Скандирането “Капеесес бекапе” днес е “бесепе а така”

Бойни (групи от ) баби и дядовци, подкрепени от журналист и каратист (Ал. Симов от в “Дума” и шефа на пловдивските чегеваристи Павел незнамкойбеше, представен на последната снимка да чете от листче) отново са мобилизирани да защитават Русия от България. Техните началници са им резервирали място пред сградата на президентството в София до 3 март и те трябва да уплътнят графика с рехави, но пък всекидневни прояви.

Прав е Сидеров за повиквателните и мобилизацията. Повикват ги и ги мобилизират бойците на шумния фронт в защита на горката Русия, застрашена от ужаса на българската агресия. Едно време при подобна мобилизация беше прието да се крещи “капеесес бекапе”. Днес българско- съветската дружба е прераснала в съюз между БСП и “Атака”. Направо от снимките се усеща скан(д)ираният лозунг “бесепе а така”!

US войник пронизва Пипи на проруска демонстрация. Защо? (снимки)

Знамената на БСП, “Атака” и Русия отново заедно в подкрепа на Путин

Снимка БГНЕС

Снимка БГНЕС

Клуб Z

Няколко десетки граждани отново протестираха пред сградата на президентската администрация с искане България да напусне НАТО, на територията ни да няма чужди военни бази и правителството да подкрепи политиката на Русия в Украйна.

Първоначално събитието бе организирано като контрапротест на вчерашното събитие – няколко стотин души протестираха срещу агресивната политика на Русия и декларираха привързаност към евроатлантическата ориентация на България.

Традиционно за такива събития бяха издигнати ликът на Че Гевара, петолъчки, сърпове и чукове и… картинка на американски войник, който пронизва с щика си Пипи дългото чорапче. Не стана ясно посланието на този плакат.

Говорители на днешното събитие бяха бившият депутат от БСП и дългогодишен общински съветник Борис Цветков (вдясно), както и журналистът от в-к “Дума” Александър Симов.

След като вчера ораторите цитираха исторически данни и изказвания за негативната роля на Русия в българската история, днес цитатите бяха в друга посока: “Кат Русия няма втора, тъй могъща на света. Тя е нашата опора”, П.Р.Славейков.

Протестиращите се обявиха против “чужди военни бази” на наша територия. Такива всъщност няма. През 2006 правителството на Сергей Станишев подписа споразумение със САЩ за използване на три съоръжения, но те остават българска собственост.

За пореден път знамената на БСП, на “Атака” и на Русия се развяха едно до друго. 

29 мнения за “Скандирането “Капеесес бекапе” днес е “бесепе а така””

 1. Чудесно казано, Г-н Инджев!

  Бих добавил ‘БСП, СЕ СЕ СЕРЕ, А ТАКА!’

 2. БСП да му мисли.Аз съм сигурна,че мислещата част от интелигентният електорат в това число и Станишев не споделя лозунгите на тези безмозъчни същества.Те познават Русия по добре от мен,нейната агресия и безпардонност.Станишев чакаше цял ден пред вратите на руските управници и пак не го приеха.С тези диваци ли ще ходим отново.Имат деца.В Русия не ги изпращат да учат.А такива като Мая Манолова, тъпа гъска,трябва да се турят по назад в листите им.
  Този път няма да им дадем България.

 3. Отврат!
  Тези безродници какво правят в България (???????????????????) та не си ходят в милата им фашистка родина Русия?

 4. Дръж се бат’ путин, подкреплението идва. Няма да те изоставим в такъв тежък момент!
  Сложихме балатум върху паркета; и внуците на другарите от отряда ‘чавдар’ помогнаха децата, кой с к’вото можа. А! и много скоро ще имаме ново попълнение в редиците: то хич не бива да се казва предварително, ама другарят симов е бременен. Имаме и снимка!

 5. Разбирам ги тези от днешния протест, те просто си бленуват за тоталитарния режим, за строя който налагаше със сила мира в Унгария, в Чехословакия, а най-напред в България. Никога няма да признаят, че именно тоталитарния режим, който за съжаление и в момента продължава да участва в управлението на държавата прогони над 1млн.българи зад граница.

 6. Добре де, каква им е …. диагнозата на тези хора. Изгода от това едва ли имат.

  Този митинг изглежда рехав, но по-страшното е, че извън него има страшно много хора, които са в някакво коматозно възхищение от “могъществото” на големия брат.

 7. Какво човешко падение,какво невежество лъха от тези снимки,слава на Бога броят се на пръсти

 8. Снимките окончателно ме отказаха да съм словоохотлив.
  ДГД и у киреча.

 9. Тези хора от снимките са врагове на нацията ни. Чудя се как може да са толкова объркани и слепи…

 10. Ще започна все по-често да го повтарям… Тези индивиди, почти съм убеден, попадат в някой от текстовете за държавна измяна(пише го, но не съм сигурен как се тълкува..?)! Начело в списъка е болен к**во, нататък може да продължите вие…

 11. Напълно (и за кой ли път) подкрепям колегата С.БРАТАНОВ.

  Като за начало Г-н Главният Прокурор може да започне, като минимум, с това:

  “Чл. 98. (1) Който подбужда чужда държава или обществена група в чужбина към война или друго враждебно действие против Републиката, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.

  (2) Същото наказание се налага и на онзи, който извърши действие с цел да предизвика война или друго враждебно действие против Републиката.

  Чл. 104. (1) (Доп. – ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. – ДВ, бр. 153 от 1998 г., изм. – ДВ, бр. 26 от 2004 г.) Който издаде или събира с цел да издаде на чужда държава или на чужда организация информация, представляваща държавна тайна, се наказва за шпионство с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна.”(НПК на РБ)

  При добро желание може и още. За волен николович – напр. бруталните му нарушения на обществения ред, самоуправствата, когато “проверяваше” лични документи по улиците на София, и накърняване престижа и доброто име на българския депутат (не знам по кой член, но г-н Цацаров, като главен прокурор, сигурно знае по-добре).

 12. За целодневно участие на контрапротест през лятото на 2013г. АТАКА даваше на младежи по 40 лева, бутилка минерална вода и парче пица (знам го от първа ръка). Като гледам горните снимки, последното мероприятие на лэвэнть cьйдерав трябва да му е излязло доста по-евтино – две дузини метли с дълги дръжки от магазина за един лев и две чинии боб за cашка cьймав.

 13. Edin Mnogo Dobur komentar ot chitatel na Dnevnik s psevdonim ‘sashobal’: През 971 руските орди разрушават Плиска и България пада под Византийско иго. През 1552 Иван Грозни разрушава Казан и Волжка България. Във войните си с Турция руснаците отвличат десетки хиляди българи за крепостни. Русия е против създаването на Екзархията в 1870. Плащаме и войната 1877/78 с 32 тона злато. Против Съединението е и изтегля офицерите си преди войната със Сърбия. Детронира Батенберг, искащ независима България. Напада ни през 1916 и е бита. Организира метежа от септ. 1923 и плаща взрива през април 1925. След 1944 избива елита и прави от България коцлагер. За 45 г разорява България и днес продължава да я ограбва. За всичко това – като българин – аз мразя Русия! А вие защо я обичате, предатели?

 14. Към Ulian:
  Беглото споменаване на фактите в коментара, който цитирате, е само песъчинка от огромното количество факти от същия характер, които читателите ще имат възможност да видят събрани скоро в “Течна дружба 3”

 15. Няма да се уморя да се повтарям, потретвам и т.н. но докато има Американски Политици като Джон Маккейн, надеждата умира последна. Само се питам и отговорът отсега отнийде не видя къде са нашите. Изключението е Росен Плевнелиев.
  http://news.yahoo.com/john-mccain-m-ashamed-country-m-ashamed-president-175342180.html

 16. Веднага побързаха да направят интервю по БТВ с шефа на сидеров – кобзон.Как му били отнели правата и “неговата България”.Аз пък си мислех , че България е на нас българите , които обичаме страната си, а не поробителката и.Продължават да насаждат представата , че намесата в политиката на държавата ни, било любов.Да водиш кампанията на най-фашизоидната партия, която всички знаят, че е платена с руски пари и да наричаш украинците – “фашисти” – меко казано е параноично.
  Слугинажа на българските медии е отвратителен.

 17. Президентът реши: Свиквам референдум с местния вот ?????????
  Надявам се няма да направи някоя Глупуст и да ни вкара отново в Комунизъма, където гласувахме под строй.
  А защо не включи и въпроса Искам ли да съм Свободен човек или Слуга ? И да въведе критерии за слугуване.

 18. Сега е моментът, когато започна дело срещу Волен Сидеров за нанасяне на лека телесна повреда на полицай във Варна и непристойно поведение срещу дипломатическо лице, съдът да поиска и започне процедура за отнемане на българското гражданство на Волен Сидеров и експулсирането му от страната за тероризъм.

  Сега е моментът да му се отнеме българското гражданство за национално предателство!

  ОТНЕМАНЕТО НА БЪЛГАРСКТО ГРАЖДАНСТВО НА ВОЛЕН СИДЕРОВ веднъж завинаги ще оттърве Българския парламент от унизително присъствие на един перманентно надрусан от страх национален предател.

  Основания за съда има предостатъчно: нагли опити за отклоняване на България от цивилизационния й избор – ЕС и НАТО и силовото й присъединяване към чуждата на българския манталитет и интереси Евразия, демонстративно поругаване на европейските символи, когато си позволи да изхвърли от парламента знамето на ЕС, лобиране в полза на икономическите и политически интереси на чужда държава-ЮП и Белене, опити за силово проникване и превземане на сгради на държавни институции – МС, за което всеки друг гражданин би бил веднага арестуван и прибран (в затвора или в лудницата), изземане функциите на държавни институции като полиция и армия – блокиране на улици, спиране на граждани и принуждаване да му показват личните си документи, поругаване с фашистки сборища на святи за българската памет места като паметника Левски, целенасочен стремеж за усложняване на дипломатическите отношения между държави- партньори в ЕС( публичното малтретиране на френския културен аташе във Варна и расистки обиди на брюкселската администрация), проповядване по национални електронни и печатни медии, в разрез с българската конституция, на етническа омраза и разпалване на етнически и религиозни конфликти ( организиране на побоища около джамията в София)….все действия , отговарящи на децифиницията за тероризъм, която освен лишаване от гражданство предполага и ЕКСПУЛСИРАНЕ на лицето.

  Крайно време е да се започне такава процедура !!!

 19. Има нещо много обнадеждаващо и оптимистично в тези снимки, а именно че след 10-15 години, когато “твърдият електорат” на БСП, представен най – вече от червените бабички от първата снимка се стопи, всички тези чегеваристи, путинисти и прочее полуидиоти ще останат не повече от шепа лумпени. БСП анализират последните си слаби представяния на избори – какво чудно има? Избирателите ви няма да доживеят до края на второто столетие на партията, колкото и да ви се иска.

 20. Мдааа,както е видно от колажите по-долу,сенатор Маккейн с право се срамува.
  С тая левандула Обама,Барак Хюсеинович вече и руснаците взеха да си правят гаргара.

  http://topwar.ru/uploads/images/2014/160/hqyx129.jpg

  http://rustoria.ru/images/content/w700/aa/aa3c7176e3c7e3d5daa8b19a050cde92

  http://img-fotki.yandex.ru/get/9832/247296017.0/0_1665f2_fc118aa7_L.jpg

  http://www.zarubezhom.com/Images/Obama-Ezhov.jpg

  http://politikus.ru/uploads/posts/2014-04/1397676565_putin.jpg

 21. Боже какви физиономии самол Мъчно да му стане на човек, че са представители на човешката раса

 22. Братия! Няма да се дадем на руската измет! Никога няма да бъдем роби вече!

 23. Минавах от там – жалка работа.Пуснали песента “Пусть всегда будет солнце…”Достойно беше да продължат с песента за крокодила Гена и Чебурашка.

 24. Мдааа,както е видно от колажите по-долу,сенатор Маккейн с право се къса от смях.
  С тая левандула ПИЧКИН вече американците взеха да си правят гаргара.http://cs623623.vk.me/v623623296/1c69/_9yS-ltZkK0.jpg https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10421631_819573384758275_1699026819623161669_n.jpg?oh=36e5ff9e5b485b89e7b34883a06ec2bc&oe=55E43600 https://pp.vk.me/c616421/v616421768/dfb9/lx46LJzGnVA.jpg http://g.io.ua/img_aa/large/2898/39/28983942.jpg http://demotivation.me/images/20110129/c6xao9mqothr.jpg http://anekdot.kozaku.in.ua/uploads/posts/1419767605_rasha.jpg https://pbs.twimg.com/media/B4MRdihIUAAGrd8.jpg:large http://newzz.in.ua/uploads/posts/2014-01/1389991017_69dc9321c83ec474b52c8a36cc9e1409_a8cb3fca9a5a7317a37accc041733132.jpg http://cs623227.vk.me/v623227681/1c37c/Q_4lGmhNsRA.jpg http://media.cackle.me/2d822aa1dad94829cdc5286295de1329.jpg https://i.embed.ly/1/display/resize?key=1e6a1a1efdb011df84894040444cdc60&url=http%3A%2F%2Fpbs.twimg.com%2Fmedia%2FB8ygftSCUAEqcVJ.jpg http://s00.yaplakal.com/pics/pics_original/9/5/0/2785059.jpg http://img-fotki.yandex.ru/get/5412/319762282.25/0_10c934_36b6ca85_XL http://cs622220.vk.me/v622220712/30093/J8U1fyZedds.jpg http://cs619720.vk.me/v619720921/d510/dg6jawWIWAI.jpg http://cs625316.vk.me/v625316482/23ec0/BWwb-NUwfaQ.jpg http://cs620729.vk.me/v620729544/1daf4/hCqBfjbvKtY.jpg http://ic.pics.livejournal.com/irwi99/26701685/59468/59468_original.jpg http://durdom.in.ua/public/main/photos/photo_53265.jpg https://pp.vk.me/c625828/v625828783/9893/aGJgp0RaFLs.jpg http://i077.radikal.ru/1411/da/11cced2e11bb.jpg

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.