Русия си отваря небето за САЩ- армагедон(ските) казаци у нас страдат

Мой приятел ми разказа забавна случка с атакисти във Варна, на които пожелал да предадат „много поздрави на предателя Волен” докато се качвали в кола на атакистката телевизия.

Възмутени от обидата, те наскачали да му търсят сметка и той се обосновал с въпрос: „каква кола карате”? Не че не се виждало, но все пак се наложило да потвърдят, че карат западна кола. Но последвал въпрос за камерата им, за компютъра – все западни се „оказали” и те. На което приятелят ми заявил, че е разочарован от това, тъй като очаквал да са руски. „Ето защо Волен е предател и повече няма да ви стъпя на митингите”, отсякъл моят приятел, а атакистите си подвили руските опашки в западната си кола и се омели.

 

Взимам повод от тази смешка и предлагам ние, „разочарованите” от Русия, да организираме протест пред руското посолство във връзка с това, че тя предаде нашите очаквания да държи небето си затворено за гадните американци. Вместо това Русия го отваря и така застрашава не само нашата сигурност под крилото ( или полата) на Матушката, но и ни лишава от аргументи да протестираме срещу несметното количество от 4 американски танка, които са се запътили ( отново!!!) към свещените ни православно-славянски простори ( както ще научите по-долу ).

 

Ето какво пише в „Росийская газета” ( днешният еквивалент на „Правда” , официоз на Кремъл, който не би допуснал и думичка в своя орган без одобрението на вожда) по повод предателския акт на Русия спрямо нас, истинските българи ( познаващи се по това, че обичат Русия повече от България, че и от себе си дори!). Подчертавам предателския характер на съобщението, защото в него няма нито едно прилагателно към „американски”. А можеше да пояснят, че става дума за „войнолюбиви”, „милитристични”, „хегемонистични”, „американогейски”, „грантаджийски”, „соросоидни”, „толерастки” и пр. направо негърски танкове. Липсата на тези легитимни термини за обозначаване на всичко западно, според речника на истинските български патриоти, е знак за капитулация пред глобалистките домогвания на американския империализъм. Ние не можем да се съгласим с тази мекушавост от позицията на твърди българи, т.е. по-руснаци от руснаците.

Ето акта на предателството, описан предателски безпристрастно в „Росийская газета”:

 

„Тази седмица в рамките на международната програма „Открито небе“ американски и италиански военни ще преминат на самолет ОС-135б през въздушното пространство на Русия, пише руският ежедневник Российская Газета.

За начало на полета е избрано новосибирското летище Толмачево. На борда на самолета ще има сертифицирана по международен стандарт апаратура за визуален контрол. Разрешавайки подобни полети над своя територия и допускайки чужди инспектори, Русия демонстрира, че не се опитва да предприема заплашващи съседните страни действия.

Договорът за „Открито небе“ е специално разработен за подобен контрол и укрепване на международното доверие и е подписан от над 30 държави. Международни инспектори имат право да фотографират от въздуха придвижването на войски и кораби, както и на военни обекти”. ( Faktor.bg)

 

Това е предателство на Русия. Тя до преди месец и нещо поддържаше нашите бурни протести от по 10-20 души срещу онези 2 американски танка, нагазили свещената ни земя в началото на лятото ( когато нашият съмишленик Бойко Борисов справедливо отбеляза, че на никого не му е приятно чужди танкове да му газят земята).

В резултат на внезапната руска внезапна толерантност ( а от толерантността няма нищо по-отвратително в западния манталитет), западните толерасти смятат да си разпашат веригите в България, както съобщава по руски маниер Българската телеграфна агенция, цитирана нарочно без коментар от кръга “Капитал”, близък до кръглата нула Плевнелиев ( а кръг плюс нула си е две нули, както знаем).

 

 

„Американските военнослужещи, пребиваващи в България, ще получат танкове и тежка артилерия като част от усилията на НАТО да разсее опасенията в Източна Европа от враждебни действия от страна на Русия, предаде БТА.

Морските пехотинци ще получат четири танка ( 4 танка, т.е.два пъти повече от миналия път- бел. на възмутения автор) “Ейбрамс”, три артилерийски оръдия и шест бронирани разузнавателни автомобила, се казва в съобщението.

Оръжията и военната техника са пристигнали през уикенда от военна база в Северна Каролина в Германия и следващият етап от дългото им пътуване ще е тренировъчната база в Ново село, България, през тази седмица. В момента в базата се намират около 160 морски пехотинци от САЩ на шестмесечна ротация.

Американските военни започнаха да възстановяват присъствието си по източния фронт с Русия след анексирането на Крим, включително в много бивши съветски републики и сателитни държави като Естония, Латвия и Полша.”( Дневник)

 

Русия се огъва заради някакви си 4-5 процента спад в брутния си вътрешен продукт, загубата на едва около 250 милиарда евро от фискалния си резерв, дребното ( за всеки рубладжия, получаващ всъщност западна валута за услугите си) обезценяване на рублата под натиска на злодейски сринатите цени на петрола и поскъпването на храните, каквито все още се появяват в руските магазини въпреки победата във Великата отечествена война срещу еврогейския внос на отровни за руския народ по своята западна същност манджи.

 

Руският народ не бива да яде, за да озверее достатъчно и да се бие отново за нашата свобода на принципа „гладен на сития не вярва”. И когато гладните руски пълчища ни освободят отново от еврогейската ни (не)зависимост, с радост ще им помогнем да опоскат пак де що видят в нашия земен рай.

 

В скоби казано, бихме се жертвали в защита на руския народ. Можем самоотвержено да излапаме и рециклираме за вторична руска употреба под формата на естествени торове европейските боклуци. Доказали сме, че в лапането ни бива. Например в един ресторант в самия център на еврогейски Брюксел, където храбро се отбранявахме срещу грабителските високи сметки с тапи от шампанско. Доказали сме го и в хотел „Сейнт Джордж” в Париж, както и по плажовете на Варадеро в предателска Куба, в чието небе се развя също американското знаме поради предателството на Путин, допуснал това да се случи без да предизвика нова карибска криза.

 

Само ни дайте опорна чиния и ще видите как ще унищожим проклетите еврогейски стриди, аспержи и пармезани, нищо че сме обикновени български пейзани.

 

Така че, братя и сестри, братовчеди, зетьове и снахи, сваковци и стринки- хайде на протест пред толерасткото посолство на Русия, която си открива прелестите за ненавистните вашингтонски ястреби и ни тика в ноктите им, вместо да ни защити от тях с ядрените си ракети, които са винаги добре дошли тук !

15 мнения за “Русия си отваря небето за САЩ- армагедон(ските) казаци у нас страдат”

 1. Иво, за пореден път надминаващ себе си дори. Е, затова петоколонците и полезните идиоти, де да можеха; в една вирткапка биха те удавили. С техните камъни, по техните кратуни.
  Блестящо потвърждение на статията ти намирам в долното четиво.
  Гледам че, с далеч по-сериозни коментатори от мен сме на един акъл. лилипут.ин е снч (силно наш човек), съвършен продукт на ония от Ленгли. С неговата неоценима помощ се сбъдва прогнозата на Збигнев Бжежински. Белите побеждават в 100год. “гражданка” догодина.
  http://glavpost.com/post/17aug2015/WorldPolitics/55448-sekretnyy-plan-po-unichtozheniyu-rossii.html

 2. Хубава снимка с апел на отчаянието. Отнийде взорът надежда не види. Сал един лилипут.ин.
  https://pbs.twimg.com/media/CLqUTDsUsAAY0CZ.jpg
  Няма начин да няма начин с подкрепата на маладците отдолу джуджи1 да не “спаси” раззия.
  http://i004.radikal.ru/1504/4c/e203b3dd29ac.jpg
  Ето го и финала.

  http://cs625830.vk.me/v625830433/12512/U3X6oBc0AEU.jpg

 3. И точно, и вярно и смешно. Много смешно, както само Иво го може. Браво!

 4. Хи хи хи. Много забавно. Ако можеше да е оформено и в рими щях да се смея със сълзи….
  Поздравления за автора-отново в десетката!
  п.с. Сатирата ги убива.

 5. Сценарий в помощ на руски диктатори
  НАКЪДЕ ДА ТРЪГНЕ ПУТИН?

  Александър Голдфарб, президент на фонда „Александър Литвиненко” в Лондон

  Да си спомним как се разпадна СССР – скоротечно е неочаквано. Събитието стана вследствие на няколко обстоятелства, съвпаднали по време и по място:

  • Войната в Афганистан
  • Срива в цените на петрола
  • Колапса на съветската икономика
  • Корупцията и цинизма на партийната номенклатура
  • Координирания икономическси и политически натиск на Запада.
  Днешната ситуация е учудващо идентична:
  • Война срещу Украйна
  • Рязък спад в цените на петрола
  • Системна криза в руската икономика
  • Корупция и огромна пропаст между жизненото равнище на населението и на елита
  • Санкции от Запада и международна изолация на Русия.
  Според компетентни икономически прогнози, стабилизационният фонд на Русия ще свърши след година, след което ще настъпят 25-процентна инфлация и социално брожение. Петролът едва ли ще поскъпне. Крахът в Украйна ще бъде не по-слаб, отколкото в Афганистан, а Западът няма да ограничи санкциите, каквото и да приказват кремълските шамани.
  При това положение пред Путин остават три пътя (пътеки):
  Първи – сам да предаде властта на някой от по-малко корумпираните си сподвижници с гаранции за лична сигурност. Но дали подобни гаранции ще бъдат изпълнени е доста съмнително, тъй като Путиновият наследник ще трябва да оправя отношенията със Запада, да се отказва от агресията срещу Украйна, да връща Крим и публично да наказва най-отявлените лапачи от икономическото сдружение „Езеро”. Ако не стори нещо подобно, защо му е трябвало да заменя Путин? За да направи подобен поврат без особени сътресения, новият лидер ще трябва да разкаже по телевизията за греховете на бащицата Путин. И само след седмица от „рекордните” 85 % подкрепа няма да остане и помен.
  Вторият път: да продължат затягането на гайки и войната срещу Украйна, Русия напълно да прекъсне връзките със Запада и да прехвърли икономиката на военни релси. При този вариант твърдата диктатура би могла да издържи доста години, но Путин ще трябва доста ловко да маневрира сред своите кадри, като периодично извърша сталински чистки, за да изпревари онези, които ще се опитат да очистят самия него.
  Третият път не предвижда никакви действия и оставя процесите на самотек. При подобно развитие предстоят икономически колапс, неуправляем разпад и непревидим изход от хаоса.

 6. Поздравления за талантливата журналистика! Клони към съвършенство.

  Мога само да пожелая да не се ограничавате единствено с критика на великоруската политика и нейните български поддръжници. Има и други теми, които заслужават порицание – например балканската простотия на българските новобогаташи, както червени, така и сини. И други подобни теми има в международен план – вие ги знаете по-добре. Такива теми биха внесли по-широк обхват във вашето журналистическо творчество, което засега остава единствено в сферата на антирусофилството.

 7. Эта ме и меня наконец в този блог, исполнен с ненависть към двойната ни Асвабодителька! Аз тоже ще развия тази скандальна тйема и ще расскажу на зрительитье на Болхарското телевидьение как пьяните с Кока-кола американские империалистические агресоры ще изнасильват ат воздуха московскитье комсомольки, а по широките польям на нашата прикрасна Родина- балхарските кольхознички!

 8. Олег Пономар

  Я посмотрел видео- нарезки о совещании Пу- тина в Крыму.
  “Где деньги на культуру” и “Про разрешение на продажу столового вина в санаториях”.
  Про то, что это просто за гранью всего..Про то, какой это сюр и бред- я даже не говорю.
  Трэш полнейший обсуждать то, что он обсуждает, когда его страна летит в пропасть и его солдаты убивают соседей..
  Но я не об этом.
  Я о том, что я увидел в нем. Это на поверхности. Я такие вещи чувствую сразу.
  Он уже даже не пытается говорить твердо. Раньше он пытался. Несколько месяцев назад я писал, что из него вышел дух. А сейчас туда еще вселился страх. Огромный. Его голос дрожит и всё внутри дрожит.
  Наверняка каждые пару часов он получает сводку с фронта, а также котировку нефти и рубля.
  И он испытывает то чувство, которое испытывает человек, который проснулся утром со страшнейшего бодуна. И он знает, что вчера он, будучи невменяемым, натворил очень- очень много очень плохих вещей.
  Но ему даже страшно начать думать- ЧТО? От этого идет мороз по коже.
  Что я натворил?
  А дальше он думает- Я просто сбитый летчик?
  Или я Каддафи?

 9. Г.н Инджев, моля Ви внимателно проверявайте източниците си. Нали си знаете от едно време, че:” в Известии нет правда и в Правда нет известии.”

 10. Понякога е забавно да гледате оцъклените русофилии, които преживят информацията за съюзното сътрудничество между руснаци и американци. Това е небивал интелектуален шок, който изисква заемане на здрава партийна позиция. Така, от нея биха могли да наблюдават с напрежение в мозъците си какво прави класовия враг, докато лети над свещената руска земя и непобедимата ‘и червена армия. Не по- малък шок беше изявлението на Путин от Турция/ вековен враг на българските русофили/. Реалностите днес са други и някои другари останаха недоразбрани и изоставени. А когато това е цяла партия- БСП, тогава имаме катастрофа! Дали Русия и САЩ не строят един нов свят едва ли ни е много ясно, но се вижда, че старите кадри останаха изолирани дори и в преданата обич към “Големия брат”. Русия налага нови правила в живота на своите питомци и ги отбива като привлича нови, по- млади, но предани до подобно обезумяване. Когато гледаме модернизиращата се Русия, създавания ред и прогонването на мошениците, ние виждаме тоталитарния режим, но не виждаме сътрудничеството със САЩ. Сега, когато Русия е изолирана заради нейната имперска политика, именно САЩ подаде ръка на режимът в Кремъл и то, за да водят заедно война с ИД. Едва ли лидерите на този свят искат да го делят с ИД, докато те унищожават дори и културното наследство. Всъщност никой не може да унищожи огромната духовна сила на древна Персия и руснаците и американците със сигурност са оценили безценното културно наследство. Небето на Русия се отваря за война, а не за изследване на вредните вещества във въздуха. Светът претърпява нова промяна и има нови предизвикателства.

 11. TRAYAN-чо,
  Що не си отвориш блог?
  И в него да списваш на широкообхватни теми, всякакви…
  Вместо да даваш съвети на домакина, в чиято къща си се вмъкнал неканен?
  Не туда попал, товарищ!

 12. До Траян.
  Уважаеми господине, Стопанинът на БЛОГА ни много пъти е обяснявал, че не е всеяден.Има си основна тема която поглъща огромна част от времето му. В личен разговор с мен на въпроса ми как гледа на политиката на Франция (любопитно ми е мнението на Иво защото там съм базиран) той отговори логично-лаконично. Следя я дотолкова-доколкото се вписва в тематиката ми. И въпреки това на няколко пъти е вземал отношение по злоби на деня. Вкл. на водещият се с най-висок рейтинг министър в правителството Москов заради негови изцепки.
  Преди няколко дни мернах в мрежата “обвинение” на атакист, че не коментирал примрно ИДИЛ и транснационалното търговско споразумение между САЩ и ЕС.
  Ами, просто не иска да минава за омникомпетентен защото в наше време няма как да си на ниво по всички въпроси. Пенкилерите ги търсете сред неговите опоненти. Момчета и момичета на повикване. Да не пропусна и вездесъщият професор Михаил Констатинов.
  Сега, ясен ли съм или да вадя моливите и чертежите.

 13. Трайчо, бате, ГЕОРГИ НИКОЛОВ много правилно те насочва към универсален коментатор по твой вкус, тук сме топтан покрай ИВО все монотематични досадници, избери си някоя от следните вълнуващи и актуални теми:

  ТВ Програма
  05.05 – Бързо, лесно, вкусно кулинарно шоу/п/- На закуска-пържени филийки с конфитюр по рецепта на проф. Михаил Константинов
  05.35 – Дързост и красота тв филм /3300 епизод/п/ Коментар на проф. Михаил Константинов за дързостта, красотата, дръзката красота и красивата дързост
  06.00 – Денят започва Информационен сутрешен блок с водещи Ася Методиева и Росен Цветков Специален гост – проф. Михаил Константинов в дискусия с Кънчо, Райчо и Совата Харис и Бухала Марис за изборния кодекс
  Други акценти в блока
  – проф. Михаил Константинов за ситуацията в Украйна
  – проф. Михаил Константинов за глобалното затопляне
  – проф. Михаил Константинов за кризата в Централноафриканската република
  – проф. Михаил Константинов за забраната на тютюнопушенето
  – Православен календар. Св. Великомъченик Тарапонтий- Духовна беседа от проф. Михаил Константинов
  09.00 – По света и у нас информационна емисия Коментар на актуалните събития от проф. Михаил Константинов
  09.10 – Денят започва с Култура Информационен културен блок Разговор на културни теми с проф. Михаил Константинов
  10.10 – Денят отблизо: Зелената линейка Как да шофираме? Практически съвети на проф. Михаил Константинов към шофьорите на линейки и другите шофьори
  11.00 – Парламентарен контрол пряко предаване от Народното събрание Има ли бъдеще българският парламентаризъм? Политическа прогноза на проф. Михаил Константинов
  14.00 – Телепазарен прозорец. Да надзърнем там!- На шопинг с проф. Михаил Константинов за дрехи „стил Хамалин – секънд хенд”
  14.15 – Сен Тропе тв филм /411 епизод/ Най-прочутият морски курорт на Франция- на туристическо пътешествие из Ривиерата с проф. Михаил Константинов
  15.35 – Европа на фокус Състояние и перспективи на еврозоната – анализ на проф. Михаил Константинов
  16.00 – По света и у нас информационна емисия Коментар на актуалните събития проф. Михаил Константинов
  16.10 – Новини на турски език Превод: проф. Михаил Константинов
  16.20 – Специализирано предаване за хора с увреден слух – жестомимичен превод: проф. Михаил Константинов
  16.35 – Фестивал “Изкуството на Барока”: 1000 години френски гайди концерт. Диригент и солист: проф. Михаил Константинов
  17.30 – Още от деня Следобеден информационен блок с водещ наблюдател проф. Михаил Константинов
  18.00 – По света и у нас информационна емисия Коментар на актуалните събития проф. Михаил Константинов
  18.30 – Още от деня Следобеден информационен блок с водещи Милена Цветанска и Надежда Узунова, и събеседник проф. Михаил Константинов
  18.50 – Зелена светлина- На екологични теми с проф. Михаил Константинов
  18.55 – Шатовалон тв филм /18 епизод/ Проф. Михаил Константинов за технологията и манипулациите на кметските избори в сериала
  19.55 – Лека нощ, деца!: „Едничко, двенки, тринки-най-добринки!” Весели броилки и залъгалки с видния математик проф. Михаил Константинов
  20.00 – По света и у нас информационна емисия Коментар на актуалните събития проф. Михаил Константинов
  20.45 – Спортни новини Трябва ли да развиваме кърлинга и хокея на трева като олимпийски спортове? Мнение на проф. Михаил Константинов
  21.00 – Панорама с Бойко Василев Публицистично обзорно предаване. Гост- проф. Михаил Константинов. Теми-всички възможни теми
  22.00 – Борджиите 12-сериен тв филм /копродукция, 2013г./, 1 епизод, режисьор проф. Михаил Константинов , в ролите: Чезаре- проф. Михаил Константинов, папа Александър VI- проф. Михаил Константинов, Бартоломео- проф. Михаил Константинов , Лукреция- проф. Михаил Константинов и др.
  23.00 – По света и у нас информационна емисия Коментар на актуалните събития проф. Михаил Константинов
  23. 10 Борси и финанси- Как да реализираме печалба от старите си акции в СДС-ООД, ДСБ-АД, РЗС- Холдинг и ГЕРБ- Инвестиционен фонд? Съвети и прогнози към брокери и акционери от проф. Михаил Константинов
  23.15 – Накъде след матурата? Защо избирам Пернишкия Университет по Технологии, Компютри и Администрация (ПУТКА) – разговор със зам.-ректора проф. Михаил Константинов, с члена на Управителния съвет проф. Михаил Константинов и с преподавателя в Университета проф. Михаил Константинов
  23.20 – Под прикритие 4 тв филм /2 епизод/п/(16) , режисьор проф. Михаил Константинов , в ролите: Джаро- проф. Михаил Константинов, Туджаро- проф. Михаил Константинов, Баро- проф. Михаил Константинов , Тъпанаро- проф. Михаил Константинов и др.
  00.25 – Мелодия от подземието игрален филм /копродукция, 1963г./, сценарист и режисьор проф. Михаил Константинов , композитор: проф. Михаил Константинов, оператор: проф. Михаил Константинов, в ролите: Мелодия- проф. Михаил Константинов , Подземие- проф. Михаил Константинов и др.
  01. 00. (18+) Откровено!!!Как в леглото да преодолем успешно голямата възрастова разлика между съпрузите? Опитът на проф. Михаил Константинов

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.