Лакмусът Рашидов

Културният шок от некултурното поведение на министъра на културата Вежди Рашидов ни най-малко не шокира т.н. опозиция. Проруските формации БСП и Атака явно не виждат нищо нередно техният побратим да се гаври с един низвергнат артист.

Това, че ГЕРБ защитиха своя бай Ганьо, не е изненада. Докато Борисов не реши, че употребеният от него български турчин, нает да играе ролята на борец срещу омразния Доган в средите на българските турци, не е напълно амортизиран, подчинените на премиера ще продължават да хвалят Рашидов. Днес обаче те прекалиха, намесвайки в обвинителните си пледоарии срещу критиците на Рашидов…бившите служби.

Излиза, че комунистите, ченгетата им и т.н. били в дъното на някакъв пъклен план артисти и граждани да негодуват от простащината на Рашидов, който е ортак на Борисов във властта вече втори мандат.

Да оставим настрана незабравимата наглост на Рашидов да парадира като „главен мултак” на републиката през 1996 г., когато си беше организирал с парите на проруската корпорация „Мултигруп” пир по време на посткомунистическата чума.

Да пренебрегнем дори факта, потвърден официално от финансовия министър Горанов днес, че Рашидов си е уредил да си върне милионите от рухналата КТБ точно в момента, когато се гаври с един български гражданин, предлагайки му саркастично като на куче някакъв кокал, за да не му пее извън хора на мълчанието за безобразията на властолюбието му.

Нека дори си затворим очите за момент за цялата пирамида от арогантни претенции на министерстващия Рашидов да се разпорежда с миналото ни, като на своя глава спретна „възродителен процес”, преименувайки обещания музей на тоталитаризма в Музей на социалистическото изкуство.

Този радетел на соца и на съветските монументи ли е обект на някакви посегателства от „бившите служби”? Нима сътрапезникът на „величия”, като Иван Славков и Илия Павлов, както и на телохранителя на Живков, какъвто беше Борисов, днес е нещо като „жертва” на онези служби, за които намекват в парламента от ГЕРБ?

Нищо от написаното дотук да не знае човек, все пак има още един тест за това от чия страна на барикадата се намира неадекватният министър. Това е отношението на опозицията. Ако Рашидов поне малко не й харесваше, тя щеше най-малкото да намекне това. Вместо това мълчи и потвърждава с пасивността си, че не вижда нищо лошо в простащината на този управник Рашидов се превръща в издайнически лакмус.

Не веднъж съм чувал упрека, че не би трябвало да съм против ГЕРБ. Те били антикомунисти и това било достатъчно. Не би трябвало някакви „културни различия” да ни разделят. Ето че се видя културната близост на ГЕРБ с онези, с които миналия октомври Борисов беше петимен да управлява заедно, когато предложи на БСП 4 министерства, а на шефа им Миков публично обеща престижния пост начело на Народното събрание.

Борисов все пак го е забляло от това, че на улицата излизат стотици граждани да протестират срещу неговото протеже. Най-вероятно това е причината Рашидов все пак да имитира извинение в дълъг самохвален текст, в което е вмъкнал следното: „…може би в едно от изказванията си бях рязък и се изразих твърде образно, което е засегнало тенора Георги Петров, за което моля за извинение”.

0Не, не беше „рязък”- беше рядък простак в подигравката си с един гражданин. Самозабравил се е напълно. От тази забрава може да го извади само изтрезняването на неговия началник. С мълчанието си по казуса и с неадекватните приказки на антуража си в защита на незащитимия господар на културата, схващана от него като собствена голяма пластика за лична употреба, Борисов е на път да изненада себе си с откритието, че в България не всички са простаци и не всички са готови да правят политически компромис по „целесъобразност” с простотията на овластените примитиви.

25 мнения за “Лакмусът Рашидов”

 1. тъп си, приятелите ти са мумии от миналото. и ти си мумия. олигофрен

 2. ==========================================================================

  Инджев, СТЕФАН ДАНАИЛОВ ЛИ ИСКАШ ДА СЕ ВЪРНЕ ?
  Днес ТРАКИЙСКИТЕ СЪКРОВИЩА щяха да са в Ермитажа и да ги гледат руски простаци !
  Това ли искаш Инджев ?

  ==========================================
  ===============================

 3. ===================================================================================

  ПРОЛИВАНАТА ОТ “РУСКИЯ НАРОД” УКРАИНСКА КРЪВ, ДОКАЗВА, ЧЕ СССР В БЛИЗКОТО МИНАЛО И РУСИЯта НА ПУТИН ДНЕС, СА ЕДНА И СЪЩА РАЗБОЙНИЧЕСКА ДЪРЖАВА, ДЪРЖАВА НА ЗЛОДЕИ, НА ГРАБИТЕЛИ, КРАДЦИ, ОБИРДЖИИ, ПЛЯЧКАДЖИИ, МАРОДЕРИ, УЗУРПАТОРИ, ПАЛАЧИ, УБИЙЦИ…
  * НАРОДИТЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ И ЩЕ ВЗЕМАТ РЕШЕНИЕ, ЩОТО ОНОВА НЕЩО, НАРЕЧЕНО – ПУТИН, ДА БЪДЕ ЗАТОЧЕНО НА ОСТРОВ “СВЕТА ЕЛЕНА”…

  —————————————-
  Стига само приказки !…
  * СРЕЩУ БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ-ПЛАТЕНИ АГЕНТИ НА РУСИЯ НИ ТРЯБВАТ БУХАЛКИ, ПАВЕТА, КАМЪНИ,
  УКРАИНСКА ТВЪРДОСТ И ПРЕД ОЧИТЕ НИ ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ – АГЕНТИ НА МОСКВА !
  * ДА ИЗРИТАМЕ ОТ ДЪРЖАВАТА СИ ПЕТОЛЪЧКАДЖИИТЕ ОТ БКП/БСП, АБВ, АТАКА, ДПС -АГЕНТИ НА ПУТИН !!!
  * ЩЕ ПРИСЪСТВАМЕ С ГОЛЯМА РАДОСТ И ВИСШЕ ЗАДОВОЛСТВО В ДЕНЯ НА ИКОНОМИЧЕСКАТА СМЪРТ И
  СГРОМОЛЯСВАНЕТО НА РУСИЯ !!!
  * БАНКРУТИРАЛАТА РУСИЯ ЩЕ Я КУПЯТ КИТАЙЦИТЕ НА ЦЕНИ ЗА СТОКА ВТОРА РЪКА !

  КОЙТО КАЗВА, ЧЕ ВИНОВЕН НАРОД НЯМА, ГРЕШИ ?
  ИМА ТАКЪВ НАРОД… И ТОЗИ НАРОД Е КЪРВАВИЯТ РУСКИ НАРОД, ЗАЩОТО Е :

  НАЙ-АЛЧНИЯТ ЗА ЧУЖДА ЗЕМЯ, ДЯВОЛСКИ ЗЛИЯТ, САТАНИНСКИЯТ, ПОДЛИЯТ, ЛУКАВИЯТ, НАЙ-ПРЕСТЪПНО МИСЛЕЩИЯТ, ЖЕСТОКИЯТ, КОВАРНИЯТ, ЗЛОНАМЕРЕНИЯТ, ЗЛОНРАВНИЯТ, НАЙ-БЕЗЧОВЕЧНИЯТ, НАЙ-КОВАРНИЯТ, НАРОДЪТ-ИЗВЕРГ, НАРОДЪТ-ПАЛАЧ !!!

  —————-
  – Защо ненавиждам, мразя, презирам, и се гнуся, и се отвращавам от Русия ?
  – Защо презирам тази нереформирана империя и имперското и мислене, което е и в главата на сегашния президент комуниста-мафиот – Путин.
  Отвращавам се, защото:
  – Няма друга държава в света, която в годините на своето 500 годишно ПРЕСТЪПНО съществуване да е водила 500 години ВОЙНИ СЪС ВСИЧКИ СВОИ СЪСЕДНИ МАЛКИ ДЪРЖАВИ, ЕДИНСТВЕНО И САМО, за да завладее земите им и след като ИЗБИЕ И ИЗСЕЛИ В СИБИР МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ, ДА ЗАСЕЛИ АЛЧНИ ЗА ЧУЖДИ ИМОТИ, КРАДЛИВИ РУСНАЦИ В ОЩЕ ТОПЛИТЕ ДОМОВЕ НА УМЪРТВЕНИТЕ И ПРИНУДИТЕЛНО ИЗСЕЛЕНИ МЕСТНИ НАРОДИ.

  ДЪРЖАВАТА С НАЙ-ПРЕСТЪПНИЯ РЕЖИМ, СЪЗДАДЕНА И ПРЕДВОЖДАНА ОТ ПРЕДАТЕЛА И КРЪВОЛОКА – ЛЕНИН, ФАЛШИФИЦИРА И ДО ДНЕС ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА, КАТО ЗАЯВЯВА, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО РУСНАЦИ СА СТРОИТЕЛИТЕ, ПИСАТЕЛИТЕ, МУЗИКАНТИТЕ, ХУДОЖНИЦИТЕ, КОИТО СА СЪЗДАЛИ СТОЙНОСТНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ В ЖАНРОВЕ, ЗА КОИТИ СЕ ЗНАЕ, ЧЕ “МУЖИЦИТЕ” СА БИЛИ САМО ЧИРАЦИ.

  * ПО ВРЕМЕТО НА ЦАРСКАТА ИМ РУСИЯ – “ТЮРМА НА НАРОДИТЕ”, ВСИЧКИТЕ СТОЙНОСТНИ НЕЩА, КОИТО СА БИЛИ СЪЗИДАВАНИ В ТАЗИ СКАПАНА ТЕРИТОРИЯ СА СЪТВОРЕНИ ОТ:

  ГЕРМАНЦИ, ИТАЛИАНЦИ, ШВЕДИ, ЕВРЕИ, ФРАНЦУЗИ, ХОЛАНДЦИ, ШОТЛАНДЕЦ (Лермонтов), АНГЛИЧАНИ И ДР.

  – ПРЕСТЪПЕНИЯТ СССРски И СЕГАШНИЯТ ПОСТСССРски РЕЖИМ ПРОИЗВЕЖДАТ ЗА ИЗНОС САМО ИЗВРАТЕНА, ПЕРВЕРЗНА, НЕНОРМАЛНА, ПАТОЛОГИЧНА, КОРУМПИРАНА, ПОКВАРЕНА,
  ВРЕДНА КОМУНИСТИЧЕСКА ИДЕОЛОГИЯ !
  —————————————-

  РУСИЯ Е ЗАПАЛВАЛА 12 ПЪТИ ВОЙНА С ТУРЦИЯ И АКО Е ИСКАЛА ДА ОСВОБОДИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ ТУРСКО РОБСТВО, ТО Е МОЖЕЛА ДА ГО НАПРАВИ ОЩЕ ПО ВРЕМЕ НА ПЪРВАТА РУСКО-ТУРСКА ВОЙНА, ВОДЕНА МЕЖДУ ГОДИНИТЕ 1568-1570,…
  НЕНАСИТНАТА ЗА ЧУЖДА ЗЕМЯ РУСИЯ, Е МОЖЕЛА ДА НИ ИЗБАВИ ОТ ТУРСКИТЕ ДУШМАНИ И ПРЕЗ ПОСЛЕДВАЛИТЕ ОЩЕ 10 (ДЕСЕТ) ЗАВОЕВАТЕЛНИ ЗА РУСИЯ, ВОЙНИ С ТУРЦИЯ:

  Руско-турска война (1568-1570)
  Руско-кримска война (1571-1574)
  Руско-турска война (1676-1681)
  Руско-турска война (1686-1700)
  Руско-турска война (1710-1713)
  Руско-турска война (1735-1739)
  Руско-турска война (1768-1774)
  Руско-турска война (1787-1792)
  Руско-турска война (1806-1812)
  Руско-турска война (1828-1829)
  Кримска война (1853-1856)
  ——————————————–

  С победата на Русия във войната срещу Турция през 1877-1878 год. руснаците осъществяват целта на водените от тях 12 войни с Турция. Тази цел е да изтласкат и завладеят земи на турската империя – от Кавказ до Балкански п-ов, за да превърнат Черно море в свое вътрешно море – море обградено на север, изток и запад от заграбени от Турската империя земи и чрез Санстефанския договор огласени като руски територии. За щастие на българите, европейските държави се досещат за грабителската същност на продиктувания от Русия – Санстефанския мирен договор и го обезсилват като посредничат за сключването на нов договор в Берлин “Берлински мирен договор” между Русия и Турция… и така територията на днешна България бива спасена от дългите крадливи ръце на НЕНАСИТНАТА ЗА ЗЕМЯ Москва,

  ——————————————-
  ДНЕС ПЪЛЧИЩА ОТ ПО-ДРЕБНИТЕ ПО БОГАТСТВО, РУСКИ БАНДИТИ-КОМУНИСТИ, КОМУНИСТИ-РЕКЕТЬОРИ, КОМУНИСТИ-ИЗНУДВАЧИ, КОМУНИСТИ- КРАДЦИ, МАСКИРАНИ КАТО ТУРИСТИ, ПО СЪВЕТ НА МОСКВА, ПРИИЖДАТ, НАПЪЛЗЯВАТ, НАХЛУВАТ, ПРИДОХОЖДАТ, НАХЪЛТВАТ, НАВЛИЗАТ, НАГАЗВАТ, НАСТЪПВАТ, ВРЪХЛИТАТ, ЗАВЗЕМАТ, ОКУПИРАТ, ЗАВЛАДЯВАТ, КУПУВАТ БЪЛГАРСКИ ИМОТИ И КОГАТО СТАНАТ НАД
  500,000 ПОДЛЕЦИ, ВЕРНИ НА ВОЖДА НА РУСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ ЩЕ БЪДАТ ПРИКАНЕНИ ДА ИЗВИКАТ РУСКИТЕ ТАНКОВЕ, ПОДВОДНИЦИ “КУРСК-2”, КОРАБИ И Т.Н., ЗА ДА ГИ ПАЗИ ОТ БЪЛГАРИТЕ…( ПО КРИМСКИЯ СЦЕНАРИЙ )

  ГОСПОДИ, НИЕ ОТ ИМЕТО НА ВСИЧКИ МИРНИ ЗЕМЛЯНИ ТИ БЛАГОДАРИМ, ЧЕ УНИЩОЖИ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО – СССР, НО БОЖЕ, ТИ ИМАШ НА ЗЕМЯТА ОЩЕ РАБОТА И ТЯ Е ДА ОСУЕТИШ БЪДЕЩИТЕ ПРЕСТЪПНИ ПЛАНОВЕ НА ДНЕШНАТА ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ НА ПУТИН ДА ЗАГРАБВА ОЩЕ ЧУЖДИ ЗЕМИ.
  БЪЛГАРИ, НЕ ПРОДАВАЙТЕ ИМОТИТЕ СИ НА РУСНАЦИ И ТУРЦИ.

  НЕКА РУСИЯ ДА СЕ ЗАДАВИ С БЪЛГАРСКА ПРЪСТ !
  ПУТИН = ХИТЛЕР !

  ===================================================================================

 4. Если бы у русских было человеческое достоинство, они бы давно повесили Путина !

 5. Браво Г-н Инджев!! Отново в десетката!!

 6. БСП не казали нищо за самозабравилия се мултак Рашидов. Добре де, но и от Реформаторския блок дума не продумаха. Сега се питам, кой от двата факта трябва да ме тревожи повече?

 7. Докога над страната ни бащина
  ще вилней тази страшна простащина!..

  …Не би трябвало някакви „културни различия” да ни разделят, ЛИ?
  Че как ще накараш хора като нас, от блога, да ръкопляскат, да се умилкват, да се подмилкват и да се подмокрят пред разни Цеци, Меци, Бели рози, Батальони и пр.?! Това са иконите от културният олтар на ГЕРБ! Хоругви са им милиционерските анцузи, а Иво е описал безпощадно и върховния Жрец на простащината им!
  Че не гледахте ли снощи мотаенето на баш-тартора им на срещата на върха в Брюксел? Жалка картинка- хората (другите премиери) си говорят очевидно не за мачове и за времето- нашенският само налита да целува, колкото и да се дърпат!

 8. много силно, господин Инджев. с огромно съжаление и отчаяние обаче констатирам, че простащината в родината ни просто няма никаква реална алтернатива. и напълно е достигната целта за “падане” на народността.

 9. Ей това е:
  Държавата на “ОВЛАСТЕНИТЕ ПРИМИТИВИ”!
  Примитиви ама удобни!
  Удобни ама на КОЙ!

 10. Към ivancho:

  Не знам към кого се обръщаш, но ако случайно се отнася да мен, подписания с името си, благодаря за потвърждението на тезата ми- с нея явно не можеш да спориш, не можеш да я оспориш и безсилно обиждаш. Но вие с Рашидов сте такива , простаците се подкрепят по принцип!
  Един друг пък ме “плаши” със Стефан Данаилов и “Ермитажа”- това е още по безсилно адвокатстване на Рашидов. Това е отчаян опит да се измести темата за овластената простащина. Нима трябва да я търпим по целесъобразност- качила ни се е на главата втори мандат и трябва да си я търпим, така ли? Но ако ще вкарваме идеология и политика в същата тема, Стефан Данаилов поне е ясен, докато Рашидов се прави на голям демократ, но е лице на мутренския преход и активен борец за запазван наследството на съветския колониализъм. Колкото до Ермитажа, Рашдов се скъсва да се хвали как следващата спирка на тракийското съкровище ще е в Русия. И няма да е лошо! Нека руснаците научат най-после нещо за миналото на едни земи, които за тях винаги са били плацдарм за война- срещу или независимо от местното население, третирано като враг, част от обоза или като тор за наторяване на руската империя с още “славяни и православни”.

 11. Основният проблем е, че за пожарникарят-премиер това разюздано поведение на мултака “скулптор” е за адмириране! Затова и си го поставя на министерския пост на културата за втори мандат (за който е спечелил гласуването на българския “народ”. Те са си лика-прилика!
  Дали “електората” ще остави този дует да безчинства още дълго на държавната софра си зависи само и единствено от това колко ще се възмути от поведението им!

 12. веждичката освен, че е овластен простак с банкянскто слънце са в безспирен маратон кой повече простотии и цинизми ще произведе и е абсолютен нагаждач. Още от “такова беше времето”. Освен това въобще не приемам тарикатският лаф “наше лошо няма”. Този е готов в името на келипира, стига баце да нареди и на Доган да целува кунките. Нещо обаче напоследък обърна плочата. Не сме чули лаф да обели в тази посока. Нали Инператор Тиквоний банкянски след кефепитието в Кърджали с местан ага си ги котка депесето срещу индулгенцията да не им пипа кадрите и обръчите за резервна гума. Досега това сработи и то при принципни решения в парламента. Догодина, живот и здраве наесен, предстоят президентски избори. А бочко още не се е изокал истинската. Ще прави ли “голям шлем” или да.
  Ето и сведетелство на г-н Димо Райов от време оно за моралният лик на вр.

  “Аз помня как всеки ден Вежди бе в писателското кафене в компанията на тогавашния зампредседател на Държавния съвет Георги Джагаров. Тези хора всякога бяха в едно опиянение… Малцина имаха тази привилегия да бъдат на една маса с най-мастития поет-държавник, дясната ръка на Тодор Живков.

  Да спечелиш вниманието на Джагаров значеше,че за теб вече няма затворена врата. Отделно тоновете уиски, които те чакаха… Докато ние се плюнчехме по цял ден на едно коняче или ракийка.
  Да,ние все още помним. Затова и някои, в това число и Вежди, мразят хората с памет.”

 13. Гласувах за реформаторите,но силно ме безпокои факта,че си заровиха главата в пясъка по повод просташкото държане на министъра на културата по медиите.Ако по тяхномо това е политически компромис аз не мога да го приема.Тяхното мълчание ще отблъсне хората които повярваха,че реформаторите са десни умни хора готови да изведат България от просташкото блато.Политическия компромис може и да ги изкара от властта на следващите избори.Умните и интелигентните хора виждат какво става.Не бива на всяка цена да се целува задника на Борисов,който явно вече се подготвя за президент.А който смята ,че ГЕРБ са десни и антикомунисти живее на друга планета.

 14. Не мога да преценя кой е прав в спора между хориста и министъра.Имам обаче критериий МОЧА,всеки който не подкрепя демонтирането му,а в случая,кмет,министър,министър председател и всички овластени персони ме разочарова и отблъсква.Определено мисля,че МОЧА трови въздуха в европейската ни столица.Отношението към МОЧА стана критерий за мен за моралните ценности на нацията.

 15. Тракийското съкровище е културно богатство,но преди да го покажем на света в Лувъра,не трябваше ли българските управници да си свършат работата у дома-да демонтират МОЧА?Сега като привлечем милионите туристи ще ги посреща ли руския войник?Каква нация сме щом най внушителния паметник в столицата не е на Аспарух,а на окупаторска армия?Те тия туристи няма нужда да са много умни,за да разберат за какво става дума!Същото важи и за жадуваните от управниците ни чуждестранни инвеститори!

 16. Браво, точно в десетката нацелихте тъпака Рашидов!!

 17. Това, което изключително ме отблъсква в събирателната (като морал на прехода) личност Вежди Рашидов, не е толкова простащината му, колкото високомерното му отношение към творците и обикновените хора, които не са контингент на МG,ВИС,СИК,ТИМ и т.н.
  Покрай скандалите в КТБ знаем, че талантливия Рашидов има повече от 2 милиона и че сигурно харчи поне 2000 лв на месец, за да съществува нормално като човешко същество (без периодичните мутренски “изхвърляния”, разбира се).
  Певецът от хора също е човешко същество с талант и сигурно има същите нужди като Рашидов, за да съществува нормално, но Рашидов не му предлага 2000 лв,а 100 лв! И то с убеждението, че и те са му много, но от него да мине! Прави жест само,за да млъкне оня жалкия певец с въшливите му претенции…
  Ето го мутренския манталитет на сегашните властимащи! Те делят хората на такива, които имат нужда поне от 2000 лв и останалите, за които и 100 лв са много!
  Преди години станах неволен свидетел как друг мултак, който месечно получаваше поне 15 000- 20 000 лв, упорито се пазареше с един пенсионер, от когото искаше да му бъде и градинар, и чистач, и пазач на имението само за 250 лв! Откъде накъде да му дадял повече, коментираше възмутено и на висок глас мултакът, след като средните пенсии тогава бяха около 200 лв! В луксозните ресторанти и магазини, които посещаваше, никога не правеше въпрос за цената на поднесеното и отказваше ресто, но беше си направил труда да проучи колко е една пенсия в момента!
  Защото считаше, че за обикновения човек и 100 лв са му много, той трябва да му работи направо без пари!
  Съгласили сме се такива да ни управляват, сякаш сме овци. Сега в тях е “и ножа и хляба ни” и на всичкото отгоре очакваме да правят реформи на ползу роду!

  Заслужаваме си го!

 18. На Рашидов с пълна сила би му прилягало да каже това, което на времето един друг случаен министър каза: “Ега ти и държавата, щом аз съм й министър!!!” ( на културата )

  Г-н Инджев, днес става нещо интересно около военния министър. Дали ще се намери сила и достойнство в прокуратурата да разрови л…ната около поръчките за обслужване на руска военна техника?

 19. Чета коментарите и виждам как някои искат да изместят темата.Намесват Стефан Данаилов,Ермитажа,МОЧА.
  Тук става дума за Министъра на културата Вежди Рашидов.Безпардонен,смяташ се за властник,а всъщност нищо ново не е научил от времето на ДС и Мултигруп.Спомням си кадрите давани по телевизията през 1996 г.,когато България буквално гладуваше,а те /Мултигруп/бяха разпънали маси в ресторант *България* отрупани със специалитети и печени прасета и хората гледаха през витрините и се дивеха.Такава наглост та до днес.Акраните от ДС и БКП ,от Живковата фамилия са зад него.И какво тук значи аз или някои от РБ да се изкаже.Тук трябва непримиримост от целият народ. Няма сини,няма червени.Наглостта сменя лесно своя цвят.Сутринта когато отидох във фирмата,където работя един от работниците ми каза,че ме видял вечерта по Първа програма , а аз го питам *ти ме видя,но защо аз теб не те видях*.Смятам,че само реакция/протести/ могат да променят нещата.Така че не подменяйте темата.А тя е има ли качества Рашидов да бъде Министър на културата.Според мен няма.

 20. Въпрос: Какво му трябва на IVANCHO освен марийка?
  Отговор: Трябва му поне една капка ум.

 21. Оставка Рашидов!!!
  Вън от министерството Ганьо!!!

 22. Типичен представител на “трагичния човешки потенциал на ГЕРБ”!

 23. Браво г-н Инджев,
  Много точно уцелихте в десетката: ” Рашидов е активен борец за запазване на наследството на на съветския колониализъм.” Точно за това е поставен на този пост този елементарен човечец от петата колона и затова ще гледат да го крепят, за да им запази натрапените символи: паметника на Моча, на Альоша и други такива “съветски шедьоври”.

 24. Да, г-н Инджев, както обикновено сте прав. Но колко са хората, които са на същото мнение? Колко изобщо употребяват мозъка си по предназначение? Иначе нямаше на власт да са комунистите, ченгетата, доносниците, примитивите, хамелеоните, царистите, бойковистите и т.н. Както у нас, така и в Русия мислещите хора са малцинство, а управлението и живота ни се решава от огромната безпросветна или продажна маса…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.