Русофилските танци на гроба на Стамболов се повтарят в България в чест на убийството на Немцов

Русофилските танци на гроба на гроба на Стамболов се повтарят днес в България по повод убийството на Немцов.

Нищо не изобличава грозната муцуна на руската пропагандна война в България повече от реакцията на реакционерите в защита на живия Путин от мъртвия Немцов. Тя се покрива сто процента със защитата на огромната и очевидно ( за целия свят) агресивна Русия от малката Украйна, на чиято територия се води не просто пропагандна, а истинска война с руски оръжия, с руски наемници в изпълнение на кремълската директива да не бъде допуснато украинците да осъществят направения от тях избор, потвърждаван многократно дори от самия проруски президент Виктор Янукович, да се присъединят към ЕС.
Напълно в стила и духа на демонстрациите в защита на Русия и от България, организирани в София с надеждата да се създаде впечатление за масова подкрепа на този абсурд, сега проруската пропаганда тук се опитва да оневини Путин за убийството на Немцов. За целта тя стъпва на фундаменталното юридическо правило за недоказаната вина, с което парадоксално „закопават“ самия руски диктатор, защото той би трябвало по тази презумпция най-малкото да е също толкова заподозрян, колкото всички останали заподозрени в рамките на многобройните версии за възможните поръчители и изпълнители на показната екзекуция на най-внушителния политически враг на кремълския вожд, под чиито прозорци ритуално беше извършено жертвоприношение на евразийската му диктатура.
Колкото и да разводняват пролятата кръв на един баща на 4 деца, какъвто беше Немцов, с многобройни версии за възможните извършители, няма как да скрият факта, че той беше главният политически опонент в самата Русия. При това Немцов се открояваше като фигурата, която е исторически доказаната алтернатива на Путин по линия на съперничеството кой да наследи президента Елцин.
Сега български путинисти се опитват да внушават, че именно любимецът на Елцин, младият тогава Борисов Немцов, е политически изначален грешник заради онази близост с мразения днес от руснаците бивш президент. Това е „червената нишка“ в поредната прокремълска проповед на Петър Волгин от микрофоните на държавното ни радио. Но твърдението му е опровергано от любимия му Путин със самия факт, че именно той спечелва доверието на всесилното в края на 90-те години Семейство на Елцин и е посочен от него за охранител на семейния му приоритет, състоящ се в обещанието да не посяга на наследството му и на добруването на Семейството. Кучешката преданост на кагебиста Путин накара Елцин да си промени мнението в последния момент и да направи от напълно неизвестния за публиката Владимир Путин президент по наследство, вместо свободолюбивия Борис Немцов.
На мястото на Волгин бих се срамувал да изричам подобни лъжи, очернящи паметта на антипода на диктатори Путин в деня на погребението на многодетния Немцов. От такива лъжи образът Путин, чиято дъщеря отдавна е избрала проспериращата Западна Европа, заселвайки се в Холандия, не прави образът му по-светъл. А въпроси от рода на „Кой има полза от убийството на Немцов?“, внушавани от микрофоните на БНР, обръщат с хастара нагоре фактологията, при която от една страна на кантара е живият и здрав Путин, от от другата се множат труповете на противниците му. По тази перверзна логика излиза, че прогонените и убитите врагове на Путин са доказателствен материал за невинността на Путин, просто защото му причиняват неудобството да бъде подозиран.
Гаднярите разпространяват и гаднички версии за личния живот на непогребания още Борис Немцов. Сякаш, като става за личен живот и пример в политиката, техният кумир Путин не направи за смях Руската православна църква като истински руски самодържец, обявявайки развода си навръх яростната кампания на църквата срещу разводите, предвождана лично от Кирил, верния на Кремъл шеф православието, превърнато в придатък на с(ъ)ветската власт и нейната евразийска пропаганда срещу Европа и западната демокрация.
Фактът, че българският премиер Борисов раболепно целуваше ръка на Кирил в София, беше ярка демонстрация на подчинение и присъединяване към политиката на Москва по отношение на България. И днес, вече трети ден след убийството на Немцов, словоохотливият иначе Борисов се пази да не каже нещо, с което да обиди самодървеца от Кремъл. Заблуждаващата маневра с изявлението на българското Министерство на външните работи върши работа само да прикрие фактът, че Борисов не желае да се обажда точно както България мълча дълго и грозно през август 2008 г., когато Русия бомбардираше православната ни посестрима Грузия.
А Немцов наистина беше антиподът на Путин.
Блогърът Навални, който също е ярък опонент на Путин и събра голяма популярност в Москва, се оказа обикновен националист, като се опозори с присъединяването към шовинистичната вълна, подкрепяйки хитлеристката по форма и аналогия анексия на Крим.
Големи фигури в лагера на противниците на Путин, като Гари Каспаров, след дългогодишни сблъсъци с Путин, напуснаха Русия. Каспаров дори беше по-радикален от Немцов в съпротивата си, както сам споменава сега, припомняйки, че е настоявал за по-остри сблъсъци с Путин, от Немцов. Но все пак Каспаров избра емиграцията.
Соченият за политическа заплаха ( смятан от самия Путин за свой съперник в началото на века) Михаил Ходорковски, „личният затворник на Путин“, бе освободен след повече от десетилетие от затвора с условието да живее в чужбина. Близкият до Ходорковски противник на Путин, медийният магнат Березовски, чиито медии Путин просто нареди да бъдат окупирани и анексирани по кримски сценарий, беше намерен обесен в Лондон.
Друг бивш грешник, Александър Литвиненко ( бивш в смисъл, че все пак е работил дълги години като подчинен на Путин във Федералната служба за сигурност), който съгреши с разкриване на неудобни тайни, също бе превърнат в труп в Лондон.
С трупове на критици е осеян пътят на Путин по пътя към днешния висок рейтинг и сред тях се откроява също Анна Политковская, застреляна по същия плашещ потенциалните волнодумци начин, както убиха и Немцов.
Над всички тези факти „грее“ презумпцията за невинността на Путин, който владее целия инструментариум на възражданата по съветски образец машина за очерняне на „врага“ и избелване образа на вожда. Те, опоненти му, един по един умираха от насилствена смърт, а други бяха прогонени в чужбина. Остана Немцов. И го убиха.
Убиха го в гръб с 4 точни попадения от движеща се кола в подножието на Кремъл. Помните ли акцентирането върху точната стрелба на терористите в Париж срещу полицейска кола при атентата срещу „Шарли ебдо“? Тази подробност водеше до неизменния извод, че няма как стрелците да са „случайни“ хора.
Изстрелите срещу Немцов са поздрав, козируване, рапортуване, салют под прозорците на шефа от същите онези специално обучени сили, за чиято прослава с нарочен президентски указ Путин нареди миналата седмица да бъде провъзгласен ден за честване подвизите им- ден на „спецчастите“. Путин винаги ще отрича съпричастността си, както отричаше за спецчастите си, изпратени в Киев, след което беше принуден да признае, че е лъгал- там просто нямаше как да крие повече, а и беше дошло време да се похвали пред руските шовинисти с успеха на окупацията, наредена от него.
Болните мозъци, които взимат днес страната на убийците срещу тяхната жертва, един ден ще бъдат накарани да се срамуват точно както замлъкнаха лъжците, пропагандирали повече от половин век лъжата, че масовото убийство на пленените от Червената армия полски офицери при подялбата на Полша между Хитлер и Сталин не било дело на съветските спецчасти. Преди това да се случи обаче, се налага болните мозъци да бъда опровергавани в писмен вид – за протокола на историята и за да не лъжат пак един ден, че нещо не сме ги разбрали. Понеже България не им е бащиния, няма да ги оставим да вилнеят над „бащино им огнище“.

61 мнения за “Русофилските танци на гроба на Стамболов се повтарят в България в чест на убийството на Немцов”

 1. “Не е така! Аз лично смятам, че руският народ го уби – този народ, който поддържа тази власт и който поддържа руската агресия в Украйна.”-цитат на Павел Мисловский,близък приятел на убития Немцов-Препоръчвам да се прочете цялата статия,публикувана в”Медиапул4.Оставам без коментар и дълбоко покрусен от българските “приятели” на сатрапа Путин!

 2. Бях втрещен след гнусната помия на отвратителния рубладжийски помияр пȅтр вольгын по повод убийството на Борис Немцов.Признавам си, изненада ме. Като наивник все пак очаквах нещо по-така, нещо в общохуманен тон. Но не!Рубладжийският помияр избълва най-чугунена кремълско-атакаджийска пропаганда… И тъй като тази пропаганда се лее чрез нашите средства и в обществена (?) медия, все пак няма ли това несимпатично обстоятелство да смути симпатичната папионка на симпатичния светско-салонен симпатяга Папиончо?! И няма ли кой да предизвика това смущение, например от депутатите на РБ?

 3. Не е по темата!

  След демонтиране на паметника на съветската армия в полския град Нови Сонч, за което автора на блога писа преди време, май ще следва демонтиране и на аналогичния му паметник във Варшава. Или по-точно демонтираният там паметник при строежа на метрото, няма да бъде монтиран отново. Къде ли ще го дянат 🙂

 4. Искам да кажа две неща:

  Първо, когато една империя на злото закономерно рухва, то тя започва да рухва откъм периферията. Колкото по-далеч в периферията и е един народ или отделен индивид, толкова по-лесно се измъква. И обратното. Разбира се има и частни случаи, дето ги наричат пети колони и т.н.

  Второ, и аз много се дразня на воя червен, че Путин (видите ли) нямал интерес от убийството на Немцов. Кой няма интерес от сплашване на собствения си народ, бре? То по-същата логика и севернокорейският диктатор (трети по родословен ред) ще излезе светец. Какъв интерес има той от поддържане на мрежа от концентрационни лагери в страната си… Сигурен съм, че и тази демагогска наглост ще се наложи да преживеем в бъдеще.

  Всъщност ще излъжа и ще допълня с трето. Не се поставяйте на мястото на Волгин и тям подобни. Червените срам нямат и никога няма да имат, а вие очевидно сте различен тип човек 😉

 5. Забелязал съм един феномен. След всяко убийство Путин се появява на екрана с чисто ново костюмче. Независимо дали става въпрос за единични убийства или масов погром, на другия ден той е пременен. Дали не си е внушил, че костюмите извършват тези престъпления и затова има привидно спокойно изражение след всяко преобличане?

 6. Русия е зловеща,Русия е злокобна,Русия е смъртта,Русия е Путин.В Русия няма хора,в Русия живеят скотове.Путин е превърнал Русия в скотобойна.В Русия живеят изроди по лоши и жестоки от канибалите в Африка.Няма спасение,няма шанс.
  Хора,избягвайте да споменавате името *Русия*.
  Хора, на 3-ти март недейте да излизате по площадите.Не носете цветя пред паметниците на руснаци.
  Поставяте цветя само на български герои.
  Този народ /руският/не заслужава да се подреди до човешкият род.
  Просто съм отчаяна.
  Лицата волен сидеров,шаренкова,коларов,първанов ,волгин и техните подържници не ги наричайте българи.Това са подлоги на руските вмирисани сапоги.
  Мястото им е зад Урал ,в Азия.
  Аз лично няма да употребявам думата Русия ,а *зловещата страна на сатрапа Путин*.
  Къде е нашия Министър председател-приятеля на злодея путин -Бойко Борисов?
  Къде се е скрил този страхливец?
  Какво ще каже за това убийство?
  Имаме обща граница с*зловещата..на путин*.
  Не е ли опасно?

 7. Иво, ако е печатна грешка, моля те, не поправяй “самодървеца от Кремъл”! Чудесно се е получило! А ако е игра на думи, асоциира с 1.)дървените рубладжийски глави 2.) дървенето на кремълското ченгенце пред цивилизования свят
  И на 3-то място със Захари Стоянов за ония, двамата, дето били “от едни и баща и майка раждани, от един даскал същата торба пръчки изядали, ама сега единият в руското агентство продава баща и майка за чин и бели рубли,пък другият (туй сме ние!) отвън си дере ризата да докаже, че руските самодръжци по человеколюбие не могат да се мерят със Султан Махмуда, пък простият народ в Русия живее бетер от добитък!”

 8. Към Стамбо:

  Не е печатна грешка, а част от моя дървен меч, с които упражнявам правото си на самоотбрана срещу агресията на руската пропаганда. Вече няколко пъти определям Путин като самодървеца от Кремъл…

 9. До Иво

  Великолепно, приемаме термина на въоръжение и ние!

 10. До Иво

  Великолепно, вземаме го на въоръжение и ние!

 11. P+ru=isis+B+aQ – Поправете параметрите на уравнението в случай , че откриете грешка.

 12. И Волгин отдавна стигна дъното на “журналист”-ическото си битие! Този “титан” на лявата антилиберална “мисъл” не се свени да лъже, да приписва болшевишките безобразия извършени от “зелените човечета” изпратени от кремълския деспот в Крим и Източна Украйна на “враговете” си, спуснати му от опорните пропагандни точки! Фактите, този ляво-кафяв рупор на фашистката пропаганда на агресора Путин(ката) изпозва както дявола чете евангелието. Всички “разсъждения” на съветските “тинктанкове” Волгин лее волно от българското национално държавно радио с лекотата с която Сталин (а и Путин-ката) изпращам на смърт противниците си!?! Това е безобразие!

 13. Задушен от гняв, шокиран от поредното брутално убийсто на всякаква помисъл за опозиция на Путин и кликата му, поредното убийство на надеждата един ден Русия да стане наистина свободна и независима държава, мога само да припомня една фраза от българския филм “По дирята на безследно изчезналите” /независимо какви цели преследваще тогава, преди 1989 г. този филм. Тази фраза бе: “Убийци винаги ще се намерят, когато от най-високо място се заканват!”. Убийстото на Борис Немцов, това на Анна Политковкская и други убийства на опозиционни дейци в Русия е следствие именно на агресивния език и агресивното поведение, което кремълския самодържец държи спрямо основни човешки цивилизационни ценности. Независимо на какво ниво е поръчано убиийството и кои са извършителите, това убийство е следстие именно на мрачната и зловеща политическа атмосфера, които Путин и кликата му създадоха днес в Русия.

 14. 1338208

  СМИ2

  “Слежу за ним, как ястреб”: известная американка высказалась о Путине

  Кадыров рассказал, кто стоит за убийством Немцова

  Украина готовит “Крымский гамбит”

  В деле об убийстве Бориса Немцова появились первые версии

  Модель Анна Дурицкая заявила о частичной потере памяти

  США могут поменять Порошенко на Яценюка

  Депутат Верховной рады Алексей Гончаренко задержан в Москве на шествии в память о Борисе Немцове

  1350857

  немцов события мнения общество политика видео передачи сетевизор трагедии память акции власть траур эхо москвы фото украина рф праздники история петербург сми помощь оппозиция музыка дилетант дети транспорт государство культура чубайс

  Все | Собственные

  Новости
  убийството бе извършено само няколко часа след интервюто на Борис Немцов по ‘ехото на Москва’-темата беше подготвяният ‘антикризисен марш’,който се е превърнал в траурен

  3 сегодня 01 марта 2015 воскресенье
  18:44 Более 50 тысяч человек – так оценили организаторы сегодняшней акции число участников траурного шествия памяти убитого Бориса Немцова

 15. 1338208

  СМИ2

  “Слежу за ним, как ястреб”: известная американка высказалась о Путине

  Кадыров рассказал, кто стоит за убийством Немцова

  Украина готовит “Крымский гамбит”

  В деле об убийстве Бориса Немцова появились первые версии

  Модель Анна Дурицкая заявила о частичной потере памяти

  США могут поменять Порошенко на Яценюка

  Депутат Верховной рады Алексей Гончаренко задержан в Москве на шествии в память о Борисе Немцове

  1350857

  убийството бе извършено само няколко часа след интервюто на Борис Немцов по ‘ехото на Москва’-темата беше подготвяният ‘антикризисен марш’,който се е превърнал в траурен

  сегодня 01 марта 2015 воскресенье
  18:44 Более 50 тысяч человек – так оценили организаторы сегодняшней акции число участников траурного шествия памяти убитого Бориса Немцова

 16. Б.Борисов е страхливец. Спомням си атентата на лет.Бургас.Появи се след два дни,пребледнял и изплашен. Сега пак мълчи. А руснаците ще дойдат. Като луди крави ще прецапат през морето. Защото имат голяма страна,но искат още и още.Искат България,Гърция,Малта,всичко. Искат да им се говори на руски.Искат да сме техни слуги. Някой,някъде се питаше “какво му е тясно на този народ в тази необятна страна”.
  Ами да си бяха запазили любимия СССР.

 17. Чудя се, редно ли е държавното радио да се използва за чужда пропаганда? Изключително дразнещо е !

 18. http://newcaster.tv/nemtsov.html
  Траурный марш памяти Бориса Немцова (Москва, Санкт-Петербург)
  Дължина на трасето – 2000 метра, максимален РАЗРЕШЕН брой участници – 50 000, желаещи – много повече, забранено полагане на цветя (по понятни причини) !

 19. Товаришчь Путин ще докаже, че ЦРУ е поръчител на убийството на Немцов; както доказа, че ЦРУ са убили: Анна Политковская, Александър Литвиненко, Борис Березовски, ген.Александър Лебед, Надежда Савченко, Лео Троцки и 22000 поляци в Катин . . .

 20. Две са най-великите постижения на русофилите 1.срали са на пресния гроб на Станболов, 2. взривили са църквата св.Неделя по време на панахида.

 21. Има видео на което се вижда убийството. Заснето е от камерата за времето. Един снегорин се движи бавно до тротоара. След него кола. Убиеца слиза от колата, стреля в гръб, връща се в колата и изчезва. Телеканал Дождъ.

 22. “Болните мозъци, които взимат днес страната на убийците срещу тяхната жертва, един ден ще бъдат накарани да се срамуват” – НЯМА, г-н Инджев.

  Тези същества са оперирани от чувство за срам, съвест, милосърдие, за патриотизъм и лично достойнство въобще да не говорим.

  След като дори съглашателят Каравелов е възкликнал за подобни, “Свободата не ще екзарх”, явно проблемът не е от вчера.

  Но явно трябва да се чака българският путинофилски “матрял” да узрее за решението. Нека им дадем време, хорицата имат нужда.

  Иначе – организаторите на убийството като фокусници вадят версии и информации от циилиндъра и ръкавите си. Види се, залъгват се, че колкото повече версии, толкова по-добре, сиреч по-неясно за единствената и най-вероятна версия. Вече посочиха с пръст и евентуалните извършите – “лоши чеченци”, както можеше да се очаква. “Добрият Кадиров” интересно какво ли ще направи сега за залавянето на тези “лоши чеченци”? И въобще имам чувството, че путинската шайка в Кремъл все по-дълбоко се оплита в кълчищата на собствените си лъжи, манипулации и мръсни игрички. Оплитането май вече е до стадий, когато само ножът може да разплита. И ние вървим натам, като “братска” страна, най-верен сателит и следовник на съветския модел за “слънцето и въздуха” във всеки отрасъл и сфера на живота.

  Примерът вече го има в новините (не на др. волгин де) – един сливенски бизнесмен, истински корав и як българин, му писна от подигравките на т.нар. правосъдие и сам въздаде правда на боклука, крил се зад параграфите и костюмарите на юстицията. Днес в Сливен, скоро и в други градове, както се казва.

 23. D.SAVOVA:
  Каква ти обща граница Savova?
  ТЕ са тук,изкупуват земята ни, със сила изтръгват от ръцете на обикновените хора най- успешния ни поминък-туризма- зимен и морски ,производството на розово масло,соларните ни паркове,винопроизводството, ограждат най- живописните ни кътчета,най- красивите ни плажове, каптират минералните ни извори. Не допускат и сянка от стъпчица към енергийна независимост: въпреки безвъзмездната помощ от ЕС вече 10 години няма нито един завършен действащ интерконектор!
  Днес полиотлогът Антон Тодоров в предаването на юбаКулезич съобщи, че онова огромно ,според Борисов, газово находище, открито край Ловеч било изкупено и запечатано от “ГАЗПРОМ”.Край на надеждите за глътка въздух! Същото ще се случи със Силистар, Терес и Хан Аспарух,ако не се е случило вече!
  И питам аз, КОГА БЕШЕ ПРОДАДЕНО ТОВА ГАЗОВО НАХОДИЩЕ, КОЙ Е БИЛ ПРЕМИЕР ПО ТОВА ВРЕМЕ? КОЙ Е БИЛ МИНИСТЪРЪТ, ПОДПИСАЛ ТИХОМ-МЪЛКОМ СДЕЛКАТА? КЪДЕ СА БЛЯЛИ ДАНС, МВР И НРС?
  КЪДЕ Е ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ДА СЕ ЗАЕМЕ С ТОВА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО? И КАКВО Е НАКАЗАНИЕТО ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ?
  ПОЛАГА СЕ ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ, КОНФИСКУВАНЕ НА СЕМЕЙНОТО И КЛАНОВО ИМУЩЕСТВО И РАЗТРОГВАНЕ НА СДЕЛКАТА.

  НО ЗА ТЕЗИ ДЕМАРШИ ТРЯБВАТ “ТОПКИ” БИХА КАЗАЛИ АМЕРИКАНЦИТЕ. НИЕ БИХМЕ КАЗАЛИ, ЧЕ СЪДБОНОСНО СПЕШНО НИ ТРЯБВАТ ЛЕВСКИ, БОТЕВ И СТАМБОЛОВ!
  КЪДЕ Е ГЛАВНИЯТ МИШОК И МИШОЦИТЕ МУ СЕГА ДА “МЪЦНАТ” НЕЩО ПАК ЗА ЕДНА “ВЕЛИКА СТРАНА”, ДЕТО И АЗ НЯМА ДА Й КАЖА ИМЕТО! ЩОТО МЕ Е ГНУС!

 24. Поетът го е казал доста точно:
  Триумф российских подлецов-достиг критического пика.
  В Москве убит Борис Немцов…..Жестоко. Хладнокровно. Дико.
  Четыре выстрела в упор…Мгновенный шок. Каталепсия.
  Вот и закончен разговор о демократии в России.
  А дальше черная волна, террор без смысла и причины.
  Так погружаеться в пучину… Лжецом ведомая страна.

 25. В момента в България се прави организация от рускоговорящите основно рускини за мероприятия и протести в подкрепа на Путин . Не знам Цацаров защо още спи и бездейства но дано като убият някоя руска блядка в България се задейства !

 26. Има един безпогрешен начин да се определи дали дадено събитие е планирано от руската страна или е изненадващо.

  Ако пето-колонниците останат без опорни точки, значи събитието е изненадващо.
  Но ако започнат да говорят едно и също в хор, значи са се наговорили предварително.

 27. “Россия тонет во лжи, насилии, обскурантизме и имперской истерии” -написа Борис Немцов.

  Другото лице на Русия – почернено от загубата, но достойно живо и вълнуващо! – е на снимките от траурното шествие вчера: http://martin.livejournal.com/366639.html

 28. За убийството на Немцов – потрес и безмерна гнус от извършеното и от путинската пропаганда у нас!

  А за това, което казва MAM – за продажбата на газовото находище край Ловеч на ГАЗПРОМ, призивът ми е към РБ.

  КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗНИЩЯТ ВСИЧКИ ВЪПРОСИ ОКОЛО НАХОДИЩА, СОБСТВЕНОСТИ И ИЗГРАЖДАНЕТО НА ИНТЕРКОНЕКТНИТЕ ВРЪЗКИ!

  КРАЙНО ВРЕМЕ Е!

  ЗАЩО МЪЛЧАТ?!?

 29. https://www.youtube.com/watch?v=jqFdS332BQg

  Севдо, не се вижда да слиза от колата, а само да се качва. Може би е слязъл от камиона или го е причакал на моста, стреля и след това се качва в колата? 0:32 сек.

 30. Отношението на българофобите-русофили /Л.Коларов, Т.Шаренкова, П.Волгин…../към политическите убийства в просъветска Русия на самодържеца Путин, натоварени от русофилите-българофоби да разстрелят и морално Немцов, показва колко много носталгия има в елементарните човечета по комунистическата диктатура и колко надежда таят тя да се върне в РБългария с помощта на завоевтеля Путин. Този тип хорица все повече ми заприличват на скъсания съветски ботуш, завоювал половин Европа ,само заради 2оо грама водка и замъглената от нея снимка на сатрапа Сталин. Разликата сега е, че към водката са добавени и парични аргументи. Само искам да им припомня съдбата на Гьобелс, Берзия, Г.Димитров.., на чийто гробове никой не плаче. Дано поне БОГ да им прости.

 31. Самото проследяване на поредицата от убити, затворени или изгонени от страната опоненти на Путин е доказателство за виновността на путиновци.
  Та как иначе би могло да се запази властовата позиция в продължение на толкова години? Един път президент, после премиер…, но винаги в позицията ти да казваш какво да става в страната.
  Всъщност Путин следва традицията на всички диктатори и тирани. Да си спомним как Иван Грозни избива всички боляри отказали да се закълнат във вярност.

 32. Докога ще търпим от ефира на националното радио да се разнася зловонието на волгиновци?Предлагам да се организираме за един митинг пред радиото да се закрие и заклейми този българофоб и рубладжия!Да се сезира СЕМ, Прокуратура, МВР, Парламент!ВЪН ВОЛГИН ОТ БЪЛГАРИЯ!ВЪН ПЕТАТА КОЛОНА!НЕ НА РУСКИ ПАМЕТНИЦИ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ!ВРЕМЕ Е ЗА ГОЛЯМОТО ПРОЛЕТНО ПОЧИСТВАНЕ И ПРЕЧИСТВАНЕ!!!ИМАМЕ ПАМЕТ И ДОСТОЙНСТВО!

 33. Аз си мисля, че и у нас трябва голяма Промяна. Полицията е почти съветска милиция. Следователи , Прокурори – нищо европейско! По-скоро странни хора, които не дишат свободата. Те не се борят за доброто на България. Не знам дори, кой се бори! В Момента целия Свят издига лозунга Борисе! Путин няма да го убие дори и със облак от куршуми. Борисе е Дух – Светъл и Мощен. Той не се убива. Борбата със мрачните владетели (във всички аспекти на живота) е дълг на всеки един човек, който иска да запази своята светла същност, който иска да се присъедини към това, което е създало света! Любовта и Красотата. В България също има политически убийства, политически измами и политическа корупция. Това не е част от нормалния живот, макар че някои платени Слуги се опитват да ни го представят така. Да не си Борис днес, това означава да си Слуга на мрачни тирани и част от тяхната мрачна идея и мисъл. Всеки, който краде , който присвоява, мами, заблуждава, подчинява се на идоли е част от този мрачен свят, който обсипа Борис с дъжд от куршуми.

 34. МАМ
  Не му вярвайте на този Антон Тодоров, не му вярвайте.Ще дойде ден и ще разберете,че е поставено лице.Както разбрахме за много от*сините редици*.За *честните сини очи*.Тогава ще си спомните за моите думи.
  *Боли ме, страшно ме боли,
  един народ озлочестен*/ПП/.
  Лъжите и безхаберието на съветските специалисти по онова време нямаха граници.
  Бях ученичка още с амбиции за химичка.Обявиха открити огромни количества природен газ във Врачанско.
  Българите повярваха и построиха един от най големите в света заводи за карбамид/основна суровина пр.газ/ по белгийска технология.За едно десетилетие и всичко свърши.Няма газ.
  И забележете русофилското управление на БСП/миналият мандат/направи програма за реиндустрилизация.Първата точка бе Заводът за карбамид.С руски газ от къде-от Иужен поток.На кого ще продаваме скъпият карбамид.Вероятно на Марс.Важното е историята с Белене да се повтори.
  70-год .Открити огромни залежи от нефт в Плевенско от *пияните руски специалисти*,
  Наивният български народ построява Нефтохимически комбинат/по руска технология.С два огромни завода Нефтохимия и Нефтопреработка.Нефтът се изчерпва.Бях на откриването на комбината.Нефтохимията вобще не тръгна,а Нефтопреработката крета до днес-завод за масла.
  За този огромен гаф пенсионираха набързо дядото на Павлова-Министър Павлов и назначиха нов -Панков.За него мога да напиша два тома-за тежката химия,синтетичните влакна,амфетамините,Каптагона до износът на капитали от хим.пром.извън страната по указ 56
  Не вярвайте на А.Тодоров.За да не строите отвово руски заводи ,с руски газ.

 35. Русия-непрогледала,упоена,задушена,със заробена мисъл-уби Немцов.Шествие в Москва.А извън Москва??!!

 36. Идват и добри новини днес! Познавам тази малка чудесна страна на способни и достойни хора. Те доказаха на всички бивши събаракаджии от соцблока верността на уравнението: РАДИКАЛНА ДЕСЪВЕТИЗАЦИЯ=ВЪЗХОДЯЩО БЛАГОДЕНСТВИЕ!
  Да им е честито и да се радват на изстраданата си свобода!

  http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/03/02/2482817_prozapadnoto_pravitelstvo_zapazi_vlastta_v_estoniia/

 37. Юлия Латынина- Мы вступили в новую эпоху – эпоху физического уничтожения политических противников режима

  ― «Код доступа». Юлия Латынина, как всегда в это время по субботам. Добрый
  вечер! Вернее, недобрый, потому что вчера вечером еще был жив Борис Немцов, а сегодня нет. И вчера, собственно, в это время он как раз сидел на “Эхе”, откуда, я думаю, его и вели киллеры. Он потом пошел в ГУМ с этой девушкой Аней. На обратном пути посреди моста, напротив Кремля…. Кстати, камер там полно, так что раскрыть это дело как плюнуть. Да, что камеры – накануне митинга за ним должна была быть наружка, которая все должна была видеть.

  Мы вступили в новую эпоху – эпоху физического уничтожения политических противников режима. Немцов, один из ведущих оппозиционеров убит накануне марша протеста. Месседж совершенно ясен: любой, кто выходит на марш протеста, может быть убит. Это акт политического террора, это новая эпоха, и рассказы о том, что под стенами Кремля, где сотни, не десятки, наверное, камер, убили случайно – не выдерживает критики. Заметим еще, что это очень профессиональное убийство. Ни одна пуля не попала в стоящую рядом женщину.

  И еще вчера казалось, что это невозможно. «Анатомия протеста» – да, бесконечное натравливание на оппозицию – да, но убийство у стен Кремля казалось невозможно. Это не Политковская, ни Маркелов, ни Бабурова; даже не Литвиненко, который был эфэсбэшник. Ведущий политический противник режима убит накануне демонстрации протеста в акции устрашения.
  http://www.echomsk.spb.ru/projects/yuliya-latynina/my-vstupili-v-novuyu-epokhu.html

 38. Това е началото на списъка на специалния политически отряд за борба с истината/част от заглавие във в-к Дневник/:С.Станишев, М.Миков, М.Манолова, А.Доган, В.Сидеров,Л.Коларов, Т.Шаренкова, Александър Симов, П.Волгин…..
  Уважаеми българи, ако желаете дописвайте го.

 39. Иван, абсолютно съм съгласен. Разбрах в просъница в ранната утрин на 28 февруари за убийството на Борис Немцов. Срам не срам, от жълт сайт. Който го отговарям по принцип и изобщо само заради футболните новини които краде на секундата от “конкуренцията” и ми спестяват време. Най-отгоре мнението на Радан Кънев за БН. Веднага се осеферих. Отдолу първите няколко “мнения” за коментара на РК бяха, има си хас, тролски и в характерният им гаднярски стил. Нищо необичайно дотук. Личеше обаче домашната “загатовка”. Опорни точки които не ще да си били сътворени в нощта след убийството. Ако някой си мисли, че Кремъл води хибридна война от скука и пробва само докъде ще стигне търпението на западняците има много здраве от джуджи1.
  И за това, на война, като на война.

 40. Это случилось в Москве сегодня.
  Не промахнулись стволы подлецов.
  В строю российской Небесной Сотни
  Правофланговым – Борис Немцов.
  За правду четыре пули наградой.
  Всего лишь день не дожил до весны.
  Красивое место выбрали гады –
  С видом на Кремль, в сердце страны.
  Над Спасской башней – чёрные птицы,
  Злорадно лыбится их господин.
  Борис, Небесная Единица,
  Похоже, не долго ты будешь один.
  Всегда улыбался, хотел быть первым,
  Готовил какой-то новый сюрприз,
  И сдали, похоже, ублюдков нервы.
  Они боялись тебя, Борис.
  Теперь про войну и коррупции кариес,
  Про антимайдановских мотокрыс
  Пишите Боре, вот новый адрес:
  Небесная Сотня. Немцов Борис.
  Стихотворение опубликовано на странице Андрея Орлова

 41. Светец е тоз, който бива убит, за дето говори истината.

 42. ДО ТОНИ А.:

  Съгласен съм напълно с Вас по въпроса за интерконекторните връзки на България със съседните държави. Вече 10 години слушаме само лицемерни приказки за необходимостта от тези връзки, а в същото време освен една говорилня, нищо друго не се случва. Впрочем, случва се – руската Пета колона у нас, заела високи позиции в разни ведомства, УМИШЛЕНО САБОТИРА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ТЕЗИ ВРЪЗКИ, ЗА ДА ДЪРЖИ БЪЛГАРИЯ В ХВАТКАТА НА РУСКИЯ ГАЗОВ МОНОПОЛ! Аз и хора около мен, които мислим еднакво, не сме спрели да питаме, писали сме и ще пишем писма до Министерството на енергетиката, ще сезираме народни представители с искане за парламентарно разследване на забавянето на строителството на интерконекторните връзки с Гърция и Турция най-вече. Имаме и други идеи, за да привлечем общественото внимание върху едно от най-големите национални предателства днес – саботиране на строителството на газовите връзки със съседните държави с цел продължаване на руското енергийно робство над България!

 43. Аз обаче си мисля, че снегорина изобщо не се е намирал случайно в този момент там.
  А това води до много изводи, след като знаем чия собственост са почистващите машини.
  Снегорина е изпълнявал заглушаваща функция. Тъй като убийството е трябвало да мине за извършено от непрофесионалисти (иначе Путин 100% щеше да бъде посочен като виновен) то е трябвало да се извърши от един зле въоръжен човек. Обаче в този случай той може да успее само ако се доближи близо до Борис.
  А той може и да е имал оръжие. Никой не е знаел дали Борис има или няма оръжие. И тогава идва ролята на Снегорина. Той осугурява звукова завеса за спирането на автомобила, излизането и доближаването достатъчно близо (поне 3 метра) за да се стреля (доста професионална стрелба).
  Така, че факта, че Борис е убит в присъствието на снегорин , показва мащабите и хитростта на убийството и със почти 100% сигурност може да се каже, че това е работа на КГБ.

 44. ДИВАНЕ
  Напълно съм съгласна с теб.Заблудата е добре обмислена,четири различни гилзи /значи е непрофесионалист,всичко е случайно/.Снегорин-къде е снегът бе.Направено е като за малоумни,ама ние не сме.
  Жалко за човека.Бог да го прости.А другите да ги накажа.Ще ги накаже.Ще дойде ден.

 45. Да-а-а, постовете на “МАМ”, “ТОНИ А.” и “БОРИСЛАВ” ме така разтревожиха, че а-ха да посегна към валидола и бучката захар, кога зърнах успокоението, внесено от D.SAVOVA. В смисъл, че А.Тодоров бил подставено лице. Чирен и блокът “Ловеч” са грешка на пияни съветски и руски геопроучватели. Замислих се и внезапно прозрях, че и Камчийски пясъци са резултат от действията на пияното подставено лице Станка Шопова. Оградите бодлив тел около тях пък целят подсилване финансовия колапс на Русия, като непечеливши разходи на българска земя. Росенец пък – на пияното подставено лице Валентин Златев – “золотой Валя”. И онези над 200,000 дка български гори край лота “Паша дере”, продадени на ЮЖЕН ПОТОК ТРАНСПОРТ, най-вероятно са хитра българска стратегма да се дръпнат парите на пияните руснаци от ГАЗПРОМ с цел замразяване, та онея последните съвсем да осиромашеят.

  Същото се отнася и за масовото изкупуване на български имоти по черноморските и планински курорти – точим кешавицата на Путин и шайката му и после му разказваме играта. Гениално, бе, как не се сетих без Вас, D.SAVOVA!

  Малко ме затруднява фактът какво става с розоварните ни- щото те реално се изкупуват тоже от руснаци, и реално продължават да работят, а парите реално не влизат в български, а в руски джоб. Но обещавам да продължа да мисля и сигурно и тук ще открия успокояващото обстоятелство, което все още ми бяга. За минералните извори – същото. За тютюните ни, дето ще ги взема отсега нататък путиновият приятел Иван Свиридис – също. Благодаря Ви, D.SAVOVA, за успокоенията, че всичко си е наред.

  Чудя се също и защо още го има тоя блог на тоя мръсен агент на ДС Иво Инджев? Ми той е бившия “Ивайло”, платен соросоид, американска подлога, дето само буни хората и разваля спокойствието.

  Че и онзи гамен, целия в кръпки, Васко Кръпката, дето на последния си концерт не изпя, а направо изкрещя, “Комунизмът си пристига, събудете се, деца”? Ама и той, какво ли разбира?!?

  Важното е да сме спокойни.

  Да не се вълнуваме твърде.

  Да спим спокойно.

  Дълбоко.

  Приятни сънища и на Вас, D.SAVOVA.

  А като се събудим, да можем да кажем “Амин за България”.

  Ако още е останало нещо от нея.

 46. Да, г-жа Савова. Освен това част от Камерите на булеварда са били в ремонт. Убийството е така замислено, че да има 100% ефект а момичето да остане живо. Стрелецът, стреля супер точно и професионално (глава, сърце, тяло) и няма как да е другояче, защото те са роботи но виж ти… въоръжението му не било професионално. Тоест какво излиза. Професионална подготовка (следене, разузнаване, най-вероятно подслушване със лазер, избор на точен момент – звукова завеса от почистваща машина, точност на стрелбата, подход на убиеца) обаче самото оръжие избрано нехайно ??? Това показва, че просто така е трябвало да бъде. В убийствата винаги акцентират върху оръжието. Щом е непрофесионално значи и убиеца е такъв ?! А Борис се е движил в сърцето на Москва, следен от армия агенти. Кой друг ако не него биха следили в навечерието на Протест, срещу мрачния им господар ?? Той може би и на това е разчитал. Че няма да го убият в собственото си леговище. Мир на Душата му!
  Борис вече е на друго по-хубаво място. Но името му ще се изговори по целия Свят. Бори-се! Това ни казва нашия Създател. Борете се ! И в България също. Това искат да убият в нас. Духа за Борба но той може да се изгаси само от нас.

 47. До ДИВАНЕ и Д.Савова:

  Абсолютно съм съгласен с вас. Четири различни гилзи си е преиграване, голям зор е да ги намериш. А снегорин в дъждовно време при +2 ºС и никакъв сняг по земята. Остава да установят, че гилзите са украинско, полско, естонско и американско производство.

 48. – Владислав /Влад/ Листев
  – Сергей Юшенков
  – Пол Хлебников
  – Андрей Козлов
  – Анна Политковская
  – Руслан Ямадаев
  – Станислав Маркелов
  – Анастасия Бабурова
  – Едуард Чувашия
  – Сергей Магнитски
  – Наталия Естемирова
  – Александър Лебед
  – Александър Литвиненко
  – Борис Березовски
  – Борис Немцов.
  /от друг форум/

 49. АЕРОФЛОТ
  Аз излагам факти.Построяването на десетки губещти заводи в миналото беше плод на *българо-съветската дружба.За мой ужас ,ако Орешарски не беше спрян ние можехме да хвърлим милиарди във възтановява на завода за карбамид с РУСКИ ПРИРОДЕН ГАЗ.А СХЕМАТА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРИРОДЕН ГАЗ Я ЗНАЕТЕ-ПЪРВО ПЛАЩАШ И ПОСЛЕ ПОЛУЧАВАШ И СИ ГО ЧУКАШ ОТ ГЛАВАТА.И ТАКА С ДЪЛГОСРОЧНИ ДОГОВОРИ ЗА 20-30ГОД. ДО ПЪЛНО ЗАРОБВАНЕ.
  Аз съм реалист и там където съм компетентна се изказвам.
  Аз не съм наивна и не отстъпвам на мм от ценостите си.
  За А. ТОДОРОВ съм убедена,че има нещо не съвсем чистоплътно.Прочела съм книгите му, които се продават за 2 лева/всички са маскари/,слушам го редовно при Коритаров.Най ме възмути книгата му за Плевнелиев.Не за Костов.Кой ги спонсорира тези книги.Отговорете ми.

 50. По повод убийството на Немцов – почти сигурно е, че Путин е гледал на живо, затова са го направили така близо до Кремъл.

 51. Като че ли трябва вече да си спомняме с умиление за едновремешните сатрапи като Хрущов и Брежнев… Доста по-човечни бяха, май…

 52. До КК

  Не се умилявам от сравненията на злото; но действително, както написа Владимир Кара-Мурза (‘Открытой России’) по повод на казуса с отказаното руско гражданство на Владимир Буковски – ‘Путин и Лавров се оказаха по-изобретателни от Брежнев и Андропов’.

  Явно дяволът прави update.

 53. Причина не в том, что туже
  Сжимают кольцо псари;
  Раб – это не цепь снаружи,
  Но жажда цепей внутри!
  И тщетно твердить баранам
  Про волю как цель борьбы:
  Не раб порожден тираном –
  Тиранов родят рабы!
  И в том, чтобы свергнуть гада,
  Конечно же, нет греха,
  Но вскоре, как прежде, стадо
  Потребует пастуха.
  И не исцелится рана,
  И сделает круг резьба…
  Свободный, убей тирана,
  Но прежде – убей раба!
  Все прочее – бесполезно,
  Хоть замыслы хороши,
  И нагло глумится бездна
  Ухмылкой верховной вши…

  Юрий Нестеренко

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.