Европейските поробители посягат и на въздуха ни

Европейската комисия завежда дело срещу България и Белгия в Съда на Европейския съюз заради трайно високите равнища на фини прахови частици, които са сериозен риск за общественото здраве. За това съобщават от пресцентъра на комисията в четвъртък (18 юни).

Така Белгия и България станаха първите от общо 16 държави, срещу които ще бъде заведено дело по този проблем.

От комисията посочват, че въпреки задължението на държавите членки да гарантират добро качество на въздуха за населението, в продължение на няколко години на много места има проблеми в това отношение. България от години оглавява класацията за най-мръсен въздух в докладите на Европейската агенция по околна среда, на които се базират решенията на ЕК, а редица български градове са първенци по замърсен с ФПЧ въздух. ( Дневник).

По-добро доказателство за правотата на борците срещу европейското иго досега не бях срещал. Едно към едно като при турското робство!

Турските поробители, както всички знаем, са налагали данък върху раята, че им диша въздуха. Поне така съм чувал.

Ето че и европейските поробители се опитват да ни цакат с въздуха. Ще ни карат да си плащаме, като ни осъдят за лошия въздух в Европа, където ни приеха без референдум само и само да ни е зле и да пъшкаме от гнета на Брюксел ( а Брюксел пък ще съди Брюксел за същото, но за тези глобалисти това не е проблем, даже така им се пада, щом поощряват трансграничното преминаване на въздуха).

Както се вижда, прав е Сидеров и подобните борци за освобождение от европейския гнет. Европейските чиновници ни се бъркат за въздуха, а какво остава за другите ни прекрасни дадености, които искат да ни отнемат и постепенно да ни задушат. После ще заменят  въздуха ни с евтин внос на ГМО въздух от Европа и с консервиран въздух от САЩ.

С тази задушаваща българщината хватка европейските поробители искат да ни хванат за гърлото, за да си мълчим пред западната агресия, която се отива да ни отвее от благотворното руско влияние.

 

Предлагам да се противопоставим с масова акция ” Чисти ръце за мръсен въздух”. В края на краищата европейските лицемери най-напред ни накараха да си удушим бизнес като забраним на туристите най-голямото им удоволствие- пушенето в заведенията за обществено пушене, каквито бяха нашите родни кръчми. Резултат не закъсня: тази година руските туристи са с около 50 на сто по-малко от миналата такава. А сега ще ни съдят, че въпреки това въздухът не ни е чист.

Не им е чист косъмът на тези глобалисти, слуги на Вашингтон, който провокира етническото напрежение в Орландовци и сега посяга с послушните европейски ръце и към последната частица от българската независимост- родния мръсен въздух.

 

19 мнения за “Европейските поробители посягат и на въздуха ни”

 1. Господин Инджев, трябва да се присъединим към “Широка страна моя родная”, щото там се диша най-добре:
  “Я другой такой страны не знаю,
  Где так вольно дышит человек.”
  Сидоров се оказа прав.

 2. Голям зевзек сте, г-н Инджев! Поздравления! Отдавна не бях чел такава хубава халосия, чудесно характеризираща помътената глава на голяма част от българското общество, така и не разбираща къде лежи огромното зло. На тези хора за всичко им са виновни предимно сатанинските/както някои ги наричат/ САЩ и Европейския съюз!

 3. Граждани, борете се за мръсен въздух! Той е меч в гърлото на европейския завоевател!

  Да се сложи на входа на гр. Брацигово.

 4. Смях се на глас. Това си е направо фейлетон за “Стършел”.
  Браво!
  Добре, че в Брюксел още не са се сетили да дойдат и да ни измерят децибелите по градовете. Само ще спомена, че в ЕС глобата за аларма на кола е 100 евро денем и 300 евро нощем.

 5. И като стана дума за коли – в Австрия в момента глобата за преминаване от лента в лента без мигач /и в градовете/ е 35 евро. За потегляне на жълто на светофар – 50 евро. За говорене с хенди на ухото, карайки – 100 евро и т.н.
  Виждал съм как нашенски мутри карат в Европа – чинно и легално. Защото там има три бързи глоби и взимане на книжката. Това означава, че могат. А защо тук не карат така? Защото плащат на оставения да се прехранва по пътищата башибозук.

  А защо “борците срещу европейското иго” не искат тези правила за каране и у нас?
  Много просто – защото те са въпросните мутри.

 6. В момента Димитър Цонев – Пъпеша угоднически подпитва, пардон – интервюира началничката на башибозука Румяна Бъчварова.
  Такава неприятна фигура отдавна не беше се появявала на сцената.
  Как един път не се усмихна! Вечно нацупена, с недоволно свита уста, мрънкаща и проточваща думите и нищо не казваща. Колко смешно е да се държиш като преди 30 години!
  И като контрапункт – бегли кадри как се кипри до началника си на Парламентарен контрол и как той слага ръка на рамената и при разни срещи с граждани на открито.
  Отвратително.

 7. А защо мълчат еколозите ни за снощната екокатастрофа по вина на “Лукойл” в Бургас? Колко пъти вече избиват корозиралите им проводи! Руските примати никога НЕ инвестират в обновяване на инфраструктурата си.

  КЪДЕ СА ЕКОЛОЗИТЕ? СКРИХА СЕ И МЪЛЧАТ КАТО ОТРОВЕНИ РИБИ В ЕЗЕРОТО ВАЯ.
  Щетите върху резервата и поминъка на местните- туризма са за милиони!
  Щели да ги накажат с глоба от 100 000 лева! Цената на един двустаен апартамент:) Не повече. Сигурно защото са социално слаби или защото редовно си плащат данъците? Ако въобще ги глобят де.Заканите са за пред хората.

 8. Бях изумен когато синът ми, който живее в САЩ ми каза, че от 1 год. не си е мил колата. Тя беше толкова мръсна, колкото моята на третия ден след като съм я мил. Става дума за София.
  “Гадните” американци грабят нашия чист и ни пращат своя замърсен въздух, използвайки шамани, които говорят с духове.

 9. Лоши европейци пък и законност искат:
  http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/06/18/2555950_franciia_sushto_zaporira_ruska_sobstvenost/
  Много ми допада и коментар #4 под новината на Realist:
  Това да напомни на мандрообирачите и руските тролове и мутри, че да крадеш е престъпление! И вината не се поема с мезетата! И вашият ред ще дойде един ден светъл ден, другарчета!

 10. Матрялът толкова е изпростял, че е готов да боледува от рак или силикоза след години, вместо да плати няколко стотинки повече за ток без прахови частици. Без коментар…

 11. И още нещо, което забравих. Нашите пишман еколози се си траят като бити дзадници. Друго си е, когато протестираха срещу шистовия газ. След протестите срещу шистовия газ, нашият пожарникар отсече – Глас народен, глас Божий – и спряха всякакви проучвания.

 12. Боят настана, тупкат сърца ни,
  ето ги близо, наште душмани!
  Стига робство и тиранство!
  На оружие, братя!
  Напред, към Брюксел, тамо са раите!
  И ордите тръгват с викове сърдити.
  Сега, сериозно.
  България е една от малкото страни в която къде не ли в пределите на мамковината хората виждат това което дишат.

 13. Добив на шистов газ и скъсване с Русия!

  Другото е от Лукаваго.

 14. Вижте сега… Не е точно така, че еколозите си мълчали “като бити задници”. Просто тези, които замърсяват или правят номера (крият и фалшифицират данни) или си плащат глобите или пък си плащат под масата. Някои пък сега строят инсталации за пречистване. А познавам и един завод, който дори се отказа от производството си заради глобите, които беше принуден да плаща. Тоест в Европа има нови стандарти за чист въздух, които не могат да се покрият от старите заводи в България. Бойко нищо не може да направи. Има си държавна инспекция, която уж контролира но разбира се и корупцията си оказва влияние. Знаете, че България се върти от дъртите ченгета, които си присвоиха пролетариатските заводи и затова е такова дереджето. Бойко е само една напомпана кукла на конци в безсрамния театър за събиране на власт. Нищо повече.

 15. Абе ние тук си чешем езиците (пръстите), ама идват Избори. Мислете какви ще ги чиним. КОГО този път? Моля ИИ да ме посъветва. Много сме агресивни към ББ, но ако някой ме убеди, че е дълбоко внедрен рус-атакист, този път ще загуби с по-вече. Т.е. няма да гласувам за него. Преди мислех, че като Главатар на “кърджалийска” банда все ще може да оправи вилаета. Ама след мораториума с ш_газ разбрах, че е слуга на Барина (Господаря-рус.). Може и да не съм прав.
  А, и още нещо. Много ругаете Барина. Ама, моля, поставете се на негово място. В името на Родину, $-у, ние нямаше ли да направим същото. Като знам, че ние бълг сме също доста проклетички, не ми се мисли какви щяхме да ги натворим само да се почустваме малко по-силни. Историята ни го показва. Призовавам ви, форумци, да оставим Барина на мира, да наблегнем на нашите милички подлоги-нацпредатели. Искам ги поименно на списък с e-mail-те им, с блоговете им. Къде ходят, какви ги вършат, далаверите им, парите им, любовници, домашни любимци. ВСИЧКО. На показ. Там да ги бием. Щот навън не можем, нали? Ако можехме, пред МОЧА всеки ден щеше да има дежурни протестъри. ВСЕКИ ДЕН!! Както вече го направиха за Шиш. Пее.
  Иначе последната статия е много добра. Написана с “виц”. И не ми е тъжно след прочита й. Ей така искам г-н Ив. Хем остра, хем сатира. Така е по-леко. Хем Душата в рая, хем … в …….
  Опитах се да направя от Вашите салати, но все още ми липсва фантазията. Няма да се откажа.
  Ваш фен завинаги. А дано!

 16. eko.ru, такива са “нашите еколози”. Ако е в интерес на РУСИЯ, ще свалят правителство(напр. шистов газ). Но ако е за здравето на хората,…. -“они нас не требуэть, мать Рассия ще засели теперь нэмэдльенно”.

 17. Здравей Иво и всички,
  Много се извинявам но наистина въздуха в БГ е мръсен. Живея в Швейцария и бях в БГ на 10.06 до 16.06 и все още ме боли гърло и нос и не ми е добре. Не искам вие и моите роднини да живеят на мръсен въздух. Не мисля че има лъжа, наистина е мръсен въздуха в БГ и Европа не е виновна. Имате деца и Сидеров не е прав. Моля ви не скачайте срещу мен. Аз ви уважавам и искам това което ние всички искаме, което най-доброто за БГ.
  Поздрави
  Илиана

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.