Йосиф Сталин-Коба и Йосиф Кобзон, най-руските руснаци

Йосиф Сталин ( Коба), типичен руски патриот, чиято родина е Грузия, разстрелваше руснаци с милиони. Днешният Йосиф Кобзон е по-милостив и предлага (засега) на противниците на режима на Путин „само” да се забранява да пътуват на Запад, за да не плюели там Родината за пари, пиейки уиски ( а безплатно да плюят, като си носят руски самогон, дали трябва да им е позволено?).

https://i0.wp.com/photo-forum.net/sitepics/forum/2014-05/ebzl0771.JPG?w=825

Родината на Йосиф Кобзон, също типичен руски патриот като Йосиф Висарионович-Коба ( направо по-руснак от руснаците), е Украйна. Но мафиотът Йосиф Кобзон, дежурният озвучител на предизборните митинги на БСП и „Атака”, плюе родината си Украйна на воля – по волята на обстоятелствата, създадени от агресивната политика на неговия кумир Путин. На руснаците обаче, които му се виждат по-малко руснаци от самия него, иска да се забрани да пътуват на Запад, щом си „плюят” родината.

 

Апропо, на българите, които се изживяват за повече руснаци от руснаците ( защото са на страната на Путин в надплюването), не е лошо да се напомня, че България също се намира на Запад спрямо Русия. И когато с кръвясали от омраза очи крещят на своите опоненти „къде се намираш ти ,бе”, краткият, кроткият отговор е: намирам се на Запад спрямо любимата ви империя, която защитавате от България.

 

 

 

 

 

42 мнения за “Йосиф Сталин-Коба и Йосиф Кобзон, най-руските руснаци”

 1. Ха-ха-ха, не знаех, че Карл Маркс е бил соросоид, докато не прочетох следния цитат от негова статия от 1853 година!
  “Когато българите достигнат до способността сами да решават съдбата си, и неминуемо, както подобно на Сърбия и Влашко умишлено бъдат постави в полузависимо положение от Османската империя, в България ще се зароди истинска, прогресивна българска партия, която ще бъде АНТИРУСКА.”

 2. Предварително се извинявам, но не мога да устоя на изкушението.
  Волен е като малка балеринка и на двете снимки.
  В “Кобзар срещу Кобзон”- прегледах разни обяснения в любов към Путин от дечица, и момиченца и разни коментари, в които уж “мъже” се обясняват в любов към него, (много хубаво звучи името му на български с добавка на една буква, към която прибягват пак едни “мъже”, искащи да обидят жени). И уж за тях в Европа това е най-големия порок, а те – мъжете -влюбени, обичащи го, следващи го като влюбена жена. Е аз се обърках. Във Вашата публикация “Нейно Височество Путин на високи токове” показвате истината, която той си мисли, че светът не вижда, но аз започвам да се съмнявам и в мъжествеността на руснаците – щом в този човек (а това им се случва за пореден път в последните 100 години – за мен е поне третият след Ленин и Сталин)става обект на любовта на военни, и на млади мъже, та дори и на мустакати и брадати???!!!
  За наште влюбени в него пък да не говоря, за да не кажа и неприлични думи за една не много млада жена.:)

 3. Което казва Алеко в “Бай Ганьо”, идеално става за диалог между уродите волэн сыдэрав и йосиф кобзон: “Ти ще целунеш ръка-аз и двете ръце, ти-коляното, аз-двете колена, ти ще целунеш на друго място, аз-на още по-друго място!”.

  Но иначе снимката е много полезна за диетата и прочистването на тракта… Гнус!

 4. Стамбо, здравей приятелю. Прав си за прочистването, ако някой се е запекъл, само да погледне снимката и веднага ще се облекчи. А аз се чудя, дали я има същата снимка, щракната с по-широк обектив? И кой ли е зад болен, да не е хидроинженера?

 5. .500 S&W и Стамбо: Издържливи сте! Мен и езерото Онтарио не може да ме пречисти след всичко това.

 6. Гледах снимките отгоре-надолу и отдолу нагоре. На няколко пъти. Трудно ми е да ги подредя по гнусотия. И все пак първата на която видният мафиот кабзон целува десницата на капо ди тути капи лилипт.ин е черешката на тортата. Не мога да не отбележа и тройката, те си знаят точно каква, кабзон, джуджи1 и папка гоце. Първите двама свойски си гукат, “нашто момче” дискретно е надал уше. Отврат.
  Подарявам ви и едно фото на един разобличен благодарение и на стопанинът на този блог от NYT русофилистик в една знаково поза.
  http://reduta.bg/v2/article/%D0%B8%D0%B7-%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD-%D0%BB%D1%83%D0%B4-9-13-%D1%84%D0%B5%D0%B2%D1%80%D1%83%D0%B0%D1%80%D0%B8

 7. Вече съм разказвал тази история, но когато срещнах на живо др. Й.К., бях възмутен от това как му се слагаха, като на най- ВИП от ВИПовете.
  Охраната на летище Варна вместо да излезе и спре Ауди с немска регистрация и V12 на задния капак, се криеше като мишка.
  Та въпросното Ауди тръгна с мръсна газ направо към входа на терминала през пешеходната зона.
  Основната причина беше, че “великият певец” не можеше да извърви 30 метра под капките на дъжда.

  Ако имахме охрана, каквото трябва да бъде на летището, тази кола да я бяха направили на решето, защото си изглеждаше като нападение на терминала.

  После придружаващата го млада дама се възмути как така Й.К. трябва да се чекира с простолюдието.

  Когато кацнахме вв Виена, същия този Й.К. вече беше най- обикновен пътник, без всякакви привелегии и чакаше на опашката на гишето за паспортен контрол “All Pasports”, докато всички Българи минаваха бързо през “EU citizens”.

  Сега поне няма да му се налага да чака на паспортен контрол, 🙂

 8. Драги 500 S&W,

  Не, приятелю, това са двама от парламентарната група на кретенясалия кремълски клозетолизец. Най-тъпото е, че се налага да коментираме подобни утайки. Но няма как-животът на колко поколения нормални българи мина отровен от рубладжийската проказа…

 9. Как не остоновить бегушего бизона, так не остоновить поюшего Кобзонна. (от руско хумористично предаване)

 10. Другари РУСОФИЛИ, Защо децата ви учат или живеят на запад ? Защо парите ви са в западни банки ? Защо карате Мерцедеси, а не Запорожци ? Защо НИКОЙ НЕ емигрира на изток ? Защо криете, че когато Русия окупира България НАШИТЕ синове ще воюват в Дагестан и Авганистан – докато ВАШИТЕ купонясват на запад ? Защо така аругантно ни лъжите ? ЗАСРАМЕТЕ СЕ !

 11. Велико!
  Ставащото в България е много важно – поименно преброяване на рублажиите и предателите на България. Явно много са ги напънали щом изпълзяха и вече се борят един с друг да покажат кой е по-най! Не ги наричайте русофили, те и Русия не обичат. Да виждате някой от тези, дето заплашват Иво и вся остальная сволач да обича Русия, да е чел Толстой, Чехов и Зощенко, например и да слуша Чайковски? А как е руският им, сричат ли го?
  Мисля, че едно от нещата, които трябва да се направят, е да се оспори и отнеме “русофилството” което си приписват. Удобно е да криеш предателството и омразата зад фасадата на “любов към Русия”. Ти да видиш каква само любов ги тресе.
  Моля показвайте повече снимки като тези с Първанов и Волен- върви поименно преброяване на рублажиите и предателите на България, като не забравяте да споменете и присъстващите на втори и трети план. Кои са тези, нахилените, дето ръкопляскат на дупенето на Болен? Да де, любов към Русия, но Боленчо отиде да си похарчи рублите в Париж и на Варадеро, не отиде на летуване в Крим или на Байкал. И само той ли е. В момента тях ги показват по всички телевизии. Не забравяйте, че всички далавери с КТБ и Булгартабак са свързани с Руската Външнотърговска Банка. “Американското протеже” Дянков се пък оказа руско мекере. Да продължавам ли? Крайно време е да бъдат изгонени от България малко руски шпиони.
  Битката не е против Русия, битката е за България. Защо България е тяхна ли“ Ами защото им я дадохме.

 12. Същински мафиоти, целуващи ръце на дон путин или заместника му дон кобзон.Става ясно и агресивното поведение на Сидеров, след такова ниско навеждане , няма как след това мафиота да не си го изкара я на френско културно аташе, я на немска стюардеса.А как гледа и гоце, като случайно попаднал на масата на господаря си слуга.Гадост.

 13. Мен и Срам ме хвана! Нашите кучки целуват задниците на руски олигарси а пък ние си мислим, че избираме честни и почтени демократи. Пфу !!!

  Между другото, Атака със агресивната си политика към Турция намеква, какво ще стане с България ако кучките отделят България от ЕС и НАТО. Путин ни е определил ролята на Аванпост срешу Турция и НАТО. Като нищо ще ни строи в две редици и ще ни раздаде по една мешка и едно автоматче (а за по надъханите със автограф от негово величие).
  А в Баргас и Паморие – руски ядрени ракети.

 14. Наистина, тези по снимките тук
  МЪЖЕ ЛИ СА???

 15. Приятели, ако ми позволите ще кривна встрани от естетиката на горните пощенски картички.
  Видях, че на 19 февруари Полският Институт ще открие фоторафска изложба, посветена на Станислав Виткевич – Виткаци. За тези, които имат отколешен интерес към театралните идеи, той няма нужда от представяне. Само мога да добавя, че е сред първите личности, посочили нацизма и болшевизма като огромна злина за човечеството. След срамната сделка Рибентроп-Молотов и нахлуването на съветската войска в Полша, Виткаци слага край на живота си в знак на протест.

 16. Уважаема Сия и аз съм на мнение,че крайно време е България трябва да се прочисти от руски шпиони но на управляващите не им стиска, единсвенно “лошия” Костов изгони когато управляваше руски разведки и не пусна руските самолети да прелитят над Българското въздушно пространство.ПО ЗДРАВ!

 17. лошо
  Много точно го казахте.И това трябва да се повтаря навсякъде сред наивните българи.А то е напълно реално.
  Ако напуснем НАТО, Русия ще се настани постепенно и децата на България ще воиуват в Дагестан,Камчатка,Кавказ.Нима ще позволим това.

 18. Снимките – паноптикум на изродите: някога са били човеци, най-вероятно в ранна детска възраст.

 19. Първата снимка е уникална. Тя е израз на дълбоката и необятна “руската душа” от едната страна и от другата и стра на и о т видимата и от невидимата. Вижте изражението на Путя, отегчен и и изпълнен с презрение. Нека нашите руски гъзолизци добре да го видят! Това в тяхната съдба.

 20. Първата снимка е “монтаж”. Целунатата ръка с тялото са на Терешкова, някой е паснал главата на Путин.
  Това не трябва да променя написаното. То си е истина.

 21. И какво? Добре, ДС/БКП/СДС/НДСВ/БСП/ДПС/ГЕРБ са виновни за прехода. И? Какво от това? Като го знаем какво става? Добре, Тодор Живков е диктатор, и? Цар Борис III е национален герой, и? Доган управлява България, и? СССР ни прецака, и? Желю Желев беше добър човек, и? Кажете ми какво от това. Искахте информация-имате я. Сега как ще се оправим? Ще се оправим ли въобще? А вие искате ли да се оправим или просто искате да слушате как някой е виновен? Хм? Досиетата на ДС се разкриват, и? Чакате целия архив да се разкрие или чакате нещо друго, хм? Всъщност, какво чакате? Добре, искахте да не сме сателит на СССР-стана. Да влезем в ЕС/НАТО-стана. И сега какво? Шенген? Това ли ще е оправданието за продължаващия преход? Хм? Дали Левски си е търсил оправдание да стои и да обвинява султана или е ходил да организира комитети? Да, не е успял да види свободна България, но се е опитал, нали? Или ДПС в момента го омаловажават? По-зрели хора от мен сте, затова ви питам. Добре, виновните са виновни, и? Живков отдавна умря. Желю Желев-също. Ленин/Сталин/Георги Димитров и те умряха отдавна. Съветската армия, дето ни е окупирала, вече няма хора, които да могат да ходят. Разбирам, че има виновни, но какво като са виновни? Половината няма да ги осъдят, другата половина, както вече казах, са отдавна умрели. Директорите на лагерите, преди и след 9.IX са мъртви. Наистина ли ще продължаваме да говорим едно и също: свобода, демокрация и т.н. Те така 25 години минаха. Още 25 години ли ще говорим същото? Ако някой случайно може да ми отговори на тези въпроси без да ме изкарва рубладжия/путински агент/империалист/сталинист/комунист/кагебещник/атакист/гербераст/седераст и прочее, бих му казал: благодаря.

 22. Μία Εικόνα…..Χίλιες Λέξεις, или: Една картина хиляди думи. Какви са тия хора? Човекоподобни…. А болния как удобно се е навел. Как ги търпим още тия едноклетъчни?

 23. А последната? Бих я нарекал укротяване на опърничевата.
  С тази обратна чупка в кръста на умопомраченият Бопен, какво ли мръсно предложение прави на ба’т Бойко. А той както го е прихванал, навежда ме на мисълта, че няма да му откаже.
  Боже, ще загина. Ще загина като опълченец на незнайнъй вокзал.

 24. Оперетни фигури – марионетки!
  Защо обаче главния прокурор носещ фамилно име на една мнооого дребна риба не си върши работата????? Защо тези “политици” не са подведени под отговорност за национално предателство предвид, че защитават интересите на една чужда държава, различна от България!

 25. Ех гнусни времена, времена на ужасен смрад, руски смрад затворен в бългаски буркани!

 26. Няма да ни оставят намира “братушките” и това е:

  http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4605344

  Хората отново трябва да излязат и да “подтикнат” управляващите да вземат адекватни мерки поне срещу най-отявлената руска агентура.

 27. Вярно е, че Костов не пусна руските самолети да прелетят през България за Косово, но те така и така тогава си бяха жив зян – нямаха дори керосин, а и Елцин не беше това, което е днес Путин! Мисля си даже, че Костов дори спаси руснаците от един голям резил!!!
  Да не забравяме обаче, че същият Костов продаде на руснаците Нефтохим и днес Лукоил си прави каквото си иска в БГ и никой копче даже не може да му каже! Все още май не са монтирани измервателните уреди и можем само да гадаем колко петрол влиза в Росенец (там охраната си е само руска) и колко продукция излиза от Нефтохим – Лукойл Бургас.

 28. До “Въпрос”-За миналото трябва непрекъснато да се говори!Не може България да има бъдеще без да излязат на светло сенките от миналото!Извинявайте,ама въпросните Ви въпроси биха очудили всекиго!Какво означава този е починал,онзи го няма на белия свят!Да простим и да забравим ли?Нали точно това е целта на комунистите-пито платено,времената бяха такива..Примера с Левски не е най-подходящият,защото в неговата смърт са замесени българи-русофили и руски агенти под давление на граф Игнатиев.Нещастието на България е породено от непрекъснатите интриги на Русия!Нямам намерение да Ви изнасям лекция по история,който иска търси,намира,чете и сравнява исторически факти!P.S Ако във форума участва юрист моля,нека обясни какво е законовото основание да се потърси наказателна отговорност на Волен Сидеров!Ако поради медицински причини въпросното лице не попада под ударите на закона,то нека бъде въдворено в специализирано мед.заведение,но да не срами България!Не желая този индивид да говори от мое име и от името на мои близки и приятели!И последен въпрос:Някой може ли да обясни защо лицето В.С.не е бил в казарма(знаем,че по негово време трябваше да има не знам каква основателна причина,за да бъдеш освободен от военна служба).Или може би тази неистова омраза,която изпитва към различните е по-скоро невъзможността да приеме своята същност!

 29. За Димитър. Стегни се и пиши по-вярно и по-убедително.Дъвчиш стари дъвки.

 30. Въпрос,не ви изкарвам никакъв.Вие делите хората на две-нас ни наричате по-зрели,от това разбирам,че вие сте от другите – по-малко зрелите.Това ме кара да ви отговоря,както бих отговорил на децата си.Отговор на вашите въпроси ще получите като четете историята на човешкия род.Тя е хилядолетна и в нея има кървища измами,престъпления.Има и светли моменти -труд и отдаване за доброто на обществото.Саможертви.Който умее да чете ще направи своите оценки.Най-лесно е да се задават въпроси, и е добре,трудно се отговаря.Често отговорите са грешни.Четете и се опитайте да си отговорите,и ако го правите безпристрасно,и ако в вас има обич към истината може би ще заемате ясна позиция.Струва ми се тя ви липсва.

 31. Какво от това, което съм написал не е вярно?! Иди и се пробвай дали ще можеш да влезеш в пристанище Росенец! То да не е в Русия, че го охраняват само руснаци?! Същото важи и за Камчия!

 32. Г-жа Владимирова, признавам, че не знаех за този извънредно важен и съществен факт! В. Сидеров е пропуснал казармата УАУ!!!

  Ето какво пише в нета:

  “Лидерът на „Атака” Волен Сидеров не е ходил войник заради сериозни проблеми със зрението. Това показва документ, издаден от Централния военен архив във В. Търново. Според него националистът има „трайни рефракционни аномалии над 10 диоптъра и на двете очи”.
  Справката е поискана от независимия депутат Станчо Тодоров преди президентските избори м.г. Въпреки че е определен като негоден за казарма, в удостоверението се посочва, че Сидеров е „годен за прехраната”.

  Това означава, че той може за бъде викан в запас при нужда до навършване на 55 г.
  „Пациент с плюс 10 или минус 10 диоптъра може да вижда на разстояние от един до пет метра. При късогледство от над 10 диоптъра на пациента трябва да се имплантира с операция вътреочна леща”, коментира д-р Нелидия Танева, специалист по очни болести в ДКЦ „Д-р Грийнберг”.
  Бил съм шеф на наборни комисии и никога не сме отлагали войници заради очила или лещи, заяви Станчо Тодоров. И попита: „Как Волен няколко години след като е бил освободен от редовна военна служба, е станал професионален фотограф?”
  Според депутата бягането от военна служба е престъпление у нас, а в някои държави се наказва с доживотен затвор. „Ако Волен има над 10 диоптъра, той реално е сляп. Това е доказуемо. Искам да се види кой е този лекар, който ще му издаде такъв документ и кой е докторът, излекувал слепота!”, възмущава се Тодоров. Той е убеден, че Сидеров е излъгал, за да избяга от задължителната военна служба.

  ТЕКСТ ПОД СНИМКА
  Документът, издаден от Военния архив във В. Търново, с който Станчо Тодоров е уведомен защо Сидеров не е ходил войник.

  в. Труд
  Мариела БАДЕВА, Диана ГЕНЧЕВА”
  ……………………………………………………………………

  Дали пък това не е доказателство, че е бил гей ??? Няма друго обяснение за липсата на мъжество у нашия върл джавкащ като бясна кучка дупетат В.Сидеров!
  За поред път се убеждавам в какъв крив и грозен свят сме принудени да живеем, благодарение на неистова алчност и простотия!

 33. Димитре
  Не говори глупости,защото не си компетентен.РАФИНЕРИИТЕ НА НЕФТОХИМ МОГАТ ДА РАБОТЯТ/ПО ОНОВА ВРЕМЕ БЕЗ РЕКОНСТРУКЦИИ/ САМО С РУСКИ НЕФТ.-ТОВА ПЪРВО .
  И ВТОРО КАК ГО ВИЖДАШ ДА МИНАВАТ ТАНКЕРИ С НЕФТ ПРЕЗ БОСФОРА.ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА.СЛЕДОВАТЕЛНО НЕФТОХИМ Е ОБРЕЧЕН ДА РАБОТИ С РУСКИ НЕФТ.КАЗВАМ ТИ ГО КАТО ПРОФЕСИОНАЛИСТ ИЗЧИСЛЯВАЛ РЕКТИФИКАЦИОННИ КОЛОНИ.
  Ако не беше продаден своевременно ,държавата губеше милиарди,защото от там по време на ембаргото в Сърбия според колега са излизали над 30 цистерни с горива безплатно.
  Костов спря този теч, но другите управляващи не направиха нищо.Може би нарочно.Не знам защо не ги споменаваш/впрочем знам ,защото те бяха свързани с крадците/.Но аз ще ги спомена поименно; Симеон,Доган.Първанов,Станишев,Борисов.
  Големият държавник Костов извърши огромна работа за стабилизиране на България,но го спряха по средата.Русия и петата и колона в България.Сега вече стана ясно.
  Много ти благодаря,че повдигаш въпроси от времето на Костов ,за да си опресним спомените.Очаквам и други въпросъи

 34. Руската кочина ще продължава да изтиква отровните си екскременти към България и бившите соц.страни, до тогава, докато нашите “политици” не кажат БАСТА! До тогава ще продължаваме да ходим вмирисани на казашки ботуши и чапаевски партенки.

 35. Uvajaemi g-n Ivo Indjev,
  Blagodariq Wi za prekrasnite analizi,koito predstaviate v site si.Iztsialo podkrepiam Vashata pozitsiq i se chuvstvam unijena,4e ima takiva “bulgari”,koito prodadoha dushite si na Putin i Rusia.

 36. Към Въпрос, правилния прочит на историята е важен разбира се както и други са посочили. Но това трябва да служи за основа за да се анализира настоящето. Действията на всички нас са обременени от живота който сме имали. И големият проблем от които почти всички сме възмутени е че комунистическият режим издигна на пиедестал лъжата и кражбата. Тези грехове са приети и присъщи като нещо естествено за голяма част от управляващият елит (политици, журналисти, държавни служители и тн). Макар и да живеем по-добре именно тази измама ни кара да сме недоволни. И по-активните от нас полагат ежедневни усилия да покажат и осъдят (не непременено чрез съдебни средства) конкретни личности които са прекрачили моралните граници. Надявам се да разпознавате едните и другите. И точно тук е едно от нещата в което може да сме полезни. Защитниците на морала и истината могат да бъдат подкрепяни и съответно измамниците разкривани. Премълчаването, пасивността или пък оплюването на всички по-никакъв начин не ни правят по-добри. Друго нещо което можем да променим е като активно започнем да защитаваме интересите си. Разбира трябва да сме толерантни и да приемем че не всички ще имаме еднакви интереси и виждания. Но градивната критика и спор за изключително полезни. И ако все още сме далеч от една развита демокрация в това отношение (като Швейцария например) това не означава че трябва да стоим безучастни.

 37. До ЛОШО
  “Другари РУСОФИЛИ, Защо децата ви учат или живеят на запад ?” – Защото западните деца са но тъпи от нашите.

  “Защо парите ви са в западни банки?” – Нямаме пари в западни банки. Ти имаш ли?

  “Защо карате Мерцедеси, а не Запорожци? – Караме нови “Лади”, а по бедните от нас карат западни коли трета и четвърта употреба.

  “Защо НИКОЙ НЕ емигрира на изток? – Защото преместването от Бг в Русия, не се нарича емиграция.

  “Защо криете, че когато Русия окупира България, НАШИТЕ синове ще воюват в Дагестан и Авганистан – докато ВАШИТЕ купонясват на запад ?” – Русия никога вече няма да “окупира” БГ! Вашите синове могат да воюват където си щат, но преди това трябва да научат от коя страна се държат автоматите Калашников. Нашите няма да воюват, а ще станат водачи на западните народи и ще правят това, което дедите ни са правили – ще култивират диваците, които си позволяват да ни дават акъл.

  “Защо така аругантно ни лъжите ?” – Вас никой не може да ви излъже. Боко се опитва, но неуспешно. Родени сте излъгани.

  “ЗАСРАМЕТЕ СЕ !” – Срамуваме се, че сте ни сънародник.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.