Борисов заплашва с побесняване “лаещите” по него българи

Министър-председателят на Република България Бойко Методиев Борисов отправи днес неприкрита заплаха към опонентите си в бандитски стил, като ги нарече „кучета”: „ което куче ме е залаяло, все е побесняло”, злобно заяви той в интервю за Нова телевизия, в което същевременно се опитва да се представи като опрощаващ джавкането на определени опозиционни кучета, като Мая Манолова. Бил й простил ( макар точно тя да беше най-гръмогласното „куче” на опозицията в парламента срещу неговото всевластие).

 

Срещу какво ли й е простил на тази, хъм…куче от женски род?

 

Борисов даде пример с лаещото за известно време по него ДПС, което сега (в резултата на това) било в опозиция, т.е. наказано за джафкането. Моля? „Наказаното” ДПС не крие все по-топлите си отношения с него и дори вече сключи първата си предизборна сделка за кметските избори- тази, в Нова Загора за общ кандидат.

 

 

Нравът на Борисов е известен на всички, които са принудени да стават и лягат с неговото вездесъщо присъствие на политическата сцена от две петилетки насам, откакто беше наложен във възходящата роля на незаобиколим фактор в държавата.

 

Като автор на книгата „Премиер на РъБъ”, която не претендира за биографична изчерпателност, а проследява основни моменти от управлението му като премиер през първия му мандат, съм обяснил ( ако случайно някой не знае): Бойко Борисов може да допусне до себе си всеки ( необходим) плебей, но само на мафиотския принцип на подчинението. Покровителствените му прегръдки му за снимка с непознати лелки са само цицината на този айсберг.

 

А който тук не е съгласен с премиера е куче, обречено да побеснее.

 

Формулата за постигане на близост с Борисов, ако не си му началник, е: целуваш му ръка и ставаш „негов човек”. Готов е да ти прости царствено дори и да си джавкал срещу него от сутрин до вечер. Самият той с готовност целува ръка на поповете, включително на руския патриарх- разбира ги тези неща с целуването на ръка и то най-буквално, подчертавайки колко важен за него е ( образа на) „началника”.

 

Оставям на въображението на читателя въпроса с целувките в случая с омбудсуомана Манолова.

 

Кучешката асоциативност в мисленето на Борисов не е случайна. Тя обаче не идва от битността му на кучевъд, както се вижда от употребената от него бандитска мъдрост, която предвижда побесняване на непослушното животно. Кой истински любител на животните би пожелал на едно куче да побеснее поради непослушание?!

Борисов обича онези кучета, които му вършат работа. Обича ги повече от човеците, видно от човеконелюбието му, демонстрирано от него, когато призова кучето, открило трупа на едно момиче, да бъде наградено с “телешка пържолка”. Смя се сам на остроумието си насред скръбта на покрусените родители.

 

Асоциациите на премиера са свързани със законите на глутницата, на която той се е наложил като алфа. Ето защо алфа кучето излъга, като заяви в интервюто си днес, че нямало отношение към издигането на най-яркия си парламентарен враг на изключително престижния пост обществен посредник защото (лично) не било гласувало в парламента за нея.

 

Не е тайна и за най-простодушните дечица, достатъчно големи да ги оставят пред телевизора след „Лека нощ деца”, че без заповед от Борисов депутатите му, за които той безмилостно говори като за своя движима от личната му воля собственост, не биха дръзнали да вдигнат ръка за каквото й да било, а още по-малко в подкрепа на най-устатата устата му критикарка, явно опитомена от доволния стопанин на държавата.

 

Борисов старателно поддържа образа си на самодървец в рамките на подчинената му глутница (с извинение към някои от нейните членове) чрез шумно оповестявани уволнения и други подобни показни екзекуции в случай, когато някой „негов кадър” бъде припознат за вреден за каузата му. Държи се демонстративно като строг, но справедлив господар. И вече толкова прелива от самочувствие, че пренася това свое мафиотско поведение на национално ниво със заплахи срещу всяко „куче”, което лае срещу него ЛИЧНО ( защото именно себе си има предвид, когато проклина лаещите да побеснеят).

 

Не е за учудване, че в държавата, в която вампирите са рекламни лица на туризма и суеверието се институционализира с мътилка, осветена като „жива вода” от безпросветния ни премиер на своя глава (буквално), вече ни кълнат и заплашват с побесняване при упражняване свободата на словото. Но това е тревожно, направо съветско развитие на борисовщинта. Защото побеснелите кучета ги застрелват по утвърдена работническо – селската традиция, която Борисов прилага като изказ, поведение и манталитет на …”десен политик” ( който трамбова терена така, че след него в дясното пространство трева да не никне).

21 мнения за “Борисов заплашва с побесняване “лаещите” по него българи”

 1. Този субект е най-невинната и чиста душа на света. Такива се възпитават само в школите на КГБ/ДС.
  А между другото е добре, че го има, защото по-лесно обяснявам на децата си какво е “култ към личността на посредстени индивиди”.
  Вече не мие жал и за членската маса на ГЕРБ, щото явно толкова искат да видят и определено не са европейско ориенитрани. По-скоро са Граждани за Европейски Разходи в България и то само към техните сметки.

 2. ВЕЛИКО!
  Само това да беше написал Иво, а то е частица от морето от изключително точни с невероятен сарказъм попадения, влиза веднага и завинаги в литературата ни.
  “Срещу какво ли е простил на тази хъм…куче от женски род?”
  Ех, случи на матРиял банкянското слънце. И бас ловя, че догодина дори евентуално с цената на затриването на създадената от него партия ще се пусне в президентската надпревара.
  Какво тук значи някакъв си герб (нарочно, с малки букви). И без това, без него са осиротяла глутница.

 3. Моето наблюдение е, че хора, които употребяват този лаф са все такива, които са поставени в зависимост от други, и то такава, че е невъзможно сами да направят нещо против така наречените лаещи кучета. С една дума – слабаците. Може да се надяваме, че това е сигнал за изчерпване на проекта борисов. Предполагам, че срива при борисов ще е бърз щом болярите му видят, че нещата вече не зависят от него по никакъв начин.

 4. “ДжаФка”, а не “джаВка”. И, моля Ви избягвайте русизма “ВЕЗДЕсъщ”.

  За всичко останало свалям шапка, благодаря Ви, че Ви има. Иначе щях да си мисля, че съм пълен идиот. Сега се вижда, че Бойко и обкръжението му са слуги на ДС и Доган, тях ги командва Путин… Срам ме е от децата ми, че съм допуснал това!

 5. Тъпата комунистическа и руссофилска мутра ББ е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СТРАХЛИВА! СТРАХЛИВЦИТЕ СА ТАКИВА, БИЯТ КОЙТО ИМ СЕ СТРАХУВА, И СЕ МАЗНЯТ ОТ СТРАХ НА КОЙТО ИМ СЕ ОПЪЛЧИ! Геройко и дебела шушумига. Вреден е за България! Нищо не се прави в неговия кабинет, само малко зрелища от типа “Хващаме ги и те ги пускат”, или “пломби на колонките…. Но престъпността се увеличава, а петрола е най-висок в ЕС(въпреки че е на 40 долара за барел……. Прост банкянски комундел!

 6. Според американците – “кучи син”.
  Според службите на Меркел, най-вероятно – “schweiniger hund”!

 7. “Формулата за постигане на близост с Борисов, ако не си му началник, е: целуваш му ръка и ставаш „негов човек”. Готов е да ти прости царствено дори и да си джавкал срещу него от сутрин до вечер.”

  “Аз съм в обещание към българските граждани, че няма да подкрепя правителство, в което премиер е Бойко Борисов.”

  Последва целуването на ръка …

 8. “…на тази, хъм…куче от женски род?”
  Ще се смея три дни още.
  Страхотна статия, беше удоволствие да я чета.

 9. Ех, Стамбо, дори твоята фантазия е бедна за да измисли и съчини репликите на лирически ти герой “Банкянското човекоподобие” в сравнение с прототипа. Такъв синтаксис, като Бойковия е просто непостижим.
  Ето някои цитати от оригинала:
  “Какво му е на Цецо Цветанов за вътрешен министър, успешен според мен. В един момент в обществото с куп неща се създадоха негативи срещу него. Колко хора в ГЕРБ аз ги издърпах от позициите, на които бяха. То и с мен ще се случи същото. Човек се изхабява, изхабява.”
  “Единственият който никога не е правил коалиция с ДПС съм аз, от всички партии. Когато направят нещо добро – ефенди мерси, като е нещо лошо – не сте прави, нямаме работа с вас.”
  “Прощавам. Баща ми ми викаше: “Як си сине, но си будала” и ми даваше оценка. Знаете ли колко трудно се отъврвах от кожата на полицай и мнителността към хората. Считам за правилно Мая Манолова да е омбудсман, най-острата, най-…, да се пробва там, да видим как ще се справи.”
  “Което куче ме е залаяло – все е побесняло. Къде са тези от Костинброд? Всеки се получи заслуженото. Народът ни върна на власт, тях ги прати в опозиция. Направиха ми голямо добро. Знам кой го направи, но има една поговорка “Всяко зло, за добро”. Никога нямаше да си почистя партията, ако бяхме останали на власт при предишния мандат.”
  “В крайна сметка аз съм премиер. Толкова ми виси на главата всяка една тема, която има в държавата, че просто, когато чуя за парламента го обикалям. Самата дума “задължително гласуване” не ми харесва. Това е мит, че ще удари ДПС. Проблемът е с наказателния вот. Мен да ме накарат насила да гласувам – ще се съпротивлявам.”
  “Съседите в Сърбия подцениха този въпрос и премиерът Джиндич си отиде. Луканов не го пазеха. Това нанесе страшно лош имидж на държавата години на ред. България не е държава, която не си е посегнала на премиерите. Ако считат, моите приятели от Реформаторския блок, че трябва да си изложим и животът на риск… Защото всички огромни усилия, които полагаме. Защото всичките тези врагове, които… Това са алкохол, това са цигари, това е петрол, крадци… И да тръгна сега с колелото от Банкя за Министерски съвет, това ли да направя, за да им направя кефа и да улесня. Сега бива, бива, но баща ми викаше вол за мезе не бива.”

 10. @Павел Тинков
  He “schweiniger hund”, въпреки че звучи забавно, a “Hurensohn” (произнася се хýрензóон и означава “син на проститутка”). Gute N8!

 11. Да си премиер е трудно, повярвайте ми. От друга страна написаното от автора е политически точно, защото ББ така управлява- къде да посплаши,къде да удари, къде да помилва. Ами от всичко се иска. Хубаво , но всяка година икономиката ни е назад с 500 млн и БВП не е адекватен на мястото ни в европейското семейство. Това ни прави негодни за еврозоната, а за нея трябват двойно повече кинти. Един Бойко няма да свърши работа, а армията политически угодни и коректни неграмотници не може да е полезна. Гъркосоца се сдуха с тежки последици и ние не можем да им подражаваме повече. В този смисъл строежите са до време и с тях личността на Борисов.
  Успех Иво!

 12. След прочитането на статията единствения извод е че Република България е кучешко-комунистическа държава.
  Но по-лошото е, че няма никакви изгледи да се промени.

 13. То на г-н премиера първо народът му беше “некачествен материал”, излежда напредваме-от некачествен материал го повиши на кучета. Как може така? Как не се намери ЕДИН журналист да го попита как не го е срам да говори така?

 14. Възможно е да ни управляват идиоти.
  Ако е така, въпросът е какво управляват идиотите…?

 15. Никола, нема да питат, щото аз на репортерките съм им пуснáл малко гювеч,така, рийш, да пипат бицепси,вместо да питат ено-друго, а на ониа с камерите да щракат като у Брюксел глеам да фана некой да го прегърна, па, ако става и да го целуна, като Дейвид, после дето той говорѝ, че съм много яко копеле, таа Маргарини нещо не й се целува, ама пак че глеам… Сеа, извинявай,ама требва да потеглям, че програмата ми е мноо бъкана днеска- откривам фитнес в хотела на един стар колега от СИК и приятел у Родопите,дето малко му помогнáх за европарите, после имам крайпътен тоалетен комплекс по пътя за Шабла, волейболна съблекалня в Петрич, че и Цеца идва в Несебър, на друг колега вдовицата, голема певица, нема като нея, не моа я дочакам, гласа ми е паднáл, ама ше изкарам втория глас на Кукавица… Аре!..

 16. Лелееее то съм виждал реклами за постъпване в морската пехота, ама ряпа да ядат!!!! Къде ти тъпите американци особено от морската пехота ще се мерят с новия светоч наречен Борисов!!!

 17. Дето тука само лаете у тоа блог, айде четете!

  Бойко: Големите началници да се разберат за бежанците – те трябва да си стоят в своите си държави!

  В момента няма основание за България да се притеснява от бежански поток, повече отколкото беше натискът до сега. Вчера правихме съвещание по въпроса с Отбраната, МВР и Службите за сигурност. Взели сме мерки, изпратихме повече хеликоптери, повече служители на границата. Досега целият ни ресурс отиваше на българо-турската граница. Вчера изпратихме и в Кюстендил по гръцката граница, каза пред журналисти в Смолян министър-председателят Бойко Борисов, предаде “Фокус”.

  „С Гърция е лесно, като страна-член на ЕС можем да ги върнем ако влезнат повече бежанци, докато с Македония проблемът не е същият. Затова там насищаме с повече хора.
  Отново се връщам на стратегическия въпрос, че САЩ, ЕС, Русия рано или късно трябва по тези теми да се разберат. (???????????????????)
  Няма как Европа да удържи на тази бежанска вълна. Това ще промени демографския фактор, разбирам ги и хората там – зад гърба им режат глави, те търсят да се спасят. Само преди няколко години и от България са бягали нагоре към Бесарабия, когато са им рязали главите. (???????????????????????)
  Трябва да проявяваме хуманитарност и човещина и в същото време големите началници (??????????????????????) да седнат и да се разберат по въпроса. Тези хора трябва да си стоят в своите си държави”, каза още министър-председателят.

 18. Страхливото банкянско нищожество с бандитски ник РАПОНА (ама пък точно са му го лепнали яките момчета, нали?!?) дори този лаф е откраднал.

  Паметливите ще се сетят, че той бе “запазена марка” на един друг титан на милиционеро-журналистическата мисъл от близкото минало, несменяемият гл. редактор на в-к “Антени” Веселин Йосифов или Весо Кучето.

  Силно се съмнявам, че тъпакът ББ е чувал за него, вероятно вестовоите от пиар слугинажът около него просто са изровили репликата на Весо Кучето (“което куче ме е залаяло, все е побеснявало”) и са я “преподнесли” на банкянския си “шеф”. Абе, Господ да пази България!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.