Проблясъци след новинарската комета с руския черен списък

Както други подобни новини, така и скандалът с разкритието, че бившият български посланик в Москва Илиян Василев е включен от Кремъл в списък на европейците, на които е забранено да посещават Русия, премина като малка комета в публичното ни пространство. За зрящите обаче кометите хвърлят светлина и оставят следа. И се замислих в момент на кратко съзерцание над значимостта на случилото сe и най-вече над онова, което все не се случва…

 

Какво още, освен видимото отсъствие на овластени българи в руски черен списък, прави впечатление?

 

От години българската държава се е оттеглила от ролята на защитник на националния интерес в натрапваната от Русия пропагандна война. Едва напоследък отделни личности на високи властови позиции, като служебният министър на отбраната Велизар Шаламанов, неговият наследник на поста Николай Ненчев и министърът на външните работи в двата последователни кабинета Даниел Митов, започнаха да противоречат публично на Кремъл.

 

И правосъдният министър Христо Иванов си спечели черна точка като за черен списък в Москва, когато репликира истерично изявление в интернет на руския вицепремиер Дмитрий Рогозин по повод желанието на България да се превъоръжи по натовски стандарти. Рогозин написа в една социална мрежа:

 

„Някой си ШАЛАМАНОВ е убедил премиера БЛИЗНАШКИ за пореден път да предаде Русия заради “игъли” втора употреба (eagle – наименование на изтребителите F-15) “. След това Москва нападна президента Росен Плевнелиев с обяснението, че обслужвал Запада.

Служебният ( миналия октомври) министър на правосъдието Христо Иванов отговори на втория по ранг в руското правителство в качеството на български вицепремиер, че България е суверенна държава и е на прав път да иска да се превъоръжава по натовски стандарти.

 

Хайде сега „познайте” кои са най-нападаните от местната проруска пропаганда министри ( за президента Плевнелиев дори не говорим, той отдавна е главна мишена за стрелбата на путинизма в България), на които медийно и политически час по час искат оставките всякакви московски мекерета!

 

Познахте: Ненчев, Митов и Иванов! При това в нито един от трите случая атакуващите от проруски позиции въпросни министри не се позовава открито на истинските мотиви за атаката срещу тази (не)руска тройка, която се откроява като чуждо тяло в техните очи. Въртят и сучат, изтъкват всякакви опорни точки, но не си признават, обслужват чуждия руски интерес.

 

Не казвайте обаче, че е нормално да не си признават, защото ще сгрешите – у нас ненормалността често се перчи като форма на патриотизъм. Русофилското тук , освен като вид невежество спрямо истинската история на България, се саморекламира като висша степен на родолюбие.

 

България е единствената държава в света, където е възможно не просто съществуването, но маршируващото процъфтяване на НАЦИОНАЛНО движение, прокламиращо приоритетна любов към друга нация – уникална шизофрения в световен мащаб. За което му ръкопляскат най-официално от Москва.

 

Тук се смята за нормално путинофилите да си разиграват троянския кон в полза на руската мечка, която по този начин всъщност ни разиграва всички. Да сте чули едноличният началник на държавата Борисов, горд с многобройните си изборни победи, да употреби делегирания му авторитет за защита на българския интерес от руската хибридна информационна война?

 

Не само Борисов лично- никой от близкото му обкръжение говорители на властта не участва в подобна битка. Много пъти съм се питал защо моя никаква ( откъм постове и позиции в държавата) милост да дефилира в разни дискусии с побеснели от злоба путинофили, вместо на този разкалян от храчките им терен да се явят онези, които са се закичили със званието Граждани за европейско развитие на България? Не стига, че им върша работата и съм принуден да търпя русофилската тиня върху името си, вадена от дъното на дълбоките кладенци на моята младост, а отгоре на всичко да съм обект на обругаване от страна на самия премиер.

 

Не бързайте да си мислите, че току що прочетеният абзац е вид оплакване. То е само част от обяснението за абсурда българската държава да бъде лишена демонстративно от самозащитата срещу една чужда инвазия от Евразия.

 

В телевизионните студиа можете да зяпате всякакви дискусии с участие на депутати, министри и прочее управляващи, изправени срещу опозицията, но не и по темата за руската пропагандна война. В такива случаи, когато изобщо се повдига въпросът, продуцентите на телевизионните предавания се обаждат на…мен. В отсъствието на властта, един блогър без какъвто и да било статут в държавата, се оказва много търсен в качеството на боксова круша. По подразбиране му е отредена ролята на „екстремиста” ( защото отрича парадигмите на руската вековна пропаганда по нашите земи), срещу когото „нормалните” русофили, захранени с „нормалните” митове за вековната дружба с Русия се гаврят на конвеир чрез агресията на ударите под кръста с червени боксови ръкавици, тежки на обиди, но празни откъм отговори на конкретните въпроси за лъжите на руската пропаганда.

 

Резултатът от тези зрелища, изгодни за абдикиралата от своите отговорности власт с неопетнената репутация пред Кремъл, е вторичната истерия, която се изсипва след това отново чрез реакциите на армиите от кремълски тролове върху скромната ми личност, поставена на амбразурата. Един водещ от БНТ дори изригна по време на мое интервю в студиото му, че трябвало да прочета какво пишат в момента по мой адрес същите, толкова било „впечатляващо” ( моето масово оплюване).

 

В този смисъл Илиян Василев е направо късметлия – възнаграден е за позицията си с международно признание под формата на забрана да посещава самата Русия, докато моя милост е „осъден” да посещава русофилските капани в българските телевизионни канали.

 

Кометата обаче, за която споменах в началото, освети този абсурд. Би било проява на слепота ( ако не и на глупост ) да продължавам да се подлагам мазохистично на изпитанията на прокремълската агресия, докато онези, които се спотайват и се подхилват доволно зад гърба ми, продължават да се крият. Ако „случайно” пак изчезна от екраните ви ( като гост на поредното аутодафе над собствената ми персона), да знаете, че този път имам собствен принос. В „дискусии”, нагласени за кефа на страхливците, няма да участвам повече.

28 мнения за “Проблясъци след новинарската комета с руския черен списък”

 1. Адмирирам! Напълно основателно!
  Самият аз многократно съм си задавал подобни въпроси във връзка с Вашето участие в нагласени /като “активно мероприятие”/ фарсове, с участието на специално подбрани за целта “събеседници”.
  Не си струва, уверявам Ви!
  Всичко което е трябвало, вече сте казал и НАПИСАЛ!
  Племето е на ход! Крайно време е да се освЕсти и да се вземе в ръце!
  Дори Господ Бог “дава, но в кошара не вкарва”!
  Колкото до овластените “кучи синове” – в голяма заблуда са презокеанските демиурзи и западноевропейските им колеги /и колежки/! Хич не са “техни” “нашите кучи синове”! Ама съвсем напротив дори! Помнете ми думата – ще дойде време и и тази грешка ще се отчете…
  Той Съмърсет Моъм беше писал: “Ако човечеството се учеше от миналите грешки, отдавна би трябвало да е престанало да греши”.

 2. Докато от Москва се съставят черни списъци с “врагове на народа” в България, тъжните данни от суровата икономическа действителност в Русия говорят повече от смелите речи на др. Путин:

  “Пропадането на икономиката на Русия се задълбочи през април с оглед на продължаващото влошаване на ключовите показатели, съобщи Министерството на икономиката в Москва.

  Брутният вътрешен продукт (БВП) на Русия спадна с 4,2% през април в сравнение с година по-рано след свиването с 2,7% през март. През първите четири месеца на годината пък икономиката е отстъпи с 2,4%, съобщи министерството.”

  http://www.investor.bg/novini/130/a/ruskata-ikonomika-se-svi-s-42-prez-april-195846/

 3. Точно заради платените ку..и на туПлер трябва забранителният списък на САЩ и ЕС да бъде продължен, като бъдат включени ,както те , така и наследниците им и т.н.. Трябва вътрешен списък в рамките на ЕС, където съответните контраразузнавателни служби да ограничат конкретните пуТлерови слуги, а не да се слага обща шенгенска забрана за всички в НРБ. Трябва нов европейски и международен туПлерпол.
  П.П. То и ние си имаме “контраразузнаване” – Д(ан)С , СДОТО, УБО,НРС,РУМНО …., че даже и “нови” закони им пишем, защото те “по закон” за си незаконни още от 1944г., но резИлтат няма, следователно трябва да се разформироват, и след съответни консултации от НАТО и другите служби в ЕС и САЩ, да се формират ОТНОВО!

 4. Г-н Инджев,докато стигна до края на статията Ви във ФБ,някой я премахна.Греша или е тенденциозно?!Разбираемо е-истината боли.Поздравления!

 5. Абсолютно прав сте, г-н Инджев!

  Но доколкото ние, споделящи категорично Вашите възгледи, сме анонимни и неизвестни, нямаме шанс да ги споделим и от български екран.

  Оставате ни само Вие!

  И повечето от нас можем да участваме само в организирани масови прояви по конкретен повод, свързан с темите, разисквани тук.

 6. Отново блестяща статия, г-н Инджев!

  Вашият блог със статиите и коментарите под тях остава една от малкото територии на свободното слово в България. Разбира се – поздравления за Илиян Василев за признанието от руска страна, но не забравяйте, че Вие стоите поне на неговото ниво!

  Ако не бяхте прав в опитите си да защитавате българското национално достойнсто и интереси в блога и книгите си /защото държавата не го прави/, нямаше да Ви ползват за “боксова круша” другарите толкова години.
  Колкото до стила им – охулване, очерняне и разпространение на клевети и откровени лъжи по Ваш адрес – вяма какво да се чудим. Това само издава къде са получили школовката си. Като към нея добавим и факта, че без 9. 9. 1944. вероятно в момента щяха да пасат овцете и патките по родните си села като бащите и дядовците си и картината е завършена. Но тяхната кауза е causa pessima. Защото сме в НАТО и ЕС и въпрос на не много време е Правосъдието ни /затова е цялата съпротива против реформи в него/ да започне да се занимава с тях.

  Да сте жив и здрав г-н Инджев!

 7. Да ви кажа… сега прочетох отново едно Пророчество на Слава Севрюкова. И мисля че е напълно възможно Радан Кънев да бъде този Дух, за който Слава говори. Той е 75 набор и с него наистина започват някои добри неща в България. Не виждам кой друг, защото 2017 се очаква Благословена Жена да Извиси България! А Господ каже ли нещо то става! Не се съмнявайте! Проблема в това предсказание е че от 2015 до 2017-2018 ще трябва да се сменят 3-4 правителства, което не говори добре за стабилността на България. Тоест Бойко трябва да падне скоро до 1 година.

  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:gTw9MYeJ0VcJ:e-burgas.com/archives/54814+&cd=12&hl=bg&ct=clnk&gl=bg
  ………………………………………………………………………………
  – А предсказанието й, че жена ще застане начело на България и чак тогава тя ще се възроди, но преди това ще стартира доброто управление на страната със силен дух, който е бил дете по време на промените у нас?
  – Да, да! Това е истина. В края на 80-те години, някъде преди 1991-а, това дете тя го виждаше да е на десетина години, което значи, че оттогава досега този човек би следвало да е около 30-годишен и вероятно му е още рано за такава мисия.
  – А по отношение на пророчеството й за жената?
  – Много хора ми задават този въпрос директно:
  коя е тя?
  Аз не зная коя е тя, но това е истина. А тази информация от Слава Севрюкова съвпада и с една прогноза на Ванга, която казва, че когато жена застане начело на държавата – нещата ще тръгнат на добре. Тази прогноза съвпада и с мнението на Тамара Глоба – една руска предсказателка. Имаме три независими източника във времето, които твърдят едно и също нещо за България.
  – А има ли пророчество за това, което днес става у нас, по улиците?
  – Самата Слава Севрюкова казва, че след промените ще се сменят правителства, и все неудачни, и ще обещават и няма да изпълняват… И нови ще идват, и те ще обещават и няма да изпълняват… Но казва, че ще дойде време, когато всички ще ги поставят на мястото им – тези, които бавно унищожаваха България. А за тоталните промени, които ще настъпят у нас с идването на жена на власт, тя предвиждаше 2017-2018 г
  ……………………………………………………………………………..

 8. А другата възможност е Даниел Митов а жената Меглена Кунева. Бъдещето ще покаже!

 9. Тъжно е наистина.Би трябвало да бъде малко комично дето тези страхливци/тирани/не разбират,че всуе се морат.Не се гаси туй що не гасне.Ето една искрица:Една вечер по р.”Хоризонт” изпуснаха един музикант да изнесе познати,/но фризирани в информационната мъгла/истини:Живеем в държава,където без средно образование можеш да станеш радетел на БАН.Държава,която е република,но си има цар.Държава,в която НАЦИОНАЛИСТИТЕ СА РУСОФИЛИ,комунистите са милионери и малцинствата са болшинство.

 10. Е ми,то му писна на човека да го гласят по разни предавания и да си го нагаждат в удобна за храчене поза!
  Ай’ да идва някакъв Маккейн през 2016-та и да се свършват тея родилни мъки!
  Да се каже ясно и точно,че новата студена война отдавна е в ход и да поставят категорични условия на наште мекерета да се разграничат от путинова русия и да се определят с кого са!
  Не е по силите на един единствен човек като същий Дон Кихот да се напъва срещу вятъра на руските пропагандни мелници и местните им вятърни перковци!
  Това требе да бъде ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА,а не личната кауза на един единствен,рискуващ семейството и живота си човек!

 11. Поздравления г-н Инджев и за настоящето и почти всичко което сте публикувал!!НЕ МОГА ДА СЕ СЪГЛАСЯ С НАМЕРЕНИЕТО ВИ ДА НЕ ПРОТИВОБОРСТВАТЕ НА РУСКАТА ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ БГ!Бога ми,това би било истинско предателство на българските интереси.В ролята си на независим блогер Вие имате задължението,/макар и съпроводено от хули и неприятни медийни ситуации/да бъдете една от малкото трибуни на ИСТИНАТА ЗА ЛЮБОВТА НА дядо иван/нарочно изписвам с малки букви/към България.Четейки последната Ви книга за Т.Дружба,съм потресен от споменатата любов /макар че част от изнесеното ми е известно от други източници/!Колкото до г-н Илиян Василев,той се ползва също от моето дълбоко уважение заради принципната си и последователна позиция в защита на българските национални енергийни,а от тук- и политически интереси!

 12. Към инж. Лазар Маджаров:

  Не съм казал, че няма да противоборствам ( че чак пък и да съм предател по този повод..). Но не желая да играя ролята на боксова круша за агресивните пропагандатори на Путин- да си се явяват без мен. Има и други начини и формати, в които човек може да им противоборства…Само че меракът да бъда хвърлян в кочината за кеф на нечий рейтинг под формата на “дискусия” ( която да отбива номера с плурализма на мнения, макар в пропагандната схема на мен да ми отреждат мястото на “презрения” западнофил )трябва да бъде пресечен. По принцип мразя да играя в коварни пиеси и си запазвам правото да отказвам такива роли ( отгоре на всичко, за разлика от домакините на спектаклите и почти всички участници в тях, не съм никъде на заплата, за да трябва да се старая пред някакви работодатели).

 13. Иво, правилна позиция и решение !!!

  Безнадеждна работа е да се води диалог с фундаменталисти и интегралисти като тия. Mission Impossible!!!
  Америка напразно реши да води диалог с тях след срива на СССР. Error!!!
  Америка и Западна Европа вложиха много милиарди и технологии за изчистване и утилизиране на съветските ядрени отпадъци и изпражнения задръстили бреговете на северните морета. Error !!! (В смисъл че никой не им благодари или им го призна, а иначе остана само доброто дело на почистването защото никой друг не бе в състояние да го направи.)
  Започнаха инвестиции в Русия от Запада. Error !!!
  Русия бе довлечена и приета в G8. Error !!!
  Предложиха им програмата Reset барабар с един голям шалтер. Error !!!
  Е, докога само грешки. Затова е радостно че Америка почна да вдява и при тях изкристализираха и се установиха нови, специални като за тия типажи ФОРМИ НА ДИАЛОГ. Assessed! Approved ! Implemented !

  SOFT – във вид на САНКЦИИ за червени фундаменталисти и интегралисти, закоравели бандити, олигарси и хипер-тарикати.

  HARD – във вид на ДРОНОВЕ – за черни фундаменталисти и интегралисти, също толкова фанатични, но иначе аджамийчета в областта на геноцида, за разлика от червените си събратя.

  Ти не владееш средствата за такива форми на диалог и затова е безсмислено да сядаш заедно с тях в едно студио и си цапаш душата. Ти владееш другата форма на диалог – Интелектуалната Санкция или Интелектуалния дрон – твоите книги. Пуснал си няколко такива санкции/дрона и нека ги свалят ако могат, с аргументи, факти и доказателства.
  Така че няма смисъл, твоите колеги от световните авторитетни издания те почитат и уважават, повечето от нас тук в блога ти се възхищаваме. Очакваме нови санкции/дронове от перото ти !!!

 14. Км г-н Инджев.
  Не разбирам с какво съм Ви засегнал определяйки Ви като един от малцината заставащи с ИМЕТО СИ в противоборство на водената от Русия хибридна война срещу България?!Вие сте куражлия човек и някяк си ,немога да Ви се представя като боксова круша.Във всички дебати ,които сте водили в различните тв студия,поне в моите очи,не сте изпадали в състояние на боксова круша,и доколкото времето е позволявало,Вие винаги сте успявали да защитите позициите си по темите.Като споменах предателство ако не продължавате да отстоявяте позициите си,имах предвид,че най добра възможност според мен в това отношение е да не отказвате да участвете в подобни тв предавания,защото,вярно е че има Фейсбук,имаме Вашите книги и публикации,но най-голям ефект има живото слово,защото в СПОРА СЕ ДОКАЗВА ИСТИНАТА! А който го е страх, да не ходи в Гората!!

 15. Г-н Инджев , след толкова много факти, с които доказвате, че никаква любов Русия не таи към българите , а точно обратно – стремеж към пълно унищожение, което е в ход от княз Светослав , та до днес – как български слугинаж да не Ви плюе.Ами фактите са си факти и те могат само ругаят човека, който ги вади на бял свят.Те и русофили не са, ами платена агентура на лилипутин.Прави впечатление,че всички, които защитават интересите на Русия по медиите, са доста забогатели- кой от ток, кой от горива и реклами или големи шлемове.И не могат да проумеят, как така някой като Вас или Илиян Василев държите на Истината.Ние се радваме, че има кой да ни я каже.Както знаем- Тя ,Истината , ще ни направи свободни.

 16. ДИВАНЕ, а бе, четох тоа, дето си казáл за жената, дето че управлява, глей ся, аз моите жени у политиката съм ги намерѝл по неколко така, критерии.., тва беше думата, нали! Да бъдат като мен, рийш ли, от БКП-то- ей ти Цецка, Кристалина, Меглена Плугчиева, дето я пратѝх у Швейцария, нал се сещаш, там кво има, банки нéкви, Лилито, Десито по зърнения бизнес дето е… Аз и Иринчето Бокова казáх да подкрепиме, достойна българка от добро семейство, я Бай Тодор, дет не моя го прежала, къв приятел беше с татко Й! И прав си, БКП нема да изгуби властта, ей ся съм аз, после нéкоя жена треба да направиме нéква там, премиер, президент…

 17. Дари, не искам никой да плаша, обаче тия “доста забогателите” така ще го отнесат, че и след 1000 години ще го помнят. Такива свинщини просто не минават и за всяко престъпление се получава насрещна сметка по Божиите закони. Ако ще 5 статуи на Богородица да дигнат все тая. И затова не трябва да им се покланяме нито да им робуваме. Ако човек не осъзнае себе си като свободно същество, цял живот ще тегли и ще пати! А такъв живот – майната му!

 18. @ДИВАНЕ
  Като говориш за ЖЕНА, която ще “оправи” България, да не би да имаш в пред вид каПутката на капута Бюреков, на които в последно време усложливо им се предоставя доста дълго медиино присъствие, за разлика от неудобният им ИВО Инджев. Мисля, че в някои от библейските “предсказания” се казва: “Внимавай, какво си пожелаваш, за да не те сполети”! Тогава, това ще бъде истинската трагедия!

 19. Г-н Инджев,
  Поздрави за ерудираната Ви позиция в статията и за цялостната Ви кауза за защита интересите на България в блога си.
  Ама разбира се, откъде накъде ще се явявате като буфер /меко казано/, в нагласени т.в. предавания с участието платени нещастни рубладжии /визирам последните Ви участия в три предавания на три телевизии около 9 ти май/.
  Знаем всички, че винаги ще има варвари или маймуни, готови да оплюят всяко добро и смело дело.
  Откъде на къде ще търпите злословения по Вас, че дори да Ви заплашват по адрес на семейството Ви.
  Не слизайте до нивото на платени т.в. водещи дори и за минутите в които ние симпатизантите Ви се възхищаваме на стоицизма и търпението Ви в подобни предавания.
  “Звездите са звезди, защото са високо” – пеят “ФСБ”.
  Каузата на нашенските русофили е кауза пердута, а Вашата кауза е каузата на народа ни за запазване на независимостта ни.
  Примери за проспериращи и подредени демократични страни, колкото искаш назапад от България.
  Желая Ви здраве и нови журналистически върхове!

 20. Г-н Инджев,
  Подкрепям напълно г-н Маджаров.Защо боксова круша? Напротив.Изправяйки се срещу опонентите вие изглеждате като колос срещу джудже без мисъл.Лъсват опорните ,празноглави точки.Непредубедените усещат вашата сила.За нас е много важно това,защото и ние черпим сили ,аргументи и желание да продължим на наше ниво защитата на българските интереси.
  Истинските българи усещат патриота и истинският родолюбец .
  Вие сте си завоювали мястото си в Пантеона на героите.
  Нека борбата да продължи.Не се отказвайте.В спора печели силният.Печели истината.

 21. ПП
  Те само това чакат.Да се откажете.Да нямат опоненти.
  Преди няколко дни при Коритаров присъствуваха Вичев и Глишев.Отново се говореше по темата Русия,Украина Македония.Намеси се името на Б.Димитров,но без обиди.Той обаче се обади по телефона и нарече Вичев и Глишев *тези недоразумения*.С чувство на господар ,чувство на превъзходство.Хората премълчаха,но мен ме обвзе гняв и обида и за пореден път установих че Б.Димитров е руско мекере и нищо повече.И Коритаров също замълча ,което е негов минус.Били приятели с Димитров .И какво от това.Важна е истината.

 22. Г-н Симеонов, нямам идея коя е “каПутката на капута Бюреков” но честно казано тона Ви не ми харесва много. Аз какво си пожелавам не е толкова важно. Важно е в какво вярват Българите! Дали в лошото или в доброто. А като гледам май повече вярваме на първото. И затова сме в тая Кочина!
  Ако обичате все пак обърнете внимание, че човека който говори за това предсказание е доц. Иво Лозенски и Христо Нанев. Освен това не е уточнено кой и от коя партия ще е Мъжа със силния дух и Жената министър председател. Според мен трябва да вярваме в Доброто и Бога на Любовта а той може да направи всичко! Вярвайте в това ако искате наистина спасение!

 23. Поздравения г-н Инджев,

  Статията е блестяща и аз напълно Ви подкрепям и се солидаризирам с Вас че е напълно безполезно да се участвува в нагласените от 5-тата колона talk-show програми в които на Вас е отредена ролята на “куклата на шефа” в тъмната Стая на Гнева използувана (доколкото съм осведомен) в японските компании през 60те години, където разгневените служители отивали усамотено да се “разредят”, сипейки обиди и ругатни по адрес на висшестоящото началство, а след това излизали от там “заредени” с нова енергия да работят за благото на компанията си под мъдрото ръководство на току-що обругания шеф.

  Вашата сила е в изключително надареното Ви перо и безпощадната Ви гражданска и истински Българска позиция, с които сте се поставили на много по-висше ниво от тези нещастни парвенюта и бездарни водещи журналистчета, напиращи да се покажат пред шефовете на 5-та колона колко самоотвержено заработват мръсните си сребърници. Не е необходимо да им улеснявате живота 🙂

  Да сте жив и здрав и неотстъпно да продължавате да ги налагате с камшика на Вашата честна гражданска Българска позиция и да ги изваждате непрекъснато от душевно равновесие, ако споменатите твари имат въобще душа :(.

  Поздрави от Пиндосия (храчко-целта на обезумелите рассийски блогъри и на българските 5-то колонници д.педавци)

 24. Болезнени бяха две от предаванията. Ластари на нискостеблена фасулска пропаганда, драпащи да налазят (по поръчка) един висок човек.

  И култовите фрази на ‘журналистическите’ гласчета: ‘Ама как така г-н Инджев, ама Вие нали не твърдите… ама чакайте, Вие нали разбирате, че това няма как сега…’

  Един цитат, върху който да мислим:
  “Има и други начини и формати, в които човек може да им противоборства…”

 25. Everyone else
  Да ,има много начини да се противодействува,но това става за мислещи хора.За българското природо население,включвам в това число и Премиера Б.Б.,най ефикасен е прекият сблъсък,Формата- телевизионно предаване.Най тежко е, но пък най ефикасно.До сегашните сблъсъци винаги г-н Инджев е печелел,което лично съм го установила при разговор с големи групи от хора,политически необвързани.Въпросът е да се разширява кръгът на информираните.
  Защо ние мислим по този начин-защото сме информирани.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.