в компетенциите на изпълнителната власт.2 Защото не променят програмите и тезите в учебниците по история,което е в компетенциите на изпълнителната власт.3 Защото не правят реформи в МВР и МО,което е в компетенциите на изпълнителната власт.4 Защото не отстояват българския суверенитет на пристанище Росенец……има и пето и шесто…

 25. Господин, ИНДЖЕВ,
  бройте ме в числото на протестиращите! Ще се опитам да дойда, но освен разстоянието, вероятно и здравето ще се окаже непреодолима пречка! В душата си съм с всички вас!
  Поздравявам Ви за уличното блиц-интервю тази сутрин по ТВ “Европа”!
  Бяхте във вихъра си!
  Възхищавам Ви се!
  Гордея се, че Ви познавам!
  Бъдете здрави! Вие и прекрасното Ви многобройно семейство!

 26. Там съм.С близки и познати.Смятам,че нещата се обръщат в правилната посока.Трябва да подкрепим Президента.
  Г-н Инджев,
  Такива като *Антикомунист* не ни трябват .Замърсяват само коментарите.Те са от другата страна-антибългарската.Как пък до сега един негов коментар не ми хареса.Пустословие и неизпълними в момента неща,демагогия в услуга на петата колона и Москва.Даже не иска да си покаже истинското име. Имам чувството,че изпитва удоволствие,че нещата в България вървят бавно.Сидеров ми е по ясен.

 27. Към Павел Тинков:

  Както знаете, избягвам да отговарям да положителни послания не от “надменност” или нещо друго, а поради затруднението да избера форма, която да не звучи като подканяне за още похвали…
  В случая само искам да кажа по повод пожеланието за “жив и здрав”, че това зависи и от онези, които искат да ме бесят, както се вижда от един от коментарите в блога днес. Не се съмнявам, че с моя милост няма да се поколебаят да постигнат обратното на жив и здрав, ако им падне възможност.

 28. Иво Инджев,голям българомразец и предател,на хранилка при Сорос,пета колона на Щатите,един от първите,които трябва да бъдат обесени!

 29. Г-н Инджев,
  Хубаво е ,че давате мейла на една готова да беси в името на Путин,готова за престъпничка.Това вече ,наистина не се търпи.Вън на Галина от България.Вън на готовите да убиват.Да и напишем писмо по мейла.

 30. Продължение на думите на журналиста и историка Даниела Горчева от тази сутрин,независимо че са казани доста преди това:

  “Даниела Горчева: В нас живее социалистическият човек – страхлив, подъл, лицемерен”

  http://www.faktor.bg/mnenia/intervyu/29703-daniela-gorcheva-v-nas-zhivee-sotzialisticheskiyat-chovek-strahliv-podal-litzemeren.html%7D

  ПП Все едно,че говори с устата г-н Инджев!
  Дръжте се г-н Инджев,явно не сте сам сред вашите колеги

 31. Даите линк към тв Европа за интер. на г-н Инджев

 32. Прекрасно. Най-накрая ще можем да видим колко са трезвомислещите българи. Нека България стане една истински свободна страна. Подкрепям морално и присъствено.
  Успех на всички ни.

 33. ПП Относно заканата на Галина-Калина-Катюша-Моя
  ——————————————-
  Г-н Инджев,забравете за съдействие от страна на нашите компетентни органи.
  Те нито са наши,нито са компетентни,а ако се наложи да ви съдействат те направо ще станат импотентни и те първи ще Ви ритнат столчето!
  Пазете се да не станете(Пази Боже) българската версията на Вашата колежка Анна Политковская,че не виждам на хоризонта ваши заместници,въпреки голямата навалица!
  Виж,ако бяхте от калибъра на Ваши “колеги” като Мадам В или Барекадата,денонощната охрана щеше да тропка в студените зимни нощи пред дома Ви!

 34. Би трябвало, преди протеста, да си дадем сметка какво разбираме под русофилство.Моите представи за това бяха различни преди 40 години например.Сега обаче, когато сме свидетели на безпрецедентна арогантност и човекофобия, абсолютната подкрепа на всеки руски политически акт, със всичките възможни средства, не е русофилство, а чиста проба престъпления против човечеството.Това трябва да се конкретизира, не бива да се засяга сантимента на някои българи към Русия, макар по различни причини.Това е моят глас на разума, макар сърцето ми да казва друго!

 35. Абсолютно сте прав, това ми казва и сърцето и разумът. Но протестът, според мен, трябва да бъде само гласът на разума, и той да е не срещу русофилията, а срещу агресията на Русия и намесата й в политиката и сигурността на България. Това ми казва само разумът.Русофилията в момента, като понятие ми е абсолютно чужда и непонятна и неприсъща за държава която се чувства относително суверенна.А сърцето ми вече започва да бие неувероно дори когато чуя руска реч! Ето това вече е патология.Като патологията русофилство след украинските събития, но не бива да обиждаме сънародниците си.Нищо не печелим, напротив, губим.Така си мисля аз, със всичките си близо 70 години.

 36. От коментариите личи, че мнозина подкрепят, но няма да присъстват. Така пред Президентството могат да се окажат смешно малко хора. Нека всички положим максимални усилия да присъстваме физически, а не само духом, за да не напомняме прословутото “Ганково кафене”. Трябва да сме много. Трябва да жертваме малко лично време в събота и да пренебрегнем или отложим дори някои лични задължежения.

 37. към Съветска имплозия:

  Русия се опитва да унищожи България много преди времената на Социализма и комунизма, така че ние, българите, нямаме никакви основания да не сме против нея от създаването й. Препоръчвам Ви да прочетете това – Българската независимост и Русия
  http://forum.tisitova.com/viewtopic.php?f=27&t=403 – изтеглете този файл – BG_RUS6.pdf [9.12 MiB]

  А тук може да прочетете, как руска “духовническа” мисия е дошла и подправила История СлаВнобългарска нна История СлавЯнобългарска – http://forum.tisitova.com/viewtopic.php?f=22&t=285&sid=2349cbd6fd89544131c706c52feb8f27

 38. Ще бъда в София и също ще съм там. Ще чакам с нетърпение другарката Галина заедно с другарите П.Волгин, Буруджева, Пиргова, кармазъ Колю, Първанов, Руменовците Овчаров и Петков, Ал Райчев и останалите кънчовци да дойдат да ни избесят. Въпросът ми е към другарката Галина, както в стария виц, сами ли да си носим въжетата или вие ще ги донесете, отпуснати безплатно от руското посолство?

 39. Не разбрахте ли, че руската пропаганда, част от която е тази бесещата, прави следното:
  русия вкарва оръжия в Украйна и твърди “САЩ да спрат с ескалирането на ситуацията”. Путин казва Украйна хунта, фашисти, а всъшност Русия е фашистка и на власт е КГБейската хунта. Волен казва: “България обявява мобилизация за война с Русия”, изведнъж Русия прави мобилизация.
  Когато българофобите кажат: разделяте страната, всъшност те я разделят.
  Идеята на този тип атака е: ние правим лошото, но ви караме да се чувствате, че вие го правите, да се обяснявате! И да минете в отбранителен режим и обяснения.

 40. Статията “Евгений дайнов: Путин е международен гангстер” във factor.bg изчезна?
  Все пак името на статията се появява (все още) при търсене на сайта за “дайнов” като публикувана на 2015-02-15 09:05:31 и със 7 коментара.

 41. тав. галина, антикомунист, кефи ли те. Питам аз и отговор не чакам.
  Боже, колко мъка има на този свят, Боже. Някаква путинка чумосва и заплашва с физическа разправа съвеста на нацията. Някой си който не му разрешават да “разбере”, че тук не му е мястото да развява наукообразни опорни точки дава “акъл” на партньор на най-авторитетните световни медии.
  А междувременно, “агитирах” още неколцина приятели за 21.02.
  раззия ке падне 2015.

 42. ПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО! Да Живее България, СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА!

 43. И какво казват н някои от тези, които ние смятаме за “братя”
  Почему сербские четники едут воевать в Донбасс (15.01.2015)

 44. Към Пешо
  lqso_@abv.bg
  31.211.152.228
  Ето още един, който ме заплашва с убийство- за сведение на спящите клетки в съответните институции, призвани да се борят с престъпниците.Тук имат адреса на двама от тях само за единден.

 45. До Галина
  Я не се заканвай.Ако Иво Инджев се стрхуваше, нямаше да застава с лицето си , за да отстоява принципите си.Но и ти като вожда си Путин се криете като мишки в дупка.Цял свят вижда руската агресия и нахлулата руска армия в чужда страна и късаща парчета от нея,убивайки хиляди и заплашваща милиони, а тролове като теб мислят , че с платените си драсканици, ще уплашите някой.Ако пък сте с руски произход, научете се , че в България има много хора, които не примират от любов към руската наглост – да диктуват на света човеконенавистническите си тези.

 46. Боряна Гечиева, съгласен. За това, всички които било поради здравословни, служебни или чуждоземни, моят случай примерно, причини не могат да дойдат да приканят техни близки, приятели, познати, съмишленици да ги “отсрамят”. Колкото повече, толкова повече. Това важи и за всички останали. Нека не бъдем “пренебрижимо малко”.
  Колкото до Пешо, не искам да го обидя и за това само скромно ще отбележа. Когато си тъп, то е завинаги.
  Едно обаче е безпределно ясно и след неговото включване. Пропагандата не е измислила още опорни точки които малко от малко да се противопставят на силата на истината олицетворявана от стопанина на този Блог.

 47. Най-суперския виц,от линка на GEORGI NIKOLOV:
  “Террористы честнее путерастов –
  террористы берут на себя ответственность за теракты, а Путлер и его банда даже застигнутые на месте преступления будут утверждать что это не они …
  Источник: http://censor.net.ua/n324648
  ======================================

  Проблема е в това,че това не е виц,а си е едно към едно.
  Украинците ни подават жокер,за това как да наричаме путиноидите.Щом ние сме “соросоиди”,”американски продажници” и прочее хубавини,те са просто ПУТЕРАСТИ!
  Путераста е супер гнусен хибрид,създаден в тайните руски лабове за водене на Хибридна Война.
  Сами се сетете от каква кръстоска се е пръкнал ПУТЕРАСТА!
  Сигурен съм,че путерастите у нас имат спецотдел с путетролове само за сайта ivo.bg,които бълват психотронни атаки деня и нощя.
  Тези с бесенето са точно такива путлерови путерасти!
  А ако не са,значи са путерасти на доброволни начала,което е още по-зле щото на предните поне им плащат!

 48. Сега е моментът да избием русофобите и антибългарите!
  Когато отсечем първите 100 глави, другите просто ще се разбягат!

  УБИЙ РУСОФОБ, СПАСИ БЪЛАРИЯ!

  ПАТРИОТИЗЪМ И РУСОФОБИЯ СА НЕСЪВМЕСТИМИ!

  ВСЕКИ, КОЙТО Е ЗА САЩ И НАТО Е ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ УБИТ!

 49. Искрено се надявам хората подкрепящи инициативата да присъстват на 21 февруари, събота от 11:00, пред Президентсвото в София. Въпрос на човешко достойнство и съвест е. Моля, нека да има много повече хора отколкото платения от москва митинг на БСП в подкрепа на тероризма. Нека да покажем че обичаме Родината си и сме готови да го кажем на висок глас пред целия свят! Всеки един дошъл ще подкрепи още десет които ще дойдат следващия път. И така ще станем СВОБОДНИ!

 50. Здравейте,приятели и от мен.Надявам се,на живо да укрепим приятелството.До 21.02.!!!

 51. Това, което виждам е че най-запалените “русофили” са нищо повече от хора, които нито желаят да мислят нито желаят да знаят. Познавам доста такива. Когато ги питаш , кои са вашите герои , те отговарят разпалено Левски и Ботев. Но когато им посочиш, какво е казал Левски за руското иго, както и Ботев, мълчат като посрани. После пак скачат забравили че преди малко са мълчали като посрани. Вдигат врява за 20 човека но в думите им няма нищо ценно. Никаква Истина Никаква Правда! Кои са наистина вашите герои другарки русофили ??? Защо предавате родината си и вместо България над всичко, крещите русия над всичко ?? Ако наистина сте убедени, че България не заслужава независимост и свобода, кажете си го направо вместо да обвинявате хората. Аз уважавам всеки , който казва Истината и се бори за Свободата. Истината и Свободата са за всички ! Вашия идол Путин лъже като Разбойник. Той не е българофил!!! Ако беше Българофил нямаше да иде в Анкара и пред Турския Премиер да маха с пръст към България!!! Да ни заплашва от Турска територия !!! Пред Турския Премиер !!! Вие имате ли идея какво значи това или мрачните ви замъглени мозъци знаят само да крещят като зомбирани ? Какво биха казали днес “вашите герои” Левски и Ботев за този вероломен акт на руския президент ???
  Ами БСП ??? Те Българофили ли са когато излизат на площада пред Президента и развяват лика на Брутален Убиец като чегевара !?!?! Какво значи да развяваш лика на Брутален Убиец ??? Какво значи това “другарю” Миков!!! Вие не вършите нищо полезно за собствения си народ и собствената си родина! Ами представи си за момент, че нещата се обърнат и погнат теб и престъпната ти клика!!! Къде ще избягаш ??? В Сърбия като другия ваш крадец който зароби България със ЧЕТИРИ МИЛИАРДА или ще се криеш в Масква при Господарите си !!! Къде другаде ще се скриете? Кой ви иска вас ???

 52. Браво и успех!
  Това е начинът.
  Организирайте и в Пловдив

 53. Пешо
  Боклук боклучив,хранилката при Путин ви свършва.Ние сме свикнали сами да си изкарваме прехраната.И преди и сега.Вашата свършва. Няма да позволим България да бъде заграбена от Русия,като Крим и Източна Украйна.Елате в събота,за да спасим България.Русия се готви да ни окупира.На живот и смърт е.

 54. Поздравления за инициативата, г-н Инджев! Този път ще присъствам лично и освен в подкрепа на каузата ще се радвам да се видим лично. Надявам се да има и други от Бургас.

 55. Г-н Инджев,
  когато чета Вашите статии,просто не мога нищо да добавя,все едно аз съм ги писала.Същото чувство изпитах ,когато прочетох по горният линк,статията на Даниела Горчева.Поздравявам я.Дали не е тя коментаторката тук с *ник* Дани.

 56. Браво Инджев с Вас съм Време е да махнем Паметника на Пияната съветска Сган
  окупаторка

 57. Г-н Инджев, Вие бяхте един от емблематичните журналисти на социализма. Все още има хора, които помнят. Днес сте … какъв? Не сте патриот, защото щяхте да реагирате по подобен начин, когато САЩ и Брюксел завладяха страната ни, закриха производствата ни, орязаха пазарите ни. Днес народът е беден и гладен. Така както не е бил. За каква свобода говорите Инджев? На олигарсите? На банкерите? За свободата да не можем да се лекуваме, за свободата на младите, които бягат в прехвалената ви Европа, защото тук нямат бъдеще? За свободата на която стига и едно телефонно обаждане, за да сменят политиците позициите си на 180о? Обяснете – това ли е ЕС? Да, разбрахме че сте против Русия. Но трябва да е така само когато руснаците застрашават нашите интереси. Трябва да бъдете и против САЩ със същия патос и плам, защото от там идват истинските заплахи за националната ни сигурност. Бъдете и против Брюксел, когато се отнасят към нас имперски и явно ощетяват най-бедната си страна, чиито членски внос превишава “отпуснатите” средства, голяма част от които се връщат по заобиколни пътища в Германия, Англия и Франция. Говорете истината, Инджев. Защото другото сме го чували.

 58. Галина и Пешо-вие нямате аргументи и затова заплашвате.Без съветската армия сте пълна нула,така че се молете да дойде комунизма че да ни обесите

 59. Към Нина:
  Съвсем друга представа е изграждало русофилството във всички нас през комунистическата пропаганда. Но днес когато проглеждаме с очите на нашите възрожденци и като истински демократи разбираме съвременната същност на това явление по друг начин: За мен русофилството е просъветска пропаганда в съвременна опаковка,което с твърдоглаво упорство сълзливо тъгува за миналото и неосъзнато чертае мрачно бъдеще. За младите и образовани хора това явление няма перспектива. Но само ако не се примиряваме с него!

 60. Поздравления, г-н Инджев, подкрепям инициативата! Този път ще дойда лично и освен в подкрепа на каузата много бих искал да се запознаем лично.

 61. BULGARI; ako OBICHATE Bulgaria i iskate da jiveete kato HORA to: OTSTRANETE DPS; BKP-BSP i ataka ot vlast ot parlamenta i vaobshte ot jivota.
  Tezi IZRODI sa KRAYNO VREDNI za Bulgaria za bulgarite i za EU. Te sa putili i NAZIONALNO PREDATELI .

 62. До червения малоумник старшина Стоянов – я кажете, кои са банкерите и олигарсите? И какви производства имаше в България, които можеха да съществуват без държавни субсидии? И кои ги обраха? Същите комунистически боклуци на които им ближете задниците. Има много други сайтове, където може да си повтаряте апорние точки, не тук. А на Галина и Пешо, дето много искат да бесят – който въже вади, на въже се люлее.

 63. Поздравления!Живот и здраве с жена ми сме там!

 64. Към Мартин Стоянов:
  Когато наставнически ми казвате да говоря истината, ще се наложи да посоча веднага няколко неистини във няколкото реда, с които ме удостоявате.
  1. Никога не съм бил емблематичен журналист на СОЦИАЛИЗМА. Ако съм скочил над два метра (в моята си област), подобно на Стефка Костадинова, това не е била заслуга на социализма. Тази лъжа за облагодетелстването ми, като бъда изпратен да запълвам кадровата дупка в страна и в ситуация на война, от която други се изплашиха ( макар да им е било служебно задължение да се пъхат на опасни места и затова са получавали големите си офицерски заплати) други и отказаха да заминат, е доста долнопробна. Може би трябваше да ме убият или осакатят, за да проумеете колко съм се “облагодетелствал”?
  2. Не сте вие този, който ще ми казва за какво и с какъв плам да пиша- пишете вие, щом се имате з говорител на истината.
  3. Лъжете откровено или от невежество твърдите( което не е по-достойно), че никога българският народ не е бил по-беден. След съветската окупация е въведа купонна система с дневна дажба хляб от 400 грама. Отменят я чак през 1951, но беднотията на ограбената държава, която успява да се съхрани извън разрухата на войната до нахлуването на Червената армия е ужасяваща в резултат на безогледния грабеж и пълния фалит на българската икономика, изхранваща повече от половин милион ненаситни окупатори до есента на 1947 г.
  4. Свободата, която в НРБ дори отказваха за местене в София на крепостните провинциалисти,днес наистина се използва за свободно пътуване, но въпросът е защо българите емигрират в страните от омразния ви ЕС, САЩ и Канада- защото са по-глупави от вас ли?
  5.Ако в НРБ имаше подобна свода на избора, НРБ щеше да опустее за месеци, само че тогава цялата репресивна машина на държавата работеше денонощно на пълни обороти да не допусне бягството на българите от “рая” и стреляше на месо по границите срещу отчаяните бегълци, за което награждаваха граничарите със снимка пред строя и една седмица отпуск.
  6. Ограмотете се: пазарите ни ги отряза с невъзможни търговски тарифи колабиралата Русия в началото на 90-те години, а че изнасяме трудно ( макар и много- основният ни търгоски партньор е тъкмо ЕС) за развитите страни в условията на свободна конкуренция- това е стимул да се отървем от собствения мързел в голямото международно състезание, на който ни приучи СССР с поглъщането на родните боклуци, срещу които ни изпращаше своите , сделани в СССР ( автомобили и дружи жалки подобия на световните образци).
  7. Имперски се отнасяше към нас империята на злото- дори не ни пожела за 16-та република, за каквато Живков пледираше да им се предложим, толкова ни презираха. И да, нищо не можеше да се случи ( включително за назначенията на важни постове)без санкцията на Москва. Справка: процеса срещу Трайчо Костов, ликвидиран за назидание за мнимо непослушание спрямо СССР, а всъщност като демонстрация, какво се случва с всеки, ако бъде заподозрян в нещо подобно- дори и на втория човек в българския режим.
  Представителен сте чрез своята елементарност и по тази причина си направих труда да ви покажа, че сте фактологически неадекватен- както цялата пропаганда, която залага на подобни опорни точки. Не че очаквам да си признаете…
  Апропо, не се опитвайте да ме въвличате във втори рунд- нападнахте ме, отгорих ви и не разчитайте на продължение.
  8. Нищо имперско няма във факта, че в ЕС и НАТО имаме равни права и блокиращи квоти, каквито изобщо не съществуваха в СИВ и Варшавския договор: там еднозначно всичко решаваше Москва.
  9. Не сте длъжен да се мъчите да ме четете, така че не се оплаквайте от доброволно проявената си глупост да де се ядосвате на моите статии.
  Понятно?

 65. Към АТИЛА
  ivomindzhev@abv.bg
  87.97.251.200

  Наглостта, с които подстрекаваш към убийство ( вече си трети за този ден) само показва усещането за безнаказаност сред пасмината, която се чувства защитавана от спящите клетки на държавата, от които се очаква да не допускат подобни подстрекателства.

 66. Мартине,
  Какво общо имат САЩ ,с това че Русия сложи двойни мита на нашите стоки.Какво общо имат САЩ с наи скъпият пр. газ ,кой ни продават за разлика от този за Германия например.Какво общо имат САЩ с това,че искаха да ни имамят с Иужен поток,като един километър беше три пъти по скъп.САЩ и НАТО ни помагат да имаме професионална армия ,а не нашите момчета и кой става й кой не става да седят в казармите по три години.Само за това да беше поздравявам ги.От Русия нищо добро не сме видели само грабеж и стари технологии.Сетих се и за ЧЕРНОБИЛ.
  Къде е Америка ,къде е Русия бе момче.От Русия ме е срам,а за Америка заминаха семействата на комунистите и техните слуги.Къде е семейството на Ил, Павлов.Не са в Москва нали.Америка е велика демокрация,а Русия е Тиурма,където никой не иска да ходи.А такива лато тебе ни бутат нас .Сигурно децата ти не са в Русия,Ай сик.

 67. Явно Путинистите от Трол Център някъде на Изток от Цивилизования свят, вече са налазили като въшки и с червеноармейска хъс искат да заглушат СВОБОДНИЯ ДУХ НА ВСИЧКИ НАС ТУК! Няма да ви мине номера! Обречени сте на изчезване руски подлоги! Всеки продал се губи! Помнете!

 68. ПП
  Най бедна България беше през 50-год,като дефицита съществуваше през цялото време и през 80-год стана нетърпимо.Сегашното изобилие ми радва очите.Как мизерно сме живели.Правоимащи и спез списъзи ,спец. магазини , сега навсякъде за всички *Кореком*

 69. в качеството си на какъв журналист си позволявате да плюете путин,като вие иво инджев сте продукт на тази система ,която плюете.лошо е,че поддържате сатанисткия режим на ционисткия елит,който налага нов световен ред с кървави войни на мирни народи в които платени агенти на цру правят майдани и после престъпните войски на нато нахлуват и избиват,плячкосват петрол,злато,диаманти….освен това елитът редуцира населението на земята с отровни ваксинации,с гмо,клонирани продукти,кемтрейлс пръскания,хаарп-за земетресения,градушки и урагани,изкуствено създавани кризи на верска основа,финансови,кредити ,лихви,заробване до смърт!!!!!!

 70. към Русофил:

  Този твой изблик на налудничав антисемитизъм няма нужда от отговор, но оставям помията, за да се види що за “антифашисти” защитават любимия си фюрер Путин.

 71. Г-н Инджев, благодаря Ви за поканата, ще се подготвя и ще се опитам да присъствам. Но трябва този път съвсем сериозно , без емоции и лозунги да се подходи. С документи и дела!
  Ще участвам и ще се представя лично на Вас, но при условие, че протеста ще бъде насочен срещу българските комунисти , властта и комунистическо-съветската пропаганда. Аз съм роден и живял в комунистическа България и по конституция държавата и властта бяха комунистически. Комунистическата банда, нарекла се партия управляваше съдбите на всички. Комунистите заграбиха всички богатства, комунистите управляваха ” декомунизационния преход” , който не е завършил и никога няма да завърши, защото комунистите реално не декомунизират държавата. Откъде се взеха тези русофили на мен не ми е ясно. Ако на събирането се заговори за русофили, рубладжии, олигарси, задкулисници, путинисти и путлери, моя милост няма място там.
  Когато се преборим с комунистическата сган и съборим нейните символи, тогава може да обърнем внимание и на Русия и нейния президент.
  Аз съм антикомунист и докато съм жив ще отстоявам моите антикомунистически убеждения. Не бива да се разглеждат моите думи като поставяне на условия, това е само акт на добронамерено договаряне. От всичко би имало смисъл само при единственото условие да се победят комунистите и страната да се освободи от комунизма…Да се говори за европейски и атлантически ценности в страна, чиито най-големи паметници са тези на съветската агресия е чиста доза лудост.
  Каква екзотика би се получило да се твърди, че Република България е избрала някакви ценности, под сянката на съветските окупаторски ботуши и шмайзери.

  Ами това е смешно, това не е за показване през света.
  До МОЧА има смисъл да се правят само две стойностни акции- или да се прекланят комунистите пред своите агресори и окупатори, или нормалните хора да протестират срещу тези символи на агресия и окупация.

  Сериозните неща в живота трябва да не се смесват,особено такива трагедии като Съветско-Българската война и нейните убийствени последствия.

  Засега само няколко читатели на сайта твърдо застават на реални позиции- антикомунистическите.
  С тези филии и фобии много хора се побъркаха и не знаят какво говорят.

  В България има само комунисти и хора, всякакви епитети и новоезчни квалификации са комунистически модификации.
  Събарянето на ПСА може да стане само от държавни, правни и политически фактори и актове.

  Русофили, колонаши, конници, путинци и пр. не са такива категории и ако някой насочва протестите срещу тях е злонамерен или неграмотен.
  Комунистите построиха тези паметници и единствените им разрушители могат да бъдат антикомунистите. Но само когато държавата се декомунизира.
  Всеки ден да се протестира през всички паметници на съветската агресия не би довело до нищо ако не се очисти държавата от комунистическата сган.
  Ако и сега двамата държавници Г-н Президента и Г-н Министър-председателя на Република България не изразят категорично своята позиция, това означава, че и двамата са комунисти и са на страната на комунистическата партия.
  Без тяхно позволение, никой не би съборил нито едно комунистическо-бетонно творение-вървейки народеца към своето самозаколение!

 72. Ето ги,путерастите!Изпълзяха скотовете от мишите си дупки да защитават бащицата си от Кремъл!Малко сте-жалки сте!И като всеки страхливец не заставате с истинските си имена,защото нямате доблест и чест!На когото му харесва агресията на Путин-марш в Москва!Достатъчно дълго ви търпяхме да мърсите българската земя!Българинът е търпелив,но горд човек!Към Атила:Явно,че имаш някакви проблеми,за които има латинско название.Мърсеше форуми в Оффнюз,от където явно те изритаха,прехвърли се в Фактор където заливаш с шизофренна истерия,четящите там!Бъди така добър да не се подвизаваш в този форум-това е форум на интелигентни,разбиращи хора-съмишленици!

 73. Русофил
  Тъпо добиче,напиши си името.Също като Путин да ударите в гръб,анонимно,долно,без лице.От ЛЕНИН до Путин нищо ново.Тъмна азиатщина.Чета такава книга в момента ,написана от руснак .*Отровите на Кремъл*.Но браво на Украйна.Русия най после е тотално разголена.Няма връщане назад.А ти *русофил*-зад Урал .Нямаш място във България.ВЪН СГАН ДОЛНА РУСОФИЛСКА.

 74. Уважаеми съграждани, учудвам се от тона на писанията на някои от Вас. В текста се призовават българите знаещи и виждащи , истината за отношението на Русия/в лицето на нейните управници/ към България, както в миналото, а още повече и в момента, да покажат европейско мислене и отношение към агресията на Русия към Полша през 1939г, България през 1944г., към Унгария през 1956г.,към Чехословакия през 1968г, към Украйна през 2014г,…… Аз ще бъда там .Призовах и приятелите си във facebook. Нека кажем не на насилието и страха от “братска Русия”. Бог да ни пази.

 75. прост народ създава русофилията. както е прост руския народ, прост, та дрънка. и не се срамуват от себе си, защото не осъзнават колко са елементарни.

 76. Тов. Русофил путераст, съвсем друго си е, когато твоя идол пут.ин и неговия идол Сталин си редуцират населението чрез директно избиване, нали?

 77. “Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, християнската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв! Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!” – Захарий Стоянов

  „Тоз, който ни освободи, той ще и да ни пороби” – ВАСИЛ ЛЕВСКИ
  Твърди се, че това е израз на Апостола Васил Левски в оставено от него предсмъртно писмо, оригиналът на който не е публикуван.Символиката на този израз до голяма степен олицетворява съдбата на България след съветската окупация през септември 1944 г.

  „Предателите на Отечеството не заслужават милост” – Стефан Стамболов

  “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския” – Захарий Стоянов

 78. ПП
  ДО колкото си спомням в историята на човечеството само Русия е изтребила нарочно 7 милиона души за две години.Голодомор.Русофиле.. е.. е.. е много си прост.Чети бе глупак.Гледай руски филмчета за Голодомора.

 79. към Русофил ! Ей, псевдобългарин -неграмотник. Научи се първо как се пише на Български ! Как пък до един всичките се пръхнахте такива неграмотни кухиндри !?

 80. НЯМА никакво оправдание да МЪЛЧИМ за паметниците с качените най на високо чужди въоръжени войници на най видни места из цялата страна, които са една огромна ЛЪЖА. Единственото оправдание за тях е да ни напомнят, че всеки дигнал глава ще бъде жестоко смазан от Москва. Тези паметници са ФАЛШИВИ и НЕ СА БЪЛГАРСКИ, защото бяха заповядани от отдел Агитация и Пропаганда на КПСС в всяка тяхна територия. Можеше ли някой да откаже изпълнението? Ако се беше появил такъв, щеше веднага да изчезне. Сега КПСС и СССР ги няма, но паметниците ги ИМА.
  ТЕ НЕ СА НИТО РУСКИ, НИТО ПУТИНСКИ, защото нямат връзка с тях.
  Те НЕ СА и за Втората Световна Война, защото освен на книга, ВОЙНА с СССР в България НЕ Е имало. Никъде до сега не е писано, че е имало бойни действия на СССР в България. Като е нямало война, имаме в България само “ОКУПАЦИЯ”. Имаме само една празна дипломатическа нота, без оправдано съдържание, само като повод за окупиране от войски на НКВД. Документите се крият, но нека да помислим, можеше ли някой генерал в тези моменти на огромни битки да отдели редовни войници от фронта, за да НЕ СЕ бият. Тези паметници не са и за редовната съветска армия, която изнесе войната. Защото ОКУПАТОРСКАТА задача бе дадена на специалните отряди на НКВД на Лавренти Берия, които подържаха тила на армиите. Те се състояха главно от синчета на елита на СССР, които се пазеха от опасности, за да не дават жертви. Те насъскваха и контролираха комунистите, които грижливо бяха приготвили списъците на хората да бъдат убити. Сталин бе казал на Рузвелт преди това, че като убие 50,000 души всяка държава ще клекне в краката му.
  Ако говорим за войната, исторически факт е, че сто хилядна българска армия се би, осигури Южния фронт на съветската армия, скъси войната и спаси живота на хиляди руснаци. РУСИЯ би трябвало да ни направи паметници от благодарност. Вместо да види истината, и сега Кремъл зящитава паметниците за войниците, които ръководеха и контролираха физическото унищожаване на българското офицерство (подобно на Катин) и заменянето му с хора даже без елементарно образование. Така, че тези паметници на НКВД не са за войници допринесли за войната. Те не са се били за някакви български интереси и всяка “благодарност” и “братска помощ” са ГОЛЯМА ЛЪЖА. “Окупацията” се плащаше с хляба и елементарните стоки за живот на българите за дълги години, като “строеж на социализма”. Българското злато се глътна от Москва. Но за слугите на Кремъл имаше специално снабдяване и те живееха, живеят и сега много добре.

  Историческа истина е, че повод за Обявяването на Война нямаше, защото Багрянов още от май 1944 г. преговаряше с Москва за включването на комунистите в нормалния живот. Той спря и разфомирова частите действащи срещу партизаните и обяви на 26 август 1944 неутралитета България, подобно на маршал Бадолио в Италия. На 2 септември 1944 г. България обяви състояние на война с хитлеристите.

  Това е, което досега НЕ СЕ КАЗВА, е че имаме нацвъкани десетки ФАЛШИВИ паметници, символизиращи войските на отречения и ликвидиран от Москва Лавренти Берия. Имаме една ОГРОМНА ЛЪЖА подържана с грамадни човешки и материални средства в продължение на половин век. И хиляди глупаци, вербувани да я разпространяват, даже без да мислят какво правят.

 81. Драги Г-н Инджев,
  С едва затаена надежда и дълбоко чувство на морално удовлетворение чета колко сте популярен сред прогресивната част от българския народ.
  Вместо да се плашим един другиго с убийства и съд, предлагам да цивилизовано да обсъдим различията помежду ни на чаша чай.
  Само ме изчакайте малко да питам в Кремъл къде забутаха оня самовар, в който правиха чай на другаря Литвиненко.
  Искрено Ваш, товарищ Иванов 🙂

 82. Работата става дебела. Вкл. са на мах всички тролове от всички крила. “Интелигентни”, дебили, контрадезинформатори и вся остальная сволочь. И не само в този форум. Но фактът, че именно под тази статия, в този блог, на територията на свободното и мислещо слово, днес се явяват в цялата им пъстрота говори недвусмислено, че пут.инофилите вече подушват края на империята на злото2. Звярът преди да потъне в небитието хапе най-жестоко.
  Има и положителен ефект подобно присъствие. Лоша реклама няма. Само ще накара повече хора да намерят възможност на 21.02. събота от 11,00часа да бъдат пред президентството.
  Петоколонци, чемодань, вокзаль, масква.

 83. Добавям към Д. Савова:
  Нашите момчета не просто ‘седяха’ по три години в казармата. Те бяха малтретирани, унижавани, изнасилвани, убивани ‘при неизяснени обстоятелства’, а някои от тях се самоубиха, защото не издържаха психически. Стотици родители загубиха синовете си. Цялата фамилия трепереше, докато по-големият ми брат се изволни.
  В тази връзка – троловете по-горе са от категорията на злодея с репликата: “Положи врат”.
  Истината е най-работещата отрова срещу тях. Затова е този тролски вой.

  Не мога да бъда с вас на 21 февруари. Съжалявам! Ще помоля малкото приятели, които имам в София да ни подкрепят.

 84. Благодарност на г-н Инджев, който за разлика от много български “интелектуалци”, “историци”, “патриоти”, има смелоста да дръпне огромната и тежка завеса за десетките паметници, които СА ФАЛШИВИ, НЕБЪЛГАРСКИ, ИСТОРИЧЕСКИ НЕВЕРНИ, несъвместими С ПОНЯТИЕТО БЪЛГАРИЯ, и членството ни в НАТО и Европа. Паметници за които не може да се намери никакво смислено оправдание да съществуват. Паметници за които доводите за тях са колкото тези за сламения колос на СССР, който рухна при най малкия вятър.

 85. Г-н Инджев,бъдете здрав,перото ви да бъде винаги така остро и точно,нормално е да предизвиквате омраза и нетърпимост в някои индивиди,за които истината е болезнена,пред очите им се срива светът в който са вярвали.Подкрепям инициативата за протест,надявам се да има много хора и да бъде правилно отразено събитието от заспалите ни медии

 86. И един зов към тези, които истински обичат Русия, а не само трохите, които им се хвърлят от Москва. Ако действително ценят руското име, да видят истината за кого са тези паметници, и да помогнат и те за махането на тези позорни плашила напълно излишни под каквито и да са претекси и лъжи.

 87. Другарю Иванов,простете,че се намесвам.Никой друг ли нежелаете да поканите.Опитайте да сте ясен.

 88. Добре ще бъде ако митингът е обявен и във Фейсбук.

 89. Путин има десетки стотици установки Харп. Само, че му казват Сура и т.н. Целия Сибир е фрашш със харпове. Най се кефя на напиканите келеши/шки дето на всяко ураганче или земетресенийце пискат като дрогирани Фитки, как щатите ни пускали Харпа. Иххх почвам да си мисля, че еволюцията е обърнала хода си и сме тръгнали обратно към маймуната. Или поне някои от нашите сънародници/чки хептен изперкаха. Дали от Харпа дали от антените на Мтел…

 90. Другаря Анти-чен комунист пак намери повод да не участва. Айде по-смело де…

 91. А в Пловдив, че и в другите градове ще има ли най-после такъв митинг -срещу руската агресия в България!?
  Пловдивчани,знаете ли нещо,време е да се събудим и ако има -споделете и разпространете, че ни идва трудничко да пътуваме до София за всяка смислена и патриотична Българска проява.

 92. към Русофил:

  От твоя текст разбирам, че главата ти е пълна с “градушки и урагани … на верска основа”. Съжалявам те.

 93. към D.Savova:

  По точно 8.5 милиона украинци изтребени с гладомор и 27 милиона руснаци, изтребени директно от руснаци след края на ВСВ. Бъдете здрава и до 21.

 94. До”Галина”

  А вашите митинги с искане за излизане от ЕС и НАТО не създават ли размирици,не насаждат ли страх в някои хора.И на вас като,че ли повече прилича да ви наречем “НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ” и въпреки това,никой от демократично мислещите не е тръгнал да ви обижда и беси по площадите.Но това е типично за комунистите-видно е от събитията в БГ след съветската окупация,с дирижирания директно от Москва т.н. “народен съд”.

 95. О боже-сега прочетох писанието на “атила”-нямам думи,изумен съм.Това не е нормален човек,това е подивяла скот.А най-точно-озлобен,безмозъчен комунист,атакист.
  Хора на 21.02 на митинг-отпор на комунистическо-атакистката сган.

 96. Пендо,ама нали виждате,че никой не Ви обръща внимание на историческите факти,хората са заслепени от “новите” неща-русофили и путинофили.И хич не ги интересува нито Съветско-Българската война,нито окупацията,нито комунизацията.На тях им е казано да не са толкоз придирчиви към историята,важното е поредната акция да се проведе и да не се очаква никакъв ефект.

 97. тая Галина, си е същинска Gallina rossa /червена кокошка/

 98. Благодаря на всички Ви , за това което правите и за това ,че изразявате и моите убеждения , които напълно съвпадат с тези на г-н Инджев и всички вас.Колкото до галина ,пешо ,атила и други идиоти бих искал да помоля г-н Инджев да пусне още веднъж техните адреси пък аз знам как да ги направя известни.Поздрави от Американската Военна база в Гармиш-Партенкирхен и знайте ,че съм с вас.

 99. Tоварищ Иванов,

  Само извратен садист може да се възхищава от начина по който беше убит Литвинентко. Сега разбирам защо хора като вас изпитват носталгия по сталинизма – просто сега не можете да станете надзирател в Белене.

 100. Към настоящата дата минималната работна заплата в България се равнява на 138,46 евро.В Папуа Нова Гвинея, която е изключително слаборазвита страна и разчита основно на земеделието, където са заети приблизително 72 % от трудоспособните на острова, минималната работна месечна заплата възлиза на 141,70 евро.

  Ирак, който бе изравнен със земята от и все още е арена на военни действия и всекидневни терористични удари, може да се похвали с минимална работна заплата в размер на 146,91 евро.Манипулаторите на народна хранилка биха обяснили този факт с наличието на петрол в близкоизточната страна, но не биха могли да обяснят как в Ливан, където петрол няма, минималната работна заплата е 247,02 евро, сочи изследване на европейска агенция.

  В Босна и Херцеговина, която не е член на ЕС и скоро няма да бъде, минималната работна заплата е в размер на 164,09 евро.

  „Икономическият гигант“ остров Вануату се радва на минимална заплата в размер на 213,70 евро.

  Трябва да се отбележи, че 80 % от населението на острова е заето в селскостопанския сектор, а Вануату не е офшорна зона. Тринидад и Тобаго – 176,88 евро, Сейнт Винсент и Гренадини 151,02 евро, Сейнт Китс и Невис – 387,20 евро, Антигуа и Барбуда – 337,92 евро.

  При цялото ми уважение към тези страни се оказва, че папуасите получават по-високи заплати от българския роб.

  Гражданите на Перу и Еквадор, които са в списъка на държавите от Третия свят, получават по-високизаплати от българските трудещи се, съответно 178,04 евро в Еквадор и 151, 42 евро в Перу.

  Всъщност минималните работни заплати в държави от Третия свят са по-високи от тези в една държава – член на ЕС и НАТО.

  Веднага възниква въпросът за цените на хранителните продукти и комуналните разходи в горепосочените държави спрямо България.

  Към 2011г. потребителските цени в Перу са 10,34 % по-ниски от тези в България, а като цяло покупателната способност на средностатистическия перуанец е с 22,36 % по-висока от тази на българина.

  Ако за ток, газ, вода и смет българинът харчи средно 140 лв. на месец, то за същите киловати ток, куб. м газ и вода и изхвърлена смет перуанецът харчи 73 лв. или почти наполовина.

  Еквадорецът, който взема цели 40 евро повече на месец, купува литър мляко за 0,61 евро, а българинът – за 0,92 евро. Ако цената на билета за градския транспорт в европейска България е 0,50 евро, то за жителя на Еквадор този билет струва 0,20 евро и т. н.

  Ние дори не влизаме в критериите за държава от Третия свят, защото и там населението живее по-добре от нас. Покупателната способност в Тунис, чийто народ се вдигна на бунт поради лошите условия на живот, беше с 11,93 % повече от тази в България!

  Покупателната способност на населението в Босна и Херцеговина е с 35,56 % е по-висока от тази вБългария! Покупателната способност в Чили е с 44,44% по-висока от тази в България!

  Жителите на Ел Салвадор имат 10,36% по-висока покупателна способност от българските граждани! Гражданите на Хондурас имат 82,61 % по-висока покупателна способност спрямо българите!

  Иранецът има 39,75% по-висока покупателна способност от българина! Йорданецът, който обитава пустинята и държавата му е една от най-бедните в Близкия изток, притежава 13,67% по-висока покупателна способност от нас! Без да е член на ЕС и НАТО, „македонецът“ има 6,92% по-висока покупателна способност от българина!

  Боливиецът има 75,03% по-висока покупателна способност от българина! В Доминиканската република покупателната способност на местните жители е с 46,84% по-висока от тази на българите! В Малави (държава от южна Африка) е с цели 82,51% по-висока, в Мексико – 79,28% по-висока, в Пуерто Рико – 147,08% по-висока и т.н.

 101. Данните на Бойко може да са истина, може и да са фалшива картина, както вече седемдесет години ни пълнят главите с разни митове. Но той нека да застане до университета, където главно се оформят мозъците на тези които ни управляват. Нека да погледне въоръжения войник издигнат над всичко друго високо, който ни управляваше и ни управлява и сега. Този войник се мъчеше да крепи, но срина цялата икономика, която щеше да завладява света. Докато този войник на империята на злото е там и добрия живот няма да дойде.

 102. До Бочко: един въпроз, кой управлява България от 1944 до сега с изключение на 1997 – 2001?

 103. Към BOIKO:
  Като цитирате глупостите от вестника, който четете, поне поставете цитата в кавички, за да не правите манипулация на вече съществуващата манипулация.
  И моля, коригирайте информацията си, ако имате добро желание: http://www.wageindicator.org/main/salary/wages-in-context

 104. “Г-н Инджев, Вие бяхте един от емблематичните журналисти на социализма.”-Мартин Стоянов

  Г-н Стоянов,в България както и никъде по света НИКОГА не е имало социализъм,нито някога ще е има.Социализмът е нещо невъзможно да се реализира на практика.Социлаизъм не беше построен в нито една комунистическа държава,защото той е НЕВЪЗМОЖЕН.

  Такова нещо не може да съществува.защото самия му принцип е невъзможен за реализация.

  Той гласеше:”От всекиго според възмобностите,всекиму спред труда”.

  Комунистическата сган на нито един неин форум,особено на Конгрес не отчете реализирането на този принцип,който си беше чиста проба идиотизъм.
  Но действително много хора в България си мислят,че действително е имало социализъм.Имало е само в безмозъчните глави на комунистите.

 105. към Бойко
  Грабежите на червената мафия, командвана от генералите на УБО и ДС са безкрайни. Армия от неграмотници със фалшиви дипломи – ченгета-бизнесмени върлува в България и Краде народа по всички направления. Ръфат , Хапят и Дърпат народната мръвка и пият народна Българска кръв. ЕС и НАТО им гледат сеира но народеца измря по селцата и градчетата. Катафалките се разхождат като таксита а болниците ги закриват. Апокалипсиса, който ни спретнаха Комунистическите православни Кучки е неописуем.
  Ела в Хасково да видиш една подобна православна кучка (всеки ден си ръси завода със светена вода) членка на Ротари клуб, как краде като джебчийка (като тези чиито снимки комунистите поместваха по гарите) работниците си и тогава ми цитирай тези данни. Ела да я видиш как мами държавата, че работниците и са в неплатена отпуска, за да не плаща осигуровки а пък брат и мъкне торби с пари във луксозните си лимузини.

 106. БРАВО, ИВО!

  Ако трябва ще умираме, но пред руската агресия не ще отстъпим!

 107. Към атила: Българската азбука е една от трите най-големи азбуки на нашата земя. Затова не е необходимо да увеличаваш размера на БЪЛГАРСКИТЕ букви. Те се виждат и в мрака дори. Проклятията ти са празни приказки на татарин, който нищо не е научил от смърта си и нищо не е научил от смърта на внуците си. Да ти припомня един от тях – Чака? Много са ни убивали, много жертви сме давали, но БЪЛГАРИЯ оцеля, а от тебе и от държавата ти и помен няма, а БЪЛГАРИЯ ще пребъде!

 108. АТИЛА
  Татарска свиня.Руснаците ви изклаха и изтребиха.че ви няма вече нито в географията,нито в историята.Остана само робското във вас-роби на Русия.Хайде зад Урал.

 109. Към D.SAVOVA:”АТИЛА
  Татарска свиня.Руснаците ви изклаха и изтребиха…”
  Не г-жа Савова.Грешите. Стана много по-лошото.Заместиха душите и надянаха кожите им.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.