Министърът на отбраната на България обвини Русия в опит да го подкупи – на чия страна ще застане Борисов?

За борбата с корупцията у нас се говори толкова много и толкова малко се върши, че казаното днес от министъра на отбраната Николай Ненчев се превръща в прецедент на прехода от държавното ( държавното беше държавна политика към послушните, възнаграждавани с постове и привилегии) към частното корумпиране.

В корумпирането на българите и България решаващата роля има Русия, в която по официална руска статистика 50 на сто от националното богатство отива по корупционни канали в джобовете на частни лица. Вносът на корупция по линия на руския монопол върху енергийното захранване на България за милиарди левове годишно всъщност е основна дългогодишна характеристика на този преход. Личности, цели корпорации и партии забогатяха по тази линия и превърнаха страната ни в корупционен хъб на Русия на Балканите.

В интервю за в. „Сега” министърът на отбраната Николай Ненчев става първият български управленец, който открито назовава този факт не в мемоари и не чрез намеци, а още докато е на поста си. Той заявява, че е бил направен опит да бъде подкупен от държавата Русия- защото в Русия продажбата на оръжие и услуги за поддръжката му не е частен бизнес, а държавна политика.

Внимавам за формулировката: направен е бил опит, имало е сондаж дали министърът би приел процент от сделка за руските миг 29. Ако е дал съгласие е щяло да се стигне до самото предложение. Има си технология, която корумпиращите спазват и ако се опиташ да ги изобличиш, ще се окажеш „клеветник”. Ако стигнеш до параметрите на сделката, до пазаренето, вече ще си на границата на престъплението, а вземеш ли подкупа- край, ставаш също престъпник. Корумпиращите си знаят занаята и не е лесно да ги изобличиш, без сам да се окажеш в незавидната позиция, в която сега ще се опитат да поставят министъра на отбраната. Вече чувам гласовете, които го призовават да каже имена.

Това ми е познато от онези храбри българи, които ме питат на улицата (или дори ме упрекват за все още несвършената работа) „кога ще го бутнем този съветски паметник”. Ами когато се включите в „бутането”! Познато ми е и от факта, че съм бил в положението на Николай Ненчев. Бях изненадан с предложение от ядреното лоби „да си срещнем интересите” като участник в обществения комитет срещу АЕЦ „Белене”. Сондажът в моя случай беше организиран така, че да не заподозра нищо предварително. Отказът ми на ранен етап прекъсна контакта, който повече не се повтори. Поради което мога отново да прибягна до единствената възможност, а тя е- да коментирам несъстояло се престъпление на принципа „дума срещу дума „ (ако изобщо се стигне до одумването на приносителя на опита за сондаж).

Да се иска от министър Ненчев да разобличи с доказателства една намерение за престъпление е несправедливо на фона на факта, че цели институции от десетилетия не са направили нищо корумпираща наред руска агентура да се почувства поне малко притеснена. Ако тя посяга дори към един министър, декларирал ясно проатлантическата си позиция, можете ли да си представите колко е улеснена тя в дейността си от онези лакоми русофилстващи властелини в България, които публично се кълнат в любов към Кремъл или „най-малкото” непрекъснато защитават Русия от България ( например по темата за западните санкции) !

Прецедентът с Николай Ненчев обаче показва, че да се изправиш срещу руската агентура в България не е невъзможно. Всяко пътуване започва с първата крачка. Ето че най-после някой ( и не кой да е, а министърът на отбраната) постави началото на прехода към прекратяване на безнаказаното вилнеене на нашите бивши колонизатори над бащино ни огнище.

29 мнения за “Министърът на отбраната на България обвини Русия в опит да го подкупи – на чия страна ще застане Борисов?”

 1. Борбата с червения социал-комунистически дявол е жестока, но Доброто и Правдата ще ПОБЕДИ! Но и затова трябва всеки един от нас да допринесе! Вдигнете гордо глави Българи!
  БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е СВОБОДНА!!!!

 2. Иска ли питане – Борисов винаги е на страната, която го е “освободила” я от “турско робство/иго”, я от “фашистко” такова – СССР-то или Русия-та. Молиционерът-пожарникар начело на българското правителство в наши дни няма да посмее да се изрепчи на дребния фашист от Кремъл – не му стиска! Това може да направи едва след като демократичния свят успее да защити Украйна и самият комплексар бъде свален от власт!

 3. Министър Ненчев за пореден път ми прави добро впечатление. Предишния път беше с поздравителното писмо до г-н Инжев при представянето на новата му книга.
  Дай боже повече такива министри! И колко е стряскащ контрастът Ненчев-Рашидов!

 4. Не му завиждам на Николай Ненчев.Прокуратурата се е самосезирала.Колко бързо.Подозрително бързо.Предлагащите подкупи са много перфидни.Те имат планове.Каква жертва ще бъдеш,ако приемеш и каква цена ще платиш ,ако откажеш.
  Бог ми е свидетел,че винаги имам усещането,че нашите правораздавателни органи,в това число и прокуратурата е на страната на мафията.
  Нищо чудно Ненчев да бъде погнат я за *клевета*,я за *лековерие*.
  Цената е да бъде изгонен от министерският пост.Точно защото е неподкупен.Защото е родолюбец
  Защото не е русофил.
  Този човек ми направи впечатление когато се формираше РБ.Тогава той се закле.Повярвах му.Вярвам му и сега.Ще бъде жалко ,ако го *изиграят*.Жалко за България.Един от малцината честни хора.

 5. Министър Ненчев казва и друго. Че предложената цена за ремонт е била три пъти по-висока от нормалната, което е разбрал от генерал, с който се е консултирал. И че след отказа са последвали атаки срещу него.
  Сега излезе и информация, че прокуратурата се е “самосезирала” и щяла да разпита министъра. Ще повторя любимата си теза, че с подобни въпроси трябва да се занимава контраразузнаването, а не прокуратурата, защото подобни престъпления (особено у нас) трудно биват доказвани в съда. А в по-широк контекст нещата могат да бъдат разгледани като заплаха за националната сигурност.

 6. Ненчев не трябва да спира дотук! Доколкото се сещам, подобни оръжейни скандали през 90-те години имаше и в Унгария, и в Полша, но ударите бяха видео- документирани. Иначе- онази вечер гледах неизвестно как пробутал се рекламен филм в рубрика ОБРАЗОВАНИЕ на ТВ ЕВРОПА. За пръв път надникнах в чисто московския инвестиционно-корупционен анклав сред колониалната територия на Болхарско-Задунайская АССР- Курортный комплекс КАМЧИЯ.Доста луксозно отдъхват ребятата и техните “вожатые”, че и идейно -пионерски връзки, встречи с сесесерски ветерани, от които друго освен дрънкане на ченета и медали не се чува, сесесерски пляски, частушки, римушки, шутки… Позор!
  Нали като няма за какво друго да словоблудстват, нашите левичари и рубладжии все за “вечните и непреходни послания” (въх!) на Мандибата/Манделата дуднат?
  Ами ей ти го АПАРТЕЙДЪТ, ма, другарке Бокова! Дай да се борим свещу него, като ще следваме “вечните и непреходни послания на Мандела” – българинът не може да посети курорт, намиращ се на тереторията на неговата европейска, демократична и правова държава. Туй не значи ли дискриминация по етнически признак, вършена от руски окупатори и български компрадори!?

 7. По темата. След като се върна от инструктажа в масква папка гоце още в първото си изявление заяви в прав текст, че двама министри трябва да си отидат. Министърът на отбраната Ненчев и външният министър Митов. Някой да е изненанадан.
  За това, докато МОЧА не се махне тепърва ще имаме скандали като горният, стига някой да има политическата воля да ги оггласи. юНай-трудно се доказва престъплението подкуп. Разбързването на цацацурата в този аспект не е случайно.
  По природа съм умерен оптимист но за обозримото бъдеще предвиждам, че г-н Инджев да е жив и здрав и ние покрай него догодина пак ще ни кани на представяне на книга. Течна дружба 4. Дано греша.

 8. ========================================

  РУСИЯ – ОСВИЕНЦИМ НА ЧОВЕЧНОСТТА

  РУСИЙО, ЕВЕРЕСТ НА ТИРАНИЯТА,
  СРУТИ СЕ УТРЕ РАНО ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ !

  РУСИЙО, ЗЕМЬО БАНДИТСКА,
  РУСИЙО, ЗЕМЬО КРАДЕНА И ОБСЕБВАНА
  ОТ ЦАРЕТЕ ТИ И БОЛШЕВИШКАТА МАФИЯ…
  РУСИЙО,
  ТИ, САТАНИНСКАТА,
  ПОДЛАТА,
  ЛУКАВАТА,
  ТИ, ПРЕСТЪПНАТА И КОВАРНАТА,
  ТИ, ГНИЕЩА МЪРШО.
  ПРОКЪЛНАТА ОТ БОГА,
  ТИ, ЗЛО ПСЕ, РУСИЙО !…

  ОСТАВИ НИ НА МИРА, РУСИЙО –
  РОДНО МЯСТО НА ВСИЧКИ ЗЛИНИ ПО СВЕТА …

  ТИ, РУСИЙО, ЛЕНИН НА ЗЛОТО, ПУТИН НА НАСИЛИЕТО,
  ТИ, УЧИТЕЛКЕ ПО СВЕТОВЕН ТЕРОРИЗЪМ !

  СИКТИР ОТ ЖИВОТА НИ, РУСИЙО !
  ВЪН РУСНАЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ !

  НИЕ, СВОБОДНИТЕ ОТ ТЕБ БЪЛГАРИ,
  ТЕ ПРЕЗИРАМЕ, ЗАЩОТО СИ УБИЙЦА, РУСИЙО !

  ГОСПОД ДА ТЕ ЗАТРИЕ РУСИЙО –
  ПОБЕСНЯЛА КРАСНА КУЧКО…

  РУСИЙО, СРУТИ СЕ УТРЕ В ЗОРИ, ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ !

  —————–
  ЗАСИТИ БОЖЕ С КАМЪНИ ЛАКОМИЯТА НА РУБЛОФИЛИТЕ
  ОТ БСП, ДПС, АБВ, АТАКА – ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ …!

  АМИН !

  —————————————-речник:
  сиктир – марш от тука, пръждосай се от тука, …
  —————————————-
  пп

  Университет ФСБ (КГБ) “КРЕМЪЛ” – Прием на студенти (Редовно и
  задочно обучение) по следните специалности:
  Инквизитор, Главорез, Джелатин, Убиец, Угнетител, Мъчител, Кръволок,
  Мъчител, Удушвач, Отровител, Трошяч на кости,
  Енергетик на електрически стол, Дерач на човешка кожа,

  От ректората

  пп
  —————————————-* ПУТИН Е ЗАПОЧНАЛ ДА ПРОДАВА СИБИР НА КИТАЙ… !
  http://clubz.bg/8342-iznenada_ot_iztok_kitaj_bavno_podchinqva_rosneft_i_gazprom

  * КИТАЙ ТЪРСИ НОВО ЖИЗНЕНО ПРОСТРАНСТВО !
  * КИТАЙЦИТЕ ИМАТ НАМЕРЕНИЯ ДА КУПЯТ ЦЕЛИЯ СИБИР ДО УРАЛ !

  =======================================

 9. Не съм спокоен!Ако някой ми докаже,че някъде по света има държава в която има курорт само за чужди граждани в който местните нямат право на достъп,ще се успокоя!Моля Ви,помогнете ми!!!!

 10. Зaщо не признa пaрлaментa ни aрменския геноцид ? Товa е срaм зa Бългaрия !!

 11. Пак доведоха злополучния екс-гл.прокурор Филчев да гастролира по телевизиите (за сега в “Националната” БНТ, а вероятно след това и по други слугински ТВ), за да дава акъл, “как трябва (или не трябва)” да се прави съдебна реформа! Познайте, каква е целта на това “мероприятие”: Да не се прави никаква реформа, или ако се направи нещо, то тя пак да бъде по модела #КОЙ!!!

 12. Постъпката на военния министър леко загатва какво би станало,АКО на всички нива в държавната администрация имаше достойни българи като него!
  Прощай жизнь моя,Hello my life!

 13. Дълбок поклон пред жертвите на геноцида в Армения!
  Дано един ден килимът на арменските сираци, който препъваше Обама в Белия дом, напомняйки му за собствената реч през 2008: ‘America deserves a leader who speaks truthfully about the Armenian genocide’, бъде достойно експониран физически и политически от следващия президент!

  http://en.wikipedia.org/wiki/Armenian_Orphan_Rug#/media/File:Coolidge_armenian_orphan_rug.jpg

 14. Тази сутрин изчетох всички налични интервюта и цитати на министър Ненчев в пресата. Политическо присъствие, което ми дава кураж! Повтарям след Стамбо: Не трябва да спира дотук!

 15. ups, последното беше по темата, пропуснах да коригирам надписа

 16. Знаете ли как се увеличава ресурса на един военен самолет- само с подпис. И те това го знаят, имам в предвид министри и зам.министри.
  Ако искат реформа, нека се разровят в Терем АД, там са големите далавери. Уж нямаше да се продават земи на военните заводи, щото били за национална сигурност, но се продадоха. За финансовите далавери почти всички партии са в играта. И корпуса на НАТО в БГ го определиха да е в сградата на бившето МО-2 , където е ТЕРЕМ АД. Не знам, но само предполагам, че тази сграда, известна като “цитаделата”, щом е била еди-какво си, сигурно е наблъскана с бръмбари и буболечки, все пак сградата е стара. Не знам какви хора определят сградите за НАТО, но сигурно са специалисти,които получават сериозни хонорари. И разбират от “pest control”.

 17. Ненчев е истински министър на Отбраната. Той защитава България и българите, за разлика от много български министри, които първо защитаваха обитателите на Кремъл от техните “врагове” (истински или измислени), та после мислеха за България, ако въобще се е стигало до това. Те не можеха да бъдат и други, защото бяха удобрявани и назначавани от Кремъл. Никой не можеше да ръководи съдбините на България без “ДА” от Москва. Всеки който се противопоставяше загиваваше. И то не само в България. Думите на Ненчев и Шаламанов показват, че промяна в полза на България има и то голяма. Прехода може да не върви гладко, но върви.

 18. Някога БКП бяха “скромни”. Като имаха МВР, Правосъдието и Отбраната, другото бе лесно подчинено. Отбраната изглежда им се изплъзва, МВР се люлее ту на една, ту на друга страна, а Съдиите и Прокурорите стискат с зъби кокала до като могат.

 19. Браво на министър Ненчев!!!
  Шашки вън г-н Министър!!!
  Смачкайте ги!!!

 20. Егати и държавата! Щом не може да се справи с двама дебеляци! Единият шишко – в прокуратурата, другият депутат ли е, медиен магнат ли е, КОЙ го знае? Разиграват ни все едно сме малоумници. Банки съсипват, разграбват им активите за жълти стотинки, а “този така наречен народ” блее ли, блее.

 21. ========================================

  ТУРЦИЯ резко осудила заявление Путина о т.н. «геноциде» армян, напомнив о преступлениях России
  Время публикации: Сегодня в 22:46 по Имарату

  ***

  Турция осудила высказывания Путина, который назвал события 1915 года в Османской империи, «геноцидом армян». Об этом говорится в заявлении МИД Турции, в котором напоминается, что Россия совершила массовые убийства и геноцид народов Кавказ, Средней Азии и Восточной Европы, включая Голодомор в Украине.

  В заявлении МИД Турции подчеркивается, что такого рода заявления, носящие политический характер и открыто нарушающие нормы права, не имеют для Турции никакого значения.

  «Принимая во внимание бесчеловечные действия России в отношении тюркских и мусульманских народов, мы считаем, что они лучше других должны понимать суть «геноцида» и его правовую сторону», — отмечается в заявлении министерства.

  Там же подчеркивается, что настойчивость России в неверном толковании событий не может способствовать установлению мира между двумя странами. Москва призывается к объективной оценке событий и поощрению Армении и армян к принятию призывов о дружбе и мире, с которыми выступает Турция.

  «Несмотря на все наши предупреждения и призывы, президент России расценил события 1915 года как геноцид. Мы это не приемлем и осуждаем. Для Турции такие политические заявления, являющиеся открытым нарушением права, не имеют законной силы», — указывается в заявлении.

  Власти Турции отметили, что Россия «должна сама хорошо знать, что такое «геноцид», и какие у этого явления правовые аспекты»

  Премьер-министр Ахмет Давутоглу в данной связи заявил: «Мы готовы обсуждать историю со всеми, но мы хотели бы осуждать ее в открытую, смотря в глаза своим оппонентам. Если углубляться в историю каждой страны, можно найти множество вопросов, требующих обсуждения». Давутоглу заявил, что будут приняты меры в отношении тех стран, которые, игнорируя сделанные Турцией шаги, выступают с заявлениями о так называемом «геноциде».

  Вице-премьер Турции Ялчын Акдоган, в свою очередь, призвал Россию задуматься о собственном прошлом. «Пусть сначала считаются с собственным прошлым. Из-за комплексов, вызванных тем гнетом, массовыми убийствами и геноцидами, примененными против других наций и собственных граждан, они пытаются найти сообщников для своих преступлений», — сказал Акдоган.

  Акдоган привел в пример политику России в отношении Сирии. «В Сирии убиты сотни тысяч человек. Было бы хорошо, если бы Путин прокомментировал данный факт, если бы он осуждал Асада и разделял бы горе людей. Всё это осуждаем мы. Мы разделяем страдания людей, открывая свои границы для 2 миллионов населения», — сказал Акдоган, имея в виду беженцев из Сирии, нашедших приют в Турции.

  «Мы знаем, что с 1995 года у Думы есть привычка раз в 10 лет делать политические заявления, поддерживающие односторонние интересы Армении. Дума не нарушила этой традиции, и 24 апреля 2015 года снова сделала соответствующее заявление. Мы его тоже осуждаем», — заявил МИД. Турции

  Ведомство также отметило, что «участие российского президента в мероприятиях, которые прошли 24 апреля в Ереване, стоит расценивать как часть пропагандистской кампании Армении». «Россия может сделать одну вещь — это отказаться от своей односторонней позиции и позитивно способствовать реализации призывов Турции к армянам и Армении о дружбе и мире», — указали в МИД.

  =======================================

 22. Поздравления на Министър Ненчев!!! на ред са другите силови министерства,а и там какъв батак е ,ако се разрови ще мирише доста време.

 23. ==========================================

  “ТУРСКИ ПОТОК” НЯМА ДА ИМА !

  Путин е поискал от “приятеля” си Ердоган половината от капиталите, необходими за построяването на “Турски поток”, но Ердоган е отказал, също както Китай отказа да даде на Путин 25 милиарда долара за започването на строителството на тръбопровода “Силата на Сибир” за доставка на газ за Китай.
  Тази е причината отмъстителният Путин, да признае за масовите убийства на арменци през 1915 год., употребявайки точно
  думата “геноцид”, за да накаже, за да вбеси Ердоган. Признавайки “геноцид”, е вероятно Търция да бъде съдена.

  Турция напомни на Путин за кървавите престъпления на Русия
  24 апреля 2015 г., 23:18

  ***

  Турция осъди изказванията на Путин, който назова събитията от 1915 в Османската империя, “арменски геноцид”. Това се казва в изявлението на турското външно министерство, в което се припомни, че Русия е извършвала масови убийства и геноцид върху народите на Кавказ, Централна Азия и Източна Европа, включително Гладомора в Украйна през 1932-1933 год. Умрели са между 6 и 8 милиона украинци, в това число и 100,000 българи.
  Гладът е предизвикан по заповед на Сталин. http://bglog.net/BGLog/34122
  ——————
  2
  В изявлението на турското външно министерство се подчерта, че подобни изявления от политическо естество, които
  открито нарушават нормите на правото, не са от значение за Турция.
  ——————-
  3
  “Като се имат впредвид нечовешките действия на Русия спрямо тюркските и мюсюлманските народи, ние вярваме, че Русия по-добре от други държави, трябва да разбира същността на думата ” геноцид ” от към неговата правна страна” – се казва още в изявление на министерството на външните работи на Турция.
  ——————
  4
  В изявление на министерството на външните работи на Турция се подчертава също, че настойчивостта на Русия в посока на неверно тълкуване на събитията от 1915 год. не може да допринесе за установяването на мир между двете страни.
  Москва се призовава да извърши обективна оценка на събитията, както и да насърчи Армения и арменците, като ги прикани към приятелство и мир, за каквито призовава Турция.
  ——————-
  5 т
  “Въпреки всички наши предупреждения и жалби, президентът на Русия описа събитията от 1915 г. като геноцид. Това становище Турция не го приема и го осъжда. За Турция такива политически изявления са открито нарушение на закона
  и са нищожни ” – се посочва в изявление.
  ——————-
  6
  Турските власти отбелязват, че Русия ” е длъжна добре да знае какво значи ” геноцид ” и какви се явяват от това правните аспекти .”
  ——————
  7
  Премиерът Ахмет Давутоглу в тази връзка заяви: “Ние сме готови да обсъдим историята с всеки, но ние бихме искали да го обсъдим открито, взирайки се в очите на опонентите си. Ако се ровим в историята на всяка страна, можем да открием много от въпросите, които изискват обсъждане. ” Давутоглу каза, че ще бъдат предприети действия срещу тези страни, които са
  игнорирали направените от Турция стъпки в изявлението относно така наречения “геноцид”.
  ——————
  8
  Турският вицепремиер Ялчън Акдоган, от своя страна, призова Русия да си припомни собственото си минало.
  “Нека Русия първо да разгледа собствено си минало. Заради комплексите, причинени от потисничеството, масовите убийства и геноцида, прилаган спрямо другите нации и нейните собствени граждани, Русия се опитва да намери съучастници за престъпленията си “- каза Акдоган.
  ——————–
  9
  Акдоган приведе за пример политиката на Русия към Сирия. “В Сирия са убити стотици хиляди хора. Би било хубаво, ако Путин коментира този факт и ако той осъди режима на Асад и сподели мъката на хората. Всичко това ние го осъждаме.
  Ние споделяме страданията на хората, отваряйки границите си за 2 милиона сирийци, “- каза Акдоган, позовавайки се на сирийските бежанци, които са се приютили в Турция.
  —————–
  10
  “Ние знаем, че от 1995 г. насам, Думата има навика веднъж на 10 години да прави политически изявления в подкрепа на едностранните интереси на Армения. Думата не наруши тази традиция и на 24 април, 2015 год. за пореден път представи съответната декларация” – каза Министерството на външните работи на Турция
  ——————

  11
  Службата също така отбеляза, че “участието на президента на Русия в събитията, които се проведоха на 24 април в Ереван, не трябва да се разглежда като част от пропагандна кампания в Армения.” “Русия може да направи едно нещо – да изостави своята едностранна позиция и позитивно да допринесе за реализирането на призива на Турция към арменците и Армения за приятелство и мир”, – се посочва в Министерството на външните работи.

  ========================================

 24. Вижте, колеги, това излияние на Румен Петков – не е оня, гоцэвия подгъзник, дето допълва дебита на плевенските фонтани, тоя е редактор на комунистическо-рубладжийското сайтче “поглед.инфо”.Кокалите на рубладжията Драган Цанков хубаво са се наместили, ако е разбрал, че и днес има продължители на жанра му – “челобитно писмо до государя-пореден кремълски сатрап”.

  http://pik.bg/%D0%B3-%D0%BD-%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D0%BD%D0%B5-%D1%85%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%BB%D1%8F%D0%B9%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D1%8A%D0%BA-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5-%D1%8F-%D0%B7%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B5-%D1%81-%D1%85%D1%83%D0%BB%D0%B8-%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%B4%D0%B8-news322013.html

 25. Няма ли кой да помогне на България в Тежката Битка с двата Азиатски Голиата ?! Турция и Русия! Да не говорим за наглия сателит Сърбия, слугувал не веднъж безсрамно на някой от двата срещу България.
  Защо Европа стои и гледа как Българския народ (с безценни качества) се топи. С какво ще замени Европа Древния Български Народ ??? С цигани ???
  Бюрекофф щял да се оплаче на неговия “приятел” Джефри ван Орден ?! За какво ще му се “оплаче” и на какъв език? Комунистите, които ежечасно разграбват имуществото на хората, имат тежка подкрепа от Москва но Брюклел и Вашингтон стоят безучастни. Никой не направи забележка на Сръбския Президент отказъл да върне Най-Големия Крадец на Българско Имущество. 4 Милиарда лева! Господа Политици, колко струвате ? Видяхме! Крадат ни и ни Плячкосват а вие стоите и бръмчите, като майски бръмбари от едно листо на друго. Защо не слезете с достойнство от сцената на Историята и не си гледате работата, за която ставате? Защо ставате съучастници в пъкленото дело на разграбване и обезкървяване на България? Къде ще се скриете ? Вие и поколението ви?
  Българи, нека всеки, който все още има Дух в Сърцето и Разум в Главата, да направи това, което трябва! Не скланяйте глава пред слугите на Сатаната. Не скланяйте глава а ги погледнете Безстрашно и Вярвайте, че ще Бъдат Победени!!!

 26. И на мен ми хареса, че министър Ненчев е начело на списъка на агентина гоцэ на министри за смяна. Там са и Даниел Митов и министър Петкова (явно бърка в здравето на енергийната мафия). Лукарски е там за заблуда на противника, а Лиляна Павлова я няма, тя е “тяхно” момиче отвсякъде.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.