(Първо)сигнално жълти русофили си показват простотията и срамотиите

Истеричната в чисто медицинския смисъл на думата депутатка от „Атака” Магдалена Ташева най-после ми е признала в телевизионния ефир нещо, което с делата си, с цялото си поведение и с многобройните си уволнения доказвам от четвърт век насам: че съм провален проект на ДС. Жалко, че Ташева е малко болна от русофилия и нейните думи нямат значение за никой здравомислещ човек. Защото щях иначе да си ги изпиша в рамка на стената като сертификат за моята демократичност- да съм провален проект на ДС е чест за мен!

 

Провален проект на ДС, на КГБ, на КПСС и БКП са всички самоосвободили се българи, с които по време на съветския колониализъм България плати на окупаторите своя данък девширме. Точно както по турско, така и по съветско време в България децата биваха насилствено превръщани в еничари от своите съветски поробители. Голяма част от изнасилените така и не успяха да се изправят след това но някои, като Ташева, харесват да са на колене , обожават изнасилвачите и ни заплашват с тях : „руснаците идват”, провиква се тя от телевизионното си предаване, в което кълне по бабешки по адрес на моя милост ( и по адрес на Георги Коритаров, но той може сам да избере, дали да й отговаря).

 

Има обаче и такива, които обърнаха ятаганите на своето слово срещу своите изнасилвачи. Ташева не заслужава честта да бъде посечена от него, защото не е особено вменяема – по стара руска традиция такива, като нея са, имали позволението да крещят на площада каквото си поискат, а околните само се кръстели, клатели бради и им съчувствали „ох, Господ го е обидил, горкичкия”!

 

Жълтеещите русофилски ташеподобни коментатори, като Божидар Димитров и Албена Вулева, тези дни са се упражнявали по адрес на моя скромност от разни канали и пак по същите подбуди: разярил съм руския роб в тях.

 

Интересно е, че тези видни пропагандатори на платената любов към Русия се родеят помежду си, както и с вожда Сидеров, по склонността си към порнографски ексхибиционизъм. Божидар Димитров раздаваше интервюта за оралния си интерес към женските полови органи за „Нощния труд” ( акцентирайки върху “германките”, вероятно, за да се хареса на съветските другари с голям опит в изнасилване на германки).  Вулева и Сидеров направо раздаваха телата си на фотографи срещу известно заплащане в списания за мъже. Тя – гола на жълтите павета, а той- гол и с очила върху нещото, с което би трябвало да прави деца.

 

Първосигнално жълти защитници на руската империя от България днес!

 

С такива „опоненти” не е трудно човек да се възползва от лесната плячка, която лае срещу него. Скромно обаче предпочитам да не им обръщам внимание, дори и когато издават глупостта си с комплименти как съм провалил ДС.

 

Тези другари обаче могат да получат мъмрене но съветско-българска линия от началници, като Митьо Гестапото, спътник в живота на Светлана Шаренкова. Неговата препоръка към пропагандната е друга: за Иво Инджев да се говори надменно, господарски, по съветски маниер- като за проект, който показва колко мъдра е била комунистическата държава, щом е приласкавала такива, оцеляващи и в днешната публичност хора. На пръв поглед, такава оценка също е комплимент ( нещо като признание за универсални качества), но всъщност е плод на змийското коварство да се подстрекават расистите, за които „няма бивш негър и комунист”. Тази гаднярска линия е доста по-отровна тактика за очерняне на непослушните, защото хвърля на кучетата името на човек, за който се предполага, че хора, като Гестапото, знаят гаднички подробности и затова мнението им е меродавно.

 

В крайна сметка обаче Петата колона нещо май е разтревожена и взе да си изпуска нервите. Ето това вече е наистина добра новина!

15 мнения за “(Първо)сигнално жълти русофили си показват простотията и срамотиите”

 1. ПЛАН ПУТИНА

  Чекисты расстреляют политэмигрантов и демонстративно уезжающих из России граждан !
  Время публикации: 17 февраля 2015 г., 13:14

  По сообщениям СМИ русского врага, «председатель комитета по законодательству парламента петербурга» по приказу начальства внес ценное предложение: записать в № 275 «уголовного кодекса» вместо царской и мутной формулировки «государственная измена» более понятную русским рабам сталинскую фbsnn@bsnn.orgормулировку «измена родине». Тогда изменникам делу чекизма уже не отвертеться, что, мол, государство в России «не то» и что Ленин со Сталиным тоже изменяли государству и «это было правильно».

  По мнению Путина, «государство и родина» при чекистской власти «неразделимы», поэтому вредительская деятельность против представителей власти, в первую очередь против Путина, должна рассматриваться как террористическая.

  Применять новую меру предлагается в отношении тех граждан, которые «исключительно в политических целях демонстративно покидают страну и ведут подрывную идеологическую деятельность вне границ государства».

  До 1960 «измена родине» составляла содержание № 58–1а «Особенной части уголовного кодекса РСФСР», введённой в действие постановлением ЦИК СССР 8 июня 1934:

  «Измена родине…как то:..бегство за границу, карается высшей мерой уголовного наказания — расстрелом»

  В «уголовном кодексе РСФСР» после1960 «измена родине» была выделена в отдельный нумер при № 64 но ничего не изменилось: «Измена родине, то есть… бегство за границу или отказ возвратиться из-за границы наказывается…смертной казнью.

  За «измену родине» были расстреляны родившиеся вне Российской империи либо СССР в тогдашних границах, что было бы абсурдом при формулировке «государственная измена».

  В настоящее время бегство за границу и отказ возвратиться из-за границы сами по себе халатно полностью декриминализированы, а в случае, если субъект выехал за границу и стал там вести враждебную деятельность, деяние подпадает под оказание помощи иностранному государству, причем уголовно наказуемыми будут только те действия, которые конкретно совершены с целью ведения подрывной деятельности, что мутно и трудно доказать, так как по определению свою цель знает только сам изменник и больше никто.

  Новый закон Путина призван устранить недоработки чекистского «законодательства».

 2. Всеки здрвомислещ човек е наясно че Атака е проект на КГБ. ДС като подчинена на КГБ е само подизпълнител.

 3. Отворих прозореца след като прочетох коментара докрай. Това е най-малката физическа реакция, която може да предизвиква безпощадно описаният от Иво смрадлив парад на най-гнусни морални уроди.
  Но, мисля си например, че има очевиден синхрон в развявянето тези дни по всички медии на хард-проамериканска статия на волэн сыдэрав от времената на “Демокрация”. Подразделения на 5-тата колона май искат да го компрометират пред Начальството. Не че то не знае статията, то я е диктувало някога, бъдете сигурни! Но… залогът на кремълски фаворит очевидно ще става върху друг български рубладжия. И тов. посол Исаков може да избира от дресирания скот от много разнообразна менажерия.

 4. Брилянтен бумеранг!
  Г-н Инджев, побъркахте ги русифилистиците от цялата палитра. Тъповати като ташева, полунителигенти ала бж и вс, и водещите ги от типа на Гестапото.
  Не могат да “измъдрят” ония опорни точки които малко от малко да им дадат възможност поне за малко па макар и първосигнално пред феновете им да хванат дикиш.

 5. Как да не са разтревожени, марионетките. Чиновниците в Брюксел постепенно отрезняват покрай дрънкането на руско оръжие току край границите на Европа. А енергийният рекет си е малко или повече направо размахване в самия ЕС. http://www.euractiv.com/sections/energy/bulgaria-lacks-political-will-build-interconnectors-says-commission-312709
  “Bulgaria lacks political will to build interconnectors, says Commission”
  Липсва политическа воля…

 6. СТАМБО, много си прав.За тази статия се знае отдавна,най малкото от повторно отпечатва в Иво бг.Но *правоверните* не могат да търпят вече някакъв си *дошляк*да ги прецаква пред руснаците.Отмъщение на копчето.Но вече доста им е спаднал ентусиазъма.
  Но едно е ясно -руснаците еднакво презират и правоверните и дошляците.Само ги употребяват.

 7. А те са успешен Проект ! Браво ташева!
  Как ли се чувства човек, чиято същност и поведение са проект на КГБ ! Отврат !!!

 8. Чудесна таксономия на ре-оганизиращия се боклук. Помага ни да предскажем настоящето. Боклукът се държи епилептично… усеща, времето му изтича.

 9. Глупостите на Атака и разните лупмени около нея са си за определена целева група, няма смисъл да си хабим клавиатурите за тях

 10. Примитивизма и идиотизма на коммунизма унищожи много човешки души и лица.

  Споменатите личности от Иво Инджев по-горе са преди всичко визуално неадекватни към модерния и цивилизован живот. Техните изяви са обречени на забрава и неадекватност.
  Ташева се опитва да си прави т… с човек,който наистина е бил обект на ДС,но колко са българските журналисти,които не са били такива обекти.особено тези,които работят зад граница.
  Не съществуваше никаква възможност журналист и кореспондент да работи в свободна и демократична държава и да не е филитриран от ОР по ДС,който отговаря за съответното министерство,радио,телевизия,вестник и пр.

  Увяхналите опити да се уязвява някой по този признак правят техните инициатори напълно безпомощни.

  Комунистите дори използват бившите агенти на ДС в своята комунистическа пропаганда и днес.

  А самите бивши агенти днес нямат никаква стойност,техния бивш статус е напълно безполезен.
  важното е дали те са останали сред комунистическите кръгове или са се осовбодили напълно от комунистическите стереотипи ако въобще са ги имали.

  Един агент на ДС съвсем не означава,че е бил комунист.

 11. Вие като демократ защо им падате на нивото и им отвръщате? Явно и вие сте доста раздразнен от техните коментари и се мятате като риба на сухо в момента. Като се самообявявате за радетел на свободата, приемете, че има и друга гледна точка, която апропо се споделя от болшинството български народ.

 12. @HIX,

  А каква точно е другата гледна точка, която имате предвид?

  И кое “болшинство” (русизма ваш)?

 13. ——————————————
  Знаем “Кой” е “Кой” !
  Путин е “Кой” !
  ——————————————

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.