Слред Кримнаш, Камчияваш, вече и Китен е техен

Няма нужда Путин да праща “зелени” човечета да превземат анклави в България, както в Крим. Тук си има за тази цел постоянно пребиваващи т.н. българи, готови да му свършат работата по окопаване- вчера в пясъците край Камчия, днес в пясъците на Китен, а утре..?

Един такъв т.н. българин обяви двора си за руска територия, развя руското знаме, обеща да си даде земята за руски ракети и веднага попадна в полезрението на флагмана на днешния руски жълто-червен печат “Комсомолская газета”.

Faktor.bg цитира изстъплението на друг българоподобен екземпляр, също гордо демонстриращ своя снимка, който заплашва в интернет да стреля срещу всеки българин, тръгнал срещу Русия.

 

Какво да се учудваме, че столетницата, чието ръководство посвети последната си конференция на подмазвачески поклони към Путин и гласуващите в полза на неговите слуги местни избиратели, днес дефилира на връх Бузлуджа с клетви на вярност към Москва. Това е не просто връх Бузлуджа, а връх на предателството към корените на тази партия, която е учредена от Димитър Благоев и други тогавашни социалисти, за които най-големият враг на България е била именно Русия- чак до 1919 г., когато партията се болшевизира. Но дори и след това, поради болшевишката мания руската монархия да бъде демонизирана от болшевиките повече и от техния идеологически националсоциалистически братовчед Хитлер, българските болшевики, като Васил Коларов, продължават да поддържат линията на откровена русофобия поне до 1935-та, когато Сталин им нарежда да публикуват в книгата “Авантюрите на руския царизъм в България” документи от руските дипломатически архиви за злодеянията на Русия спрямо България и българите, разкривайки подробности за продажността на алчни българоподобни политици.

Тези подобия на българи бяха обявили и Христо Ботев за “свой”, за “комунист номДоколко стремежът към реалистична оценка относно интересите на Русия е русофобство и доколко т.нар. русофилство е в съзвучие с българските интереси е тема за отделна дискусия. Факт е обаче, че ако искат да са русофили, в БСП трябва да си намерят други примери за подражание. Ботев и Дядото не са подходящи.

 

 

Цитатът от Ботев е от негова статия, публикувана във в. “Знаме” преди точно 140 години – на 4 април 1875 г. Думите на Благоев пък са от творбата му “Принос към историята на социализма”, написана през 1906 г.

Доколко стремежът към реалистична оценка относно интересите на Русия е русофобство и доколко т.нар. русофилство е в съзвучие с българските интереси е тема за отделна дискусия. Факт е обаче, че ако искат да са русофили, в БСП трябва да си намерят други примери за подражание. Ботев и Дядото не са подходящи.

А стихът “Гордо знаме ни е Ботев”, част от припева на “Маршът на септемврийчетата”, който хиляди пионерчета са пели в годините на тоталитаризма, се оказва скрита идеологическа диверсия.( Клуб Z)

Ето и част от предговора на коминтерновеца Васил Коларов към поръчаната от Сталин книга “Авантюрите на руския царизъм в България”. Вторият по важност в класацията на Сталин български съветофил, чиито бюст беше заслужил по тази причина да стои на пост от едната страна на мавзолея на др. Георги Димитров, пише по заръка на “вожда на народите”, преди той да обърне палачинката в полза на руския шовинизъм когато вижда зор от нашествието на идеологическите си германски социалистически събратя в кафяви униформи:

“АВАНТЮРИТЕ НА РУСКИЯ ЦАРИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ

Предговор
Публикуваните в този сборник документи от царските архиви разкриват истинското лице и действителните мотиви на така наричаната „освободителна мисия“ на царска Русия по отношение на българския народ, получил национална полунезависимост в резултата на Руско- турската война от 1877-1878г. Създаването на „независимо“ българско княжество трябвало да послужи само като прикритие и етап от завладяването от Русия на подстъпите към Константинопол по западния бряг на Черно море. В продължение на десет години царското правителство влагало колосална енергия за укрепване на господството си в новообразуваната квазинезависима държава, като пускало в ход всички средства на азиатско- византийската дипломация – от масовата корупция и подкупи на политически гешефтари и армейски офицери до организирането на военни бунтове и държавни преврати, до вербуването на убийци и отстраняването на пречещи на плановете му държавни дейци на България. …
„Всемилостивото“ му сърце ( на цар Александър ІІІ –бел. авт.) трогвали само съобщенията за неуспехите и печалната участ на завербуваните от царските агенти българи, върху които се стоварвал юмрукът на страната, отстояваща своята независимост и свобода.
И все пак усилията на Александър ІІІ да подчини по един или друг начин България търпели неуспех след неуспех, докато той не бил принуден да признае съществуващото положение на нещата. Мъничкият народ отстоял своята държавна независимост срещу жестоките покушения на могъщия цар. Сбъднали се пророческите думи на Карл Маркс от статиите му по източния въпрос, поместени в „New York Tribune” от 1853г. Ако славянското население на днешна България „достигне някога господство в страната, тогава – пише Маркс – няма съмнение, че същите потребности, както и в Сърбия, ще предизвикат и в неговата среда антируска прогресивна партия, която неизбежно се заражда всеки път, когато някоя част от Турция стане наполовина независима“ (ІХ, 378)
Действително, икономическите и търговските връзки от първите дни на съществуването на младата държава създали и в България силно западофилско течение, на базата на което се образувала прогресивната антируска партия под ръководството на Стамболов. На тази партия се удало да обедини прогресивните сили на народа и да устои победоносно на кроежите и ударите на царското правителство…
Доколкото ми е известно, съветската историческа наука е хвърлила недостатъчно светлина върху политиката на експанзия на царското правителство на Балканите през втората половина на миналия век и причините за поражението й. Настоящият сборник има също огромно значение за пълното разясняване на борбата на прогресивните обществени класи в България срещу реакционните и завоевателските домогвания на царското правителство…

Публикуваните документи обхващат именно този исторически период и още веднъж потвърждават правилността – и от гледна точка на международната революция, и от гледна точка на развитието на революционното движение в България- на позицията на непримирима и ожесточена борба, на която българската революционна социалдемокрация (сегашната Българска комунистическа партия) под ръководството на Д.Н. Благоев винаги е стояла по отношение на руския царизъм и русофилското политическо суеверие, усърдно разпространявано от реакционните партии в България.
Тези документи са много ценен материал за работата върху марксистката история на съвременна България.
На основата на тази оценка на архивните документи ние с другаря Г.Димитров получихме разрешение от Наркоминдела да прегледаме материалите от царските архиви, отнасящи се до България, с цел публикуване. Настоящият сборник е резултат на това начинание…
Москва, 15 ноември 1935г. В. Коларов”

Като стана дума за флагман(а) на руската жълта ( и антибългарска в частност) пропаганда, в бургаския сайт “Флагман” поместиха свидетелство за поредната проруска перверзия по (все още) нашите земи, която е симптом за заразата, плъзнала тук като вирус на придобитата при съветския колониализъм имунна слабост на България – слабост, подсилена от силните сигнали на сервилност към Кремъл, които изпащат управляващи и опозиция.

Хотелиер загради плажа в Китен! Мутри гонят българите от ивицата, за да не плъзнели зарази

 

Хотелиер загради плажа в Китен! Мутри гонят българите от ивицата, за да не плъзнели зарази

Догодина ще съм един от стотиците хиляди българи отишли в Бодрум или Закинтос и ще оставя хотелиерите да се чудят защо са фа

01 Август 2015, Събота

Автор: Флагман.бг, снимки: Стоил НИКОЛАЕВ

Ивицата била „резерве“ за руските туристи

Нагъл хотелиер загради Южния плаж в Китен в разгра на сезона, пише възмутен читател в рубриката „Вашият сигнал до ФЛАГМАН“. Стоил Николаев отишъл на почивка в курорта със своята приятелка. Останал обаче неприятно изненадан, след като се оказало, че за тях няма място на ивицата, дори и ако си платят плажните удоволствия като чадър и шезлонг.

Двамата били брутално изпъдени от едър бабаит, въпреки огромното свободно пространство на изключителната държавна територия. Нашият читател останал особено възмутен от поведението на „пазача“, който в прав текст му заявил, че не могат да лежат на това място, тъй като „руснаците се страхували да не плъзнат зарази“.


Това е бабитът, който “охранява” плажната ивица и не допуска българи на нея

„През изминалата седмица бяхме на почивка с приятелката ми в Китен. Решихме да отидем на така нареченият Южен плаж. Забелязахме в едната част на плажа доста голямо свободно пространство. Настанихме се под един чадър и както обикновено, зачакахме да дойде служител, за да си платим чинно таксата от 6 лв. Какво бе учудването ни обаче, когато дойде едър здравеняк, който с доста нагъл тон ни обясни, че трябва да напуснем. Попитах го защо, при положение че има толкова свободни места около нас и реално целият квадрат, както се вижда от снимките, е празен. Оказа се, че тази част на плажа била „запазена“ от местен хотелиер за руските му гости и те щели да се „сърдят“, ако видели българи да лежат на техния плаж. Притеснявали се да не плъзнат зарази, ако българи лежат на ТЕХНИЯ ПЛАЖ. Попитах го: „Ние да не сме прокажени“, а той още по-нагло ми каза веднага да се махаме. Опитах се да обясня, че плажовете са изключителна държавна собственост и никой не може да си „запазва“ каквото и да било още по-малко чужди граждани, той започна да ме заплашва и да говори, че ще „видя какво ще стане, ако веднага не се махнем“ и т.н. Предпочетох да не се занимавам с разни дебили, тъй като се сетих за случая с възрастна женица на същия плаж който прочетох във вашия сайт (ВИЖ ТУК). Тя беше изхвърлена като мръсно коте, защото е решила да отиде да почива на явно руското, а не българско черноморие. Ето защо просто догодина ще съм един от стотиците хиляди българи отишли в Бодрум или Закинтос и ще оставя жалките, безмозъчни хотелиери да се чудят защо са фалирали?!?!?!?!?!“, пише възмутеният Стоил Николаев.


Ясно се виждат огражденията, които ограничават достъпа на родните летовници

Припомняме, че плажовете са изключителна държавна собственост и концесионерите не само нямат право да ги заграждат и да не допускат летовници там, но по закон са задължени да осигурят зони за достъп, свободни от платени чадъри и шезлонги.

26 мнения за “Слред Кримнаш, Камчияваш, вече и Китен е техен”

 1. Ivo. mnogo si prav ; NO v BG ima mnogo Putili -boklutzi i dupedavtzi…!!!Ще спечелите специално трасе към ада мамка ви мръсни боклуци.

 2. Вчера разпространиха информация за поредната убита английска гражданка, решила да се пресели в България. Излязла да разхожда двете си кучета и не се върнала. Намерили полуизгореното й тяло, а кучетата изчезнали.Преди време пък друга английска гражданка беше нападната и разкъсана от кучета. Много други английски семейства, преселили се у нас, станаха жертва на убийства и грабежи.
  Но много странно! Досега няма информации по медиите за убити или ограбени руски граждани, постоянно пребиваващи у нас. Точно обратното! Руснаците бият полицаи, хулиганстват безнаказано, повръщат и пикаят на публично място,нагло крадат древни икони и църковна утвар от храмовете ни, защото са много вярващи(доскоро у нас нямаше подобно явление да се краде от църквите), убиват, разнасят трупове на деца в куфари и т.н… да не цитирам цялата криминална хроника, изобилстваща от подвизите на братушките.

  Въобще насаждат цивилизацията на своя РУСКИЙ МИР!

 3. E, аре, ся, аз вчера се обаждáх на Панайот в Созопол за пътя към плажа, нема да звъна на Митко в Бургас, щото ше кажат некои, че се меса на местната власт, казал съм да не дразниме руснаците, а имам още ленти за резане днеска!

 4. Да, пълна отврат, но ако степенуваме злините, ще трябва да кажем и някои нелицеприятни думи за хората, за които сме гласували. За Реформаторския блок! За една седмица -точно 5 поражения. И ти ги нанасят не комунягите от бэсэпэ (с малки букви сесерската шайка!). Унижават те гербаджийските ти “партньори”, “сестринската партия от ЕНП” (знаете, че тази престижна абревиатура у мен предизвиква най-много едно механично движение, познато от джобния тенис…) И унижението ще продължава така, помнете ми думата!, докато достигнем уродливия “2 партиен модел”, при който нашият съблогър от Банкя като лидер на “дясното” ще се “конкурира” само с гоцэ сырыщныка като лидер на “лявото” при финия баланс на ДПС, при перфектната координация с Кремъл и при “радикална опозиция”- атака, която ще вие по площадите за недостатъчното дълбинно проникване на управляващите езици в отвърстията на кремълските кенефи! Приятели реформатори, знаем, че не ви е леко, но знайте, че хората като нас в блога не са съвсем малко! Манталитетно, интелектуално, граждански и политически тези хора представляват европейския елит на България! Така че, предадете ли ни-мамицата ви!

 5. Четете по-горе, а и преди това. БАНКЯНСКОТО ЧОВЕКОПОДОБИЕ откога е задал тона: да не правим неща срещу руснаците. Казал е също: българите могат да почиват на нашето черноморие. Сега, разбира се, че ако руснаците решат да ползват, да речем, сауната в хотела, българите веднага следва тихо да се изтеглят и да освободят помещението. Като си тръгнат руснаците, после в промеждутъците пак да влизат българите, и така. И държавата да се ползва от българите в промеждутъците. Може да се направи и справка.

 6. Нека руснаците се държат господарски на нашето Черноморие.Нека.Нека всеки ден да продължават скандалите им с българи.Нека.Нека нашите се унижават да се държат като руски крепостни селяни.Нека руснаците да се разфасоват по куфари.Да бият български деца и ние да мълчим раболепно.
  Живея срещу хотела на Пашаев.Всеки ден ми се налага да се разминавам с тези нахалници.Говорят на висок глас и се държат като господари,сякаш ние сме крепостни.По рано вървяха на групи и не смееха да си отворят устата.
  Всеки случай на нагло и агресивно държание на руснаци трябва да се огласява.Шумно при това.
  Защото нашата власт е страхлива и раболепничи пред руснаците.
  Докога.

 7. Здравейте Иво
  Редовно следя блога Ви и Ви благодаря за изразяваната от Вас позиция по вълнуващи ме въпроси. Никога не съм Ви писал до сега, едва ли ще го направя и по-късно, но силно ме подразни статията, към която се отнася настоящия ми коментар и по-точно оформлението й: рекламите на книгите Ви (които въобще не се нуждаят от такива – мислещите с главите си вече ги имат) закриват цитатите от Ботев и Благоев и ги правят неразчитаеми. За възрастни хора като мен те са отдавна известни, но нали материалите Ви трябмва да са насочени и към по-младата публика!!!!!!!! Оправете това, моля Ви!
  Благодаря ви, че Ви има. Жив и здрав да сте!

 8. Здрава статия без съмнение за болна и проруска България.

  Все пак една доктрина да е експортирана успешно в друга държава, задължително трябва да има почва за нея.
  Българската територия, българския народ и българската държава са достатъчно благородна почва за руско-болшевишката пропаганда.

  Сред много руснаци е разпространена тезата за нещо напълно в реда на нещата , тяхната държава да се разполага в други държави. Половинвековния престой на Съветския Съюз в България не може да се заличи само с прекратяването на строителството на комунизма. Комунистическия идиотизъм за дружбата и слънцето са се забили в безмозъчните комунистически глави и няма шанс да бъдат извадени.
  Тези игли са забодени и в българската държава. Спасение засега не се очаква.

 9. Радвам се, че сте пуснали цитат на Ботев, защото напоследък русофилите започнаха сериозно да го плюят и дискредитират, заради някои негови цитати.Твърдят, че Христо Ботев е бил анархист?А омразата му към Русия не е поради отношението и намерението на същата спрямо нас, а защото е бил сподвижник на хора, които по това време са били преследвани от Руската Империя и са били принудени да избягат във Влашко, където е бил и Ботев.Някои стигат дори по-далеч, като твърдят, че Ботев е печатал прокламации, които са се пласирали в Русия, прокламациите разбира се са имали за цел да подкопават царщината и да пропагандират новите идеи на руските нещастници във Влашко.
  Поразрових се и наистина има сведения, а дори и 1 книга за връзките на Ботев с Нечаев, който пък е бил сподвижник на Бакунин.
  Също така има сведения, че Ботев е чел Чернишевски, който силно е критикувал Царска Русия и начина и политиката и.Някои дори пишат, че Ботев е участвал в Руски революционен комитет, които е имал връзка с Херцен?!От всички тези неща Ботев се изкарва анархист, социалист-утопист, че дори някой го броят и за комунист(гнус ме, че го пиша, моля да бъда извинен).И от всичко това, болния русофилски мозък заключва, че тези цитати на Ботев са породени от връзките му с критици на Царска Русия, които му влияят.Верни ли са тези неща.И защо не се вземат мерки?!Защо се позволява един от най-великите българи да бъде очернян от русофилит в полза на Русия?Що за българи могат да го направят????????

 10. Това в Китен и аз го видях преди няколко дена. Около 5-ти спасителен пост на Южния плаж до миналата година плажуваха българските обитатели на най-близката станция. Тази година напълно липсваха такива, а на въпросното място до спасителния пост се мъдреха само двама бабаита, които говореха помежду си на руски език. И то в абсолютно пиков следобеден час за плаж. Не ми е известно дали въпросната станция е превърната в руски хотел, но работата смърди точно на това.
  Обърнаха ми се червата и при вида на няколко големи оградени ареала на различни места в Китен с големи надписи на български и руски език “Достъпът за външни лица строго забранен”, “видеонаблюдение” и т.н. Местната власт, която е допуснала безобразието българският турист да се чувства нежелан и унизен в родната си страна, е за затвор!

 11. Явно старите времена когато по нашето черноморие обслужваха само чужденците са се завърнали в по-уродлива форма. Да, сега руснаците са станали тези “чужденци”, а и започнали да окупират и земята ни за трети път.

 12. Руснаците са страхлив и странен народ. Колкото по- човешки се държиш с тях, се качват на главата ти и показват смелост и арогантност. Ако почнеш да говориш на висок глас с началнически тон, то тогава си печелиш авторитет и те слушат. А в момента, който ги заплашиш, че нещо ще им се случи понеже, нали се досещат с кой си пиеш кафето, направо се “шмугват под дивана” и изпълняват всичко каквото им кажеш.

 13. Ясно е, че калташката тумба от пенсионирани милиционери, мутри, далавераджии, келепирджии, разни женички, които (нека бъдем справедливи към историята!) при соца щяха най-много да са инструкторки в районния комсомол, отчетнички в ТКЗС, деловодителки в Ширпотребкооп, юристконсултки в ТПК “9 септември”, даскалици по руски и пр., не е способна манталитетно да се противопостави на руската агресия срещу Бългория. Само чуйте руските песни, които грачат по калташките си партийни “партита”, чуйте им езика с руските конструкции “отиваме НА вариант”, “по отношение входирането” и т.н.пък ако надникнеш в главите им-сърп до петолъчката, залп на “Аврора” след залп на “Аврора”!

 14. Oтношението към местните е неприемливо…къде е полицията? Властта спи…

 15. Подобна е ситуацията северно от “Слънчев бряг” – Св. Влас. !?

 16. МОЧА и стотиците други паметници на съветската лъжа в БГ дават крила на безродниците! МОЧА като падне само тогава ще почнем да излизаме от руското блато.

 17. Перифразирайки Талев– последният дебил ще умре в България. Даже когато и в постсъветска Русия, пък и където и да е другаде, няма да има нито един жив такъв.

 18. “Перифразирайки Талев– последният дебил ще умре в България. Даже когато и в постсъветска Русия, пък и където и да е другаде, няма да има нито един жив такъв.”-ДЕНИ

  Феноменално вярно и убийствено отчайващо!

 19. Когато се говорят такива серизно неща като отношението на силни ерудити към руската държавна наглост,да се говорят в паралел и неша от рода дали е качествен руския хайвер,дали рускини са заразени с венерически болести,дали има много руснаци в България е просто неадекватно.

  Руско-съветско-комунистическия идиотизъм срещу България няма нищо общо нито с руския хайвер,нито с руските момичета,нито с плаживете.Това са две напълно независими неща.

  Ние говорим заз Мочи и Альоши,а някои оценяват качеството на руския хайвер и дали някои рускини с азаразени,пияни или аморлални.И колко руснаци са си купили имоти в България и че някоимплаживе ги пазят за руски туристи.А кои са пазчите???-ами как кои,българчетата,да не би да са ескимосите от Аляска.

  Ама хора добри,не се ли усещате?

 20. PANAMERICAN, според теб кАмунизма идва от нищото?!?… Или случайно е дошъл на Земята “свише”?!?!
  Нали в предишна статия искаш ПРИМЕРИ и имена???
  Айде дай ни ПРИМЕР за такъв “идеализиран” кАмунизъм, който нема нищо общо нито с RAZIя, нито даже с конкретен човек от Земята!
  Ако го направиш ще са доволни и RAZIяфилите и “RAZIяфобите”!
  Защото съм сигурен ,че повечето RAZIятски дебили в НРБ, са си доживотни ЧК-исти и КГфсБ-исти, които са……., които са доживотни кАмунисти , НАЛИ ИНТЕРамерикан!

 21. Безимко, последното ти изречение е мое мото, основа на моите убеждения, анализи и изводи.
  Едва ли някой разумен човек би го оспорил.

  Първите ти въпроси са също базисни.

  Комунизмът действително е нищо, ама абсолютно нищо,защото е невъзможен. Нито един комунистически лозунг и клетва са реализирани в живота. Останаха само престъпленията и мърсотиите на комунистите. Тези нищожества са действително нищожества, защото вярваха в нищото(комунизма). Лошото е, че почти целия български народ вярва в него.
  Комунизма го измислиха пълни нищожества. Те са същите примитивци и вулгаристи, които измислиха и капитализма. Никакъв капитализъм няма в живота, не е имало и преди Маркс. Нито пък феодализъм.
  Тая условна и неграмотна периодизация на развитието на човешкия живот и до днес опианява милиони хора.

  Затова няма нито край, нито начало на капитализма.
  Както няма начало и край на борбата на комунистите под ръководството на Съветския Съюз срещу “фашизма”.

  Всичко е пълна измама.
  Особено пък така наречения “идеалистичен комунизъм”, идеите на комунизма били добри, ама…… еди-какво си.

  Идиотизма на комунизма е върховна степен на шизофрения, след него няма по-тежко заболяване. Един ден ще се изучава по факултетите по психиатрия.

 22. PANAMERICAN, пак не сме се разбрали! КОЙ и КОЯ НАЦИя се крият зад “идеалите” кАмунизма??? Ти лично като чуеш думата “кАмунист”, с КОЯ държава я свърваш???
  ПримериТЕ , PANAMERICAN,……. примериТЕ….!

 23. Безимко, няма комунистическа нация в света, нккога не е имало и никога няма да има. Една нация си е само нация, но при условие, че притежава достойнствата на нация. Българска нация в момента няма и не мкже да има. Що за нация е такава, която се приспива и буди с паметниците на съветския окупатор.
  “Нация”, която е осветена от агресия, престъпления, изтезания, убийства, унижения, ограничения и безброй умопомрачения. Нация, която се управлява от пълни изроди, подчинили държавата на чужда държава- Русия.

  Много е недодялано нормален човек да смята, че това е нация.
  Тази “нация” продължава да Реои паметници на символите на съветския колониализъм и в момента.
  Стига за днес,че не издържам….

  Нация, може да сме били нация, но сега не сме!
  Да, като се чуе думата комунизъм, веднага се асоциира със Съветския Съюз, но не с руската нация, такава в момента не съществува. Народ под диктатура не притежаваа стойнкстите на нация.
  Но като говорим, че Русия е диктаторска държава, това съвсем не означава, че България не е диктаторска.
  Както моя любим автор Виктор Суворив казава-това ме Хитлер е човекоядец , съвсем не означава, че Сталин е вегетариянец

 24. PANAMERICAN, сам си противоречиш. Нали казваш ,че СеСеСеРе е комунистическа “NAZIя” , значи е имало и ИМА и сега -КНДР, полуКНР, Кюба ….
  Колкото до RAZIя , то не забравяй ,че в момента се управлява от поредния “вожд” от бандитската прислуга на КПСС, т.е на большевиките.
  Следователно каква “NAZIя” е RAZIя щом като я командва КГфсБ-бист.
  И след като RAZIя не е “NAZIя” , то какво е???

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.