“Класикът” Сидеров пророчески се беше предсказал във в. “Демокрация”

Когато слушах Сидеров да се хвали миналата седмица в едно телевизионно студио като класик на българската журналистика, смътно се съгласих, че имаше нещо такова…Имаше някакъв негов афоризъм в заглавие на в. „Демокрация”, писана в периода, преди от антикомунист да стане върл националист, антисемит, фашизоид, русофил и …борец срещу украинския „фашизъм и антисемитизъм”.

 

И ето че се сетих: „ Няма по-добър фашизъм от комунистическия”, беше казал този „класик” на българската журналистика, който извървя пълната окръжност от антикомунист до …герой от собствената си статия, в която определя комуниста като най-добрия фашист. И както знаем доказва с дела тази своя сентенция: в днешно време марширува заедно с другарите си от БСП на митинги в защита на фашистващия Путин.

20 мнения за ““Класикът” Сидеров пророчески се беше предсказал във в. “Демокрация””

 1. “Путин vs Гитлер — 17 сходств”

  http://anvictory.org/putin-vs-gitler-17-sxodstv/

  и в добавка към горното:

  “Путин с откровена закана към Запада”

  http://frognews.bg/news_86518/Putin-s-otkrovena-zakana-kam-Zapada/

  Един хамерикански сенатор наскоро беше коментирал,че ако оценим санциите срещу путин по десетобалната с-ма,до тук сме някъде на 2 или 3…
  Десетката е спиране на SWIFT мрежата на кагебиста.
  В същото време “опълченците” победоносно продължават да късат все по-нови парчета от Украйна и след стратегическия жепейски възел Дебалцево,чакайте стратегическото пристанище Мариупол.
  Хюсеинович може да продължава да си бара кайсиите!

 2. Така е. Неща, звучали абсурдно, стават факт. Преди месец Бареков се отрече от себе си. А миналото лято беше в “Неновините”.
  Нехранимайковци и майкопродавци.

 3. Комунизмът и фашизмът са двете страни на една и съща монета.

 4. Британският в. «Дейли мейл» (The Daily Mail) прави достоверни сравнения между Путин и Хитлер. И не намира разлики:
  – Путин заявява, че Крим винаги е бил руски, както Хитлер твърди, че “Немското население на Судетите беше и остава немско»;
  – Путин заплашва, че Русия ще си отмъсти на Запада за икономическите санкции. Хитлер тогава е казал, че «като истински националсоциалист съм свикнал да отвръщам на удара с удар»;
  – Путин твърди, че няма намерение да завладява други райони на Украйна. Хитлер също заявява, че амбициите му не се простират отвъд Судетската област;
  – през 2014 г. Путин казва: “Не вервайте на онези, които се опитват да ви плашат с Русия и които викат, че след Крим ще последва инвазия и в други украински области. Нямаме намерения да превземаме Украйна».
  През 1938 г. в речта си пред Райхстага след завземане на Судетите Хитлер заявява: «Германия няма интереси на запад, включително и спрямо Чехословакия… Границата между Франция и Германия е окончателна». След пет месеца Хитлер окупира цяла Чехословакия, а след година нахлува във Франция.
  През 1938 г. Европа повярва на Хитлер. Има ли основание да вярва на Путин през 2015-а?
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2583935/Keep-turf-Putin-tells-West-annexes-Crimea-Fears-new-Cold-War-Russian-presidents-defiant-comments-parliament.html

 5. Духовен водач на Болен е руският психопат проф. Александър Дугин, идеолог на „новото православно евразийство” и наставник на Путин. Проф. Калин Янакиев го беше диагностицирал като „православно-славянски ултразилот и фашизоиден болшевишко-уахабитски джихадист”.

 6. Не зная кой е духовният водач на Болен Сидеров,но със сигурност материалният му водач е руската рубла.

 7. Г-н Инджев, ето как таджикските другари си осигуряват електорална подкрепа за своите “ивенти”:
  http://www.bbc.com/news/blogs-news-from-elsewhere-31601731

  Предлагам и товарищ Сидеренко да събере своите симпатизанти зад стените на Софийския централен по показания от BBC най-напредничав евразийски почин:))

 8. Извинявайте но като кликнеш на картинката, излиза уеб страница но не и самата картинка от вестника и не може да се прочете.

  Колкото до в.сьдероф, прилича ми на байрекоф но в по-хард, крейзи-гейзи вариант. За всекиго по-нещо са направили политическите инжинери на демоно-крадцията.

 9. Би трябвало непрекъснато да осмиваме медиите, които все още канят този болен Волен.
  Пълна изолация – друг лек няма.

 10. До Борето
  Ако посзволите ще продължа и с помощта на мрежата квинтесенцията на изложената максима.
  “Това са двете страни на една и съща монета”. Национал-социализмът и комунизмът имат общ произход. Разликата се състои само в това, кои непригодни хора да бъдат избити в името на светлото бъдеще. Нацистите трепят масово по биологичен признак, а болшевиките – по социален, като и двете тоталитарни идеологии използват “научен” подход, за да оправдаят убийствата.
  В областа на вънната политика комунистите са интернационалисти, фашистите-шовинисти. При първите,
  интернационализмът е другото име на износ на революция, при вторите-шовинизма естествено преминава в неустоим стремеж за разширяване на “жизненото пространство”.

 11. “- Българско русофилство няма. Има рубладжийство. След Освобождението много от илюзиите за Русия се разсейват заради разпуснатото поведение на руските офицери, което е съвсем чуждо за строгия патриархален морал на българина. Настроенията срещу Русия се засилват и поради произволите на временното руско управление и наглата намеса на Русия във вътрешните работи на България и особено след Съединението, когато българите започват да се делят на патриоти и „русофили“. По това време дори такива русофили като Захарий Стоянов и Стефан Стамболов стават „русофоби“. Вазов проглежда по време на Първата световна война и пише стихотворението „На руските воини“, в което описва как взорът им „свети зловещо“ и ги упреква: „ Но идете вий настървени, / на грозни зовете ни битки!“ А накрая им пожелава свобода като тази на българите и за нея да живеят и да умират.

  През 20-те и 30-те години българите свързват Русия предимно с болшевизма там, с липсата на частна собственост, с липсата на независимост, с напълно неразбираемия колективен начин на живот. По това време има даже анекдоти и песнички, а между народа се говори, че мечтата на Георги Димитров била да види българина „с канче на казанче” – т.е., зависим дори в прехраната си.

  Що се отнася до днешните партии в България, които застават зад руските интереси, там службите за сигурност не си вършат работата, защото е видимо кой и защо ги финансира. И най-гротескното е, че тези партии, които работят усърдно срещу националните интереси на България, вкл. като делят българската нация и изправят отделните й елементи едни срещу други, имат наглостта да се наричат „националистически“.

  Но нищо ново под слънцето. Навремето червените фашисти се самонарекоха „антифашисти“. И в двата случая става дума за сталинисти, рубладжии, за безсрамни типове, които срещу заплащане работят за интересите на една чужда империя – и то империя варварска, империя изостанала назад във вековете, една държава, която в цялото си съществуване не е била друго освен деспотична или тоталитарна.”

  —————————————–
  Пълния текст на горния цитат е тук: http://www.faktor.bg/mnenia/intervyu/39515-daniela-gorcheva-merkel-dalzhi-obyasnenie-za-strannata-si-zavisimost-ot-putin.html
  —————————————–

 12. Не мога да се съглася обикновеното сребролюбие да се приравнява на какъвто и да е медицински статус. Плащат му на Сидеров, той си туря едно перде на очите, “па нема и нужда” и ги почва – излизане от НАТО, от ЕС, от географската карта, от Земята, от Вселената, абе за каквото там му е поръчано. Плащането от русияните върви усилно и в най-неочаквани посоки- например пияно баровете в София. Напоследък по тези заведения не можеш да се разминеш от “руски вечери”. Карикатурно е да гледаш как хора, които дори не разбират руски език, се пънат да се изживяват я като пАручк Галицин, я като афганец по Любе, “Белоруската гара” не са гледали по биологични причини, но и на тая песен се включват с наздравици- водката в чашите не е задължителна, обикновено е нещо шотландско. На утрето като изтрезнеят, отиват на работа във фирми, които са западни, щото русийски тука още не са открити, не са открити… Днеска се удивих от билборд, който рекламира подобно заведение- половината седмица предлага “руска вечер”, другата половина е отредена на “гръцка” такава. Гръцкото си е иновация, от където и да го погледнеш, но все пак и то си е платено, за всеки случай.

 13. До Тъпанарко: на Хюсейнивич единствената грижа е да осигури ядрената бомба на Иран преди да му изтече срока на (п)резидентството. И да набуте още повече агенти на мюсюлманското братство в администрацията. Това и пут.ин го знае и по тази причина си разиграва токчетата колкото може.

 14. Разсмяхте ме Санитаре. Опитах се да си представя Болен, приплъзващ пръстче по първоизточниците на Дугин. Бас държа, че ще бъде погълнат от окултната литература на кръга ‘Южинском переулке’ и заниманията с черна магия от ранния период на Дугин. Но ме развеселява идеята за Болен (2 мозъчни клетки, и двете меркантилно активирани) разсъждаващ върху проблема за битието у Хайдегер.

  Проф. Янакиев е точен, но още може да се добави.

 15. До .500 S&W

  Само Джонито Маккейн и подобни нему ги лекуват тея проблеми.

 16. “Мишо Шамара стана тираджия в САЩ”

  http://www.blitz.bg/news/article/321533
  =========================================
  А бе тоа не беше ли първа писта на контрапротестите по Орешарсково време!?
  Егати шамара дето им го удари на путерастите ‘Misho The Slap’,както сега му викали в щатско.
  А бе момче,на кому яйцата крепиш там зад океана при враговете на русия,ве еййй!?
  Бегом марш там в масква при путерастите!
  Еййй богу,като го прочетох това заглавийце съм се смял до сълзи,т’ва комуниста не е като човека!!!
  Пълна шизофрения!
  До оня ден т’ва мекере вдигаше джабала заедно с дементните контри,а сега при американците…
  Ама може да са го пратили с цел подривна дейност,че се задават още санкции на хоризонта,а пък ако врътнат и SWIFT-та и тогава става да си е..е м…ката.

 17. Болен не е чак толкова болен. Той е там където са парите.
  Мен ме интересува какво се случва с предизборните обещания за намаляване на партийните субсидии с възможност за строга отчетност на приходи и разходи. Още докато беше шеф на Сметната палата Валери Димитров обясняваше как нямали нужните пълномощия за подробна и задълбочена проверка на декларациите на партиите и липсата на законова възможност за търсене на отговорност. Надявам се все пак някога да бъдат приети нужните закони. На всеки българин трябва да стане ясно кой финансира рубладжийските партии.

 18. След като Европейският съд вчера осъди България да заплати глоба от около 18 000 лв заради изстъпленията на Сидеров и лумпените му около джамията “Баня баши” българският съд трябва да осъди Сидеров ЛИЧНО да заплати тази сума.
  И въобще крайно време е да се отнеме българското гражданство на това лице, за да не се товари държавния бюджет с подобни срамни разходи, накърняващи демократичния имидж на България.

 19. Едно време Маяковски казваше: “Унищожете глупаците, тарикатите сами ще умрат!” Сега просто трябва да им се спрат паричките. Не вярвам някой да ги финансира с дървените рубли, по-скоро в швейцарски франкове (любимата валута на Ленин). И тогава русофилството ще издъхне като преуморена кобила.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.