Оглавихме най-после класация, за която ни завиждат кекавите европейци

Най-после оглавихме една класация в Европа с която можем да впечатлим света ( на ксенофобите)!

 

Това стана ясно от заслуженото първо място в класацията на бежанците за европейска държава, която трябва да избягват на всяка цена. Обяви я в телевизионно предаване тази сутрин арабистът Владимир Чуков. Според него сред арабите се е разчуло, че в България за тях е толкова зле, че трябва да я заобикалят на всяка цена ( каза го по друг начин, но смисълът е точно този).

 

Значи можем! Стига да искаме и да имаме подходящите управници. Като запретнат ръкави, доказват висока класа над европейското ниво. Защото в Европа може да има антиимигрантски настроения и дори цели партии, паразитиращи върху тях ( като българските пълчища са сред техните вдъхновители), но истинските практици, специалисти с опит в прилагането на крутите мерки, са тук. Доказахме се!

 

Сега българският опит може да стане пример за изучаване от кекавите ни съседи по континент.

 

Ето някои теми, по които можем да организираме семинари, пленери, конференции и курсове по обучение на европейски политици:

 

„ Как да вгорчим живота на емигранта”

 

„За да не гоните емигранта, погрижете се да не влиза в страната ви”

 

„Изплашете емигранта още преди да стъпи на ваша територия”

 

„Емигранти от всички страни, бягайте от нас ( в случай, че слушателите са с марксистко-ленинска закалка)!

 

„Колкото по-малко ги храниш, толкова по-малко ще идват ( принцип, заимстван от кварталната практика с бездомните кучета, в която също сме феномен в Европа)”

 

„Ние ги хващаме, вие ги пускате- защо?”

 

„(Не) храни имигранта, (за) да (не) те лае”

 

„Превантивните мерки на първо място: раздай джиесеми на попадналите в лагерите и те сами ще откажат следващите кандидати”

 

„Назначи за надзиратели на лагерите корави мъже с опит от комунистическата военизирана машина – даваме ноу хау и жива сила, езиковата бариера няма значение ”

 

„ Задължи лагерниците да гледат телевизия „Алфа” ( бележка: да се прилага с раздаване на джиесеми по пет пъти в денонощие вместо хранене и вместо петкратната молитва )

 

„ Лагерите да бъдат снабдени с избрани цитати на арабски, урду и пущу от вожда на държавата (например : ” стойте си там, откъдето сте дошли” или „и на нас ни режеха главите преди няколко години, сега е ред да ни отмените”)

 

„На входа на лагерите да пише: работата няма да ви направи свободни, няма(те) работа тук”

 

На база на гореописаните предложения България може да развие сериозен конгресен туризъм за втвърдяване на мекушави европейци.

 

Работен език – руски. Други подобни наказания- по взаимно (не)съгласие могат да бъдат наложени допълнително с цел каляване на европейската стомана. На провалените на изпита европейци да бъде прилагано лагерно пребива(ва)не.

 

Лектори: Ханибал Лектър, Магдалена Ташева и др. герои, достигнали висок бал на фестивала в Кан(ибал) по канибалската система.

 

 

 

 

21 мнения за “Оглавихме най-после класация, за която ни завиждат кекавите европейци”

 1. Приличаме на Острова на свободата – Куба. Там дори престъпниците осъдени на каторга, не искат да бъдат пускани на свобода.

 2. Може да сме лоши, не текущата европейска политика по въпроса не ни дава избор.
  Влязат ли, не можело да ходят никъде другаде. Остават тук. Не се ли усещат че ще ни изкипи чайника?

 3. Обаче пък, бъдете сигурни, че Бориско Бойков ще си препише това както своя заслуга.

 4. Господин Инджев, интересно, че няма желаещи имигранти и за Евразийския съюз.

 5. Водим и друга европейска класация-за най-многочислено турско малцинство…

 6. Извинявай, но не мога да го дочета. Тъжно ми е. От една страна ми е тъжно, че наистина сме такива, но от друга в свят, в който ти искаш да помогнеш и онзи ти захапва ръката до рамото, че и ти насажда как трябва да живееш и накрая праща убийци да убият теб или семрйството ти или непознати в редакция на вестник какцда помогнеш, без да те наранят? В свят на убийци кой да опазиш по- напред? Тъжно ми е, защото сме такива едни некрасиви и се сещам за Клавдий. Той е станал император,защото е бил презиран, а непрезрените са били избити. Странно нещо е естествения отбор в условията на изкуствен подбор.. От нас бягат и някой казва : “Много хубаво!” А в този момент устоите навярата, възпитанието и образованието ни се сриват от срам. В историята победители са само оцелелите и никой не говори за гордите победени. И все пак вярвам в силата на това да помагаш.

 7. ГЕРБ не са просто резервния отбор на Путин, те са най-голямото постижение на БСП и КГБ/ДС за целия преход! БойКойко-вечна дружба с ДПС/БСП!!!

 8. БАТ БОЙКО СЕ СКЪСАЛ ОТ РАБОТА!!! ХАХА

  PRIMEMINISTER@government.bg
  The recipient’s mailbox is full and can’t accept messages now. Please try resending this message later, or contact the recipient directly

 9. Но също сме категорично без конкуренция по броя и степента на кретенясване на дегизирани като политици дебили… Ха-ха-ха-ха-ха–ха-ха- ха-ха-ха-ха-ха-ха! Ей, признавам си честно, този път кремълският клозетолизец ме скъса от смях! Само е забравил за писалката, дето я хвърлил американския пилот към пионера-пианист… и – ха, сега, деца, кажете, где са му ръцете!

  http://www.mediapool.bg/siderov-zapodozrya-nato-vav-fekalen-terorizam-sreshtu-balgarskoto-chernomorie-i-ruskite-turisti-news238368.html

 10. „За да не гоните емигранта, погрижете се да не влиза в страната ви”!

  Ето в това е цялата мъдрост на проблема с емигрантите. Впрочем, на този принцип действат в Австралия и там нямат никакъв проблем с имиграцията.

 11. Третият свят ни смята за четвърти свят.
  А в Австралия акулите пазят границите.

 12. Дойде накрая някой имигрант и в България с плах опит да запълни мястото, освободено от ДВА МИЛИОНА работещи българи на Запад, но УВИ – това място беше заето вече ОТДАВНА по план от един мильон руснаци, доведени тука по заръката на Партията от Първанов и Марин направени на бърза ръка “йъвропейци” с по 30 бона заем от ГАЗПРОМ банк и затва няма място за африканците и арабите и който и да друг, защото таваришчите вече са тук и пак са същите като на 22 юни 41 година чакат сигнал за опирация Буря! Затва си гукайте с тьотките, а тези които можеха да обогатят България като почнат работа тука, тях – бой до скъсване от бивши пенсионирани ченгета и закапечета дет още не могат да си простят защо опуснаха съветската власт и сега вместо на царевицата, ги пращат да “пазят родината мила” разбрахте ли колко сте грешка, а?

 13. Не само арабите избягват България. Българите са започнали да я избягват от доста отдавна.

 14. Ба, джигитите от Афганистан и бандитите от Сомалия точно за това идват – да работят по 8 часа на ден! А може би на две места?

  @ 10 СТИНКИ
  Акулите не пазят Австралия, а правителство, което е загрижено повече за фундаменталните свободи и права на своите граждани, отколкото за фундаменталните свободи и права на емигрантите. На практика корабите с емигранти се закарват на безлюден остров, където те поименно чакат процедура за разрешение за вход в страната. И то само ако успеят да убедят имиграционните власти, че са готови да спазват морала, човешките и божиите закони на страната. Рядко някой IT специалист или доктор с безупречен английски успява да докаже това. На останалите пълнят кораба с гориво и го съпровождат до напускане на териториалните води на Австралия. За миналата година е имало два кораба с кандидат емигранти, за тази само един.

 15. Браво на коменатра от Виктор!

  Бълагрия не би могла да има статус на убещище на емигранти,порадим простата причина,че над два милиона емигранти с ая напуснали и поне още два биха я напуснали.

  Не ставаме за нищооооо

 16. И после се чудим защо ние българите определяме себе си като най-нещастната нация на света. Народ, допуснал жесток и болен убиец да го управлява в продължение на повече от десетилетие, с висш клир, отдаден на разкоша, разврата и светските почести, с администрация, паразитираща на гърба на честните хора. Народ, който смята, че заради нещастията, които сам си е причинил, не може да носи отговорност за слабите, нещастните и угнетените.
  Второзаконие 10:17-22;
  Исайа 5:20-24.

 17. Всъщност, фактът че емигрантите явно ги е страх да ползват България като пладарм за похода си към Западна Европа е много добра новина. България и Европа си имат достатъчно проблеми, че да се нагърбват с подслон за всеки социално слаб от третия свят, който иска да живее по-добре.

 18. Браво на Димитър,уникална символика предоставя…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.