Мая Манолова в атака и Атака зад нея

БСП , в лицето на своя лидер Станишев, се отече несръчно от целувката му с Лютви Местан на общ митинг на ДПС и БСП, когато двете съуправляващи в различни комбинации от четвърт век насам партии бяха извозили в София статисти от цялата страна, за да покажат чрез телевизионните камери, че и те могат да наводнят с човеци Орлов мост в центъра на столицата ( както СДС през 1990 г.).

Тези дни столетницата показа също на “антивоенен” ( а всъщност прокремълски) митинг , че няма нищо против да вее знамена с войнстващите символи на латино(анти)американца Че Гевара.

 

Дойде ред да си покажат и друга срамотия чрез общата символика: червената Мая Манолова се яви на протест на фона кафявата “Атака”.

В този тюрлюгювеч между ДПС, БСП, Че Гевара и “Атака” има едно общо кратно, което би трябвало да стане ясно безвъзвратно: платената любов към една чужда държава.

 

 

14 мнения за “Мая Манолова в атака и Атака зад нея”

 1. “Всяко тържество на България е смърт за Русия” –
  Захари Стоянов

  “…всеки честен човек, който може да мисли и да разсъждава що годе, ще се съгласи с нас, че най-големий ни неприятел днес е официалната Русия.” –
  Захари Стоянов

  Писмо на Васил Левски до Л. Каравелов :
  “Байо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурко? Ако туй е тъй, то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките.”

  С победата в поредната 12та война срещу Турция през 1877-1878 год. Русия осъществява прицела на империалистическите си намерения. Цел на тъмната сила Русия е да изтласка и завладее земи на турската империя – от Кавказ до Балкански п-ов, за да превърне Черно море в свое вътрешно море – море обградено на север, изток и запад от заграбени от Турската империя земи. Чрез Санстефанския договор огласява заграбените земи като сфера на изконно руско влияние.
  За щастие на българите, европейските държави се досещат за грабителската същност на продиктувания от Русия – Санстефанския мирен договор и го обезсилват като посредничат за сключването на нов договор в Берлин “Берлински мирен договор” между Русия и Турция… и така територията на днешна България бива спасена от дългите крадливи ръце на НЕНАСИТНАТА ЗА ЗЕМЯ Москва.

  В България Русия е снесла отровни яйца и са се излюпили нехранимайковците, негодниците, долните, низките, подлите, вагабонтите, мошениците, крадците и предателите – българските безродници – комунистите !

  Русия е носила само черно робство на народите, на които се представя лицемерно като приятел !

  “… ДНЕС МАФИОТСКА КГБейска БАНДА на Путин, състояща се от окървавени узурпатори, МЕЧТАЕ да глътне освен п-в Крим и нашата БЪЛГАРИЯ !

  РУСИЯ Е ДЪРЖАВА НА ПАЛАЧИТЕ !
  ДА СИ ПАЛАЧ В РУСИЯ Е ПРИЧИНА ЗА ГОРДОСТ И СТОПЛЯ СЪРЦАТА НА РУСНАЦИТЕ !
  ПРОФЕСИЯТА ПАЛАЧ В РУСИЯ Е ВИСОКО ПЛАТЕНА И ЗАПАЗЕНА САМО ЗА КОМУНИСТИ

  Мразим Русия, защото тя има:
  – КГБ-ФСБ репресивни служби за убийства,
  – строи нови лагери за екзекуции “ГУЛАГ”,
  – издига нови бесилки,
  – копае милиони гробове,
  – има Сибир, има Сахалин, има п-в Въйгач, има “Соловки”,
  – има каменни тюрми, има бичове,
  – има гнусни шпиони,
  – има планове как и по колко хора да убива…

  РУСИЙО – ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО, ТИ СИ НЕИЗЛЕЧИМО БОЛНА ОТ РАК НА КРЪВТА И ЦЕЛИЯТ СВЯТ ОЧАКВА С НЕТЪРПЕНИЕ СМЪРТТА ТИ !
  ————–

  Русия – територия за узаконено насилие !

  РУСИЙО, ЗЕМЙО БАНДИТСКА,
  РУСИЙО, ЗЕМЙО КРАДЕНА И
  ОБСЕБЕНА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ.
  РУСИЙО,
  ТИ, САТАНИНСКАТА,
  ПОДЛАТА,
  ЛУКАВАТА,
  ТИ, ПРЕСТЪПНАТА И КОВАРНАТА,
  ТИ, ЧЕРВЕНА ГНИЕЩА МЪРШО
  ПРОКЪЛНАТАТА ОТ БОГ,
  ТИ, ЗЛО ПСЕ РУСИЙО …

  БОГ ДА УБИЕ БЪЛГАРИТЕ – КРЕМЪЛСКИ АГЕНТИ
  ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ БСП, ДПС, АБВ, АТАКА !

  ОСТАВИ НИ НА МИРА РУСИЙО –
  РАЗВЪДНИК НА ВСИЧКИ ЗЛИНИ ПО СВЕТА …

  ТИ, РУСИЙО НА КРЕМЪЛСКИЯ ТЕРОРИЗЪМ
  СИКТИР ОТ ЖИВОТА НИ !
  ВЪН РУСНАЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ !

  НИЕ, СВОБОДНИТЕ ОТ ТЕБ БЪЛГАРИ,
  ТЕ ПРЕЗИРАМЕ, ЗАЩОТО СИ УБИЙЦА !

  ГОСПОД ДА ТЕ ЗАТРИЕ РУСИЙО,
  ПОБЕСНЯЛА КРАСНА КУЧКО…

  АМИН !

  —————————————-речник:
  сиктир – марш от тука, пръждосай се от тука…
  —————————————-

 2. Точно в десятката!

  Може да не съм права, но имам усещането, че макар и платени, вече се изчерпват.
  Че въображението им пресъхва.
  Че полека лека с неистовия си патос омръзват до отвращение. Вече и на своите.
  Дори Мая Манолова, наречена с възхищение от своя събрат Добрев с онова “гальовно” име.

 3. Мая Манолова е еманация на несъстоятелността на цялата господарска каста на БК/СП и лично на жалкия Сергей Станишев. Манолова е просто отроче на по-нисшестоящ другар от Димитър Станишев, дъщеря на завеждащ отдел на ОК на БКП – Кюстендил. Случайни хора в тези неща няма…

  Най-интересното е обаче, че тези изобщо не се усещат. Едва ли сред наследниците на полската или унгарска компартии има действащ политик, който толкова тъпо и злобно да застане срещу кампанията за саниране на панелки така както го прави Мая Манолова (Костинбродска). Никога не спират да копаят за ново дъно!

 4. 100-те дни на новото правителство минаха. Какво свършиха за това време? Нищо освен че измислиха необходимостта от нов дълг. Ако за 100 дни нищо не е свършено и за 4 години нищо няма да свършат. Световната статистика в сферата на държавното управление сочи това недвусмислено. Ето тези ‘резултати’ наливат вода във воденицата на русофилите. Няма как с един премиер който се спуква да ни доказва че не е ‘ни рак ни риба’ а някакъв невъзможен хибрид между русофилство и патриотизъм, да се гради нормално бъдеще на тази опоскана от руски главорези и техните местни слуги страна България.

 5. Общо кратното е известно. Агресията на общото кратно в Украяна показва българските делими.

 6. Харесва ми написаното от
  Тарас Шевченко,

  Аз не съм поет. Запазвайки идеята, позволих си творчески да го адаптирам към нашия език понеже съм лишен от удоволствието да го прочета в оригинал.

  Далечен,

  сред студенина…

  В спомените

  аз добре познавам

  Забулен в мъгла

  Московски път,

  На сърцето

  леден дъх повява.

  Сред виелица от мъки,

  без дъх и стон…

  Дори с поглед да загатна,

  Невидим би останал.

 7. Оххх, Г-н Инджев! Вие сте добър, смел човек! Колко могат да се похвалят със това?? Близнашки (как си му приляга обаче) облиза задника на ББ и най-безчестно по робски тертип преиначи декларацията на НАТО! Колко ли пъти на ден го правят там в министерски и депутатските кресла. Засрамете се всички вие Робски Душици! Българи, научете, че Свободата е Висше качество на просветените Духове! Не падайте в краката на Алчност, Завист , Мързел … Не им падайте, че ще патите горко! Света и човека не са създадени от тях.
  Светлината не е там където са те! А вие сте на Светлината деца!

 8. http://www.dnes.bg/politika/2015/02/19/siderov-prizova-boikot-na-kvoruma-sreshtu-noviia-dylg.255011#comment-newest

  По повод писмото на Сидеров искам да поместя следното!

  Г-н В.Сидеров! Не Плагиатствайте като Китаец ! Не ви харесвам! От Москва лесно се джавка!
  Това изречение ,че ще за България ще има не 6 а 66 милиарда го казах Аз но вие явно, като нямате идеи четете интернет. ХаХА
  Вашите 66 милиарда ги знаем. Ще превърнете България във втора Украйна а нас във роби на Путин-военолюбеца! А вие дори в казармата не посмяхте да влезете ! Засрамете се най-сетне!

 9. Мая Манолова много добре стои на фона на пречупения кръст на Атака и сърпа и чука в мозъка и. От тази симбиоза се получава идеологията национал-социализъм (някои го отъждествяват с понятието фашизъм)! А в нашите очи, тази сбирщина съмишленици са обикновенни национални предатели (обикновен фашизъм)!

 10. Тези “партии” – котила на болшевишки екземпляри с непоклатими възгледи за любимата им империя (на злото) – са си едно и също! Както комунизмът на Ленин-Сталин е едно и също нещо с национал-социализма на авера им Адолф Хитлер. Чийто последовател в днешно време е дребния на ръст носител на високи токчета, мераклията за световна слава с нежното име Путин!

 11. Путин агресивно притиска – маските у нас падат…Да видим до къде ще стигнем..

 12. BULGARI; ako OBICHATE Bulgaria i iskate da jiveete kato HORA to: OTSTRANETE DPS; BKP-BSP i ataka ot vlast ot parlamenta i vaobshte ot jivota.
  Tezi IZRODI sa KRAYNO VREDNI za Bulgaria za bulgarite i za EU. Te sa putili i NAZIONALNO PREDATELI .

 13. @Misho Kostov

  Само с обич към България не става, господине, тъй като вражеските формирования, които сте изредил, са силни и разполагат с достатъчно начини да купуват политици, парламентарни групи и дори цели партии. Няма друг начин да се отхвърли постепенно контролът на задкулисието върху политическото пространство освен този, народът да започне да се самоорганизира отдолу, обединен от идеи и цели. В най-новата ни история все се обединяваме ПРОТИВ нещо или някого; време е да се научим да го правим и ЗА нещо. Инициативи като тази в другиден пред Президентството са достатъчно важни, за да имат потенциала да положат началото на това. Затова е и русофилският вой по този повод – защото нищо не плаши толкова таварищите, колкото масовата народна “любов” и опасността да изгубят контрола върхи събитията. Без натиск отдолу нищо не може да се промени в България, а с редовен натиск би могло да се промени всичко. Никога не бива да забравяме, че благодарение на такъв натиск мамин Делянчо беше шеф на ДАНС един ден, а Пламен”Свиквайте!”Олигарски премиерства цели две седмици.

 14. Браво Г-жо “симпатизант/ка на ДСБ”.
  На оръжията на дявола (пари, оръжия, предателство и неверие, измама) , трябва да противопоставим Духа и Свободата, Любовта и Щедростта!
  Тези, които си обичат родината не трябва да се примиряват със тези, които я предават. Имам чувството че Българите се срамуват/страхуват да се усмихнат, на себе си и на другите, за да не би някой да ги разплаче. Гледаме слънцето но със страх се оглеждаме назад, че оня дявола пак ще ни дръпне и ще ни спогоди някой номер. Докога ще гледаме дявола ??? Докога ще му вярваме ?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.