Кобзон мразел да се лекува в чужбина, но от него да мине…

Понякога една малка илюстрация е достатъчна за мислещите хора, за да разберат цялата лъжливост и фалшивост на една държавна конструкция, каквато е руската шовинистична империя.В този смисъл любимецът на българските носталгици по съветската окупация Йосиф Кобзон направо е постигнал върха на възможното (лицемерие). Остава само онези в подножието му да проявят поне малко здрав разум, ако не са го загубили изцяло от телешкия си възторг пред лъжите на един от най-отблъскващите обекти ( доказан руски мафиот при това, който в зората на демокрацията ни беше пребит на българското Черноморие поради криминалните си връзки) на тяхната несподелена любов.

За онези, които си спомнят как само преди седмици Кобзон публично умоляваше Путин да се намеси с ходатайство да бъде допуснат за лечение в чужбина въпреки европейската забрана за такива поддръжници на агресивния московски режим, Кобзон се е опитал да се измъкне от капана на самосъжалението и опортюнизма с тъпо обяснение на самото летище в Москва, заминавайки да си спасява кожата.

Враг съм на лечението в чужбина – лицемерно изявление на Кобзон преди полета за Италия

Первые, неуверенные шаги суверенной демократии в Европе Кобзон, находящийся под санкциями Евросоюза, прибыл в Италию на лечение.

 

Певецът и депутат от Държавната Дума на РФ Йосиф Кобзон, който е пътува за Италия, каза на летището, че е враг на лечението в чужбина, а най-добрите лекари са в Русия.

 

Коментирайки непоследователността си, поддръжникът на донецките терористи каза, че не е искал да ходи в Европа, но лекарите са настояли.

 

“Лекарите настояха. Не аз, а лекарите”. Това каза Кобзон за лечението си в ЕС.

 

Твърди също, че когато преди десет години бе опериран в Германия, също е било по идея на руските лекари.

 

“Аз по принцип съм враг на лечението в чужбина. Не в името на патриотизма, а просто защото имаме много добри лекари”, – каза Кобзон в очакване на полета до Италия.

 

По-рано Министерството на външните работи на Италия заяви, че издаването на документи на Кобзон за влизане в страната въпреки санкциите на ЕС е изключение, което няма политическа окраска и е продиктувано от хуманитарни причини.

 

10.09.2015

nv.ua

 

 

29 мнения за “Кобзон мразел да се лекува в чужбина, но от него да мине…”

 1. Дано го излекуват, за да види срутването на Русия в пламъците на гражданската война, която ги чака.

 2. Явно лекарите в Рассия наистина са добри, след като самите те му препоръчват лечение в чужбина.
  Най-малкото си дават ясна сметка за способностите си.

 3. Просто обикновено бездънно лцемерие на човек, крепител на авторитарния режим на кремълския самодържец. Нищо ново – нали и у нас си имаме подобни, най-вече сред т. нар. леви – ругаят САЩ, НАТО и Европейския съюз, а те самите и най-вече дечицата им са все в страни от “омразния” Запад. Справка – лицемерието на Волен Сидеров и
  скъпите му посещения в най-луксозните парижки хотели.

 4. Егаси наглия Боклук – “Аз по принцип съм враг на лечението в чужбина. Не в името на патриотизма, а просто защото имаме много добри лекари”…а добрите руски лекари му казали “Бягай при германските лекари, те нищо не разбират, най много да те уморят” ха-ха-ха!

 5. Аз пък дочух, че лично Робърт Плант и Ози Озборн са се застъпили за великия си колега…

 6. Ще дадеш ли повече информация за този криминален случай на Черноморието.

 7. Тепегьоз мутра! Как можеш да наречеш такова поведение!Думи нямам за такива наистина боклуци!

 8. Те децата на Пол Пут не са в Русия, какво остава за Кобзон да лицемери.

 9. Руският национализъм е за балъци, а в Русия дал Бог! Кобзон показва онова, което крият руснаците- медицинска технология за лечение на тежки болести. Кобзон показва, че руските условия не могат да му осигурят лечение, а пропагандата на руснаците търпи истински погром. Ако защитаваше всичко руско, Кобзон трябваше да е готов да умре в Русия и да не ходи да се лекува в Италия, но явно провалът е по- малко страшен от славната патриотична смърт.

 10. Мерзавец!
  Като всички болшевишки мижитурки – “не ме гледай какво правя, я слушай каквто ти говоря”! – и тоя е изпечен демагог! Страхува се за жалкия си животец мафиота и бяга да се лекува в чужбина, но “съветва” другите да си се “лекуват” при най-добрите доктори (!!??!!) на света – на чужд гръб и сто тояги са малко! Нали спасява кожицата си мизерна!

 11. Давам за “размисъл” линк към долната статия на мутро-мафиота кабзонь. Па, ако МУ стиска да се връща да погива барабар с любимият лилипут.ин. Обратното броене е започнало и краят му се види. Дали дори Великият Бжежински няма да бъде “корегиран” с година-две за прогнозата му, че гражданската война в Русия ще приключи в 2017г. с пълна и безусловна победа на белите.

  http://glavpost.com/post/17sep2015/opinion/59511-aleksey-zavodyuk-kak-budut-dobivat-rossiyu.html

 12. Само природата може да излекува този нещастник.

 13. Още едно доказателсвтво, че руския олигофрен е най-умния олигофрен във вселената!

 14. Към Misho Kostov:

  Държа да отбележа, че не искам да давам поводи на заинтересованите да цитират изказвания тук, които да ми бъдат приписвани ( като домакин). Не страдам от езиково пуританство, но не обичам да вдигам топки да онези, които се опитват да ми вкарват (авто)голове.
  Надявам се да съм се изразил достатъчно деликатно, но ясно.

 15. Брей, големи хуманисти тези италианци бе… Ама той й кобзон обижда интелигентността на сънародниците си с тези изявления. Май не му пука много на гнусното същество с квадратна перука.

 16. Няма по-гнусни, отвратителни, лицемерни, безочливи, нагли, прости и страхливи същества от поддръжниците на неонацистката путинска идея за “руския свят”.

 17. Заболяването на Кобзон – хроничната безкрайна руска наглост – не може да бъде излекувано от никой лекар по света.

  Господ е безкрайно милостив, но няма да е чудно дори и Той да отвърне глава (в погнуса) от това леке…

 18. Трябваше да изтъргуват свободата на естонеца и украйнката пилот за лечението на този търбух!

 19. Не е точно по темата, но не мога да не отбележа ефекта от контрасанкциите на Путин.
  Западът обяви ограничения и рестрикции спрямо приближените до Путин олигарси и ембарго за внос на технологии в Русия. Целта е ясна, ефектът също.
  Като контрасанкция Путин обяви ембарго на вноса на храни от Европа за Русия. Целта не е много ясна, докато ефекта много добре се знае върху кого ще се стовари – обикновените руснаци.
  Ето го и резултата – Русия предлага купонна система за храни за нуждаещите се
  http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/09/16/2610957_rusiia_predlaga_kuponna_sistema_za_hrani_za/

 20. Всъщност това е много як клин в руската пропаганда. Че този гъз(голям номер носи) се лекува в чужбина а на ползУва руската недодялана меЛицина. Обаче руските подлоги и петоколонници от шпионските сайтове като напримэр:anonybulgaria.wordpress(ще се посмеете от сърце), та как ще обяснят че на таварищ Кобзон може (и задължително) ще му сложат в болницата покрай други неща и ЧИП! Също ще присадят симбиот който да го промени психически и да го манипулира, радиостанция в хипоталамуса, и гайгер-мюлеров брояч на сфинктера….Ще му пускат кем-трейлс, и няма да му дават сода за хляб(въпреки че според шпиономаните тя лекувала всичко!). И накрая ще го покръстят в еврейската религия и ще стане ционист, ще си вложе парите в банките на Билденбергите и Рокфелерите, А доктора ще е масон и розинкройцер……. може би и евро-гей?

 21. Е, не мога да добавя нищо повече по характеристиките на този гнусен перукясан изрод!

 22. Г Н У С
  Выдали Кобзону
  Визу в Еврозону
  Осе не впервой
  Жертвовать собой
  Вылечит простату
  В пику супостату
  А всем людям честным
  Он подарит песню

 23. Цялата путинска сган от България /не са повече от 10 хиляди души/ в един прекрасен ден трябва да бъде набутана в конски вагони и изпратена в Пхенян.
  Където лявата идея е победила и вече хората реално пасат трева.
  За това, за което се борихте, червени боклуци – това трябва да получите!
  Сган червена, само смърт за теб!
  Оплачете се на Путин, червени боклуци!

 24. Може ли някой да даде ясна преценка, на кого е нужно и евентуално полезно толкова емоции и заклинания по повод поредната олигофренична мозъчна дистрофия на един съветско-руски комунист-болшевишки вокалист?

  Колегата , който посочва 10000 бройки комунисти в България явно не живее тук.
  Българските комунисти са милиони-едни са членове на комунистическите партии, други са членове на комунистическите “патриотично-обществени организации”,а тези които не са комунисти и не подържат комунистическия идиотизъм са безсилни и на никому неизвестни.
  Като сетна доза на досада,нека отново да припомня част от комунистическата зараза, а именно че държавната ни телевизия е комунистическа.
  Досега никой не е посочил друга телевизия за некомунистическа.А за антикомунистическа в тази и следващата петилетка няма въобще да говорим, защото комунистите ще ни се изсмеят.
  Ако колегата смята, че БНТ е създадена за да се гледа от 10 хипяди комунистически маймуни,дълбоко се лъже…
  Как би звучало-държавната телевизия на Република България, наречена “Национална” обслужва 10 хиляди зрители, които са комунисти, путинисти, сталинисти,ленинисти,рубладжии, колонници, олигарси и руски поклонници.
  И искрените читатели на сайта трябва да вярват на тази заблуда и на наивната надежда, че някой ден те ще бъдат натоварени на вагони и закарани в Русия.

  Да се смее ли човек, да плаче ли, да вие ли от болка и почуда….???
  Този заспал народ не може да събори поне един от съветските Мочи, та ще търси влакови композиции да превозва 10 хиляди комунистически идиоти при болшевишките мафиоти…..
  Добре, не съм прав и да се върнем до позната наивнист-надеждата крепи човека.У нас надеждата вкочени човека, размразяването му е невъзможно, на гена му е противоположно!

 25. За съжаление, както много пъти, допуснал съм досадна грешка, колегата е дал направление на конските влакови композиции към Пхенян, което е напълно неосъществимо, дали в Москва или Пхенян? -и в двата града смърди на комунистически тамян, не че София е лишена от комунистическа помия.
  Северокорейците нямат толкова много паметници на съветската армия, в това никой не може да ни бие, ако ще като вълк на месечина да вие……
  Сравнение няма и не може да има между София и Пхенян, нашата столица е по-комунистическа от северокорейската. Който не вярва нека да пусне снимка на по-висок паметник на съветските агресори в Пхенян в сравнение с този в София.
  И налице е вечната “гордост”, че и “ние сме дали нещо на света”.
  Особено лица като ББ и ГП-президент на една държава журналист да уволнява.Смрад комунистическа…

 26. Hola Ivo;
  Az sam po-vazrasten ot teb i s ne losho nivo na obrazovanie. No. za chervenite izrodi … samo psuvane kato Levski- i toy e psuval po pogantzite kato Dogan i Mestan!!!
  Dokato se strahuvame ot prostazite; to te shte ni tapchat oshte i oshte..
  Razbiram te ; zashtoto ti strada MNOGO a i “Strah loze pazi”!!! Az jiveya v svobodna strana i sam s drug mantalitet. Vie v Balgaria se strahuvate da narechete edin “cherven bokluk” kato takav ; no mojete da rugaete sreshtu Kostov i Boyko. Az sashto vijdam etehnite minusi; NO… v momenta po-dobri nyama???!!!
  MOLIA ZA IZVINENIE i DEKLARIRAM OGROMNO UVEJENIE kam teb ; zashtoto go ZASLUJAVAHS!!!
  A propos : tryabva da se nareje “velikia doktor” po Mejdunarodno pravo” Velizar Enchev!! Tozi kadesar e edna dolna OTREPKA i me vbesyava!! Takiva kato nego ubiha dyado mi – chesten balgarski ofitzer: General ot zapasa!! I toy miliat kazvashe istinata i … A az ne mojeh da ucha v rodinata mi i “zaminah” da sledvam pri” gnilite” kapitalisti!!!
  Proshtavay i Hasta pronto!!

  Misho Kostov

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.