Борисов вече лъже и от името на Запада

Нашият премиер лъже не само лично от свое, но и от чуждо име. И не просто от чуждо име, но и от името на чужди държави. И не какви да е държави, а направо от името на Запада.

Ето как излъга в телефонно обаждане до Нова телевизия, афектиран от онова , което моя милост каза ден по-рано на 16 юни 2014 г. в сутрешното предаване на телевизията: че Борисов е бил посъветван от Пеевски да подаде оставка като премиер през февруари 2013 г. Отричайки това гневно, наричайки ме “идиот”, Борисов, който не може да се въздържи да не излъже, отрече тогава да е имал лични отношения и с Цветан Василев. Ето точният цитат на лъжата му, която сам опроверга сега, когато разказва как Цветан Василев го е посетил в дома му в Банкя ( без значение дали е бил поканен по инициатива на домакина Борисов или се е молил за тази среща,по думите на Борисов- но факт!).

На 17.06.2014г. в интервю по НОВА , Борисов заявява категорично “Нямам никакви отношения с Цветан Василев и Пеевски! ”

Вдъхновен от безнаказаността на своите лъжи, премиерът Борисов днес вече лъже .от името на целокупния Запад. Ето резюмето и коментара на клуб Z на тази негова лъжа.

Бойко Борисов: Западът преглътна Крим

Клуб Z

Министър-председателят Бойко Борисов изненадващо съобщи в интервю за ТВ+, че западният свят е преглътнал анексирането на Крим от страна на Русия и затова вече се говори само за споразумението от Минск. След като бе репликиран от водещия Георги Коритаров, премиерът доуточни позицията си:

“Вижте, това е вече мое мнение, че Крим чисто дипломатически, винаги ще се протестира това действие, но някак си Крим го преглътнаха западният свят.

Е, господин Борисов, как не си говорихме предварително, това не трябваше да го казвате. Наистина ли западният свят е преглътнал Крим като руска окупация?

Не, с дипломатическия си език никой от нас няма да каже, че е преглътнал Крим.

Ами добре, де…

Самият факт, че Крим не се споменава, а говорим за Минското споразумение, където госпожа Меркел, Оланд, съответно отидоха до Путин и стигнаха до Минското споразумение, това едно, и се надявам да няма две.“

В продължилия цял час разговор следва кратък изпит по история. Коритаров пита не е ли ситуацията с Крим все едно „Румъния да ни вземе Южна Добруджа“.

Бойко Борисов не е съгласен с тази аналогия:

“То е обратно.

Как ще е обратно? 8 ноември 40-та година къде отива Южна Добруджа?

Е, отива при Румъния. Или къде? (На 7 септември 1940 г. Румъния се съгласява да подпише Крайовската спогодба, с която Южна Добруджа е върната на България – бел.ред.).

Ха-ха, господин Борисов…

Ние не сме взели територия на никой.

При последното Ви идване говорихме за история и тогава не се справихте със задачата “Закон за защита на нацията”. Сега Ви питам 8 ноември 40-та година Крайовската спогодба какво регламентира за статута на Южна Добруджа?

Не съм бил жив тогава.

Премиер е Георги Кьосеиванов на България.

Не знам.

Е, стига глупости, нали се учи по география?

Не си го спомням. По-добре да не кажа някоя глупост.

Сега, господин Борисов, ако беше студентски изпит, не септември, а не знам….

Сега и аз мога да ви питам нещо, което вие няма да си спомните.

Със сигурност няма да си спомня.

Ако е такъв изпитът, и вие няма да го вземете.

Не, не, със сигурност вие ще ме скъсате по-лесно.“

Разговорът между двамата започва с темата за интервюто на Цветан Василев и огласената от него среща с Борисов миналото лято.

Денят Х, в който…

Василев каза, че срещата е била на 6 юни. Според Борисов обаче двамата са се видели на 5 юни. Това е денят – четвъртък, в който Лютви Местан даде пресконференция в Народното събрание и обяви края на кабинета „Орешарски“. Независимо дали срещата Борисов-Василев е била в четвъртък или петък, то тя най-вероятно е проведена след изявлението на Местан. Т.е. когато беше ясно, че ще има избори и ГЕРБ е с най-високи шансове за победа.

„Аз съм бил на 5 юни… аз съм бил опозиция. Орешарски и тогава тройната коалиция бяха в пълната си мощ. Какво да кажа аз? Защо да дойде при мен?“, казва в интервюто Борисов.

Той повтаря думите си от по-рано през деня, че Василев дошъл в дома му, за да му се извини за организираните протести с участието на ТВ7 пред къщата в Банкя. Бойко Борисов казва, че ако тогава е бил на власт, щял да одържави КТБ.

„Аз така щях да постъпя тогава, ако бях премиер. Ако има свързани лица и Цветан Василев е виновен, щях да го извикам или ДАНС, или съответно прокурорът да го извика. Да го задържи, ако е виновен, ако не е – да го пусне и банката да не се срути.“

Бойко Борисов отново избягва да коментира депутата от ДПС Делян Пеевски. На въпроса дали той е виновен, премиерът отговаря:

„Не виждам неговата вина. Ако е бил премиер, министър, какъвто и да е – да. Но не мога да кажа: „Пеевски е виновен, защото Орешарски е спал или Чобанов е спал“. Ми, тогава да ги привлекат като обвиняеми.“

Според Борисов, „ако в тази държава има един човек, който може задкулисно да ги управлява всичките тези, мен не може“. Било му омръзнало всеки ден да отговаря на „Кой“, „Защо“ и „Как“.

“Но пак да подчертая. Не съм казал, че Делян Пеевски не е виновен, а съм казал кой е виновен. За да няма заглавията в “Медиапул” утре. Не ме интересува физическите лица, дали е Пеевски, Драгаевски или Коритаров – няма значение.

Бойко Борисов отрича някой да може да влияе на него или на ГЕРБ и пое цялата отговорност за всички решения”.

Оставете коментар

32 мнения за “Борисов вече лъже и от името на Запада”

 1. Не съм гледал това “интересно” предаване.
  Но с туПотията си ББ едва ли осъзнава, че с такива глупости за Крим, скоро няма да получи нито Шенген, нито някакви по-съществени контакти и възможности от ЕС и САЩ. Преглъщането Крим може и да е факт , но не и такива “словоизлияния” от ББ.
  Колкото за “драмата” с КТБ и двамата и “основни” “герои” – Цв.В. и Пеевски, то там ББ е трябвало да повика ДанС и “прокуратурата” много преди 2014г., когато беше в първият си мандат.”Самостоятелен”!
  Сега да се вживява в “ролята” на обръчгархски и чобанов е лицемерно!
  Но в едно е прав – ТОЙ не може да търси вина от двамата #КОЙ!ТОЙ не може и да съди за “действията” на обръчгархски и чобанов. Би трябвало съответните “държавни институции” да го направят.
  П.П. То все още НЕ е ясно дали няКОЙ от двамата “преуспели” е #КОЙ, или пък и двамата са #КОЙ ,или зад тях няКОЙ друг или няКОИ други им дърпат конците, както на обръчгархски и чобанов, които бяха само фасада на кукловодите си?

 2. Не ,не той наистина е паталогичен лъжец.И какъв доктор е ,по какво?
  Спомням си в края на 80-те г началото на 90-те г.участвувах в българо-немска разработка за *Пенообразуватели за гасене на пожари*.Изпитанията се извършваха в Института по противопожарна охрана на Горнобански път .Директор му беше Бозуков,/почина по-късно от рак/.Н.Николов шеф сега на Противопожарната охрана беше сътрудник в института.Нямаше такъв специалист Б.Борисов.След две години работа се отиде на изпитания на полигона на Противопожатната охрана в Плевен.Запали се 500 тонен резервоар с газиол,запали се със специално устройство и пожарникарите угасиха успешно пожара с нашият продукт.Събрал се беше целият пожарникарски елит,защото задачата беше стратегическа ,но такова лице като Б.Борисов нямаше.Как и кога и по какво стана доктор по науките не ми е известно.

 3. Ivo az mnogo tzenia tvoyte sposobnosti i usilia. Tuk obache prekaliavash; NO.. imash pravo na mnenie. Ostavete Kostov i Borisov na mira i ako iskate im pomognete. Taka pravite udovolstvie na vragovete na Balgaria : BKP/BSP; DPS i ataka. TIAH triabva da eliminirame a ne da se zayajdame s Borisov. Dobar ili ne ; toy e nay dobroto koeto imame v momenta. BORETE se sreshtu komunistite ; fashistite i islyamistite.

  S UVAJENIE: Misho Kostov

 4. Връщам се отново на news.bg като пример как една дума, която е поставена не на място може да промени целия контекст на казаната и да постави българската журналистика или поне част от нея на ниво “приказки от селски вечеринки”, независимо че в случая минава за някаква адаптация към българския език.
  Искам да отворя една скоба на това място за да вкарам в нея Г-н Инджев като едно изключение в казаното до този момент със своята прецизност, от която колегите му единствено могат да се учат.

  Новината е:
  “В Калифорния за първи път се ограничава използването на питейна вода”

  В оригиналното съобщение се казва за ограничаване на водата като цяло а не на питейната. Няма американец, който да използва за своите питейни нужди водата доставяна по домовете. Масово си използва бутилирана вода за пиене.

 5. “Да не кажа някоя глупост…”, мънка Тиквоций и ръси глупост след глупост. Коритаров не е върхът на морала и на журналистиката, но в това интервю направи Тиквата за смях. То не бяха “Не съм бил жив тогава…” Да не би да е бил мъртъв, след което възкръсва? То не бяха “Не знам…”, “Това не сме го учили”. Некадърният профан не помни и в нищо не е сигурен, освен гаменския език на банкянските пройдохи, където битуват изрази като “Да ме хванат за… шлифера” и “Да цунеш папата по…”.
  Връх на простотията и на липсата на елементарна дипломатическа гъвкавост бе твърдението за “преглътнатия от Запада Крим”, след като страните от НАТО и ЕС достнатъчно ясно заявиха на Путлер, че няма да му простят и няма да приемат анексията на полуострова. И след като бавно, но неумолимо затягат обръча около врата на агресора.
  Но Тиквоций взема желаното за действително и ръси тъпизмите си с надеждата да излъже поне някой средностатистически тъпанар-гербаджия.
  Дано той е породата му по-скоро да се пръждосат от политическия живот на бедна многострадална България.

 6. Не го корете. “Бойко Борисов е по своему невинен”, каза някакъв психиатър. Както са невиннни доматът, приматът, тиквата и всяко друго Божие създание без морал, свян, култура.

 7. Такава боза е в главата на този клоун заемащ длъжността премиер на Република България! Освен измислици и лъжи за оправдание на поведението си или думите си, друго нищо не може да съчини кратуната му!

  Съмнявам се водача на милиционерската шайка ГЕРБ да е казал някога истината по какъвто и да е въпрос! Затова и си противоречи непрекъснато и сам себе си опровергава, а след това опровергава опроверженията си – защото непрекъснато лъже и се омотава в лъжите си като пиле в кълчища.

 8. Прочетох интервюто. Единственото, което мога да кажа е че ако бях член или симпатизант на ГЕРБ щях да потъна в земята от срам какъв лидер имам

 9. Според мен, ББ не лъже. За съжаление, западните лидери наистина не са
  достатъчни твърди за Крим. Той е непосилна тегоба за тях и затова гледат постепенно този въпрос да бъде забравен. Впрочем, те и нас не защитават достатъчно решително.
  Руската пропаганда тук може да бъде смазана не с безплодни посещения, а само чрез мощна икономическа и финансова подкрепа.
  Скъперничеството им дава аргументи в полза на шовинистите от Москва.

 10. Извинявам се за оф-топика, но не мога да не споделя с вас възмущението си от наглостта на един друг простак…
  “Аз твърдя най-отговорно, че основната маса протестиращи по време на тези протести бяха докарани на площада не от “Протестна мрежа”, а от ГЕРБ, както казва Бойко Борисов. Другата голяма част беше от ББЦ”, заяви Николай Бареков”.
  Пояснявам: за ДАНСwith me става дума. Остава сега всеки от нас да си признае кой от тези дваматa ни ДОКАРА на площада тогава.

 11. Россия бессильна перед космической атакой США и сухопутной атакой Китая.

  Китай готовится напасть на Россию.
  Китайцы всерьез займутся Россией, они этого даже сами не скрывают.
  Китай начнет войну с Россией скоро не раздумывая.
  (Вопрос не в том, нападет ли Китай на Россию, а в том, когда это случится)
  —————————————————————————————————————–

  В 2004 году Путин одним росчерком пера подарил Китаю российские острова Тарабаров и половину Большого Уссурийского, расположенных в пригороде Хабаровска.

  Российский остров Тарабаров превратился в китайский Иньлундао – остров Серебряного Дракона, западная часть Большого Уссурийского называется Хэйсяцзыдао – остров Черного Медведя.

  На бывшем Большом Уссурийском острове, Китай развернул бурное строительство своей инфраструктуры и китайских кварталов. Всенародного обсуждения территориальной уступки не было, Россия взамен не получила ничего.

  Вместо развития собственных неосвоенных территорий российское руководство продолжает отправлять тучные финансовые резервы на процентовку в развитие иностранных экономических территорий.

  А Китай начинает строить круглогодичный пограничный пункт пропуска на острове Большой Уссурийский. Пропускная способность погранперехода составит 250 грузовых автомобилей, 50 автобусов, 1,5 тысячи китайцев в сутки и 200 тысяч контейнеров китайского ширпотреба в год. Переход станет связующим звеном в транспортном коридоре между северными провинциями КНР и Ванинско-Совгаванским транспортным узлом.

  Отдать Китаю острова на Амуре было огромной стратегической ошибкой. Сейчас Китай форсированными темпами строит стратегические дороги на границе с Россией. Коммуникации понадобятся Поднебесной для быстрой переброски войск в случае войны с Россией. Россия не способна дать отпор страдающему от перенаселения южному соседу и отдаст Дальний Восток и Сибирь.

  В уезде Цзяинь провинции Хэйлунцзян интенсивно идет прокладка двух автотрасс – 114-километрового участка Хэйхэ – Цзяинь и 103-километровой автодороги Суйбинь – Цзяинь. Кроме того у границ с Россией начато строительство ряда автодорог второго класса.

  Это подготовка к войне. Передача Китаю островов на Амуре — угроза стратегической безопасности Хабаровска, Дальнего Востока и самой России.

  В направление к границам России Китай уже ведет строительство широкополосных дорог на бетонной основе, чтобы они выдерживали нагрузку при переброске тяжелой техники и вооружения.

  С вводом в эксплуатацию этой транспортной инфраструктуры, Китай сможет беспрепятственно перебрасывать войска и технику вдоль всей границы с Россией, и вести наступательные операции по стратегически важным направлениям. В строительстве дороги именно вдоль российско-китайской границы сильно прослеживается ее специализация как рокады – то есть дороги, параллельной линии фронта.

  После начала войны китайская армия будет в центре Хабаровска через два часа. Раньше на острове был укрепрайон, в случае военных действий он прикрывал город, теперь его нет, он ликвидирован.

  Хабаровск остался без прикрытия, при взятии города будет взят железнодорожный мост на Амуре и перерезана железная и автомобильная дороги, Дальний Восток будет отрезан от России. Дальнейшая его судьба будет решена Китаем. Россия помочь ничем практически не сможет, у неё нет сил и возможностей. Армия развалена и деморализована. Вооружение по большей части пришло в негодность, нового нет.

  После «модернизации» российской армии от нее ничего не осталось, кроме 85 необученных бригад. Массовое сокращение армии, офицерского состава оставили Дальний Восток и Восточную Сибирь без силового прикрытия от внешнего врага.

  Китай готовится к войне и с каждым годом наращивает свой военный бюджет. Сейчас он равен 78 миллиардам долларов, а «скрытая его часть составляет еще 40 процентов от этой суммы».

  Армия и флот КНР оснащены самым современным вооружением, в случае войны китайцы смогут поставить под ружье более 200 миллионов солдат. После ряда терактов, которые уничтожат энергетическую систему на востоке России и ввергнут население в панику, начнутся крупномасштабные боевые действия.

  Начало крупномасштабной наступательной операций вдоль всей сухопутной границы и высадка десанта на севере России завершится полной, быстрой победой Китая и отторжением территории России до Урала. После того как вся территория до Урала будет захвачена, россияне будут депортированы за Урал или уничтожены.

  «Сотрудничество» России и Китая в экономической сфере – ничто иное как подготовка к захвату Сибири и Дальнего Востока. Россия уже подарила китайцам сырьевую базу Дальнего Востока и Восточной Сибири. Русские вместе с китайцами будет разрабатывать российские месторождения, а перерабатывающие и производящие предприятия будут строиться на китайской территории.

  Китайцы в спешном порядке приступили к постройке пунктов пропуска на границе, мостов, дорог к месторождениям, кирпичных заводов, жилья для рабочих. Им очень нужны наши месторождения. Это все делается для того чтоб вывозить наше сырье в Китай и там перерабатывать, а в обмен получать китайский ширпотреб. С военной точки зрения это все надо для оккупации территории, чтоб быстрее прошли китайские войска и боевая техника в глубь России.

  Китаю отданы месторождения золота и серебра, стратегического сырья вольфрама, молибдена, меди, ванадия. Это все вернется в Россию в виде танков, самолетов, ракет. Жилье, построенное китайцами, пригодится для их же граждан. Потому что Китай приходит в Хабаровский край основательно и навсегда.

  Китай сильно заинтересован во вторжении на Дальний Восток просто по объективным обстоятельствам. Дело в том, что Китай не сможет выжить, не расширяя своей территории. Китайцы всерьез займутся Россией, они этого даже сами не скрывают. Китай начнет войну не раздумывая.

 12. Трудно ми е да си представя такова невежество по история и в занималнята на помощното училище в Долно Уйно. Настървих се за коментар, но още немея пред бездънната яма на мутренската простотия.

 13. Айнщайн бил казал, че само две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост. Мисля, че ББ е абсолютния аргумент подтвърждаващ това твърдение… Не за Вселената разбира се…

 14. За съжаление, премиерът ни с капацитет на средностатистически кръчмарски политик за преглъщането
  на Крим от ЕС и САЩ е прав. На Минск 2 и дума не се обели за анексирането на полуострова. Да се надяваме, че както Иран клекна след санкциите и раззия да я последва. Само да не ни се налага да чакаме толкова. За себе си съм заложил на биофактора. лилипут.ин е нефелен. Пестят публичните изяви на джуджи1 и това не е от добро. От друга страна нали си спомняте, че по съветско време от брежневият маразъм до Горби, Западът най-много се страхуваше, че при средна възраст около 80год. на членовете на политбюро като нищо могат да натиснат копчето затривайки планетата и скривайки пред останалият свят провала на системата.
  Уравнение с много неизвестни.
  За потвържденеие към горното ето какви безумия се въртят в оборот в главите на някои кремълските спецове.

  http://finance.yahoo.com/news/russian-doctor-military-sciences-says-181400470.html

 15. Боко е ясен, ама кажете как Георги Лозанов с прякор “пантофа” / дето става на всеки крак/ го преизбраха за 6 път??? След драстичното падение в класацията за свободата на словото той трябваше да бъде натирен, като треньор на системно, губещ футболен отбор!

 16. Имаше една приказка: умният човек дори когато не знае нещо, има разбиране за ситуацията и излиза от нея с достойнство. Борисов – колко тъжно – няма сетиво дори за това.
  Павел Тинков е точен – пиле в кълчища.

 17. Уважаеми, господин МЕЧКОВ,
  МОЛЯ ДАЙТЕ ОТПРАВКА КЪМ ИЗТОЧНИКА НА ТОЗИ ТЕКСТ!

 18. Към Вагант:
  Като знам какви убавци и убамици командват повечето медии, Георги Лозанов е направо невероятно изключение ( от което , уви , твърде малко зависи за свободата на словото , бичувана с пари и политически интриги). Оставаше и шефът на СЕМ да е някои от калибъра на Блъсков и компания!

 19. Ето по-долу черешката на тортата от интервюто на банкянското слънце при Коритаров.
  Във Франция шавливата Рашида Дати, ексминистър на правосъдието заради една лапсус лингва изречена в споропоговорка, вместо дефлация-фелацио я скъсаха от подигравки по всички възможни медии. У нас се прави и невъзможното да се замитат под килима неспиращите на мах гафове на бб. Спомнете си само как в присъствието на няколко стотин малко или повече далеч не случайна публика и сред нея маса журналисти как баце се изцепи: “България обяви война на СССР на 5.09.1944г.” Сал един г-н Инджев се опита да “отвори” очите на матрияла. Дори мой близък, мастит историк научи и то половин година по-късно от мен за гафа на лицето бойко борисов.

 20. Искам да направя опит за социологически анализ без да имам диплома за социолог.
  Ще цитирам една стара синтенция, че “всеки народ заслужава управниците си”.
  Ако трябва да бъда по-конкретен 32.67% от населението съвпада ентелектуално със своя избранник Бойко Борисов. За останалите избиратели не коментирам защото много от тях са изпитали някакъв скрит оптимизъм за нещо по-различно без да им е даден реалния шанс да го получат.
  Има и въздържали се, тях вече ги разбирам.
  Това е положението в България. А какво е навън? След като статистически населението е разделено на две части.
  Най-неочаквано спирам на това място. Ще продължа ако съм успял да предизвикам някакъв интерес с едно мое лично мнение.

 21. ========================================

  РУСКИТЕ ТУРИСТИ ОТВРАТИХА НОРМАЛНИТЕ ТУРИСТИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ КУРОРТИ !

  ДОКАТО СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ХОТЕЛИ – ОТБОР КОМУНИСТИ – РУСОФИЛИ, НЕ ЗАГРЕЯТ ИСТИНАТА, ЧЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТЪРПИ РУСКИ БАНДЮГИ ДА СЕ ЛИГАВЯТ НА СЪСЕДНАТА МАСА, КАТО ПЛЮСКАТ ЧЕРЕН ХАЙВЕР СЪС СУПЕНА ЛЪЖИЦА, ТУРИСТИТЕ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА ЩЕ ЗАОБИКАЛЯТ БЪЛГАРИЯ !

  ВЪН РУСНАЦИТЕ ОТ РОДИНАТА НИ !

  СИКТИР ОТ ЖИВОТА НИ РУСИЙО !

  ========================================

 22. Г-н KOSTOV, всички сме оставили Костов и Борисов “на мира”, “за да помагаме” както се изразихте,но няКОЙ не стои мирен ,за да си помогне, УВИ!
  Защо се изказва по теми ,с КОИто не е запознат???
  За това си има СЪВЕТНИЦИ! Ако въобще ги слуша, де!

 23. @Стефан Ацев
  Към тези думи на Айнщайн има и продължение: “ЗА ПЪРВОТО НЕ СЪМ СИГУРЕН!”

 24. След като вчера Борисов под “нежния” натиск на Поли Карастоянова(един от пълномощниците на “КОЙ”в България), която скромно настоя държавният ни бюджет да обслужи добруването на руските собственици по нашето Черноморие като им отпусне милиони за нова инфраструктура- канализация, пречиствателни станции както и да даде хиляди евро за туристическата им реклама, премиерът склони да призове родните депутати и министри да почиват показно на българските курроти. След него тази сутрин БРАТУШКАТА Благой Рагин, свеж, с пресно боядисана коса, ЗАБРАНИ на събеседника си и на водещите да говорят лошо за българския туризъм и въобще да не споменават думата Гърция, като положителен пример, защото трябва да се пази реномето на руските курорти у нас като бетонните казарми на Форт Нокс, Елените, Поморие и др.Този път, за да не дразни зрителите,нашият Благой старателно избягваше да произнесе любимата си фраза “както казват братушките”, но то се подразбираше.
  Рагин много се интересува от СПА туризма,защото там все още има много нераздадени на руснаците минерални извори Ето “неговата” идея по въпроса:
  “И да не забравяме, че сме на второ място в ЕС по минерални извори. Само че те текат в реките?! Как така, бе. Голям грях! Ако зависеше от мене, като антикризисна мярка щях да дам на този,който иска да прави оранжерия, СПА център, да си представи бизнес плана и да работи без никаква концесия!”

 25. ==========================================

  Уважаеми, господин ТИНКОВ,

  НЕ МОЖАХ ДА СИ СПОМНЯ ОТ КЪДЕ КОПИРАХ ТЕКСТА:
  “Россия бессильна перед космической атакой США и сухопутной атакой Китая.”

  АВТОРЪТ БЕШЕ С РУСКО ИМЕ…

  ==========================================

 26. Да и Аз харесвам Георги Лозанов! Благ Човек! От него се излъчва Благородство!
  Искам да подчертая, че хуленето може да се превърне в нож с две остриета. Едно навън и едно навътре!

  Хваленето , когато е с Благородни чувства е Благост! Благо ти Даря ! Благости, Хвалене, Хубости, Красота ! Благо Родство – родеене с Благото ! Хваленето е Блага магия за Добро, когато го правим с Добро! То е противоотрова на змиите и гущерите, които се сипят от устата на заболели хора.

 27. Или по-скоро онези проклетии с които се сипем, целят да убият Благостта в нашия Дух! Да убият Устрема, Енергията му, Жаждата му! Но те убиват и този който ги изрича. Те действат срещу нас и ако ние сме слабите, ние потъваме а този, който хулим устоява.

 28. Драги Боби,
  Съгласявайки се със сентенцията и имайки предвид внорият Му мандат, значи като народ МНОГО СМЕ Я ЗАГАЗИЛИ!

 29. Драти инж. Симеонов,
  Благодаря за допълнението. Борисов напълно ме е убедил във верността на второто твърдение.

 30. Пост, прост, тъп, нагъл, отвратителен, страхлив, крадлив – но тъпотата му в това предаване бе просто изумителна. Надмина и “патрона” си Яшар Замфиркьов-Живков, чиито уши разтриваше и се възхищаваше от държавническия му “гений”. Без да съм фен на ГЕРБ, потъвах в земята многократно само поради факта, че това “нещо” ми е премиер. “Изби рибата” Рапоня, както се казва, направо зае 1-во, 2-ро и 3-то място едновременно в конкурса за фланелката “Срам ме е, че съм българин”. Но сами сме си виновни.

  Сами сме си виновни и за това, че допускаме спиртосаното нищожество Рагин (вж. коментара на “МАМ”) отново да надига глас в интерес на савецките си гасудари в доразграбването на остатъците от незаменимата ни и невъзобновима природа.

  Както и едно друго нищожество, облекчаващо след запоите пикочния си мехур в градските шадравани, което без да му мигне тенеке-милиционерското око, заявява, “Ние сме с Русия, останалите да си е.бат майката”! “Останалите” сме ние с вас, драги съфорумци.

  Е, ще си оставаме “останалите”, докато се оставяме подобен човешки брак да ни задава дневния ред, без ни най-малко да ги притесняваме, демонстрирайки прословутата българска толерантност и волско търпение. Вместо да ги насвием с тояги и шутове по края на гърба натам, където им е мястото – към бунището. Или пък към най-близката гара (авто, ж.п. или аеро) с дестинация “Масква”. Може и без “чемадан” – бездруго награбиха достатъчно за всичките 45+25 години!

  PS Относно коментара на г-н Мечков – мисля че източникът му е този украински сайт:
  http://censor.net.ua/forum/721668/predvaritelnyyi_doklad_o_rassledovanii_katastrofy_boeing777_obnaroduyut_v_sentyabre_smi

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.