Петата колона ни наказва празнично и в аванс за провала на Путин

Празничните дни уж са „постни” откъм новини, но не и този път- зер Путин е навил гайките на Петата си колона и тя бърза да се отчете в навечерието на големия пропаганден провал на неговото шоу в Москва. За интригантите в държавата ни и техните руски кукловоди няма почивен ден в България.

Кметът на Стрелча Иван Евстатиев вдигна паметник на съветския маршал Жуков, който няма пряко отношение към „освобождението” на България от Червената армия, но в интервю за русофилския сайт KROSS кметът обяснява „хрумването” си с твърдението, че Жуков „ е най-грандиозният военноначалник в човешката цивилизация”.

Същият нарича в интервюто СССР „ изключителна империя” . Всъщност Жуков е култов герой на режима на Путин в Русия и олицетворява тактиката противникът да бъде давен с кръвта на собствените войници в невиждани в историята мащаби.

Откриването на ЖуковНА СНИМКАТА ( ИЗПРАТЕНА ОТ ОЧЕВИДЕЦ): НА СТРАЖА ПРЕД СЪВЕТСКИЯ ГЕРБ В БЪЛГАРСКИЯ ГРАД СТРЕЛЧА

Попитан от генерал Айзенхауер ( на онзи парад на победата над Германия в Москва през юни 1945 г., който Путин се опитва да имитира тези дни), как е успял да разминира германската отбрана край Берлин, Жуков невъзмутимо му отговаря: „ просто пуснах пехотата”. Айзенхауер отбелязва, че му притъмняло , когато чул това. Но какво ти разбират американците от война – някакви си „бакали”, както презрително ги наричал Хитлер, ортакът на Сталин в разпалването на Втората световна война. Според Волен Сидеров, който се изказа ( този път) презрително по темата за бойните качества на американците през Втората световна война, американците повече си мислели как да не попадне Европа под властта на Сталин, отколкото да воюват с Германия ( ако беше така, България нямаше мълчаливо да бъде оставена на разпореждане на съветския диктатор).

 

Евстатиев, прочее, хвалейки се в интервюто, че бил готов за Гинес с рекордното строителство на паметници и бюстове, не си прави труда да уточни кои са точно щедрите дарители на парите за паметник на съветското величие.

В същия сайт още в заглавието се изразява съгласие с онези, които вчера протестираха срещу един етнос в София:
„София протестира срещу ромските своеволия „ възкликва русофилската медия, а в текста става ясно, че не цяла София, а шепа хора са били на протеста.

02 Май 2015

София /КРОСС/ Протест под мотото „Да спрем циганските своеволия” се проведе в градинката до сградата на Народното събрание. Граждани дойдоха, за да изкажат мнението си и да направят опит исканията им да бъде чути от обществото и политиците.”

Както се вижда, протестиращите са се побрали в една „градинка”, но от руския сайт обобщават в заглавието си, че ставало дума за „София”.

Ако горните щрихи изглеждат дребни, а репликите ми дребнави (на фона на величието на един масов убиец на собствения си народ, като Жуков), то какво да кажем за русофилската атака срещу самата конституция по линия на светия синод? Не друг, а прононсираната маша на руската православна църква , пловдивският Николай, е инициаторът на решението на синода Симеон Сакскобургготски да бъде споменаван в литургиите като цар на българите. Което и направиха вчера синодалите в разрез основния закон на държавата.

С едната си ръка църквата награждава с орден премиера Борисов, който се скара по телефона на служебния премиер Близнашки в защита на Русия от България миналото лято, а с другата си ръка дублира в проповедите си върховенството на президента като държавен глава с несъществуващото по конституция „достойнство” на Симеон като монарх в Република България.

НА СНИМКАТА: РЪКАТА НА РУСКАТА МАША, КОЯТО РАЗДАВА ОРДЕНИ И “ДОСТОЙНСТВА” ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЛАВИЕ

Това е особен вид схизма – русофилска, интригантска и недостойна!

Какво ли още предстои да ни сервират за наказание за българското (уж) непослушание в оставащата седмица до провала на Путин на 9 май в Москва, за който ни отмъщават в аванс?

НА СНИМКАТА: ПУТИНОФИЛЪТ ДЯДО НИКОЛАЙ, КОЙТО СЕ КИЧИ С РОЛЕКСИ, В КОМПАНИЯТА НА ФАШИЗОИДА МАЛЕНО (ПЛОВДИВСКИ РОКЕР), КОЙТО СЕ КИЧИ СЪС СВАСТИКА ( голяма зад гърба му и малка на червената значка не ревера му) И С ПРИЯТЕЛСТВОТО СИ С ПЛОВДИВСКИЯ ВЛАДИКА

 

 

40 мнения за “Петата колона ни наказва празнично и в аванс за провала на Путин”

 1. До кога над Страната ни бащина,
  ще вилней таз, страшна руснащина?

 2. Г-н Инджев,

  Сигурно няма да публикувате този постинг, но блогът си е ваш.

  Ето ви откъс от мемоарите на Айзенхауер, където той описва разговора си с Жуков:

  Marshal Zhukov gave me a matter-of-fact statement of his practice, which was roughtly ‘There are two kinds of mines; one is the personnel mine and the other is the vehicular mine. When we come to a minefield our infantry attacks exactly as if it were not there. The losses we get from personnel mines we consider only equal to those we would have gotten from machine guns and artillery if the Germans had chosen to defend that particular area with strong bodies of troops instead of with minefields. The attacking infantry does not set off the vehicular mines, so after they have penetrated to the far side of the field they form a bridgehead, after which the engineers come up and dig out channels through which our vehicles can go.’ ”

  Макар, че и това обяснение на Жуков (ако е предадено вярно от Айзенхауер) звучи жестоко, в него все пак има някаква загриженост да не се дадат повече жертви от мините, отколкото от насрещен огън в терен без мини. Най-добре би било, разбира се, войниците да не преминават нито през минно поле, нито през такова без мини, но при насрещен огън. Но на война такива безопасни полета се появяват само когато жертвите вече са дадени. Бъдете сигурен, че и Айзенхауер е издавал заповеди на американските момчета да вървят на смърт срещу огъня. Дори и да е избягвал да ги кара да минават през минни полета, които не се обстрелват от противника, жертвите са били същите. А това, че Айзенхауер спекулира с думите на Жуков, си е просто подлост, която приляга на един американски президент, но не и на честен военоначалник.

  Следователно, намирам за прекалено вашето прозвище за Жуков – „масов убиец на собствения си народ”. Все пак, трябва да имате някаква мярка в квалификациите. Без мярка е много лесно, но е грозно.

 3. Изглежда руската политическа клика се мобилизира за бой последен за спасяването на своя велик император путин, надявайки се да се спаси от предстоящото линчуване.
  На путин му трябва враг, за да замаскира истината за русия и това са Европа и САЩ. Това показва колко много го е страх от Китай, който вече почти е навсякъде в русия на 200 км от границата.
  Или може би вече се е премерил, че губи Сибир и се опитва да разшири русия на запад.
  Нашите слепци са болни и още вярват в мита, ме има някой велик, който го е грижа за нас.
  На 1.05 посетих Ретро музей във Варна, където ретро е мног силна дума, като става въпрос само за социалистическото минало.
  Разхождайки се чувах много посетители да се прехласват по хубавия живот по онова време и да псуват настоящето. Случайно един от тези индивиди го видях как се качва на луксозния си луксозен автомобил, проектиран и построен от загубените капиталисти.
  Тогава ми просветна, ТЕ мразят Запада и Европа по една проста причина, НЯМА големи и безотчетни комисионни раздавани под масата и има прозрачни правила и закони за всички.

 4. Предстои ни да видим “царя на българите” на шоуто на 9 май в Москва като представител на благочестивия български народ. Какво толкова има за чудене?

 5. Защимеон Борисов през последния един месец Симеон Борисов (частно лице) неотменно присъства сред официалните лица на всички чествания и официални събития?

  И все е в центъра на обектива! (Продуктово позициониране?)

  Кани ли го някой или сам се вре като Йоло Денев?

  Ако го канят, кой отправя поканите и на какво основание?

  Защо никой от държавните мъже не реагира?

  По същия начин (чрез перманентно присъствие в обектива на камерите) навремето наложиха “образа” на ББ.

 6. Към Давидов:

  Ще ви отговоря малко грубичко заради човекомразието, което демонстрирате: задникът си е ваш и ако го срита някой ще се възмутите силно ( а може и пистолет да извадите), но за чуждите задници, т.е. за живота на онези, изпратени на СИГУРНА СМЪРТ в минните полета от командирите на Сталин, пет пари не давате.
  Колкото до Айзенхауер ( не цитирате реакцията му на чутото от Жуков, а той действително казва, че му е прилошало), за разлика от човеконенавистника в съветски мундир, който се хвали с човекоядството си и лъже в мемоарите си за какво ли не, “лошия американец” предава стриктно думите на Жуков. Явно не знаете истината за Жуков , написана ясно от Суворов ( с цитиране на явни източници, а не на някакви измислици и слухове), но такива, като вас не искат да я знаят- стига им съветско-путинската пропаганда, която е издигнала този масов убиец на пиедестал.
  По манталитет сте съучастник на съветските убийци, за които човешкият живот не значи нищо.
  Иначе – да, всеки командир праща в бой войниците със съзнанието че МОЖЕ да загинат, но не всеки е касапин,като Жуков, който ги използва нарочно като човешка вълна за разминиране. Невръстните воини на аятоласите караха своите фанатични младежи да го правят във войната с Ирак ( 19800- 88 г.), но те поне вярваха фанатично, че отиват като блажени на онзи свят , лично, а не пред картечниците на т.н. заградителни отряди, които са подкарвали червеноармейците в бой с картечни изстрели в гръб през цялата война. Доста голям процент от съветските загуби на бойното поле се дължат на собствените съветски куршуми и на пълководци, като Жуков, които пет пари не са давали за хвърляните в боя човешки маси.Точно това правят и с българските доброволци под знамената на Червената армия, които в много случаи са изпращани на съзнателна смърт от “братушките”, за да си разредят германците в телата им пушките и картечниците. Десантът на българските парашутисти над Скопие посред бял ден над укрепени немски позиции е точно такъв пример за нарочно унищожаване на елитна българска част по съветско нареждане- за наказание, че са били обучени от Вермахта ги избиват с ръцете на германците.
  Защитавайки тези убийци, ставате един от тях.

 7. Oказа се ,че Светия синод е едно от последните прогнили гнезда на умиращият си проруски режим в България.Св.синод награждава Борисов и почита Симеон в молитвите си.ЗА КАКВО? За какъв принос към християнството,Българската православна църква и българският народ? И за непосветените е ясно,че това се прави в УГОДА НА РУСИЯ,против президента Плевнелиев,против българският народ.
  Това чучуло Симеон,Господ му даде знак,наказа го с най милото.Вместо да сведе глава за загубата и почете с траур сина ,организира форуми.Какъв образец на християнин е той,който не почете загиналите за него роднини?.Който не почита миналото няма място в бъдещето.Този човек трябва да бъде изхвърлен от църквата.Той не споделя исконни християнски ценности.Пълен отврат.
  Сутринта ченгето Д.Иванов по БНТ два пъти спомена че Русия ни е дала *велика култура и ПИСМЕНОСТ*.И глупака журналист не го корегира.Искам да му кажа на тъпия другар Иванов,че великите творци в Русия са били гонени,убивани и малтретирани от Империята царска Русия,а последствие от комунистическата империя.Без изключение до ден днешен.Приписват си нещо,което е станало въпреки тях.Нека някои да ми спомене един руски творец,който да не бил гонен.
  А на другаря ,дето иска да вдига паметник на Жуков му препоръчвам да прочете Суворов.За недоразумението Жуков погубил с некадърността си милиони руски войници.И как свършва накрая.Зарязан в Югославия заради интригите си.
  Накрая снощи обещах на една съмишленичка да призова за бойкот на Св.синод.
  Скъпа Тони, в църква влизам само,когато съм сама и никога не слушам проповеди.Защото не знам какъв антихрист ще ми ги чете.Нямам вяра на Св. синод.

 8. В България не трябва да има паметници на руски командири и войници от световните войни, защото тези хора са били наши врагове – просто и ясно. Това важи също за американските и британските им варианти. Изключение може да правят само гробищни комплекси, каквито и българските войни имат по света, това е човещина.

  Що се отнася до Жуков, той е спорна фигура, макар че аз приел по-скептично тезите на Суворов.

 9. Отношението между руските хрантутници ныкалай пловдивский и Нэофит е стратегически планирано като огледално на отношението между руските хрантутници волэн и кальфын- по схемата “добро и лошо ченге”.
  Отвратен до повръщане от ныкалай и волэн, наивникът се примирява с “по-умерените” Нэофит или Кальфын, без да се замисля, че точно те са истинските фаворити на Масква.

 10. Понеже се споменава в коментарите за “царя”,не е лошо да се знае,че той е маша в ръцете на десарите.те го доведоха,те го манипулираха,те го свалиха от власт.Сега те ще му вземат имотите.затова му пробутаха за адвокати хора,свързани с ДС-например една от адвокатките му е бивш адвокат от “бюрото за обслужване на чужди граждани” от преди “промяната”,т.е. преди 10 ноември 1989.Там адвокати бяха хора на службите.Затова и “царят” е на път да загуби всичките си имоти,най-много да му запазят този в с.Баня.Ето това е истината-слугите и слугуването имат начало и край.След това имотите му ще бъдат присвоени от някой олигарх или актуален мафиот.”Царят” се опитва да спечели доверието на господарите си отново като участва в прояви на православната проруска църковна върхушка.Засега без успех,вероятно ще последват и изказвания от негова страна за “милите” ни отношения с Русия,за “уреждането на конфликта в Украйна” по мирен път,за уважението към “приятелството с руския народ” и прочие казионни лигавщини,издържани в духа на православното лицемерие.Това ще е част от намерението на Симеон да се споразумее с господарите си,последен опит да спаси най-ценното за него-не достойнството си на монарх,не човешкото си достойноство и съвест,а имотите.

 11. Давидов.
  Целият свят знае за зверствата на руснаците, само вие не разбрахте.От горе казаното от вас си личи че от прост воловар сте станал генерал,като Трънски ,Радомирски,Симов ,които лично ги зная,защото са от моя край.Или вероятно сте потомък на тези.Четете,чете,руски източници.Научете трагедията на руският народ.От безправни роби крепостни до масово изтребвани от имперска и комунистическа Русия до днес.Абе кажете една съчувствена дума за този клет народ.Най нещастният в Европа.То не бяха лагери,масово изтребление.Геноцид.Това е най точната дума.Както арменците и евреите.Само,че тук става дума за собствения народ.Не го ли знаете,не го ли признавате.Научете го най после.

 12. ДАВИДОВ, при Сталинград съветското командване е хвърляло в атака пехотата, като на петима солдати е имало по една винтовка с пет патрона. Изписвам цифрите словом за да няма грешно тълкуване на фактите. Жуков е един от командващите битката при Сталинград.

  “Нито крачка назад! Такъв трябва да бъде сега нашият призив. Трябва упорито, до последна капка кръв да защитаваме всяка позиция, всеки метър съветска територия, да се държим за всеки къс съветска земя… Какво не ни достига? Не ни достигат ред и дисциплина в ротите, в батальоните, полковете… В това сега е нашият главен недостатък. Ние сме длъжни да въведем в армията най-строг ред и желязна дисциплина… Отсега железният закон на дисциплината за всеки командир, червеноармеец и политработник трябва да бъде изискването – нито крачка назад без заповед на висшето командване.”
  —История на Втората световна война 1939 – 1945, т. 5, София 1978 г., стр. 184-185

  Не им е достигало дисциплина, на другарите. Явно руските солдати не са желаели да бъдат унищожавани като вредни насекоми, та другарите са затегнали дисциплината. А това,че солдатите биват хвърляни с голи ръце срещу противника за такива хора като теб е без значение. Предполагам, че ти не си служил и войник, за да разтягаш такива глупости по форумите.

 13. Светия синод е само от ченгета, давали клетва за вярност към КГБ, какво може да се очаква от тях? Да изпълняват точно заръките на Кремъл да предизвикат ново разцепление на християните на монархисти и републиканци. Дано не се хванат хората на тази въдица, защото негово нищожество Симеон толкова се е изложил, че само малоумни могат да го харесват.

 14. Днес към 13.30 ч пред Народното събрание се беше събрала малобройна, войнствено настроена пасмина, която развяваше руски знамена, знамена в черно и оранжево на ленти и кряскаше настървено, че това бил “Митинг на мира”.

  Зададох въпрос на първия от охраняващите “митинга на мира” полицаи защо българската полиция разрешава в центъра на София, пред Българския парламент да се развяват чужди знамена и чужди символи на окупацията?
  Полицаят ми отговори, че лично той нищо не е разрешавал. Разрешенията ги давал кмета.

 15. Това, че СС (ДС?) на БПЦ отигра подадената му от Негово Преосвинщенство Николай топка по зададените от Кремъл инструкции не е учудващо.

  Напротив, потвърждава това, което се знаеше отдавна – СС на БПЦ е поредната похитена от политико-олигархичната мафия институция.

  Което пък автоматично я превръща в нелегитимна.

  Големият въпрос е: Какъв граждански механизъм да изградим, така че ефективно и бързо да се отърваваме от тези институции, които формално са законни, но всъщност действат изключително в полза на най-различни частни, мафиотски и антибългарски политически интереси и в ущърб на гражданите на България?

 16. Този комикс, отлят в бронз, обграден от фашизоидно декизирани дечица с оръжие, оформя една тъжна карикатура, от която ме побиват тръпки.

 17. Никито се гюздисал кат’ матрьошка пак. Облеклото на българските свещеници се промени много през годинити. Става все по-отрупано и цветно. Имах една дружка, чийто мъж се запопи около 2001-ва в едно асеновградско село. Та, от нея знам, че попетата ( тогава) си купували шарените дрешки от Гърция- имало някакво съревнование между тяй кой ще е с пО-пО-нАй. И хич не били евтини! Сега май си ги купуват от Русия. Превърнали са се в клоуни.

 18. Мисля, че истинският въпрос, свързан с тази новина е различен, и не е свързан с това Жуков дали е бил изрод или не.
  По-основното, според мен е, че някой някъде харчи поверените му от бюджета/хората средства за безсмислени паметници, заради личните си разбирания и симпатии.

 19. “кметът обяснява „хрумването” си с твърдението, че Жуков „ е най-грандиозният военноначалник в човешката цивилизация”.”

  Прав е, няма друг генерал, който да е казал :” Не жалете войниците, фустите ще народят още!”

 20. Давидов, загрижеността на Жуков е за бойната техника, а не за човешките животи. Подобна загриженост са проявявали и германските национал социалисти – загрижени били да не се изтърка златото в зъбите на концлагеристите…

 21. Към Иво Жечев:

  Така е, но основната характеристика на русофилите е невежеството им, което охраняват чрез категоричния си отказ да научат истината – типичен случай на сляпа вяра, т.е. фанатизъм . Има и изключения, но те се знаят поименно поради факта, че са специалисти по манипулациите и са с особено натрапчиво присъствие в публичното пространство.

 22. Давидов,
  Още нещо се сетих.Нормалните пълководци по време на война,когато видят,че не могат да отстоят определен град го обявяват за открит ,за да спасят хората и историческите ценности.Така са спасени Париж,Рим и редица европейски столици.А какво правят руснаците-блокирват Ленинград и хората измират от глад и студ.Въпреки,че немците не са се натискали много да го превземат защото е трябвало да го администрират и хранят.Не са имали интерес.Имаше полемика по този въпрос в телевизия *Дожд*,но май я спряха.За сметка на хилядите умрели от глад и студ,такива като Жуков се обявиха за герои,а Ленинград град герой.На каква цена.Виждаш ли разликата между европееца и руснака.За руснака човешкият живот няма стойност.Така е и до днес.Ето затова избираме европейските ценности.Панимаеш ?

 23. Едно от качествата, които придобива Вярващия е страха от Бог. Ако го няма той не вярва!
  Не зная дали тези Господа имат страх от Бог но им препоръчвам да имат поне малко Срам! Човека с Разбойническото лице прилича на Демон и ако Николай одобрява компанията на този човек то си е за него. Утре ще умре и тогава ще се нареди на една Безкрайна Опашка от чакащи! Дали ще има значение, че е бил някакъв си владика ?? Нека сам си направи извода! Нека всички “духовници” се замислят за собствената си игра, която играят. Ако в тях няма Вяра нека се махнат от Божията Църква!
  Нека се махнат и да не се връщат! Ламтежа към материалните придобивки ги издава, че са вълци в овчи кожи!

  Евангелие от Марко Гл.10

  17 И когато излизаше на път, някой се затече и коленичи пред Него и Го попита: Учителю благи, какво да сторя за да наследя вечен живот?
  18 А Исус му рече: Защо Ме наричаш благ? Никой не е благ освен един Бог.
  19 Знаеш заповедите: “Не убивай; Не прелюбодействувай; Не кради; Не лъжесвидетелствувай; Не увреждай; Почитай баща си и майка си”.
  20 А той Му рече: Учителю, всичко това съм опазил от младостта си.
  21 А Исус, като го погледна, възлюби го, и му рече: Едно ти не достига; иди продай все що имаш и дай на сиромасите, и ще имаш съкровище на небето; и дойди и Ме следвай.
  22 Но лицето му посърна от тая дума и той си отиде наскърбен, защото беше човек с много имот.
  23 А Исус се озърна и каза на учениците: Колко мъчно ще влязат в Божието царство ония, които имат богатство!
  24 А учениците се смайваха за Неговите думи. Но в отговор Исус пак им каза: Чада, колко е мъчно да влязат в Божието царство ония, които уповават на богатството!
  25 По-лесно е камилата да мине през иглени уши, отколкото богат да влезе в Божието царство.
  26 А те се чрезмерно зачудиха и Му казаха: Тогава кой може да се спаси?
  27 Исус ги погледна и рече: За човеците това е невъзможно, но не и за Бога; защото за Бога всичко е възможно.
  28 Петър почна да Му казва: Ето, ние оставихме всичко и Те последвахме.
  29 Исус каза: Истина ви казвам: Няма човек, който да е оставил къща, или братя, или сестри, или майка, или баща, или чада, или ниви, заради Мене и заради благовестието,
  30 и да не получи стократно сега, в настоящето време, къщи и братя, и сестри, и майки, и чада, и ниви, заедно с гонения, а в идещия свят вечен живот.
  31 Обаче мнозина първи ще бъдат последни, а последните първи.

 24. ПП
  Съобщиха,че Мая Плисецкая е починала.Цялото и семейство е било избито от комунистическите изверги по лагери на север и Казахстан.А после се гордеят с нея същите уроди.

 25. УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,
  Има ли начин, има ли надежда, има ли справедлвост? Как да се отърсим от тая червена лошотия? Напоследък виждам само нагли руски агенти(русофили) и прости и зли комундели…. Като че ли узнали за това че няма Бог, те с всички сили искат да вземат чуждото, да направят лошо, да завладеят….., те да са отгори и да дембелеят…
  – Нима ще продължава това вечно?! Няма ли да има край? Народа не вярвам да се обедини срещу лошото(в смъртен ступор е), всеки сам оцелява, много се принуждават да постъпват и те като безбожниците. А да живееш честно и с морал, да заявяваш твоето верую, да се опитваш да си СВОБОДЕН, е трудно- само губиш, не всякога сили остават, ум и нерви не достигат…., вяра се губи и гняв от безсилие очи замъглява… Алчен поп с петолъчка в сърцето те гледа гордо и с презрение, партизанско внуче те псува от лмузината немска, комунистическо връзкарче богатее на твой гръб, простаци с протекции те газят безгрижно….. Деца на партийни функционери завзели съдебната система, СПРАВЕДЛИВОСТ НЯМА! НЯМА И КРИТИЧНИЯ МИНИМУМ ОТ ХОРА РЕШЕНИ ДА ОБЪРНАТ НЕЩАТА! Няма и политици, които да кажат -СТИГА! НИКОГА ВЕЧЕ!
  – Какво да направи един съвсем обикновен човек! ???? Да го боли, да полудее, да го смачкат червените гадове…?
  Боже, към тебе викам, не обръщай глава от мен, и аз творение твое съм…. като ония на които власт и сила даваш, до девето коляно…. до амина,….

 26. Уважаеми съфорумци, ако си припомним преброяването на “дълбоко вярващите православни” владици преди избора на патриарх, при което почти всички се оказаха доносници или офицери от ДС в пряко подчинение на КГБ. Нима БПЦ не е клон на сссРПЦ! Че кои интереси се очаква да защитават тогава.
  Относно “великият” жуков, не се и самнявам в нито една дума на Суворов, нека си припомним за извършените зерства от жуков в Халхин Гол. Ако пък не вярваме на Суворов, то нека прочетем А. Бушнаков: “Маршал жуков по количеството на пролятата кръв и по броя на издадените смъртни присъди в определено онтошение надминава даже сталин.”

 27. Г-н Инджев, виждам, че не сте писали нищо за изказванията на Меркел, че е много важно да бъде в Русия на 10 май и да поднесе цветя заедно с Путин.Бан Ки Мун също ще присъства, както и Вигаудас Ушацкас, посланикът на ЕС в Москва…Отделно ще има представители на лидери от ЕС, които ще са в Москва на 8 и 9, въпреки че няма да присъстват на Червения площад по време на парада…Дори ние ще имаме представител там.
  За мен това е изключително предателство и подвиване на опашка пред Путин.Уж никой нямаше да отиде, а накрая излиза, че поне половината ще са там, ако не на самия площад и по време на парада, то в дните около него…
  Много съм притеснен от това отстъпване на ЕС…

 28. Още искам да кажа… , че освен Ванга, която е била Добър Човек и цяла България знае това (майната им на руската и гръцка мръсна сган, която се чуди как да я очерни от злоба към България) в Нова Загора, село Коньово е имало също толкова силен ясновидец като нея. Казвал се е Дядо Влайчо от село Коньово , Нова Загора. Това, което не се знае е че Дядо Влайчо е бил преследван от Комунистите, които са му забранявали да лекува хората и да им помага със ясновидството си. Той често се е криел от тях в Балкана.

  Ето защо:

  В едно от виденията си през 1947 г. Влайчо вижда смъртта на Георги Димитров. Заради това пророчество комунисти го обявяват за народен враг. И ясновидецът попада в шестгодишен ад. Минава през пернишките и бобовдолските мини. Накрая стига и до Белене. Надзирателите не спирали да го измъчват, но въпреки това той успява да излезе жив от капана на лагерите.

  http://pik.bg/%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%8F%D1%82%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D1%8F%D0%B4%D0%BE-%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D1%87%D0%BE—%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B9%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8-%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B0-%D0%B8-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%B4%D1%8A%D0%BD%D0%BE%D0%B2-news77049.html

  А тук нека хората научат за неговия лековит мехлем :

  http://www.topactualno.com/8016/fenomenat-dyado-vlaicho-negoviyat-valsheben-mehlem-recepta/

  Историята за Дядо Влайчо я зная, защото моя Пра-Дядо лично е ходил при него за помощ. Това, което пишат тези сайтове е истина.

  Сами виждате, че от Комуниста по-злобно и гадно животно няма. Комуниста е Проказата, която мъчи България от 100 години. Комуниста без Срам срина Църквата Света Неделя , като мръсен Башибозук !!! Комунизма е най-страшната Напаст сполетяла България!

  Българи, Върнете се в Христовото Учение или ще бъдете Унищожени! Забравете Лошотията, Алчността, Отмъщението и Разбойничеството в Името на Децата си! Забравете за Кръвожадните Зверове Сталин, Ленин, и тъй нататък Демонска Сган!!! Господ ще ви Затрие като Въшки!!!

  Възлюбете Брата си и не казвайте лоша дума за него!!! Имайте Срам, Страх, Милост и Добросърдечие или ви Чака Тежка Съдба!!! Върнете Краденото и не завиждайте а се радвайте на Доброто. Измийте позора от душата си или ще си получите Заслуженото!!
  Виждал съм най-ужасните Демони от които ще паднете в ужас и потрес! Рогати , Крилати със Жезъли – Господари на легиони. Не им ставайте слуги и не ги допускайте в къщата си! Никой не може да ви Спаси от тях освен Молитвата към Иисус Христос и чистосърдечното разкаяние и пречистване. На никой друг не можете да разчитате, защото Небесното Царство е толкова реално, колкото и нашия свят! Няма друг Цар на Земята освен Иисус Христос. Всичко друго е Лъжа и Измама , за да се подлъжете, защото Сатаната мрази неистово Иисус Христос и Ангелите! Той мрази и вас и затова ви лъже и купува, като се промъква в душите ви чрез вашите най-съкровени желания.

 29. “Нам хватит мужиков, нам нужна победа!” – Й В. Сталин (по време на битката за Сталинград)

 30. През последните месеци съм се вманиачил на тема “Виктор Суворов”.
  Изчетох де що има в интернет всичко достъпно на български и на руски. ( за последното – единственото нещо, за което съм “благодарен” на соц-образованието – възможността да чета в оригинал на руски ).
  Малко е да се каже, че всичко в мене се преобърна, осъзнавайки колко от нещата, които са ни втълпявали през годините, са лъжи, измислици и идеологеми. Виктор Суворов е невероятен историк и писател, човек, който убеждава със страшна сила – (а нима има по-голяма сила от истината ?). Суворов не просто пише истината за Жуков, Той го ИЗОБЛИЧАВА с доказателства и факти като военопрестъпник, като страхливец и кариерист, като долен и мерзък човек, като лъжец и садист. От необразовани чугунени червени тикви като Давидов и въпросния кмет на Стрелча надали можем да очакваме образованост и информираност, те принадлежат на на едни по-други, Оруелови времена, при които истината няма никакво значение, а историята е не това, което се е случило, а онова, което е “правилно”. Днес Евразия винаги е била нашия враг, утре – Океания….Важното е винаги да слушаме Големият Брат, който винаги е прав, дори и когато греши….
  НЕЩАСТНИЦИ ЧЕРВЕНИ !

 31. Този кмет на Стрелча е поредният русофилистичен позор за РъБъ, силно се надявам, че синекожите българи скоро ще видят сметката на въпросния паметник, като го предадат като “стару джилязу”.

  Това, което обаче е наистина вбесяващо в последното “набиване на обръчи” на родната пета колона, е активното разиграване на православната карта и включването на всичко, що още може да ходи, от БПЦ. Че лудият Николай Пловдивски (документирано е) предлага Симо Барбута (или Кагебута) да бъде поменаван в проповедите на БПЦ като цар на българите е такова шизофренно безумие, че просто не стигат думи за коментар.

  Ами нали гражданинът Симеон Борисов Фердинандов се цани за министър-председател на РъБъ и така саморъчно се детронира, без дори да подписва документ за абдикация? Какъв цар, какви 5 рубли? Но освен в този блог и в профила на Огнян Минчев във ФЕЙСБУК робското овцелюдие зъб не обелва по въпроса. Вкл. президентът Плевнелиев, който на службата Плиска от какъв зор допусна негово мадридско нищожество да се папуни редом до държавния глава? По-добре да бе викнал дарителят дядо Добри с власеницата и цървулите, дето дарява редовно пенсията си на БПЦ. Позорно е да се мълчи, ето сега е моментът дудуците и кречеталата от протестите да влязат в употреба, да заглушат безумните русофилистични изказвания на разни същества, някак си допълзели до върховете на този комун-милиционерски опит за държава!!!

  А за Жуков – при планирането на контранастъплението при Сталинград през ноември 1942 Рокосовский си позволява да оспори едно от предложенията на му, тъй като по същество е представлявало хвърляне на войниците като съчки в огъня и щяло да вземе огромен брой жертви. Жуков цинично се сопнал, “Е, като умрат, съветските женоря ще родят нови!”
  Без коментар!

 32. Тия русофили са направо пълни идиоти! 🙂 Що на Жуков построиха паметник в Стрелча (Нерде Стамбул, нерде Ямбол!) след като всички знаем, че в сърцето им е Сталин?! Да си бяха построили паметник директно на кръволока Сталин и точка! А сега се правят на уж “хуманни”, откривайки паметник на злодея Жуков, по чиято заповед са загинали мърцина не по-малко руснаци, отколкото Сталин е смогнал да убие… Апропо, а какво ли би се случило, ако друга група българи реши да построи в друг български град паметник, примерно, на немския фелдмаршал Вилхелм Кайтел, дясната ръка на Хитлер (досущ както пък Жуков е дясната ръка на Сталин)?!

 33. Какво да очакваме от ченгетата в Синода?! Та самият патриарх български е агент от ДС! Нима може да не откликне на кагебейската “молба”???????

 34. Тук по-горе Давидович се е изказал много , МНОГО неподготвен , но другият , кмета на Стрелча , е големиЯТ невежа , а най-вероятно си е просто поредната платена туПинска шлюха, купена за жълти копейки.
  Първо още Сталин е осъзнал , че”най-грандиозният военноначалник в човешката цивилизация”, не става за никаква, НИКАКВА щабна работа, а може само да бъде надзирател, НАДЗИРАТЕЛ на изпълнението на ЧУЖДИ решения, взети от Сталин и ГЩ на РККА! Сталин НЕ случайно изритва Жуков от поста начальник на ГЩ, след Киевският чувал в края на септември 1941г., където са взети в плен , или унищожени над 1 млн. войници и огромно количество техника.
  Жуков е предлагал да бъде оставена и Москва , но Сталин не е позволил това.
  Жуков е типичен, ако не и най-типичният представител на АГРЕСИВНАТА тактика и стратегия на РККА, да воюва на САМО в настъпление. Но през 1941г. трябва да се води ОТБРАНИТЕЛНА война, за която в РККА малко подготвени командири, и Жуков НЕ е един от тях. Жуков НЯМА дори нормално завършена академия, т.е. той си е на “ниво” подпоручик, или старшина, който изпълнява подадените му отгоре нареждания.
  И тъй като е военно неграмотен, а в цялата РККА се води само подготовка за настъпление, Жуков издава само една и съща заповед – НАПРЕД! Наступление!
  Дори когато германците в отделни участъци количествено и техническо превъзходство, Жуков си знае едно – НАПРЕД! Пращайки лековъоръжени пехотинци срещу танкове или окопи с картечници срещу тях, като при Елня. Безсмислените контранастъпления и некадърността на Жуков са причина за разгрома на при Харков ,който отваря пътя на Вермахта към цяла Украйна и Кавказ и петрола в Баку, при това след успешната контаратака при Москва в края на 1941г.. .
  При Сталинград и Курск , Жуков е просто надзирател и ИЗПЪЛНИТЕЛ на решенията взети от Сталин и ГЩ.Той за друго НЕ става, както е писал в книгите си В.Суворов. Жуков – това означава винаги НАСТЪПЛЕНИЕ! Без значение от загубите. Дори и без да има нужда от това.
  Жуков е на нивото на “пълководец” , като Тухачевски, който е разгромен под Варшава 1920г..”Разширяващ базиса на войната” в Кронщад и Тамбовска губерния.
  Дори след войната, Сталин отвратен от наглите лъжи и самохвалство на Жуков, който твърди че благодарение на него РККА е победила, го понижава и изпраща да командва провинциалния Уралски военен окръг.Където дочаква и смъртта на Сталин. Дори Хрушчов успява да преметне Жуков и да го пенсионира, сваляйки го от поста на нефициален военен диктатор на СССР.
  И докрая Жуков остава само един НЕкадърен ,НЕграмотен , нагъл самохвалко и парвеню, но безпощаден и жесток НАДЗИРАТЕЛ на подчинените му войски, което обяснява защо Сталин го е пращал да налага заповедите му , даже с използването разстрели.Просто защото Жуков е безпощаден!НАЙ-безпощаден от всичките му “пълководци”, може би защото е бил един от НАЙ-безпросветните от тях!

 35. П.П. Една от основните причини за разжалването на “пълководеца” Жуков от Сталин са също и “ТРОФЕЙНИТЕ” му ГРАБЕЖИ в окупираният Берлин след 1945г.. Но това е само “малка подробност” в качеството му на началник на окупационните войски на РККА в Германия.

 36. “Царят е гол!”.Както в приказката е възкликнало детето!А за тия дето се съмняват,ще цитирам Библията дето се казва:
  – С устами младенцев сам Бог глаголет…..

 37. П.П.1 Има много да се пише за ”най-грандиозният военноначалник в човешката цивилизация”, но неговите основни “постижения” през ВСВ са “блестящият” танков РАЗГРОМ при Дубно и ОСОБЕНО краха при РЖЕВ, където са унищожени хиляди(?!?) самолети(?!?), танкове(?!?) и няколкостотин(?!?) хиляди войници, когато се провежда отклоняващата операция срещу 6-та армия на Вермнахта при Сталинград!!! Но при ВТОРОСТЕПЕННАТА операция при Сталинград Вермахта е разгромен, докато при ПЪРВОСТЕПЕННАТТА операция при РЖЕВ, разгрома е за РККА. А при РЖЕВ “командва”…….”най-грандиозният военноначалник в човешката цивилизация”- ЖУКОВ. При РЖЕВ Жуков е трябвало да ПРОДЪЛЖИ по-нататък с контранастъплението под Москва от края на 1941г., за което там са струпани НАД 2(ДВА!!!) пъти повече техника и още повече ПЪТИ пехота, отколкото под Сталиград, и ……. резИлтата е победа при второстепенният фронт при Сталинград, докато на първостепенният , “командван” от Жуков……. Р А З Г Р О М, РАЗГРОМ!………….
  Освен “всичко друго”, ”най-грандиозният военноначалник в човешката цивилизация” се е “славел” и с “високи морални качества”! Под негово командване широко се е ширел РАЗВРАТа в РККА, което е довело и до натирването на жената на ”най-грандиозният военноначалник в човешката цивилизация”, както се случи и със съвременният му КаГеБ-истки клонинг – туПин, който е негов адепт, апологет и….. директен последовател!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.