Лице в лице с анонимните заплахи с убийство на русофили

Предаването на БТВ “Лице в лице” застана лице в лице с безнаказаността на онези, които се чувстват свободни да заплашват със смърт някого заради убежденията му. Това се случва за първи път.

Да очакваме какъв ще е ефектът ( засега резултатът е, че още един анонимен храбрец отправи подобна персонална заплаха в ivo.bg

spas
ivanco509@abv.bg
78.83.115.111
Изпратен на 18.02.2015 в 19:52иво минджев предател на България! Убий русофоб, спаси България

Faktor.bg

Иво Инджев: Не украинци воюват на руска територия, а обратното

Иво Инджев

2015-02-18
На 21-ви февруари се организира митинг срещу руската агресия в България

Не украинци воюват на руска територия, а обратното. Путин взриви Украйна, след като се обади на украинския президент и му каза да не подписва споразумението във Вилнюс. Страх от война има и това е нормално. Но няма такъв ненормален човек, който да иска да напада Русия, подобно нещо не е упоменато в никой документ на НАТО. Това заяви журналистът Иво Инджев в ефира на БТВ.

„В случая имаме вълна от русофилски прояви заради събитията от Украйна. Правят митинг след митинг, но малобройни. Затова се надявам на 21-ви януари да се съберат всички българи, които са за прекратяване на руската информационна агресия в България.” добави Инджев.

На тази дата се организира митинг под надслов „Не на кремълската агресия в България”. Той има за цел „категорично отстояване на евроатлантическия избор и път на България, както и изразяваме пълна подкрепа за народа на Украйна”. Иво Инджев уточни, че не е сред организаторите, но е поканен да говори.

Както Faktor.bg съобщи още вчера, русофилските заплахи срещу Инджев зачестяват. Само за няколко дни той е получил три подобни в писмен вид.

„Това е черно на бяло след като публикувах информацията за митинг против руската агресия. В цялата история има усещането за безнаказаност, никой няма да се заеме с това да ги залови, защо сме на 160 място по медийна свобода, защото с нас медиите могат да си направят, каквото искат. В годините на прехода няма отговорен за медийните безобразия” завърши той.$

БЛИЦ:

Четири заплахи за живота си получил Иво Инджев за антируския протест, който стяга

„Убий русофоб, спаси България“, написал някой в блога му

София, България
Четири заплахи за живота си получил в рамките на един ден от различни адреси журналистът Иво Инджев. За това разказа самият той в предаването „Лице в лице“ по bTV. Той посочи, че отдавна получава подобни заплахи, но сега те зачестили, след като публикувал в блога си съобщение за митинг на 21 февруари. Проявата на 21 февруари цели да даде отпор на всички протести в подкрепа на Русия. Идеята е „да подкрепим пробългарската и прозападната политика“, обясни Инджев. Протестът е против руската агресия, допълни той.„И се започна. Веднага след това се появи една група във Фейсбук „Да пребием фашистките соросоидни идиоти“, каза журналистът. След това групата била изтрита.В едната от заплахите човек, наричащ се „другаря Иванов“, пита Инджев кога ще пие чай и намеква, че той може да бъде отровен като Литвиненко. Друг написал в блога му „Убий русофоб, спаси България“. Трети говорел за това, че Инджев трябва да бъде обесен.

„В цялата тази история най-интересно е усещането за безнаказаност“, каза журналистът. Според него, службите ако искат, могат да открият подателите. Той, обаче, не е е подал оплакване в МВР. „Не съм сезирал. Те това искат – да ме изкарат някакъв изплашен, който сега ще се разтрепери. Въпросът е принципен“, заяви той.

„Да се съберат българите, които искат България да бъде това, което е по документи – член на НАТО и ЕС“, призова той за протеста на 21 февруари.

 

38 мнения за “Лице в лице с анонимните заплахи с убийство на русофили”

 1. Благодарност към БТВ и предаването ‘Лице в лице’!
  Очаквам да видя заплашващите с убийство в съда!

 2. Г-н Инджев,
  Много ми харесвате!
  България не е руска губерния и НИКОГА няма да бъде! Умните са повече от русофилите!

 3. Обръщам се към Г-н Прокурор
  Г-н Цацаров,
  Моля, за защита на г-н Инджев и коментиращите в неговият блог в това число и аз Д.Савова от заплахите за убийство от лица отправени по елект.мрежа.Тези лица могат да бъдат лесно разпознати по е-поща.
  Моля, да предприемете нужните действия,за да не се стига до трагични последствия.
  С уважение Д.Савова.

 4. thumbs up! Всеки пробългарин е заклеймен като фашист от русофилските майнуни дето си мечтаят да станат партизани или агенти от ДС като дедите си 😉

 5. Като продължение на това, което казахте по бтв – сигурен съм, че на 21 ще има много патриоти, в следосвобожденски смисъл (нормални българи, в чиято ценностна система България е на първо място), а колко са другите вече видяхме. Поздрави! Кирил

 6. Господин Инджев, много интересно е какво е отношението на МВР и Прокуратурата към такива проблеми. Това е заплаха и подобни действия се преследват от закона.

 7. Няма такова животно като анонимност в интернет. Дори истинските хакери не успяват да покрият следите си, да не говорим за някакви малоумници. Иво, давай ги на прокурор – заплахата за убийство е сериозно престъпление. Много лесно ще ги издирят по IP-адресите им, включително и глупаците, които мислят, че анонимайзерите могат да ги скрият.

 8. От Кремъл нарочно продължават да говорят за нас в някакво неопределено лице, все едно не знаят че сме в Европейския съюз и за нас важат законите му и всичко, което произтича от тях, държат се все едно се съобразяваме с отделен субект, но това не е така ние сме част от него и сме там където винаги сме били част от Европа, понякога и спасители – признати – на вътрешната й част. Единствената причина да заемем по-достойно положение в него е Петата колона на болшевишката шайка у нас.

 9. Крайно време е да се отърсим от лъжите за Русия- освободителката ” и всички които правят митинги на “българо-съветската/руската/ дружба” да оценяваме като родоотстъпници!
  Може би всеки трябва да прочете тази книга http://forum.tisitova.com/download/file.php?id=2196&sid=2fc6d83bf45b547595ba8bd4ac56ebc3
  А на тъпите фанатизирани КОМУНИСТИ-РУСОФИЛИ бих казал:
  ТОВАРИЩИ! Пойдите нахуй , пожалуйста!!!

 10. Добре поне, че вече и bTV дава достъп на Инджев, а и на други като Илиян Василев и т.н. До съвсем скоро беше само про-руски коментатори, през цялото време. И защо наистина Прокуратура и МВР не се заемат с разследване на заплахи за смърт срещу журналисти и каквито и да е други граждани?

 11. На 21-ви февруари се организира митинг срещу руската агресия в България.

  А, от колко часа?

 12. Руските подлоги демонстрират пълна липса на въображение. И самата заплаха е с руски корен. Перифраза на руското: Бей жидов, спасай Россию!

 13. Леко съм озадачен… от МВР се очаква да чете блога и коментарите към него и да се самосезира ли?! :/

 14. До Правдолюб Иванов, 21.02. събота, 11,00 ч. пред Президентството.

 15. savchev
  Още един българоубиец.
  Криете се като гниди.Като руски убийци-сепаратисти в Украина.Свърши ви времето.Злобата ви е безкрайна.Давайте още.Да ви лъсне истинското лице на убийци.

 16. Иво, казвам го пак. България е оплетена в мрежите на много демонични същества, които си играят с душите на нещастниците. Знам много добре как попадат в ръцете им. Ходят по “врачки”, “ясновидци” и ходжи и като идат там стават жертви. Така наречения “Български елит” знае много добре за какво им говоря! Уж им се помага но всъщност им правят много по-лошо. Знам, че и министри и депутати и кметища редовно висят при тези същества. Няма да дам подробности но ако четат ще им кажа какво става в действителност. Така наречените врачки и ходжи-магьосници са всъщност роби на демоните и когато някой иде при тях, той попада в техните лапи от където измъкване няма! Затова в България никой няма мира и няма и да има. Ако не признаем Христос в сърцето си и не го помолим за помощ, трудно ще постигнем някакъв напредък в държавата. Прочетете Петър Димков – най-известния лечител на България пред, който дори комунистите сваляха шапки, макар че пловдиските милиционери го държаха 10 дена в мазето. Иисус Христос е жив и здрав!!! Моли се за нас всеки ден! Българите нямаме друг шанс освен да го признаем! Има и много Светии, които помагат и пазят България но още много ще патим със неверието си! Водени от личните си пристрастия ние изгубваме душите си. Твоите врагове са всъщност отдавна поробени души и както се казва, с очи ще гледат и няма да видят, с уши ще слушат и няма да чуят.

 17. Най после вече Ви канят по телевизиите.Това е добър знак.Досега не знаех за 21 февруари.Възхищавам Ви се

 18. г-н Инджев, уважавам правото на всеки да има собствено мнение и симпатии и нека Бог да го съди, ако го прави срещу някаква изгода!
  Моят съвет, като човек работил за американците и по точно за Сикрет Сървис е – НЕ ДАВАЙТЕ И НЕ ОПОВЕСТЯВАЙТЕ ТАКИВА ИДЕИ, ЧЕ НЯКОЙ ИСКА ДА ВИ УБИЕ, ЗАЩОТО ИМА ДОСТАТЪЧНО ПЛАТЕНИ ИДИОТИ И ПРЕКАЛЕНО ГОЛЕМИ ИНТЕРЕСИ И МОЖЕ НЯКОЙ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА И ДА ВИ „ИЗПИАРИ“!
  И този идиот не е нужно да бъде РУСОФИЛ, ПАТРИОТ или НАЦИОНАЛИСТ!
  Просто в един момент, хората чийто интереси защитавате могат да решат, че мъртав ще им бъдете по полезен, отколкото жив!
  Историята е пълна с подобни случаи!
  Бъдете жив и здрав и Бог да Ви е съдник, а историята ще покаже кой е бил прав!

 19. Това може да помогне

  Domain Name:SAVCHEV.ORG
  Domain ID: D69202495-LROR
  Creation Date: 2001-04-13T08:19:17Z
  Updated Date: 2015-02-03T18:56:30Z
  Registry Expiry Date: 2016-04-13T08:19:17Z
  Sponsoring Registrar:Register.com, Inc. (R71-LROR)
  Sponsoring Registrar IANA ID: 9
  WHOIS Server:
  Referral URL:
  Domain Status: clientTransferProhibited — http://www.icann.org/epp#clientTransferProhibited
  Registrant ID:0181973df308d844
  Registrant Name:TpakToP TpakToP
  Registrant Organization:TpakToP
  Registrant Street: 10 D-r Tota Venkova Str
  Registrant Street: ap.5
  Registrant City:Gabrovo
  Registrant State/Province:Gabrovo
  Registrant Postal Code:5300
  Registrant Country:BG
  Registrant Phone:+359.0899821660
  Registrant Phone Ext:
  Registrant Fax:
  Registrant Fax Ext:
  Registrant Email:savchev@hotmail.com
  Admin ID:66227223306dd733
  Admin Name:Nikolay Savchev
  Admin Organization:Microtech Ltd
  Admin Street: 10 D-r Venkova Str.
  Admin Street: ap.5
  Admin City:Gabrovo
  Admin State/Province:Gabrovo
  Admin Postal Code:5300
  Admin Country:BG
  Admin Phone:+359.0899821660
  Admin Phone Ext:
  Admin Fax:
  Admin Fax Ext:
  Admin Email:savchev@hotmail.com
  Tech ID:06340933e819a868
  Tech Name:Nikolay Savchev
  Tech Organization:Microtech Ltd
  Tech Street: 10 D-r Venkova Str.
  Tech Street: ap.5
  Tech City:Gabrovo
  Tech State/Province:Gabrovo
  Tech Postal Code:5300
  Tech Country:BF
  Tech Phone:+226.0899821660
  Tech Phone Ext:
  Tech Fax:
  Tech Fax Ext:
  Tech Email:savchev@hotmail.com
  Name Server:DNS198.A.REGISTER.COM
  Name Server:DNS086.B.REGISTER.COM
  Name Server:DNS014.C.REGISTER.COM
  Name Server:DNS010.D.REGISTER.COM

 20. Цацаров кога ще свика пресконференция за ескалиращите заплахи срещу г-н Инджев. Колко са публичните личности у нас с неговият имидж и международен авторитет. Как можаха да свикат на “пожар” в навечерието на парламентарните избори на 12 май 2013г. помпозната пресконференция известна в най-новата ни история под името “костинбродският преврат”. Да повтор. Аз съм по-голям бокофоб дори от г-н Иван Бакалов, защото го ненавиждам абсолютно безплатно. Но да не се отклонявам. Не изключвам провокации вдругиден. Не мога да гадая в какво то

 21. Без да искам вкарах недовършен текст. за което моля за извинение. Продължавам от последното изречение. Не мога да гадая в какво точно ще се изразят но русофилистиците са способни да изобретят какви ли не гадости.
  Алооооооооооо, Цацаров!

 22. Тези храбреци-кандидат убиици-през правителствата на Филип Димитров и Иван Костов се изпокриха по дупките и са кълнеха ,че са най-правоверните демократи.Такава им е закалката.Щом не им идва на ум,че нещата може да се повторят значи освен другото са и кръгли идиоти.

 23. Незнам защо ме навява мисълта,че важните неща трябва да се обсъдят лично/при добро желание/.И аз си позволявам да изпиша нещо важно за храбреците-кандидати за незнам какво си.През времето на правителствата на Филип Димитров и Иван Костов тнакива юнаци като вас се изпокриха по дупките и се кълнеха,че са най-големите демократи.Смешно,нали.Всеки,който е с всичкия си трябва да си помисли,че нещата може да се повторят.

 24. Прави впечатление еднотипността на имейл-адресите и на езика, “стила” и тона на заплахите. Кратки, хапещи, без аргументи, само сляпа злоба, като вой нa бесни псета. Какъв ли изпаднал пияндур с килийно образование ги бълва срещу 12 лева пари от данъкоплатеца на ден. И се появяват сегиз-тогиз – явно по конкретните поводи, от които най-много ги боли. Умират си от шубе сега, че в събота може да се съберат хиляди честни българи пред Президентството, затова е този вой сега. Но това показва, че много внимателно се следи какво се пише в този блог.

  Имам впечатлението, че дългите исторически дебати трудно могат да върнат “в час” хора, чиито мозъци цял живот са били промивани по отношение на “освободителите ни” от Североизток. Но един аргумент от днешната действителност много помага: вадите факта за тристата хиляди руски фирми в БГ, които не плащат данъци на нашата държава и всичко е точно. В една бедна държава това е най-болезненият аргумент!

 25. Аз съм РУСОФИЛ. # Аз мразя САЩ и запада. # Затова карам Запорожец-костенурка. # Ползвам съветски телевизор Рубин, тежащ 83 кг. # Не пия кафе, кола, уиски – а само квас. # Не нося канадка и дънки, а съветска парцалена ватенка. # Не ползвам западен шампоан – а домашен сапун. # Всичките ми спестявания са в съветски рубли с образа на Ленин. # А децата ми ще емигрират в Сибир, а не в Алясска. # Защото така иска другарката Мая # P.S.: Маината дъщеря е във фашистка Германия, а дъщерята на Лавров има американски паспорт, те обаче не са русофили – но аз СЪМ . . .

 26. Турция говори пред Германия с надсмешка за България, това не те ли притеснява повече ?!

 27. Господин Инджев,чета Ви с голямо удоволствие и сверявам часовника си по Вас.А когато Ви видя по телевизията,у мен се заражда надежда.В събота – 21 февруари от 11 часа да бъдем всички пред президентството.Да доведем и приятели.

 28. Благодаря за линка към сайта на българомразеца savchev. Този човек е успял да събере половината световна глупост в един сайт. Умопомрачително постижение!

 29. Другари, не ползвайте Интернет. Интернет е разработка на ЦРУ. Като използвате Интернет, вие наливате пари в американския империализъм.

  Другари, вашите профили имат огледала в сървърите на ЦРУ и вие предоставяте ценна информация на врага.

  Ползвайки Интернет, виe директно наливате долари в американския империализъм, защото всеки ваш пост, всеки преглед на публикация се отчита и генерира средства за американските компании, собственици на сървъри.

  Другари, да спрем това безумие!

  Другари, скоро другарят Путин ще изгради социална мрежа, както и интернет мрежа, която ще ни осигури пълна възможност за комуникации.

  Нека до този момент съхраним революционния си ентусиазъм и бойкотираме Интернет!

 30. Не можах да подкрепя събитието вчера, тъй като не живея в България в момента. Моите родители са били там и ми казаха, че всички оратори са били страхотни. Та, ако някой може да посочи дали мога да го гледам ще съм много щастлив.

  КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СПРЕМ РУСКАТА АГРЕСИЯ СПРЯМО БЪЛГАРИЯ!!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.