За Йосиф Кобзон – с презрение

Ако на някой тук му липсва руският мафиот Йосиф Кобзон да го разревава с “моя страна, моя Болгария”, една бясна на този дебелокож путинист рускиня припомня в писмо до него гадното му отношение спрямо болните руски деца, които Кремъл забрани да бъдат осиновявани в САЩ, за да “натрие носа” на американските власти, дръзнали да реагират срещу нарушения на човешките права в Русия. Този любимец на българските русофили, попаднал в забранителните списъци ЕС, е болен и се моли на Путин да му съдейства да се лекува в същата тази омразна Европа.

 

Превод от руски за ivo.bg Васил Костадинов

Save the Beast!

 

“Задават ми въпроса:” Как гласувахте по законпроекта “Дима Яковлев”? Отговарям : “За”. Питат ме дали не се срамувам? Отговарям, че не се срамувам! “- Йосиф Кобзон, декември 2012г.

 

Гласувайки за закона, болният и стар Йосиф Давидович, вероятно, е искал да се изгаври с проклетата Америка, която не допуска руски мафиоти на своя територия.

 

Какво имам предвид?

Когато един месец след приемането на закона, през януари 2013г., в района на Нижни Новгород почина първото дете със сложен сърдечен порок, което бяха готови да приемат американски родители, но не успяха, Йосиф Кобзон не се обърна към президента да промени закона, за да се позволи поне други деца, вече почти осиновени, да заминат за САЩ.

 

Или в Детски дом №13 в Санкт Петербург – там живее Никълъс, момче с диагноза “Булозна епидермолиза”, по-известна като “синдром на пеперудата”. Излишно е да казвам, че за две години от живота на Никълъс никой от руските осиновителите не се заинтересува от него, но и като цяло, никой и никога в Русия не е осиновявал деца с тази диагноза. И много други с толкова сложни заболявания.

 

Благодарение на Йосиф Кобзон, който не се срамува, Никълъс не заминава за САЩ при Дона Кракер, която малко преди приемането на закона “Дима Яковлев” започна оформянето на документите.

 

Йосиф Кобзон, знаейки какво означава да бъдеш тежко болен, не помоли президента за случая с Никълъс. И за Лера със синдрома на Даун не го направи. И при всички останали случаи – също.

 

В медиите не се споменава Йосиф Кобзон да е молил президента да предприеме стъпки за осигуряване на обезболяващи лекарства за пациенти с рак след няколкото самоубийства на хора, които не понесоха страданията.

 

Всички тези дреболии, тези хорица и дечица, никога не са вълнували Йосиф Давидович. И тогава дойде моментът X – трябва да спасява собствената си кожа. И тук, Кобзон не се колебае да се обърне лично към президента да му съдейства за лечение в гнилата Европа.

 

Недейте, Йосиф Давидович, може там гейовете да ви заразят с нещо.

С бездуховност, например.

 

Покажете ни със своя пример, че нашата медицина е на ниво и не отстъпва по нищо на европейската.

 

Ако ли не, това ще бъде най-добрият пример – за всичките ви закони и постановления ще попаднете в ада още тук, на Земята. Чрез истински земни страдания.

 

Между другото, време е да се помисли за санкции на ЕС срещу членове на семействата на руски официални лица – зачестиха случаите на лечение на тежко болни съпруги в Европа.

 

Карина Орлова

8.07.2015г.

Echo.msk.ru

 

16 мнения за “За Йосиф Кобзон – с презрение”

 1. Не е възпитано да ви занимавам със здравните си проблеми, но все пак… От тази снимка на перхидроления пудел и Кобзон ми се гади. Не в онзи преносния смисъл, а буквално получавам някакви спазми и повръщам! Ям много люто и мзано-нищо ми няма! А от тази снимка драйфам, та се скъсвам!

 2. Как не го е срам този мафиот Кобзон.Щял да моли за евопейски болници да му помагат.Защо бе ,нали Путин ви осигури най доброто в света място на живот ,в най богатата държава.Поддържа бандитите в Кремъл заграбили чужди територии.Не способни да отглеждат собствените си болни деца.Когато някой иска да помогне на тези деца,великоруската ви безмозъчност и азиатска жестокост не позволяват това.А сега плаче.Такива не заслужават съчувствие.

 3. ПП
  А нашият идиот Сидеров се снимал с него.За да покаже ,че е от същата бездушна и продажна порода.

 4. Руските правоимащи товарищи живи да ги оревеш!
  Най-болни са децата им,които поголовно се лекуват в престижни западни университети,колежи и прочее лечебни местенца.
  Ама най-болни от всички са двете щерки и бившата на най-правоимащия товарищ,които активно се лекуват във Фашистка Германия и по всичко личи,че нямат намерение да оздравяват,защото например,дъщеричката на Сергей Лавров се излекува в Ню Йорк и веднага си я прибраха обратно дома.

 5. Уви, това е закономерно. За човека с пластмасовата прическа и пластмасово сърце, изглежда. Жалко за хората, които поради такова отношение страдат.

 6. А защо още не е пукнала, смрадливата мафиотска перука? Ако се е запътила към казана с катран, трябва и тук да плати за мръсотиите си срещу България! Да изпита прелестите на сесесерската хвалба “съветският болен-най-здравия болен!”, а след това да дочакаме “савецкият труп-най-живият труп!” (да прощава Л.Н. Толстой)

 7. Подобни на Кобзон изверги с лопата да ги ринеш из властовите коридори на империята на злото! Поздравления за авторката Карина Орлова!
  Би било добър урок за Кобзон и подобните му путьоновци да се лекува разчитайки САМО на болшевишката медицина, както се хвали с болшевишкия си “здрав” “дух” в болното си тяло!

 8. Може би, по подходящо ще е заглавието: За Йосиф Кобзон и приятелите му в България – с презрение и отвращение! А на този, който е на снимката до него, завинаги трябва да му се забрани да стъпва на територията на която и да е държава от ЕС и цивилизованият свят, ако не е вече в пандиза!

 9. Защо ми се струва, че двамата на снимкта са униформени – еднаква кройка, еднакви ризи, еднакви вратовръзки? Дали пък не им ги раздават от Кремъл? Или на Лубянка?
  А пък онова свинеподобно се самосезирало – по анонимен сигнал за конфликт на интереси, при осъществяване поддръжката на климатици в правосъдното министирство. Говорело се, че зулумът е за има-нема 20 хиляди лева…
  Какво да се прави – един зинал да продаде държавата, друг граби милиарди, трети щипе хилядарки от климатици, а четвърти, моля ви се, ни пречи да обичаме кармично и генотипно Русия… Както беше рекъл един съблогър – “Решаващо е да разграничим ВАЖНОТО от МАЛОВАЖНОТО”.И сгази ли някой ВАЖНОТО – мигом да се самосезираме!Щото след Костинброд, следващи по важност са климатиците – зер я какви жеги настанаха…

 10. @ПАВЕЛ ТИНКОВ
  Онова свинеподобно се самосезира и по повод на фалшивото обвинение за покушение (убииство) на друго свинеподобно! И по някаква “случайност” се оказа, че злосторника и оръжието за покушение се намират в банковите сейфове на офисите на КТБ. И по заповед на това свинеподобно бяха щурмувани офисите на КТБ, с което съвсем скоро след това, се постигна и желаният резултат – фалита на КТБ. Е няма значение, че шест милиарда лева изчезнаха яко дим и банковата система се разклати, но някои се облагодетелстваха безнаказано от тази “операция” (или активно мероприятиеи)!

 11. Има-няма половин година откак тоя прокле Запада заради санкциите и гордо заяви, че няма да им стъпи. А сега какво – фасонът си е фасон, класово правилното поведение му бе зачетено, но пък като видя дебелия край, започна цивренето. Рядко се случва, но винаги е приятно да видиш, как справедливостта възтържествува. Суета сует и прах при праха, но пък колко резил можеш да натрупаш от тарикатлък.

 12. Майка ми е работила цял живот в един от домовете “Майка и дете” в България. От там осиновяват много хора от САЩ,Канада, Западна Европа. Много силно впечатление винаги й е правил фактът, че хората от тези страни са много по-склонни да осиновяват дете с болест или недъг.

  Руският режим в момента действа на принципа “по-добре да умре при нас, отколкото да живее в САЩ”. Междувременно, някакви евразийци се изливат по българските медии за “Русия на ценностите и аморалната Европа”. WTF?

 13. Валентин, така е. Мога да потвърдя за САЩ и Канада. Освен това, хората, които осиновяват деца, вече имат няколко свои. Освен болни деца осиновяват и деца, които социалните служби са обявили за ‘проблемни’.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.