Борисов пожела успех на евразийска конспирация в София

Когато на 1 юни публикувах програмата и поканата към участниците в руската конференция „Европа гледа на Изток”, планирана ( и вече осъществена междувременно) да се състои в София на 26 –ти юни, не предполагах, че тази предварителна информация в ivo.bg ще си остане единствен и непотвърден от никоя медия автентичен документ за конспиративното събитие. То обаче беше заметено под гузния килим на Бойко Борисов, изпратил поздравление за успех на конференцията и пожелание за „ПРЕТВОРЯВАНЕ НА ИДЕИТЕ НА УЧАСТНИЦИТЕ В РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ”.

Идеята на участниците, както се разбра от оскъдната информация за евразийската конспирация, организирана в Българската академия на науките и в БТА, се изчерпва с една дума: евразийство. На тази идея гражданинът за европейско развитие на България Номер 1 е пожелал да бъде реално претворена.

Понеже медиите явно се намират на пряко подчинение на този гражданин, той беше „пощаден”. Българският зрител, читател и слушател така и не разбра, че големият евроатлантик ББ се заиграва с форум на Путин, организиран с явната му благословия, н заглушен медийно, за да не дразни ( този път) Вашингтон и Брюксел.

Дори и русофилските сайтове в България „тактично” спазват омертата да не излагат руския проект Борисов пред Запада. В KROSS, където иначе седмици наред демонстрират снимки от всяко проруско събитие в България ( например от съветската истерия около 9 май) , този път „изведнъж” се ограничават само с цитати от изказването на руския посланик Юрий Исаков. И никакъв възторг от агресивните изказвания срещу омразния Запад на отдели участници, като например азербайджанеца Чингиз Адулаев и неговата азиатска жалейка за рухването на СССР и неговите колонии в Европа?

Само в маргиналния червен сайт BIG5 , близък до БСП, са признали някои неща. Например, че „събитието се провежда в София основно от организации и институти, близки до БСП ( като БАН и БТА?- бел.авт.), руското външно министерство и китайски изследователски среди, свързани с евразийската идея”.

Същия сайт определя посланието на Борисов, прочетено от председателя на фондация „Славяни” Захариев като „сензационно”. Сайтът, списван от Васил Петев ( син на покойния председател на Съюза на българските писатели Николай Петев), разкрива държавната тайна, че сред поканените на антиатлантическото събитие, освен лидерът на БСП Михаил Миков и лявото острие на партията Янаки Стоилов, е била и вицепрезидентът Маргарита Попова.

В репортажа на проруската ТВ7, единствен в родния телевизионен ефир, тези лица, ако са присъствали, бяха спестени – нито бяха показани, нито дори бяха споменати като гости, на които организаторите са предложили участие като на съмишленици. За сметка на това водещата на новините в проруската телевизия прочете храбро лъжата, че на форума присъствали „учени от цял свят”.

Истината е, че на конференцията със същото название „Европа гледа на Изток” в София през 2010 г. участваха Михаил Горбачов, бившите премиер на Испания и Турция Фелипе Гонсалес и Месут Йълмаз, и дори полският антикомунист Адам Михник. Този път, след руската агресия в Украйна, никое известно лице не си е (про)дало физиономията за легитимиране на подобно прокремълско сборище. С изключение на Бойко Борисов- позорен факт, който още позорно българските медии скриха от българите, но едва ли е пропуснат от онези, който нашият премиер така мазно ухажва заради милиардите от Брюксел.

25 мнения за “Борисов пожела успех на евразийска конспирация в София”

 1. Не е ли крайно време действия в чужд интерес срещу интересите на нашата страна да се третират като държавна измяна и да се подвеждат под отговорност лицата, които работят ( може би срещу добро заплащане ) за чужда държава? Това навсякъде би било осъдително. А тук минава за право на предпочитание.

 2. Те, медиите, доста се снишиха и помогнаха на приятеля на ББ по повод разлива на бензин край Бургас. Не чух и никакви вайкания от “зелените” защитници на природата.

 3. Няма да се уморя да казвам:
  Разликата м/у Русия и Ислямска дьржава е единствено в символа-православие и ислям – Т.е. Руслямска дьржава

 4. Дали го качват банкянското слънце без да се усети на черешата и после обратно на пързалката можем само да гадаем. Така или иначе ментално-манталитетно баце го тегли, ах как само го тегли и отказва да го пусне, милата МУ евразия. Как “конгениално”, да не му се надаш, го е казал в огненото си приветствие: „ПРЕТВОРЯВАНЕ НА ИДЕИТЕ НА УЧАСТНИЦИТЕ В РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ”.
  Както Стамбо писа преди няколко дни, да цитирам по памет, смисълът запазен 1:1: “Лесно им е на аналитиците в посолствата в София. Четат блога на г-н Инджев, не пропускат и коментарите долу и всичко е на 6 после в докладите им”.
  Е, този път пиарите на бб се опитаха максимално да минимизират ефекта в публичното пространство на н-тият гаф на биспремиерът. Матриалът и без това е в лежерно ваканционно настроение но изтърваното си е изтървано.
  Чакаме следващите изцепки. А на бас, че няма да закъснеят ни най-малце.
  Народе ??????????????????????

 5. Се`a, Инджев, вчера и ти писá, че бех кáзал нещо она ден за проруските среди у нас, дето се възбуждали от танкове, рийш ли, така малко го казáх, на майтап, не трéа много да дразниме руснаците, днес пък поздравих там тея дето се събрали да ни навиват у евроазиатския съюз да влеземе, мен ако питаш, нéма проблем, има пазари, имам и аз некои връзки с едни момчета от Москва, от Одеса, на Китайчик и Япончик хора са, че се разбéреме, така ше надмина Бай Тодор, дето не можа да ни вкара в СеСеСеРето, ама аз, що да не мога да ви вкарам у Евразейския, че лошо ли ше ни е?

 6. Този тип сборища,на който не присъстват медии,няма официално отразяване в средствата за масова информация будят съмнение за антидържавни действия.Щом така *по търлъчки* се провеждат, значи има нещо нередно.Къде са ДАНС и Гл. Прокурор.Защо само избрани са поканени,което научаваме нелегално.
  Стига вече тези руски насочени срещу България,домогвания.
  Имаме добър урок от 1945 г. и окупацията на България от Русия.
  Защото след тези тайни завери нищо чудно да дойдат зелените човечета.
  Подобно на червената армия.
  За това ДАНС и прокуратурата да привикат организаторите и направят необходимото.
  Нищо чудно може да са присъствували и лица със забрана.
  Що се отнася до Б.Борисов на него нямам вяра да ни опази.
  Разчитам само на Президента,министрите от РБ и партия ДСБ.

 7. Мдааа! Еее господа плюйте и не вярвайте а после ще се каете! Няма щастие, без помощта на Господ! Няма щастие без Христос! Вие сте едни слаби човечета и е време да спрете да се самозаблуждавате във собственото си величие!

 8. ————————————–

  Прочетете какво пишат и правят руските агенти,
  ГОСПОД ДА ГИ УБИЕ !…

  http://www.BNOShipka.org

  ————————————-
  КОМИТЕТ ЗА НАЦИОНАЛНО СПАСЕНИЕ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ ВОЕНЕН СЪЮЗ, Българско Народно Опълчение „Шипка“

  ВАЖНО! РАЗПРОСТРАНИ НЕЗАБАВНО!

  КОМИТЕТ ЗА НАЦИОНАЛНО СПАСЕНИЕ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ ВОЕНЕН СЪЮЗ, Българско Народно Опълчение „Шипка“

  Тези, които бяха измамени и изковаха от мечовете си плугове, днес вече са безправни роби, на онези, които ги измамиха и запазиха своите мечове! – Клаузевиц

  ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ НАЦИЯТА

  Пробуждайте спящите, обединявайте около себе си тези колеги, приятели и познати от Вашето обкръжение, които са вече пробудени, споделят нашите убеждения и са готови да се сражават със думи, дела и оръжие. Повдигайте духът на падналите духом, помагайте на потъващите в блатото на безнадеждността и безвремието.

  Използвайте оръжията, средствата и методите на противника против самият него, опитайте се да върнете народа към неговите изконни български корени, морал, дух и вяра. С две думи правете всичко, което е нужно за да се подготвим добре и си изпълним клетвата и дълга към народа.

  И трябва да го изпълним, защото няма друг изход, а и децата на България ще ни презират навеки за страха и дезертьорството, а внуците за това, че сме им залепили вечното и неизтриваемо петно от позора на измяната и предателството.

  Време е просто всеки наричащ себе си българин да заеме достойно своето място в строя. Ако има достатъчно достойни мъже и жени – освобождението на ОТЕЧЕСТВОТО е въпрос само на няколко часа или два дни. Ако не сме народ и мъже и жени, а стадо от мърши така и ще си останете роби. ПОМНЕТЕ, че не само тези които ДНЕС са в парламента и правителството, А ВСИЧКИ КОИТО ПРЕЗ тези позорни 25 години бяха в парламента и властта, със своите действия или престъпно бездействие помагаха за реализирането на сатанинските планове на световната мафия по разграбването и унищожението на България. Всички те са виновни и трябва да бъдат изправени пред суровият съд на закона и на народа.

  Опитайте се да обедините по-бързо по-будните и мислещи от своите приятели, колеги и познати! Обединете ги в петорки. Всички които считат себе си за Свободни по дух, а не роби да издигнат гордо българският флаг над своите домове, офиси, коли, магазини. Събирайте се и си помагайте. Времето за реални действия и часът когато ще се наложи да се изправим пред лицето на тази престъпна паплач и сражаваме за достойнството да се наричаме българи и свободата на народа и децата си наближава с всеки изминат ден. Поради това сме длъжни да мобилизираме силите, средствата и възможностите на всеки, който има правото да се нарича БЪЛГАРИН.

  Свободата вече чука на вратите ни приятели! Но тя няма да влезе сама, ако НИЕ не се надигнем и в един последен и могъщ народен ПОРИВ не пометем ЗАЕДНО всички прегради и цялата тази престъпна измет, за да си изчистим родината. ГОТВЕТЕ СЕ. АКО СМЕ НАРОД И ВОЙНИ ЩЕ ГИ ПОМЕТЕМ КАТО ЛАВИНА САМО ЗА НЯКОЛКО ЧАСА И ЗАЕДНО ЩЕ ОТПРАЗНУВАМЕ СВОЯТА И НА ДЕЦАТА СИ СВОБОДА! АКО СМЕ ПОДЛА И СТРАХЛИВА РАЯ ТАКА И ЩЕ СИ УМРЕМ НАВЕКИ, ПОЗОРНО ПЪЛЗЕЙКИ КАТО ЧЕРВЕИ В КРАКАТА НА ЮДЕЙСКО МАСОНСКАТА МАФИЯ И ТЕХНИТЕ МЕСТНИ СЛУГИ И АГЕНТИ В РЪКОВОДСТВАТА НА ВСИЧКИ ПАРТИИ. Както е казал Чърчил – Ако трябва да изберете между войната и позора и ВИЕ изберете ПОЗОРА – ще получите и двете!

  ПРОБУЖДАЙТЕ СЕ БРАТЯ И СЕСТРИ МОИ! ВЕЧЕ НЯМАТЕ НИТО ВРЕМЕ ЗА ГУБЕНЕ, НИТО ПЪТИЩА И МЯСТО ЗА ОТСТЪПЛЕНИЕ. Бъдете готови за денят когато отново ще чуете ГОРДИЯТ БЪЛГАРСКИ ХИМН….. и ще се изправим ЗАЕДНО пред лицето на тирана, за да извоюваме своята и на народа си свобода и бъдещето на децата си, …..или да прекрачим прага ……….на БЕЗСМЪРТИЕТО….!

  Всеки които е наистина готов и достоен за реални дела да се свърже със щаба!

  РОДИНАТА ИЛИ СМЪРТ!

  подп. Валтер

  за контакти с щаба: BGMilitaryUnion@gmail.com

  BNOShipka@gmail.com

  VDVSpecnaz@gmail.com

  скайп логин – ValterSpecnaz

  http://www.BNOShipka.org

  ————————————-

 9. Georgi Nikolov @
  ДРАГИ ЖОРЖ, и твоята реплика горе върши работи на анализаторите, а пък на нас -съблогъри и съвишленици- прави кеф с точност и пиперлия стил!

 10. Прочетете какво пишат и правят руските агенти,
  ГОСПОД ДА ГИ УБИЕ !…

  http://www.BNOShipka.org

  ————————————-
  КОМИТЕТ ЗА НАЦИОНАЛНО СПАСЕНИЕ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ ВОЕНЕН СЪЮЗ, Българско Народно Опълчение „Шипка“

  ВАЖНО! РАЗПРОСТРАНИ НЕЗАБАВНО!

  КОМИТЕТ ЗА НАЦИОНАЛНО СПАСЕНИЕ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ ВОЕНЕН СЪЮЗ, Българско Народно Опълчение „Шипка“

  Тези, които бяха измамени и изковаха от мечовете си плугове, днес вече са безправни роби, на онези, които ги измамиха и запазиха своите мечове! – Клаузевиц

  ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ НАЦИЯТА

  Пробуждайте спящите, обединявайте около себе си тези колеги, приятели и познати от Вашето обкръжение, които са вече пробудени, споделят нашите убеждения и са готови да се сражават със думи, дела и оръжие. Повдигайте духът на падналите духом, помагайте на потъващите в блатото на безнадеждността и безвремието.

  Използвайте оръжията, средствата и методите на противника против самият него, опитайте се да върнете народа към неговите изконни български корени, морал, дух и вяра. С две думи правете всичко, което е нужно за да се подготвим добре и си изпълним клетвата и дълга към народа.

  И трябва да го изпълним, защото няма друг изход, а и децата на България ще ни презират навеки за страха и дезертьорството, а внуците за това, че сме им залепили вечното и неизтриваемо петно от позора на измяната и предателството.

  Време е просто всеки наричащ себе си българин да заеме достойно своето място в строя. Ако има достатъчно достойни мъже и жени – освобождението на ОТЕЧЕСТВОТО е въпрос само на няколко часа или два дни. Ако не сме народ и мъже и жени, а стадо от мърши така и ще си останете роби. ПОМНЕТЕ, че не само тези които ДНЕС са в парламента и правителството, А ВСИЧКИ КОИТО ПРЕЗ тези позорни 25 години бяха в парламента и властта, със своите действия или престъпно бездействие помагаха за реализирането на сатанинските планове на световната мафия по разграбването и унищожението на България. Всички те са виновни и трябва да бъдат изправени пред суровият съд на закона и на народа.

  Опитайте се да обедините по-бързо по-будните и мислещи от своите приятели, колеги и познати! Обединете ги в петорки. Всички които считат себе си за Свободни по дух, а не роби да издигнат гордо българският флаг над своите домове, офиси, коли, магазини. Събирайте се и си помагайте. Времето за реални действия и часът когато ще се наложи да се изправим пред лицето на тази престъпна паплач и сражаваме за достойнството да се наричаме българи и свободата на народа и децата си наближава с всеки изминат ден. Поради това сме длъжни да мобилизираме силите, средствата и възможностите на всеки, който има правото да се нарича БЪЛГАРИН.

  Свободата вече чука на вратите ни приятели! Но тя няма да влезе сама, ако НИЕ не се надигнем и в един последен и могъщ народен ПОРИВ не пометем ЗАЕДНО всички прегради и цялата тази престъпна измет, за да си изчистим родината. ГОТВЕТЕ СЕ. АКО СМЕ НАРОД И ВОЙНИ ЩЕ ГИ ПОМЕТЕМ КАТО ЛАВИНА САМО ЗА НЯКОЛКО ЧАСА И ЗАЕДНО ЩЕ ОТПРАЗНУВАМЕ СВОЯТА И НА ДЕЦАТА СИ СВОБОДА! АКО СМЕ ПОДЛА И СТРАХЛИВА РАЯ ТАКА И ЩЕ СИ УМРЕМ НАВЕКИ, ПОЗОРНО ПЪЛЗЕЙКИ КАТО ЧЕРВЕИ В КРАКАТА НА ЮДЕЙСКО МАСОНСКАТА МАФИЯ И ТЕХНИТЕ МЕСТНИ СЛУГИ И АГЕНТИ В РЪКОВОДСТВАТА НА ВСИЧКИ ПАРТИИ. Както е казал Чърчил – Ако трябва да изберете между войната и позора и ВИЕ изберете ПОЗОРА – ще получите и двете!

  ПРОБУЖДАЙТЕ СЕ БРАТЯ И СЕСТРИ МОИ! ВЕЧЕ НЯМАТЕ НИТО ВРЕМЕ ЗА ГУБЕНЕ, НИТО ПЪТИЩА И МЯСТО ЗА ОТСТЪПЛЕНИЕ. Бъдете готови за денят когато отново ще чуете ГОРДИЯТ БЪЛГАРСКИ ХИМН….. и ще се изправим ЗАЕДНО пред лицето на тирана, за да извоюваме своята и на народа си свобода и бъдещето на децата си, …..или да прекрачим прага ……….на БЕЗСМЪРТИЕТО….!

  Всеки които е наистина готов и достоен за реални дела да се свърже със щаба!

  РОДИНАТА ИЛИ СМЪРТ!

  подп. Валтер

  за контакти с щаба: BGMilitaryUnion@gmail.com

  BNOShipka@gmail.com

  VDVSpecnaz@gmail.com

  скайп логин – ValterSpecnaz

  http://www.BNOShipka.org

  ————————————-

 11. Борисов е путиновата смуглянка – тарикатлива и поврътлива, но изненадващо дори за руснака – вярна до гроб.

 12. Ясен Прахов,зачетох се в коментарите под статията в Дневник-повечето са в защита на Русия и т.н.Трагедия!

 13. Комисията по досиетата: Дарина Павлова и бащата на Илия Павлов – сътрудници на Държавна сигурност…както и можеше да се очаква…

 14. Не съм много съгласен. Ако Борисов беше руски проект нямаше да му спретнат костинбродската афера, нямаше да има флашки и необяснимки двойни сметки за ток след които падна Борисов 1.

 15. Къде са нашете т.н. депутати от реформаторския блок, за да попитат ДАНС, Миков, главния покурор, Маргарита Попова и най–вече първия граждадин на България “за европейско развитие на страната за пожеланията муза “Претворяване на идеите на учестниците в реални резултата”. Срам и позор,предателство и рубли. От тези хора нищо добро не чакайте.

  Тони

 16. Това т.н. “обръшение към нацията” от името на някаква военизирана “организация” (или сборище)публикувана на два пъти от мечков и подписано от някой си подп. валтер е съвсем неподходащо за този сайт, в който участвуват и се чете от хора с демократични разбирания и нагласи! Тук фашизоидната идеология и насилието се отхвърлят напълно и не се толерира. Аз лично не желая да чета и виждам тук материали, които призовават към насилие, анархия, беззаконие, въоръжени сблъсъци и създаване на предпоставки за граждански сблъсъци и гражданска война. Такива призиви би трябвало да се преследват и санкционират от държавните органи според законите на страната!

 17. Марине, руските болшевики са подвластни на врачки като тази николета обаче точно такива врачки служат на рогатите. Тежко и горко на всеки попаднал в техните мрежи! На пръв поглед са много добри, много състрадателни, помагат но това е само кукичката.

 18. Истинските деца на Христос имат съвсем друг образ! Погледнете например разликата между Ванга и дядо Влайчо. Ванга я знае всеки. Кой не е чувал за нея ? Но Ванга се съгласи да поставят микрофони в стаята и и всичко, което неподозиращите за това хора и откриват да бъде чуто от ДС. Каква победа и каква мерзост на комунистическите изроди! Най-голямата приятелка на Ванга – Нешка Робева преди няколко месеца тотално се опозори, подгъвайки гръб на един човек завладян от бесове и демони – н.бареков. Нали беше така? Обикалеше с него за пари цяла България, изграждайки му авторитет. А нешка разкая ли се ???
  Вижте и дядо Влайчо. Той е почти неизвестен въпреки, че хората на които помагаше са стотици хиляди. Той не взе и стотинка и не позволи на комунистите да му сложат микрофони. Ето затова беше неизвестен.

 19. Евразийски съюз няма да има. Има десетки опити в света за съюзяване на съседни държави с различно равнище на икономическо развитие и всички те са се проваляли. Т.нар. евразийски съюз най-вероятно ще бъде всъщност китайски съюз, в който Русия ще играе само поддържащата роля на суровинен придатък.

 20. Връщам се към темата, защото ми се струва, че активирането на рубладжиите върви с усилени темпове, ако се съди по руската преса – http://lifenews.ru/news/156814

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.