Руските туристи напират и правят за смях другарската жалейка по техния “бойкот”

Другарската жалейка по уж бойкотиращия ни заради санкциите руски турист е поредният спукан балон на глупостта, надуван тук от пропагандния въздух под налягане.

Спомнете си колко пъти ни бомбардираха пропагандатори и политици ( включително и адски натъженият от санкциите премиер Борисов) с очакването за страшен, ужасен, ама направо апокалиптичен отлив на безценните руски туристи от българските курорти. Санкциите, ако трябва да бъдем точни в цитирането, били довели дори до нещо по-лошо от периода на студената война. Така каза самият Той, Бойко Борисов. А пък придворния му историк Божидар Димитров междувременно излъга, че българите никога не са живели по-зле и измери злощастиет ни в това, че ядем вносни краставици и домати ( не ви трябва Вежди Рашидов, който пък мери значението на книгите според тяхната дебелина, в сантиметри).

Да ме прощава Светият Отец Франциск, че бойкохулствам в деня, когато той прие нашия премиер във Ватикана, а край него се вижда и Вежди…

Спомнихте ли си другарската жалейки по уж изчезващия от нашите курорти руски турист? Сега прочетете опровергаващата тези зли прокоби информация и ще ви олекне ако случайно сте повярвали на тъжните вопли ( в скоби казано, май тъпата прогноза за руския туристически бойкот вече е опровергана от резултатите от зимния туристически сезон, но сред злите оракули няма кандидати за извинение за глупостите, които бълваха толкова дълго).

Actualno.com:

Въпреки общия спад по всички туристически дестинации през 2015 година, руските туристи не са загубили интерес към почивките в чужбина. Очаква се през лятото Черна гора, България и Гърция да бъдат най-популярните европейски страни сред руските туристи. Това казва маркетинговият директор на TUI Русия Ивор Вукелик, цитиран от BFM.ru.

„Въпреки общия спад по всички дестинации през 2015 г. в сравнение с миналата година, руските туристи не са загубили интерес към почивките в чужбина. Руснаците предпочитат да намалят ваканциите си през годината и да изберат по-достъпни хотели и дестинации пред това да се откажат изцяло от чуждестранните курорти. Очакваме, че през сезона най-евтините страни като Черна гора, България и Гърция да бъдат най-популярните европейски страни сред руските клиенти. Турция запазва лидерството си, като осигурява почивки с най-добро съотношение цена/качество по системата „всичко включено“, посочва Вукелик.

Най-популярните за почивка градове за руснаците са Симферопол, Сочи и Москва в собствената им родина. Зад тях се нареждат Барселона (Испания) и Бургас (България).

 

19 мнения за “Руските туристи напират и правят за смях другарската жалейка по техния “бойкот””

 1. Сеа, аз бéх при папата, дето им е като патриарха на теа, на католиците. Той Гонзо ми беше казáл, че там немат христиански църкви, само католически били, у Ватикана- богата държава, НАТОвска държава, казáх му на папата за хъбчето, дето искам да го правиме у Варна. Помолѝх го да се помоли да върнеме руските туристи и да се върнеме на руските пазари, нема с`я к`во да дразниме Путин!

 2. ————————————–

  ПУТИН ПРЕВЪРНА ИМЕТО РУСИЯ В МРЪСНА ДУМА ЗА ВСИЧКИ ХОРА ПО СВЕТА
  —————————————-

  Агентчето от руските репресивни комунистически служби КГБ- ФСБ – майор В.ПУТИН беше окупатор на измислената от кръволока Сталин държава ГДР (погребаната през 1989 год. – т.н. Германска демократична република).
  През щастливата за цялото човечество – 1989 год. СССР умря, скапа се, рухна, разтури се, разпадна се, сгромоляса се, разплу се, разложи се, замириса на умряло, провали се в дън земя…
  През следващата 1999 год.президентът на РСФСР – алкохоликът Борис Елцин извади от нищото анонимното агентче
  майор В. Путин, сключи сделка с него да бъде пазач на крадливата му дъщеря Татяна Дяченко и го цопна за президент и главнокомандващ на изританите с възторг от цяла Европа съветски окупационни войски.
  Агентът майор Путин – вече президент, без забавяне превърна Русия в дойна крава на верните синове на комунистическата КГБ-ФСБ мафия и потвърди световното мнение, че Русия ще продължи да бъде познатата държава на злодеите, на грабителите, на крадците, на обирджиите, на плячкаджиите, на мародерите, на узурпаторите, на палачите и убийците. Путин, гордостта на 120,000,000 мил. руснаци алкохолици-световни шампиони, В. Путин, “мадам” на 23,000,000 мил. руски комсомолки – курвета – самоходни биологически бомби на КГБ-ФСБ мафията, натоварени с “патриотичната” задача да разнасят КОМУНИСТИЧЕСКИ СИФИЛИС по целия свят, същият В. Путин днес размахва юмручетата си, заканва се на света със силата на ядрени ракетоносци, подобни на извадената от малка Холандия от дъното на Баренцово море подводница – ковчег “Курск”, в която бяха убити 118 моряци по волята на “великия” възродител на СССР, “славният”, “внушителния”, “величествения”, “грандиозния”, “великолепния” вожд Путин – баща на руския народ – ПУТИН днес заплашва света с атомна война…

  ………………………………….Путин, спомни си черния ден за СССР, (НО ХУБАВ ДЕН ЗА НАС), 28 юни 1987 година. На този ден 19 годишният германският пилот-любител Матиас Руст се ПОДИГРА ОТ НЕБЕТО ПРЕД ЦЕЛИЯТ СВЯТ с алкохолизираната, нарязаната, насвятканата, натрясканата, отрязаната, кърканата, натаралянканата, насвирканата, нафиркан ата, осраната от пиене , насъратбата, насмуканата, налюсканата, гипсираната РУСИЯ.
  С нает от него малък едномоторен самолет “Чесна” Матиас Руст навлезе във въздушно пространство на “непобедимият СССР” и кацна до Кремъл на Червения площад, под носа на мумията Ленин.

  …РУСИЯ СИ ГЛЪТНА ЕЗИКА…, ЗАГУБИ ДАР СЛОВО…, ОНЕМЯ…

  …А СВЕТЪТ СЕ РАЗТРЕСЕ ОТ СМЯХ…
  …ХА, ХА, ХА…, ГОЛЯМ СМЯХ ПАДНА…И ДО ДНЕС СЕ СМЕЯТ ХОРАТА…!
  …ХА, ХА, ХА ………

  (По късно момчето се изпика до една елха ТОКУ ПРЕД НОСА НА МУМИЯТА ЛЕНИН, за което се извини на генерала-комендант на Кремъл) Това стана в 19’12 ч. московско време – в Деня на “великите” съветски граничари. Веднага падна едрата главата на военния министър Сергей Соколов, падна и виторогата глава на командващия ПВО – Александър Колдунов и на още 300 генерали и 2200 офицери.

  МАТИАС РУСТ СПРЯ ТОКА НА РУСИЯ !
  МАТИАС РУСТ УНИЗИ РУСНАЦИТЕ – ЗАВИНАГИ !
  МАТИАС РУСТ СМЪКНА ГАЩИТЕ НА РУСИЯ И ЗАВРЯ ВИРНАТИТЕ РУСКИ НОСОВЕ…НА ЕДНО НАЙ -ТЪМНО МЯСТО… !

  ———————————

  По долу е публикувана таблица с БВП на 10те най-развити икономики в света, за да се види КОЙ КОЙ Е:

  1. ЕС ———- 15,390 млрд.. долара
  2. САЩ ——- 15.040 млрд.. долара
  3. Китай –—- 11.300 млрд. долара
  4. Индия –—- 4.463 млрд.. долара
  5. Япония—– 4.389 млрд.. долара
  6. ФРГ –——- 3.085 млрд.. долара

  7. Русия ——- 2.373 млрд.. долара

  8. Бразилия– 2.284 млрд.. долара
  9. Англия—— 2.250 млрд.. долара
  9. Франция — 2.214 млрд.. долара
  10. Италия — 1.826 млрд.. долара
  —————————————-
  Общо — 62.241 млрд.. долара
  —————————————-

  Есхуматораният от В. Путин СССР, със своя 30 пъти по-малък БВП (Брутен вътрешен продукт) от – 2.373 млрд. долара, днес размахва юмруци, ръмжи, трака ръждясали оръжия срещу 9те най-развити икономики в света, чийто БВП е общо 62.241 млрд. Сумата 62.241 млрд., значи че тези държави имат 30 пъти повече пари за оръжия и че във всеки момент могат да изпарят военолюбива Русия, но засега се въздържат !
  ЗАСЕГА !

  —————————————-

 3. Ще оскверня Вазовия стих:
  “А Господ от свода… гледаше тих, невъзмутим” тумба нечестивци, водени от двама неграмотници…

 4. “Турция измести „Турски поток” за след 2017 година”

  http://www.blitz.bg/news/article/338319
  ========================================
  Еййй,големи гяволи турците!
  Ослушват се кой ще е новия началник на изборите в края на 2016-та в щатите. 🙂
  Яваш,яваш,да видят накъде ще лъхне вятъра!
  И ако доди некой като Джонито Маккейн,надай се снахо на турецкий паток!

 5. Eто и какво казáх, че го чуете на запис, да нема после некой да говори:
  Това, понеже за нас е като даденост, никак не е лесно и много държавни глави в света чакат с години да ги приемат, докато за България, това е едно голямо предимство. Държим да видите и църквата, която са ни предоставили, ще ви я покажа, тя е с огромна история. На времето там е живял Св. Павел и с огромна традиция там са били първите християнски събрания, които той е правел”
  Ха-ха-ха!-дето беше казáл моя Кумир от Правец.

 6. Изпотребали са ми тези алкохолици. За жалост искаме не искаме ние сме от евтините дестинации, и бедните пияндурки нямат избор. До там ни докараха чуждопоклонниците че една от най хубавите държави да е най бедна.

 7. Путин не може да командува руските хора както Сталин. Бариерите ги няма, а и очите на руснаците са широко отворени вече???

 8. Към Марин Мечков:

  Ето и още малко сравнение, според което тази година обезценената рубла докарва БВП на Русия под стойността на този на Ню Йорк ( не съм публикувал данните като отделна тема заради това, че е от сайт на руски евреи и не ми се “бори” с антисемитите – русофили, които пак ще ме налазят и налаят):

  ВВП «загнивающего» Нью-Йорка в 2015 году превысит ВВП России

  Согласно прогнозам муниципалитета Нью-Йорка, ВВП этого крупнейшего города США с учетом пригородов в 2015 году превысит 1 триллион долларов США. Это больше чем прогнозируемый номнальный ВВП России в 2015 году, который в связи с масштабной девальвацией рубля составит не более 965 млрд. долларов США.

  В предидущем 2014 году номинальный ВВП России составил с учетом девальвации 1014 млдр. долларов США, а в 2013 – 2097 млрд. Справка: население города Нью-Йорк составляет 8’405’837 человек, а всей агломерации — 23,9 млн (по данным на 2013 год). Нью-Йорк расположен на берегу Атлантического океана в юго-восточной части штата Нью-Йорк. Город был основан в начале XVII века голландскими колонистами. До 1664 года он назывался Новый Амстердам.

 9. Задача с понижена трудност (за колегите с английски език):
  Не повече от една секунда е необходима, за да отгатнете кой е българския политолог от десетия параграф на този текст. Ако ви отнеме повече от секунда време – тогава черпя:
  https://www.boell.de/en/2015/03/24/documentation-europe-one-year-after-annexation-crimea

 10. Искам снимка на Вежди във Ватиканската библиотека.. докато мери значението на който е да е манускрипт в сантиметри.

 11. Оплаквачките на руското отсъствие от родното ни Черноморие може да спят спокойно – любимите им павиани ще ги има бол и тази година, особено в Бургас, Поморие и Св. Влас. Нали те масово ги изкупиха, сега щат-не щат ще почиват тук, щото парите вече са похарчени. Както рекъл шопът, дъвчейки парчето сапун, “Пениш се, не пениш се, че те ядам, грош съм дал”.

 12. Това че руските туристи продължават да напират в БГ не е радостна новина. Не се измерва всичко, особено свободата от русия, с пари. Тази руска напаст нека да ходи в Испания, Турция или най-добре на майната си. Нека там да се готвят за военна интервенция зелените им изродчета. Нека и други им посърбат руската попара с червен пипер.

 13. “Блестях” с отсъствие по “технически” причини 10-тина дни.
  Междувременно, страхотни статии, никаква изненада и адекватни коментари. И в това отношение нищо неочаквано.
  Като за “ново” начало няколко вица.

  Официальное заявление МИД РФ:

  Российских хоккеистов в районе проведения финала чемпионата мира нет!
  Это провокация против России;
  Таких фамилий нет в списке сборной
  Это даже не граждане России;
  Форму российской сборной можно купить в любом супермаркете;
  Это граждане России, но не хоккеисты;
  Это добровольцы, по зову сердца поехавшие в Чехию, мы этого не скрывали!”

  В хоккей играл, на дно нырял, стерхов в полет водил, щуку ловил.
  Может, пора в космос на “Протоне”?

  Где-то в России:
  -Вань, а правда, что мы душевно богаты?
  -Нет, Мань. Богаты мы духовно. А душевно мы больны…

  РосСМИ:
  Циничные канадо-бандеровцы в форме “Правого сектора” распяли русских мальчиков в трусиках!

  -Куме, а вы слыхали, что Россия начала строить мост в Крым через Керченский пролив?
  -Ой, да не волнуйтесь вы, куме. Мост – не ракета, с неба на голову не посыплется. Где построят, там и упадет.

  В Госдуме не верят, что сборная России по хоккею проиграла канадцам. Вы все врете! Где доказательства?

  Для того,чтобы выдворить всех россиян-наемников-милиционеров лугандонии домой в РФ, надо в громкоговорители постоянно транслировать гимн Канады! Весь мир видел, как под него россияне уходят и позорно убегают. А потом в Крым повезем канадский гимн.

  Медведев спрашивает у Путина:
  – Что будем делать с нашими обосравшимися горе-хоккеистами?!
  – Как обычно: лишим их гражданства задним числом и скажем, что сборная России не проигрывала…

  Парадокс: обычно люди, желающие принять участие в боевых действиях, вступают в ряды вооруженных сил, а в России, наоборот, из них увольняются.

  За последний год у россиян был только один удачный запуск ракеты и тот “случайно” – “Буком” по малазийскому Боингу.

 14. Думата-дума отваря. Тук, във Франция се засякох с двама руски туристи. Семейна двойка от третата възраст. Масквичи. Научни работници. Путинофоби. Дотук всичко е на 6. И колкото и да стигахме до единодушие по главните принципни въпроси на съвремението ни прозираше в поведението им един мек великоруски шовинизъм. Мегаломания и месианство. Париж е “малък” град в сравнение с просналата се на 150 км Москва. Това само като илюсстрация. Същевременно, това за което тук (в Блога)отдавна се пише и говори, че лилипуткин е взел на ръчна раззия и го интересува единствено ВЛАСТА се потвърди изцяло. В Москва има стотици хиляди “непрописани”, сиреч нелегални от къде ли не работещи в огромни заводи които не се водят никъде. Говорим все пак за столицата. За глубинката, всеки е оставен по същество да си прави каквото си иска само и само да не оспорва лидерството на джуджи1.
  И все пак в Ярослав където опитно изрично било пропуснато използването на т.н. административен ресурс при общинските избори и те бяха категорично спечелени от опозицията днес кметът е в затвора.
  Таня и Юри, така се казват новите ми познати споделиха, че на изборите за временен президент на джуджи2 като членове на РИК са били изрично “помолени” да надпишат 10%. За да не изостанели много от район Северен. Отказали са категорично. И дотук с “изборджийството” им.
  Неописуема корупция за всичко и навсякъде.
  Според двамата, шансът на Украйна да успее докрай е да се освободи от съветско-комунистическото наследство. И то не само в символиката. Манталитетът и разяждаща корупция са двата останали свръхпроблема.
  С даденостите които има страната, отърси ли се от метастазите на комунизма и посткомунизма е обречена на достойно бъдеще.

 15. И два вица от Юри и Таня.
  Самолет над Атлантика. Влиза Господ и си избира трима за да изпълни желанията им демонстрирайки мощта си. Първият е комунист. Да няма повече на планетата фашисти. Вторият, както често се случва в живота, за баланс се оказва фашист. Да няма повече комунисти на планетата. Третият е евреин. Плахо задава контролен въпрос. Реално ли е изпълнението на щенията на първите двама. Бог потвърждава. Вече е направено. Тогава една чашка кафе.
  Между другото, точно така е реагирал Егор Гайдар на въпрос какво мисли по повод моментният проблясък в средата на 90-те години на Генадий Дзюганов, че трябва частната собственост и инициатива да се поощряват.
  Сега, вторият виц.
  Нелегален олигарх, наследник на соцмилионера Корейко в наше време. Изведнъж се замисля за отвъдното. Издирва известен комбинатор и му възлага задача да намери парцел в престижно гробище. След седмица издирвания следва доклад. В Кунцево срещу 1000 долара, места безчет за когото пожелаете. В Новодевическото срещу 10 000 долара-4 места при поискване. Последното е за милион долара, на кремълската стена но трябва да се заеме утре.

 16. Август 1978, Пловдив, “Тримонциум”.
  9 часа сутринта, отишъл съм да пия едно кафе и да се видя с приятели.
  Минавайки край ресторанта, виждам български екскурзовод да настанява съветска група за закуска. Влизам, сядам на една странична маса, поръчвам си кафето и с интерес наблюдавам следната история:
  Съветската група е от Централна Азия, явно отговорни другари – мъжете с тюбетейки и костюми, жените с черни рокли и перлени гердани в 9 сутринта. Един рейс хора – около 50 души. Началникът на групата е руснак – явно ченге. По негово настояване направиха една дълга редица от долепени маси и всички седнаха да закусват. Носят им закуската в чинии – шунка, кашкавал, конфитюр. И чай – за всеки каничка с топла вода, пакетче английски чай и захарници.
  Ченгето – началникът на групата, седнал начело, скъса пакетчето над чашата, поля чая с топла вода и му пусна две бучки захар.
  И в този момент се намеси екскурзоводът, на когото сигурно му беше писнало от простотиите им:
  “Не так, товарищи! Это не положено! Чай надо пыть так”: и лапна едно пакетче чай, бучка захар започна да пие топла вода от каничката.
  Представете си следващия момент: една дълга маса със началниците на Обкомите от съветска Азия с висящи от ъглите на устите им конци с етикетчето, надигащи каничките.
  Пълно шоу беше!
  А екскурзовода го уволниха на другия ден.

 17. Да ги поуправлява още малко Путин и никъде няма да ходят.Това сочат и данните по-горе на БВП, посочени от Марин Мечков и Иво Инджев.Да не говорим, че голяма част от БВП на Русия е от износ на суровини, а светът доста напредна и в добива им и в използването им.Така че, в скоро време все по-малко ще се продават тези суровини.Да им е жив и здрав Путин и да пребъде високия му рейтинг.Останалият свят печели от това.

 18. Честит празник!Българската комунистическа пропаганда отдавна е минала всяка граница,те на бялото викат черно и обратно,затова им трябва прост народ!Класиката в тази пропаганда си остава-“американски войници пияни от Кока Кола безчинстват във Виетнам”.А ние нещастниците дори не знаехме какво е това питие!Нека младите знаят в каква изолация сме живели и как сме били манипулирани,като идиоти!

 19. Г-н Инджев,
  Не е по темата, но поради липса на статия за поредното нагло искане на московската агентура за затваряне на досиетата на ДС, направено от Велизар Енчев, си позволявам тук да цитирам един мой доклад по темата, който четох на една пресконференция в БТА по повод предишното искане на другарите за затваряне на досиетата.

  Уважаеми дами и господа,

  Бих искал да кажа няколко думи по повод желанието на комунистите /представящи се днес за социалисти/ да затворят Комисията по досиетата и фактически да скрият архивите на ДС в Държавен архив.
  Ще започна с класическото определение на Президента Рейгън за СССР като Империя на злото. Към него мога да добавя, че ако Политбюрата на КПСС и БКП бяха зловещите мозъци, то КГБ и КДС бяха машите на злото.
  Да се ограничим с България. Малко история. Както е известно, през 1919 част от БСДП /т.с./ се съветизира, приема името БКП и става секция на Московския Коминтерн, респективно – на съветското разузнаване. От тогава до днес БКП работи против България в полза на Русия. След поръчания от Кремъл метеж през септ. 1923, цярото ръководство на БКП плюс наколкостотин комунисти бягат в СССР. Там те стават съветски граждани, членове на КПСС, функционери на Коминтерна, военни в РККА и пр. Пак те, през април 1925 подготвят, плащат и правят гнусния атентат в “Св. Крал”.
  Когато същите тези хора са поставени на власт тук на 9 9 1944, те се държат като окупатори на поробена държава. Всъщност, те са и такива. Веднага избиват политическия, икономическия, интелектуалния и духовния елит /над 30 000 души, жертват още 30 000 в една чужда война и прекарват през концлагерите и затворите още няколкостотин хиляди, за да пречупят всяка съпротива срещу съветизирането на България. Насаждат страх и ужас в поробения народ и го подлагат на тотално следене, подслушване и контрол.

  И кой вършеше всичко това, дами и господа?
  Вършеше го Държавна сигурност.
  Днешните твърдения на нейни представители, че 45 години уж били работили за българските национални интереси са нагли, нелепи и смешни. Защото самото обвиняване на някото в национализъм беше опасно през комунистическия режим. Тези хора бяха обучавани в школите на КГБ – вероятно след подписване на декларации за вярност към СССР, пазене на тайни и прочее екзотики. Това бяха хората, на които официално се крепеше антинационалната политика на БКП. Тук ще спомена само злополучния опит опит за откъсване от България на Пиринския край през 1946-47. Да не говорим, че служителите на ДС до един бяха партийни членове – и то най-верните.
  Какво, ако не национално предателство, са двата опита за вкарване на НРБ в СССР? Никъде в архивите на ДС няма да се намери документ, че та е работила за “българските национални интереси”. Защото тя просто следеше да няма съпротива в обществото срещу прокремълската политика на БКП под прякото наблюдение на Тодор Живков.
  Ето един характерен цитат от онези мрачни години:
  “В изпъление указанията на другаря Тодор Живков, координацията и взаимодействието между ДС и КГБ са издигнати на такова равнище, че те функционират като единна система. ДС работи като филиал на КГБ и бяха утвърдени насоки за по-нататъшното развитие и задълбочаване на сътрудничеството.”
  Това е казал през 1975 в отчета си пред Политбюро Димитър Стоянов, министър на МВР, след посещение в Москва на делегация на МВР, водена от него.
  Затова днешните опити на някои служители на ДС да се правят на патриоти със задна дата предизвикват само смях. Хубави патриоти, ама работили за чужда държава. Всъщност спокойно може да се каже, че Държавна сигурност се е грижила не толкова за сигурността на държавата, колкото за сигурността на комунистическата партия. Още повече, че служителите и до един са били нейни членове, както споменах. Следователно ДС трябва да бъде разглеждана само и единствено като партиен инструмент за тотолен контрол над обществото. Фактът, че нейни служители работеха във всяко поделение на БНА /т.нар. “спецове”/ и даже във всяко РУ на МВР, е достатъчно показателен.

  Опитът за реабилитация на ДС е част от все по-засилващите се опити за реабилитиране на 45-годишния комунистически режим, обявен за престъпен със Закон на Народното събрание, както и на самия комунистически диктатор Тодор Живков. Човекът, изпратил през септ. и окт. 1944 от “Славянска беседа” стотици хора на смърт без съд и присъда, два пъти предложил България на СССР, натрупал огромен външен дълг и довел страната до бедственото положение, описано от Петър Младенов в печалния му доклад от 25.11.1989.

  Затова е целият този стремеж за разтурването на Комисията по досиетата и скриване по някакъв начин на архивите на ДС. Защото там е истината за престъпния комунистически режим и пръкналата се от него също така престъпна днешна олигархия.

  Д-р Михаил Кръстев, 13.12.2013.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.