Българските евразийци са мобилизирани с повиквателни от Москва да се явяват всеки ден на пропагандния фронт

В ранно предаване наБНТ Сидеров доказа днес отново, че никога не е късно да се изложи допълнително.

 

Със самочувствието на енциклопедист и специалист по всичко, от финансите и военното дело, до историята, Сидеров днес се изяви отново като обикновен недоучен атакист. В интервю от студиото на БНТ, в което непрекъснато парадираше с претенцията да знае всичко, доказаният чрез книгите си антисемит ( който направи политическата си кариера върху антисемитизма и циганомразието, за да я награди днес с русолюбието като по-висша форма на българфобията) пътьом лепна и етикета „антисемитска фашистка хунта” на украинското правителство.

 

„Най-малкият” му грях беше вербалната истерия срещу „изкуфелия” американски сенатор Джон Маккейн, когото нарече кретен, психопат и идиот. Дали това джафкане на пудела на Путин изобщо ще бъде чуто в съответния автомобил на другия край на света, по който лае, не е от значение. Важно му е да важничи по този начин пред руските си господари.

 

Водещите, които правеха отчаяни опити да му опонират, му спестиха по този повод припомнянето за собствения му журналистически възторг от Америка през годините, когато възторжено си правеше порнографски фотосесии за едно мъжко списание.

 

Зад кадър обаче останаха белите полета в познанията на човека с белите коси, който поучава всеки опонент от (о)позицията на знаещ- включително и държавни тайни за предстоящи военнти разходи от тайнствени собствени източници.

 

Оперетният герой, както е известно, се е снимал на по-ранна възраст чисто гол с очила, вместо смокинов лист на съответното място. Същият комплексар обича да се демонстрира със снимки с напомпани мускули или в предизборни клипчета в ролята на каратист. Изобщо- самата стряскаща мъжественост!

 

Сидеров обаче, който се е измъкнал от казармата с явно фалшифицирана медицинска експертиза и не е служил войник, явно не знае например колко голяма е разликата от изпращане на повиквателни от съответното военно окръжие и думичката „мобилизация”. Защото просто не е ходил войник, но се прави на генерал.

Мобилизацията е последната фаза преди да бъде хвърлена във война една армия, подсилена с мобилизираните мъже от резерва. Ако изпращането на повиквателни означаваше „мобилизация”, както настойчиво продължи да лъже от екрана на БНТ неграмотният Сидеров, това би трябвало да означава , че при социализма сме живели в положение на постоянна война- авторът на тези спомени е бил викан десетки пъти с повиквателни за разни справки в онези времена- преди казармата и след това като сержант от запаса.

 

Мобилизацията означа натягане на пружината на цялата държава до краен предел. Има различни степени на бойна готовност и тревога, обявявани с тренировъчна цел или предизвикани от външна заплаха. Армията на НРБ беше поставена в повишена бойна готовност например при турската инвазия в Кипър през 1974 г., когато и моя милост беше на учение край турската граница, а при новината за обстановката в Кипър всички бяхме прибрани в казармите, най-вероятно, за да не изглежда, че „дрънкаме оръжие” срещу Турция в такъв момент. Дори и това състояние на готовност обаче е много далеч от „мобилизацията”.

 

В скоби казано, гръмкото посещение на Сидеров в заграбения от Русия Крим силно напомня на също толкова фамозната поява на Александър Дугин през 2004 г. в непризнатата международна турска част на Кипър. Идеологът на днешното руско „евразийство”, в името на което е мобилизиран и Сидеров днес, е посрещнат от международно изолираните турски сепаратисти със същия ентусиазъм, с който Сидеров беше обгрижен от руските узурпатори на в Крим.

Както се казва, мобилизирали са го евразийците Сидеров в Крим и като го повикат, не може да не се обади- каквото повикало, такова се обадило. И сега повиквателните му се привиждат като “мобилизация”.

Ако пращането на повиквателни е „мобилизация”, при социализма ще да сме живели непрекъснато на ръба на постоянната война, което е пълен нонсенс, но не заради бутафорното „миролюбие” на социализма, а заради практическата невъзможност която и да било държава да функционира в такъв режим постоянно.

 

Беглецът от казармата Сидеров можеше да попита някого преди да плаши лековерните хора с „мобилизация”. Той обаче е нарцис без задръжки не само по голите фотосесии и съответно се прояви с неадекватността си и на други фронтове тази сутрин. Освен, че си приписа информираност чрез загадъчни собствени източници, които били споделили с него секретите си за бъдещи военни разходи на страната ( което може да бъде схванато като претенция за информираност по „руска линия”), атакистът с лека ръка обеща да „намери” 66 милиарда, а не някакви си 6, които в момента търси властта. Гигант на финансирането!

 

Има обаче и приказки, извън ругатните, хвалбите и лъжите за мобилизация, изречени от Сидеров в доста дългото му интервю, които са лесни за опровергаване с конкретни факти. Такъв е например историческият паралел, при който Сидеров, със същата лека ръка, с която „намира” 66 милиарда лева ( стига да поиска), приписа на германска банка добре известният личен заем, отпуснат на цар Фердинанд всъщност от руския император Николай ІІ. Целта на императора е била именно да обвърже с личния заем българския монарх и го постига в навечерието на Балканската война. Разписката на Фердинанд за получените 3 милиона златни франка е от 2 септември 1912 г.. Парите, дадени при 5 процента лихва, го държат на руската каишка с погасявания на всеки 7 месеца.

 

Сидеров не само не е ходил войник, но е и слаб ученик, който компенсира с нахалство белите петна под бялата си коса. Помъдряването не се измерва с бръчки и бели косми. То, както е известно, е въпрос на натрупвания, от които можеш да си направиш полезни изводи, използвайки познанията, но само при едно условие: ако ги имаш.

 

Сидеров обаче е прав за мобилизацията в едно отношение: в България се води руска пропагандна война и тя вече сближи дотолкова отделните крила на Петата колона, че общият им генезис няма как да бъде крит повече в рамките на тази мобилизация. По заповед от Москва маршируват заедно атакисти, чегеваристи и социалисти.

 

За сведение на публиката, отделните звена на Петата колона действат в синхрон и са си поделили времето и пространството за проруските си изяви пред сградата на президентството със заявка за непрекъснати митинги до…3 март. Заявката им е одобрена от Столичната община и както виждаме, другарите и другарките заявители се стараят да поддържат всекидневно огъня на любовта към руската агресивна политика с призиви за защита на Русия от България. Целта на тази мобилизация е прокламирана като битка за мир, но е всъщност обявяване на война срещу евроатлантическия избор на България.

 

 

 

 

49 мнения за “Българските евразийци са мобилизирани с повиквателни от Москва да се явяват всеки ден на пропагандния фронт”

 1. Да се конфискуват парите в западни и
  американски банки вложени от членовете на как се нарича ДУМА ли
  беше??? Иначе няма управия и спиране!

 2. пп “Атака” на простака.

  Помагайте горното изречение да се употребява, когато става дума за –
  пп “Атака”…на простака

 3. Кълна се, изключих телевизора още при анонса за гостуването на кретенясалия кремълски клозетолизец в толерантната, балансирана и отразяваща всички гледни точки БНТ (с традиционен дисбаланс обаче към нюансите на ЕДНАТА гледна точка обикновено!). Наистина не мога да слушам кретенизмите му. За убежденията на Ася Методиева смятам, че са като на нормален човек, за качествата й като журналист имам също положително мнение като цяло. Но с такова животно като волэн сыдэрав не се води толерантен, балансиран и пр. диалог-той трябва да бъде сринат във френски журналистически стил. Например:
  -С колко средства и в каква валута руското разузнаване в България пряко финансира вашата телевизия, вестник и други публични прояви?
  – Защо мнозина ви мислят за кремълски лакей и национален предател?
  – На Байкал или на Френската ривиера ще почивате тази година с младата си любовница?
  И т.н.

 4. Проблемите на България са в две думи – РОБСТВО и ОСВОБОЖДЕНИЕ.Тежки и дълги чужди владичества са преживяли много други народи – поляци,унгарци,словаци,албанци,финландци….Но те имат достойнство.Не можеш да се наречеш РОБ,когато твои сънародници имат фирми и търговски кантори във Виена,Будапеща,Москва,Букурещ,Цариград и Измир,а друг е член на Държавния съвет на Османската империя,можеш да продаваш нивите си и да ги оставяш в наследство, и да се съдиш с турчин в държавен съд.Не можеш да наречеш поредната от десетки войни между две империи – ОСВОБОДИТЕЛНА! Тези две думи са ни осъдили на проклятието – стотици години много българи да губят достойнството си и да се поставят в услуга на т.н.ни освободители,че и да се гордеят с това!!! Такива предадоха Левски и го качиха на бесилото !Без капка срам,зарди РОБСТВО и ОСВОБОЖДЕНИЕ,за което той е предупреждавал!Тези две думи са ни накарали и да прегърнем с две ръце съветския държавен капитализъм/под маската на комунизъм,развит социлизъм и др.глупости/.Ако тези днешни рупори на петата руска колона са добре подплатени с пари,фирми,власт,лични партии и постове,то думите им са предназначени за останалите,които живеят бедно,но са закърмени с тези две кухи и коварни думи.Никой не вижда системните причини за нашите неблагополучия – национални катастрофи,краен комунизъм и безкраен преход,и не иска да се пребори с тях.Ето и ГЕРБ,в името на привличане на електорат за предстоящите местни избори заявява,че е против промяна в учебниците по история.Всичко в тази държава е на парче.България – кучета я яли.Може би ви ставам досаден,но така ги виждам нещата.Руското влияние непрекъснато намира много удобни пристани и влажна почва за проникване,но никой до сега не се заема да да ги формулира или премахне.Системно,до корен,а не на парче!

 5. Ахилесовата пета на Сидеров му е под шапката!

 6. Това руско мекере и национален предател Волен Сидеров защо го канят по телевизиите.Кой го командирова в Крим -Москва нали.От къде накъде ще говори от името на България.Къде е Цацаров да го привика за *национално предателство*.Този малоумник може да направи само бели на България.Много евтино иска да продаде България -за 66 милиарда.Няма ли психиатрия в Б ългария,която да го прибере за лечение.И какво,ще излизаме от НАТО и ще върнем донаборната служба ,за всички младежи.И после в съиуз с Русия ще воиуваме,където те ни кажат.Вече го правихме.През 1968 в Чехия.Добре,че чехите не стреляха,иначе курбан щяха да си идат хиляди български младежи.
  Не го ли е срам малоумникът Сидеров да ходи на паметника на В. Левски.
  Левски е ненавиждал точно такива национални предатели,като Сидеров повече от турският башибузук.
  Към ММ
  Това са киор фишеци.Къде са пътищата за там,инфраструк. и най важното,кой ще иде там и за какво.

 7. Сидеров е много прав.Защо простите и тъпи Американци и Англичани не защитиха Украина

 8. Освен познания, човек трябва да може да си прави изводи за да поумнява и помъдрява. Да употребява сивото си вещество по предназначения, а не като оперетния кресльо повтаряйки демагогски твърдения и откровени лъжи.
  Българското фашистко чучело Сидеров колкото и да се надскача, за да прилича на руския дребосък с нежното име Путин(ката), си остава джавкащо помиарче. Но – Сидеров е ясен! Той си отработва сумите, които господарят му дава! И лае там, където от Русия му кажат, по когото му кажат.
  Какво прави БНТ обаче в подобни ситуации?? Защо дава толкова много време от ценното си телевизионно такова? Защо ведещите не са подготвени да поставят кресльото на мястото му с фактите?! Защо изобщо го канят в студиото и му дават трубуна?!? Защо харчат субсидията си за толкова откровено корумпирани “политици” като популяризират болшевишката им пропаганда??? Докога водещите на предаванията по БНТ (частните телевизии си се финансират както намерят, не от субсидия от бюджета т.е. от данъците ни) ще се явяват неподготвени за разговорите, които водят с гостите си? Докога ще замазват кретенизмите на недоразумения като въпросния фашист Сидеров?? Докога ще им дават трибуна на тези продажни синковци???

 9. За мен е супер загадка обаче… Ясно е като бял ден Кои са истинските Българи.
  Защо част от народа се държи като изкукал и гласува за боклуци??!!

  Да го кажа по-ясно, когато болен-лидеров покаже поне наполовина толкова истинско родолюбие, ерудиция, смелост и достойнство, колкото г-н Инджев, тогава ще кажа евала!

  Между другото, тази история със 66 те милиарда май дойде от мой коментар във Днес.бг. Един ден преди тоя изрод, да се изрепчи, Аз написах “дайте на мен и ще има не 6 а 66 милиарда. Дори се подписах с името си. Интересно но на другия ден, чета моите думи в писмо на В. Сидеров. ХаХа
  Другарю Сидеров, искам си хонорара 🙂

 10. Лицето Сидеров е известно още като “Бялата Златка”- не заради белите му коси / които впрочем умишлено третира в този цвят във фризьорски салони/, а заради пристрастието му към едни определени бели субстанции.Та въпросната Бяла Златка се е измъкнала от казармата не и без съпорта на активната борка – майка му. Тя наистина се казва Стела, а дали само името й е еврейско, те си знаят. Бързам да кажа, че аз лично нямам еврейски предубеждения и цялата антисемитска реторика искрено ме вбесява и отказвам да повярвам, че в 21-ви век е възможно такова етническо говорене и противопоставяне. Не мога да преценя кога този господин се е припознал като православец, но ще трябва да го броим за такъв едва след гологъзата му фотосесия, в която очевидно няма нищо православно, хеле пък благовъзпитано, дори да отмахнем православната конотация. От друга страна погледнато, разголената фотосесия май се оказва безкрайно показателна и същностна за този човек- акъл и образование няма да му тежат, останал му е един гол ….комплекс, който дори не е така съществен. Ако ме разбирате…

 11. Както всички разумни българи знаят, държавната телевизия на България-БНТ е комунистическа( категорично доказан факт от г-н Инджев).
  Днес тя потвърди това доказателство с поканата на глашатая на комунистическата партия г-н Сдеров. Той същевременно е глашатай (порт-парол) на новоболшевишката власт в Русия.
  Понеже е луд(самия Сидеров не го знае), комунистите го използват в режим “under cover”, казано с други думи, в стила на литературния герой Мунчо.

  По този начин комунистите чрез своята комунистическо-държавна телевизия лансират пред публиката своята пропаганда, но под прикритие.
  За двойно прикритие е приложено изкуственото опониране, което задължително бе оформено като неуспешно. Победителя е Г-н Сидеров. Просто БНТ не може да режисира друг вариант.Не положено(рус.)!!!!!!

 12. Към ММ
  Каква Сапарева баня,какви 5 лева ,какъв балнеоложки курорт.Пустош,драки и ерозирала почва.Трябва да минат 100-150 години там да се облагородява и строи за да се получи нещо.И пак няма да се стигне като в Чехия -Карлови вари или Марианске лазне/Мариенбад/ или МонтеКатини в Италия.Само ще перат пари руснаците.

 13. ВолЭн Николаевич и бандата му отдавна са се превърнали в нещатни актьори за руските пропагандни телевизионни канали.
  Всеки един техен маймунджилък бива прилежно отразяван от машината за зомбиране на руското население.

 14. Към г-жа Иванова:Ако ми позволите да допълня,Волен Сидеров го наричат “бялатанЗлатка”и за това,че интелектуално е на нивото на “черната” и “русата”Златки,от така нареченият “елит”.

 15. Към CIA:

  Аха! Щом и отговорният за политическия алъш-вериш между Русия и Гърция барон Тютюнхаузен е дошъл у нас – това означава, че се работи по новата цигарена опаковка с исторически аналог ‘БЕЛОМОРКАНАЛ’. Остта ще е с чупка в кръста Москва – Атина – София. С предупреждаващ текст с нео-евразийски готически шрифт – ‘Европейский союз вредит вашему здоровью’.

 16. моля по-горе да се чете ‘оста’
  темата ‘Бялата Златка’ винаги ми вчернява деня

 17. Прочетете тази статия от шефа на румънското външно разузнаване. За пореден път се убеждавам, че Дунав мост- 1-2 трябва да се измерват със СВЕТЛИННИ ГОДИНИ! Толкова е Румъния пред нас в ясната си позиция спрямо руската агресия!

  http://www.mediapool.bg/badeshtiyat-shef-na-rumanskoto-razuznavane-predupredi-che-ungariya-e-zaplaha-za-es-news230856.html

 18. Пичове,вижте какво правят румънците!
  Около 200(двестя) парцала от кметове до министри са разследвани,от които към 30 броя вече лежат ефективно,от целия полит спектър!
  По бай тошово време имаше един лозунг: “Дела,дела и само дела!”

 19. наръчник за всеки който се смята за русофил – на чист руски език, изречен от руснак живеещ в русия пред руска медия:

 20. Тази сутрин открих първия смислен анализ на общо взето кекавия разговор ‘за’ и ‘против’ въоръжаването на Украйна, който се разгръща около дихотомичното ‘или – или’; или санкции/с изчакване или незабавно въоръжаване, или Меркел пак пие чай 3.0 с Путин или US раздрънква най-сетне чайниците.
  Анализът е публикуван от вашингтонския ‘Johnson’s Russia List’. Едно време на Запад Александър Дугин изпълзя оттам, набрал скорост с политически коментар в ‘Russia in Global Affairs’. Г-н Инджев ни припомни далечната 2004 на Дугин, малко след изборите в 2003, когато Държавната дума не му издума добре.
  Та ето линк към коментара: http://russialist.org/arming-ukraine-a-dose-of-realism/ Съжалявам, че нямам време да го преведа за всички нас тук. Малкият ми син пита: ‘Kъде точно отива цялото това време?’

 21. Като изключим безпомощното джафкане на Белия пудел, г-н Инджев е осветил една наистина крайно тревожна тенденция. Кремълската пета колона се е активизирала до макс, редиците са стегнати и всички домашни отпуски са забранени (който е служил войник в БНА, знае какво казвам, а “скатките” като Белия пудел да потърсят кой да им обясни:) Неслучайно тяхната активистка, даскалицата по руски език от Самоков, др. Й. Фандъкова, им е издала разрешения да събират антибългарски кресльовци пред Президенството ВСЯКА събота чак до 3 март!

  На този фон отпратките, дадени от колегите “МАМ” и “СІА” са повече от тревожни. Превеждам в прав текст за онези, които от невежество или умишлено се опитват да ги омаловажат с някакви празни приказки за инфраструктура, чукари и трънаци. Хора, става дума за СВЕЩЕНАТА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ, за която дедите ни са лели кръвта си, за природни дадености, които са практически безценни. В единия случай руски олигарх от ГРЪЦКИ произход, приятел на Путин, слага ръка на българския тютюн. Който не знае или го мързи да порови за информация – българският тютюн “ориенталски” и “басма” е задължителна част от микса на всички цигари и голяма част от тютюните за лула и пурите ПО СВЕТА, без него те просто не стават за пушене. Неслучайно преди 9.ІХ тютюневите компании “Никотиана” и “Томасян” са имали статута на стратегически, също като БДЖ!

  Относно Сапарева баня – ами там се кани да се развилнее фондацията “Закон, справедливост, милосърдие”, създадена и състояща се от бивши и действащи биячи на 1чоченцето от Кремъл. Вижте, моля, в “Гугъл мапс”, какъв е пътят до Сапарева баня, до Самораново е магистралата Е79, после вляво е второкласен път А62, който без много пари може да се превърне в магистрала (особено ако става дума за комфорта на “съветските другари”). Да се правят сравнения с Монте Катини Терме и Карлсбад и заключения от рода “какви 5 лева, това няма да стане още 100 години”, е просто нелепо – НЕ БИВА да се позволява на руските павиани-нашисти да заграбят единствения в континентална Европа гейзер с минерална вода 102 градуса по С и да го оградят със “забор”, както сториха с Росенец, Камчия и с един огромен терен до Чипровци, за който тепърва ще се чува.

  Руската (и на петоколонския й слугинаж) агресия срещу България трябва да се изобличава всеки удобен случай. Затова утре съм пред Президенството с жената, кучето и колкото приятели успея да събера!

 22. Еveryone else и малкият син е гений. С твое разрешение включвам го в лексикона си конгениалното: “Къде то

 23. Продължавам. “Къде точно отива цялото това време”.
  Това ме вдъхнови допълнително и за утре 11,00 часа пред президентвото съм осигурил една тайфа от приятели с кучетата си всички заедно да подкрепят евроатлантическуият избор на България. Не на евроазия. Петоколоннците- чемодань, вокзаль, масква.

 24. Заплахата за Украйна от страна на Русия вече прерасна в заплаха за Европа и света. Основната причина за това е нерешителността на Запада по отношение на Русия. А защо Запада е нерешителен, ами защото той няма лидер. Всички чакат президента на държавата която от 6 години е без президент САЩ да поведе Запада в битката му за усмиряване на Русия. Видя се че Минск-1 и Минск-2 не струват и пукнат грош и само подтикват Путин да продължава с агресията си виждайки слабостта на политическия елит на запад. Заканите за нови санкции, за отключване на SWIFT за Русия при неспазване на Минск-2 изведнъж преминаха в гробно мълчание от няколко дни. Всичко това кара агресора да бъде още по-агресивен. Иска ми се да ви предложа и интервюто на литовския професор Ландсбергис специалист по Русия, който споделя своите виждания за войната в Украйна и нейния изход, ако нерешителността срещу действията на Русия продължава.
  http://www.lrt.lt/naujienos/novosti/38/93452/landsbergis_zapad_tak_glup_chto_putinu_uzhe_ne_nado_ego_durachit_

 25. АЭРОФЛОТ:
  Прав сте и в четирите си параграфа.
  И понеже говорим за тютюна: нека си спомним стачката на тютюневите работници в Пловдив от 1953 г. потушена жестоко с заповед на генералният секретар на окръжния комитет на партията Иван Пръмов, заповядвал разстрелите. Преди години успях да намеря два вестника отпечатани тогава, които пазя. В тази връзка, не знам какво се случва с тютюневите складове в Пловдив на ул. ‘Иван Вазов’. Успях да ги видя преди година; сградите са впечатляващи, но оставени на саморазрушение, явно с намерение да бъдат разиграни на търг и купени за стотинка в носна кърпа. Някои знае ли нещо?

  Приятели, повече от всичко ми се иска да съм с вас утре. Далече съм, но мисълта за нас е около всички други неща тук. Благодаря ви от сърце, че сте заедно на площада и заради мен.

  Към Георги Николов: Изречението на малкия син е твое! Между другото, той нарича Иво Инджев ‘The Guy’.

 26. Благодаря за отговора. Приликата Ви със Генерал Христо Луков е ясна и нека народа да знае. България я има и ще я има защото България не е държава на 5 години. Това, което е завещал Хан Кубрат на синовете си не трябва да се забравя.
  Тези, които искат единство със Путин да си ходят при него. Има достатъчно място за тях в широката руска степ. Виждам как тяхното бясно лаене отрезвява главите на все повече сънародници и не е далече деня в който народа ще им потърси сметка за бедите, които понася от тяхното предателство. Да живее България и Българския Народ!!!

 27. everyone else и всички приятели

  Вижте, кой е цъфнал в ОФ НЮЗ! Суперкретенът суперсветовен суперинтелектуалец, мръсник, паразит и шарлатан ноам чомский! Ако прочетете докрай идиотщините му, направо ще ви се прииска да пиете по едно на сладка приказка с волэн сыдэрав-повече би се понасяло… Гнус!

  http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1%8E_66/%D0%A1%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BF-%D1%81%D0%B2%D1%8F%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D0%BD%D1%83%D1%86%D0%B8-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1%8E-%D1%81-%D0%9D%D0%BE%D0%B0%D0%BC-%D0%A7%D0%BE%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8_465132.html

 28. АЕРОФЛОТ
  Погрешно ме разбрахте.В България е разрешено чужди фирми да строят курортни комлекси.За да привличат скъпи туристи тези комплеси трябва да се изградят с огроми средства.Иначе ще има само туристи от Македония и Гърция.Не ми приятно да срещам руснаци в България.Но какво да се прави.Само санкции и то Европеиски могат да спрат руски инвестиции в

 29. Изненада ме Стамбо. Отварям очи и какво да видя: ‘Gnome Chomsky the Garden Noam’!
  Все по-добър, вече звучи като Ванга.

 30. Съгласен с Велимир. Та това нашето елит ли е БКП? И неговите производни на които в днешни дни поколенията благоденствуват и си живуркат на запад с пачките от разпродадена България. Дядо и тате ги уредиха с охолен живот а те днес изпълняват смъртните присъди на българина. Така както в миналото техните деди от ДС елеминираха невинни хора и елита на нацията ни.

 31. Видео от събитието днес. Според сестра ми, има я на снимка, добре са я изкарали и за това, благодарство от нейно име, около хиляда патриоти т.е., “с пъти, пъти повече” са били от агитката на бсп-то и батака.
  Давам и линк към фотогалерията на Дневник. За най-големите информационни сайтове БТА и Фокус такова събитие няма. Позор!
  https://www.youtube.com/watch?v=MtTGRRUEG0Y#t=93

  http://www.dnevnik.bg/photos/2015/02/21/2477234_fotogaleriia_protestut_stop_na_kremulskata_agresiia_v/?p=0#addcomment

 32. everyone else

  Хубав беше митинга днес!…Ей, така, знаех, че съ-блогерите на Иво сме там-телом и духом…
  А за тов. ноам чомский-прав си, има какво да се очаква още от него. Например- идиотът-фен на Пол Пот!- да докаже с лингвистични методи- че само САЩ и никой друг в лицето на консервативните републиканци носят пряка историческа вина за изчезването на динозаврите и саблезъбите тигри, за изригването на Везувий и потъването на ТИТАНИК, но само Ал Кайда и ИД могат да оправят тези империалистически поразии!
  Издигам девиз-заплатата на проф. чомский- в севернокорейски вонове, а менюто му- според порциона в Кимовия ГУЛАГ!

 33. Георги Николов и Стамбо:
  Благодаря ви за обратната връзка и линковете.

  Стамбо, като говорим за екологично замърсяване; спомни си публикацията на (еманципирания от цивилизация) Оливър Стоун от декември миналата година? Значим епизод в анти-американската кампания, където на децата се разказва The Untold History of the United States, а на Бжежински му изсипват на главата кофа с помия. Видео камерата по холивудски на върха на копието. Коя грандиозна конспиративна мисъл мислиш стои зад това безумие? –
  Gnome Chomsky the Garden Noam.
  Encore et toujour.

 34. Към D.Savova

  Относно Сапарева баня и други:

  Фонд “Закон, справедливост, милосърдие”,който ще бетонира, огради и презастрои горещия минерален извор, е фонда на Руското министерство на правосъдието, т.е. на руската държава.
  Законно и безопасно ли е мафиотската руска държава- агресор да притежава огромни площи земя в България? И за какво ТОЧНО ще ги използва?

  Хърватия имаше подобни проблеми с изкупуване на територия от руски фирми и успя да ги реши със законодателни промени:
  Искаш да си купиш 10 дка земя, която си си избрал на първа линия на Адриатическо море? Тогава, реципрочно, Хърватския бизнес трябва да получи 10 ДКА на първа линия на Черно море, там където си избере, например Крим, Сочи, може и Плисецк 🙂 И за да печели от инвестицията си, може да отдаде терена под наем примерно на Фонд “Закон, справедливост, милосърдие” на ЦРУ да си милосърдства там!
  И о,чудо! Интересът на руски фирми към хърватското крайбрежие изведнъж рязко спадна:)
  Но Хърватите са си избрали достойни жени и мъже – Държавници!

  Защо и ние да не приложим същия подход, докато не е станало късно и сибирската мечка не е разкъсала и погълнала окончателно земята ни?
  Защо да не променим зоконодателството си напр.така, че фирми и граждани на държави ИЗВЪН Европейския съюз да не могат да притежават, а само да наемат, земя и недвижима собственост в България?

 35. За Сапарева баня
  Абсиулиутно сте прав.Това трябва да влезе в закона за земята.Но трябва да са отнася не само до земеделска,а и до тази в регулация.Земя се изкупува само от фирми и лица от ЕС .Останалите могат да инвестират само под аренда/китайци,араби,руснаци/.Нали това искаха и БСП.Сега трябва да го подкрепят.

 36. майор иванов, Ю се пише от копчето \ и |. (гледам, че се мъчиш с тая фонетична клавиатура) 🙂

 37. Диване
  Благодаря ти ,много си добър.Но при мен /и/ *таково животно нема.*

 38. В щаб квартирата на Кей-Джибри няма ли някоя по-модерна кийборд ?? 🙂 Ако искаш да ти пратя 😉 как сега ще пишеш, Я Люблю тебя ? 🙂

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.