Българско дете е отвлечено в Крим за кефа на Путин

Избухна руски скандал, злепоставящ България след американския на един конкурс, на който беше провалено участието на малките български пианисти Ибрахим и Хасан, участници в “Евровизия” ( без обаче държавата САЩ да има никакво участие).

Украйна се бори срещу московското заграбване на Крим и публикува списък на 14 чужди пропагандатори на руската агресия от калибъра на френския артистичен ренегат Жерар Депардьо ( намразил родната си Франция по финансови причини и решил да й отмъсти с поклони пред Путин), които са нежелани на украинска земя.

 

Европейският съюз, в който България членува официално и на който туземната ни власт се подмазва за печелене на избори чрез употреба на европейските траншове, също издаде забрана за някои другари на Путин, като Йосиф Кобзон- любимец на атакистко-бесепарската публика тук, особено по време на предизборни кампании, когато руските троянски магарета се ритат за по- предно място на рублохранилката.

 

Легитимирането на руската окупация на Крим е приоритет на Москва и нейните слуги в България правят каквото могат, за да угодят на вожда си в Кремъл. Намерили са начин да заобиколят западните санкции приблизително така, както си изградиха в България руски анклав в резервата Камчия под формата на детски санаториум за руски дечица.

 

В случая, възползвайки се от благосклонното русофилско умиление на управляващите в София, са привлекли за своите цели талантливото българско дете Крисия.

 

Ето подробности от един русофилски сайт.

 

 

/КРОСС/ 11-годишната Крисия Тодорова от Разград събра аплодисментите на публиката и в Крим, съобщи “Дарик”. Снощи бе първият концерт от осмото издание на Международния конкурс за млади изпълнители на поп музика „Детская новая волна”, в който Крисия е представителят на България.
За изпълнението си на „Планетата на децата” тя получи от журито осем оценки 11 и две – 10, максималният показател е 11. Само оценки 11 е получила представителката на Казахстан Данелия Тулешова, а с точка по-малко – Гайа Каучи от Малта – победителката в „Детска Евровизия 2013″. Така във временното класиране Крисия е на трето място.
Председател на журито е народният артист на Русия, продуцент и композитор Игор Крутой, сред членовете на оценяващата комисия са известните изпълнители Филип Киркоров и Лев Лещенко.
Тази вечер Крисия открива втория конкурсен концерт с изпълнение на „Я бы хотела нарисовать мечту” на Юлия Началова. Утре е гала концертът.
Общо 15 музикални таланти от 6 до 12 години, представители на 12 държави, участват в конкурса „Детская новая волна”, който се провежда в международния детски център „Артек” в Русия.

 

P.S. “Артек” може да е „новая волна”, но е всъщност стар съветски център за „привилигировани деца” от нещо като детска международна комунистическа номенклатира, събирана на летни лагери в СССР с цел да бъде възпитавана в духа на комунизма и неговия интернационализъм- същият, който уж беше върнат обратно в бутилката.

11 мнения за “Българско дете е отвлечено в Крим за кефа на Путин”

 1. Интересно ми е да разбера дали това е хрумване на родителите й, или е станало със съгласието на екипа на господин Трифонов.

 2. Г-н Стоев, въпросът Ви има ясен отговор. Потоци рубли още от чисто мутренското време на възхода на учиндолския шоумен и милиционерските му съавтори се изливаха в шоуто-трибуна на простащината, кича, “националистичния” циркаджилък и прокремълската пропаганда.

 3. От резултата на казахстанчето се вижда, че там се прави политика, а не детски конкурс. И да детето е отвлечено, за да изпълнява политиката на Путин. А Слави просто е един морски дар.

 4. поне не се подиграха с нея както с близнаците в америка , които бяха там за кефа на обонго

 5. към Петко – сигурно под “обонго” разбирате бащата на Близнаците, който орева орталъка, че правителството не дава грам лев за даровитите му синове. С реване много се постига – и роял, и участие във финали. А ако се наведеш достатъчно ниско, и в голямата политика може да те допуснат. Потърсете в youtube Hollie Steel semi finals Britain’s Got Talent 2009, не са само нашите близнаци.
  към Стоев – Крисия има договор със Славчо, който е подписан от нейните родители. Така че те са дали съгласието си тя да пее където той реши. А Крисия е просто един незначителен слуга в целия този театър. Тя и родителите може би мислят, че използват Слави като трамплин, но всъщност е точно обратното. Слави постига много по-значими и финансово-доходни свои цели с помощта на Крисия. Малки, симпатични ангелогласни момиченца винаги е имало и непрекъснато се използват като маркетингов атрибут, за да докоснат струните на душите на по-възрастните хора. Затова, не се и съмнявайте, че щом Крисия поотрасне малко, ще бъде подменена с друга Крисия.

 6. Абе, “петка”, що не вземете чапаев и анка картечарката и направо чемадан-вакзал-рАЗИЯ, да не се мъчите тук, че от четене на опорни точки в тая жега и трите Ви мозъчни гънки са се размекнали?

  Иначе, сериозно – преди известно време се разговорих с един наш виден клавирен педагог от Консерваторията за двете “даровити” момчета, Ибраим и Асан. Човекът се позасмя и рече, “Имат известна техника, но са на ниво читалищна самодейност. Общо взето, нищо изключително”.

  Понеже обичам да разравям нещата докрай, почнах едно ровене, и накрая ето какво излезе. Не са никакви български турчета от Делиормана Ибраим и Асан. Татко им е някой си Денис Сироджидинович Магометов (може и да бъркам името, домързя ме да запаметя линка) и е от онези измислени национални придатъци на “кипучая и магучая”, от типа на Ичкерия, Калмикия, Бурятия, Абхазия, Карачаево, Ненеция и прочее Уст-Говнюбинск и Засранск, където “так вольно дышит человек”. Как, кога и защо точно е дошъл в Болхария този момък, източниците срамежливо мълчат. Но пък това обяснява и шумния пиар, и договорите с тиквоча от Учин Дол (не от Банкя), прочее, и прочее. Както се казваше едно време, “изгори, за да светиш” – в прослава на любимия президент путин и шайката му. Страшно няма, нови крисии, ибраимчета и асанчета ще се намерят.

  Впрочем, “петка” е пропуснал да спомене защо Ибраим и Асан бяха декласирани от турнето в САЩ. По регламент преди концерта на участниците не е позволено да качват свои клипове в Ютуб. А Денис Сироджидинович прави точно това, и си получава заслуженото съвсем заслужено.

  Няма страшно, може да ги поканят да свирят на внука на Ким Ир Сен, на Николас Модуро, на сем. Кастро или на Дилма Русефф. А учиндолския тиквоч ще издаде двойно СД…

  Респект на г-н Инджев!

 7. Олигофрените отдавна превзеха медиите! Една от причините за хала на който сме! “Една лъжа повторена 100пъти става истина”! Така беше при Гьобелс, така е и сега!

 8. Инджев, такива идиоти като тебе им идва времето да си получат възмездие!

 9. Към RooKie
  ju7o@abv.bg
  78.83.25.244
  Публикувам ти адреса, за да те намерят по-лесно онези, които са на обратното мнение- няма само аз да се чувствам заплашен, я!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.