Не знам какво да напиша

Не знам какво да напиша в личния си блог по повод смъртта на 14 годишния Филип Плевнелиев, малък на възраст човек, блогър, математик, спортист. Дете.

 

Не знам какво да напиша, защото не искам и да си представя, какво е да загубиш Филип.

 

 

Не знам какво да напиша.

44 мнения за “Не знам какво да напиша”

 1. Най-искрени и дълбоки съболезнования на семейството! Много ми е мъчно. Във ФБ се завъртя една снимка на оставени пред Президентството цветя. Призовавам Вашата аудитория в знак на съпричастност с едни български родители да я споделим. Мир на душата му!

 2. Нека Бог да е с Президента и семейството му в тези тежки мигове. Най-искрени съболезнования!

 3. Да не дава Бог никому….абсолютно никому, …. родител да надживее дето си. 🙁
  Това е достатъчно Иво.:(

 4. Не пиши! Помни , че си смъртен и че всички хули към българите, преправянето на историята им в полза на американските ти господари се плащат с твоите кървави сълзи! Смъртта на момчето е Божието наказание за поругаването паметта на батачани и на всички жертви на турското робство!

 5. Най-лошото, което може да се случи на човек.

  За утеха е неуместно да се говори, затова само изразявам моята подкрепа за семейство Плевнелиеви – дано да имат сили да останат изправени.

  Скърбя заедно с тях!

 6. Мога само да споменавам г-н Плевнелиев и семейството му в молитвите си. Дано Господ да им даде сила и мир в този тежък час.

 7. Ами какво може да напише човек за такава трагедия? Никой родител не трябва да погребва детето си!

  За съжаление, част от обществото ни е дълбоко увредено – както казваше лъжлив Дедо – трябва да се смени чипа!
  Ето малко храна за размисъл от коментарите в един “небезизвестен” сайт:

  “Политическата клика и разни културтрегери реагираха мълниеносно на мъката на прецедента и излязоха с призиви срещу справедливите коментари на народа. Поголовно спуснаха и цензура за да не лъсне истината – чучелото плювналиев е дълбоко мразено от българите. Нито капка съжаление за тази мръсна клика, така както те не проявяват състрадание и съчувствие към родителите на размазаното дете от пиян и друсан полицай.”

  http://www.pan.bg/view_article-49-31833-Pochina-sinyt-na-Rosen-Plevneliev.html

  Знам, че в такъв момент да се дава трибуна на такива ИЗРОДИ е грешно, но просто не мога да се стърпя – ако собственика на блога сметне, че това е неморално, да не публикува коментара ми.

 8. Към Ala -bala
  nevinchausheva@abv.bg
  85.69.190.219
  Изпратен на 08.08.2015 в 21:48

  Чаушева, ти си извращение на природата и те показвам тук както в едни лаборатории демонстрират аномалии в колби.

 9. Надявам се поне сега службите да си свършат работата. Защото не бива да се позволява неКОЙ да избива децата на малцината достойни български политици именно защото са достойни.

  Съболезнования за Президента на републиката и нека знае, че сме готови да застанем до него и зад него!!!

 10. @чаушева
  Ти си един изрод, който не заслужава да живее на тази земя и ако има Бог, то Божието възмездие трябва да ти даде заслуженото в най-скоро време! Гад мръсна!

 11. И аз не зная какво да напиша…
  Дълбоки съболезнования към семейството на МОЯТ Президент!

 12. За сетен път се убедих колко безпощадно затъпели хора има по тези географски ширини. Не само че “българинът” не е сред най-интелигентните екземпляри на хомо сапиенс, както обичат да се хвалят някои негови представители, но също така със сигурност е с най-ниската емоционална интелигентност на света. Горките хора, какво ги сполетя! Плача с тях. Дано Господ им прати някаква утеха

  П.П. А написаното от Иво Инджев е най-интелигентното, смислено и човешко съболезнование, което се чу днес.

 13. Аз знам какво е да загубиш Филип.
  Живея с тази неописуема болка всяка секунда, вече почти 7 години. Най-искрени съболезнования, г-н Президент! Скърбя заедно с майката и бащата на това мило детенце!

 14. Ala -bala,
  пукни, долната ти мамица, мръсна руска пачавро!
  Срам и грях нямате ли поне пред смъртта на едно дете, бе, изроди!

  Но какво ли ви питам, че кога сте имали!

  БОГ ДА ПРОСТИ ДЕТЕТО! В СМЪРТТА МУ СЕ ОГЛЕДАХМЕ И С ЧОВЕШКО СЪЧУВСТВИЕ, И С НЕЧОВЕШКА НИЗОСТ, НА КОЯТО ТРЯБВАШЕ ДА ОТГОВОРИМ!

 15. Най – искренни съболезнования Г-н Плевнелиев!

 16. Защо само българите ПОЗВОЛЯВАТ да избиват децата на президентите им???
  (Имам предвид достойните президенти и политици!)
  Защо се допуска публикуването на поръчкови “спонтанни” постове, с които да се създаде впечатлението, че президентът е мразен и сам????

  Защо нямаме куража да назовем Голямото зло?

 17. Мило дете. И моето семейство скърби за теб.

 18. След огромното духовно падение на нацията ни, резултат от комунистическото ни минало, силно се възмущавам, но и някак не се учудвам на коментара на “ала-бала”. Ние позволихме всичко в тази държава да се чалгализира – образование, журналистика,политическо управление, общочовешки отношения. От друга страна е робската психика по отношение на влиянието и страха от петата колона – да, страха! Те не се спират пред нищо за да владеят онези, пред които се правят на освободители.
  Какво ли ни чака?
  Моите на-искрени съболезнования към семейство Плевнелиеви! Аз знам, че времето не лекува такива рани – само притъпява болката….

 19. Искрени съболезнования към осиротелите родители!!!
  =======================================
  Бял ден да не видят изродите,които използваха тази трагедия,за да оплюят за пореден път нашия Президент,дори в тези тежки за него мигове!!!!!!!!!!!!!

 20. Съболезнования г-н Президент!
  Мир,покой и светлина да изпълнят душата Ви,защото синът Ви е Светло същество какъвто сте и Вие.Благодаря Ви,че поехте тежкия кръст да оглавите тази държава в която по традиция принясят в жертва най светлите и качественни души.
  Не сте сам в това изпитание!!!

 21. ПП @ Ala -bala ака “Невин Чаушева”

  =====================

  “Чау̀ш”

  мн. чауши, м. Истор.
  ——————–
  1. Турски сержант.
  2. Въоръжен турски пазач.

 22. Г-н Президент,на Вас и семейството Ви,моите най-искрени съболезнования!Уважаваме Ви и ще Ви подкрепяме!

 23. Скъпи г-н Президент!
  Скърбя заедно с Вас. Легнах с тази мисъл и станах с тази мисъл.

  И аз не зная какво да напиша, но казвам чистата истина.

 24. @чаушева,

  Ти си изчадие.
  Дано Бог ти въздаде!

 25. … и не въведи насв изкушение, но избави ни от ЛУКавия; защото Твое е царството, и силата, и славата вовеки. Амин! (Мат. 6:9-13)

  ГОСПОДИ, ПОМИЛУЙ!

 26. Не знаете какво да напишете а и няма къде господин Инджев.
  Влезте в страницата на президента и се опитайте да го подкрепите и споделите неймоверната мъка която изпитва тозй баща в момента.
  Разбира се реакцията на администрацията е нулева такава възможност не е предвидена.
  Остава фейсбук с няколкото фалшиви профила.
  Затова използвам вашият сайт да изкажа свойте съболезнования на говподин Плевнелиев и неговото семейство.

 27. Жалко, че си отиде един млад живот.
  С Вас сме г-н Президент в мъката Ви. Съболезнования на цялото семейство.
  Поклон.

 28. Господин, Президент!
  Бих искал да поема върху себе си част от болката, изгаряща разтерзаната Ви душа! Уви, за такава болка няма лек!Дано Бог Ви вдъхне сила, за да превъзмогнете и това тежко изпитание!
  Знам, чедва ли ще Ви успокои, но уверявам Ви – от днес и завинаги децата на всички честни българи са и Ваши синове и дъщери!
  Моля Ви, в паметта на детето, което изгубихте, не се отклонявайте от поетия път! Защото той е пътят на истината!
  На урода чаушева, какво да й кажеш? Прав е проф. Отто Вайнингер – жените биват два типа: “жени-майки” и “жени-проститутки”. Дори и най-долната курва има право да спомене името Господне, но когато си го позволи комуняга, ми идва в повече!

 29. Тъжно и нелепо….
  Бог да прости невинното дете!
  Няма значение президетско чедо ли е, циганско чедо ли е, то е дете със скърбящи майка и баща!
  Колкото до разни изроди, които даже и в този миг на скръб и покруса не се посвениха да кажат лоши думи за бащата, ами …. те комунистите толкова си могат, това са им моралните критерии и устои, за тях, като атеисти, няма богонеугодни дела…

 30. Дълбоки съболезнования! Няма по-тежка и болезнена загуба от загубата на дете…

 31. Смърт на дете е нещо ужасно, но когато е на детето на нашия президент, това боли като за собствено дете и сълзите и съболезнованията са искрени. Боже, дай им сили!

 32. Мир на детската душа и най-искрени съболезнования към семейството на Президента! Дано намери сили да понесе болката от тази тежка загуба.

 33. Най-дълбоки и искрени съболезнования към Президента Росен Плевнелиев и към семейството му! Потресен съм от случилото се! Цялото ми семейство е потресено! Избиват децата на достойните президенти за да сломят волята им и да ни държат в робство. Изтриха всеки коментар в този смисъл, който написах. Няколко пъти!
  Накрая пиша с големи букви наименованието на една китайска дървесна гъба и връзката и с внезапна смърт от сърдечна недостатъчност!!! Попаднах на тази информация преди около три години! Прочетете и нека всеки си направи изводите за случилото се и кой ги използва тези неща

  TROGIA VENENATA

 34. най-човешки чувства на съболезнования от един баща загубил наскоро също син,а на този/тази/ала бала нека Бог да прости

 35. Г-н Инджев, шапка ви свалям за нервите и търпението да четете изхожданията на човекоподобни като чаушева и други българофоби като нея, които безспорно по заповед на масква и нейните слуги в БГ четат и мърсят блога ви.

 36. R.I.P. Филип!

  Трагедия неизмерима,неочаквана,непреодолима!

  Но комунистическите изроди са над всичко-за тях няма жалост,няма милост,няма такт…..,те имат сили да са по-могъщи и отъ смъртта,особено на деца-напълно несвързани с политика и всекидневните проблеми в дадена държава.
  Тяхната античовешка същност е както над живота,така и над смъртта.

  Нещо ново?-нищо подобно,преди много години високопоставен български комунистически функционер каза ,че “вината за избиването на много невинии хора ,комунистите (убийците) поемали с вина”.
  Налице е и тук “течение”-циничното комунистическо поведение….

 37. дарагие туПлерови ТРОЛянски шлюхи, нали вие сте большевишките “свръхчовеци”- суперхерои ,които ОТРЕКОХА бог! Защо го включвате в примитивната си бандитска “ПАРТийна” пропагадност , след като преди това го оплювахте , даже водехте большеносна “свещеная” вАйна против него още от бандитският си преврат през 1917г.?!?
  Уродите , по-уродите, НАЙ-ИЗРОДИТЕ ,като вас , които са се продали жалкият си паразитен животец за няколко ръждиви копейки НЕ могат да бъдат НИКАКВИ съдници, защото са НАЙ-съгрешилите бандити , които подлежат не на съд , а на директно наказание и унищожение!!!
  Бройте си вторичните ръждиви суровини, с които кремълският ви гасудар е купил жалката ви кожица, защото друго не притежавате! На НЕГО се кланете и споменавайте в “молитвите” си, защото вие сте негови точни копия, и нямате собствена мисъл, душа и съществувание! “Вие” сте ТОЙ, и ТОЙ е “вас”. “Вие” сте неговото НЕодушевено “АЗ”! “Вие” сте неговата ТРОЛянска матрьошка, в която ТОЙ- гасидарят “ви” се крие!

 38. П.П. …… На НЕГО се кланЯЙте и споменавайте в “молитвите” си,…..

 39. Нашите съболезнования Г-н Президент,

  Ние сме с Вас и Вашето семейство в тези трудни моменти.

 40. Необяснимо и непоносимо е дете да си отиде преждевременно!
  Господ сили да даде на родителите в тоз миг!
  Дано господ вижда от високо всичко и делата на всички ни.
  И да отреди на всекиго от нас заслужено място там горе!
  А на пачаврата … чаушева … вечни мъки и … мравки да и разнасят месата по земята …

 41. Горката майчица, горкия баща, как ще го прежалят това детенце? Как ще кажат на братчетата? Сърцето ме боли за тях.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.