“Генерала” се скри от руската пропагандна атака

Премиерът Борисов си взе отпуск от водещата в Европа и в България тема, свързана с разделението между Русия и Запада, към който по документи принадлежим.

 

За няколко дни медийното пространство в България се залюля почти като Непал от трусове, предизвикани от опорната точка на Путин 9 май да бъде превърнат в ден на руската пропаганда навсякъде по света, където има създадени условия за подобен акцент.

 

Нелепо е да се каже, но в един момент имах усещането, че съм…Бойко Борисов. В негово отсъствие от коментарните предавания на водещите ( по аудитория) телевизионни предавания изведнъж моя скромна блогърска милост се оказах желан събеседник в цели 4 предавания ( в някои- за първи път). Една от поканите отпадна поради наистина „претоварената” ми програма.

 

В БТВ се натъкнах на откровен капан: водещата Цветанка Ризова се съюзи с поканения да ме дискредитира ( ако може) червен депутат Георги Кадиев. Стиснаха си ръцете като онези от чугунените фигури на Монумента на окупационната червена армия ( МОЧА) и ме посипаха с взаимни, допълващи се атаки. Оказах се в техните очи длъжен да отговарям за слабата българската армия. И понеже са се притеснявали, да не би да не е достатъчно, се бояха постарали да подсигурят архитект Станишев в мое отсъствие да затвърди опорните точки на петата колана след моето участие.

 

А всъщност бях поканен уж да говорим за новата ми книга, за която, въпреки многократните анонси преди предаването, изобщо не стана дума.

 

Нещо подобно ( по отношение на книгата като „примамка” за автора) се получи и в БНТ в „Денят започва с Георги Любенов”, който с щедра усмивка в последните секунди на предаването ме подкани да се „похваля” с книгата…

Маратонът ми приключи при Сашо Диков – той поне не ми беше обещавал нищо, освен да изтърпя интервю с човека на руските тайни служби и отговорник по тази линия за културния обмен между Русия и България Мелик Пашаев, който оприличи българския президент на „ малко куче”, излъга за кризата в Украйна „по време на Олимпиада” ( макар тя да бе предизвикана три месеца по рано от намесата на Путин, отклонила в последния момент намерението на Украйна да започне процес на присъединяване към ЕС) и т.н.. Платих и тази цена, за да мога да кажа някои неща по буквално забраняваната доскоро тема за „течната дружба” с Русия.

 

Но всичко казано по-горе не е кой знае колко важно. Същественият въпрос е: къде е вездесъщият ни премиер Борисов да поеме върху широкия си гръб отговорността да постави България на картата на евроатлантическата политика в момент, когато руската пропаганда тук истеризира, а Петата колона най-буквално окупира центъра на София с комунистически знамена, огньове, съветски маршове и други подобни изстъпления.

 

Ако има нещо, което да е по-жалко от тази демонстрация на „скатаване” ( както се казва в казармата) от страна на „генерала”, това е видимото съгласие между медиите да не го тревожат с неудобно подканяне да вземе страна в момент, когато България беше поставена в положение на самоотбрана срещу агресията на проруската пропаганда.

 

Борисов позорно абдикира в бункера на своето самодоволство, където се е запасил с големи порции за медийна консумация, като темата за магистралите, за магнолиите и т.н., които продължи да сервира медийно в обичайните наводнителни количества. Това обаче е възможно само в страна, в която медиите са поставени под пълния контрол на властника, който си поръчва и получава комфорта да говори само по теми, които го интересуват.

 

Дали ще се оттегли руската пропагандна вълна сега, след като шоуто на Путин на Червения площад приключи? Предстои да видим. Едно е сигурно: българската позиция по линия на премиера е толкова „балансирана” , че чак е въжеиграческа по опънатото въже между Изтока и Запада.

 

 

29 мнения за ““Генерала” се скри от руската пропагандна атака”

 1. описаното от г-н Инджев е бледо копие на свобода на словото, каквато я няма, всичко е окупирано от Пето-колонници.

  Извън темата: топтерористът, инициирал покушението срещу свободата на словото и творчеството в Шарли Ебдо, е с фатален край, покосен от дрон на ЦРУ някъде из арабските пустини, възмездие има …

 2. Г-н Инджев,
  Поздравявам ви за днешното участие в БНТ и Дикофф.Гледах ги на запис.Пробиваме.Бавно но сигурно.Другите/пашаев/ са жалки.

 3. Как да не се крие като и той е зобил на руска ясла. Като казвам това, осъзнавам каква неистина се крие в думите ми. Вярно е, че нашенските корумпирани политици вземат парите от руски ръце, но не е вярно, че това са руски пари. Руснаците само им застройват корупционната схема, в която се натоварва българският бюджет, а източените пари отиват в Русия ичадт от тях връщат в банковите сметки на българските политици, съдействали с подписите си на руснаците да измамят българската държава.

 4. Да очаквате бабаита от Банкя, премиерстващ в Републиката наречена България е меко казано наивно, г-н Инджев. Извинявам се ако Ви звуча назидателно, но милиционерът, който напусна любимото си МВР за да остане член на БКП-то, да изкаже нещичко срещу господарите си ми се струва наивно.
  Този “човек” освен да се репчи на слабите, да се хвали какво е “направил” и да говори глупости и ЛЪЖИ нищо друго НЕ МОЖЕ! Вече толкова години го демонстрира – толкова си може. Той е лакей и ще лакейства на господарите си със същото старание с което ще се репчи на тези, които са му посочени, че може да напада.

 5. =======================================

  Кои московски ….. бяха на къвавия площад…
  На първо място – Симеон две, когота даже и не забелязаха

  *** Из лидеров 55 государств Африки на парад прибыли только трое, Президент Египта Ас Сиси, Президент ЮАР Джейком Зума и сам, “дядя Крокодил” Президент Зимбабве Р.Г Мугабе и всё!
  Не приехали остальные африканцы! Остальные 52 лидера которыми нас так “пугали”.

  *** Из стран Латинской Америки, из 33 государств, приехали только два, президенты Венесуэлы и Кубы.

  *** Из стран членов ЕС, только президенты Чехии, Словакии и Кипра.

  *** Из стран Азии, без учёта азиатских стран СНГ, были только председатель КНР которого, конечно же, знают все российские журналисты, силу Сибири и вообще всего российского Дальнего Востока нужно знать в лицо! А так же президенты Монголии, Вьетнама, Индии. Остальных не было.

  *** Из стран арабского мира были только двое Лидер ПА М.Аббас и Президент Египта Ас Сиси, лидеры остальных 20 стран арабского мира не приехали на парад в Москву,

  *** … так же не было в Москве лидеров Израиля и Турции.

  *** Не приехал А. Лукашенко и его солдаты не маршировали на параде в Москве.

  *** Как и ожидалось не было от нашего Узбекистана никого, ни Президента ни наших солдат! Поэтому тему участие узбеков на параде 9 мая в Москве можно считать закрытой. Зато основным “свадебным генералом” на празднике был лидер Китая Председатель Си Цзиньпин. Старший брат России Китай и это очевидно уже для всех. Владимиру Путину удалось то, что не удавалось ещё никому,

  *** День Победы стал маргинальным праздником, не говоря уже про опошления этого дня всевозможными лентами и прочей мишурой, не имеющей ничего общего с событиями 70 летней давности.

  *** Наконец список гостей показал, какой в мире уровень влияния России, по два, три лидера из разных континентов и регионов мира-это и есть “растущее влияние России в мире”.

  Джерело: http://patrioty.org.ua/uroven-kremlya-shho-zasvidchiv-spisok-gostey-na-paradi-putina/

  =======================================

 6. Позволявам си да допълня Борето. Г-н Инджев, банкянското слънце ако е проследил поне една от трите Ви изяви, бас ловя, че дори и с “преводач” не би могъл да вдене за какво иде реч. “Чудовищна некомпетентност” съчетана с безмерното его на самозабравил се Парнас. Отдавна не ме учудва с тотално незнание и потокът на съзнанието но да изтърси, че дюшемето МУ било с най-обикновен теракот ми дойде в повече. И нито една репортерска реакция какво е това ново чудо на домашният бит. ПроЗТ, по-проЗт, най-проЗт, боко тиквата.

 7. Не мога да си обясня злобата,с която С.Дикофф разговаряше с г-н Инджев.Може би с характера му? Но не – с другите си събеседници просто се размазваше. Слушах Татяна Дончева.Почти и бях фен за свобдния и смислен начин на говорене.Сега се разочаровах.Личеше съвсем съзнателен компромис с истината по отношение на президета Плевнелиев и путинова Русия. Мисля,че искаше да угоди на петоколоници,атакисти и подобия.Дано да успее,но от такива като мен,които вероятно не са малко – ТКЪРДО АДИО.

 8. Гледах ви при Диков. Моите почитания!

 9. “… въжеиграческа по опънатото въже между Изтока и Запада.” А кой му беше учителя на гювена(и гювендия да напиша пак няма да е грешка) от Банкя. Същият учител от когото получил наи-ценния съвет в живота си, това да накараш “другия да се ядосва”! Ама има и нещо което някак не се връзва. Въжето е опънато до тогава докато някой не откачи поне единият му край. Единият някой само го е поотхлабил (http://fakti.bg/biznes/109602-cvetelina-borislavova-pokaza-feribota-si) и засега плаваме до Поти.Лелеяният Новоросийск ще почака, ще почакат и пачките.Нервни са несемейните партньори. Въртим футболен таз ама с въртене само не става, изглежда. И правешкия бей не помага.Та докато заплава или не до Новоросийск въжето ще е закачено, на Спаската башня. Трудно за разбиране обаче е защо не е откачено(въжето) от купола на Капитолия!? И само въжето ли! Пука им на янките. От 25 години не са преставали да бъдат тук. Още от времето на оня Сол Полански(дарен с “агнешко” от млада демократка с две пръстчета) та до сега. Защо на лудите трябва да им се дава да лудуват пък било и с рискови номера по разхлабено въже!? Ясно е кой плаща сеира!Много бих искал да греша но сме, всички нормални хора в тази страна са изправени пред стена. Вярно, още на 18-и февруари(3-ти март) 1887г. разделението на българския народ беше направено, но защо този народ трябваше да бъде докаран до бедност, без стопанство, индустрия, без армия,без оръжие, без.. от другите, кажете ако някой има отговора! Защо им е да налагат министъра на отбраната през всичките тези 25г. като дойдохме до момента когато няма нужда от такъв министър!? Дойран? Не вярвам това да е основна, макар да е все пак причина.
  А на D.SAVOVA с цялото си уважение бих казал. Нищо не пробиваме. Пред Стена сме! Даже и жалката комунистическа (русофилска) реакция изпулзяла след 20г. не сме пробили!България – Sans changement! За огромно съжаление.

 10. ==========================================

  превод от руски
  ———————–

  … кои лидери бяха на площада, на който кацна със самолет пред ленинския мавзолей, великолепният разрушител на СССР – Матиас Руст – германското момче, пилота любител…

  Два часа преди да започне парада, там вече стърчеше фигурата на храненика на КГБ – Симеон две, когото даже и не забелязаха, защото той просто си заслужи името – г-н Никой …

  По-долу изброяваме присъствалите на парада държавни глави:

  1.
  *** От лидерите на 55 африкански държави на парада бяха само трима – египетския президент Ал Сиси, президента на Южна Африка – Зума Джейк
  и президентът на Зимбабве – Р.Г. Мугабе и толкова!
  На парада не отидоха държавните глави на останалите 52 африкански, с които Путин така много ни “плашеше” !

  2.
  *** От 33 държави в Латинска Америка, на парада бяха само двама – президентите на Венецуела и Куба.

  3.
  *** От 28те държавите-членки на Европейският Съюз, на парада бяха само трима – президентите на Чешката република, на Словакия и Кипър…

  4.
  *** От държавите в Азия, без да отчитаме страните членки на т.н. ОНД, бяха четирима – председателят на Китай – Си Дзинпин и президентите на Монголия, Виетнам и Индия. Държавните глави на останалите азиатски държави ги нямаше.

  5.
  *** От арабските държави се видяха само двама лидери. Ръководителят на Палестинската автономия – Махмуд Абас и египетския президент Ал Сиси. Лидерите на останалите 20 страни от арабския свят небяха дошли на парада в Москва.
  .
  6.
  *** В Москва не бяха и лидерите на Израел и Турция.

  7.
  *** На парада не отиде и президента на Белорусия – А. Лукашенко. Белоруски войници не маршируваха в парада в Москва.

  8.
  *** Както се очакваше, нямаше и никой от съюзника на Русия – Узбекистан, председателят или някой от узбекистанските войници! Ето защо, темата за узбекското присъствие на парада на 9 май в Москва може да се счита за затворена. Никой няма да узнае какво беше обещал Владимир Путин на китайския лидер – председателя Си Дзинпин, за да той дойде в Москва.
  Не е тайна за целият свят, че председателят на Китай – Си Дзинпин има амбицията да разшири Китай до Урал…

  9.
  *** Деня на победата се превърна в маргинализиран празник, да не говорим за опошляването на деня с всевъзможни панделки и други гирлянди, които нямат нищо общо със събитията от преди 70 години.

  10.
  *** Най-накрая, списъка на гостите показва ясно на какво ниво е влиянието на Русия в света,… по два, по три лидера от различни континенти и региони, това е то “нарастващото влияние на Русия в света”.

  На президента Путин му се спукаха сапунените балони…

  ***

  =======================================

 11. Ама Симеончо наистина ли е бил на парада, в какво качество, може би като цар на България?

 12. Отдавна не съм обаждал, но това тук не е за пропускане;)))
  На пресконференцията днес с Владимир Путин
  https://www.youtube.com/watch?v=_UwrwoKqDvo

  в 10:55 минута на видеото Ангела Меркел буквално казва “…die verbrecherische und völkerrechtswidrige Annexion der Krim…” (престъпното и противозаконно анексиране на Крим…)”, което преводачката превежда на руски, пропускайки думата “престъпно”….

  Специално потърсих цялото изказване, за да не излезе, че го вадя от контекста. Това е, което публикуваха западните медии:
  «Durch die verbrecherische und völkerrechtswidrige Annexion der Krim und die militärischen Auseinandersetzungen in der Ostukraine hat die Zusammenarbeit (zwischen Deutschland und Russland) einen schweren Rückschlag erlitten», sagte Merkel am Sonntag bei einer Pressekonferenz mit Kremlchef Wladimir Putin. Beobachter in Moskau überraschte vor allem der Ausdruck «verbrecherisch».

  В свободен превод изказването звучи така:
  “Чрез престъпната и противозаконна анексия на Крим и военните сблъсъци в Източна Украйна немско-руското сътрудничество понесе тежък удар.” Наблюдателите в Москва са били изненадани преди всичко от определението “престъпно”.

 13. Браво Иво ,достави ми истинско удоволствие да те гледам днес

 14. Кръгът постепенно се затваря. Путин оправда пакта Молотов-Рибентроп.
  http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/05/11/2530063_putin_opravda_pakta_molotov-ribentrop/
  Ще ми е интересно как ще бъде “комуникиран” този завой у нас.
  Борисов? Той подражава на своя “учител” Живков. Снишаване, докато премине бурята.

 15. Долната снимка чудесно илюстрира, Благодаря на г-н Росен за инфото и превода за срещата и по-точно тоталното разминаване на Меркел и лилипут.ин. Отново, за кой ли път, вездесъщият пенкилер, извинявам се за тавталогията, Император Тиквоний I е опроверган, че светът е преглътнал анексията на Крим.

  http://www.gazeta.ru/politics/2015/05/10_a_6681877.shtml

 16. Съжалявам, снимката не е тази която исках да пусна. Нещо не ми излиза. Ако се отвори само gazeta.ru докато не са сменили главната новина може сами да се убедите, че не ви “подвеждавам”. При отваряне на самото инфо са се усетили и са пуснали по-“приемливо” фото. Дето и аз го свалих. Съжалявам за което.

 17. Иво, чета ти книгата и знаеш ли… Моят Дядо има Брат на име Иван, убит на 25 години на фронта. Комунистите така и не обяснили какво се е случило. Убит е на Ивановден след полунощ някъде около Драва. “Другарите” излизат с две версии за убийството. Немски снайперист и неуспешен разузнавателен рейд за език. Но… Името на убития войник не е упоменато в паметната плоча на селото. Естествено у нас се появиха съмнения, че може да е убит от някой Комунист, тъй като неговият баща е Цанковист а най-големия му брат е полицай със смъртна присъда. Затова подкрепям идеята ръцете на конумистическите паметници да се цапат със кръв. Те са ужасни престъпници!

  А Другаря борисов някакси не по министерски заклейми медиите, като рушители на спокойствието. Странно… сякаш медиите крадат, убиват, плячкосват и предават родината.
  Малък цитат на безкрайните му глупусти “И от мен да знаете – не гледайте телевизия, не слушайте радио, не четете интервюта и въобще няма да може да ви ядоса никой.”

  Ако може и Аз да му препоръчам нещо. Другарю борисов, ходи си играй мачлето на поляната и пак никой няма да те ядоса. Защо си се Наврял там, където не ти е мястото ???

  И как с Тикви да правим Демокрация, Дами и Господа ??!

 18. Добър ден, г-н Инджев.
  Адмирации за Вашата журналистическа и обществена дейности, за изключително точното Ви перо, показващо истината такава каквато е. Перо, което се забива като кама в гърдите на русофили, комунисти и всякаква подобна сволоч.
  Искрено се кефя, когато ги громите(вкл.и по студията), не само с факти от действителността, но и с ирония, език на тялото, непоколебимост и информираност.
  Вие със сигурност сте го забелязали, но най-забавният момент е, че на практика играта в студиото е винаги 2:1, защото е ясно като бял ден, че “водещите”(повечето от тях тотално неподготвени) винаги са на страната на вашия “събеседник”(слагам го в кавички, защото реално…какъв обективен фактор може да бъде някакъв си русофил или комуняга, та…) и когато стане напечено…елегантно се преминава към изместване на темата или се започва с някакви лични нападки към Ваша милост, които разбира се, са израз на тотално безсилие и своеобразен амок от тяхна страна.
  Вие говорите с факти и ясни реторични въпроси, произтичащи от логически,а също така и от морални обстоятелства, неща, които винаги са били чужди за русофили и комуняги.
  Всъщност, и тяхна запазена марка са – демагогията, липсата на факти или тяхното преиначаване, фалшивият морал, лицемерието, заучените фрази и повтарянето на една и съща лъжа, която впоследствие за овцете се превръща в истина и по-страшното – в мантра…все “приоми”, които са пределно ясни за един интелигентен и информиран човек, но за съжаление, за 80%(да не кажа повече) от обществото, това винаги е било като балсам за техните “сетива” а.к.а сляпа вяра и овчедушие.
  Източни обещания, нали така беше?
  Овцете просто искат да чуват, че:”Русия е освободила България”…което е абсурдно, но как да им обясниш този факт?
  Една огромна част от българите обожават да бъдат тъпкани, водени, манипулирани и унижавани. И най-интересното е, че 99% от тях са пряко или косвено свързани с русофилството и червените “парадигми”.
  В този ред на мисли се сещам за две култови фрази, които са си право в десетката:”Българите трябва да си сменят чипа”;”В България има доста лош човешки мат’рял”
  Тотални истини по оста Мадрид-Банкя:))
  Чест и почитания отново, г-н Инджев, бъдете жив и здрав!

 19. НИКОЛАЙ, като ДРЕБЕН номенклатурен наследник на прислугата на Сталин , КАКВО друго може да “измисли”?!?!?
  ТОЙ освен ПРЕСТЪПНАТА большевишка пропаГАДност , друго нищо НЕ е способен да “разбере”!
  Как само НЕскопосано “смесва” глупости с туПизми , даже НЕ може да загрее за какво иде реч! Изтърканата сталиниска плоча на пропаГАДността,е единственото НЕЩО ,което се върти в главата му, а той служи САМО, като ЛУМПЕНизиран ходещ озвучител на записаната върху нея ГАДост!
  КАКВО общо има Мюнхенското споразумение за връщане на Судетите на Третият райх с Втората световна война?!? Че даже НЯМА и “секретен” анекс, който да послужи за некакво “оправдание” на Сталин. Докато ПАКТа МОЛОТОВ-Рибентроп си “има всичко”, че даже и в повече!
  И ЗАЩО туПлер НЕ обясни дали е възможно да има война между Хитлер и Сталин , ако НЯМАТ обща граница????
  И КОЙ , КОЙ позволява Разширява общата граница помежду ИМ в Литва,Латвия, ПОЛША, Румъния, Финландия.
  И ЗАЩО туПин НЕ си зададе напълно НЕтуПият въпрос – КАКВО щеше да стане ,ако Хитлер НЕ нападнеше ПРЕВАНТИВНО Сталин???
  Дори и ако Сталин НЕ готвеше скрита и напълно предателска АГРЕСИЯ срещу своят съюзник -Хитлер, то между ТЯХ щеше все-ощещеше да съществува СЪЮЗ, и Сталин щеше да го снабдява с всякакви ресурси още дълго време. И да живеят в “дружба” между НАЦИоналсоциализма и интерНАЦИоналсоциализЪма.
  За каква “колективна сигурност” и “възпиране” на “нацизма” говори сталинистката латерна туПин???За к’ви пет копейки става въпросс?
  Сталин има почти 10(ДЕСЕТ!!!)кратно повече самолети и танкове от Хитлер. Като доста от тях са и с по-големи възможности от германските. За какъв “мир” се е готвел Сталин?!?!?…

 20. Рапона си има повелители, те са някъде из началническите структури на СИК, те, СИК си имат своите повелители из структурите на ДС, те пък са се клели във вярност на КГБ и са зависими от тях по начин, който само те си знаят. Така, че Тиквоний е трета цедка началник, може би четвърта, поверено му да баламосва и да управлява раята. Успява да върши тази работа по добър и приятен за неговите повелители начин. Забележете, че всяка година от неговото управление успява да “снася” на началниците по “някой и друг лев” – ако не е Белене, ще е Южен Поток, ако не “мине” ЮП, ще е КТБ (балона КТБ основно беше надут през първия му мандат). Ако беше одържавил КТБ, щеше да минимизира загубите, а онези, които сега я разграбват щяха да духат таратора… Какво ли ни готвят за догодина? Най-вероятно друга банка( то с банките си е най чисто и удобно), хем минаваш за “спасител” на нещастниците дето все не са “разбрали” и рИват по медиите за спестяванията си, хем бързоликвидно… Дето вика Е Дайнов всички знаем коя ще е следващата банка, ама Данчо Ментата изкара много лош закон, та никой не смее да каже.

 21. Понеже горното стана много дълго, пропуснах да кажа, че не е справедливо (въпреки всички външни прилики), да сравняваме Т. Живков с тъпигьоза от Банкя! Все пак Живков, колкото и да е лизал руски подлоги, в Задунайката си беше едноличен господар, а Главният Простак на Републиката само го имитира! Не бих искал някой да ме разбере погрешно, но Живков никога не би допуснал така безцеремонно някой да разграби банка пред очите му. Това би могло да стане само по негова заповед… А сегашният страхопъзльо само се разкарва из страната, абдикирал от всякакви проблеми.

 22. Поздравявам Ви г-н Инджев за достойното поведение по време на интервюто в БТВ и НТ!Истините които изговарята дори на скоропоговорка/поради ограниченото време/не се нуждаят от коментар.За съжаление те едва ли стигат до всички,поради зомбираността на БГ зрителите и слушателите.В контекста на руското -ПУТИНОВОТО нахалство и безочие е неговото оправдание на пакта Молотов-Рибентроп.То е предназначено освен за зомбираните руснаци,но още повече -за българите.Няма да е далечен деня в който Путин ще обяви,че избитите в Катинската гора всъщност,са подготвяли приживе ,макар и военнопленници и мирни полски жители,атака срещу Червената армия.Вероятно,няма да е далечен деня,когато Путин ще обяви,че не СССР е нападнал Финландия а точно обратното!Въобще,свидетели сме на подмяна на Историята в движение с едничката цел,Русия/Путин/ да оправдават едно по едно престъпленията извършвани в миналато и в днешни дни от СССР и Русия!

 23. С огромен интерес проследих участията Ви и в трите телевизии.Поздравления и респект пред ерудицията и блестящото Ви перо,отдадено на истината.Здраве и издържливост Ви желая!

 24. Изгледах и трете предавания с участието на г-н Инджев – достави ми истинско интелектуално удоволствие! Дори съжалих т.нар. “опоненти” и “водещи” – с фалшиви антетези, несъответстващи на истината неадекватността се набива на очи.

 25. Рапонят може да се “скатава”, колкото иска, но наесен има избори. Е, тогава ще го скатаем както трябва. Българинът е търпелив и прост, но мрази да го лъжат и въпреки простотията си ще накаже лъжците.

  Нека, прочее, винаги, когато Рапонят се завайка, че няма пари в бюджета, да го подканяме да събере данъците на 300,000-те руски фирми, невнасяни от 2001 г. Стига сме ги дундуркали нашите управляващи, трябва да ги изваним от зоната на перманентния комфорт!!!

 26. Г-н Инджев, и аз Ви гледах, и аз Ви поздравявам. При толкова предпоставени и кални номера, даже възхищение заслужавате, че не им забихте по един шамар. Впрочем, за мислещите хора той /шамара/ добре прозвуча.
  Все се каня да Ви питам защо вдигате топката на троловете да забиват на Б.Б.?? Вие двамата сте в различни светове, игрите ви са съвсем различни. Б.Б. води и побеждава в неговата игра. Вие също. Да се сравнявате е все едно да мерите кубатурата в литри…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.