Слабителното на силния човек от Кремъл и слабоумието на руската пропаганда

Алфата на руската пропаганда Сидеров пуснал по канала „Алфа” слух, че американците са виновни за фекалиите в морето ни на юг. А на север? Хм, там е по-близо до Крим. Не се знае дали консуматорите на фекалната му логика няма да вземат да се усъмнят в американския произход на вносните фекалии като братски дар от североизток. Все пак, при близо половин милион руски имота и първо място по брой на пребиваващите у нас чужденци руснаците , при цялата безрезервна любов към всичко руско, може би могат да бъдат заподозрени като основни доставчици на чужда стомашно-чревна продукция.

 

Количествените параметри обикновено са нещото, на което руските пропагандатори наблягат в някаква своя специфична интерпретация. Например за такива цели им служи многотията на извозените на годишния събор на рускопоклониците край язовир Копринка в пристъп на русофилия ( звучи като стомашно-чревно разстройство, но е дума, която бившият собственик на „Дума” Николай Малинов и шеф на Движение „Русофили” употребява в едно свое интервю) . Дали и купчинките човешки извержения край изкуствения водоем, оставени от русофилите, също са естествено пъклено дело на американците?

 

Многотията служи на русофилията като доказателство за твърдението й, че България е русофилска. Избягалите от русофилската ( според русофилията) България на Запад поне милион и половина българи обаче не влизат в тази балканска бакалска сметка.

 

Така е и с антилогиката на имотно-туристическата им статистика. Хем се радват на стотиците хиляди руски притежатели на български имоти ( а каква врява вдигаха същите другари, че чужденците щели да изкупят България, помните ли?) , хем пък се опитват да изкарат, че постоянното руско присъствие тук, превишаващо като бройка стотици пъти американското, не произвежда реципрочното количество фекалии.

 

За русофилите тук не важи ли руското изразяване на омраза към чужденеца „иностранцы засранцы” (който пребивавалите в Русия българи задължително чуват и по свой адрес, да речем в масовия транспорт, където руснаците се дразнят от българската реч)?

 

Всъщност истинският дивидент от дългогодишното руско инвестиране в оглупяването на доста българи се вижда най-добре не от изхождането по количествените въпроси, а от количеството рядка ( за една уважаваща себе си нация) радост, което предизвиква и най-малкият напън на бащицата им в Кремъл да ароматизира двустранните отношения с добронамерено изпускане на парата. Една негова дума на благоволение към България беше достатъчна, за да изригне тук масово облекчение на русофилите. Друг е въпросът, че те и в това отношение изпадат в логическо противоречие спрямо досегашния си плач на гробищата на уж умъртвените ни връзки с Русия.

Май русофилската пропаганда е клекнала по голяма нужда тук, щом й се налага да се облекчава по този начин. На един от вождовете й синът беше уличен в многомилионна сделка за ср.., пардон, спа хотел, а другият сега е изпаднал в душевно разстройство от опровержението на Путин на всичките му твърдения за ужасно лошите отношения между двете страни ( по вина на американците, разбира се). И съответно се изходи по въпроса.

 

Апропо, колко ли трябва да си шмръкнал, за да заявиш най-сериозно, че американците нарочно заразявали с фекалии южното ни Черноморие, защото там „все пак” има и руски туристи? Авторът на това твърдение може и да е експерт по фекалиите, но все пак изявата му си заслужава лабораторния анализ за успокоение на невинните потенциални жертви, че глупостта ходи по хората и не се предава от зарази в морето.

28 мнения за “Слабителното на силния човек от Кремъл и слабоумието на руската пропаганда”

 1. Нашмъркана кокошка,лайна сънува! 🙂

 2. Долгат ми на журналист- международник, каммунистический агитатор и чьувствата ми на вожатый на болхарските руссофилы карат меня да аспоря каминтара Ви, коллэга Инджев! Аз уже след абстойно интервью с таварищ волэн сыдэрав падготвих галям рипортаж за биалагичьната вайна на американските империалисты против русските туристы и лазурното Чьорно море, което ат викове за викаве ни свързва с братския крымски берег! Сейчас мантирам видиоматриала, но прежде това бях должен да опытам вадата на пляжа. Моето тонко абаняньие на выдающ специалист – лайнаяд, гавнаяд и дерьмояд не може да ме заблуди и абмане-патверждавам праисхода на империалистичиската агрессия! Тем больше, че в Рассия все по-малько люди могат да кушат и соответна да произвеждат фикалии, врядь ли и за экспорт…

 3. Удивително е колко прости и грозни рублофили са налазили България и отказват да разберат,че колкото по-рано се освободим от задушаващата монополна руска хватка в икономиката и унищожителния корупционен модел в политиката и администрацията,който е точно копие на руския,толкова по-рано ще тръгнем напред. ========================================================================================== Ето какво се е произнесъл по въпроса дори техния Дядо:
  Димитър Благоев: „Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите”. („Принос към историята на социализма в България, С., 1976)

 4. Дааа, така е! Русофилиите изпражват и осмърдяват околната среда. Родните идиоти, обаче избиват тъпомера и се олигавят в цялата русофилска смрад. Мирише и от алфа мъжкия най- втренчен поглед на Вселената, но на остроумие и то по посока старателните полуфеодали от южното черноморие. Каквото в Лозенец, десет пъти по толкова е в Созопол, но там кметфеодала прегражда пътища и не му мирише.

 5. E-e-e-eeeeeeeeeee….e….и замириса на….море……

  Г-н Инджев, блестящ сте и в сарказма !!!

 6. Откъде му е хрумнала тая кенефна туПотия на долен?!? Той по принцип си има други “занимания” в парламента, и явките при пасола. А може честно да си заработва копейки и с “по-санитарна” пропагаДност. Ето сега НАТО прави учения в НРБ, с истински бомби , а не с клозетни!
  долен истерично следи за всеки натовски патрон , който е влезнал в НРБ без позволението на гасударят туПлер, а е пропуснал такава масова фекална натовска бомбардировка срещу “екскурзиантите” от КГфсБ?!?
  Явно долен не си изпълнява задълженията и туПлер трябва да му намали “копейковата дотация”, за да го извади от перхидролният делириум, който го е обзел!
  П.П. Но долен все пак не е най-големият виновник! Куда са другите туПлерски слуги в НРБ?!? Те даже не са забелязали клозетната вражеска атака срещу “зелените човечета” на своят гасудар?!?
  А това не трябва да се толерира , и той ще вземе съответните мерки срещу тази безотговорност на своите платени слуги в НРБ!

 7. Г-н Инджев, Вие българските русофили за нормални хора ли ги имате!? За мен не са, дори не бих ги нарекъл българи! Това е една сган от осакатени ментално люде, които, ако имах възможност, бих ги натоварил на каквото намеря и бих ги експедирал към Русия, да възхваляват там бащицата си от Кремъл и любимата страна! Слугите на Русия в България са или байганьовци, силно корумпирани и алчни, постоянно чакащи случай да зобат на хранилката й, или нещастни бедни и полубедни идиоти, движещи се по инерцията на нестихващата пропаганда на руско-българската дружба още от комунистическо време. Така че какво правят, колко “количествено” въздишат за любимата си държава, това нас не би трябвало да ни безпокои много, тъй като, въпреки всичко, България дърпа! Напук на техните/на русофилите/ простотии и изцепки. Щом преди седмица американец похвали родината ми в Бургас, че заприличвала вече на западна държава, че всичко имало по магазините, а проблемът бил само в недостатъчните доходи на хората, значи страната добре се движи! Редиците на русофилите все повече ще оредяват!

 8. От руснаците освен фекалии във всякаква форма и цвят друго е нерелано да очакваме. Тези варвари се смятат за най-велики, само защото са си въобразили, че фекалиите им миришат най-хубаво от тези на всички други на света. С помощта на рублите са ‘убедили’ такива като воленчо да вярват в това и да го проповядват. Даа, ефекта на съчетанието на водката с рублата прави чудеса.

 9. Посмях се на малоумията на Алфа-та и за пореден път се запитах – възможно ли е да съществува толкова всеобемаща, безбрежна, чистосърдечна тъпота? Не говоря за Волен и приближението му – на Волен му се плаща обилно и той ръси глупостите, за които му е платено. Не знам колко точно му плащат, дано да е достатъчно. Ако на мене ми платят достатъчно много – и аз ще ръся глупости и за фекалии и за квото им се прииска на плащащите, пък после ще се подсмивам под мустак с дебелите пачки в джоба. За консуматорите на тия глупости обаче ми е приказката. Просто… мозъка ми не иска да приеме, че е възможно да съществуват толкова нечовешко тъпи същества.

 10. Путирастията на никой не прощава!

 11. Ми не са чудете що купува Първанов хотели, нали той и Марин ги пуснаха тее пловин мильон души като им отвориха вратата на троянския кон и им дадоха паспорти и имоти, които не са знай дали не са с оръжейни стаи оборудвани вече и с директна връзка с радиостанцията в Кремъл за управление на “зелените човечета” като нищо, на руснаците им дай война да воюват, те тогава се чувстват като риба в вода (или като доматена люспа в черноморски залив)

 12. Натовското лайно не смърди ката руското, защото руското е със знак за качество. Качество, превъзхождащо всички качествени пордукти на Вселената.

 13. Преди малко гледах снимки на калъф за iPhone с лика на Путин и други патриотични щампи.
  Та въпросът ми към всички русофили е кога ще видя руски мобилен телефон с калъф с лика на президента на САЩ?

 14. Господин Инджев, в интерес единствено на истината, Сидеров иронизира кметовете на ГЕРБ по морето и изхарчените средства за пречиствателни станции. Дори и той не е толкова малоумен, та та изрече такава глупост. Аз четох внимателно изказването му. Гербаджийската преса извъртя думите му, за да го изкара идиот. Какъвто в действителност …..си е. Но истината си е истина, дори и за Сидеров.

 15. Добре би било да се провери къде са заустени обратните води от курортния комплекс на седефчовия син, подарък от татко гоце и мама зорка. Дали е “обезпечен”, както изисква закона, с пречиствателна станция, дали е “надлежно” подвързан с канализационната система или е забит директно в залива на плажа.
  Бих предложил на Парламента да се командирова “в спешен порядък” комисия за извършване на необходимата проверка. В състава на комисията задължително да се включи волэн сыдерав,в качеството му на тесен специалист, с конкретна задача да установи принадлежността на евентуално откритите фекалии. При откриване на санитарни нарушения, хотелът да се събори.

 16. Към Георги:

  За пречиствателните станции иронизира ГЕРБ и това е ясно, но далеч не така звучат думите му за американските цистерни с фекалиите. В крайна сметка е важно какво разбират зрителите, а те със сигурност “разбраха”, че американците са виновни ( пак). Щеше да бъде иронично, ако го напиша аз, но от неговите уста това съвсем не звучи като иронизиране на онези, които виждат в американците източник на всички злини у нас- тъкмо той е този, който размахва тази тъпа пропаганда и някак не върви да бъде подозиран, че се …самоиронизира за това.

 17. ПАВЛЕ,
  добра идея даваш, но комисията, ако включва истински експерти, ще констатира наличието на волэн сыдерав в качеството му на фекалия сред останалите помии!

 18. Я русский бы выучил только за то,
  чтоб вместе скандировать:
  Волен и Путин – ХУЙЛО!

 19. Бих се съгласил с адаша Георги стига да не сме били на поредица шутовски антиамерикански “шоута” на Болен Лидеров. Спомняте ли си само как в някакъв софийски ресторант се опитваше да връчи “фактура” на янки посланика Уорлик за “базите” им дето на практика са повече на книга или в най-добрият случай замразени. Не помня за колко милиарда долара беше “сметката”.
  За мен обаче долните две новини, първата в краткосрочен план, втората за обозримото бъдеще от “матушката” са далеч по-съществени.

  http://censor.net.ua/photo_news/349135/chto_jdet_rossiyu_pri_tsene_nefti_40_prognoz_minekonomrazvitiya_rf_soderjit_katastroficheskiyi_stsenariyi

  http://censor.net.ua/news/349120/naselenie_rf_za_odno_pokolenie_mojet_sokratitsya_pochti_v_dva_raza_sredi_prichin_alkogolizm_i_suitsidy

 20. Понякога в опита си да сме обективни с някой пристрастен, Ние подценяваме явната клевета, която разнася. Аз всякак се опитвам да осмисля думите на Сидеров, но пропускам откритата неистина. По принцип в Лозенец няма толкова руснаци, както в Поморие, но да се говори, че американци са пуснали химическо оръжие е клевета. Клевета, защото използването на химическо оръжие е забранено имено от американците, както и от Конвенция на оон.. Това обаче се знае от по- грамотните, а електората слуша Сидеров. Другата страна са местните феодали, а те са за гонене.

 21. В ЦРУ завърши строго секретен конкурс под наслов “Какво да направим, за да рухне Русия?”. Първо място спечели разработката “Не пречете на Путин”.
  ——————————-
  В отговор на санкциите, наложени от ЕС и САЩ, руският президент издаде указ, с който задължи всеки гражданин на РФ доброволно да си избоде едно око. 84 % от руснаците категорично подкрепиха мъдрото решение на държавния глава.
  – Не мога да си обясня как досега съм живяла с две очи – пише в сайта “Костоломская правда” журналистката Уляна Стойбедова.
  – отдавна трябваше да се избавим от двуочието, наложено ни от омразния Запад, – коментира политологът Сергей Мраков.
  Експертът по борба с американските идеологии подчерта колко демократичен е подходът на руския лидер, който предоставя суверенното право на руските граждани сами да изберат кое око да си избодят: лявото или дясното.
  ———————-
  “Мы разные народы.
  Мы идем в Европу,
  вы идете в Жопу”.
  —————–
  Сериозно: украинският специален батальон „Света Мария” съобщава, че руските агресори са използвали ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ в Източна Украина. Повече от 10 украински военнослужещи са госпитализирани в тежко състояние. Лекарите все още не могат да определят с какво вещество са били отровени.
  Агресорите използват химическо оръжие за втори път. Първия път беше при сраженията около стартегическия пункт Пески, недалеч от Донецк.
  Руските войски и местните „жополченци” ежечасно нарушават Минските споразумения, като обстрелват украинските позиции и мирно население с тежка артилерия. Само на 21 август бандитите 102 пъти са открили огън с артилерия, миномети и стрелково оръжие.
  https://www.facebook.com/sv.marya/photos/a.587215158057596.1073741827.587203558058756/747169198728857/?type=1&permPage=1
  Главатарят на т. нар. Донецка република Захарченко е избягал в неизвестно направление. През последните месеци Захарченко се криеше от населението, позовавайки се на рана, получена „на първа бойна линия”. Покъсно се оказа, че е бил прострелян случайно от член на личната му охрана. Разбрал, че предстои да бъде ликвидиран от подразделения на руското ГРУ (главно разузнавателно управление), Захарченко е измъкнал наличните пари и скъпоценности и като истински бандит е изчезнел от полезрението на работодателите си.
  Няма ли български медии, които да кажат истината?

 22. Преди малко,не особено интелигентната Ангелкова сътвори,без да иска,една добра новина,че руските държавни служители и деца не искали да почиват на българското черноморие,ама с това бактериологично оръжие,използвано от НАТО…..

 23. По отношение на думата “движение”.
  В нормалната политика по света тази дума не се използва абсолютно никъде.

  Откъде произлиза тази отвратителна измама?

  Всеки разумен човек знае-от комунистическата пропаганда.
  Започва се с т.нар.”работническо движение”,после социалистическо,после комунистическо,после международно комунистическо двожение,после движение за мир ,движение за независсимост,после антифашистко движение и др.

  И докъде доведе това движение неговия родител Съветския Съюз- до смъртта.

  Всичко,в което се вписва тази дума “движение” е комунистическо,включително и комунистическите креатури ДПС и НДСВ.

  Кое ще бъде следващото “движение” в комунистическото умопомрачение?-няма значение,за комунистите няма ограничение…..

 24. @PANAMERICAN

  донькэ, движение = Bewegung (на немски език) – примери:

  Sklavenbefreiungsbewegung in den USA, Lateinamerika und Großbritannien, Genossenschaftsbewegung, Arbeiterbewegung,
  Jugendbewegung,
  Frauenbewegung,
  die faschistischen Bewegungen im Europa des 20.Jahrhunderts
  Ökologiebewegung
  Anti-Atomkraft-Bewegung
  Friedensbewegung
  internationalistische Bewegung (Dritte/Eine Welt, Fair Trade Antiimperialismus/Antikolonialismus)
  Lesbenbewegung und Schwulenbewegung
  Behindertenbewegung
  Menschenrechtsbewegung
  Tierrechtsbewegung
  Antiglobalisierungsbewegung
  städtische soziale Bewegung
  Landlosen-Bewegung in Brasilien
  Indigenenbewegungen in Ecuador, Chile und Bolivien
  Anti-Überwachungs-Bewegung
  Occupy Wall Street Bewegung
  Podemos („Wir können“) in Spanien.

 25. Безименнни комунисте, ти отново н четеш с разум.

  Говоря за движения, които съветските бошевики ги политизират и глобализират , вкарват им пошитически стойности и др. Не говоря за движения, които са с обществени, историческо, художествени, културни, релогиозни и пр. стойности.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.