Гарван гарвану око гримира, видя се от избора на Мая Манолова за омбудсман

Избраха я разбира се Мая Манолова за омбудсман. Подразбираше се от самия абсурд да се кандидатира – тук абсурдите подлежат на легализиране като престъпна сделка от подкупен нотариус.

Ще се опитам в едно изречение да синтезирам сбъдната си прогноза от 4 юли, че очаквам Мая Манолова да стане омбудсWOMАN. Това е предвидимо защото тук е закономерно, щом е нормално:

 

Ирина Бокова да стане шеф на ЮНЕСКО като скрита руска кандидатура, лансирана лично и без алтернатива от Георги Първанов ( а сега да е подкрепяна дори за шеф на ООН по същите причини)

 

Царят да стане премиер в монархо-социалистически „симбиоз”.

 

Царят да стане баджанак с Живков по линия на един и същи охранител, издигнат после за началник на полицията, на столицата и на държавата.

 

Бареков да е „лице” на българската журналистика и избраник за евродепутат без да може да върже едно смислено изречение на европейски език.

 

Лицето на путинизма Георги Първанов да е носител на награда на името на „русофоба” номер едно в историята ни Стефан Стамболов, а наградата да му бъде връчена от лицето Димитър Иванов, бивш шеф на политическата милиция и замшеф на проруската групировка Мултигруп.

 

Възхваляващите преди броени години в свои статии до небето Америка и американците журналисти Сидеров и Александър Симов да се превърнат в рекордно кратки срокове в свои антиподи, в яростни антиамериканци и путинисти.

 

И т.н., и т.н.

 

Май ще се окаже пророк Филип Димитров , който вярваше в зората на подарената ни от СССР перестроечна демокрация, че България може да се превърне в „нормална държава”. Ето, превърна се. Тук всичко споменато по-горе се смята за нормално, та тайният сговор на Борисов с най-активния му парламентарен досегашен подигравчия Мая Манолова ли ще ни учуди?

 

Направо се чудя, след като ме нарече идиот, дали Борсов няма да ме цани за шеф на умниците в държавата чрез „тайно гласуване”– стига да имаше какво да му предложа в замяна. Мая Манолова явно има какво, но това „явно” е тайна, пазена от съзаклятниците за тяхна вътрешна консумация.

 

Апропо, когато прогнозирах пред Нова телевизия на следващия ден след края на последните парламентарните избори миналата година, че Борисов е петимен да се съюзи с БСП и да скрои „широка коалиция” като един Меркел, същият се опита ме изяде с парцалите, изпращайки ден по-късно в същата телевизия заместника си Цветанов да ме опровергава и слугинята си Цачева да ме ругае в БТВ.

 

Броени седмици по –късно лъсна истината: Борисов и бесепарският шеф Миков изгряха заедно на пресконференция , на която вождът на ГЕРБ публично предложи на др. Миков да стане шеф на парламента. Както писа ( фалиралият днес, според съобщения на Faktor.bg) в. „Преса”, част от пазарлъка за правителство на ГЕРБ и БСП е била и офертата на Борисов БСП да получи 4 министерства. Едното от тях, по информация на ivo.bg, е било министерството на отбраната, от което днес се получи първо по рода си институционално потвърждение за факта, съветският паметник в центъра на София не е …военен.

 

Отпадането на тази съветско-руска хипотеза от защитната тактика на Москва и Петата колона в борбата им за доминиране в Българя обаче е друга тема, заслужаваща отделно внимание.

 

В заключение: по-скоро би било странно, ако не бяха врътнали и тази търговийка с омбудсмана, чиято цена ще светне при някое друго подобно лицемерие в стил „аз на теб, ти на мен”. Тук гарван гарвану око не вади, най-много да го гримира с подходящ макиаж за камуфлаж за големите нужди на пропагандния ажиотаж.

БСП и „Атака” заедно на протест срещу новия дълг

 

 

 

25 мнения за “Гарван гарвану око гримира, видя се от избора на Мая Манолова за омбудсман”

 1. Отхвърлиха референдума, отказаха се да правят съдебни реформи, сега назначиха коколястата русофилка за омбудсман,-БОЖЕ, -стига лоши новини!

 2. Национал-социалистката Манолова в АТАКА!!!
  Няма такава държава!!!

 3. За съжаление пак сте прав,г-н Инджев…
  На мен този избор ми прилича на избора на Пеевски за шеф на ДАНС.

 4. Договориха се. Комунистите купуваха души,лъжеха,биеха,манипулирахе,даваха подаръци.
  За мен всичко свърши.,Те ще затворят границите за нас и ще настъпи спокойствие. Тъжно ми е за мен и семейството ми. Отчаянието ми е безкрайно след
  всичко,което се случи през последните седмици.

 5. Тъжната истина е, че властта е отрова, която с времето покварява всички. Дори РБ “исторически” и като по “политическо чудо” се разцелува с ДПС… Та, не се чудете – всичко е възможно в страната на чудесата.

 6. Това е поредният тъжен майтап – Мая Манолова се преименува на безпартийна.

 7. Това е окончателното потвърждение за куклата на конци герб.
  Сега ЕС трябва без никаво забавяне да ни отдели от Румъния за Шенген. Да наложи вето върху решенията на съда, не само мониторинг. Т.е да ни изключи от главата “Правосъдие”, и решенията на съда да се обявяват за нищожни в целия ЕС.
  И най-важното да наложи спиране на средствата по всички програми в НРБ, както при олигархски. По-добре тези средства да не идват тук , за да ги краде селяндурската мутроолигархия, а да намалят данъците в съответните страни , или пък да се дадат на Италия, Франция, Испания и Гърция.

 8. Иво, завинаги! Няма, поне аз спомен не вадя за погрешна прогноза в булгаристан!
  Целта е ясна. С цената на всичко, банкянското слънце догодина прави голям шлем. президент на ръбъ. Какво тук значи “омбдусмая”.
  Давам и инфото споделено от Тони Филипов, д-р в последното издание на ” Из делниците на един луд”.
  “Досега РБ легитимираше реформаторската мимикрия на Борисов, сега ще легитимира и тази на ДПС. Нямало значение, вика Радан, кой предлага промените. Било му транспенисиално, важното било да се случат промените. Според нас вече няма значение и има ли Радан. Чао Радане, скрий се вече. И да не забравиш да вземеш и Кунева с теб. Барабар с подкрепата ѝ с особено мнение. Те такава перверзия не бях чувал! Абе, Радане, верно ли Бойко ти бил обещал, като стане президент, да те направи водач на цялото дясно? Черпихме се с едни демократи оная вечер и един се изпусна.”
  И все пак има надежда. Вижте долният видеоклип където ВЕЛИКИЯТ РЕЙГЪН се появява за секунди. Самото видео е посветено на най-голямата спортна сензация в историята на отборните спортове. Победата на американските колежани на ЗОИ в Лейк Плесид през 1980г. над машината за победи, държавните професионалисти от СССР. Победа постигната в най-трудните съвременни времена на САЩ и дала кураж на янките, че са способни да преодолеят и най-трудните мигове. Петролната криза, заложниците в Иран, агресията в Афганистана на съветите и т.н. и т.н.
  Пускам и линка към признатият за най-хубавият и не само спортен филм.
  Както казва Иво, добре че са американците да та бършат посраните ни задници. Дано не им писне това упражнение.

  https://www.youtube.com/watch?v=mUjY77SBF5Y

  http://www.tubeplus.is/player/359751/Miracle/

 9. Наистина е гадно, но на мен лично ми беше опротивяло да й слушам граченето в парламента. Мисля, че се отървахме леко.

 10. Широката коалиция е налице.Всичко се гласува от ГЕРБ и ДПС. а реформаторите са само за заблуда на ЕС.Има двама министри , които го играят “и сам воина е войн “.Сега и тази никаквица – омбудсман.Кога ще ни свърши търпението, Боже. Явно сараите ни управляват и ГЕРБ е “Б” отбора след провала на БСП.Дано сега ГЕРБ се провали, след толкова явния слугинаж към ДПС.”Кой” е на власт и Коконата си получи 30-те сребърника за Костинбродската афера , за главно действащо лице, като второстепенните роли бяха за ГЕРБ-ерите.Не вярвам Боко да няма пръст в измамата, нали трябваше да има удобно на Путин правителство, да приемат ЮП.
  А на нас тежко ни горко с такъв омбудсман.

 11. Шапка Ви свалям за статията Г-н Инджев! Ще си позволя да добавя само че в БГ лявото се счита за дясно. Или гуедаш на десно, а виждаш у уево. Толкоз за този ‘преобладаващо десен’ парламент.

 12. И защо изборът на тази червена и креслива устатница беше “безалтернативен”? Нямаше ли някой чист, компетентен и относително дистанциран от политиката юрист? Вече едва ли някой брои всекидневните доказателства за червената рубладжийска същност на мутренската шайка герб.Но- и 2 добри новини!
  Първата…, О, не, не мога, ще се разплача…, агентите Пор и Берьоза остават безработни! БЪЛГАРИЯ УБИ 2 ДЪРВЕСНИ ВИДА!
  Втората- мисията на САЩ поема РОДЕРИК МУР! Което ясно означава-бой по мутренската муцуна от МНОГО КВАЛИФИЦИРАН И ТЕХНИЧЕН БИЯЧ!

 13. Все не ми се вярваше! Отврат! То по добре Пеевски за шеф на данс отколкото тая пачаBpa – омбудсман .???!!!

 14. Въпросите на референдума не бяха поставени правилно.Трябваше да се засили мажоритарното начало в листите на партиите.Ние избирателите да имаме право да преподредим избирателите в партиините листи,където гласуваме съобразно нашата воля.А така както беше даден въпроса да се избира на Втори тур кандидата на тези с най голям и сигурен електорат – ГЕРБ,БСП/АБВ и ДПС.Сиреч образно казано аз трябва да гласувам или за Г.Първанов или за Пеевски.При това ако гласуването беше задължително.
  БЛАГОДАРЯ.
  Тук вина има и РБ, че подцени формулирането на въпросите и остави всичко в ръцете на проф Близнашки, /и неопитни млади хора/който добре си свърши работата.Подведе Президента и заслужи постове от определени кръгове.
  ТАКИВА НЕ ДОИЗКУСУРЕНИ РАБОТИ КАТО ТОЗИ РЕФЕРЕНДУМ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКАТ.ЗАЩОТО УТВЪРЖДАВАТ ВЛАСТТА НА МАФИЯТА.

  и/АБВ/

 15. ПП
  С други думи връща се член Първи за най голямата партия.И политически и математически нещата така стоят.
  За всяко нещо трябва много да се внимава да не ни лъжат.

 16. Лая Мънолова – омбудсДАМА! Не разбира ли тая жена, че другарите и я тикнаха в девета глуха? Силиконсдама не върви с омбудс – .
  Отврат!

 17. ППП
  Вижте,кой се обажда сега-*на всяка цена да има референдум.По инициатива на Президента* -Георги Първанов -големият демократ.Явно в последният момент нещата му не станаха.

 18. СРАМ!!!
  Това е поредната и методична стъпка на ГЕРБ и ББ в посока опитомяването на РБ, и ликвидирането му като алтернатива в дясно. Според мен ББ се подготвя за разпад на коалицията с реформаторите, ако в един момент решат, че границата на търпението им е премината и откажат да се превърнат в мъркащи котенца. Големият проблем е, че самите реформатори са доста сложна и противоречива коалиция, а и са само 23 в парламента.
  Мисля си, че ще е много трудно страната ни да бъде измъкната от лапите на руската мечка.

 19. Georgi Nikolov,

  Поздравления отново,Жорж! И за вътрешнополитическата диагноза (моята е абсолютно същата!), и за спомена с ВЕЛИКИЯ РОНАЛД РЕЙГЪН!

 20. Направо ми се повръща. Но какво да се чудя, че тази сган в парламента избра отвратителната Мая, след като търпяхме два мандата още по-отвратителния Гоце ( с гъгнивия глас ) да ни е президент. Възхищавам се на Иво, че предвижданията му винаги се сбъдват, но те са все от лошо към по-лошо. И докога тези престъпници ще ни управляват? А като си спомня какъв беше и комунистическото изкопаемо Гиньо Ганев на този пост… Няма спасение от тая червена плесен!

 21. Реформаторският блок е гласувал за Пенчев,но какво от това.Те са само 23 -ма.Явно нещата вървят към други коалиции.А сега и като КС върне Закона за промяна на Конст.,те няма защо да седят в управлението.Не напразно Б.Б вече им крещи и ги прави на нищо.

 22. Няма дъно за България, няма! От години все дълбаем под него. 2014-Бей евски-шеф на ДАНС, 2015-неуморимият червен лайномет Манолова-омбутсман или омбутсWOMAN, 2016 Боко- бащица на нацията- президент. Егати и държавата! Какви са тези от ЕС и НАТО, че все още търпят всичко това, заради едната територия? Бог да пази истинските българи, че то България май веке я няма!

 23. Реформаторският блок трябва незабавно да напусне това правителство на статуквото, в което изобщо не трябваше и да влиза.

 24. Напълно одобрявам окастрянето на референдума, “избора” на банкерите,на М.М., на…
  Надявам се сега и слепите да провидят за какво става дума…
  Та да се вдигнем най-после.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.