Прословутото българско гостоприемство ( за нежелани другаде персони)

В София на 18 март се състоя концерт на рекламиращият се като отроче на СССР пеещ руски шовинист Олег Газманов, който е нежелана персона в Украйна и в Балтийските страни .У нас нямаше проблем да дойде и да се изяви. Тук поначало протежетата на руско-българската музикална мафия нямат проблеми.

 

Само мафиотът, признат за такъв дори и в руски медии, Йосиф Кобзон „пострада” от европейското ембарго да посещава страни от ЕС и така българската публика, падаща си некрофилски по съветския чар на този другар, бе опечалена частично ( но овъзмездена с още по-агресивни певци на московската шовинистична правда, като Газманов).

 

Днес от Киев дойде новината, че друг любимец на балканския нашенец с вкус към антизападния „бунт” в музикалната турбуленция по нашите ширини, е бил спрян от украинските власти да се изяви. Отменен е концерт на Горан Брегович, предвиден за 16 май в Киев. Причината е негова изява в Севастопол, т.е. в окупирания и анексиран от Путин полуостров Крим.

 

 

Очаквайте Брегович да се появи компесаторно тук. Има и прецедент на подобно прескачане направо от „братска” Русия. Пример даде лигльото Жан Клод Ван Дам, който се продаде най-буквално на едноличния управник на Чечня Рамзан Кадиров , угаждайки му с присъствието си в Грозни, където подскачеше на една сцена заедно с изпечения путински главорез Кадиров по повод рождения му ден на 5 октомври 2011 г..

 

Тази негова позорна изява предизвика вълна от възмущение в артистичните среди на Запад до степен ,че други холивудски звезди започнаха да се обясняват как са отказали подобна проституираща оферта на Кадиров. Двукратната носителка на „Оскар” Хилари Суонк например, която също беше прелъстена от големите пари на Кадиров, се засрами и върна огромния хонорар, разкайвайки се за глупостта да пристане на кефа на шефа на Чечня.

 

Самият Ван Дам цъфна с директен полет от Русия в София под овациите на възхитени репортери, никой от които не му зададе въпрос за кълченето пред чеченския диктатор, който все по-фанатично въвежда потиснически закони на шариата, но за себе си запазва правото да изнасилва духовно западни продажници за свой кеф и за радост на покварената си публика.

 

България обаче е страна, в която няма проблем „силният човек” Бойко Борисов да се снима гордо с такива , като Ван Дам и да мляска по бузите пред телевизионните камери Цеца Величкович ( съдена и лежала в Сорбия за незаконно притежание на цял склад с оръжие), пищната вдовица на покойния сръбски престъпник Желко Ражнятович-Аркан. Така че ще приютим със сигурност и Брегович- какво като се е превърнал в част от хора на Путин!

18 мнения за “Прословутото българско гостоприемство ( за нежелани другаде персони)”

 1. Жалко за Горан Брегович! Но творците са особена порода – те обичат да бъдат ласкани и приласкавани!!!

  Нашият бабаит от Банкя открай време си е фен на дребосъка-фашист бленуващ импреска корона в Кремъл. За чалгата – да припомня как отпразува първата си “победа” на изборите 2009г. любителят на Винету с “Батальона се строява” в някаква популярна чалготека!

 2. Не се изненадвам за Брегович.Поначало сърбите май много се възхищават на Путин.В момента , в който им кажеш, че джуджето е агресор, те заявяват , че тях САЩ ги е бомбардирал. Спомням си и какъв парад му устроиха.Явно там руската пропаганда по върви.Браво на Украинците,че са го отсвирили.

 3. Убедих се вече,че Б.Борисов е убиствено неук,невеж и неграмотен/илитерат/човек.В познанието той просто налучква,ако уцели,добре,ако не ,какво от това.Точно така се държа снощи при Коритаров.Интуицията му също е много слаба.Тя е само за оцеляване.А бе научи я тая пуста история и география.Никой не ти иска да знаеш биология,химия,или какво и да е там.Но новата история на България и английски език е задължително за всеки висш държавник,политик и чиновник.Как ще получаваш информация,как ще комуникираш с колегите си от ЕС.Ами ако не знаеш английски език ти си аут от голямата политика.Ти си пълен нещастник.Ти себе си не можеш да оправиш,камо ли страната.За чалгата да не говорим.Министър председател си.Всеки твой жест се чете,всяка твоя компания се наблюдава от всички.Ама къде този акъл.

 4. За Жан Клод Ван Дам беше разгадано защо неговата към момента трета жена която май му беше и първа го напуснала скоро-скоро след повторният им брак. Най-сетне си направила труда и най-вече извадила здрави нерви да изгледа всичките му филми.
  За Горан Брегович, Борето го е казал от точно, по-точно. Като знам какви повехнали величия, визирам Стивън Сийгъл и Мики Рурк се натискат да бъдат облъскани и те от вниманието на психясалото джудже са ги дал сите у лево. Моментално сменям канала щом им се появят физиомутрите.
  ДГД!

 5. ‘Кунева към Баракова: Няма да правим “копи-пейст” на Румъния’

  http://www.faktor.bg/novini/balgariya/42302-nyama-da-pravim-kopipeyst-na-rumaniya.html
  ========================================
  Въх мари мале,ако румънците вместо да вкарват в затвора корумпирани политици и разни други,бяха започнали да правят руски партии и др. путиноугодни неща,не “копи-пейст” да правим,ами направо щяхме да им откраднем компютъра!

 6. Савова, сериозно ли мислиш, че Бойко споделя твоите основателни притеснения ?
  Ако ги споделяше отдавна да се е гръмнал! Точно вие Интелигентните, Хубавички, Добрички хора нямате достъп до Управлението , защото първата ви работа ще бъде да изгоните като бъхливи кучета онези, които сега редят България но всъщност най им приляга да метат градинките и да пазят паркингите.

 7. Мляскането го умее ББ. Очаквам да го видя стиснал юмруци в джобовете на панталона да запее в посока Кремъл – though we’re apart you’re part of me still for you were my thrill on Blueberry Hill

 8. ПП Криминалитета вътре в БГ парлаумента гледа със страх нещата ставащи в съседна Румъния и сега са измислили,като ги питат за румъския правосъден модел,да казват че не можело механично да се копира от чужда държава!А иначе може да се копира всичко едно към едно от чуждата държава русия!?
  Затова въпроса трябва да се задава – кога нашата правосъдна с-ма ще започне да дава резултати като тези на румънската!

 9. Не разбирам какво толкова му харесват на музиката на Горан Брегович, че това си е чиста проба балканска чалга, нищо че се пише негова авторска. В крайна сметка той признава че взаимства от почти всеки балкански фолклор (вкл. българския) и най-вече циганския. Ами този музикант просто взема циганска музика и я представя за балкански фолклор. Ако човек не знае (като напр. американците), ще помисли че на балканите живеят само цигани.
  Аз лично получавам алергия от неговата чалга и ме заболява глава само като я чуя, по зле от това може да бъде само граченето на Слави Трифонов. Няма да забравя как кмета на Ямбол преди няколко години се изфука като покани Горан Брегович на концерт в Ямбол, хонорара естествено обикновените граждани платиха, при това доста солено, и за радост на всички цигани от Ямбол и окръга, които се отчетоха на концерта почти като на избори и след тази “вечерна проверка” Георги Славов беше сигурен за втората си изборна победа като кмет на гр. Ямбол, дори декларира това в медиите в стил “Бойко Борисов: бил съм ги, и пак …”

  “Грамофон свири, майка плаче”

 10. “Тази политика на “Позитано” може да ни доведе дотам, в такива случаи да се обърнем към нашите членове и симпатизанти с призив да гласуват по съвест.” Ааааааааааа, каза ли си го сам?!!!!! Значи до сега принуждавахте членската си маса да гласува против съвеста си, но сега може малко да отпуснете юздата?

 11. Д. Савова добре е наредила минималните изискавания на нормалният българин към текущият ни премиер. Само дето има далеч не едно НО. Изключителният МУ нарцизъм, съчетан с мързел и непоносимост към знанията, нали с точно липсата им се хвали: “Аз съм прост и вие сте прости и ще се разберем” прави поръките й невъзможни за реализация. Представям си ако притежаваше ай кю-то на редовният посетил на Блога. Хич нямаше да се учудя ако разпореди да го обожествяват поне в близкото обкръжение. По негово лично признание минаха 10 год. от полуобещанието МУ да прочете поне веднъж Конституцията. Тогава изловен от малце “заядлив” журналист банкянското слънце промълвява: “Ще взема най-сетне да я прочета пущината”. За английският който уж го беше почнал още кога кметуваше година по-късно на въпрос на паметлив репортер докъде е стигнал последва по изключение искрено признание: “Под кривата круша”. И досега си остава с “култовата” хвалба: “Слушам колегата до момента до който не чуя “конгречулейшънс” и спирам”.
  Поведение на селски тарикат добрал се с пъти, пъти повече до нивото си на некомпетентност и разчиташ на “хватки” с които да “респектира” подчинени и омайва с евтини манипулации лековерният “матРиял”. Нали и вчера пробута толкова нагло обяснение-лъжа за срещата си миналото лято в Белград с Цветан Радоев Василев. Оня го привикал да му се извини защото “детето” МУ което вече минава 30 год. много се притеснявало. Този вече наистина ни мисли за видиотени недорасляци. Представям си как ЦВ не е спал от притеснение, че дължи прошка на бб.
  Боже, мили Боже, кога ще слезеш и си прибереш вересиите, Боже.

 12. Между другого, Хилари Суонк не само върна хонорара и не се появи на мероприятието ами също така се раздели и с продуцентската си агенция, която и беше “уредила” участието като каза, че новите и продуценти ще бъдат инструктирани да не я свързват с лица и организации нарушаващи човешките права. Стивън Сегал в Крим можете да го видите тук: https://youtu.be/yTTThhkkQC8

 13. Както каза Борис Немцов, преди да го убият “чеченците”: Путин е йобнат…Така и Ван Дам, пък и Брегович, можем да ги наречем йобнати. Нека се навеждат,Небесная сотня /Списъкът на загиналите на Евромайдана/ гледа отгоре…И Борис също.

 14. Е, не бива да товарим “култур-трегерите” ван Дам, Рурк или Сегал с прекалено много очаквания. Те са като българските гювечари, дето ходеха “на лов” с “тато” (т.е. Яшар Замфиркьов-Янко, с партизански ник Тодор Живков).

  Само дето на тия публиката им е по-многобройна, респективно полезността им като “полезни идиоти” е повечко. Иначе все боклук…

 15. Я вижте как се разговаря на Съвета по Сигурност. Направо падам от езика им.

  http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4688148

  Има доста интересни изцепки на фена на Винету.

  “Да ги шие Жени Живкова, вижте там обществената поръчка да мине.

  Аз съм му обещал на дедо ѝ да се грижа, нали, още навремето. (Това не го пиши!)”, казва Борисов, но в стенограмата този запис е останал по нареждане на президента.”

  И Президента и той с бисери:

  “А България я е освободил Трети украински фронт. Затова ще ви помоля за подкрепа, като издам указа за преминуване на оня, еректиралия шмайзер – от Паметник на Съветската армия да се казва Паметник на Украинската армия. Особено към вас се обръщам, г-н Миков, щото нали вашият човек е родом от Херсон, парче украинец. За нас вече що е Русия, все е Украйна. Такава е новата доктрина на НАТО.”

 16. Сагата за синовете на Великата Мечка продължава.
  Бисерите се сипят като дъжд от небето 🙂

  “Към реформата на КАТ по украински модел се пристъпва и защото имало данни, че и Румъния ще го приложи. “С госпожа Кунева му казвахме на Вучков да действа незабавно. Иначе няма да видим Шенген още 100 години, ако румънците ни изпреварят и в това. Ама той мек, нали е доцент. И го смених с желязна дама. Тя и Лилето е желязна, та вече ми станаха две и няма мърдане”, казва Борисов.”

  “Те полицаите и на министрите си им кроят шапки. Това Бонев, дето им забрани да спират коли, това Румен Петков… Е, Петканов не можаха, понеже аз му пазех гърба. Ха сега да ги видим, като ни Румето, ни Лилето носят шапки. Ще им накривят капата”, разсъждава Борисов.

  “Няма ранно пенсиониране, няма заплати накуп – ще кисне на пътя, докато пакетът му увисне до петите, без да има право да спира и да глобява.”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.