МВР громи нещастните цветнокожи, но не и щастливите “бели якички”

Полицията провежда нова акция срещу нелегални имигранти в центъра на София. По първоначална информация, до момента задържани са няколко десетки души без документи за самоличност. Операцията се провежда в района на “Женския пазар” и улица “Княз Борис I”, където преди няколко дни един сириец бе убит, съобщава БГНЕС.

До момента са установени 128 незаконно пребиваващи чужди граждани в района на ул. „Княз Борис I” при съвместна операция на МВР и ДАНС в столицата, коментира главният секретар на МВР гл. комисар Георги Костов пред “Фокус”.

 

Това е от рубриката „Добрата новина”. Очаквам още. Например.

 

1„ Няколко десетки ( може и без уточнение на бройката- нали става дума за виновни същества) корумпирани грабители с политически гръб бяха метнати по лице при акция на полицията”.

 

2„Няколко десетки шпиони на една държава, която води хибридна информационна война в съучастие със стотици местни предатели на България срещу България, бяха арестувани днес”.

 

3„Няколко десетки продавачи на гласове, познати на всички познавачи на престъпните им схеми от доказания факт на успешната им дейност за най-успешните партии на поредица от избори, бяха арестувани днес”.

 

4„Няколко десетки врагове на свободното слово, маскирани като медийни собственици, издатели, ( вечно) гладни редактор(к)и и други (нена)ситни търгуващи с (медийно) влияние, бяха арестувани днес”.

 

Има и още (много) , но да не претоварвам дори хипотетично с прекалени очаквания нашата и без това претоварена от работа (около Женския пазар) мъжествена полиция, на която Бойко сложи за началник жена, за да омекотява настървението й да прекалява в борбата с „истинската” престъпност.  Не случайно униформените намират отдушник в залавянето на все повече и повече цветнокожи, компенсирайки някои пропуски в нулевото арестуване на „бели якички”.

 

В очакване на подобни новини оставам с впечатлението, че българската полиция прави (само) това, което й позволяват управляващите мили(ци)онери и техните корупционери –например в борбата с нещастниците от чужбина с различен цвят на кожата, но не и в несъстоялата се война срещу онези щастливци, чиято кожа в нашата татковина е непробиваема за охранителите на закона.

13 мнения за “МВР громи нещастните цветнокожи, но не и щастливите “бели якички””

 1. Ех, мечти!
  А дано, ама надали!
  Нали преди да се започне изпълнението по “примерният списък” на Иво, биспремиерът трябва да се самоарестува. Като във филма “Кмете, кмете”. Ама пусто,филм.

 2. През 1951 в ООН е приета Конвенция за статута на бежанците. У нас е ратифицирана и влиза в сила през 1993 година.
  Ние имаме задължения по тази конвенция, както и всички , които са я приели и ратифицирали.
  Сред тях са Унгария,Пола, Чехия, Австрия, Унгария, Югославия, Гърция, Италия, Франция, Англия, Холандия, САЩ.
  Време е да се изпълняват правилата.
  Конвенцията на ООН има пряко действие в Република България по силата на чл.5,ал.ал.1 и 4 от Конституцията на Рспублика България
  Вижте конвенцията!

 3. И аз очаквам още новини. Например:

  1. Арестуван е агент “Гоце” Първанов. Предявени са му обвинения за корупция, национално предателство и разправа с несъгласните с него.

  2. Арестувана е една мутра от Банкя за притежание на 2-3 милиарда евро – откраднати от българския народ. Другото предявено обвинение към тази мутра е възхитата и към диктатора Живков и хвалбите за диктатурата му.
  Какъв НАТО-вски и европейски партньор може да бъде измамник, непрекъснато извиняващ се на новия Хитлер?
  Съд!

 4. БГ е вече осма година в ЕС.
  Защо българинът продължава да е беден?
  Защо му се оставят само толкова че едва-едва да може да си плати сметките, да си плати данъците, да сипе малко бензин и да изкара една седмица в Гърция?

  Защото продължава /пост/комунистическото ограбване.
  Срам. КОЙ ще провери сметките на Мутрата от Банкя и на Цеца Зъблата? Там са парите ни. Затова сме бедни. Крадат ни, та пушек се вдига, както би написал Георги Марков от Лондон.

  В Румъния съдят Премиера Понта за горе-долу няма нищо. А тук?
  Ни вопъл, ни стон.

  Европо, хубаво е, че рекламираш мутрата от Банкя и ни препоръчваш да я преизберем, ама вземи я озапти тази мутра да не краде толкова много. Да оставя нещо и на нас за харчене.

 5. 30-годишните европейци и американци вече два път са обиколили света. Снимали са се на най-интересните места. Имат широк поглед.

  А тук? Мутри – Премиери, фолк-диви и Божидар Димитров. Бедност безподобна, засищана с лъжи и надежди за милион и скелети на русалки, открити край Созопол.

  До кога с тази простотия?

  “Кажи ми, кажи, бедни народе,
  кой те в таз робска люлее?” пита Ботев.

  “Русофилите ме люлеят” отговаря народът.

 6. А у нас, където с “пъти,пъти повече” да използвам едно от любимите клишета га иде реч за самоФалби на банкянското слънце в битноста МУ на премиер е бъкано с петоколонци (лъвове, титани), доста от които го играят “спящи клетки” и за едни никакви 2 хилки евраци месечно стоят на разположение както бяха отговорните номенклатурни другари временно изпаднали в немилост при “такова беше времето”, кога ДАНС най-сетне ще си каже “тежката дума”. Башка полезните идиоти, това по бащата на сесесере чиито име е легион.
  Надай се вдово на пиян х.. .

  http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%D1%8F%D1%82-_12/%D0%A7%D0%B5%D1%85%D0%B8%D1%8F-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%83%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%9C%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B2%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%B8-%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD-%D0%B2-%D0%95%D0%A1_559903.html

 7. За да се случат нещата изброени от т.1 до т.4 в България трябва да дойде на власт човек като Аугусто Пиночет Угарте!

 8. Честно казано вчера си помислих след като гледах арестите по новините.. къде са 3-те милиарда от ктб по дяволите, защо ни показват това??? Дежа вю…

 9. Как защо “отбелязвам”???
  Та тук на власт е мафията!!!
  Пак питам???
  Какво прави РБ в това правителство???
  Не ги ли е гнус от “Гоце”???

 10. Да арестите са пачнали едновременно на много места-парламента, президентсвото, столична община…. Чух че ходили и в зоо милосърдие…. Мечти…..

 11. Поздравления за написаното, господин Инджев! С Ваше позволение – допълнение над черта –

  „Добрата новина”. Очаквам още. Например.

  0„ Една личност, защитаваща московски интереси с европейски средства, беше арестувана днес от Европол”.

 12. Много еколози се навъдиха тук… Повечето – с Че Гевара на гърдите.
  Борещи се за правата на мечките, мишките, плъховете, паяците, АЕЦ Белене и Южен поток.
  Да им кажем първо за мечките. Те ще бъдат доведени до брой, безопасен за хората. Еколозите – също.
  Освен това – изтребването на гризачите се нарича дератизация и е първа грижа на всяка цивилизована държава.

  Как да направим разлика между плъховете, носещи чума и селянчетата, носещи Че Гевара?
  Освен, че са на едно умствено ниво, друго няма. Но с вторите трябва да се отнасяме хуманно.
  Горе-долу – като с мечките.
  Слагаме ги в един зоопарк и водим децата да ти гледат.

 13. Към ОТБЕЛЯЗВАМ:
  Възхищавам се на точните Ви и интересни коментари! Пожелавам си повече хора да ги четат и да ги разбират! Определено правите този блог още по добър!
  Г-н Инджев, бъдете здрав! Пожелавам Ви много и качествени читатели!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.