От кого и от какво искат да се бранят въоръжените депутати (от ГЕРБ)

Бившият служител на Националната служба за охрана ( НСО), полковникът от резерва, Николай Марков направи интересно съобщение. В телевизионно интервю той се зарече, че в момента поне половината от българските депутати ходят въоръжени.

 

Въоръжени с какво? С пистолети, многозарядни, подчерта той. Давайки си сметка за сериозността на своето твърдение той подчерта, че „поне половината”, т.е. 120 депутати се разхождат по този начин.

 

Още по-интересно стана, когато беше помолен да каже от кои парламентарни групи са въоръжените депутати. Той изгледа водещите риторично с въпроса „ не знаете ли” и поясни: в милиционерската партия ГЕРБ е пълно с бивши служители на МВР, които са наградени с пистолети при напускането.

 

В студиото на ТВ7 се възцари тишина. Нямаше повече въпроси.

 

Аз обаче имам един.

 

От кого искат да се опазят с оръжие бившите милиционери?

 

Питам, защото поведението на техния вожд Борисов е все по-„консенсусно”, а те следват всеки негов жест и мимика- дори призива му към толерантност към бежанците не ги издаде. Не трепна в тях нито едно мускулче на протестната реакция срещу подобна проява на европейска „толерастия”. Не реагираха с учудване (както се видя от кадрите на партийния форум). Вождът им вече и със сатанизираното от него преди (изборите) ДПС се обича публично. Едва ли има някакъв политически смисъл в пистолетната страст на бившите милиционери.

 

И по друга причина не вярвам пистолетите да им трябват на депутатите срещу политическия враг. Та те си ходят заедно на почивка и цакат карти в „Евксиноград”, за да си починат от имитацията на битки в парламента!

Когато са по служба, депутатите ползват охрана ( а някои и не само в служебно време).

 

Остава една възможност: оръжията им трябват срещу гневни граждани, които истински, а не бутафорно ( срещу заплата от няколко хиляди лева) ги ненавиждат. Мразят ги безплатно, както пишеше на един лозунг от времето на протестите през лятото на 2013 г. Тази омраза може да не е канализирана към конкретна парламентарна група, но е забележително коя се разпознава като толкова уязвима, че се въоръжава срещу народния гняв в най-буквалния смисъл!

 

 

 

 

23 мнения за “От кого и от какво искат да се бранят въоръжените депутати (от ГЕРБ)”

 1. Та милицията беше най-верния щит и меч на БКП!
  Въпросите са излишни.

 2. БСП-то прилича на онази селска девойка, дето баба и казала: “Кой еб.л, еб.л, наша Пена вече не е к.рва. Тя вече се ожени.”

  Това са отношенията между БСП и Путин.

 3. За ботоксовото джудже.

  Ботоксът е козметичен препарат, добивана от токсините на патогенната бактерия Clostridium botulinum.

  Използва се за опъване на бръчките по лицата и телата на известни дърти холивудски пачаври като Джейн Фонда и други.

  Интересното е, че на Путин ботоксът му го инжектират в мордата поне от 15 години.

  Това, което не е публично известно е, че ботулиновите продукти с кръвния и лимфния ток в крайна сметка достигат до мозъка и довеждат до непоправими увреждания. Те се изразяват основно в малоумие, безотговорност и жестокост към околните.

  Това е Путин.

 4. Ами, “нормално”…С кръв са я взели и с кръв ще я дадат! Нали това им беше девиза. Ама бил вече пожарникарят “консенсусен” /каквото и да звачи/ – те да си са в бойна готовност, пък нищо се не знае… Утре ще вземат от Москва да сменят вожда, а казва ли ти някой какъв ще е табиетят на новия и какви ще са новите опорни точки… Днес консенсус-монсенсус, утре току виж “Кримнаш” и пак Белене / не АЕЦ-а/. За сега ще го играят евродесни и толерастни, ама си знаят, че са бойния резерв на Партията!
  Коя Партия ли? Я стига!!!

 5. “МВР – биещото сърце на Партията”.

 6. В ГЕРБ на банкянското слънце я карат по формулата на “Опасен чар”. Роднина-милиционер, роднина-милиционер и т.д. (такь дальше). Щом като носачът на папки и кафета в МВР цвъчко е най-важният в “Партията” какво да говорим. Тук му е мястото за “Химна” на вечно потещият се певач и всичко е на 6.

 7. Г-н Инджев,споделям нещо което не е по темата на статията. От известно време във някой от интернет вестниците,по специално Faktor.bg се публикуват коментари определено русофилски възхвалявайки политиката на Русия не само спрямо България но и по света, като се използва Вашето име.На няколко пъти отговорих на постинги на този читател във смисъл да не злоупотребява със името на обществено известни личности ,но това остана без ефект.Даже във днешната статия(18.Септ.),за посещението на руски представител във Кърджали за възможността на български деца да учат в Русия пак има негов определено проруски коментар.Знам че няма как да се ограничи злоупотребата със името на журналист като Вас доказал своята проевропейска и модерна западна ориентация,но определено мисля че това се прави целенасочено за да дразни и да Ви компрометира пред читателите.Поздравления за Вашите книги и гражданска Ви позиция до сега.

 8. Като си се знаят какви престъпници са сигурно и спят с пистолетите под възглавниците си!

 9. Това не е МВР.
  Това продължава да бъде башибозукът на БКП/БСП. Който не е декомунизиран.
  Погледнете министърката му. Каква жалка особа – вечно нацупена, недоволна и продаваща фасони. Киселица недоеб.на, както казват по пловдивските села. Цървулка.
  Да не говорим, че баща и е над 20 години Главен редактор на “Отечествен фронт” – дебела номенклатура. И то от най-дебелите.
  Такива като Румяна Бъчварова вечно ще са недоволни – че им е отнето най-скъпото – безотговорността.
  Свиня, както казваше Швейк.

 10. инджев ти си долна МЪРША ПРЕДАТЕЛ И РЕНЕГАТ ВЪРВИ НА МАЙНАТА СИ И ДАНО ГОСПОД ТЕ НАКАЖЕ !

 11. Няколко думи за Закона за отмяна на давността на комунистическите престъпления.

  Първият обвиняем по този Закон трябва да е Митьо Гестапото, живеещ с една Тутберидзе.
  Митьо беше Началник на 6-то на ДС през последните 3 години преди да разстрелят Чаушеску и е виновен за системния тормоз над мислещите хора в БГ от страна на ДС, филиал на КГБ.

  Достатъчно е от отворения архив на ДС да се извадят стотиците канибалски заповеди, които за тези три години е подписал Митьо Гестапото, да се оформят като обвинение и да му се предявят като обвинителен акт.

  Защото Митьо Гестапото е един от главните обвиняеми за вилнеещия терор в България преди падането на Стената.

 12. Към Petar
  baizoro69@gmail.co:

  Благодаря за комплимента да бъда “предател” и т.н. спрямо такива, като теб.
  Не съм особено религиозен, но пожелания за наказание по Божия линия приемам сериозно само от нормални хора, а не от болшевики.

 13. baizoro: залягай зад мушамата, че вадя RAID-a с подсилената формула за червени кухненски таласъми

 14. Представете си следното, което съм преживял.

  1986, арестуван съм от ДС, филиал на КГБ.
  Разпитат ме. Малък следователски кабинет – 3х2. Бюро, два стола, портрета на Тодор Живков на стената и един голям магнетофон с ролки на мокета. Включиха магнетофона и разпитът започна.
  “Защо ти не ни обичаш и не обичаш СССР?!
  Следим те от 1 година – умен си, интелигентен си и умееш да влияеш на хората – затова ти си още по-опасен враг. Ние теб трябва да те обезопасим.”
  Какво да се разправяш с простаци?
  Отказах да отговарям.
  Понеже не можеха да вкарат целия народ в затвора /все някой трябваше да вади парите за пътешествията на Л. Живкова, нали?/ накрая ми казаха: “Отбелязвам”, пускаме те, но ти си белязан атом. Ако кажеш още една дума против нас, Съветският съюз, ще те качим на същата “Лада”, с която те докарахме тук, ще те закараме около хижа “Здравец” в Родопите, ще те убием безшумно и ще те заровим. Няма да бъдеш нито първият, нито последният.”
  Така плашеха. Сигурен съм, че са го правили.

  За това трябва да отговарят всички живи ДС-ари. По 1-2 години присъди условно им стигат.

 15. До Petar
  Сельо, не се ли претегляш, че не се за тук?
  Айде марш в Пхенян, където лявата идея е победила – глад и публични убийства.
  Петре,
  Още малко ви остава тук.
  После ще ви бутнем Мочите и Альошите и ще ви натирим на майка ви московска – да ви даде Путин по едно легло в комуналките на втория етаж – сутрин в 5:00 да чакаш да се освободи тоалетната и да викаш “Да живее Русия!”

 16. ОТБЕЛЯЗВАМ, точен коментар за Митьо Гестапото.
  За съжаление, в наказателния кодекс, портата е с воля отворена за интерпретации:
  Чл. 2. (1) За всяко престъпление се прилага онзи закон, който е бил в сила по време на извършването му.
  (2) Ако до влизане на присъдата в сила последват различни закони, прилага се законът, който е най-благоприятен за дееца.

  Сто пъти предпочитам да го видя зад решетките, отколкото да хвърлям умрели котки и домати по него, адвокатите и съдиите.

 17. petar, ДГД и у лево! Не си интересен. Кълнеш сал кат една червена бабичка но от това следва само джобен тенис.
  Как пък не се намери един от вази който поне да опита с опорни точки да “громи”.
  Скучно, тъпо, злобно, безполезно занятие упражняващ, петар.

 18. Петар,Това не е начин за какъвто и да е разговор. Така като вас се изявяват само ненормалници. Гадно е да четеш такива непредизвикани и незаслужени обиди. Ще се опитам да ви върна към нормалността като ви запитам : В състояние ли сте обясните защо г-н Инджев е предател и ренегат? Знам,че думата “ренегат” е от езика на вашите подобни,но дали тя ви е ясна. Сигурен съм,че не сте религиозен,но какво да се прави – такива като вас не подбират средствата без значение колко са нечовешки.

 19. Абе,петьо поне едно нещо да беше научил, че не е хубаво да се кълне! Но явно забъркания ДНК коктейл от родителите ти, не е склонен към това!

 20. Имахме познати които бяха такива десари и имаха достъп до Кореком и така нататък а ние се чудехме откъде да намерим някой долар за лекарства. Затова тези дни доста се израдвах като разбрах, че по-малката им дъщеря е станала лезбийка и то мъжка такава. Най-после да почнат да проявява техния род някаква човещина.

 21. Въоръжените депутати(ни) се пазят от себеподобните си т.е. от другите въоръжени бандити.

 22. До Владилен – за Кореком

  Като бях студент щатната комсомолска секретарка на факултета /получаваше си заплатата в Градския комитет на ДКМС/ беше изключително проста. Някъде от родопските село. Два пъти седмично събираше комсомолските активисти от всеки курс – по 5-6 души от курс, назначени по биографии – и те от селата. Това беше ФК на ДКМС – факултетския комитет на ДКМС. За по-късо им казвахме фекалиите. Насъскваше ги да подслушват и да донасят за “вражески разговори и настроения”. И те слухтяха и пишеха доноси, горките. Например “Колежката … много хубаво танцува туист под западно влияние, а на мен ми се подиграва” – виждал съм го с очите си.
  Такива простаци бяха.
  Та тази щатна комсомолка си беше купила дълъг кожен кожух от Кореком и на всички казваше, че е от “Соресом”, с което поне месец предизвикваше буен смях.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.