Скорипон ужили руската мечка

Не всички звезди от западния шоу БИЗНЕС са подкупни маскари, готови да се продадат за руските пари, като Жан Клод Ван Дам. Той беше особено отвратителен с това, че беше поръчан срещу огромен хонорар да се кълчи на рождения ден на Рамзан Кадиров в Грозни. Мистър „масълс фром брасълс” (мускули от Брюксел) дори не е певец ( нито танцьор), че да се скрие лицемерно зад „неутралитета” на артиста, който играе за пари пред публика. Просто беше поръчан като одалиска ( да не употребя друга дума) за кеф на чеченския слуга на Путин, международно известен като военнопрестъпник от времето на смазването на съпротивата на собствения му миниатюрен народ срещу огромната Русия.

 

Съдейки по отрепките и по собствения си манталитет на корумпиращ самодървец, Путин пробва наред с платената любов на западните звезди. Успя и с едно българско дете, което беше заведено този месец в Крим да пее на фестивал в окупираната територия и да умилява изолираните от света поданици на империята му.

 

И все пак, макар да става дума за бизнес ( а шоумените са бизнесмени), в шоуто на Путин не пожелаха да се включат тъкмо германците, които възпяха вятъра на демократичните промени в Москва преди четвърт век и превърнаха песента си в световен хит. Не случайно тъкмо тях същата (?) Москва се опита да си поръча, но получи скорпионски ответен удар.

 

Може да не е от същия мащаб, но отказът на германските рокаджии е морално равен на позицията на Камарата на германските индустриалци, които сащисаха Путин с единодушния си отказ да подкрепят окупацията на Крим независимо от факта, че от влошаването на отношенията с Русия губят милиарди.

 

Руският сайт Газета.ru, цитиран от Faktor.bg, информира, че вокалистът Клаус Майне попадна в „белия списък“ на представителите на световната култура, които не подкрепят руската агресия над Украйна.

Организаторът на зрелищни шоута в окупирания Севастопол – Владимир Хрюнов, съобщи, че знаменитата немска банда Scorpions няма да реализира своя мега спектакъл, планиран за 23 август, пише news.liga.net.

„Мениджърът на Scorpions потвърди пред мен всички условия, договорихме и изключително висок хонорар. Но след това изпрати писмо: За съжаление, Севастопол е територия, която буди у нас съмнения, и ние навярно, няма да дойдем там. Scorpions не искат.“, казва Хрюнов, цитиран от Газета.ru.

Припомняме, че само преди месец Хрюнов сподели, че води преговори с групата да представят свое шоу, под мотото на една от техните популярни песни – – Wind of change.

Както е известно по-рано групата не включи в графика на юбилейното си турне окупирания Крим. А през юли вокалистът на Scorpions – Клаус Майне, попадна в „белия списък“ на представителите на световната култура, които не подкрепят руската агресия над Украйна.

Припомняме, че  през 1989 г. знаменитото парче на бандата “Вятърът на промяната” се превърна в истински символ за милиони източноевропейци, дочакали свободата и разпадането на комунистическия лагер.

 

 

29 мнения за “Скорипон ужили руската мечка”

 1. Да, за щастие има и такива хора, за които достойнството и моралът са ценност. Но за нещастие се срещат много рядко, особено по нашите земи. Тук има дуга теория – заграбването на чужда територия, избиването на хора не е морално, но ние сме против санкции, защото сакън ще изтървем руските туристи. Това е моралът на “Новия човек”, завещан ни от половинвековна комунистическа агитация.

 2. Когато Скорпиънс едно време изпяха Вятърът на промените, никога не са си представяли днешния режим на Кремъл , който тъпче обикновения човек и в същото време подхранва неговото националистическо его. Клаус Майне вече е легенда, която не изпя ода за епопеята Сталинград като Аксепт. Те казват не на печалбите на големия руски музикален пазар, защото има и честни каузи, а те струват повече от всички пари на земята. Всъщност славата е за миг, а позорът е до гроб. Свободата не струва пари, но носи векове слава.

 3. Добре би било повече творци да имат морала и свободолюбието на Скорпионс – парите не са всичко! Агресорите трябва да бъдат заклеймявани! Едва ли може да има съмнение, че империята на злото е агресор в Украйна след анескирането на Кримския полуостров.

 4. Скорпионите са велики!
  Доказаха че не всичко е пари, доказаха че принципите са важни.
  Слушам ги с удоволствие още от началото на 80-те години – велики музиканти, вече доказаха че са и велики музиканти с принципи.
  Нека си припомним може би най-добрият им албум :

 5. За съжаление, Scorpions имат в CV-то си и това:
  “On December 20, 2007, Scorpions played at a concert for the elite of Russia’s security forces in the Kremlin. The concert was a celebration of the 90th anniversary of the founding of the Cheka—predecessor of the KGB. The band has claimed that they thought they were performing a Christmas concert. They have said that their concert was by no means a tribute to the Cheka, communism, or Russia’s brutal past. Members of the audience included Vladimir Putin and Dmitry Medvedev.”

 6. Нещата са много прости, “Вятърът на промяната” не доведе в крайна сметка до промяна в държавата на руснаците.
  Русия си остана все така комунистическо-мръснкшка държава,избиваща комплексите си единствено с цинизъм и насилие. Познати течения от съветските умопомрачения…..

  Цивилизоваността все не може да достигне Кремъл.

 7. ————————————————————————————————————————

  Преведени документи :

  Китай много скора ЩЕ превърне Русия в свой суровинен придатък и териториален донор !

  1.
  Русия е безсилна пред икономическата инвазия на Китай в Сибир.
  2.
  Китайската народна република се подготвя да нападне Русия. Китай ще се стреми да стигне до Урал.
  Китай ще бъде ангажиран сериозно с Русия, те дори не се крият.
  Китай ще започне война с Русия, по-скоро без колебание.
  3.
  (Въпросът не е дали Китай ще нападне Русия, а е в това, кога ще се случи това)
  —————————————-
  4.
  През 2004 год. Путин подари на Китай само с един удар на писалката, руският остров Тарабаров и половината от остров Голям Усурийски, намиращи се близо до град Хабаровск на граничната река Амур.
  5.
  Руският остров Тарабаров вече е преименуван на китайския остров Инлундао – (остров Сребърен Дракон), а западната част на
  остров Голям Усурийски вече се нарича остров Хейсяцзидао – (остров Черната Мечка).
  6.
  На западната част на бившия руски остров – Голям Усурийски, Китай започна ускорено изграждане на инфраструктура и жилищни квартали. Обществено обсъждане за териториални отстъпки от страна на Китай – нямаше и в замяна Русия не е получи нищо.
  7.
  Китай започва да изгражда целогодишен гранично – пропускателен пункт на остров Голям Усурийски. Пропускателният капацитетът
  на граничния пункт ще бъде 250 товарни автомобили, 50 автобуси, 1.5 млн. хора на ден и 200 хиляди опаковки китайски потребителски стоки за година. Гранично – пропускателния пункт ще бъде свързан в транспортен коридор между северните провинции на Китай и Ванинско-Совгаванския транспортен възел.
  8.
  Да се дадат на Китай островите на Амур е огромна стратегическа грешка.
  Китай вече с ускорени темпове изгражда стратегически пътища успоредно и към границата с Русия. Видимо е, че китайските комуникации основно трябва да служат за бързо предвижване на войски в случай на война с Русия. Русия не е в състояние да отвърне на агресивното поведение на Китай, който страда от пренаселеност и ще даде Далечния изток и Сибир.
  9.
  Окръгът Цзяин – провинция Хъйлундзян активно строи две магистрали – 114 километровата магистрала Хейхе – Цзяин и 103 километровата магистрала Суйбин – Цзяин. Също така в близост до границата с Русия започна изграждането на редица второкласни пътища.
  10.
  На практика това е подготвка на завоевателна война. Предаването на Китай на амурски острови е заплаха за стратегическата сигурност на град Хабаровск, Далечния Изток и Русия.
  11.
  В посока към границите на Русия, Китай вече изгражда широколентов път върху бетонна основа, така че пътя да служи за самолетн—————————————————————————————а писта и да издържа на прехвърлянето на тежко оборудване и оръжия.
  12.
  С въвеждането в експлоатация на нова транспортна инфраструктура, Китай ще бъде в състояние да прехвърлят свободно войски и оборудване към границата на Русия, ще бъде и в състояние да води бързи настъпателни операции в стратегически важни области.
  13.
  След построяването на нови пътища, китайската армия ще бъде в центъра на Хабаровск в два часа. Преди известно време на острова имаше укрепен район, който обхващаше града, в случай на военни действия с Китай, но сега няма укрепен район, той е съборен.
  14.
  Хабаровск е оставен без прикритие и след превземане на града, ще бъдат предприети действия за превземане не железопътния мост на река Амур, който свързва железопътната линия с магистрала и така Далечния Изток ще бъде отрязан от Русия. По нататък съдба му ще се решава от Китай. Русия не може да помогне с почти нищо, тя не разполага със сили и способности. Армията е дезорганизирана и деморализирана. Въоръжението в голямата си част е старо, занемарено и негодно, а ново няма и няма и да има.
  15.
  След “модернизацията” на руската армия, от нея останаха само 85 необучени бригади. Масовото съкращение на офицерския състав остави армията без достатъчен команден състав и Далечния изток и Източен Сибир, н практически са без силово покритие срещу външен враг.
  16.
  Китай се готви за война и всяка година увеличава военния си бюджет. Сега той е 78 милиарда долара, а “скритата част от него е още 40 % от тази сума.”
  17.
  Армията и флота на Китай е оборудван с най-модерните оръжия. В случай на война, китайците ще могат да поставят под оръжие над
  200 милиона войници. След серия терористични атаки, може да бъде унищожена енергийната система в източната част на Русия, и населението ще бъде обхванато от паника, което ще обезсили съпротивителните му сили при евентуални военни действия.
  18.
  След начало на настъпателни операции през границата на северната част на Русия, Китай се подготвя да постигне бърза пълна победа, като Русия бъде отхвърлена зад Урал. След като цялата територия до Урал бъде завоювана от китайците, руснаците ще бъдат депортирани зад Урал или унищожени.
  19.
  “Сътрудничество” на Русия и Китай в сферата на икономиката, не е нищо друго освен подготовка за завземането на Сибир и Далечния Изток. За да оцелеят сегашните кремълски управници, вече без притеснениет продават на безценица бъдещето на децата си на китайците.
  20.
  Китай бързо се впусна в изграждането на контролно-пропускателни пунктове по границата, строи мостове, пътища към областите, фабрики за тухли, жилища за работници. Всичко това се прави с цел да изнасят ефтини руски суровини, които да се преработват в Китай, а в замяна Русия да получава пластмасови китайски потребителски стоки.
  21.
  На Китай се продават златни и сребърни залежи, находища на диаманти ( Русия продава 16% от най-голямата компания за добив на диаманти “Алроса”- Wargan Holdings), стратегически суровини: волфрам, молибден, мед, ванадий, титан и др…, а всичко се връща в Русия под формата на танкове, самолети, ракети. Китайците строят и жилища, за да бъдат полезни на собствените си граждани.
  Китай идва в Сибир завинаги.
  22.
  Китай има силен интерес към инвазия в Далечния Изток само от обективни обстоятелства. Факт е, че Китай не може да оцелее без разширяване на своята територия. Китай и Русия ще се счепкат скоро сериозно, те дори и не се скрият. Китай ще започне война без колебание.

  ————————————————————————————————————————

 8. Ех, ако можеха да предвидят Scorpions развоя на събитията и да напишат The Change Of Wind вместо The Wind of Change…..
  Но товарищ Володя Хрюнов да не безпакоится-нека да покани Семён Слепаков да зарадва публиката с тази весела песен:

 9. Тъпия ботоксен клоун си мисли, че може да купи всичко и всеки с пари. Но, както обикновено става, оказа се, че е допуснал малка грешка.

  Знам от сигурни източници, че всеки път когато го турят на мястото му и когато стане ясно, че някои не могат да бъдат купени и за всичкото злато на света, нещастното същество пощурява от злоба.

 10. Или рашка уничтожит мир
  или мир должен уничтожить рашку.

 11. Годината бе 1988-а, месец април. Страната- СССР. Градът- Ленинград. Все още пазя билета от концерта на великаните от Scorpions. Бях на първият концерт от първото турне в СССР на великата група, което започна не от Москва, а от Ленинград. Въздухът бе нажежен от желание за промяна. Днешна Русия е гробище за мечти и илюзии.
  От тогава измина цяла епоха.

 12. Scorions са една от най-великите рок-банди на отминалото столетие.
  Нека,обаче,да се поровим малко в историята-Скорпионите правят концерт в Ленинград 1987-пробиват “Желязната завеса”.
  Година по-късно-участват в Moskow Music Pease Festival-еднократно направен,включващ дори и американски групи-като Bon Jovi,Skid Row,Cinderella,Motley Crue.
  Всъщност-тогава се ражда и Wind of changes.
  I follow the Moskva
  Down to Gorky Park
  Listening to the wind of change
  An August summer night
  Soldiers passing by
  Listening to the wind of change

  The world is closing in
  Did you ever think
  That we could be so close, like brothers
  The future’s in the air
  I can feel it everywhere
  Blowing with the wind of change

  Take me to the magic of the moment
  On a glory night
  Where the children of tomorrow dream away
  in the wind of change

  Walking down the street
  Distant memories
  Are buried in the past forever
  I follow the Moskva
  Down to Gorky Park
  Listening to the wind of change

  Take me to the magic of the moment
  On a glory night
  Where the children of tomorrow share their dreams
  With you and me
  Take me to the magic of the moment
  On a glory night
  Where the children of tomorrow dream away
  in the wind of change

  The wind of change
  Blows straight into the face of time
  Like a stormwind that will ring the freedom bell
  For peace of mind
  Let your balalaika sing
  What my guitar wants to say

  Take me to the magic of the moment
  On a glory night
  Where the children of tomorrow share their dreams
  With you and me
  Take me to the magic of the moment
  On a glory night
  Where the children of tomorrow dream away
  in the wind of change

  Изненадващо след месец и нещо -стената се срива, а тази песен става химн на промяната.
  Но,докато Горбачов имаше някакви качества на държавник-то Путин няма тези качества,и го е доказал много пъти …
  изобщо не е изненадващо,че Скорпионс не желаят да участват-те са достатъчно популярни и достатъчно богати за да се омърсят с подобно участие.
  Няма как да ги купи-щото те не са за продаване(за разлика от един френски актьор),който доказа практически,че никога не е късно да станеш за резил.

 13. Скорпионс са не само талантливи музиканти но и истинските политици на новото време: хора, които застават пред обществото с името, делата си и реномето си и не се притесняват да кажат ясно къде е проблема и за какво трябва да се замислят хората.

  Това са за мен истинските съвременни политици и това е истинската политика, от която всяка страна, а и света, има нужда, а не знайни и незнайни магарета, посочени за “политици” от главното говедо като във “Фермата”.

  P.S. За справка: най-влиятелния политик в човешката история е Исус Христос и всеки може да прецени къде сме ние в България в това отношение.

 14. Позор, о котором не говорит
  Путин, или “чё там у хохлов” на государственном уровне
  Анонимен автор

  Российский президент Владимир Путин заявил, что для украинского народа “унизительно внешнее управление”, но, несмотря на сложности, ситуация там выправится, и Украина будет развиваться позитивно, “отойдя от позорной практики с занятием ключевых позиций в правительстве и в регионах иностранными гражданами”.
  Если товарищ Путин считает, что позор заключается именно во внешнем управлении в Украине, то, похоже, у Путина в стране все отлично. Но я же считаю, что это совсем не так. Давайте разберемся, что такое настоящий позор, и с чем его едят.

  Позор – это когда у пресс-секретаря часы за 37 миллионов и яхта, арендованная за 26 миллионов, в то время как за чертой бедности живут 16% населения России.

  Унизительно – это отрекаться от своих погибших солдат, тайно их прикапывать землей, называть заблудившимися и отпускниками.

  Позор поддерживать так называемых ополченцев – вонючую криминальную мразоту.

  Позор почти за 16 лет нахождения у власти так и не слезть с нефтяной иглы, не сделать дорог, не научиться производить хорошую технику, не развить на достаточном уровне сельское хозяйство.

  Позор, когда ты приказываешь сжигать и давить хорошие продукты в стране, где полно детдомовцев, беспризорников, бомжей, нищих, голодающих.

  Унизительно быть патологическим лжецом. Владимир Владимирович, бросьте применять эту позорную практику.

  Позор попирать международные права, проводить аннексии и устраивать гибридный войны.

  Позор называть матерей погибших моряков шлюхами за 10 долларов, а на вопрос “what happened with the submorine” с циничной ухмылкой отвечать: “она утонула”.

  Позор, когда президент самой большой в мире страны публично отпускает пошлые шутки и ботает по фене в лучших традициях подъездной гопоты.

  Позор выступать против трибунала по пассажирскому самолету, к сбитию которого сам причастен.

  Унизительно, когда столько деревень в России заброшены, а врачи и учителя в регионах работают за сущие копейки.

  Позор за год превратить свою страну в мирового изгоя, порвать отношения с Европой, получить заслуженные за свои злодеяния санкции, а потом обвинять во всем этом не себя-агрессора – психопата с имперским уклоном, а тех, кто пытается при помощи санкций остановить имперское зло.

  Унизительно, когда страна, которой управляешь, – один из мировых лидеров по количеству абортов, разводов, вич-инфицированных, алкоголиков среди молодежи, по числу ДТП, по употреблению табака.

  Позор, когда большинство жителей самой богатой природными ресурсами страны мира не могут купить за доступную цену свое собственное обустроенное жилье.

  Позорная практика не наказывать коррупционеров, тем более, когда они твои друзья. Унизительно амнистировать министра Сердюкова, укравшего несколько миллиардов, за якобы какие-то заслуги.

  Позор правовому, судебному и социальному беспределу.

  Стыдно за нищую вымирающую страну, в которой есть все (нефть, газ, алмазы, леса, золото, рыба, железо и много чего еще), но при этом нет ничего.

  Позорная практика, когда госслужащие, попавшиеся на коррупции и вранье, не покидают свои посты.

  Позор, что страна, обладающая огромными ресурсами, за почти 16 лет управления одним КГБшником, в рейтингах по качеству жизни находится ближе к концу.

  Унизительно, что больным детям собирают деньги смсками на первом канале. Стыдно, что девочка-инвалид всю жизнь не могла ходить и российская медицина никак не могла помочь, но в Германии эту же девочку врачи поставили на ноги буквально за несколько дней. Стыдно, что медицины в России нет. Стыдно за ад русских больниц.

  Уж кому, но точно не Путину говорить о позоре в другом государстве, ссылаясь на иностранцев в украинской власти. Путин цепляется к мелочам у соседей, словно в стране, где он президент, проблем нет. Ну в таком случае все понятно: у нас в стране процветание и благоухание, справедливость, честность и любовь, тогда что бы свой КГБшный нос не засунуть в чужую страну, не поучить жизни соседей. О российском же позоре на позоре, президент России предпочитает помалкивать. Эх, позорник…

 15. И нещо за разведряване. Четейки анекдота асоциирах неволно дали е възможно подобно “изпускане” в аналогична ситуация дори при най-разкрепостеният съветски космонавт. Па бил той и планетарният любимец Юрий Гагарин.

  Има една доста любопитна случка, свързана с кацането на Нийл Армстронг на Луната. Освен знаменитата фраза: “Една малка крачка за човека – един голям скок за човечеството…”, преди да се качи обратно в лунния модул Армстронг казва: “Good luck, Mr. Gorsky!” (Успех, г-н Горски!). След завръщането си на Земята, Армстронг не разкрива, какво е имал предвид и оставя специалистите в NASA да гадаят. Смятало се, че Армстронг се шегува с руснаците, но после се оказало, че в руската космическа програма няма космонавт на име Горски. На всички въпроси по темата Армстронг само се усмихвал. Много по-късно, през 1995 г. на пресконференция, на въпрос на журналист той обяснява случката, свързана с неговото детство:
  Неговият роден дом в Уапъконета, Охайо бил в съседство с къщата на семейство Горски. Един ден малкият Нийл играел на топка със свои приятелчета, когато топката прехвърлила оградата и паднала в двора на съседите. Нийл прескочил оградата, взел топката, която била паднала под прозореца на къщата и без да иска чул, как господин Горски уговарял своята съпруга за нетрадиционен секс.
  „Да имаш да вземаш”, била непреклонна възмутената госпожа Горски, „ще сложа това нещо в устата си, когато момчето на съседите стъпи на Луната!”

 16. Господин МЕЧКОВ, прав сте. Китай здраво е налапал Русия от изток. Много интересно е, обаче, че при опит на Китай да притисне Русия и я подложи на диктат, Матушката ще разчита на защита от ЕС, НАТО и САЩ. Русия ще търси помощ от русофобите и еврогейовете, срещу които днес Путин нахъсва руския народ.

 17. 21 август е, Иво и приятели…

  Достойният жест на Скорпиона е повод да си спомним и първата китара-на Карел Крил от протеста срещу наществието на варварите в Чехословакия, сред които и ние се опозорихме като народ и държава!…

  …Вали, а навън се стъмнява…
  Тази нощ няма да е кратка.
  Прииска се агне на вълка-
  затваряй вратата, братко!…

 18. Иакопано от мрежата за вас.

  “Малко вражеска пропаганда от преди 1 година, някой гаден бандеровец ще да я е съчинил. Пък може и в Ленгли да пописват на руски, кой знае…

  “Нефть 110 – Мы заставим бандеровцев ответить за свои злодеяния! Янукович – легитимный президент Украины! Крым имеет право на самоопределение!

  Нефть 100 – …хотя, безусловно, такие щекотливые вопросы лучше обсуждать за столом переговоров.

  Нефть 90 – Теперь уже очевидно, что Янукович – преступник. Мы стали жертвой собственной доверчивости.

  Нефть 80 – Территориальная целостность братской страны и соблюдение положений Будапештского меморандума всегда были для нас первичны.

  Нефть 70 – Добро пожаловать, Арсений Петрович! Чаю? Зачем дозиметр?

  Нефть 60 – Передислокация флота в Новороссийск осуществляется в плановом режиме.

  Нефть 50 – Мы уважаем выбор народа Кубани. Просим наших турецких партнеров пропустить флот через Босфор.

  Нефть 40 – Аллаhу акбар, дорогие соотечественники! После вынужденного ухода Владимира Владимировича…

  Нефть 30 – Dear Russian citizens…

  Нефть 20 – Хлопці, а де тут у них зарядка для телефона?” “

 19. Е, от руснаците по-нагли няма!!!!!!
  След като кръстиха окупацията на Крим “Весна”, по аналогия на ” Пражката пролет, която е тъкмо срещу руския ботуш и руснаците нарочно използват това понятие, за да кажат за пореден път на черното – бяло, сега пък и “The Wind of Change” искат да присвоят. Добре, че Scorpions не са вчерашни…
  Обаче това им е някаква чекистка опорна точка на руснаците, да присвоят тъкмо това понятие, защото още преди около пет години излезе една книга от едно червено бабе – учителка по литература, уж за родния си край Карнобат писала от носталгия, но вътре беше претъпкано с комунистическа пропаганда, явно поръчкови писания, а за 9-ти септември оценката на авторката гласеше тъкмо ” Вятърът на промените”, който бил отнесъл предишния строй…
  Така че, те си действат по схема с подмените.
  Същото се отнася и с присвояването на понятието “антифашизъм”, след като комунизмът и путинизмът са си откровен фашизъм…

 20. “Вятърът на промяната”…Толкова надежди, ентусиазъм, енергия. Днес отново Скорпиънс затвориха кръга. Дано поне ние не сме живели напразно. Майната и на Русия.

 21. ВАЖИ И ЗА НАС:

  Никогда мы не будем братьями
  ни по родине, ни по матери.
  Духа нет у вас быть свободными –
  нам не стать с вами даже сводными.
  Вы себя окрестили «старшими» –
  нам бы младшими, да не вашими.
  Вас так много, а, жаль, безликие.
  Вы огромные, мы – великие.
  А вы жмете… вы всё маетесь,
  своей завистью вы подавитесь.
  Воля – слово вам незнакомое,
  вы все с детства в цепи закованы.
  У вас дома «молчанье – золото»,
  а у нас жгут коктейли Молотова,
  да, у нас в сердце кровь горячая,
  что ж вы нам за «родня» незрячая?
  А у нас всех глаза бесстрашные,
  без оружия мы опасные.
  Повзрослели и стали смелыми
  все у снайперов под прицелами.
  Нас каты на колени ставили –
  мы восстали и всё исправили.
  И зря прячутся крысы, молятся –
  они кровью своей умоются.
  Вам шлют новые указания –
  а у нас тут огни восстания.
  У вас Царь, у нас – Демократия.
  Никогда мы не будем братьями.

  Анастасия Дмитрук

 22. За мен поне е интересен факта че Скорпионс са подписали договор да пеят в Крим (след окупацията) а сега са се отказали да пеят там. Има нещо съмнително в техния внезапен отказ и при липсата на повече информация изглежда сякаш някой ги е отказал да ходят в крим. Каквато и да е причината всяко ужилване на руската мечка е добре дошло!

 23. А ето по темата и най-актуалният идиотизъм на идиотите от ЛАЙБАХ в Северна Корея…

 24. Вижте и материал на словенската телевизия.

 25. Прелестите на “русссския мир”: В расия властта си има банди от свои поддръжници, които налагат арогантно и брутално политиката на фашисткия самодървец.
  При нашия Стамболийски сме ги имали същите банди, наричани “сопаджии”, при Мусолини са “черноризци”, при Хитлер са “шпицкоманди”. Тук става дума за “казаци”.
  Вижте какво зрелище са, видеото е от вчера и е хит в мрежата:
  http://www.youtube.com/watch?v=ebFjL0_bX5U
  Връзката със съдържанието на статията е, че главно действащо лице е някой си Стас, фронтмен на руска рок-група.

 26. ” Е, от руснаците по-нагли няма!!!!!!”-Таня Стоянова

  г-жа Стоянова,бихте ли била любезна към читателите на сайта на Иво Инджев да уточните дали Александър Солженицин,Александър Галич,Владимир Висоцки,Владимир Буковски,Андрей Сахаров,Андрей Амалрик,Андрей Синявски,Ирина Ратушинская,Виктор Суворов,Дмитрий Хмелницкий,Марк Солонин,Борис Немцов,Борис Пастернак,ген. Пьотр Григоренко,полк.Олег Гордиевски,Александър Годунов,Михаил Баришников,Акрадий Шевченко,Наталия Макарова,Мая Плисецкая,Александър Литвиненко,убитите над 200 руски журналисти,публицити,общественици след 1991г.,хилядите и дестки хилядите ,стотиците хиляди и милиони руснаци,убити,удушени,отровени,изтезавани,гонени,разселвани и пр.и прочее руснци….и те ли попадат във Вашата изискана квалификация за наглост.

  Ако сте имала предвид наглостта на руските комунисто-чекисто-болшевишко-терористо и пр. човекоподобни безбожни идиотизирани същества,ОК,напълно сте права.Но този сайт се чете и от млади хора,трябва ли да Ви повярват,че всички руснаци са нагли.
  Справдливо ли е някой руснакда каже,че всички българи са нагли.Българските комунисти-ДА,но съвсем не и техните жертви,както и читателите на този сайт и както стотици хиляди…

  Бъдете малко по-внимателна с оценките на цели народи,особено унижени и оскърбени от съдбата им…..
  Вашия свекър в никакъв случай не би се съгласил с квалификацията Ви за руснаците.

  Принизяването на комунизма по отношение на фашизма,който е напълно непознат на българите е симптом на…няма да давам квалификации,все пак сте дама и честен човек.
  Виж,за книгата на комунистката от Карнобат сте напълно права.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.