Циприсоидите у нас се множат като рак след Чернобил

Циприсоидите у нас подражателски се множат като клет(ъчн)и организми чрез делене: чрез раздвояване, на шизофренна основа.

 

Милионерът Николай Бареков, който се оказа по документи най-богатия български политик ( и най-забогателия от джурналистика екземпляр в историята на българския Джурналистик парк с декларираните от него 4 милиона приходи), е сред тях.

 

Не е голяма новина сама по себе си консервативно-анархистичната клоунада на Бареков. Но за протокола не е без значение да се напомня какви е чеда раждала, ражда и сега политическата българска майка мулташка ( както би казал Вежди, приятелят на Бареков от времето, когато двамата се надпреварваха да обслужват в харема своя господар Бойко).

От сайта на Бареков в оригинал “новината” за неговата консервативна дружба с гръцкия анархист, придружена с екслузивна снимка на политическата еротика за любителите на подобни извращения:

Николай Бареков бе единственият десен евродепутат, който имаше лична среща с Алексис Ципрас

BNews.bg

Николай Бареков бе единственият десен евродепутат, който имаше лична среща с Алексис Ципрас

Николай Бареков беше единственият евродепутат, който този следобед имаше лична среща с премиера на Гърция Алексис Ципрас.

Личната среща между Бареков и Ципрас се проведе в Европарламента. По време на срещата двамата взаимно си пожелаха успех, а Бареков специално поздрави Ципрас за усилията му да извади Гърция от кризата и му обеща подкрепа в парламента, въпреки че двамата отчетоха своите политически различия: Бареков е десен консерватор, а Ципрас – крайно ляв гръцки политик.

Изказването на Николай Бареков в пленарна зала беше едно от най-силните в парламента днес.

Той защити бедния български народ, който ще стане жертва на евентуалния банкрут на Гърция. Евродепутатът защити премиера Ципрас за проведения референдум, но отправи обвинение срещу европейката бюрокрация, която е приела неподготвена Гърция в Еврозоната, без всякакви критерии за състоянието на нейната икономика. По време на срещата

Ципрас лично благодари на Бареков за изказването му в залата и за защитата на гръцкия и на българския народ.” ( BNews)

28 мнения за “Циприсоидите у нас се множат като рак след Чернобил”

 1. Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака!!! Какъв “десен” политик е Додука???? Чудесна невежа “джорналистика” имаме в България!!!! И скъпо платена!!!

 2. P.C. Печатна грешка: Дудука вместо написаното Додука! А циприсоидите се множат, като въшки “русофили”!

 3. По коефициент на плодовитост дали ципросоидите няма най-сетне да настигнат Венецуела/ реализацията на ‘светлото бъдеще’?

 4. Интересно на какъв език са разговаряли и ако Бареков е говорил английски какво е разбрал Ципрас 🙂

 5. При мене му е местото на това момче, то не ме е напускало, ама, рийш, нали, малко трéбваше да направим пушилка неква-банки, избори…

 6. Тоя нашия ми изглежда като да е на много тежки наркотици. 🙁

 7. Бареков ще ни обещае светло бъдеще подбно на гръцкото.Ех какви умни и перспективни политици имаме.Двамата с Ципрас имаха тайно голяма надежда в Путин ,но парашута не се отваря.Русия много обедня,а и борсите в Китай се сринаха.Лошо ,много лошо.
  Погледнете ги троловете как съскат срещу Германия.Просто вече не могат да се сдържат и започнаха явно.Захвърлиха лицемерните маски.

 8. Да има с какво да ни забавляват. Биг Брадър ряпа да яде. Тук всичко е не 3Д ами 6Д. На живо! какво повече искате. Айде плащайте си!

 9. Снимката е достойна за плакат на филма “От гупав по-глупав 4”.

 10. Ако НЯКОЙ има за цел да олигофреняса държавата то той е успял на 60%!

 11. Румъния бастиса Лукойл – блокира активи за $2 млрд., заради съмнения за избягване на данъци и пране на пари. Българското поделение май ще остане единственото в света, което е кристално чисто и спазва всички правила и закони.
  http://www.mediafax.ro/social/sechestru-pe-conturile-lukoil-intr-un-dosar-cu-prejudiciu-de-doua-miliarde-de-euro-14564436

 12. Бас държа, че на снимката брадатата майна е или в състояние на отчайващо тежък махмурлук или друсан. Явно е преминал от шампанско на нещо чувствително по-твърдо.
  EN ROUTE, не се ли сещаш – на руски са си говорили.

 13. Единият търси легитимност в евро парламента, където никой не го ще. Другия търси заблудени леви избиратели, въпреки че го играе десен.

 14. Ай инвестигейшън, уан ту фри войз, вери дификулт айз, ъъъъ, балънс-пийзфули, диз из май таргет!

 15. Не знам как са множат Ципросоидите у нас,ама 2016-та ако дойде някой от гилдията на Маккейн,такава химиотерапия ще има,че просто не вярно! 🙂

 16. Бареков бил десен консерватор… а не троянски кон на Путин в Европарламента.

 17. Стани приятел с муха да те заведе на лай……о!

 18. Я , “наследството” КТБ , сделано от путин , се обажда и от Ивропата. И поне 5 години още ще ни се лези от Брюксел, като марионетрьошка задижвана с кремълски въженца.
  Загрижил се дуди за България , която евентуално щяла да пострадала от ципросоидският банкрут?!? Крокодилски сълзи! Защо ли не се “загрижи” и, когато източваше КТБ?

 19. По документи Бареков може да е много богат, но акцентът в изречението трябва да се постави върху израза “по документи”. На всички ни е известно как се съставят какви ли не оправдателни документи, които имат едничката цел да създадат “видимост”. Какво е действителното положение зад фасадата на тези документи- един господ знае. Така е при ДДС милионерите, предимно неграмотни и беззъби цигани, при Д.Пеевски, по-беден по документи и от баба ми, при строителите на грандиозни хотелски комплекси в защитени територии, при КТБ-то, при ВЕИ-тата, абе документ да имаш в днешно време. Аналогичен случай в Гърция- има документ, че някой си дядо Йорго получава пенсия 2000 евро и тя си се изплаща на внучка му, нищо че по ЕГН Йорго би трябвало да е на 120 години. Щом няма документ, че Йорго се е новопредставил, а държавата не намира за нужно нито да го иска, нито да цъкне копчето и сма да провЕри, плащането си върви и разните там европейски институции само им разбъркват картинката. Дребните хитрини са за дребните хора, но питам аз, защо половината ужким грамотен свят /Европа, САЩ, МВФ/ се принизява съзнателно до тази откровена низост. Да си го кажем в прав текст тогава- мошеници от всички страни, обединявайте се! Очевидно номерът минава, а от тук до “Содом и Гомора” има не повече от половин крачка.

 20. Поредното недоразумение по българските политически полета?!!

 21. Тия двама ‘хубавци, левенти,’ закърмени от мощната гръд на москва не се страхуват за своето бъдеще (то е подсигурено от ручейте рубли течащи в техните банкови сметки), но заради тях от бъдещето би трябвало да се страхуват всички които гласуват или си мислят някога да гласуват за тях.

 22. До Иванова: в т.н. грамотен свят, поне в САЩ, мързеливците, които търкат столовете и вземат заплати в социалните служби, сами съветват другите мързеливци, които живеят на гърба на работещите в частния сектор, как да цицат от системата до максимум. Така си оправдават чиновническите позиции и заплати. Разликата от Гърция, че в САЩ все още има достатъчно балами като мен да работят и да ги издържат, но и това ще е до време.

 23. Г-н Инджев,

  С цялото ми уважение към Вас – да говорите за “Рак след Чернобил” в България е най-малкото гавра с паметта на не един българин/руснак/украинец/румънец отишъл си без време след тази трагедия. Заглавието може и да е ефектно, но има доста по-добри сравнения за популирането на ципросоидите.

 24. Към Георги Георгиев:

  С цялото ми реципрочно уважение, изобщо не съм съгласен с тази забележка – опитите за прикриване и забрава на резултата от Чернобил са гавра с паметта на загиналите, а не нейното припомняне.Така че, да: раковите клетки на СИРИЗА са напълно легитимна метафора и във връзка с последиците от Чернобил.

 25. Ципрас е просто един умен политик, който се ползва с подкрепата както на Вашингтон, така и на Москва. Това го прави изключително силен в борбата му срещу Меркел и компания, които отдавна не се харесват нито на САЩ, нито на Русия. В края на краищата Ципрас ще успее да вземе за Гърция това, което е обещал на своите избиратели и ще бъде поздравен за това както от Обама, така и от Путин.

  Силно се съмнявам, че между вече маргинализираните българи, ще се намери поне един, който да заслужава прозвището “ципросоид”, което би било прекалено висок комплимент за който и да е от тях.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.