Една Дончева и Бойко си подават дуплики

Една Дончева каза…И Борисов побърза да й отговори.

 

Горе-долу такъв сюжет като размяна на приятелски закачки се завихри в днешното постно откъм страховити събития информационно пространство.

 

И к’во казала Дончева? Амчи това, че Бойко имал апетит да става президент. Миерси, ще ви риека. Това сме го чувАли. Дажи и Инджев го писА в една своя книга като прогноза за намеренията на Бойко.

 

Въпросът не е в това какво е казала една Дончева и к’во веднага на мига й отвърнал Бойко- например, че нямало да се кандидатира за президент, но би я подкрепил, ако тя реши да кандидатства за поста. Дотук сюжетчето не си заслужава вниманийцето.

 

Интересното е в цялата игривост в играта на управляващи и опозиция- щот’ Дончева го играе опозиция. Играйкат си, палавниците. За Дончева премиерът и уж политически опонент е Бойко. А пък Бойко начаса е готов да я подкрепи за президент. Що не, нали еднолично ги решава тези неща без никакви партии, консултации и прочее демократични глезотии!

 

Абе русофилски закачки са това, да знаете. Важното е да не дразнят Путин. Другото е театро за онези, на които Бойко им рече още при предишния мандат: „Аз съм прост и вие сте прости, значи ще се разберем”!

9 мнения за “Една Дончева и Бойко си подават дуплики”

 1. Абе не знам, ама пък днес вечерта дъщерята на Тодор Живков щяла да дава интервю по руското НТВ заедно с някакъв от рода на Чаушеску, с внучка на Ярузелски и още калигулчета…

 2. Един от елементите на хибридната война е да се направи правителството на потенциалния противник неработещо, както и цялата системата за управление на страната.. Един от елементите на хибридната война е да се направи правителството на потенциалния противник неработещо, както и цялата системата за управление на страната.

  “За хибридна война можем да говорим, когато се стигне до използване на пълния комплекс на инструменти в нея, което включва и военен инструмент. Един от елементите на хибридната война е да се направи правителството на потенциалния противник неработещо, както и цялата системата за управление на страната.”, коментира пред БНР бившият служебен министър на отбраната Тодор Тагарев.

  “Президентът направи едно много европейско, евроатлантическо, национално отговорно изказване издържано от всяка гледна точка, юридическа гледна точка, от световни норми, ООН и т.н. и буквално ден след това премиерът даде интервюто, което ни доведе до този разговор.Самият факт, че премиерът реши да даде интервю на ТАСС в практически свободен разговор, неконтролиран, на един изключително опитен манипулатор, доведе до това, че всички видяха, или поне така се интерпретира в Русия, че в България има разнобой между властите. По този начин Русия показва как може да постига целите си и спрямо нас, и спрямо други страни. Тя работи, когато вкарва разнобой сред управляващите било то в отделна страна, било в ЕС”, заяви той.

  Тагарев припомни, че ръководител на парламентарно представена партия е започнал предизборната си кампания в Москва и многократно е давал ясни сигнали, че е готов да защитава интересите на Москва преди всичко друго.

  “Крайната цел на руската пропаганда у нас и в другите страни, където има такава, да направи България и подобни страни колебливи в техните стремежи за европейска и евроатлантическа интеграция, да отслаби тези два съюза, за да може по-лесно да постига своите цели и спрямо отделни страни-членки”, смята експертът.

  “На манипулации се поддават най-вече хората, които нямат пряка информация как стоят нещата. Анкетите показват, че руската пропаганда влияе далеч по-малко в София, отколкото в малките села, където няма конкретно наблюдение върху процесите, допълни той. Българинът, като цяло, е трезвомислещ човек и на лично ниво не приема пропагандата”, коментира Тагарев.

  Той изрази учудване, че на политическо и медиино ниво има толкова много разговори и тези в подкрепа на Русия.

 3. Искам да кажа само едно на Комунистите във всички партии.
  Вие не сте просто комунисти. Вие сте Комунисти от Селско-Овчи Вид.
  И колкото по-бързо остареете и пукнете по-добре!

 4. Ясно и просто!Както казваше една позната “номера от селски вечеринки”!

 5. Тука си прав,тези толкова възгледи смениха ,дано хората не им вярват повече!

 6. Да се чудиш, как така пък целият им червен елит, който тикат във властта от Желко до днес /явен и поприкрит/, до един се нуждаят от уроци при логопед и начален учител по български език…

 7. Гледахте ли днес в предаването “Събуди се” по Нова ТВ как една РУСКОГОВОРЯЩА си заградила част от река Камчия,чиито брегове и корито са изключителна държавна собственост, сложила си колчета, насипала пръст и така унищожила защитената флора и фауна. Но какво от това? Щяла да СИ строи “зелено училище” за децата от руския детски лагер в Камчия,за да им показвала красивите птици,които обаче със сигурност ще напуснат резервата след промяната на коритото. Това бил бизнесът на този рускоговорящ примат!
  КОЙ МУ ПРОДАДЕ ТЕРЕНА И КОЙ МУ ДАДЕ РАЗРЕШЕНИЕ ДА СТРОИ ТОЧНО ТАМ????
  Това е интересното да се знае!

 8. Докато се занимаваме с хипертрофиралите от власт предатели, всеки ден огромен брой руснаци придобиват български лични карти! З А Щ О ???

 9. SSTTEEFFS:

  Като ги наблюдавах миналото лято в истеричната им развлекателна способност по нашето Черноморие, тези най-нови притежатели на български лични карти не владеят и грам български език. А езиковата компетентност, поне на определено ниво, е задължително условие за получаване на гражданство.
  Българи пак прецакват България – някой някъде получава подкуп, за да мине номера на руснака.

  Добавям към списъка с исканията:
  Прозрачност и външен контрол върху процедурите за получаване на българско гражданство.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.